Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Έντονη η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, σας κρατά σε υπερδιέγερση αυτές τις μέρες, μέσα κυρίως από απρόοπτα, ανατροπές ή κάποια σοκ. Αλλάζουν απότομα οι ισορροπίες στις σχέσεις, τις συνεργασίες και στη ζωή σας. Προσέξτε τις απότομες συμπεριφορές αλλά και τα ατυχήματα, για δυο μέρες ακόμα. Πολλές συνειδητοποιήσεις ωστόσο.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό σχεδόν ψυχαναγκαστικό: κατακρίνεις νυχθημερόν για ένα διάστημα τον εαυτό σου και αμέσως μετά ψάχνεις παρηγοριά γοητεύοντας κάποιον/α σε σημείο απόλυτης παράδοσης. Σήμερα είσαι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που ψάχνεις ένα χάδι για να γιατρέψει τις πληγές σου που μόνος/η σου άνοιξες...

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Το πρωί αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα κυρίως εργασιακά και υγείας, ενώ γίνονται και κάποιες καλές επαγγελματικές επαφές, ή συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Μια παραγωγική μέρα, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα, θεραπεία, πρόγραμμα fitness ή το σταμάτημα μιας βλαβερής συνήθειας.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ευχάριστη και δημιουργική αναμένεται η σημερινή μέρα, και με θετικές εξελίξεις στα ερωτικά αλλά και σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικότητας, ειδικά το πρωί, με τη συνάντηση της Σελήνης με τον τυχερό Δία. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις, τηλέφωνα και μηνύματα. Αυξημένη λάμψη και ζωτικότητα. Αρκετά ρομαντικό το βράδυ, ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ενα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, όπως η νοσταλγία, η ευφορία, αισιοδοξία, θυμός ή ζήλια μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μπορεί επίσης να φοβηθείτε από την ένταση και το παράλογο των ιδίων σας των συναισθημάτων. Πρέπει να έχετε ή να αποκτήσετε το κουράγιο ν'αναγνωρίσετε τα συναισθήματά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα απελευθερώσει μ'ένα θετικό τρόπο και να προσπαθήσετε να αναδιευθύνετε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα με θετικά μέσα. Αποφύγετε ακραίες και φανατικές μεθόδους, που ίσως σας καταβάλλουν.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σας και οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σας και την όλη σας κατάσταση στη ζωή, μπορεί να σας ταλαιπωρούν σήμερα. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Ξεγελούσατε τον εαυτό σας σχετικά με το που σας οδηγεί η ζωή σας, ή αγνοούσατε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, επειδή νιώθετε πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σας όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια και πιθανότατα να βρεθείτε να ονειροπολείτε να κερδίσετε το λαχείο ή το λόττο έτσι ώστε να μπορέσετε ελεύθερα να επιδιώξετε τα όνειρά σας, ή να ανακαλυφθείτε, να αποκτήσετε ένα ευρύτατο κοινό για το ταλέντο σας.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Γόνιμη μέρα για τα οικονομικά σας, ειδικά το πρωί, με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να βελτιώνει τα έσοδα, ενώ αναμένονται και κάποιες θετικές επαφές και συζητήσεις – ευνοούνται οι συμφωνίες. Πολύ ωραίες αγορές επίσης. Αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας. Σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, τα αποκτήματά σας, τις αισθήσεις.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή στο ζώδιό σας το πρωί ανοίγει τη μέρα με τύχη και με καλή διάθεση, ενώ γίνονται και ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις. Είστε πιο εξωστρεφείς, θετικοί κι επικοινωνιακοί. Ιδανική μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Πολύ ρομαντικό το βράδυ, ευνοούνται τα ερωτικά ραντεβού.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή...

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Οι φίλοι σήμερα αναμένεται να είναι μια ευεργετική επιρροή, ενώ είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Καλή μέρα για να δικτυωθείτε και για να συμμετέχετε σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, αλλά και να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και τα social media. Κάτι ανοίγει στη ζωή σας και το μέλλον δείχνει πιο θετικό.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Το επόμενο διήμερο επανέρχεται μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας. Εκμεταλλεύσου το και φτιάξε ένα προστατευτικό κέλυφος για τα συναισθήματα σου και τις φοβίες σου (που όταν βγαίνουν προς τα έξω γίνονται αφορμή για να πληγώνεσαι ή να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους γύρω σου).

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:45
ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ
Σειρά
Mega Channel
07:10
ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
Σειρά
Alpha
07:00
ΣΟΦΙΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ 3
Σειρά
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ
Άλλο
MAD TV
07:00
MORNING HITS
Σόου
MTV
07:00
ONLY HITS
Σόου
ΕΡΤ 1
07:00
ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Σόου
ΕΡΤ 3
07:00
Ο ΦΑΡΟΣ 2
Σειρά
ANT1
06:45
ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
06:30
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Σειρά
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα