Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Έντονη η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, σας κρατά σε υπερδιέγερση αυτές τις μέρες, μέσα κυρίως από απρόοπτα, ανατροπές ή κάποια σοκ. Αλλάζουν απότομα οι ισορροπίες στις σχέσεις, τις συνεργασίες και στη ζωή σας. Προσέξτε τις απότομες συμπεριφορές αλλά και τα ατυχήματα, για δυο μέρες ακόμα. Πολλές συνειδητοποιήσεις ωστόσο.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Πιθανόν να περάσετε κάποιες ώρες στην παραλία ή στο βουνό ή σε κάποιο άλλο όμορφο και εμπνευσμένο περιβάλλον. Επίσης σήμερα ανακαλύπτετε νέα, όμορφη, δημιουργική τέχνη και μουσική. Η γκάμα των αισθητικών σας ενδιαφερόντων και εκτιμήσεων σήμερα, μπορεί να διευρυνθεί και να αναπτυχθεί κατά πολύ. Επίσης πιθανόν είναι, να ασχοληθείτε οι ίδιοι, με κάποια δημιουργική καλλιτεχνική δουλειά, ακόμα και αν συνήθως δεν έχετε την τάση να το κάνετε αυτό.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Το πρωί αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα κυρίως εργασιακά και υγείας, ενώ γίνονται και κάποιες καλές επαγγελματικές επαφές, ή συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Μια παραγωγική μέρα, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα, θεραπεία, πρόγραμμα fitness ή το σταμάτημα μιας βλαβερής συνήθειας.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ευχάριστη και δημιουργική αναμένεται η σημερινή μέρα, και με θετικές εξελίξεις στα ερωτικά αλλά και σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικότητας, ειδικά το πρωί, με τη συνάντηση της Σελήνης με τον τυχερό Δία. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις, τηλέφωνα και μηνύματα. Αυξημένη λάμψη και ζωτικότητα. Αρκετά ρομαντικό το βράδυ, ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ενα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, όπως η νοσταλγία, η ευφορία, αισιοδοξία, θυμός ή ζήλια μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μπορεί επίσης να φοβηθείτε από την ένταση και το παράλογο των ιδίων σας των συναισθημάτων. Πρέπει να έχετε ή να αποκτήσετε το κουράγιο ν'αναγνωρίσετε τα συναισθήματά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα απελευθερώσει μ'ένα θετικό τρόπο και να προσπαθήσετε να αναδιευθύνετε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα με θετικά μέσα. Αποφύγετε ακραίες και φανατικές μεθόδους, που ίσως σας καταβάλλουν.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Ωραία επικοινωνία σήμερα, ευχάριστα νέα και θετικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ειδικά το πρωί που συναντιέται η Σελήνη με τον τυχερό Δία και με τον επικοινωνιακό Ερμή. Καλή μέρα επίσης για μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Ευχάριστες επίσης βόλτες, ενώ ειδικά το βράδυ θα είναι ιδανικό για ερωτικά ραντεβού και γνωριμίες.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ζυγέ, σήμερα ο κόσμος γύρω σου μοιάζει να κινείται σε super slow motion κι αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει όσο κι αν πιέζεις τις καταστάσεις. Οπότε, προκειμένου να γλιτώσεις από το νευρικό κλονισμό, απλά αποδέξου το και κινήσου αντίστοιχα.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η επούλωση συναισθηματικών τραυμάτων και η προθυμία να μιλήσετε για θέματα που συνήθως μένουν κρυμμένα είναι σήμερα πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. Αυτή η ημέρα είναι τέτοια που συναισθηματικά και φυσικά προβλήματα μπορούν να χαλαρώσουν. Το μασάζ κι άλλες τεχνικές για το σώμα, είναι πολύ ωφέλιμα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάποια φυσιοθεραπεία που είναι πολύ ευεργετική.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή...

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αιγόκερε, το νιώθεις που πλησιάζει; Ναι, είναι αυτή η αίσθηση της ανυπομονησίας πως πλησιάζουν επιτέλους πιο δραστήριες μέρες. Από σήμερα ξεκινά την επιδρομή σου μαζί με παρέες και φίλους/ες σου προς αναζήτηση διασκέδασης!

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Ενα νεανικό πνεύμα ελευθερίας και αυθορμητισμού προσπαθεί να βγει σήμερα στην επιφάνεια. Ωστόσο, προσέξτε την τάση που έχετε να επιδιώξετε κάποιο στόχο, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να διαφέρετε. Οπως ένα παιδί, που προσπαθεί να καπνίσει τσιγάρα, απλά και μόνο για να διαφοροποιηθεί ή για να επαναστατήσει απέναντι στους γονείς του, έτσι και εσείς μπορεί να αποζητήσετε εναλλακτικές λύσεις, απλά και μόνο επειδή αποτελούν εκφράσεις διαφοροποίησης και επανάστασης, παρά επειδή αξίζουν ουσιαστικά.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:45
ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ
Σειρά
Mega Channel
07:10
ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
Σειρά
Alpha
07:00
ΣΟΦΙΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ 3
Σειρά
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ
Άλλο
MAD TV
07:00
MORNING HITS
Σόου
MTV
07:00
ONLY HITS
Σόου
ΕΡΤ 1
07:00
ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Σόου
ΕΡΤ 3
07:00
Ο ΦΑΡΟΣ 2
Σειρά
ANT1
06:45
ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
06:30
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Σειρά
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα