×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Όλη αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ, θα είναι γεμάτη από δουλειά και υποχρεώσεις για εσένα. Η Αφροδίτη, που αποχωρεί από τον Λέοντα και μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου από την Παρασκευή, απαιτεί από εσένα να δώσεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Τώρα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να ανακαλύψεις αυτό που θέλεις να κάνεις περισσότερο και να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Πρόσεξε μόνο, πριν πάρεις αποφάσεις για τα θέματα που σε απασχολούν, να εξετάσεις όλα τα δεδομένα με μεγάλη προσοχή. Άρχισε από καθημερινές μικροαλλαγές, για να καταλήξεις σε ριζικές αποφάσεις, ώστε να δώσεις στον εαυτό σου το χρόνο να προσαρμοστεί καλύτερα και ομαλότερα.

Προσωπικά: Στον ερωτικό τομέα, φίλε Κριέ, αυτήν την εβδομάδα έχεις την εύνοια των πλανητών, για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα, που σας έχουν απομακρύνει. Ο Ερμής, στη νέα του θέση στο Ζυγό από την Τρίτη, σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς, για να περάσετε χρόνο οι δύο σας και να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις και να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στην ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αν είσαι Κριός, στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή αγορές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αν είσαι Κριός, στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή αγορές.

Tlife.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Η συνεύρεση του Άρη με τον Κρόνο στο Σκορπιό συνεχίζεται, γι' αυτό καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί και προνοητικοί στις σχέσεις σας. Όσοι περάσατε δυσκολίες στα αισθηματικά, κάντε υπομονή καθώς το διάστημα εξακολουθεί να είναι αμφιλεγόμενο. Πιο συμπαθητική είναι η κατάσταση στα επαγγελματικά σας. Εκεί, ψάξτε ευκαιρίες για να αναδείξετε τα προσόντα σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην κάνετε ριψοκίνδυνα ανοίγματα.

Agelioforos.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά:  Έχοντας κουραστεί (σχεδόν εξοντωθεί) προσπαθώντας να ακολουθήσεις καθημερινούς ρυθμούς ρουτίνας ή παλεύοντας να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου απέναντι σε ανθρώπους που σε καταπιέζουν, αυτή την εβδομάδα αναζητάς την παράσταση/ευκαιρία/πρόταση που θα μπορούσε να σε μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί που ο έρωτας είναι το γιατρικό απέναντι σε κάθε παροδική δυσκολία της ζωής. Εκεί που δεν υπάρχουν αφεντικά και υφιστάμενοι, αλλά άνθρωποι που συνεργάζονται με καλή διάθεση ανάμεσα τους. Εκεί που κάθε συζήτηση στο σπίτι δεν οδηγεί σε γκρίνιες και αψιμαχίες, αλλά σε βαθύτερη κατανόηση των συναισθηματικών αναγκών ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται πολλές στιγμές της ημέρας τους. Αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να αποδράσεις από το σπίτι, το γραφείο, τη σχέση, τη συνεργασία που νιώθεις να σε πνίγει. Δεν είναι όμως αυτή η ενδεδειγμένη απάντηση στα προβλήματα σου. Η απάντηση είναι να παλέψεις να βελτιώσεις το κλίμα σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν αξίζει να θυσιάσεις για να βρεις την υποτιθεμένη ηρεμία σου. Ναι, τίποτα δεν λύνεται με τη φυγή - τα περισσότερα λύνονται με τα προσπάθεια.

Pathfinder.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά:

Προσωπικά: Ο ερωτισμός σου και το ρομαντικό κλίμα στην σχέση σου θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά σου. Η περίοδος προσφέρεται να κάνεις αλλαγές στην σχέση σου ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος σε βεβαιώνω ότι αν κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου θα βρεις το ταίρι που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Μπορείς ακόμη να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι πολλά.

In2life.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αγαπητέ Λέοντα, η εβδομάδα αυτή σε απαλλάσσει από σημαντικό εργασιακό ή ψυχολογικό φόρτο. Από εδώ και πέρα, τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, όσο δύσκολα και απαιτητικά και αν είναι, γίνονται πιο εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος. Η Αφροδίτη, που την Παρασκευή θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και θα εισέλθει στην Παρθένο, πιθανόν να φέρει κάποια ανατροπή στον οικονομικό τομέα και χρειάζεται να προσέχεις την διαχείρισή του και βέβαια να μην πάρεις ρίσκα. Τα πράγματα στα αισθηματικά σου μπορούν να κυλήσουν σε πιο ήπιους ρυθμούς, αν και εσύ ο ίδιος μειώσεις τις ταχύτητες σου και πάψεις να είσαι τόσο απαιτητικός από τους συνδαιτυμόνες σου.

Προσωπικά: Η σχέση σου, φίλε Λέοντα, πάει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα, αλλά πρόσεχε, γιατί δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης, αλλά βάλε τον ερωτισμό σου να δουλέψει, πέρασε χαλαρά και θα δεις πως όλα θα ξεχαστούν! Εσύ που ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, οργάνωσε μία εκδρομή ή κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και άσε την γοητεία και το σεξαπίλ σου να εκφραστούν, ώστε να προσελκύσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Δεν θα χάσεις! Επαγγελματικές Προβλέψεις Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν αρκετά. Αν οι ανταγωνιστές σου λειτουργούν παθητικά, εκμεταλλεύσου το χωρίς τύψεις! Κατά τα άλλα, καλά κάνεις και δείχνεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν αρκετά. Αν οι ανταγωνιστές σου λειτουργούν παθητικά, εκμεταλλεύσου το χωρίς τύψεις! Κατά τα άλλα, καλά κάνεις και δείχνεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Tlife.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Έντονος προβλέπεται ο μήνας των γενεθλίων σας λόγω συνύπαρξης Άρη και Κρόνου στο Σκορπιό. Ο Ήλιος ενισχύει το δυναμικό προφίλ σας. Φανείτε συνεπείς σε υποχρεώσεις και μην αμελήσετε λεπτομέρειες που θα εξελίσσονταν δυσάρεστα. Ανταποκριθείτε σε προτάσεις συνεργασίας και αξιοποιήστε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε δρόμους. Οργανώστε το χρόνο σας και βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα. Αναζητήστε «συμμάχους» στα σχέδιά σας.

Agelioforos.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Βρίσκεστε σε υπερένταση, με τον Άρη στο Σκορπιό να εντείνει την απαισιοδοξία σας. Η δύσκολη σχέση με κάποιον συνεργάτη δοκιμάζει την υπομονή σας. Ο Σεπτέμβριος, γενικότερα, θα είναι απρόβλεπτος. Καταπολεμήστε την απαισιοδοξία, φροντίστε τη σχέση με τον σύντροφο και όταν δοκιμαστεί η αντοχή σας απομακρυνθείτε διακριτικά. Μην μπερδεύεστε σε υποθέσεις τρίτων και μην περιμένετε οι άλλοι να σας κατανοήσουν απόλυτα.

Agelioforos.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά:  Το σκηνικό της εβδομάδας θα μπορούσε να εμπεριέχει τις λέξεις «αναμέτρηση», «φοβίες» και «ευχές», χωρίς όμως να σε υποχρεώνει να τις βάλεις και στη σειρά που φοβάσαι. Η αλήθεια είναι πως η σύνοδος Άρη/Κρόνου στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα θα βαρύνει το κλίμα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να πρέπει να αναλάβεις ευθύνες που σε τρομάζουν ή που σου προσφέρουν την ευκαιρία να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο σύνολο. Μπορεί πάλι να πρέπει να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις που αποφάσισαν να σταματήσουν να είναι ευχάριστοι/ες απέναντι σου. Από την άλλη πλευρά, ίσως να χρειαστεί να απαντήσεις σε διλήμματα σχετικά με την παιδική σου ταυτότητα και την ενήλικη πλευρά σου, να δείξεις προς τα που γέρνεις περισσότερο αφού κάποιοι τεστάρουν τις προτιμήσεις και αντοχές σου. Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να εστιάσεις σε καταστάσεις που απαιτούν ειδικό βάρος, οπότε μην προσπαθήσεις να τις αποφύγεις κάνοντας σλάλομ για τα οποία δεν πρέπει να υπερηφανεύεσαι ή να περιμένεις να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Pathfinder.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά:  Κάτι σου φταίει και αυτή την εβδομάδα έχεις την υποχρέωση να το ανακαλύψεις και φέρεις στην επιφάνεια. Μη νομίζεις πως είναι απλά τα σκληρά ωράρια στη δουλειά σου. Μη θεωρείς πως πρόκειται για την περίοδο προσαρμογής που χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου μετά από τις διακοπές σου. Μην πιστέψεις πως κλείνοντας κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες θα βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία. Αυτό που συμβαίνει μέσα σου έχει να κάνει με τις επιλογές σου να μοιραστείς όνειρα και σχέδια, στιγμές και πλάνα με ανθρώπους που έχεις βάλει στη ζωή σου. Είναι πιθανό να πιστεύεις πως κάποιοι σε πρόδωσαν αφού δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων μετά τις υποσχέσεις τους. Είναι πάλι πιθανό να βλέπεις πως κινείσαι σε ένα περιβάλλον με παρασκήνιο και δύσκολες σχέσεις, κάτι που σε κουράζει, αφού δεν είσαι μαθημένος/η να δίνεις σημασία στα μικρά και σε όσα κρύβονται πίσω από τα λόγια και τα βλέμματα. Μήπως λοιπόν αυτή την εβδομάδα να προσφέρεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να απομονωθείς και επιλύσεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου;

Pathfinder.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά:  Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να προσέξεις μήπως υπερεκτιμάς όσα σου προσφέρουν άτομα του φιλικού ή επαγγελματικού κύκλου και αφήνεις στην άκρη τις δικές σου απόψεις και ιδέες. Επειδή μπορεί να μην αισθάνεσαι και πολύ σίγουρος/η για τα πατήματα σου, είναι πιθανό να θελήσεις να συνεργαστείς με τους δυνατούς, με όσους θεωρείς πως κουβαλούν εμπειρία και σοφία στην πλάτη τους. Είναι όμως αυτό αλήθεια ή μήπως πέφτεις θύμα παραπλάνησης; Υπάρχει πιθανότητα να επανέρχεσαι από μία περίοδο που έγινες έρμαιο εκμετάλλευσης και αποφασίζεις να κλείσεις μάτια και αυτιά στο ένστικτο σου και να ακολουθήσεις ανθρώπους που γνωρίζεις πως εννοούν αυτά που λένε, ακόμα και αν δε σε βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο/η; Υπάρχει η πιθανότητα να δεσμεύεσαι σε μία σχέση που δεν είναι αυτή που ονειρευόσουν, αλλά από την άλλη πλευρά να τρέμεις ακόμα περισσότερο τη μοναξιά; Αυτό που πρέπει να προσέξεις τη συγκεκριμένη εβδομάδα είναι ο βαθμός του φανατισμού σου να ακολουθήσεις μία πορεία σαν μουτζαχεντίν και όχι ανοίγοντας τις επιλογές που έχεις μπροστά σου σε μία προσπάθεια να συνθέσεις απόψεις και θεωρίες.

Pathfinder.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αυτή την εβδομάδα πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει αγαπητέ Παρθένε θα καθυστερήσουν και θα είσαι μέσα στα νεύρα. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έρθουν.

Προσωπικά: Αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός σου τομέας θα ξαναζωντανέψει. Η Αφροδίτη που στις 6 θα μπει στο ζώδιο σου θα φέρει πολύ καλές ευκαιρίες για την σχέση σου. Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Αν το θέλεις μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που να σου δώσει αυτά που ζητάς αυτή η περίοδος προσφέρεται να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας μια χαρά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδώσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.

Oroskopos.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά:

Προσωπικά: Η Αφροδίτη από το Σάββατο που θα μπει στην Παρθένο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να καλυτερέψεις την σχέση σου και να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έκανε καλό και σε εσένα αλλά και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που θα σου δώσει την χαρά και την ευτυχία τώρα με την Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σίγουρο ότι θα έρθει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο μπορεί να σταθεί στον δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

In2life.gr · 02-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
23:30
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΜΠΕΚΑ
Σειρά
Mega Channel
23:30
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Σειρά
ANT1
00:15
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στον ΑΝΤ1
Αθλητική εκπομπή
ΣΚΑΪ
00:15
BLUE BLOODS II
Σειρά
Kontra Channel
00:00
ΚΟΝΤΡΑ 24
Ειδήσεις
MAD TV
00:00
LIKE STA ELLINIKA
Μουσική εκπομπή
MTV
00:00
JERSEY SHORE
Μαγκαζίνο
ΝΕΡΙΤ
00:00
ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

17:10
Trailer
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ
Ταινία
12:05
Trailer
ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ
Ταινία
13:40
Trailer
BLUE LAGOON: THE AWAKENING
Ταινία
07:50Trailer
BB KING: THE LIFE OF RILEY
Ταινία
15:15
LA PERMISSION DE MINUIT
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα