Greekmoney

Το ακρυλαμίδιο μια ουσία που παράγεται όταν αμυλούχες τροφές (ψωμί, πατάτες κ.α) οι οποίες ψήνονται ή τηγανίζονται για πολλή ώρα σε υψηλές θερμοκρασίες αποδείχθηκε ότι είναι καρκινογόνο! Η EFSA δημοσίευσε το 2015 μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του κινδύνου ακρυλαμιδίου ( EFSA Journal , Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων, 2015 ), με την οποία επιβεβαίωσε τις...

   ·    πριν από  11 Μήνες 28 ημέρες  ·    

Makeleio.gr

Το ακρυλαμίδιο μια ουσία που παράγεται όταν αμυλούχες τροφές (ψωμί, πατάτες κ.α) οι οποίες ψήνονται ή τηγανίζονται για πολλή ώρα σε υψηλές θερμοκρασίες αποδείχθηκε ότι είναι καρκινογόνο! Η EFSA δημοσίευσε το 2015 μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του κινδύνου ακρυλαμιδίου ( EFSA Journal , Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων, 2015 ), με την οποία επιβεβαίωσε τις...

   ·    πριν από  11 Μήνες 28 ημέρες  ·    

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Υγεία
Palo presentation