Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Κριέ, αφού το ξέρεις πως όποιος/α μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, μην κάθεσαι και ασχολείσαι σήμερα με προβλήματα που δεν είναι δικά σου! Όσοι έχουν μπλέξει, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους!

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Κυρίως σε θέματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, ίσως κάνετε ωραίες αγορές, όμως το πρωί προσέξτε μικροταλαιπωρίες και μπερδέματα σε πληρωμές και σε διάφορες συναλλαγές. Ωστόσο είναι γόνιμη μέρα για τα έσοδα και για τα επαγγελματικά σας. Επίσης θα μπορέσετε σήμερα να απολαύσετε τη ζωή, τις αισθήσεις και τα αποκτήματά σας.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ ειδικά προς το βράδυ, το τυχερό τρίγωνό της με τον Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά και ερωτικά θέματα, και πολύ καλή διάθεση. Το πρωί ωστόσο προσέξτε προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά και τη νοητική θολούρα.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Σήμερα προτίμησε να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, η παρέα με τα οποία σε χαλαρώνει και σε ευχαριστεί. Έτσι, έχοντας αποφορτιστεί από την πίεση του τελευταίου διαστήματος και καθαρίσει τη σκέψη σου, θα καταφέρεις να επανέλθεις δριμύτερος και να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, διορθώνοντας λάθη και προωθώντας καινοτόμες ιδέες που θα σε καταξιώσουν. Αισθηματικές Προβλέψεις Η αυξημένη σου λίμπιντο και το ασυγκράτητο πάθος σου, εκπλήσσουν ευχάριστα τον σύντροφό σου, ο οποίος ανταποκρίνεται και έτσι μπαίνετε σε νέες ερωτικές περιπέτειες που αναζωπυρώνουν τη φλόγα ανάμεσά σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά θετική για θέματα ερωτικής φύσεως, οπότε εκμεταλλεύσου το και βγες έξω προκειμένου να βρεις αυτό που αναζητάς. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο μεγάλος φόρτος εργασίας και οι υψηλές απαιτήσεις, σε δυσκολεύουν πολύ και αναγκάζεσαι να δουλέψεις πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μόλις μπει μια τάξη φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες ανάκαμψης.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Η αυξημένη σου λίμπιντο και το ασυγκράτητο πάθος σου, εκπλήσσουν ευχάριστα τον σύντροφό σου, ο οποίος ανταποκρίνεται και έτσι μπαίνετε σε νέες ερωτικές περιπέτειες που αναζωπυρώνουν τη φλόγα ανάμεσά σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά θετική για θέματα ερωτικής φύσεως, οπότε εκμεταλλεύσου το και βγες έξω προκειμένου να βρεις αυτό που αναζητάς. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο μεγάλος φόρτος εργασίας και οι υψηλές απαιτήσεις, σε δυσκολεύουν πολύ και αναγκάζεσαι να δουλέψεις πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μόλις μπει μια τάξη φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες ανάκαμψης.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ο μεγάλος φόρτος εργασίας και οι υψηλές απαιτήσεις, σε δυσκολεύουν πολύ και αναγκάζεσαι να δουλέψεις πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Μόλις μπει μια τάξη φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες ανάκαμψης.

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Λέοντα, βγαίνουμε έξω για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας κι όχι για να γυρίζουμε πίσω σ' αυτά συζητώντας άσκοπα σαν τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Σύμφωνοι;

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Εργασιοθεραπεία mode on! Με άλλα λόγια σκύβεις το κεφάλι και προχωράς όση περισσότερη δουλειά μπορείς. Και αυτό δεν στο προτείνω μόνο για να αποφύγεις άλλες καταστάσεις, αλλά γιατί πραγματικά είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου για να μεγαλουργήσεις στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου. Δουλεύουμε λέμε!

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Δεν λείπουν το πρωί ορισμένα μπερδέματα και μια σύγχυση, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και στα ταξίδια σας – προσέξτε και κάποιες εξαπατήσεις ή υποσχέσεις. Όμως προς το βράδυ, το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία φέρνει ευτυχείς εξελίξεις και νέα, κάτι ανοίγει στη ζωή σας, ή απλά περνάτε πολύ καλά και με ανεβασμένη διάθεση.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Αυτές τις ημέρες είστε περισσότερο μαγνητικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί και η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει χαρακτηριστική αρμονία προσφέροντάς σας ικανοποίηση. Απολαμβάνετε μια θετική ροή θέρμης και φιλικότητας ανάμεσα σε σας και τους άλλους και ενεργοποιείστε από τις συνηθισμένες επαφές με άτομα του αντίθετου φύλου. Οι δημιουργικές ή καλλιτεχνικές προσπάθειες αποδίδουν σήμερα.

Gozakynthos.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Τοξότη, για πάρε κανένα φίλο/η αγκαζέ και βόλταρε, χαλάρωσε, διασκέδασε, φλέρταρε σήμερα, γιατί δεν το έχεις και σε τίποτα, με τόσο ρεαλισμό τελευταία, να πέσεις σε κατάθλιψη. Και δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό +. Τον Πλούτωνα τον αφήσαμε πίσω μας χρόνια τώρα, ναι;

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αιγόκερε, γιατί πάντα πρέπει να επιλέγεις ή να είσαι επικοινωνιακός/η, φιλικός/η και πρόσχαρος/η ή να γίνεσαι το πιο σκληρό καρύδι του κόσμου και να μην σπας με τίποτα. Μια στοιχειώδης ισορροπία θα σε έσωνε σήμερα από πολύ ένταση...

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Δεν είστε ικανοποιημένοι από τον ίδιο παλιό σκοπό που παίζετε ή που ακούτε τους άλλους να παίζουν. Εχετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ελκεστε από το άγνωστο. Είστε ευέλικτοι και νιώθετε την ανάγκη για αλλαγές του ύφους (στιλ) και της κλασσικής προσέγγισης και συνηθειών που έχετε σε πολλούς τομείς. Το άμεσο περιβάλλον σας και πιθανό ένα άτομο από το γυναικείο φύλο να σταθεί δίπλα σας στην προσπάθειά σας για οριστικές αλλαγές.

Gozakynthos.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Πιθανόν να ξεκινά με μια θολούρα η μέρα, ενώ το πρωί θα πρέπει να προσέξετε και μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, όπως και κάποια ψέματα ή παρεξηγήσεις. Η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί σημαντικά όσο προχωρά η μέρα. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται σήμερα κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Πιο συναισθηματική και νοσταλγική μέρα.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα