GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά:  Η πίεση που δέχεσαι ως προς τη δημόσια εικόνα που εκπέμπεις είναι πλέον αρκετά μεγάλη και δεν είναι εύκολο να κρυφτεί πίσω από χαμόγελα, συντήρηση διπλωματικών σχέσεων και μία παγωμένη αυτοσυγκράτηση. Οι απαιτήσεις αφεντικών στον εργασιακό χώρο θα σε πιέσουν και αναγκάσουν να σκύψεις ακόμα περισσότερο το κεφάλι ή να φέρεις στην επιφάνεια μία έκρηξη που έχεις καταπνίξει αρκετό καιρό τώρα και μπορεί να παρασύρει πολύ κόσμο στο διάβα της. Ο τρόπος με τον οποίο σε αντιμετωπίζουν συνάδελφοι και συνεργάτες σε ενοχλεί, αφού αναζητάς την ευκαιρία να αποδείξεις πως μπορείς να αναλάβεις βάρη στους ώμους και να τους δώσεις να καταλάβουν πως είσαι σε θέση να ηγηθείς σε περιστάσεις που απαιτείται σωστή διαχείριση του δυναμικού των άλλων. Στον προσωπικό τομέα, η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στο τέλος της εβδομάδας θα αποτελέσει το ηλεκτροσόκ σε κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει καιρό τώρα και έχει λάβει παράταση. Δεν μπορείς να συνεχίζεις μία σχέση ή μία καθημερινότητα με τον τρόπο που συνήθισες, και αυτό είναι κάτι που θα στο φωνάξει καταρχάς το ίδιο σου το σώμα.

Pathfinder.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά:  Η καταπίεση και σύμπλευση με τις επιθυμίες ή διαταγές ανθρώπων που είναι σε θέση να ορίζουν τις κινήσεις και αποφάσεις σου, είναι κάτι που θα σε πιέσει έντονα αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα περιβάλλον που ορίζει τον τρόπο που θα μιλήσεις και εκφραστείς, που καθορίζει την καθημερινότητα σου, που σε ξεπερνά ως προς τον τρόπο που θα ήθελες να μπορείς να καθορίσεις τα χρονοδιαγράμματα σου. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως έχεις ένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου, πως αναγκάζεσαι να πειθαρχήσεις σε εργασιακές νόρμες γιατί υπάρχει η δαμόκλειος σπάθη των οικονομικών σου αναγκών, πως έχεις δεσμευτεί σε μία σχέση που σε καταπιέζει φανερά. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έχεις καταπιεί τις δικές σου επιθυμίες, πως βρίσκεσαι απέναντι από την προσωπική σου ηθική, πως συγκρούεσαι με τη φιλοσοφία σου περί ιεραρχίας σε μία ζωή που δεν επιτρέπει παρεκκλίσεις από το νόμο. Στο τέλος της εβδομάδας όμως κάτι θα συμβεί που μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στη συνείδηση σου. Αν αυτό που θα συμβεί θα λάβει χώρα στον ύπνο σου, στο παρασκήνιο της δουλειάς σου ή στο σώμα σου, είναι κάτι που έχει ενδιαφέρον από στατιστικής απόψεως, αφού αυτό που μετρά περισσότερο είναι ο τρόπος που θα αντιδράσεις.

Pathfinder.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η περίοδος αυτή πριν «εκπνεύσει» η χρονιά θα είναι έντονη κοινωνικά, με πολλή δουλειά, με πιέσεις τρίτων και καθημερινή κούραση. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αυτό αποτελεί σημαντικό παράγοντα που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όποιες αντιξοότητες. Αισθηματικά τίποτε συνταρακτικό δε θα συμβεί, όμως καλό θα ήταν να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Agelioforos.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Όσοι αποφασίσετε να αλλάξετε αντικείμενο ή χώρο εργασίας, συζητήστε με κάποιον αρμόδιο και έπειτα πραγματοποιήστε το. Άλλοι θα ανανεώσετε τον κοινωνικό και φιλικό κύκλο σας, μιας και νιώθετε έντονα ότι είναι η κατάλληλη συγκυρία για να πραγματοποιήσετε αλλαγές που χρειάζεστε. Στα οικονομικά σας, το «τοπίο» φαίνεται τώρα πιο ξεκάθαρο και αρκετά υποσχόμενο. Ωστόσο, μην επαναπαυτείτε και αποφύγετε γιορτινές σπατάλες.

Agelioforos.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αγαπητέ Λέοντα, θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί αυτήν την εβδομάδα γύρω από πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα χρειαστεί να κάνεις μια επανεξέταση σε αυτά που επιθυμείς, αν βλέπεις ότι δεν έχουν πάρει την πορεία που επιδιώκεις. Θα κάνεις συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σου γύρω από πράγματα που έχουν γίνει και σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου, από την Τετάρτη και μετά, σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εξομαλυνθούν οι όποιες εντάσεις και να βάλεις ένα πλάνο σε πράγματα, που έχεις στόχο να πραγματοποιήσεις. Ευνοϊκές ημέρες για να ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν στην κατοικία σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα επαγγελματικά σου είναι θετική περίοδος, για να διευθετήσεις πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, αλλά και να ολοκληρώσεις επαγγελματικές συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Προσωπικά: Αν θέλεις, φίλε Λέοντα, να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις αυτή την εβδομάδα και μάλιστα να έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, μίλα του για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία των Λεόντων που δεν έχουν κάτι αξιόλογο στην ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες! Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα... Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα... Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.

Tlife.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει στο έπακρό αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε. Οι συζητήσεις και οι επαφές με την εργοδοσία θα έχουν θετική έκβαση. Προβλήματα θα παρουσιαστούν μόνο με τους υφισταμένους σου και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη, έχεις όλα τα εφόδια να περάσεις ωραίες στιγμές με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από την Τετάρτη, θα βοηθήσει από τη μία μεριά να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που είναι χρόνιες και από την άλλη να βάλεις ένα πλάνο, για πράγματα που θέλεις να πετύχεις στα αισθηματικά σου. Το Σαββατοκύριακο, με την δυσμενή όψη που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, μην δώσεις βαρύτητα σε αυτά που λέγονται και γίνονται, καθώς κινδυνεύεις να καταδικάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα άδικα. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Προσωπικά: Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, και αυτή την εβδομάδα μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές του πλανητικού σκηνικού, θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του! Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμα με τη μοναξιά, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και, αν μείνεις συγκροτημένος και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό… Προσοχή!!!   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και, αν μείνεις συγκροτημένος και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό… Προσοχή!!!

Tlife.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Η εβδομάδα σου αγαπητέ Τοξότη θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις και είναι πάρα πολλές αυτή την περίοδο. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις τις διάφορες υποθέσεις σου έτσι όπως θέλεις.

Προσωπικά: Οι πολλές υποχρεώσεις και το τρέξιμο που έχεις θα φέρουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου. Φρόντισε να βάλεις κάποιο πρόγραμμα και να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον ταίρι σου για να αποφύγεις τις δύσκολες καταστάσεις μαζί του. Και αν ακόμη η μοναξιά βρίσκεται στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις την γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σου.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις αρκετά γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πολλά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις καθόλου σπατάλες.

Oroskopos.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η εβδομάδα σου αγαπητέ Τοξότη θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις και είναι πάρα πολλές αυτή την περίοδο. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις τις διάφορες υποθέσεις σου έτσι όπως θέλεις.

Προσωπικά: Οι πολλές υποχρεώσεις και το τρέξιμο που έχεις θα φέρουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου. Φρόντισε να βάλεις κάποιο πρόγραμμα και να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον ταίρι σου για να αποφύγεις τις δύσκολες καταστάσεις μαζί του. Και αν ακόμη η μοναξιά βρίσκεται στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις την γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σου.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις αρκετά γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πολλά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις καθόλου σπατάλες.

Oroskopos.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Η εβδομάδα σου αγαπητέ Τοξότη θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις και είναι πάρα πολλές αυτή την περίοδο. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις τις διάφορες υποθέσεις σου έτσι όπως θέλεις.

Προσωπικά: Οι πολλές υποχρεώσεις και το τρέξιμο που έχεις θα φέρουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου. Φρόντισε να βάλεις κάποιο πρόγραμμα και να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον ταίρι σου για να αποφύγεις τις δύσκολες καταστάσεις μαζί του. Και αν ακόμη η μοναξιά βρίσκεται στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις την γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σου.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις αρκετά γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πολλά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις καθόλου σπατάλες.

Oroskopos.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και μετά, περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σου η κίνηση του κυβερνήτη σου Κρόνου για τελευταίες μέρες στον Σκορπιό εντείνει τις ανασφάλειές σου, όμως η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου δείχνει ότι μπορεί να σου αποδώσει επαγγελματικά και οικονομικά τόσο, που τελικά θα βγεις διπλά κερδισμένος, από εκεί που δεν το περιμένεις. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Προσωπικά: Στον ερωτικό σου τομέα, φίλε Αιγόκερε, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα του καιρού, που σας έχουν απομακρύνει. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσεις χρόνο μαζί του και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις και να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στην ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είσαι σε εγρήγορση καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή αγορές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είσαι σε εγρήγορση καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή αγορές.

Tlife.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σου άτομα. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσένα να ανανεώσεις τις επαφές σου και να βγεις από την απομόνωση. Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου, το φλερτ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες, αλλά με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω από την Τετάρτη και μετά, πρόσεξε να μην μπερδέψεις το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσεις σε όσους από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνεις κακό στο δικό σου προφίλ και στη δική σου επαγγελματική υπόσταση. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Προσωπικά: Φίλε Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις, που δεν ήταν καλές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου. Θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου, που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτικό σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.

Tlife.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά:  Το ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού κύκλου θα πρέπει να γίνει αυτή την εβδομάδα ώστε να γνωρίζεις αν και κατά πόσο μπορείς να βασίζεσαι στην υποστήριξη τους. Τα κοινά σας σχέδια πρέπει να τεθούν επί τάπητος και να εξετάσετε κατά πόσο μπορούν να γίνουν πράξεις με σαφές χρονοδιάγραμμα και οικονομικό αποτέλεσμα. Κάποιες απορίες που έχεις σχετικά με τον τρόπο που άτομα του φιλικού σου κύκλου διακινούν σχόλια για εσένα θα πρέπει να λυθούν ώστε να γνωρίζεις αν και κατά πόσο μπορείς να στηρίζεσαι στην εχεμύθεια προσώπων του περιβάλλοντος σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου παρουσιαστεί μία επαγγελματική ευκαιρία που σε αναγκάζει να σκεφτείς πως πρέπει να λειτουργήσεις ατομικά και αυτό να αποτελέσει την αφορμή για να αναζητήσεις κοινό τόπο στα μελλοντικά σχέδια που κάνεις εσύ και αυτά που έχουν άτομα που μέχρι χθες σχεδιάζατε επαγγελματικά σχέδια. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αναγκαστείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε πλάνα και σχέδια, σε δραστηριότητες από κοινού με άλλα άτομα και στην προσωπική σου δράση, αφού δε χωράνε όλα στο ίδιο καλάθι.

Pathfinder.gr · 21-12-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
05:15
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ
Σειρά
Alpha
05:00
ΕΙΚΟΝΕΣ
Μαγκαζίνο
Kontra Channel
05:00
ΜΑΝΤΑΣ
Ειδήσεις
MTV
05:00
GREEK HITS
Μουσική εκπομπή
TV Μακεδονία
05:00
JUST FOR LAUGHS
Μαγκαζίνο
ΝΕΡΙΤ
05:00
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
05:00
ΑΚΡΑΙΩΣ
Άλλο
Mega Channel
04:30
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
Σειρά
ΣΚΑΪ
04:30
7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ειδήσεις
Star Channel
04:00Trailer
ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
Ταινία
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
Βουλή
02:40
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

09:25
Trailer
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Ταινία
11:05
Trailer
Αντζελίκ: Η Μαρκησία των Αγγέλων
Ταινία
19:20
Trailer
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ
Ταινία
12:55
KOKOWAAH 2
Ταινία
07:45
ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΝ ΤΡΟΠΕ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα