×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την εβδομάδα η διάθεσή σου είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη και η διάθεση των άλλων απέναντι σου είναι σημαντικά βελτιωμένη. Έτσι, πολλά προβλήματα συνεργασίας, αισθηματικής ή επαγγελματικής, μπορούν να λυθούν και εσύ μπορείς να βρεις το χρόνο και την ηρεμία για να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις από τον εαυτό σου ή από μία σχέση σου και να το επιδιώξεις με την ανάλογη επιτυχία. Πάντως, μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να παραμελήσεις ότι αφορά την εργασία σου και γενικότερα την επαγγελματική σου πρόοδο. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο προετοιμασίας και σύντομα οι ευθύνες σου θα είναι πολύ περισσότερες. Ξεκαθάρισε το τοπίο, προς όφελος σου.

Προσωπικά: Η Αφροδίτη από το φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη και μετά, θα δώσει τις καλύτερές της επιρροές στη σχέση σου και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις αυτές τις ημέρες, φίλε Κριέ. Φρόντισε με τον τρόπο σου να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσεις για τα προβλήματα και τις διαφορές που έχετε και με ήρεμους τόνους να επαναφέρεις την ισορροπία μεταξύ σας. Ίσως το Σαββατοκύριακο, με τον κυβερνήτη σου Άρη να έχει μεταφερθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, να καταφέρεις να αποδράσεις κάπου μαζί του μακριά από όλους και όλα και να περάσετε τέλεια. Οι ελεύθεροι Κριοί ανοίξτε τα μάτια σας και διεκδικήστε το δικαίωμα στον έρωτα!!! Έχετε όλα τα εφόδια για να τον συναντήσετε. Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε κάνουν και αυτήν την εβδομάδα να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό στη δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη καλύτερος προγραμματισμός και να μην τα κάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε κάνουν και αυτήν την εβδομάδα να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό στη δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη καλύτερος προγραμματισμός και να μην τα κάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.

Tlife.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά:  Η είσοδος του ανάδρομου Άρη στο Σκορπιό στις 27 Μαΐου σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας έντονης περιόδου για θέματα ερωτικού περιεχομένου, αφού νομίζεις πως έχεις επιλύσει το παρελθόν σου, αλλά αυτό δεν είναι η απόλυτη αλήθεια και το γνωρίζεις καλά μέσα σου. Η επιστροφή ενός προσώπου από τα παλιά είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, αφού πρέπει να κλείσει ο κύκλος που έχει ανοίξει και δε σου επιτρέπει να δεις το μέλλον ευχάριστα και δημιουργικά, ακόμα και μέσα από μία επανασύνδεση που μοιάζει με σωστή επιλογή σε πρώτη ανάγνωση. Θα χρειαστεί να καταλάβεις πως κάποιες αποφάσεις δε λαμβάνονται μόνο μέσα από την αποδόμηση της ιδέας και τη λογική εξήγηση αυτού που διακυβεύεται, αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο ο φόβος της απώλειας και η ενστικτώδης ανάγκη να κινηθείς προς μία κατεύθυνση που το μυαλό θεωρεί απαγορευτική. Ασφαλώς και μπορεί το επόμενο χρονικό διάστημα να επιλέξεις να ζήσεις περπατώντας στον παράδρομο της λεωφόρου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχεις φύγει και από τη λεωφόρο, αφού στον ίδιο αυτό δρόμο θα δεις ανθρώπους που γνωρίζεις από παλιά να κινούνται με χαρακτηριστική άνεση, τη στιγμή που εσύ επέλεξες την ασφάλεια, αλλά ταυτόχρονη φυλακή, μίας πορείας που δεν ταιριάζει με τις φιλοδοξίες σου. 

Pathfinder.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά:  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας και η έξοδος του ανάδρομου Άρη από τον Τοξότη προς το τέλος της, σηματοδοτούν την έναρξη μίας περιόδου που μπορείς να χαλαρώσεις κατά μία έννοια, που θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις λόγους για να περάσεις περισσότερο ανέμελα. Είναι η ώρα που θα εστιάσεις στην εικόνα σου και θα κάνεις αγορές που σε ομορφαίνουν, που θα θελήσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι μόνο για τους γύρω σου. Είναι η στιγμή που θα θελήσεις να βγεις από το σπίτι σου ή ένα καθημερινό βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, με στόχο να περάσεις καλά με φίλους και γνωστούς, να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να αναζητήσεις τον έρωτα. Είναι όμως και η εποχή που μπορείς να ζητήσεις υλικά ανταλλάγματα από τη δουλειά σου, να εξαργυρώσεις όλα όσα έχεις κάνει, δίνοντας όμως παράλληλα την υπόσχεση να συνεχίσεις να πασχίζεις ώστε να αλλάξεις ταχύτητα στην καριέρα σου μετά το καλοκαίρι. Τέλος, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα αναμετρηθείς με τους εφιάλτες σου σχετικά με τη δέσμευση, αφού πιθανότατα να αναγνωρίζεις σημάδια που σε κάνουν να θέλεις να δεσμευτείς σε μία σχέση ή συνεργασία, κάτι που ίσως να σε αγχώνει αφού αντιλαμβάνεσαι πως αλλάζεις οπτική γύρω από θέματα που κάποτε θεωρούσες πολύ ασήμαντα για να ασχοληθείς μαζί τους. 

Pathfinder.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι άσχημη, αλλά ο επαγγελματικός σου τομέας είναι ιδιαίτερα πιεστικός και απαιτητικός από εσένα. Θα πρέπει να κινείσαι διαλλακτικά, προσεκτικά αλλά και αποφασιστικά. Από την Τρίτη και μετά, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, είναι μία καλή περίοδος για να βρεις βασικές λύσεις, να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελός σου και να υποδεχτείς το νέο μήνα με λιγότερες ευθύνες. Δώσε τώρα τον καλύτερο σου εαυτό εκεί που θα χρειαστεί και αξιοποίησε ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Φρόντισε μόνο, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα γεγονότων, να ξεκουράζεσαι και να μην αμελείς την ερωτική σου ζωή. Μέχρι την Παρασκευή που ο Άρης θα κινείται στον Τοξότη, μην κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες που είναι αμφίβολη η επιτυχία τους.

Προσωπικά: Η σχέση σου, φίλε Καρκίνε, περνάει κάποια στασιμότητα και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Μην προβείς σε συζητήσεις που μόνο επιπλέον μπερδέματα μπορεί να σου φέρουν και κράτα μία μικρή απόσταση από τον σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις πρώτα τα δικά σου συναισθήματα. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις, άλλαξε λίγο το σκεπτικό σου και αντιμετώπισε διαφορετικά τα άτομα που γνωρίζεις αυτόν τον καιρό, γιατί η Αφροδίτη από τη νέα της θέση είναι βέβαιο ότι θα σου στείλει κάποιον ή κάποια, που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα, αν αυτήν την εβδομάδα δεν σε πιάσουν τα νεύρα σου για πράγματα τα οποία δεν “στρώνουν”, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες. Μπόρα είναι, και θα περάσει όσο γρήγορα ήρθε… Κινήσου με προγραμματισμό και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Θα δεις ότι στο τέλος θα περάσεις αλώβητος και από αυτόν τον σκόπελο. Στα οικονομικά, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα, αν αυτήν την εβδομάδα δεν σε πιάσουν τα νεύρα σου για πράγματα τα οποία δεν “στρώνουν”, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες. Μπόρα είναι, και θα περάσει όσο γρήγορα ήρθε… Κινήσου με προγραμματισμό και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Θα δεις ότι στο τέλος θα περάσεις αλώβητος και από αυτόν τον σκόπελο. Στα οικονομικά, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

Tlife.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αγαπητέ Λέοντα, η εβδομάδα αυτή βοηθάει την ανάδειξη των ικανοτήτων σου και την ευόδωση των προσπαθειών σου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σου με μορφή προειδοποίησης προς το παρόν. Όμως τώρα που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε ευνοήσει πολύ, δεν έχεις παρά να ανεφοδιαστείς στους τομείς που έχεις καταναλωθεί ή νιώθεις πως έχεις βασικές ελλείψεις. Επαγγελματικές εκκινήσεις θα καρποφορήσουν, μόνο αν στηρίζονται σε σωστές βάσεις και δεν ξεπερνούν τις δυνατότητές σου. Ωστόσο, μην υποτιμάς την αναγκαιότητα κατάλληλων συνεργατών και μην κάνεις αντιπάλους κάποιους ανθρώπους, που έχουν ήδη αποδείξει τη δύναμή τους. Κάτι τέτοιο θα στρεφόταν εις βάρος σου και δεν θα το ήθελες. Το Σαββατοκύριακο πέρασε το με δικούς σου ανθρώπους και με τη βοήθεια της Αφροδίτης, αναθέρμανε τις οικογενειακές σου σχέσεις.

Προσωπικά: Η σχέση σου, φίλε Λέοντα, θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του! Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να δοθούν πολύ καλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Ακολούθησε τις προσταγές του, χωρίς να σκέφτεσαι και να αγχώνεσαι για το τι μέλλει γενέσθαι. Ζήσε την στιγμή και η τύχη θα σου χαμογελάσει… Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, θα παρασυρθείς τώρα από έναν έρωτα που ανήκει στο στενό, φιλικό σου περιβάλλον και ούτε καν είχες φανταστεί… Απόλαυσε τον!!! Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτήν την περίοδο μην κάνεις τίποτα για να αλλάξεις τη δουλειά σου. Πέρασε ουδέτερα, χωρίς πολλές κουβέντες, και προπάντων μην πάρεις καμία απόφαση για το μέλλον της εργασίας σου. Μη δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα συμβούν, γιατί θα είναι τελείως περαστικά. Στα οικονομικά, ο Ερμής στον Σκορπιό από την Παρασκευή και μετά, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα, που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτήν την περίοδο μην κάνεις τίποτα για να αλλάξεις τη δουλειά σου. Πέρασε ουδέτερα, χωρίς πολλές κουβέντες, και προπάντων μην πάρεις καμία απόφαση για το μέλλον της εργασίας σου. Μη δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα συμβούν, γιατί θα είναι τελείως περαστικά. Στα οικονομικά, ο Ερμής στον Σκορπιό από την Παρασκευή και μετά, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα, που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Tlife.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά:  Τα καλά νέα της νέας εβδομάδας έρχονται προς το τέλος της και πιο συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου οπότε και ο ανάδρομος Άρης αποφασίζει να φύγει από τον Τοξότη, να περάσει στο Σκορπιό και να μαλακώσει κατά κάποιο τρόπο το περιβάλλον στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα της ζωής σου. Είναι η ώρα που καλείσαι να αρχίσεις να επεξεργάζεσαι τα μηνύματα της τελευταίας περιόδου, να χωνέψεις την πίεση που δέχτηκες με στόχο να κατανοήσεις τι ζητάνε οι άλλοι από εσένα και πόσα από αυτά είσαι διατεθειμένος/η να πράξεις. Μία αποτυχημένη προσπάθεια να συνηθίσεις τα νέα δεδομένα στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα δε χρειάζεται να γίνει ο εφιάλτης του καθημερινού σου ύπνου, αλλά να αποτελέσει τη βάση του νέου σου σχεδίου ώστε να βελτιώσεις το κλίμα της ζωής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εξετάζεις εκ νέου μία μετακόμιση που πραγματοποιήθηκε ή σχεδιάζεις στο άμεσο μέλλον και να βλέπεις λάθη ή ατέλειες που θα μπορούσες να διορθώσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα στο νέο περιβάλλον που βρίσκεσαι ή ετοιμάζεσαι να μπεις. Η νέα εβδομάδα είναι η είσοδος σου σε νέα δεδομένα σκέψης και αντίληψης, κάτι που έχεις τεράστια ανάγκη για να δώσεις τις τελικές σου εξετάσεις μέσα στο καλοκαίρι. 

Pathfinder.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, έμφαση δίνεται στην κοινωνική σου ζωή, όσο και στις εξελίξεις στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από την Τρίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σου δίνει τις ευκαιρίες να ενισχύσεις τα συμφέροντά σου ή την απαραίτητη άμυνα ενάντια στις αντιξοότητες, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την εργασία σου. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι με την ασάφεια που κυριαρχεί και παράμεινε μετριοπαθής στην επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων με τρίτους, όσο κι αν διαφωνείς μαζί τους. Συνέχισε να είσαι συνεπής στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να απαλλαγείς από τα άγχη που σου δημιουργούν οι συνάδελφοι σου με τις επίμονες συμπεριφορές τους. Τα αισθηματικά σου θα σε μπερδέψουν λίγο, εξαιτίας κάποιων απροσδόκητων εμφανίσεων από πρόσωπα του παρελθόντος. Παράμεινε ψύχραιμος και τελείωνε μια και καλή μαζί τους.

Προσωπικά: Έχεις κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου, αλλά τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους και σε ευνοεί, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις και θα νιώσεις πιο ήρεμος και χαλαρός στη σχέση σου. Θα υπάρξει η ίδια διάθεση και από τους δύο σας να έρθετε κοντά και να διευθετήσετε ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, να περιμένεις μια πρόσκληση από άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, ίσως πρέπει να την αποδεχτείς. Ποτέ δεν ξέρεις… Ίσως το τέλος της άνοιξης γίνει αφετηρία για κάτι σπουδαίο στην ζωή σου! Επαγγελματικές Προβλέψεις Κάποια μικρά προβλήματα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις, αν είσαι δίκαιος, αλλά και διπλωματικός. Κάνε τα σχέδιά σου, οργανώσου όπως πρέπει και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, όσα εμπόδια και αναποδιές σου παρουσιαστούν. Πρέπει τώρα που οι συγκυρίες είναι δύσκολες, να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις και οι ανώτεροι σου μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Κάποια μικρά προβλήματα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις, αν είσαι δίκαιος, αλλά και διπλωματικός. Κάνε τα σχέδιά σου, οργανώσου όπως πρέπει και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, όσα εμπόδια και αναποδιές σου παρουσιαστούν. Πρέπει τώρα που οι συγκυρίες είναι δύσκολες, να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις και οι ανώτεροι σου μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές.

Tlife.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά:  Το σημαντικότερο γεγονός της νέας εβδομάδας είναι η επιστροφή του ανάδρομου Άρη στο ζώδιο σου στις 27 Μαΐου, εκκινώντας ένα διάστημα περίπου δύο μηνών που θα δοκιμαστούν εκ νέου οι αντοχές σου. Με τον Άρη και πάλι πάνω σου, ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχει κλείσει ο κύκλος των εξελίξεων που έχει ανοίξει την τελευταία τριετία. Χρειάζεται πλέον αρκετή προσοχή ώστε να μη βλάψεις τον εαυτό σου, ώστε να αποφύγεις άγονες και αδιέξοδες συγκρούσεις, ώστε να καταφέρεις να επιλύσεις επιτέλους διαπροσωπικές σχέσεις που είναι σε θέση να σε αναγκάζουν να παγώνεις κάθε φορά που υπάρχει μία εξέλιξη που δεν ανέμενες ή δεν μπορείς να διαχειριστείς. Πιθανότατα να βρίσκεσαι στο περιβάλλον που δε σε χωράει, απλά και μόνο επειδή με αυτό τον τρόπο καταφέρνεις να συντηρήσεις μία σχέση, μία συνεργασία που πιθανότατα να έχει πεθάνει, αλλά ζεις με τις αναμνήσεις. Από εδώ και πέρα όμως, όσο συνεχίζεις να ζεις με τις αναμνήσεις και τις σκιές, τόσο θα οδηγείσαι στο να θεωρηθείς ανάμνηση και σκιά για ανθρώπους που θέλουν να δουν αν αντέχεις να ονειρευτείς μαζί τους και όχι να επαναλάβεις ένα αρρωστημένο παρελθόν με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. 

Pathfinder.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αγαπητέ Τοξότη, αρκετή δραστηριότητα σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα και θα ήταν σκόπιμο να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι, ώστε να είσαι αποδοτικός, αλλά και αποστασιοποιημένος από την υπερένταση, τις φήμες και τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στο γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί. Πρόσεξε τις σχέσεις σου με συνεργάτες και συγγενείς, οργάνωσε τις μετακινήσεις σου και κλείσε εκκρεμότητες, οικονομικές και νομικές. Υποχρεώσεις προς τρίτους ή πιέσεις για περιουσιακές τακτοποιήσεις δεν πρέπει να αγνοηθούν, τουναντίον πρέπει να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, απόφυγε να σχολιάσεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους και γίνε πιο συνεργάσιμος με τον ερωτικό σου σύντροφο και τους φίλους σου.

Προσωπικά: Στη σχέση σου, αυτήν την περίοδο με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα περάσεις πολύ καλά, φίλε Τοξότη. Φρόντισε να απολαύσεις τον έρωτα, την αγάπη και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, για να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμα στη ζωή σου, μην κάθεσαι κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους, αλλά βγες έξω και πέρνα όμορφες στιγμές με τους φίλους σου. Ο έρωτας δεν αργεί να έρθει… Επαγγελματικές Προβλέψεις Καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών και ο φόρτος εργασίας που έχεις συνεχώς θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Σκύψε το κεφάλι και εργάσου δυναμικά, ώστε στο τέλος οι κόποι σου να δικαιωθούν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Μπορείς να ασχοληθείς, τέλος, με γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Καθυστερήσεις και μικροπροβλήματα θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών και ο φόρτος εργασίας που έχεις συνεχώς θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Σκύψε το κεφάλι και εργάσου δυναμικά, ώστε στο τέλος οι κόποι σου να δικαιωθούν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Μπορείς να ασχοληθείς, τέλος, με γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας.

Tlife.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αφροδίτη στους Διδύμους από την Τρίτη να σε ευνοεί, τονίζει τη δημιουργικότητα αλλά και τη νευρικότητά σου. Μην βιαστείς να κάνεις αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου και μην προκαλείς αντιθέσεις που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογική σου κατάσταση. Εξελίξεις προβλέπονται στα αισθηματικά σου και αν είσαι δεσμευμένος, ίσως πάρεις την απόφαση να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως εξελίξεις ραγδαία μία νέα γνωριμία σε ένα σοβαρό δεσμό. Το κλίμα τώρα φαίνεται πως αλλάζει έντονα, καθώς οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, θα επηρεαστούν τόσο από την δική τους περίεργη ψυχοσύνθεση, όσο και από τις δικές σου ενέργειες, που σημειωτέον πρέπει να είναι καλά μελετημένες. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι προνοητικός και συντηρητικός στα έξοδα σου, για να μην παρασυρθείς ακόμη μία φορά σε περιττές αγορές.

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, πρέπει να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στη σχέση σου και να σταματήσεις να την βάζεις σε δεύτερη μοίρα όπως συνηθίζεις. Υπάρχουν θέματα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, γιατί η αδιαφορία σου στην επίλυση τους θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερα και περισσότερα και προβλήματα. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, μπορείτε να εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ώστε να σταματήσετε να παιδεύεστε και να πνίγεστε στην ανασφάλεια. Τολμήστε και δεν θα χάσετε!!! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις ακόμα καλύτερα. Πρόσεξε όμως αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό είναι παράξενο, να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και να σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν τα βήματά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου εκεί που δεν φταίνε σε τίποτα. Εξακολουθείς να προβληματίζεσαι στα οικονομικά σου, καθώς οι υποχρεώσεις συνεχίζονται. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα, ώστε να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις ακόμα καλύτερα. Πρόσεξε όμως αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό είναι παράξενο, να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και να σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν τα βήματά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου εκεί που δεν φταίνε σε τίποτα. Εξακολουθείς να προβληματίζεσαι στα οικονομικά σου, καθώς οι υποχρεώσεις συνεχίζονται. Απόφυγε αυτήν την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα, ώστε να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Tlife.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, αγχώδεις προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν, ενώ πληθαίνουν οι υποσχέσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Το τελευταίο διάστημα ίσως να διαψεύστηκαν μερικές προσδοκίες σου, αλλά φαίνεται πως τελικά είναι για το καλό σου. Χρειάζεται όμως το πέρασμα του χρόνου για να το συνειδητοποιήσεις και καλό είναι να αφήσεις λίγο τα πράγματα και τους ανθρώπους να σου δείξουν τις προθέσεις τους και να μην ζορίζεις τα πάντα και τους πάντες. Ταυτόχρονα, καλό είναι να έχεις καλυμμένα τα “νώτα” σου και να προσέχεις τι λες και πού το λες. Στα επαγγελματικά σου, κέρδισε το χρόνο που έχασες και προσπάθησε να εξοφλήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην πιεστείς περισσότερο αργότερα. Μην προκαλείς τους αντιπάλους σου και μη δημιουργείς νέες αφορμές για ταλαιπωρίες. Στα αισθηματικά σου, παρέμεινε γλυκός και τρυφερός με τους δικούς σου ανθρώπους και μην καταβάλλεσαι από έννοιες και αμφιβολίες.

Προσωπικά: Αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις μεγάλη καχυποψία αυτήν την εβδομάδα για κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην κάνεις συζητήσεις που δεν έχουν σημασία και μόνο αντιπαραθέσεις θα φέρουν. Εξέτασε πρώτα τις προθέσεις του και όταν θα είσαι σίγουρος, μπορείς να έρθεις σε αντιπαράθεση, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος. Και αν ακόμη η μοναξιά είναι κοντά σου και δεν την αντέχεις, μπορείς να τη διώξεις αν κινηθείς με το δικό σου, ξεχωριστό τρόπο... Επαγγελματικές Προβλέψεις Η Αφροδίτη από την Τρίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σου χαρίζει έντονο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που σε προβληματίζουν, μέχρι τώρα. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει πολλές υποχρεώσεις, που δεν τις περίμενες και δεν θα μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις. Όμως, με αργά και σταθερά βήματα, θα πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις κατά νου. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι φειδωλός στα έξοδά σου, γιατί η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σε παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η Αφροδίτη από την Τρίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σου χαρίζει έντονο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που σε προβληματίζουν, μέχρι τώρα. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει πολλές υποχρεώσεις, που δεν τις περίμενες και δεν θα μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις. Όμως, με αργά και σταθερά βήματα, θα πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις κατά νου. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι φειδωλός στα έξοδά σου, γιατί η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σε παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

Tlife.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται να βάλεις μία νέα τάξη στη ζωή σου και να ξεχάσεις μια καλή τις αναστατώσεις και τις ταλαιπωρίες που είχες το τελευταίο διάστημα. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, ασχολήσου με την ασφάλεια των οικονομικών σου, κινήσου μεθοδικά και ανάπτυξε την διαλλακτικότητα στις επαφές σου. Θα σου δοθεί μία σύντομη ευκαιρία να αποκαταστήσεις μία επαγγελματική ζημιά ή να προωθήσεις ένα σχετικό σου σχέδιο. Με τον Άρη να επιστρέφει στον Σκορπιό από την Παρασκευή και μετά, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην ερωτική σου ζωή και θα δεχτείς άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις για εξόδους. Μην τις αρνηθείς και μην γίνεσαι καχύποπτος. Άσε το χρόνο να κυλήσει και να σου δείξει τις προθέσεις του. Το Σαββατοκύριακο μην προκαλέσεις τους αντιπάλους σου, μην κάνεις επίδειξη δύναμης και μην ακροβατείς στη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

Προσωπικά: Η σχέση σου, φίλε Ιχθύ, πάει πολύ καλά και θα κάνεις κινήσεις για να γίνει καλύτερη. Θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι θέλεις και να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου φέρει η Αφροδίτη από τους Διδύμους για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και με μικρές, ρομαντικές πράξεις, βελτίωσε το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου που να σε ενθουσιάζει, να ξέρεις ότι οι πλανήτες θα σταθούν στο πλευρό σου και θα σε φέρουν σε επαφή με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και έντονο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδια, αλλά και να ξεπεράσεις προβλήματα, που έχεις στο χώρο της δουλειάς σου. Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε τα καινούργια ξεκινήματα και τις συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και έντονο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδια, αλλά και να ξεπεράσεις προβλήματα, που έχεις στο χώρο της δουλειάς σου. Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε τα καινούργια ξεκινήματα και τις συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Tlife.gr · 24-05-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
14:45
ΦΜ LIVE
Άλλο
ANT1
14:10
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 2
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
14:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
14:00
LOCA REPORT
Ειδήσεις
MTV
14:00
16 AND PREGNANT 5
Σόου
Mega Channel
14:00
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΕΡΤ 2
13:30
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
Άλλο
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Άλλο
ΕΡΤ 1
13:00
STUDIO 3
Σόου
E TV
12:30
NAMASTE
Άλλο
Βουλή
11:00
ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα