Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να διεγερθεί η φαντασία σας με αρνητικό τρόπο, έτσι ώστε να έχετε ανάμειξη με ναρκωτικά, βία ή άλλες επικίνδυνες δραστηριότητες. Επίσης μπορεί να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε ημέρας ευφορίας και συναισθηματικής κατάθλιψης. Αυτή η συναισθηματική κατάθλιψη μπορεί να προέρχεται απ’ την συνειδητοποίηση, πως πολλά απ’ τα αγαπημένα σας ιδανικά και είδωλα, στηρίζονται σε αυταπάτες και φαντασιώσεις. Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας πρέπει να είστε πρόθυμοι να διώξετε τις αυταπάτες και ν’ αναπτύξετε ένα νέο όραμα για τον εαυτό σας.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Προσπαθήστε να κρατήσετε τη ζωή σας σε ισορροπία. Αυτή οπωσδήποτε είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να αναδιοργανώσετε τις προτεραιότητές σας, αλλά μην παθιάζεστε υπερβολικά και χάσετε τον έλεγχο όλων αυτών που προσπαθείτε να κατορθώσετε.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Αφού όλες οι στενές σας σχέσεις απαιτούν στοργή και φροντίδα προκειμένου να παραμείνουν υγιείς και δυνατές, είναι μια καλή ιδέα να αφιερώσετε μέρος της προσοχής σας και του χρόνου σας σ’αυτές-και σήμερα είναι η καταλληλότερη στιγμή να το κάνετε. Η αυξημένη ζεστασιά, εμπιστοσύνη και κατανόηση από τους αγαπημένους σας, είναι πολύ πιθανή σήμερα, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες αναγκαίες αλλαγές. Οι σχέσεις σας με τους άλλους αν και καλές θα υποστούν μερικές δυσάρεστες διακυμάνσεις προσωρινού χαρακτήρα. Αν δεν είστε δεσμευμένοι ή δεν έχετε κάποιον μόνιμο σύντροφο αυτή την μέρα η πιθανότητα να βρεθείτε με κάποιον/α είναι πολύ μεγάλη.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ισως νιώσετε μια κάποια ρομαντική διάθεση απέναντι σε κάποιον, ο οποίος είναι δεσμευμένος και μεγάλη απογοήτευση όσον αφορά αυτή τη σχέση, από την άλλη όμως ένας φίλος ή κάποιος αγαπημένος ίσως σας χρειάζεται πολύ. Ισως κληθείτε να δώσετε ή να ενδιαφερθείτε γι’ αυτούς χωρίς να πάρετε μεγάλη προσωπική ικανοποίηση και ευχαρίστηση προς το παρόν εκτός απ’ αυτή που θα νιώσετε από την εξυπηρέτηση που θα παρέχετε.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Είναι η ημέρα να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ξεθάψετε παλιές αρνητικές καταστάσεις και αρρωστημένα πρότυπα που ίσως υπάρχουν μέσα σας από την παιδική σας ακόμα ηλικία. Η βελτίωση των σχέσεων με τους γονείς σας, η αποδέσμευσή σας από την επιρροή τους ως ενήλικες είναι τα θέματα που θα βγουν αυτή την μέρα στην επιφάνεια. Συχνά, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια (αν το άτομο είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας) ανυψώνει το αίσθημα ευθυνών του ατόμου και το κάνει να αντιμετωπίζει την ζωή μέσα από μια πιο υπεύθυνη θέση. (Αυξημένες υποχρεώσεις εξαιτίας οικογενειακών υποθέσεων).

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας οι αξίες σας θα αλλάξουν τρομακτικά. Χρήματα και περιουσιακά στοιχεία που αποτελούν πηγή ασφαλείας, πιθανό να μειωθεί η σημασία που έχουν για σας και ίσως να αρχίσετε να είστε μάλλον απρόσεκτοι ή και τελείως αδιάφοροι σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα. Ψευδαισθήσεις στον τομέα των οικονομικών θεμάτων, επενδύσεων είναι πολύ πιθανό να επιφέρουν έναν επαναπροσδιορισμό της εύνοιας του τι είναι σημαντικό για σας. Μακροπρόθεσμα φαίνεται να σας απασχολούν όλο και λιγότερο και σας δημιουργούν μικρότερο άγχος τα χρήματα. Προσέξτε και αποφύγετε σκευωρίες και απατεώνες συνεργάτες, συνεταίρους ή δικηγόρους που σας υπόσχονται εύκολο κέρδος και πλούτο. Η απληστία από μέρους σας θα σας κοστίσει οικονομικά και όσον αφορά την αυτο-εκτίμησή σας.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ο θάνατος, η αναγέννηση, η ψυχολογική κάθαρση, είναι τα κύρια θέματα αυτής της ημέρας. Ισως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την στάση και τα αισθήματά σας για τον θάνατο με έναν πιο ευθύ ή διαφορετικό τρόπο από κάθε άλλη φορά, πιθανά εξαιτίας του θανάτου κάποιου πολύ κοντινού σας προσώπου. Δεν θα έχετε την διάθεση να ζήσετε επιφανειακά.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Πολλά πράγματα στην καριέρα σας, στην ενασχόλησή σας ή κάποιες συνεργασίες σας φαίνεται πως δεν πηγαίνουν όπως εσείς θα θέλατε σήμερα. Οι λόγοι φαίνεται πως είναι πολλοί και μεταξύ αυτών ίσως και κάποια λανθασμένη επιλογή σε θέματα συνεργατών. Οπως και ν έχουν τα πράγματα όμως αποφύγετε να βιάσετε τις καταστάσεις σήμερα και περιμένετε μέχρι να δείτε κάποια φυσιολογική αλλαγή χωρίς την συμμετοχή την δική σας. Από αυτό το σημείο και μετά είστε ελεύθεροι να ενεργήσετε όπως εσείς θέλετε.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Μέσα στα πολλά προβλήματα ένα παραπάνω σήμερα. Μια σημαντική σας σχέση πολύ πιθανόν να βρίσκεται στο τέλος της. Το πόσο οδυνηρό θα είναι θα εξαρτηθεί από σας και από την συμπεριφορά σας αμέσως μετά. Οπως και να έχουν όμως τα πράγματα η απόφασή σας πρέπει να είναι οριστική.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Ισως υπάρξει μια ημέρα που ο περιορισμός στα αισθηματικά θέματα εξαιτίας των άλλων θα είναι και η βασική αιτία κάποιας απαισιοδοξίας που θα σας καταλάβει σήμερα. Θέματα σπιτιού ή και παιδιών (αν υπάρχουν) θα αποτελέσουν πολύ πιθανόν μια επιπρόσθετη πηγή δυσκολιών στη ζωή σας. Στιγμές που θα πρέπει να θυσιάσετε πολλά πράγματα από την προσωπική σας ζωή για να κατορθώσετε να εξισορροπήσετε την κατάσταση (Περιπτώσεις που οι σχέσεις σε ένα ζευγάρι οδηγούνται σε απομόνωση, χωρισμό ή ακόμα και διαζύγιο)

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Οι καταστάσεις όπως φαίνεται έχουν αρχίσει και λειτουργούν εναντίον σας προκαλώντας σας μια εσωτερική ένταση και δυσαρέσκεια παράλληλα. Πολλά πράγματα γύρω από το σπίτι σας και τα συναισθήματά σας θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σήμερα οριστικά. Ισως βρίσκεστε σε μια κατάσταση σωματικής αδυναμίας ή προσωρινής ασθένειας, αλλά εδώ είναι που πρέπει να αποδείξετε την δύναμή σας. Οπλιστείτε με θάρρος και θέληση επιμένοντας στις θέσεις και απόψεις σας, αποφεύγοντας παράλληλα την βοήθεια των άλλων.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Οι ιδέες, σκέψεις και γενικά η επικοινωνία σας θα υποστεί την ξαφνική ένταση σήμερα. Θέματα ή και σχέδια τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σπίτι ή την αίσθησή σας για ασφάλεια θα αποτελέσουν την βασική αιτία για οποιαδήποτε σύγκρουση. Πιθανότητα ξαφνικής αναστάτωσης από ένα γράμμα ή τηλέφωνο μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας. Ημέρα που οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσει μία ιδιαίτερη ένταση. Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από προσωρινό έλεγχο τα συναισθήματά σας και αποφεύγετε συναλλαγές με τους άλλους.

Gozakynthos.gr · 20-06-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
20:00
ANT1 NEWS
Ειδήσεις
E TV
20:00
ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ
Σειρά
MAD TV
20:00
15 SUPER MAD HITS GR
Σόου
MTV
20:00
FEAR FACTOR 2
Σειρά
TV Μακεδονία
20:00
ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Σειρά
ΕΡΤ 1
20:00
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - Αθλητικά
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 3
20:00
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ART-Ο-ΠΟΙΗΜΑΤΑ 3
Σόου
Star Channel
19:55
STAR NEWS
Ειδήσεις
Mega Channel
19:50
ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 2
19:45
ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΩ
Ντοκιμαντέρ
Kontra Channel
19:00
KONTRA NEWS
Ειδήσεις
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα