GR RS CY
  Σήμερα 22.10.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά:

Προσωπικά: Δεν θα ήθελα να ήμουν το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα γιατί με την Έκλειψη Ήλιου θα ξεκινήσεις καινούργια σκηνικά. Ζήλιες και φασαρίες με το τίποτε. Απόφυγε να τα κάνεις όλα αυτά για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Και εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει ταίρι στην ζωή σου το πάθος σε κατακλύζει και μπορείς να κάνεις μία νέα, πολύ ερωτική γνωριμία!

Επιχειρηματικά: Τα δύσκολα τέλειωσαν, ο Ερμής που από το Σάββατο στις 25 του μήνα θα έρθει στην ορθή φορά του και θα σε ευνοήσει αρκετά! Εσύ θα βρίσκεσαι στην πιο δημιουργική σου φάση. Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά παρόλο που εσύ συνεχίζεις και ανησυχείς για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Η στασιμότητα που έχουν τα οικονομικά σου σε κάνει και μπαίνεις σε προβληματισμούς. Θα κάνεις κινήσεις και για άλλες πηγές εσόδων.

In2life.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αυτή την εβδομάδα προσέξτε τις κινήσεις σας, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις. Η Έκλειψη Ηλίου και η πορεία της Σελήνης, σε σχέση με τον Ερμή και την Αφροδίτη, θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σας και θα μπλοκάρουν τις επιδιώξεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής ταράζει λίγο ακόμη τα νερά του εργασιακού χώρου. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε υποχρεώσεις και αποφύγετε καταστάσεις και ανθρώπους σε ένταση.

Agelioforos.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Αν είσαι Δίδυμος, αυτή την εβδομάδα πιθανόν να είσαι ακόμα εκνευρισμένος και αποθαρρυνμένος, επειδή σε όλες τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή σε αποδυναμώνει και σου δίνει συναισθηματική φόρτιση. Καλό είναι μέχρι το Σάββατο, που ο εν λόγω πλανήτης θα επιστρέψει σε κανονική τροχιά, να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Άλλωστε, από εκεί και μετά μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει την ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε την θετική σου διάθεση, για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

Προσωπικά: Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενος από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που δεν εγκρίνουν τον σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι μην διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να εισέρχονται στον Σκορπιό, η τύχη είναι με το μέρος σας, για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί!!! Επαγγελματικές Προβλέψεις Η εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Δίδυμε, θα φέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στον Σκορπιό, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου, για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα τεκταινόμενα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που τουλάχιστον πρόσκαιρα θα σε ανακουφίσει στην κάλυψη των οφειλών σου.   -- Λαέρτης

Επιχειρηματικά: Η εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Δίδυμε, θα φέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στον Σκορπιό, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου, για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα τεκταινόμενα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που τουλάχιστον πρόσκαιρα θα σε ανακουφίσει στην κάλυψη των οφειλών σου.

Tlife.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά:

Προσωπικά: Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στη συνέχεια θα μετακινηθεί στον Σκορπιό, ανεβάζοντας τον ερωτισμό σου στα ύψη! Παράλληλα και ο Άρης από τον Αιγόκερω – στο τέλος της εβδομάδας – θα σε βοηθήσει να εκφραστείς περισσότερο στο ταίρι σου! Θα καταφέρεις να λύσεις πολλά θέματα που προβληματίζουν τη σχέση σου! Και αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά δεν πιστεύω αυτή την θετική περίοδο να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια γιατί σε περιμένει πολύ καλή γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν, αφού ο Ερμής στην πορεία της εβδομάδας θα επανέλθει σε ορθή φορά! Θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου και σε αμείωτους ρυθμούς θα υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό! Σκόπιμο είναι αυτή την εβδομάδα να δώσεις περισσότερη προσοχή στις συνεργασίες σου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και νιώθεις περισσότερη ασφάλεια από τις εξελίξεις που θα έχεις.

In2life.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Λέοντα, ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρα σου πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματικός και διαλλακτικός μπορείς. Με πλάγιους τρόπους θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, με την οποία συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η προσαρμοστικότητα. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις, που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, αυτή την εβδομάδα η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και γίνεται ενδιαφέρουσα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό την Πέμπτη και να σου χαρίζει την εύνοιά της. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερός και εκδηλωτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου προσέξτε στις 24 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός, για να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Λέοντα, αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις αν θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε, γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν! Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Φίλε Λέοντα, αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις αν θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε, γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν! Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.

Tlife.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Προσέξτε τις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις σας. Καλλιεργήστε ασφαλιστικές δικλίδες, μεριμνήστε για υποχρεώσεις, φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις σε δικούς σας ανθρώπους. Τα γεγονότα θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας αρκετές φορές, σχετικά με το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει και τη συνέπειά σας στην εξυπηρέτησή του. Προνοητικότητα και ευελιξία, ψυχραιμία και υπομονή είναι όσα χρειάζονται. Αποφύγετε κάθε λάθος κίνηση αυτό το διάστημα.

Agelioforos.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά:

Προσωπικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι τις 23 αλλά και ο Άρης από τις 26 που θα μπει στον Αιγόκερω σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές. Σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους. Η γοητεία σου θα καταπλήξει όσο για τον ερωτισμό σου δεν το συζητάω θα κάνει το ταίρι σου να πετάει στα σύννεφα. Και τώρα πια η μοναξιά τέλος άντε και εσύ να βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και πολύ καιρό.

Επιχειρηματικά: Η εργατικότητα η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στην δουλειά σου. Από τις 25 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να κάνεις πολλά σχέδια. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και σε νευριάζουν τόσο που γίνεσαι ατομική βόμβα. Στα οικονομικά μπορείς αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.

In2life.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά:  Η Ηλιακή έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου την αμέσως επόμενη ημέρα δίνουν τον τόνο μίας έντονη για εσένα εβδομάδας. Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή και πάλι πορεία στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να αναγγείλεις τις αποφάσεις σου. Έχοντας ξεκλειδώσει μυστικά σχετικά με τις ισορροπίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, έχοντας λύσει απορίες σου που σε βασάνισαν τόσο καιρό, είναι η ώρα να κάνεις την κίνηση που ταράζει τα νερά. Αν αποφασίζεις να φύγεις από εκεί που δεν υπάρχει πλέον μέλλον, τότε δε χρειάζεται να υποσχεθείς εκδίκηση, αλλά να δείξεις παντελή αδιαφορία. Αν πάλι αποφασίζεις να συμβιβαστείς με μία κατάσταση και να παραμείνεις στο ίδιο περιβάλλον, τότε θα πρέπει να θέσεις τους όρους και να δείξεις πως δεν ακολουθείς παθητικά το ρυθμό που κρατούν κάποιοι άλλοι. Η παρούσα εβδομάδα αποτελεί κάτι σαν διαγώνισμα για εσένα, αφού θα μας αποδείξεις τι έμαθες την τελευταία διετία-τριετία...

Pathfinder.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις έντονο εκνευρισμό αλλά και ανασφάλειες, αφού η Έκλειψη Ήλιου που γίνεται στις 23 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού σε βγάζει από τους ήρεμους ρυθμούς σου! Προς το τέλος της εβδομάδας όμως αγαπητέ Ζυγέ, ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα θελήσεις να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις όλα αυτά που έχεις κλείσει μέσα στο σακουλάκι της ψυχής σου τόσο καιρό.

Προσωπικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι τις 23 αλλά και ο Άρης από τις 26 που θα μπει στον Αιγόκερω σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές. Σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους. Η γοητεία σου θα καταπλήξει όσο για τον ερωτισμό σου δεν το συζητάω θα κάνει το ταίρι σου να πετάει στα σύννεφα. Και τώρα πια η μοναξιά τέλος άντε και εσύ να βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και πολύ καιρό.

Επιχειρηματικά: Η εργατικότητα η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στην δουλειά σου. Από τις 25 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να κάνεις πολλά σχέδια. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και σε νευριάζουν τόσο που γίνεσαι ατομική βόμβα. Στα οικονομικά μπορείς αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.

Oroskopos.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις έντονο εκνευρισμό αλλά και ανασφάλειες, αφού η Έκλειψη Ήλιου που γίνεται στις 23 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού σε βγάζει από τους ήρεμους ρυθμούς σου! Προς το τέλος της εβδομάδας όμως αγαπητέ Ζυγέ, ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα θελήσεις να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις όλα αυτά που έχεις κλείσει μέσα στο σακουλάκι της ψυχής σου τόσο καιρό.

Προσωπικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι τις 23 αλλά και ο Άρης από τις 26 που θα μπει στον Αιγόκερω σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές. Σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους. Η γοητεία σου θα καταπλήξει όσο για τον ερωτισμό σου δεν το συζητάω θα κάνει το ταίρι σου να πετάει στα σύννεφα. Και τώρα πια η μοναξιά τέλος άντε και εσύ να βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και πολύ καιρό.

Επιχειρηματικά: Η εργατικότητα η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στην δουλειά σου. Από τις 25 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να κάνεις πολλά σχέδια. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και σε νευριάζουν τόσο που γίνεσαι ατομική βόμβα. Στα οικονομικά μπορείς αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.

Oroskopos.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, η γοητεία σου θα είναι ενισχυμένη αυτήν την εβδομάδα και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα, αν την αξιοποιήσεις! Από την άλλη, μπορείς να εδραιώσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Βέβαια, σε όλες τις σχέσεις σου θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και προνοητικός μαζί, γιατί ο Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρι το Σάββατο και σου δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους όσο και αν έχεις δίκιο, και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων, αλλά και των χρημάτων σου.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα. Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθανθείς περιορισμό και καταπίεση από τον σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα απέναντί του, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου, για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Εσύ που είσαι μόνος σου, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η ενεργητικότητά σου, φίλε Υδροχόε, θα είναι αυξημένη αυτή την εβδομάδα στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά, για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, ενώ ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες θέσεις σου, για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τις αγορές που θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.   -- Λαέρτης Προσωπικό

Επιχειρηματικά: Η ενεργητικότητά σου, φίλε Υδροχόε, θα είναι αυξημένη αυτή την εβδομάδα στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά, για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, ενώ ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες θέσεις σου, για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τις αγορές που θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Tlife.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι λίγο επεισοδιακή, ωστόσο οι περισσότεροι θα μπορέσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Οικονομικά και συναισθηματικά θα πρέπει να φανείτε εξαιρετικά προνοητικοί. Επικοινωνιακά θα πρέπει να προφυλαχτείτε και να είστε υποψιασμένοι για πιθανή επιθετική συμπεριφορά τρίτων. Πάνω απ' όλα, όμως, υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα.

Agelioforos.gr · 21-10-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
03:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
ΝΕΡΙΤ
02:45
ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
02:45
GREY'S ANATOMY IV
Ταινία
Alpha
02:30
10η ΕΝΤΟΛΗ
Σειρά
Mega Channel
02:30
FANTASY ISLAND
Σειρά
TV Μακεδονία
02:30
BLIND DATE
Σειρά
Βουλή
02:30
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
Star Channel
02:15
LIFE II
Σειρά
Kontra Channel
02:00
PLOUTON HELLAS
Ειδήσεις
MTV
02:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
ANT1
01:30Trailer
ΛΟΛΑ
Ταινία
MAD TV
01:30
GREEKS ONLY GREATEST HITS
Μουσική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

13:35
Trailer
FLASH OF GENIUS
Ταινία
09:40
Trailer
Η ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ
Ταινία
11:50
Trailer
FAMILY WEEKEND
Ταινία
07:35
Trailer
ΓΑΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Ταινία
15:35
ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα