Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Ανησυχία και ένταση σε θέματα σχέσεων ίσως αποδειχτούν πάρα πολύ αρνητικά για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η οποιαδήποτε επαναστατική στάση ή διάθεσή σας σήμερα απέναντι στις υποχρεώσεις σας ίσως να αποδειχτεί καταστρεπτική για την καριέρα σας. Μια ημέρα που ο αυτοέλεγχος και η καλή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα θεωρηθεί απαραίτητη για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

Gozakynthos.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το μέλλον φαίνεται όλο και πιο λαμπρό όσο σκληρότερα και πιο μεθοδικά εργάζεσαι. Οπότε με αυτό στο μυαλό μην παραπονιέσαι αν εργάζεσαι επτά ημέρες την εβδομάδα. Άλλοι θα σκότωναν για να μπορούν απλά να δουλέψουν αυτή την περίοδο.

Pathfinder.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Οι περισσότεροι/ες Δίδυμοι αντιμετωπίζουν τις εσωτερικές αλλαγές που βιώνουν με εργασιοθεραπεία και περιορισμό της κοινωνικότητας και θα συνεχίσουν να το κάνουν για το επόμενο διάστημα. Όμως το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ίσως αυτές τις μέρες παρασύρει μαζί του ακόμη μερικά σκουπιδάκια του παρελθόντος που κουβαλάς μέσα σου.

Pathfinder.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Τι φουρτούνες είναι αυτές μέσα στο μυαλό σου Καρκίνε; Γιατί έχεις την πεποίθηση πως η ζωή σε αναγκάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε καριέρα, ερωτική ζωή και προσωπική ηρεμία; Ναι, μπορούν να λειτουργήσουν όλα μαζί αρκεί να πάψεις να γραπώνεσαι τόσο απελπισμένα από το καθένα ξεχωριστά. Ειδικά αυτό το «απελπισμένα» πρέπει να το κοιτάξεις πολύ σοβαρά +.

Pathfinder.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Μια ημέρα που συγκλονιστικές αλήθειες και καταστάσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε πολλούς από τους ιδιαίτερους στόχους και φιλοδοξίες σας. Ο φανατισμένος τρόπος για την απόκτηση εξουσίας επάνω σε ορισμένα θέματα ίσως να μην βοηθήσει και τόσο πολύ σήμερα. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να καταπιάνεται με το πιο δύσκολο μέρος τους προβλήματος. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, η πιθανότητα να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα της σκληρής προσωπικής δουλειάς σας είναι μεγάλη (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ένα πολύ ισχυρό αισθηματικό σοκ).

Gozakynthos.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Μπορείτε να ανταποκριθείτε σε κάποιες καινούργιες ιδέες ή οικονομικές ευκαιρίες αυτό το Μήνα και να επωφεληθείτε χρησιμοποιώντας τες σαν θεμέλιο υλικό για τα σχέδιά σας. Η οικονομική σας ασφάλεια ίσως να σας απασχολήσει κάπως περισσότερο δημιουργώντας σας παράλληλα ένα εσωτερικό στρες. Μία προσωρινή ένταση με τους άλλους ίσως να σας κάνει να αλλάξετε ένα μέρος της συμπεριφοράς σας απέναντί τους. Προσοχή στα έξοδά σας και στις άσκοπες αγορές.

Gozakynthos.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Μια παραγωγική μέρα, στην οποία θα βγάλετε διάφορες δουλειές και θα τακτοποιήσετε λεπτομέρειες και εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στο νοικοκυριό και σε καθημερινά θέματα. Δεν λείπουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ωστόσο γίνονται γόνιμες επαφές, ενώ τα οικονομικά σας δεν πάνε άσχημα.

Protothema.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Συμβουλή 1η: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συναδέλφους και συγγενείς. Ακόμη κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς ζουρλομανδύα και με την πίστη ότι εσύ μπορείς να λύσεις όλα τους τα προβλήματα. Συμβουλή 2η: Προφανώς και πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου όταν όλοι θα έχουν αποκοιμηθεί...

Pathfinder.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Καθώς σήμερα ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο σας ενεργοποιείται δυσμενώς απ’ τη Σελήνη, μπορεί να έχετε διάφορα εμπόδια, καθυστερήσεις, αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και αίσθημα ανεπάρκειας. Φανείτε όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνοι, ειδικά με τους δικούς σας. Ωστόσο φαίνεται να ολοκληρώνετε με επιτυχία κάποιο θέμα, γραφειοκρατικό, επαγγελματικό ή άλλο.

Protothema.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Ισως προκαλέσετε έκπληξη στους άλλους αλλά και στον εαυτό σας, εξαιτίας των συναισθηματικών σας παρορμήσεων. Βέβαια, αυτό θα έχει εφαρμογή στη στοργή που θέλετε να πάρετε από τους άλλους επειδή δεν θέλετε να απογοητευθείτε. Επίσης, μερικές φορές ίσως γίνετε αντιφατικός ή αναβλητικός, εξαιτίας της Σελήνης που κυριαρχεί αυτή την περίοδο

Gozakynthos.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Το να αποκτήσετε μεγαλύτερη ωριμότητα, είναι το κλειδί αυτής της ημέρας. Θα νιώθετε την ανάγκη για αλλαγή, σε πείσμα της εσωτερικής σας αντίστασης. Ενα τμήμα του εαυτού σας θα θέλει να αναλάβει νέες υπευθυνότητες και να προχωρήσει. Ισως να μην μπορείτε να δείτε την πλήρη εικόνα των ουσιαστικών σχεδίων που σας απασχολούν αυτή την περίοδο, αλλά είναι πιθανό ότι, οτιδήποτε αναλαμβάνετε σήμερα, να σας φέρει σταθερότητα στο άμεσο μέλλον και για μακρό χρονικό διάστημα.

Gozakynthos.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σΆ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ' ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ' αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.

Pathfinder.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (3)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα