Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ' ότι συνήθως!

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό σχεδόν ψυχαναγκαστικό: κατακρίνεις νυχθημερόν για ένα διάστημα τον εαυτό σου και αμέσως μετά ψάχνεις παρηγοριά γοητεύοντας κάποιον/α σε σημείο απόλυτης παράδοσης. Σήμερα είσαι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που ψάχνεις ένα χάδι για να γιατρέψει τις πληγές σου που μόνος/η σου άνοιξες...

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Ακραία ανησυχία και δυσφορία με τους περιορισμούς της τρέχουσας κατάστασής σας, σας σπρώχνουν να ρισκάρετε και να παίζετε στην τύχη, τρόπους με τους οποίους θ'αλλάξει γρήγορα η ζωή σας. Υπάρχει μια δυνατή τάση να υπερβάλλετε και να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να κερδίσετε την αναγνώριση που ζητάτε.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ευχάριστη και δημιουργική αναμένεται η σημερινή μέρα, και με θετικές εξελίξεις στα ερωτικά αλλά και σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικότητας, ειδικά το πρωί, με τη συνάντηση της Σελήνης με τον τυχερό Δία. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις, τηλέφωνα και μηνύματα. Αυξημένη λάμψη και ζωτικότητα. Αρκετά ρομαντικό το βράδυ, ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ώρες, ώρες όταν μένεις μόνος/η σπίτι σου (και εδώ εννοώ τη μοναξιά που σε πνίγει ακόμη και αν ο/η σύντροφος σου είναι στο δίπλα δωμάτιο) περνάει ίσως από το μυαλό σου η σκέψη να πάρεις φόρα και να αρχίσεις να κουτουλάς από τοίχο σε τοίχο σαν μπάλα από φλιπεράκι, διαλύοντας τα πάντα. Πολύ φοβάμαι πως μια μέρα σαν τη σημερινή μπορεί και να το κάνεις πράξη.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σας και οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σας και την όλη σας κατάσταση στη ζωή, μπορεί να σας ταλαιπωρούν σήμερα. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Ξεγελούσατε τον εαυτό σας σχετικά με το που σας οδηγεί η ζωή σας, ή αγνοούσατε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, επειδή νιώθετε πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σας όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια και πιθανότατα να βρεθείτε να ονειροπολείτε να κερδίσετε το λαχείο ή το λόττο έτσι ώστε να μπορέσετε ελεύθερα να επιδιώξετε τα όνειρά σας, ή να ανακαλυφθείτε, να αποκτήσετε ένα ευρύτατο κοινό για το ταλέντο σας.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ζυγέ, σήμερα ο κόσμος γύρω σου μοιάζει να κινείται σε super slow motion κι αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει όσο κι αν πιέζεις τις καταστάσεις. Οπότε, προκειμένου να γλιτώσεις από το νευρικό κλονισμό, απλά αποδέξου το και κινήσου αντίστοιχα.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η επούλωση συναισθηματικών τραυμάτων και η προθυμία να μιλήσετε για θέματα που συνήθως μένουν κρυμμένα είναι σήμερα πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. Αυτή η ημέρα είναι τέτοια που συναισθηματικά και φυσικά προβλήματα μπορούν να χαλαρώσουν. Το μασάζ κι άλλες τεχνικές για το σώμα, είναι πολύ ωφέλιμα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάποια φυσιοθεραπεία που είναι πολύ ευεργετική.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αναμένεται ήσυχη αλλά θετική η σημερινή μέρα. Το πρωί, η ευοίωνη σύνοδος Σελήνης-Δία βελτιώνει σημαντικά την ψυχολογία σας, ενώ βοηθά στο να ολοκληρώσετε κάποιο θέμα. Πιθανές παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις. Το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα προσφέρει αίσθημα ανάτασης. Καλή μέρα για τέχνη και πνευματικότητα. Ευκαιρίες χαλάρωσης και φυγής.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Οι φίλοι σήμερα αναμένεται να είναι μια ευεργετική επιρροή, ενώ είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Καλή μέρα για να δικτυωθείτε και για να συμμετέχετε σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, αλλά και να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και τα social media. Κάτι ανοίγει στη ζωή σας και το μέλλον δείχνει πιο θετικό.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυσκολίες που θα βιώσεις και σήμερα θα είναι αρκετές, αλλά καλά θα κάνεις να μην το βάλεις κάτω. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, καθώς σήμερα είναι σε θέση να σε καθοδηγήσει σωστά. Αν και συνήθως η λογική είναι αυτή που σε οδηγεί, σήμερα το πλανητικό σκηνικό σε φέρνει πιο κοντά με τη διαίσθησή σου, κάνοντας βασικό σου όπλο στη μάχη. Αποσύρσου στο χώρο της φαντασίας και του ονείρου για να πάρεις δυνάμεις. Δες το όνειρό σου να συμβαίνει και ύστερα θα είσαι σε θέση να το ζήσεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα και να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου γύρω από ζητήματα που σου προκαλούν προβληματισμό. Θα λάβεις κατανόηση και αυτό θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Έτσι, μπορείς να αντιμετωπίσεις τις άσχημες σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σου τις ημέρες αυτές. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου μπορείς να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Είναι η ιδανική ημέρα για να απαλλαγείς από παλιά πράγματα ή καταστάσεις. Νέες συνήθειες μπορούν να μπουν στην επαγγελματική σου ζωή. Στα οικονομικά, απαλλάξου από τα χρέη το συντομότερο δυνατό για να μπορέσεις να πάρεις ανάσες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα και να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου γύρω από ζητήματα που σου προκαλούν προβληματισμό. Θα λάβεις κατανόηση και αυτό θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Έτσι, μπορείς να αντιμετωπίσεις τις άσχημες σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σου τις ημέρες αυτές. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου μπορείς να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Είναι η ιδανική ημέρα για να απαλλαγείς από παλιά πράγματα ή καταστάσεις. Νέες συνήθειες μπορούν να μπουν στην επαγγελματική σου ζωή. Στα οικονομικά, απαλλάξου από τα χρέη το συντομότερο δυνατό για να μπορέσεις να πάρεις ανάσες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου μπορείς να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Είναι η ιδανική ημέρα για να απαλλαγείς από παλιά πράγματα ή καταστάσεις. Νέες συνήθειες μπορούν να μπουν στην επαγγελματική σου ζωή. Στα οικονομικά, απαλλάξου από τα χρέη το συντομότερο δυνατό για να μπορέσεις να πάρεις ανάσες.

Tlife.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:45
ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ
Σειρά
Mega Channel
07:10
ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
Σειρά
Alpha
07:00
ΣΟΦΙΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ 3
Σειρά
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ
Άλλο
MAD TV
07:00
MORNING HITS
Σόου
MTV
07:00
ONLY HITS
Σόου
ΕΡΤ 1
07:00
ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Σόου
ΕΡΤ 3
07:00
Ο ΦΑΡΟΣ 2
Σειρά
ANT1
06:45
ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
06:30
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Σειρά
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα