Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αρκετά ισχυρογνώμονες, εριστικοί και καθόλου απίθανο και επιθετικοί σήμερα. Αναστατώσεις, δυσαρμονία ίσως είναι επακόλουθα της ανικανότητάς σας να αφήνετε τις μικρές ενοχλήσεις ή εμπόδια να περνούν απαρατήρητα. Οι δυσκολίες με τους άλλους θα μπορούσαν να γίνουν αποδοτικές για σας αν προσπαθούσατε να ελέγξετε την εριστικότητά σας. Προσπαθήστε να θέσετε όρια σε όλα τα πράγματα και αποφύγετε να βάζετε όλα τα πράγματα σε ένα καλάθι ή να ρίχνετε τις ευθύνες για σφάλματα δικά σας στους άλλους.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αυτή την ημέρα φαίνεται πως θα το ρίξετε κατά κάποιο τρόπο σε κάθε μορφή ικανοποίησης και απολαύσεων. Η διασκέδαση με οποιαδήποτε μορφή θα βρεθεί στο προσκήνιο. Το θέατρο, η τηλεόραση, η τέχνη, η μουσική αλλά και η δραστηριοποίηση της φαντασίας σας θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία για σας σήμερα. Εάν έχετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πνευματιστικά θέματα, αυτά θα βρεθούν στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας. Προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στην πιθανή αναποφασιστικότητα ή την έλλειψη ζωτικής ενεργητικότητας που μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Αποφύγετε την οκνηρία ή την υπερβολική μαλθακότητα τουλάχιστον σε θέματα τα οποία αποτελούν βασικές αρχές επιβίωσης.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Αναμνήσεις και παλιά αισθήματα αναδύονται από μέσα σας με μεγάλη ευκολία. Ενα ειδικό ή γενικό ενδιαφέρον για την ιστορία, ψυχολογία, ανθρωπολογία και τα σύμβολα αρχίζει να αναπτύσσεται σήμερα. Πιθανότητα σχέσεων με νεαρά άτομα, που σας ενώνει κάποιο ειδικό ενδιαφέρον.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Κρατάτε σε απόσταση ή νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε μακριά από τους άλλους σήμερα. Οι σκέψεις σας θα είναι κάπως πιο απαισιόδοξες, υπερβολικά κριτικές, σοβαρές και θα διαπιστώσετε ότι βλέπετε μόνον μέρος του συνόλου και όχι το σύνολο. Πιστεύετε ότι οι άλλοι δεν κάνουν ότι θα έπρεπε ή δεν ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν για να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημά σας για το οποίο υπάρχει ευθύνη και από μέρους των. Τα πάντα σας φαίνονται κάπως απομακρυσμένα ή εντελώς αρνητικά για σας σήμερα. Ισως είναι καλή ημέρα για να μπορέσετε να αναδιοργανώσετε τον τρόπο σκέψης σας και να δείτε όταν φύγει αυτή η δύσκολη ημέρα τι είναι συμφέρον και θετικό να κρατήσετε και τι όχι. Ακόμα, η βοήθεια ή αναζήτηση βοήθειας από κάποιον μεγαλύτερο ίσως αποδειχτεί πολύ χρήσιμη σήμερα. Σκέψεις για χωρισμό με πιθανότητες πραγματοποίησης. Αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις σήμερα.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αρκετά κατάλληλη ημέρα για να βρεθείτε μέσα στα πράγματα. Με τις ικανότητές σας ή με την μερική βοήθεια των άλλων. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε επαφές, να ανταλλάξετε πληροφορίες να μάθετε κάτι μέσω μιας συνεστίασης ή συγκέντρωσης ή ακόμα και τυχαίας συνάντησης. Γράμματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις είναι έντονα και παραγωγικά σήμερα.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο είναι πολύ πιθανό να βρεθούν σε κάποια ένταση σήμερα. Δοκιμάζετε δυνατά συναισθήματα έλξης και πόθου και αν είστε δυσαρεστημένοι με την σεξουαλική σας ζωή μπορεί να οδηγηθείτε εύκολα στον εκνευρισμό, την ένταση ή θυμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ακόμα εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε σε πράξεις ερωτικής τρέλας. Αισθήματα ζήλιας θα εμφανίζονται πολύ εύκολα σήμερα (Σεξουαλικά προβλήματα με τον/την σύντροφο και συχνές καταστάσεις έντασης οι οποίες πολλές φορές οδηγούν σε προσωρινό χωρισμό).

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ο ρομαντισμός και η φαντασία σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα. Ονειρα για την ιδανική ή πραγματική αγάπη, αισθήματα συμπάθειας ή κατανόησης για τα προβλήματα των άλλων γίνονται πιο έντονα σήμερα. Η αντίληψη, η άποψη σας για τους ανθρώπους θα είναι κάπως ασαφής ή θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα μέσα από μια ομιχλώδη ή εξωπραγματική σκοπιά. Είναι πολύ καλύτερα να μην κάνετε σοβαρές δεσμεύσεις σήμερα.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η φυσική σας πορεία και ενέργεια είναι καλές σήμερα και μπορείτε να επιτύχετε μια σπουδαία συμφωνία αρκετά εύκολα. Εχετε την τάση να παίρνετε πρωτοβουλίες ή να ενεργείτε από μόνοι σας με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να πετύχετε τους στόχους σας σε ότι επιχειρήσετε σήμερα. Επειδή επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας με θετικό τρόπο κάποιος αρχηγικός ρόλος ή μια ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλατε πάρα πολύ σήμερα, πολύ πιθανό να επιτευχθεί.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα που θα πρέπει να στηριχτείτε επάνω στις δυνατότητες και ικανότητές σας μόνο. Να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στην ενασχόλησή σας και να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές ή επιπρόσθετες δυσκολίες που παρουσιάζονται με σύνεση και υπομονή.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Οι σχέσεις σας αυτή την ημέρα έχουν μια ανταγωνιστική επιθετική μορφή και ίσως προκύψουν διαμάχες με στόχο την εξουσία και τη δύναμη. Δεν συμβιβάζεστε για χάρη κανενός. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν φιλονικίες στο γάμο σας, τις σχέσεις σας ή σε κάποια άλλη στενή συνεργασία. Από την άλλη πλευρά ίσως ξεκινήσετε σήμερα μια σχέση χρησιμοποιώντας όλη σας την τόλμη για να πείσετε κάποιον ότι θέλετε να είστε μαζί του, σε σημείο να του/της γίνεται τσιμπούρι κάτι που μπορεί όμως και να αρέσει

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Εχετε την τάση να είστε ευχάριστοι και επιεικείς. Οι διαφορετικές αξίες και γούστα σας με τους σύντροφους σας ίσως οδηγήσουν όμως σε έντονες συγκρούσεις ή σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Εξαρτάται από σας το πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σας βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα σήμερα. Πράγματα και πρόσωπα που κάποτε αδιαφορούσατε για αυτά θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον για σας σήμερα. Η επιθυμία σας για διασκέδαση με όλες τις μορφές θα είναι κάπως έντονη και αν όχι συχνά θα σας κάνει να παραμελείτε εσκεμμένα τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η εμπνευστικότητα σας από την άλλη πλευρά θα βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά και θα σας βοηθήσει στο να πετύχετε κάποιο παλιό σας σχέδιο.

Gozakynthos.gr · 19-02-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
04:00
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
04:00
MUSIC NON STOP INTL
Σόου
MTV
04:00
M IS FOR MUSIC
Σόου
ΕΡΤ 1
04:00
VIS A VIS 2
Σειρά
ΕΡΤ 3
04:00
ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑ
Σόου
ΕΡΤ 2
03:30
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ 8
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
02:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
ΣΚΑΪ
01:45
POWER OF LOVE
Σειρά
Βουλή
01:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα