Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Μπορεί να έχετε τάσεις φυγής σήμερα, όμως είναι πιθανό ορισμένες υποχρεώσεις να μην σας αφήσουν να χαλαρώσετε όσο θα θέλατε. Κυρίως θέματα επαγγελματικά, νομικά, σπουδών φαίνεται να σας ταλαιπωρούν πρόσκαιρα. Ωστόσο, είναι μια μέρα στην οποία θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε και ορισμένους κύκλους ή ζητήματα, γραφειοκρατικά, οικονομικά ή άλλα.

Protothema.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Σύγχυση, ανικανότητα να συγκεντρωθείτε επάνω στις καθημερινές υποχρεώσεις, ελάχιστη κατανόηση απέναντι στους άλλους και δυσκολία στο να επικοινωνήσετε μαζί τους. Μια ημέρα αρκετών δυσκολιών που εμπεριέχει μεγάλες πιθανότητες για σφάλματα από αμέλεια ή από υπεκφυγή πραγματικών ευθυνών. Είστε περισσότερο ευαίσθητοι, επηρεάζεστε εύκολα, και γίνεστε ονειροπόλοι ή ιδεαλιστές από την μια στιγμή στην άλλη. Η φαντασία σας ή οι εξωπραγματικές σκέψεις ίσως σας παρασύρουν στο να βγάζεται συμπεράσματα για τους άλλους τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Χαμηλή ζωτικότητα.

Gozakynthos.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Μην περιμένεις και τεράστια ικανότητα συγκέντρωσης σήμερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα της δουλειάς σου. Το μυαλό σου αποσπάται με το παραμικρό. Γιατί; Ίσως γιατί έχει πάθει υπερφόρτωση πια;

Pathfinder.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Εχετε μια πολύ ρεαλιστική και προσγειωμένη στάση σήμερα, γίνεστε περισσότερο κριτικοί, σκεπτικοί και πάρα πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις ιδέες και σκέψεις σας. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε ότι περνάτε μια ημέρα απομόνωσης ή πνευματικού μπλοκαρίσματος. Εχετε την ικανότητα να δημιουργείτε αλλά μέσα από μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για επαγγελματική ή οικογενειακή υπόθεση. Είστε, ή γίνεστε λιγότερο ομιλητικοί και αποφεύγετε τις πολλές σχέσεις. Χωρίς να σημαίνει ότι είστε αντικοινωνικοί περνάτε μια ημέρα πνευματικής και κοινωνικής μοναξιάς, η οποία πολύ πιθανό να οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Δύσκολη ή μοναχική ημέρα στη ζωή κάποιου.

Gozakynthos.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ο τρόπος επικοινωνίας σας σήμερα είναι σε καλό επίπεδο. καταφέρνετε να παρουσιάζετε τις απόψεις σας με μεγαλύτερη σαφήνεια. Η δημόσιες συζητήσεις, συνεντεύξεις ή οποιασδήποτε μορφής συνομιλίες σας ευνοούν σήμερα. Μια ημέρα όπου θα νιώθετε έντονη την επιθυμία να ανταλλάξετε απόψεις ή να διηγηθείτε κάποια κατορθώματά σας στους άλλους. Το ενδιαφέρον σας πολύ πιθανό να είναι στραμμένο σε θέματα δημιουργικότητας ανεξάρτητα για ποιον τομέα πρόκειται.

Gozakynthos.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Μια κοινωνική μέρα, στην οποία εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Δεν λείπουν όμορφες συναντήσεις και ωραία ανταλλαγή μηνυμάτων. Βέβαια, το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου προκαλεί ένα αίσθημα έλλειψης, ενώ φέρνει και κάποιες δύσκολες συμπεριφορές ή κριτικές, κυρίως στο σπίτι και στις σχέσεις σας.

Protothema.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νΆ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου +. Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

Pathfinder.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Ποτέ δεν μπορούσες να καταλάβεις γιατί πρέπει να αισθάνεται κάποιος/α άσχημα με το να είναι εγωιστής και να λέει φωναχτά «Θέλω!». Ποτέ σου δεν είχες τέτοια ενοχικά σύνδρομα. Όμως επειδή γύρω σου αφθονούν εκείνοι/ες που ζουν και αναπνέουν γιΆ αυτά. Οπότε ετοιμάσου για σφοδρές συγκρούσεις!

Pathfinder.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Ευκαιρίες και νέες δυνατότητες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο σας παρουσιάζονται σήμερα. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή ενέργεια αναλάβετε σήμερα είναι πολύ πιθανό να την οδηγήσετε σε θετικά και οριστικά οφέλη για την πλευρά σας. Συντροφικότητα, συνεταιρισμοί ή ενωμένες προσπάθειες με τους άλλους σας ευνοούν ιδιαίτερα. Η ενεργητικότητα και αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένες, κάτι που θα γίνεται εύκολα παραδεκτό και από τους άλλους που βρίσκονται γύρω σας. Οι συγγενείς ή φίλοι φαίνεται διατεθειμένοι να πάρουν το μέρος σας και να σας υποστηρίξουν στις προσπάθειές σας.

Gozakynthos.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αν έχεις μια δουλειά που κρατά συνεχώς τον εγκέφαλο σου σε εγρήγορση, τότε αυτή είναι μια από τις μέρες που πρέπει να γουστάρεις πολύ αυτό που κάνεις. Αν όμως η δουλειά σου είναι διεκπεραιωτική ή δεν έχεις μια, θα πρέπει να αισθάνεσαι τόσο εγκλωβισμένος/η που το μπαμ είναι πάντα ένα δευτερόλεπτο μακριά.

Pathfinder.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να δεις επιτέλους τους οικονομικούς καρπούς των τόνων ιδρώτα που έχεις ρίξει τις τελευταίες εβδομάδες στον εργασιακό στίβο. Όμως ακόμη πιο σημαντικό απΆ αυτό είναι ότι πιθανότατα έχεις δημιουργήσει τόσο θετικές εντυπώσεις από την ποιότητα της δουλειάς σου που νέες προτάσεις/ευκαιρίες έρχονται κατά πάνω σου!

Pathfinder.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Σας δοκιμάζει σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, τόσο ψυχολογικά, όσο και μέσα από παραπάνω υποχρεώσεις και πιέσεις. Πρέπει να φανείτε υπεύθυνοι και σοβαροί, γιατί ίσως κριθείτε κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Απαιτητικές συμπεριφορές από άτομα εξουσίας. Ωστόσο η επικοινωνία έχει ευχάριστες στιγμές, ενώ ευνοείται η μελέτη, θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών.

Protothema.gr · 18-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (3)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
12:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ
Σόου
MTV
12:00
ONLY HITS
Σόου
TV Μακεδονία
12:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕΙΡΑΣ
Άλλο
Βουλή
12:00
ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ
Άλλο
ΕΡΤ 1
12:00
ΕΡΤ Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός
Ειδήσεις
ΕΡΤ 3
12:00
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ
Άλλο
Star Channel
11:45
Scooby Doo: Το Νησί των Φαντασμάτων
Σειρά
E TV
11:30
ΕΜΕΙΣ
Σόου
Mega Channel
11:10
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΥΟ ΖΩΕΣ
Σειρά
Kontra Channel
11:00
TV SHOP
Άλλο
ΕΡΤ 2
11:00
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Αθλητική εκπομπή
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα