Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Οσα γίνονται σας βρίσκουν σχεδόν απροετοίμαστους πάντοτε. Οχι πως δεν έχετε μια ιδιαίτερη διάθεση για να συμμετέχετε ενεργά σε όλες αυτές τις αλλαγές αλλά γιατί ειδικοί λόγοι σας κρατούν κατά κάποιο τρόπο στη θέση του απλού παρατηρητή. Από την μία είναι κάτι που σας αρέσει και από την άλλη πολλές φορές σας δημιουργεί μια ιδιαίτερη δυσαρέσκεια.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Υπερευαισθησία σε θέματα συναισθηματικά ή ακόμα και επαγγελματικά σήμερα. Αν και θα είστε γεμάτοι εμπνεύσεις ή προαισθήματα και η φαντασία σας θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, πολλές φορές θα κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε επειδή δεν θα μπορείτε να διακρίνετε τα φαινόμενα από την πραγματικότητα. Η αγάπη σας για την μοναξιά σήμερα εξαιτίας μιας ανικανοποίητης επιθυμία σας ίσως να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα για την ψυχική σας κατάσταση ή ισορροπία. Αποφύγετε την συναισθηματική αστάθεια η οποία ίσως να είναι η βασική πηγή των περισσότερων δυσάρεστων καταστάσεων, καταφεύγοντας σε δραστηριότητες οι οποίες έχουν να κάνουν με πραγματικές καταστάσεις της ζωής. Η δουλειά και η κίνηση ίσως να αποδειχτούν πολύ χρήσιμες σήμερα.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Πολλά πράγματα σήμερα κινούνται με τέτοια ταχύτητα που γίνεται δύσκολο για σας να τα παρακολουθήσετε. Ισως να πρέπει να παραμερίσετε οποιεσδήποτε προκαταλήψεις έχετε σήμερα και να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε με την νέα κατάσταση πραγμάτων και εσείς. Οι ιδέες και τα όνειρά σας θα μάχονται με την επιθυμία σας για ανεξαρτησία και ελευθερία αυτή την ημέρα. Οι πολύ εκκεντρικές κλίσεις ή ενασχολήσεις ίσως να μην ευνοούνται σήμερα. Προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε σε πράγματα που τα καταλαβαίνετε προσέχοντας ιδιαίτερα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Μια ημέρα μεγάλων αλλαγών σε ότι αφορά την οικογένεια, το άμεσο περιβάλλον και ιδιαίτερα τα συναισθήματά σας. Ενα ισχυρό σοκ σε σχέση με μια γυναίκα πολύ στενά δεμένη μαζί σας ίσως σας αλλάξει πολλά από τα μελλοντικά σας σχέδια σήμερα. Η συναισθηματική ένταση των ημερών θα είναι τόσο μεγάλη ώστε πολλές φορές θα αναγκάζεστε να καταφεύγετε σε πολύ γνωστούς για βοήθεια ή ακόμα και υποστήριξη οικονομική. Οι σχέσεις σας πολύ πιθανόν με το ανδρικό φύλο θα υποστούν μία ριζική μεταμόρφωση κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες. (Το στομάχι και το πεπτικό σύστημα γενικά απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή).

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Πολλές και ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας ή ακόμα και στα υλικά σας αγαθά θα σας βρουν κατά κάποιο τρόπο απροετοίμαστους σήμερα. Βασική αιτία ίσως να είναι οι εξωτερικοί παράγοντες αλλά και οι δικές σας λανθασμένες πρωτοβουλίες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο. Ισως να είναι η καλύτερη ημέρα όμως για να αλλάξετε οριστικά στάση απέναντι στις μόνιμες ξαφνικές σας τάσεις για αλλαγή σκοπών ή στόχων. Ιδιαίτερα όταν βλέπετε πως μια κατάσταση αρχίζει και πηγαίνει προς το καλύτερο.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η αυτοανάλυση θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε σχέση με τους άλλους. Γεγονός είναι ότι καταλαβαίνετε τις ανάγκες τους, τις ευαισθησίες τους αλλά και τα λάθη τους. Ισως να βρεθείτε στην ανάγκη να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους να βρουν κάποιες λύσεις για τα προβλήματά τους. Οι φίλοι σας θα αποκτήσουν κάποια ιδιαίτερη σχέση με την δουλειά σας έστω και προσωρινά. Προσοχή στα νεύρα σας και τις πιθανές φιλονικίες με τους άλλους.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Είστε σε θέση να εκτιμήσετε σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο σήμερα. Πιθανόν αυτό να εκδηλώνει ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον από μέρους σας για την καριέρα και την ενασχόλησή σας. Θα εκτιμάτε την οργάνωση και την συστηματική λύση των οικογενειακών προβλημάτων περισσότερο αυτό το Μήνα.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Οι πολλές αλλαγές μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας φαίνεται πως σας έχουν κουράσει. Ισως να πρέπει να καταπιαστείτε με το πως θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, να βρείτε όσα εκκρεμούν και να προσέξετε όλες τις λεπτομέρειες που παραμελήσατε ως σήμερα. Αυτά μπορεί να είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σπίτι, υγεία ή φυσική κατάσταση. Ο υπερβολικός εγωισμός ή κάποια υπερβολή με την ενασχόλησή σας θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο. Το να δουλεύετε σκληρά αλλά χωρίς πρόγραμμα θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα σαν να μη δουλεύατε καθόλου. Προσέξτε την διατροφή σας.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Βαθιές και ριζικές αλλαγές μέσα στην προσωπική σας ζωή και στο άμεσο περιβάλλον σας θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πολλά πράγματα από τα μελλοντικά σας σχέδια. Μία εσωτερική ανάγκη να αναπτύξετε μία ισχυρή προσωπικότητα την οποία θα μπορείτε να επιβάλλετε στους άλλους με ευκολία. Μία αναγνώριση των ικανοτήτων σας από τους άλλους είναι πάρα πολύ πιθανή σήμερα. Οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να υποφέρουν εξαιτίας μίας ιδιόρρυθμης στάσης σας. Συγκρατήστε όλες αυτές τις ισχυρές επιθυμίες που σας προκαλούν εσωτερική ένταση. Αποφύγετε την πιθανή χρήση βίας απέναντι των άλλων (πνευματική ή φυσική) σε μία προσπάθειά σας να τους επιβληθείτε.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η δημιουργικότητά σας θα είναι θαυμάσια και θα εκδηλωθεί σε όλα τα επίπεδα. Αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, τότε αυτή η ημέρα ενδείκνυται για την ανάπτυξή τους κι αυτό θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Επίσης, ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι τονισμένος με αποτέλεσμα να σας φέρνει νέες σχέσεις, κατακτήσεις ή περιπέτειες. Αναμφίβολα, θα συμμετέχετε σε πολλές εκδηλώσεις ή, γενικά, διασκεδάσεις. Ακόμη, ίσως νιώσετε έντονη έλξη για τα τυχερά παιγνίδια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσετε. Υπάρχει η εκδοχή να πάρετε χρήματα από κάποια κερδοσκοπική επιχείρηση όπου απαιτούνται ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Η φυσική σας ενέργεια επίσης, θα είναι πολύ καλή και θα απολαμβάνετε οποιουδήποτε είδους άσκηση

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Είναι καλή ημέρα για τη σύναψη κοινωνικών σχέσεων και φιλικών δεσμών. Επίσης, ευνοείται η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες, επιτροπές ή ομίλους. Σε σχέση με την κοινωνικότητα, υπάρχει κάποια εκδοχή να δημιουργηθεί ένταση, εξαιτίας μερικών ατόμων που θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την ελευθερία σας.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αυτή η ημέρα αυξάνει την πιθανότητα να ασκήσετε μεγαλύτερη εξουσία στο περιβάλλόν σας. Θα έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε και να οργανώνετε και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την προαγωγή σας. Μολονότι τα πάντα δείχνουν την πρόοδό σας όσον αφορά τον υλικό τομέα, θα πρέπει επίσης να αξιοποιήσετε τη δύναμη να ακολουθείτε πνευματικούς σκοπούς, βοηθώντας να γίνει πληρέστερη η προσωπικότητά σας.

Gozakynthos.gr · 18-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
11:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
MAD TV
11:00
SHAZAM TOP
Σόου
MTV
11:00
FEAR FACTOR 2
Σειρά
Star Channel
11:00
THE GARFIELD SHOW
Σειρά
TV Μακεδονία
11:00
ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Σειρά
ΕΡΤ 2
11:00
ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 3
11:00
BALKAN EXPRESS
Ντοκιμαντέρ
Mega Channel
10:50
ΡΕΤΙΡΕ
Παιδική εκπομπή
ANT1
10:00
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 10:00
Άλλο
E TV
10:00
SPLASH
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα