Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό σήμερα Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Η υψηλή σου αυτοπεποίθηση σήμερα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις τις ζωής σου από μια πιο αισιόδοξη ματιά. Αυτό με τη σειρά του θα σε οδηγήσει στην αποτελεσματική επίλυση προβληματικών καταστάσεων και στην επιτυχή υλοποίηση στόχων και επιδιώξεων. Τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα σε εντυπωσιάσουν, αφού θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που υπολόγιζες. Αισθηματικές Προβλέψεις Εσύ που διατηρείς μόνιμη σχέση, κράτησε μακριά από αυτήν καθημερινά άγχη και προβλήματα και προτίμησε να περάσεις μια χαλαρή ημέρα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου κάνει μια πρόταση για έξοδο και καλά θα κάνεις να δεχτείς, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Καλό θα ήταν σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός στη δουλειά σου, και πιο συγκεκριμένα προσπάθησε να αποφύγεις κάθε σημαντική απόφαση για το μέλλον σου, διότι ίσως η κρίση σου σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Στα οικονομικά σου φαίνεται να έχεις περιθώρια βελτίωσης, οπότε εξάντλησέ τα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Εσύ που διατηρείς μόνιμη σχέση, κράτησε μακριά από αυτήν καθημερινά άγχη και προβλήματα και προτίμησε να περάσεις μια χαλαρή ημέρα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου κάνει μια πρόταση για έξοδο και καλά θα κάνεις να δεχτείς, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Καλό θα ήταν σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός στη δουλειά σου, και πιο συγκεκριμένα προσπάθησε να αποφύγεις κάθε σημαντική απόφαση για το μέλλον σου, διότι ίσως η κρίση σου σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Στα οικονομικά σου φαίνεται να έχεις περιθώρια βελτίωσης, οπότε εξάντλησέ τα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη

Επιχειρηματικά: Καλό θα ήταν σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός στη δουλειά σου, και πιο συγκεκριμένα προσπάθησε να αποφύγεις κάθε σημαντική απόφαση για το μέλλον σου, διότι ίσως η κρίση σου σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Στα οικονομικά σου φαίνεται να έχεις περιθώρια βελτίωσης, οπότε εξάντλησέ τα.

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αυτές τις μέρες επιτρέπεται:1) Να κάνεις δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενο/η ακόμη και αν αυτό απαιτεί να αποτραβηχτείς από την παρέα, 2) Άφθονο σεξ (αν έχεις παρτενέρ) ή άφθονα χάδια (αν θες να τον/την ρίξεις). Και απαγορεύεται: Να επιχειρήσεις σημαντικές συζητήσεις με γονείς ή/και τον/την σύντροφό σου.

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Καλό θα ήταν σήμερα να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τα γεγονότα και να γίνεις πιο εσωστρεφής, διότι ίσως κάποια πράγματα που θα επιχειρήσεις θα σε δυσκολέψουν και το μόνο που θα καταφέρεις να είναι να πιεστείς και να νευριάσεις. Προτίμησε λοιπόν να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν και να είσαι χαλαρός, ώστε να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα η μέρα. Αισθηματικές Προβλέψεις Οι σημερινές αστρολογικές όψεις στέλνουν όλες τους τις θετικές επιρροές στη σχέση σου, όπου το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου έχει αναθερμανθεί και ζείτε ξέγνοιαστοι τον έρωτά σας. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και διεκδίκησε όσα θες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση σου με συνεργάτες που πρέπει να τους έχεις συμμάχους στις προσπάθειές σου και όχι στο απέναντι στρατόπεδο. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας, θα συμβάλει στην ευκολότερη υλοποίηση κοινών σας οραμάτων. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου έχεις κάνει πολλά λάθη που σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο, οπότε πράξε τα δέοντα για να επανορθώσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Οι σημερινές αστρολογικές όψεις στέλνουν όλες τους τις θετικές επιρροές στη σχέση σου, όπου το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου έχει αναθερμανθεί και ζείτε ξέγνοιαστοι τον έρωτά σας. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και διεκδίκησε όσα θες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση σου με συνεργάτες που πρέπει να τους έχεις συμμάχους στις προσπάθειές σου και όχι στο απέναντι στρατόπεδο. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας, θα συμβάλει στην ευκολότερη υλοποίηση κοινών σας οραμάτων. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου έχεις κάνει πολλά λάθη που σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο, οπότε πράξε τα δέοντα για να επανορθώσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση σου με συνεργάτες που πρέπει να τους έχεις συμμάχους στις προσπάθειές σου και όχι στο απέναντι στρατόπεδο. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας, θα συμβάλει στην ευκολότερη υλοποίηση κοινών σας οραμάτων. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου έχεις κάνει πολλά λάθη που σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο, οπότε πράξε τα δέοντα για να επανορθώσεις.

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Καρκίνε, σήμερα πρόσεχε γιατί η κυκλοθυμία σου πιθανόν θα πιάσει τελική ταχύτητα, κι όταν συμβαίνει αυτό είτε καταστρέφεις τη διατροφή σου, είτε αρχίζεις τις καταχρήσεις. Δεν αξίζει λέμε!

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αφιερωμένη στους φίλους και στη δικτύωση η σημερινή μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομαδικές αλλά και σε διαδικτυακές δραστηριότητες. Το πρωί προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις, όπως και ορισμένα μπερδέματα, οικονομικά ή άλλα. Ευχάριστες συναντήσεις το βράδυ, και κάποια καλά νέα πιθανά.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Μπορεί να ξεκινήσει με κάποια μπερδέματα επικοινωνιακά η μέρα, ίσως και με ορισμένες παρεξηγήσεις και με νοητική θολούρα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις συνεννοήσεις στα επαγγελματικά αλλά και στις σχέσεις σας γενικά. Βελτιώνονται τα πράγματα κατόπιν, ενώ αναμένονται θετικές επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις. Ανάδειξη κοινωνική κι επαγγελματική.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Δεν λείπουν το πρωί ορισμένα μπερδέματα και μια σύγχυση, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και στα ταξίδια σας – προσέξτε και κάποιες εξαπατήσεις ή υποσχέσεις. Όμως προς το βράδυ, το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία φέρνει ευτυχείς εξελίξεις και νέα, κάτι ανοίγει στη ζωή σας, ή απλά περνάτε πολύ καλά και με ανεβασμένη διάθεση.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Αυτές τις ημέρες είστε περισσότερο μαγνητικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί και η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει χαρακτηριστική αρμονία προσφέροντάς σας ικανοποίηση. Απολαμβάνετε μια θετική ροή θέρμης και φιλικότητας ανάμεσα σε σας και τους άλλους και ενεργοποιείστε από τις συνηθισμένες επαφές με άτομα του αντίθετου φύλου. Οι δημιουργικές ή καλλιτεχνικές προσπάθειες αποδίδουν σήμερα.

Gozakynthos.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Μια κοινωνική μέρα, με ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ειδικά μάλιστα προς το βράδυ, που η τυχερή όψη Σελήνης-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες, και περνάτε πολύ καλά με τις παρέες σας. Το πρωί ωστόσο προσέξτε τη νοητική θολούρα, κάποια ψέματα, και μπερδέματα ή εμπόδια σε επικοινωνία, συναλλαγές, μετακινήσεις.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο σήμερα Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Πολλές εξελίξεις που θα λάβουν σήμερα χώρα στη ζωή σου, θα σε αναστατώσουν ευχάριστα και θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά. Έτσι, θα οργανωθείς εκ νέου και θα υιοθετήσεις άλλες στρατηγικές που θα σε πάνε πολύ ψηλά. Αισθηματικές Προβλέψεις Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν πολύ, καθώς θα βγει στην επιφάνεια όλη η τρυφερότητα και η αγάπη σας και θα δεθείτε απίστευτα. Αυτό θα συμβάλλει, ώστε να ισχυροποιήστε τα θεμέλια της σχέση σας και να περνάτε μια ευχάριστη καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παραιτείσαι από τις προσπάθειές σου να βρεις ερωτικό σύντροφο και μην απογοητεύεσαι, αφού σύντομα θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Γνωρίζεις πολύ καλά τι διεκδικείς και ότι το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Η σιγουριά αυτή που αποπνέεις σε κάνει να βρίσκεις πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους στην πορεία σου προς την επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να σημειώσεις σημαντική πρόοδο μέσα από κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Τα πράγματα στα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν πολύ, καθώς θα βγει στην επιφάνεια όλη η τρυφερότητα και η αγάπη σας και θα δεθείτε απίστευτα. Αυτό θα συμβάλλει, ώστε να ισχυροποιήστε τα θεμέλια της σχέση σας και να περνάτε μια ευχάριστη καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παραιτείσαι από τις προσπάθειές σου να βρεις ερωτικό σύντροφο και μην απογοητεύεσαι, αφού σύντομα θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Γνωρίζεις πολύ καλά τι διεκδικείς και ότι το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Η σιγουριά αυτή που αποπνέεις σε κάνει να βρίσκεις πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους στην πορεία σου προς την επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να σημειώσεις σημαντική πρόοδο μέσα από κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Γνωρίζεις πολύ καλά τι διεκδικείς και ότι το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Η σιγουριά αυτή που αποπνέεις σε κάνει να βρίσκεις πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους στην πορεία σου προς την επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να σημειώσεις σημαντική πρόοδο μέσα από κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Η τυχερή όψη Σελήνης-Δία αναμένεται να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σήμερα, κυρίως σε σχέση με ταξίδια, ερωτικά, σπουδές, παιδιά, διασκέδαση ή άλλα ζητήματα. Μια πιο ανέμελη μέρα, με παιχνίδι, φλερτ κι ωραίες δραστηριότητες. Μόνο το πρωί προσέξτε μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές και σε αγορές, και κάποιες παρεξηγήσεις ή ψέματα και υποσχέσεις.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Πιθανόν να ξεκινά με μια θολούρα η μέρα, ενώ το πρωί θα πρέπει να προσέξετε και μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, όπως και κάποια ψέματα ή παρεξηγήσεις. Η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί σημαντικά όσο προχωρά η μέρα. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται σήμερα κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Πιο συναισθηματική και νοσταλγική μέρα.

Protothema.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα