Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να απολαύσετε κάποια πράγματα τα οποία από καιρό επιθυμούσατε και να παραμερίσετε έστω και προσωρινά τις ανησυχίες και στεναχώριες σας. Καθόλου απίθανο να περάσετε μια ευχάριστη χρονική ημέρα μαζί με φίλους ή ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν. Ακόμα, η συμμετοχή σας σε μια συνεργασία ή κάποια επιτυχία από μια ήδη υπάρχουσα είναι πιθανή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες απ’όπου και αν προέρχονται.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Δουλειά και κάποιες άλλες υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα βαρετές για σας σήμερα. Αισθάνεστε σαν να έχετε κάνει πάρα πολλά χωρίς να έχετε ανταμειφθεί κατάλληλα γι’αυτό καθόλου απίθανο να αδιαφορήσετε για σημαντικά πράγματα ή για κάποια σχέση σας μόνο και μόνο από αντίδραση ή κάποια μορφή συσσωρευμένης αισθηματικής δυσαρέσκειας. Οι διασκεδάσεις με όλες τους τις μορφές σας έλκουν ιδιαίτερα σήμερα έστω και αν δεν σας ικανοποιούν πλήρως. Ο λόγος είναι πως θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της ή κάποια προσωρινή αισθηματική απογοήτευση.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ευέλικτος και να σπάζετε τις παλιές κατεστημένες συνήθειες. Ομως υπάρχει μια λεπτή ισορροπία καθώς δεν θέλετε επίσης να απαλλαγείτε από κάτι που αξίζει. Πρέπει να αποφασίσετε τι πραγματικά εκτιμάτε στη ζωή και να πάρετε την απόφαση. Αν μπορείτε να είστε τίμιος με τον εαυτό σας, η απόφαση θα είναι πολύ ευκολότερη. Οι άλλοι θα σας προσφέρουν μόνο περιορισμένη βοήθεια. Τελικά μόνος σας θα πρέπει ν’αποφασίσετε.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε τις ιδέες και κάποια σχέδιά σας πραγματικότητα. Για παράδειγμα αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας ή στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή ακόμα και να πείσετε τον σύντροφό σας για το τι μπορούν να αποδώσουν τα σχέδιά σας στο άμεσο μέλλον σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ακόμα, υπάρχει πιθανότητα ενός ταξιδιού το οποίο να είναι και συνδεδεμένο με κάποια μορφή διασκέδασης.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Μια πραγματικά δύσκολη ημέρα για την ζωή σας σήμερα. Η αύξηση των ευθυνών σας, η προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, και ο περιορισμός κατά κάποιο τρόπο, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Μια ημέρα που πολύ πιθανόν να χρειαστεί να θυσιάσετε πάρα πολλά πράγματα από την ζωή σας ώστε να μπορέσετε να φέρετε κάποια ισορροπία στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε. Από την άλλη πλευρά, κατ’αυτή την ημέρα (ανάλογα με την ηλικία σας) θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε σε κάποιο ανώτερο επίπεδο ολοκλήρωσης και αυτοκαθορισμού της προσωπικότητάς σας. Επίσης, αν δεν προσέξετε σήμερα και αναλώνετε όλη την ζωτικότητά σας στα προβλήματα που υπάρχουν, θα αναπτύξετε επικίνδυνα την ένταση και το στρες σε βαθμό που θα επηρεάζεται ανεπανόρθωτα η υγεία σας ή θα γίνετε πιο ευάλωτοι στις ασθένειες.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Οι αισθηματικές σχέσεις σας με τους άλλους κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα περάσουν κάποιες δοκιμασίες. Καταστάσεις οι οποίες ούτε κι εσάς σας αρέσουν θα δημιουργηθούν με ανθρώπους που σας συνέδεε κάτι περισσότερο από απλή φιλία. Για παράδειγμα, αν έχετε κάποια σχέση στην οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν αφιερώνατε αρκετό χρόνο σε αυτήν ή δεν δίνατε όσα έπρεπε, σήμερα θα βρεθείτε στην ανάγκη να αναθεωρήσετε την στάση σας ή να δεχτείτε ότι και εσείς κάνατε κάποια λάθη.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Γίνεστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και τους άλλους σήμερα. Πιστεύετε πως είναι πια καιρός να καθίσετε και να σκεφθείτε τι πραγματικά αξίζει απ’όσα κάνατε για τους άλλους και για τον εαυτό σας και τι δεν αξίζει. Αν πρέπει να συνεχίσετε να πιστεύετε σε ορισμένους ανθρώπους και καταστάσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ριζικές αλλαγές. Πολλά πράγματα δεν λειτουργούν όπως εσείς θα θέλατε ή όπως τα είχατε φανταστεί στην αρχική μορφή τους.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Αποφύγετε συστηματικά τα άτομα ή συνεργάτες που αισθάνεστε ότι μπορεί να σας χρησιμοποιήσουν ή να ασκήσουν κάποια μορφή περιορισμού επάνω σας αργότερα. Εδώ είναι που πρέπει να σταθείτε και να κοιτάξετε πίσω σας αξιολογώντας τις εμπειρίες σας. Προσοχή στην υγεία σας.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Υπερευαισθησία και ασταθής συμπεριφορά κάτω από συνθήκες έντασης πολύ πιθανόν να σας φέρουν σε σύγκρουση με τους άλλους με δυσάρεστα αποτελέσματα για σας ή ακόμα και την υγεία σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας σήμερα ανεξάρτητα αν η βασική αιτία της οποιασδήποτε έντασης προέρχεται από σας ή τους άλλους.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η ενεργητικότητά σας είναι μεγαλύτερη απ’ότι συνήθως σήμερα. Ο ενθουσιασμός σας για τους στόχους σας θα είναι ανεβασμένος και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάποιες ουσιαστικές ανακατατάξεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Ακόμα, αυτή την ημέρα κάποια ξαφνική βοήθεια για την επίτευξη κοινών στόχων είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από ανθρώπους μέσα από το έμμεσο περιβάλλον σας. Οι πράξεις σας θα χαρακτηρίζονται από μία πρακτικότητα και σιγουριά διευκολύνοντάς σας να πραγματοποιήσετε κάποια παλιά σας σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για συνεργασία από όπου και αν προέρχονται σήμερα. Στο άμεσο μέλλον θα αποδειχτεί πως ήταν μια πολύ έξυπνη κίνησή σας

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Σας τραβούν πολύ το ενδιαφέρον, τα μεταφυσικά θέματα, οι φυσικές εμπειρίες και οι μαντικές ικανότητες. Ακόμα κι αν είστε φυσιολογικά πολύ ρεαλιστής και έχετε ελάχιστο ενδιαφέρον για τα μυστικιστικά, πνευματικά και μεταφυσικά φαινόμενα, σήμερα θα είστε περισσότερο δεκτικοί. Στην πραγματικότητα, άσχετα με τον προηγούμενο βαθμό μεταφυσικής ευαισθησίας και αντίληψης, είναι πιθανό να έχετε μια σημαντική μαντική ικανότητα κατά αυτή την ημέρα. Ενα μεγάλο πρόβλημα είναι ωστόσο, ότι μάλλον δεν κάνετε διακρίσεις και συνεπώς μπορεί να αναζητήσετε φυσικά ενδιαφέροντα χαμηλού, ανώριμου ή αρνητικού τύπου. Με λίγα λόγια, αυτή είναι η στιγμή για να ξυπνήσετε την ευαισθησία και τη φαντασία σας, αλλά να το κάνετε αυτό με έναν τρόπο υγιή και δημιουργικό.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Γενικότερες αλλαγές στις σχέσεις και στη ζωή σας συμβαίνουν κατ’αυτή την ημέρα. Σήμερα δεν μένετε εύκολα ευχαριστημένοι από διάφορα πράγματα. Ακόμα κι αν όλα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά, εσείς νιώθετε την ανάγκη να φτιάξετε τα πράγματα. Θα προτιμούσατε σχεδόν να δημιουργήσετε κάποια αναστάτωση ή κρίση, μόνο και μόνο για την ένταση. Κάτω από αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα, κρύβεται η ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε από τα βαθιά ριζωμένα πρότυπα της ζωής σας. Ψάχνετε για περισσότερη ένταση και αλλαγή παρά για την ρουτίνα. Οι σχέσεις και τα πρότυπα που έχουν πέσει σ’ένα βολικό τέλμα, δεν είναι πια αρκετά για σας. Ακόμα και αν δεν έχετε επίγνωση της ανάγκης σας για αλλαγές θα συμβούν ούτως ή άλλως.

Gozakynthos.gr · 20-04-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
14:00
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
14:00
15 SUPER MAD HITS INTL
Σόου
MTV
14:00
TEEN MOM UK 3
Σειρά
Βουλή
14:00
ΧΑΡΙΝ ΕΥΦΩΝΙΑΣ
Άλλο
ΕΡΤ 2
14:00
Ο ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΟΣ
Ταινία
ΣΚΑΪ
14:00
ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Ειδήσεις
ΕΡΤ 1
13:30
EUROPE
Σόου
ΕΡΤ 3
13:30
ΑΓΡΟWEEK 3
Σόου
Kontra Channel
11:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα