Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Πολλά πράγματα τα οποία αγαπάτε ή είχατε συνηθίσει να ζείτε με αυτά φαίνεται πως ήλθε η ημέρα που πρέπει να τα εγκαταλείψετε οριστικά. Ισως είναι καλύτερα έτσι για σας. Η ανάγκη να προσαρμοστείτε πάνω σε νέες συνθήκες ή τρόπους ζωής φαίνεται πως είναι μεγάλη σήμερα. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για την μεγάλη αυτή αλλαγή και δεχτείτε την με ευχαρίστηση.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Μην ελπίζετε και τόσο πολύ στα όνειρά σας σήμερα. Η ευαισθησία σας πάνω σε ορισμένα θέματα ίσως να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους αφήνοντάς σας σε μια κατάσταση δυσαρέσκειας. Προτιμήστε να βλέπετε τα πράγματα όσο πιο ρεαλιστικά μπορείτε σήμερα αν θέλετε να αποφύγετε την ένταση. Προσέξτε την δίαιτά σας αλλά μην καταφεύγετε σε υπερβολές.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Νέες και ασυνήθιστες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε κάτι στην ενασχόλησή σας θα παρουσιαστούν σήμερα. Η ευκαιρία για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε σταθερές βάσεις θα συνοδεύεται από κάποια ιδιαίτερη βοήθεια από τους άλλους. Η έμπνευση σε συνεργασία με την πρακτικότητά σας θα αποδειχτεί ο καλύτερος οδηγός για την επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις από όπου και αν προέρχονται με την μεθοδικότητα που σας κατέχει.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Τα συναισθήματά σας, τα πράγματα που αγαπάτε πραγματικά και πολύ πιθανόν οι φίλοι σας θα υποστούν την μεγαλύτερη ένταση σήμερα. Η διάθεσή σας ίσως να μην είναι και τόσο καλή εξαιτίας των προσωπικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να νιώθετε μια απέχθεια για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις σε σημείο να τις παραμελείτε εντελώς. Σκηνές ζηλοτυπίας από ή προς μια γυναίκα θα σας οδηγήσουν στο να διακόψετε εντελώς ξαφνικά τις σχέσεις σας με πολλούς ανθρώπους. Προσπαθήστε να θέσετε σε κάποιον έλεγχο τα συναισθήματά σας σήμερα.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ισως είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για σας σήμερα να κάνετε μια προσπάθεια και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, ενεργώντας κάπως αντισυμβατικά στον αγώνα σας να επιφέρετε ριζικές και αποτελεσματικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Μια ημέρα που οι δυσκολίες και προκλήσεις των άλλων θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με μια γρήγορη αντίδραση από μέρους σας. Η διαίσθησή σας σήμερα ίσως παίξει κάποιον ουσιαστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας. Εκμεταλλευτείτε την.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Mία ισχυρή επιθυμία για αναγνώριση θα σας στρέψει το ενδιαφέρον αυτό τον Μήνα σε πράγματα που πολύ πιθανόν να σας απομακρύνουν από την καθημερινή πραγματικότητα. Το αυξημένο ενδιαφέρον σας για την ενασχόλησή σας ίσως σας απομακρύνει από την καθημερινότητα προσωρινά. Σε μία άλλη περίπτωση όμως θα υπάρξουν και ορισμένα πρακτικά οράματα τα οποία θα σας βοηθήσουν στο να αποκτήσετε μία σωστή συμπεριφορά στις αυξανόμενες ανάγκες σας. Από σας θα εξαρτηθεί κατά κάποιο τρόπο, το αν θα ωφεληθείτε από την κατάσταση ή όχι.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Σε αναζήτηση απολαύσεων θα αρχίσετε να βρίσκεστε σε λίγο καιρό. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας για να αποφύγετε κάποιες πιθανές μικρο-συγκρούσεις. Το πόσο ανεξάρτητα θα κινηθείτε θα εξαρτηθεί κατά πόσο μπορείτε να δεχτείτε την εξουσία κάποιου άλλου ατόμου επάνω σας. Αύξηση ενεργητικότητας και μία εσωτερική ανάγκη για αναγνώριση από τους άλλους. Ενα αίσθημα ικανοποίησης που οι άλλοι γύρω σας θα διαπιστώσουν ότι μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό εντελώς μόνοι σας. Προσοχή στα ατυχήματα από απροσεξία και στις μικρο-συγκρούσεις με τον/την σύντροφο.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Συγκεντρωθείτε στις βασικές σας ανάγκες σήμερα και προσπαθήστε να αποφεύγετε για οποιονδήποτε λόγο τις σπατάλες. Καθόλου καλή ημέρα για να δανειστείτε ή να δανείσετε. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα. Τα τελευταία γεγονότα στην ζωή σας είχαν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Σας έδειξαν το τι πραγματικά αξίζει να σέβεστε και να εκτιμάτε στους συνεργάτες σας και το τι όχι. Ισως η καλύτερη ημέρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο επάνω σε εντελώς διαφορετικές βάσεις. Η εμπειρία από το πρόσφατο παρελθόν θα αποτελέσει τον καλύτερο οδηγό. Στην προσπάθειά σας όμως για να αποκτήσετε ξανά τον έλεγχο των καταστάσεων, αποφύγετε να υποχρεωθείτε στους άλλους και προσπαθήστε οτιδήποτε κάνετε να το κάνετε μόνη σας. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις (σε μεμονωμένες περιπτώσεις ένα δυσάρεστο γεγονός μέσα στην οικογένεια.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Μεγάλες και δραστικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας και σε σχέση με τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Θα εντυπωσιάζεστε από ορισμένα μυστικά τα οποία θα θέλετε να τα λύσετε προχωρώντας πιο βαθιά μέσα στα πράγματα. Το άγνωστο θα σας τραβάει ιδιαίτερα, που πολλές φορές θα βρίσκεστε μέσα σε χώρους πραγματικά εξωπραγματικούς για τους άλλους ανθρώπους. Μία πνευματική αναγνώριση είναι πάρα πολύ πιθανή. Με ιδιαίτερη ευκολία θα εμβαθύνετε στα πράγματα και η ανάγκη για μία προσαρμογή εκ μέρους σας επάνω σε νέες συνθήκες θα θεωρηθεί απαραίτητη σήμερα.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Θα είναι ημέρα μεγάλης δραστηριότητας. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητές σας με ημέρας ανάπαυσης. Θα οδηγείστε περισσότερο από τα συναισθήματά σας παρά από τη λογική και γι’ αυτό οι επαφές σας θα τείνουν να είναι λιγότερο συμβατικές και μικρής διάρκειας. Ασυνήθιστα άτομα θα βρεθούν σήμερα στο δρόμο σας. Δεν είναι καλή ημέρα για την επίλυση σε εκκρεμότητες που έχουν κληρονομηθεί από το παρελθόν, εφόσον οι ιδέες σας θα είναι επαναστατικές και προοδευτικές. Δεν θα είστε πάντα σύμφωνος με τις απόψεις των άλλων, αλλά ούτε και οι άλλοι θα συμφωνούν πάντα με σας

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αυτή η ημέρα θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν να οργανώσουν τη ζωή σας, να ελέγξουν την παρορμητικότητά σας, πράγμα που είναι αντίθετο με την επιθυμία σας για ελευθερία. Με οποιεσδήποτε συνθήκες, μπορείτε να στηρίζεστε πάνω σε άτομα που έχουν σταθερό χαρακτήρα και δείχνουν, εκ των προτέρων, μια τάση να σας υποστηρίξουν. Αυτό βέβαια ισχύει και για τους φίλους ή την οικογένειά σας. Αν η βοήθεια προέρχεται από αλλού, δεν υπάρχει λόγος να την αρνηθείτε και δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσετε την ανεξαρτησία σας. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτή την ημέρα, θα αποκτήσετε πολλές ευχάριστες εμπειρίες που θα έχουν κάτι το ιδιαίτερο και δεν θα τις ξεχάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: θα βρείτε μια στοργική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας που θα σας δίνει την απαραίτητη υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε. Μη θυσιάσετε το συναισθηματικό σας κόσμο για τις φιλοδοξίες ή τα υλικά αγαθά. Γίνετε γενναιόδωρος με τους άλλους και θα πάρετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε απ’ αυτούς. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να φτιάξετε το σπίτι σας, να κάνετε τις απαραίτητες επιδιορθώσεις ή αλλαγές.

Gozakynthos.gr · 20-07-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα