Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'
Η Αίγλη Ζαππείου, το "πλέον απολαυστικόν κέντρον των Αθηνών" που λειτούργησε πρώτη φορά το 1904, έκανε restart στην καρδιά της Αθήνας έναν περίπου χρόνο πριν. Αγαπήθηκε από το κοινό αν και σε ορισμένες πτυχές της, όπως το εστιατόριο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς όπως είχαν σχεδιαστεί. Πλέον, το αθηναϊκό τοπόσημο είναι έτοιμο για ένα ακόμη επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του και, ίσως, το πιο φιλόδοξο. Με εξαιρετικά μεγάλη έμφαση στο γαστρονομικό κομμάτι, το εστιατορικό πρότζεκτ θα έχει ως δημιουργικό αρχηγό τον Χρύσανθο Καραμολέγκο, έναν από τους πιο επιδραστικούς μάγειρες των τελευταίων -τουλάχιστον- 30 χρόνων στην Ελλάδα, με θρυλικά μαγαζιά και ακόμη πιο θρυλικά πιάτα στο βιογραφικό του. Από το 2007, ο sui generis γευσιπλάστης Καραμολέγκος δραστηριοποιείται εκτός Αθηνών, με τελευταίο του σπουδαίο πόνημα το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Anama στη Γιάλοβα, στο άλλοτε οινοποιείο του ιστορικού συνεταιρισμού κορινθιακής σταφίδας.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.