πριν από  15 ώρες 52 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το μαύρο σκόρδο έχει αρχίσει να κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο στη διατροφή των ανθρώπων που αναζητούν τροφές με υψηλή θρεπτική αξία. Αν και προέρχεται από το γνωστό λευκό σκόρδο, η διαδικασία ζύμωσης που διαρκεί 4-6 εβδομάδες του προσδίδει εντελώς διαφορετική γεύση, άρωμα και θρεπτικά συστατικά. Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, οι σκελίδες μαυρίζουν, η έντονη μυρωδιά μειώνεται και η γεύση γίνεται πιο γλυκιά, με νότες καραμέλας, ενώ τα ωφέλιμα συστατικά απορροφώνται καλύτερα από τον οργανισμό.VIRALΕλπίδα για τον καρκίνο του πάγκρεας - Πιλοτικό φάρμακο που μπορεί να αλλάξει τη μάχη Πώς να κάνεις τον καφέ σου "σύμμαχο" του εγκεφάλου και της μνήμης - Τα 5 υλικά που θα ενισχύσουν την ψυχική σου υγεία Ο καρκίνος του πνεύμονα "απειλεί" και τους μη καπνιστές - Οι παράγοντες κινδύνου και οι διαφορές Η χρήση του μαύρου σκόρδου Το μαύρο σκόρδο περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες με αντιφλεγμονώδη δράση, καθώς και σημαντικές...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Παράξενα
    Palo presentation