Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Έντονη η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, σας κρατά σε υπερδιέγερση αυτές τις μέρες, μέσα κυρίως από απρόοπτα, ανατροπές ή κάποια σοκ. Αλλάζουν απότομα οι ισορροπίες στις σχέσεις, τις συνεργασίες και στη ζωή σας. Προσέξτε τις απότομες συμπεριφορές αλλά και τα ατυχήματα, για δυο μέρες ακόμα. Πολλές συνειδητοποιήσεις ωστόσο.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Πιθανόν να περάσετε κάποιες ώρες στην παραλία ή στο βουνό ή σε κάποιο άλλο όμορφο και εμπνευσμένο περιβάλλον. Επίσης σήμερα ανακαλύπτετε νέα, όμορφη, δημιουργική τέχνη και μουσική. Η γκάμα των αισθητικών σας ενδιαφερόντων και εκτιμήσεων σήμερα, μπορεί να διευρυνθεί και να αναπτυχθεί κατά πολύ. Επίσης πιθανόν είναι, να ασχοληθείτε οι ίδιοι, με κάποια δημιουργική καλλιτεχνική δουλειά, ακόμα και αν συνήθως δεν έχετε την τάση να το κάνετε αυτό.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Μπορεί ν' αναπτύξετε κάποιο ενδιαφέρον για ασυνήθιστες επιστήμες, όπως η αστρολογία ή η αριθμολογία. Ο πολιτικός και κοινωνικός σας ιδεαλισμός είναι τόσο κινητικός και μπορεί να γίνετε πιο ενεργητικοί σε αλτρουϊστικές ή ιδεαλιστικές αναμορφώσεις. Ενα μεγάλο λάθος που μπορεί να κάνετε σήμερα, είναι να υπερεκτιμήσετε την πρακτική αξία των νέων τρελών ιδεών σας. Εχετε την τάση να δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε την φαντασία απ' την αλήθεια. Επίσης ο ενθουσιασμός σας τείνει να βλέπει τη ζωή με υπερ-αισιόδοξο τρόπο.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ενα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, όπως η νοσταλγία, η ευφορία, αισιοδοξία, θυμός ή ζήλια μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μπορεί επίσης να φοβηθείτε από την ένταση και το παράλογο των ιδίων σας των συναισθημάτων. Πρέπει να έχετε ή να αποκτήσετε το κουράγιο ν'αναγνωρίσετε τα συναισθήματά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα απελευθερώσει μ'ένα θετικό τρόπο και να προσπαθήσετε να αναδιευθύνετε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα με θετικά μέσα. Αποφύγετε ακραίες και φανατικές μεθόδους, που ίσως σας καταβάλλουν.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σας και οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σας και την όλη σας κατάσταση στη ζωή, μπορεί να σας ταλαιπωρούν σήμερα. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Ξεγελούσατε τον εαυτό σας σχετικά με το που σας οδηγεί η ζωή σας, ή αγνοούσατε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, επειδή νιώθετε πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σας όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια και πιθανότατα να βρεθείτε να ονειροπολείτε να κερδίσετε το λαχείο ή το λόττο έτσι ώστε να μπορέσετε ελεύθερα να επιδιώξετε τα όνειρά σας, ή να ανακαλυφθείτε, να αποκτήσετε ένα ευρύτατο κοινό για το ταλέντο σας.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ευτυχώς, μπορείτε να πετύχετε τις ποθητές αλλαγές πολύ ευκολότερα σήμερα απ'όσο συνήθως μπορείτε. Επομένως, θα πρέπει να δώσετε και την ψυχή σας για τις προσπάθειές σας. Μπορείτε σήμερα να κάνετε φοβερά άλματα στο να καταφέρετε να βάλετε τη ζωή σας στο δρόμο που θέλετε να είναι. Επίσης, επειδή οδηγείστε περισσότερο από τα ένστικτα παρά από τη λογική, μπορεί να μη μπορέσετε να καταλάβετε ΓΙΑΤΙ θέλετε τόσο πολύ να επιδιώξετε κάποια ενδιαφέροντα με τόσο πάθος.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή στο ζώδιό σας το πρωί ανοίγει τη μέρα με τύχη και με καλή διάθεση, ενώ γίνονται και ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις. Είστε πιο εξωστρεφείς, θετικοί κι επικοινωνιακοί. Ιδανική μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Πολύ ρομαντικό το βράδυ, ευνοούνται τα ερωτικά ραντεβού.

Protothema.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Ακόμα κι αν έχετε ένα ευτυχισμένο γάμο, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στη σχέση σας σήμερα. Τα αισθήματά σας γίνονται βαθύτερα και αναζητάτε περισσότερη αισθηματική ένταση με το σύντροφό σας. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν στον ένα από σας ή και στους δυο.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αιγόκερε, το νιώθεις που πλησιάζει; Ναι, είναι αυτή η αίσθηση της ανυπομονησίας πως πλησιάζουν επιτέλους πιο δραστήριες μέρες. Από σήμερα ξεκινά την επιδρομή σου μαζί με παρέες και φίλους/ες σου προς αναζήτηση διασκέδασης!

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα χαρακτηρίζεται από μια μυστικότητα, μικροεμπόδια, εντάσεις, αλλά παράλληλα, οι θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού σε κάνουν πιο αισιόδοξο, περιπετειώδη και ευχάριστο. Εκμεταλλεύσου τα στοιχεία που έχεις ανάλογα με την περίπτωση. Η μυστικότητα χρειάζεται σε υποθέσεις που κινδυνεύουν να αποτύχουν αν εκτεθούν πολύ γρήγορα στο κοινό. Από την άλλη, η ευχάριστη πτυχή σου σε βοηθάει να προσεγγίσεις τα πρόσωπα γύρω σου κερδίζοντας την εύνοιά τους. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με περισσότερο θάρρος ή μάλλον με περισσότερη ειλικρίνεια. Αν δείξεις καλή διάθεση, θέλοντας να γεφυρώσεις το όποιο χάσμα θα μπορέσεις να του εκμυστηρευτείς τις βαθύτερες αγωνίες σου που σε ταλαιπωρούν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η επαγγελματική σου ζωή χαρακτηρίζεται και σήμερα από μυστικότητα. Έχεις την ανάγκη να προστατέψεις τους κόπους σου από τα νύχια εκείνων που θέλουν να την καρπωθούν και να την παρουσιάσουν για δική τους. Στα οικονομικά, διατήρησε την μυστικότητα και μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που θα σου στοιχίσουν σε χρήμα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με περισσότερο θάρρος ή μάλλον με περισσότερη ειλικρίνεια. Αν δείξεις καλή διάθεση, θέλοντας να γεφυρώσεις το όποιο χάσμα θα μπορέσεις να του εκμυστηρευτείς τις βαθύτερες αγωνίες σου που σε ταλαιπωρούν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η επαγγελματική σου ζωή χαρακτηρίζεται και σήμερα από μυστικότητα. Έχεις την ανάγκη να προστατέψεις τους κόπους σου από τα νύχια εκείνων που θέλουν να την καρπωθούν και να την παρουσιάσουν για δική τους. Στα οικονομικά, διατήρησε την μυστικότητα και μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που θα σου στοιχίσουν σε χρήμα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη Προσωπικός Αριθμός

Επιχειρηματικά: Η επαγγελματική σου ζωή χαρακτηρίζεται και σήμερα από μυστικότητα. Έχεις την ανάγκη να προστατέψεις τους κόπους σου από τα νύχια εκείνων που θέλουν να την καρπωθούν και να την παρουσιάσουν για δική τους. Στα οικονομικά, διατήρησε την μυστικότητα και μην αποκαλύπτεις πληροφορίες που θα σου στοιχίσουν σε χρήμα.

Tlife.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Ενα νεανικό πνεύμα ελευθερίας και αυθορμητισμού προσπαθεί να βγει σήμερα στην επιφάνεια. Ωστόσο, προσέξτε την τάση που έχετε να επιδιώξετε κάποιο στόχο, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να διαφέρετε. Οπως ένα παιδί, που προσπαθεί να καπνίσει τσιγάρα, απλά και μόνο για να διαφοροποιηθεί ή για να επαναστατήσει απέναντι στους γονείς του, έτσι και εσείς μπορεί να αποζητήσετε εναλλακτικές λύσεις, απλά και μόνο επειδή αποτελούν εκφράσεις διαφοροποίησης και επανάστασης, παρά επειδή αξίζουν ουσιαστικά.

Gozakynthos.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:45
ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ
Σειρά
Mega Channel
07:10
ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
Σειρά
Alpha
07:00
ΣΟΦΙΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ 3
Σειρά
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ
Άλλο
MAD TV
07:00
MORNING HITS
Σόου
MTV
07:00
ONLY HITS
Σόου
ΕΡΤ 1
07:00
ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Σόου
ΕΡΤ 3
07:00
Ο ΦΑΡΟΣ 2
Σειρά
ANT1
06:45
ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
06:30
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Σειρά
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα