Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Σήμερα είναι καιρός, να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες σας υποθέσεις, τα λογικά στηρίγματα και τους περιορισμούς της σκέψης σας. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί ωστόσο, όταν παίρνετε πρακτικές αποφάσεις, σε όλα τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Λάθος αποφάσεις, βασισμένες σε ανεπαρκείς πληροφορίες και παρεξηγήσεις, είναι πολύ πιθανές αυτές τις ημέρες. Ακόμα κι αν το ένστικτό σας είναι πολύ δυνατό, πολύ συχνά δεν μπορείτε να δείτε, πιο είναι το σωστό και θα παρεξηγείτε τους άλλους με ευκολία.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Πιθανόν να περάσετε κάποιες ώρες στην παραλία ή στο βουνό ή σε κάποιο άλλο όμορφο και εμπνευσμένο περιβάλλον. Επίσης σήμερα ανακαλύπτετε νέα, όμορφη, δημιουργική τέχνη και μουσική. Η γκάμα των αισθητικών σας ενδιαφερόντων και εκτιμήσεων σήμερα, μπορεί να διευρυνθεί και να αναπτυχθεί κατά πολύ. Επίσης πιθανόν είναι, να ασχοληθείτε οι ίδιοι, με κάποια δημιουργική καλλιτεχνική δουλειά, ακόμα και αν συνήθως δεν έχετε την τάση να το κάνετε αυτό.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Το πρωί αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα κυρίως εργασιακά και υγείας, ενώ γίνονται και κάποιες καλές επαγγελματικές επαφές, ή συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Μια παραγωγική μέρα, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα, θεραπεία, πρόγραμμα fitness ή το σταμάτημα μιας βλαβερής συνήθειας.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Σήμερα που νιώθεις με κάθε κύτταρο του κορμιού σου να έχεις εγκλωβιστεί στη σχέση που πέρασε και σου άφησε μόνο τραύματα ή σε ένα νέο ενδιαφέρον που δεν λέει να προχωρήσει επιτέλους, έχεις κάθε δικαίωμα να λες πως δεν είσαι καλά. Μόνο πρόσεχε σε ποιον/α ανοίγεσαι. ΟΚ?

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ώρες, ώρες όταν μένεις μόνος/η σπίτι σου (και εδώ εννοώ τη μοναξιά που σε πνίγει ακόμη και αν ο/η σύντροφος σου είναι στο δίπλα δωμάτιο) περνάει ίσως από το μυαλό σου η σκέψη να πάρεις φόρα και να αρχίσεις να κουτουλάς από τοίχο σε τοίχο σαν μπάλα από φλιπεράκι, διαλύοντας τα πάντα. Πολύ φοβάμαι πως μια μέρα σαν τη σημερινή μπορεί και να το κάνεις πράξη.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Ωραία επικοινωνία σήμερα, ευχάριστα νέα και θετικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ειδικά το πρωί που συναντιέται η Σελήνη με τον τυχερό Δία και με τον επικοινωνιακό Ερμή. Καλή μέρα επίσης για μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Ευχάριστες επίσης βόλτες, ενώ ειδικά το βράδυ θα είναι ιδανικό για ερωτικά ραντεβού και γνωριμίες.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ζυγέ, σήμερα ο κόσμος γύρω σου μοιάζει να κινείται σε super slow motion κι αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει όσο κι αν πιέζεις τις καταστάσεις. Οπότε, προκειμένου να γλιτώσεις από το νευρικό κλονισμό, απλά αποδέξου το και κινήσου αντίστοιχα.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Για λόγους καθαρής αστρολογικής έρευνας βάλε κάποιον/α να σε βιντεοσκοπεί σήμερα στη δουλειά. Γιατί σήμερα μάλλον θα κυκλοφορείς με το ταμπελάκι «Μην αγγίζετε, μην ενοχλείτε!». Ναι, αυτό που τραβά σαν κόκκινο πανί κάθε μόριο χαζομάρας και νεύρων από τους γύρω σου και σε φέρνει στα όρια του φόνου... Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι το βίντεο είναι και καλό πειστήριο αθώωσης σε ένα δικαστήριο. Δεν συμφωνείς;

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αναμένεται ήσυχη αλλά θετική η σημερινή μέρα. Το πρωί, η ευοίωνη σύνοδος Σελήνης-Δία βελτιώνει σημαντικά την ψυχολογία σας, ενώ βοηθά στο να ολοκληρώσετε κάποιο θέμα. Πιθανές παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις. Το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα προσφέρει αίσθημα ανάτασης. Καλή μέρα για τέχνη και πνευματικότητα. Ευκαιρίες χαλάρωσης και φυγής.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Εχετε αρκετές δυνάμεις και η υγεία σας είναι άριστη. Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να αυξήσουν την φυσική τους δύναμη, κατά την διάρκεια αυτής της αστρολογικής όψης και αυτό είναι καλή ιδέα. Μπορείτε να αναπτύξετε μεγαλύτερη αντοχή και ζωτικότητα σήμερα, πράγμα που θα ανανεώσει το σώμα σας

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Ενα νεανικό πνεύμα ελευθερίας και αυθορμητισμού προσπαθεί να βγει σήμερα στην επιφάνεια. Ωστόσο, προσέξτε την τάση που έχετε να επιδιώξετε κάποιο στόχο, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να διαφέρετε. Οπως ένα παιδί, που προσπαθεί να καπνίσει τσιγάρα, απλά και μόνο για να διαφοροποιηθεί ή για να επαναστατήσει απέναντι στους γονείς του, έτσι και εσείς μπορεί να αποζητήσετε εναλλακτικές λύσεις, απλά και μόνο επειδή αποτελούν εκφράσεις διαφοροποίησης και επανάστασης, παρά επειδή αξίζουν ουσιαστικά.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:45
ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ
Σειρά
Mega Channel
07:10
ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
Σειρά
Alpha
07:00
ΣΟΦΙΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ 3
Σειρά
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ
Άλλο
MAD TV
07:00
MORNING HITS
Σόου
MTV
07:00
ONLY HITS
Σόου
ΕΡΤ 1
07:00
ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Σόου
ΕΡΤ 3
07:00
Ο ΦΑΡΟΣ 2
Σειρά
ANT1
06:45
ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
06:30
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Σειρά
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα