Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει με περισσότερα τσουβάλια απ' όσα αντέχει, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με βαθιά ανάσα καθώς κερδίζεις πίσω την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις περισσότερα.

Pathfinder.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Μια ημέρα που οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα κάνουν έντονη την παρουσία τους. Από σας θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα σήμερα, το αν θα πετύχετε ορισμένους στόχους σας ή όχι. Μια ευκαιρία για κάποια συνεργασία μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη σήμερα.

Gozakynthos.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Πολλά πράγματα ή καταστάσεις φαίνεται πως στρέφονται εναντίον σας σήμερα. Ισως να αισθάνεστε ότι ορισμένες στιγμές χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας που σας περιβάλλει ή ότι τα πράγματα δεν μπορεί να είναι έτσι. Μια περίεργη συμπεριφορά η οποία πολύ εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα ενθουσιασμού ή μεγάλη συναισθηματική πτώση. Απώλειες οι οποίες θα οφείλονται σε λάθος υπολογισμούς είναι πολύ πιθανές. Προφυλάξτε την υπόληψη αλλά και την ψυχική σας ισορροπία διατηρώντας μια επαφή με την πραγματικότητα. Δραστηριοποιηθείτε με τις υποχρεώσεις σας και αφήστε οποιαδήποτε ανάλυση σήμερα. Το περιβάλλον και η οικογένειά σας, σας χρειάζονται σήμερα περισσότερο από ότι νομίζετε. Η ικανότητά σας να διεισδύετε μέσα στις καταστάσεις θα τους βοηθήσει στο να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Βοηθήστε όσο μπορείτε.

Gozakynthos.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση κυρίως στις σπουδές ή γενικά σε θέματα εκπαιδευτικά, σε θέματα νομικά και σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό. Καλή μέρα για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία. Δεν  λείπουν ωστόσο οι πιέσεις στα παραπάνω, όπως και στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο η επικοινωνία στα ερωτικά είναι ευχάριστη.

Protothema.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Μια ημέρα που συγκλονιστικές αλήθειες και καταστάσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε πολλούς από τους ιδιαίτερους στόχους και φιλοδοξίες σας. Ο φανατισμένος τρόπος για την απόκτηση εξουσίας επάνω σε ορισμένα θέματα ίσως να μην βοηθήσει και τόσο πολύ σήμερα. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να καταπιάνεται με το πιο δύσκολο μέρος τους προβλήματος. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, η πιθανότητα να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα της σκληρής προσωπικής δουλειάς σας είναι μεγάλη (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ένα πολύ ισχυρό αισθηματικό σοκ).

Gozakynthos.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Μια κοινωνική μέρα, στην οποία εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Δεν λείπουν όμορφες συναντήσεις και ωραία ανταλλαγή μηνυμάτων. Βέβαια, το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου προκαλεί ένα αίσθημα έλλειψης, ενώ φέρνει και κάποιες δύσκολες συμπεριφορές ή κριτικές, κυρίως στο σπίτι και στις σχέσεις σας.

Protothema.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Μια παραγωγική μέρα, στην οποία θα βγάλετε διάφορες δουλειές και θα τακτοποιήσετε λεπτομέρειες και εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στο νοικοκυριό και σε καθημερινά θέματα. Δεν λείπουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ωστόσο γίνονται γόνιμες επαφές, ενώ τα οικονομικά σας δεν πάνε άσχημα.

Protothema.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Τα οικονομικά σας φαίνονται πιεσμένα σήμερα με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου, η οποία αυξάνει τις υποχρεώσεις, ίσως μειώνει και τα έσοδα, κάτι που μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε πράγματα που θέλετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Ωστόσο θα είναι μια δημιουργική κι ερωτική μέρα, ενώ η επικοινωνία είναι καλή και ουσιαστική.

Protothema.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Φαίνεται πως αργά αλλά σταθερά κλείνεις ένα κύκλο που 1) δεν μπορούσες να αφεθείς συναισθηματικά σε κανένα/καμία εξαιτίας του άγχους να επιτυχείς στην αρένα της καριέρας και 2) δεν ήθελες να στηρίζεσαι σε κανένα/καμιά γιατί αυτό θα έμοιαζε σαν δήλωση ήττας. Μπορεί να μην μεταμορφώθηκες σε κατακτητή της κορυφής, αλλά δεν έγινες και σκλάβος μιας προδιαγεγραμμένης μοίρας. Και τώρα; Χαλαρώνεις βήμα το βήμα...

Pathfinder.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Φιλική συμβουλή: Αν είσαι σε σχέση, οτιδήποτε αρνητικό και αν συμβεί σήμερα ανάμεσα σας μην το χρησιμοποιήσεις σαν άλλοθι. Αν είσαι ελεύθερος/η, οποιαδήποτε υπόνοια ενδιαφέροντος και αν αισθανθείς, μην το θεωρήσεις σαν απόδειξη έρωτα. Και με τα δύο πόδια στη γη σήμερα +.

Pathfinder.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Κάποια σχέδιά σας φαίνεται να καθυστερούν ή να εμποδίζονται σήμερα, πιθανόν λόγω και οικονομικών εμποδίων ή πιέσεων, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να αυξάνει τις οικονομικές υποχρεώσεις. Δύστροπες συμπεριφορές σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, αλλά και με διαδικτυακές σας επαφές. Ωστόσο, γίνονται κάποιες γόνιμες επαγγελματικές συζητήσεις και κινήσεις.

Protothema.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Σας δοκιμάζει σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, τόσο ψυχολογικά, όσο και μέσα από παραπάνω υποχρεώσεις και πιέσεις. Πρέπει να φανείτε υπεύθυνοι και σοβαροί, γιατί ίσως κριθείτε κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Απαιτητικές συμπεριφορές από άτομα εξουσίας. Ωστόσο η επικοινωνία έχει ευχάριστες στιγμές, ενώ ευνοείται η μελέτη, θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών.

Protothema.gr · 10-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (3)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα