Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η ζωτικότητα και το κουράγιο σας είναι ισχυρά σήμερα και ανυπομονείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις. Μπορείτε να πετύχετε μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία ιδιαίτερα αν χρειάζεται και η παρουσία σωματικής - φυσικής προσπάθειας. Αν είστε ενεργητικοί σε σπορ θα γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και ισχυροί σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας θα βρίσκεται αρκετά ανεβασμένη.

Gozakynthos.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Ναι, εντάξει. Το καταλάβαμε πως δεν έχει καμία όρεξη για δουλειά και ακόμη χαζεύεις στο διαδίκτυο. Όμως σήμερα δεν συγχωρούνται οι ονειροπολήσεις στο γραφείο. Α και κάτι πρέπει να κάνεις μΆ αυτή την ερωτική μελαγχολία σου. Να ξεκολλήσεις ίσως;

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η επικοινωνία σας με τις γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα καλή αυτές τις ημέρες και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λάβετε κάποια μορφή βοήθειας από το γυναικείο φύλο. Ακόμα, είναι καιρός να εμβαθύνετε στην ψυχολογία των άλλων ή να προσπαθήσετε να εκτιμήσετε τις αφορμές και αιτίες της συμπεριφοράς τους.

Gozakynthos.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Δεν μπορείς να χαράξεις νέους δρόμους αν πρώτα δεν καταργήσεις μερικούς παλιούς. Αντίστοιχα δεν μπορείς να πεις ότι ανοίγεις έναν νέο κύκλο κοινωνικότητας (νέα πρόσωπα, παρέες, ερωτικά ενδιαφέροντα) αν πρώτα δεν έχει λήξει οριστικά ο προηγούμενος. Κλείνε κεφάλαια λέμε τώρα που έχεις διάθεση!

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Είναι καιρός να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ανησυχίες που αφορούν τη δουλειά, ενασχόληση ή τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η επικοινωνία σας με άτομα τα οποία εξαρτάστε άμεσα ή έμμεσα και που επηρεάζουν τις ιδέες σας εμφανίζονται σήμερα.

Gozakynthos.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Παρθένε, πράγματι δεν είναι καθόλου εύκολο να σχεδιάζεις από την αρχή σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας σου, με το παρελθόν να παραμονεύει σε κάθε γωνία σαν μπαμπούλας. Όμως είναι αναζωογονητικό να κάνεις όνειρα που ξέρεις πως ανήκουν σε εσένα και μόνο. Γλυκιά κούραση, ανεκτή αναμονή.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Μια παραγωγική μέρα, στην οποία θα βγάλετε διάφορες δουλειές και θα τακτοποιήσετε λεπτομέρειες και εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στο νοικοκυριό και σε καθημερινά θέματα. Δεν λείπουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ωστόσο γίνονται γόνιμες επαφές, ενώ τα οικονομικά σας δεν πάνε άσχημα.

Protothema.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Τα οικονομικά σας φαίνονται πιεσμένα σήμερα με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου, η οποία αυξάνει τις υποχρεώσεις, ίσως μειώνει και τα έσοδα, κάτι που μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε πράγματα που θέλετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Ωστόσο θα είναι μια δημιουργική κι ερωτική μέρα, ενώ η επικοινωνία είναι καλή και ουσιαστική.

Protothema.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Ισως να μην καλή ημέρα για να αναλάβετε ευθύνες, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, ή να ζητήσετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας σε κάποιον τομέα ή ενασχόλησή. Οι άλλοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν σήμερα και καλά θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τους πείσετε. Μάθετε να περιμένετε σήμερα. Αποφύγετε να χάσετε το θάρρος σας. Τα προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα σήμερα ίσως να μην είναι έτσι στην πραγματικότητα. Περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα.

Gozakynthos.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αυτό τον καιρό είστε σε θέση να γίνετε ξεκάθαροι και να ανοίγεστε στους άλλους, φέρνοντας στην επιφάνεια τις επιθυμίες και τις διαφορές σας με τους άλλους με έναν τρόπο που δεν προσβάλλει και δεν προκαλεί την εχθρότητα των άλλων. Οσοι βρίσκονται γύρω σας φαίνονται πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν εξαιτίας της σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που εκπέμπετε

Gozakynthos.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Σου τη σπάνε τα όρια που σου επιβάλλονται από έξωθεν. Δεκτό, δεν θα ήσουν Υδροχόος αν γινόσουν κάθε φορά έρμαιο των παρατηρήσεων του/της κάθε τυχάρπαστου/ης. Σήμερα όμως χρειάζεται ένας μεγαλύτερος βαθμός διαλλακτικότητας αν δεν θες να γίνεις μπίλιες με τον/την σύντροφό σου ή κάποιον/α καλό/ή φίλο/ή. Βάλε τα δυνατά σου.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Σας δοκιμάζει σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, τόσο ψυχολογικά, όσο και μέσα από παραπάνω υποχρεώσεις και πιέσεις. Πρέπει να φανείτε υπεύθυνοι και σοβαροί, γιατί ίσως κριθείτε κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Απαιτητικές συμπεριφορές από άτομα εξουσίας. Ωστόσο η επικοινωνία έχει ευχάριστες στιγμές, ενώ ευνοείται η μελέτη, θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών.

Protothema.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (3)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
18:30
LIVE NEWS
Ειδήσεις
MTV
18:30
MTV CRIBS 15
Άλλο
ΕΡΤ 1
18:30
ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ 7
Σειρά
ANT1
18:00
STILL STANDING
Σόου
Kontra Channel
18:00
CENTER PLUS
Σόου
Mega Channel
18:00
MERYEM
Σειρά
TV Μακεδονία
18:00
CLOSE UP
Άλλο
ΕΡΤ 2
18:00
23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες
Αθλητική εκπομπή
ΕΡΤ 3
18:00
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Αθλητική εκπομπή
ΣΚΑΪ
17:30
SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Άλλο
MAD TV
17:00
OK
Άλλο
Βουλή
17:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα