Σήμερα 17.01.17  γιορτάζουν: 

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό την εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα, που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν από το Σαββατοκύριακο και οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα έχουν τελικώς θετικά αποτελέσματα. Εάν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία που θα αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου, βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους, που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά, μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Από την Πέμπτη και μετά, το διάστημα είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά καλό είναι να αφήσεις την διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους, που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά, μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Από την Πέμπτη και μετά, το διάστημα είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά καλό είναι να αφήσεις την διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.

Tlife.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Η ανάγκη σου να αποδράσεις από κόσμο που έχεις γύρω σου, ακόμα και αν πρόκειται για άτομα του φιλικού σου κύκλου, με αποτέλεσμα να υπάρχει η προοπτική να συμπεριφερθείς με κάπως απότομο τρόπο τη νέα εβδομάδα. Θα αναγνωρίσεις αρκετές στιγμές κατά τις οποίες θα τολμούσες να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει απέχθεια σε πρόσωπα που συνήθιζες να έχεις κοντά σου, απλά επειδή νιώθεις πως σε εκμεταλλεύονται ή σε έχουν ως δεδομένο/η. Μπορεί πάλι να αισθανθείς πως καταναλώνεις όλη τη δυναμική σου σε ανάγκες τρίτων, με αποτέλεσμα να αναζητήσεις τον τρόπο να πραγματοποιήσεις μία απόδραση που έχεις κατά νου και ονειρεύεσαι. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να ταξιδέψεις αρκετά λόγω της δουλειάς σου και αυτό να σου προκαλέσει μία μεγάλη ανάγκη να επιστρέψεις σε ένα περιβάλλον που γνωρίζεις και σε γνωρίζουν, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως έχεις λειτουργήσει ατομικά τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να έχεις χάσει στηρίγματα που έχεις ανάγκη. Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει σε έντονες σκέψεις, αφού προβληματίζεσαι σχετικά με τις προτεραιότητες σου, κάτι που σημαίνει πως οι απαιτήσεις άλλων από εσένα μπορεί να αποτελέσουν αιχμές καυγάδων.

Pathfinder.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο την εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Με την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε διακατέχει, το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρήσεις το σύντροφό σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να επιμένεις να περνάει συνέχεια το δικό σου και να σεβαστείς και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Εάν είσαι αδέσμευτος, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο στις 19 του μήνα και να σε ευνοεί, σε περιμένουν θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, που αργότερα θα αποδειχθεί σταθμός στη ζωή σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να μιλήσεις και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Μόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τις αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στα λόγια σου και στις ενέργειές σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος και να παρεξηγηθείς, αλλά και να έχεις απρόοπτα δυσάρεστες συνέπειες από εκεί που δεν το περιμένεις. Από την Τετάρτη και μετά όλα θα πάνε αρκετά καλύτερα.. Στα οικονομικά πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδά σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να βρεθείς χρεωμένος.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να μιλήσεις και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Μόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τις αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στα λόγια σου και στις ενέργειές σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος και να παρεξηγηθείς, αλλά και να έχεις απρόοπτα δυσάρεστες συνέπειες από εκεί που δεν το περιμένεις. Από την Τετάρτη και μετά όλα θα πάνε αρκετά καλύτερα.. Στα οικονομικά πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδά σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να βρεθείς χρεωμένος.

Tlife.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα στον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσένα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις ευκαιρίες για να βιώσεις έναν μεγάλο έρωτα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι παν μέτρον άριστον… Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό τομέα, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστες και θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτικός σε κάθε βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδά σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις και κάποια χρήματα στην άκρη.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστες και θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτικός σε κάθε βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδά σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

Tlife.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα την εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα επιφέρουν, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου, μία κρίση στη σχέση σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με το ταίρι σου. Συζήτησε με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που έχετε, για να βρείτε λύσεις. Ξαφνικές γνωριμίες και οι κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργούνται τώρα, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Υδροχόο την Πέμπτη, αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο Άρης από τους Ιχθείς σε βοηθάει ουσιαστικά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Λέοντα. Μπορείς τώρα να ενεργοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και με τους κατάλληλους χειρισμούς, να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Τα έσοδά σου πρόκειται να αυξηθούν και οι πελάτες σου να αυγατίσουν. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι!   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ο Άρης από τους Ιχθείς σε βοηθάει ουσιαστικά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Λέοντα. Μπορείς τώρα να ενεργοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και με τους κατάλληλους χειρισμούς, να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Τα έσοδά σου πρόκειται να αυξηθούν και οι πελάτες σου να αυγατίσουν. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι!

Tlife.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και εσύ συνεχίζεις να ζηλεύεις παράφορα το σύντροφό σου και να πλάθεις διάφορα σενάρια με τη φαντασία σου. Σταμάτα άμεσα αυτήν τη συμπεριφορά και μην αφήσεις τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου να σε καταβάλουν! Η καχυποψία που σε διακρίνει θα βλάψει τη σχέση σου. Εάν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, η Σελήνη στον Σκορπιό το σαββατοκύριακο θα σε κάνει πιο κοινωνικό και θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελός σου να σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν και εξελίσσονται. Επίσης καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελός σου να σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν και εξελίσσονται. Επίσης καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.

Tlife.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στον ερωτικό σου τομέα, εάν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, θα προβληματιστείς έντονα γύρω από την πορεία της σχέσης σου και θα αμφιταλαντευτείς ανάμεσα σε αυτά που προστάζει η καρδιά και σε αυτά που σε οδηγεί η λογική σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια με το σύντροφό σου και καλό θα είναι να ρίξεις τον εγωισμό σου και να συζητήσεις μαζί του. Εάν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής, θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, μόνο αν είσαι λογικός και δίκαιος. Εάν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να έρθει τώρα, με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής, θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, μόνο αν είσαι λογικός και δίκαιος. Εάν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να έρθει τώρα, με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.

Tlife.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 16 ως 22 Ιανουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου το σαββατοκύριακο, θα σε φέρει πολύ κοντά στο σύντροφο και στην οικογένειά σου και θα εκπλαγείς με τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που θα σου εκδηλώσουν αυτά που νιώθουν για εσένα, φίλε Σκορπιέ. Παρά τις δυσκολίες που περνάς σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου, ευτυχώς βρίσκεις απάγκιο στην αγκαλιά τους. Εάν είσαι ελεύθερος, θα αρχίσεις να μπαίνεις σιγά-σιγά σε μία νέα φάση στη ζωή σου, όπου θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για τα συναισθηματικά σου και θα κυνηγήσεις διαφορετικά το όνειρο μίας επιτυχημένης σχέσης! Επαγγελματικές Προβλέψεις Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθείς, έχουν ήδη αρχίσει και φτιάχνουν τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά, για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κινηθείς πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα μαλακώσουν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα που περιμένεις και έχουν καθυστερήσει.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθείς, έχουν ήδη αρχίσει και φτιάχνουν τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά, για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κινηθείς πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα μαλακώσουν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα που περιμένεις και έχουν καθυστερήσει.

Tlife.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Η δυσκολία σου να ενταχθείς σε ένα νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο έχεις βρεθεί, έχει κυρίως να κάνει με το γεγονός πως δεν μπορείς να αποδεχτείς κανόνες και νόμους που σου επιβάλλονται και αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να βρεις διέξοδο διαφυγής. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην παραπάνω πραγματικότητα παίζει και το γεγονός πως δεν έχεις προσπαθήσει να αποδεχτείς νέα δεδομένα, δεν έχεις προσπαθήσει να αλλάξεις την οπτική σου απέναντι σε κάποια πράγματα σε σχέση με τους ανθρώπους που έχεις πλέον να αντιμετωπίσεις ή πως δεν τολμάς να κάνεις μία κίνηση που δείχνει αποφασιστικότητα, αλλά ταυτόχρονα εμπεριέχει και μεγάλο ρίσκο. Η νέα εβδομάδα θα σε βοηθήσει λοιπόν να διαχωρίσεις τα πραγματικά εμπόδια από τα αδιέξοδα που οφείλονται σε εξιδανίκευση καταστάσεων, με στόχο να πάψεις να παραπονιέσαι για καταστάσεις που δεν αλλάζουν και να αναλάβεις δράση προς τα μονοπάτια που χρήζουν βελτίωσης. Όλα τα παραπάνω να ξέρεις έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με εσένα και την αδράνεια σου απέναντι σε αλλαγές που αφορούν τον εαυτό σου και όχι απαραίτητα τρίτα πρόσωπα.

Pathfinder.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Με τον Ερμή στο ζώδιο σου, η νέα εβδομάδα έχει μεγάλη σημασία σχετικά με όσα θα εκφράσεις σε σχέση με όσα από αυτά αποτελούν υποσχέσεις, απειλές ή απλά λόγια χωρίς ουσία. Θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείσαι να υποστηρίξεις τις σκέψεις σου, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις ρόλους που σε προκαλούν αλλά ταυτόχρονα σε φοβίζουν, οπότε είναι αρκετά πιθανό να προσπαθήσεις να εξιδανικεύσεις κάποιες από τις περιστάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα επιδιώξεις να ζήσεις μία παράλληλη αλήθεια αντί να αναζητήσεις την πραγματική πλευρά των καταστάσεων, αφού με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις να αγχωθείς ή να ετοιμαστείς για συγκρούσεις. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις που μυρίζουν κάθαρση, σε κουβέντες που θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα που είναι πλέον καιρός να επιλυθούν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα τραβήξεις αποστάσεις από ανθρώπους και γνώριμα περιβάλλοντα. Η νέα εβδομάδα ζητά αλήθειες, οπότε μην προσπαθήσεις να κρύψεις τις πραγματικές σου σκέψεις πίσω από άστοχες λέξεις.

Pathfinder.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε κάνει να αντιληφθείς πως δεν έχεις μεγάλες σωματικές αντοχές, πως είσαι επιρρεπής στο να επιτρέψεις σε άλλους να αναλάβουν τα ηνία της κατάστασης, πως μπορεί να επηρεάζεσαι από τη συμπόνια που θέλουν κάποια κοντινά σου πρόσωπα και να κάνεις αυτό που θέλουν, θέτοντας τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Είναι πιθανό να μην έχεις τη δύναμη να αντιπαρατεθείς με ανθρώπους στον εργασιακό χώρο σχετικά με το ρόλο σου ή με την αμοιβή σου και να αφήνεσαι στις καταστάσεις όπως αυτές κυλήσουν. Αυτή όμως η αδυναμία σου αποτελεί και το ατού σου αυτή τη χρονική στιγμή, αφού έχεις την ευκαιρία να παρατηρήσεις προσεκτικά γύρω σου και να αναγνωρίσεις κινήσεις που κάτω από άλλες συνθήκες δε θα ήσουν σε θέση να αντιληφθείς. Προσπάθησε να καταλάβεις τι παιχνίδια μπορεί να παίζουν κάποιοι και παράλληλα εξέτασε και τις δικές σου προτάσεις που μπορεί να μην έχεις αντιληφθεί ή αξιολογήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κοιμήσεις τους γύρω σου, ακόμα και αν πιστεύουν πως συμβαίνει το ακριβώς αντίστροφο.

Pathfinder.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να μοιάζει με μία απίθανη βόλτα με το τρενάκι του τρόμου, αφού σε ταξιδεύει από το ναδίρ στο ζενίθ και αντίστροφα με ταχύτητες που κάποιους άλλους μπορεί και να τους τρέλαιναν. Ο ενθουσιασμός από την απογοήτευση μοιάζει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι και εσύ δεν μπορείς να επιλέξεις σε ποια πλευρά αυτού να βρεθείς, αφού δείχνεις έτοιμος/η να δοκιμάσεις και από τις δύο γεύσεις. Η επαφή σου με ένα πρόσωπο σε ηλεκτρίζει ή αντίθετα προκαλεί ηλεκτρισμό σε αυτό, αφού ζείτε μέσα από διαρκείς αναμετρήσεις με τα όρια σας, με στόχο να κατανοήσεις αν αξίζει να επενδύσεις σε αυτή τη σχέση ή όχι. Η παρουσία στον επαγγελματικό χώρο μοιάζει με μία δοκιμασία νεύρων, αφού τη μία ημέρα θέλεις να βοηθήσεις τους πάντες και την άλλη ημέρα νιώθεις άρρωστος/η και προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις. Η νέα εβδομάδα σε δοκιμάζει απέναντι σε κανόνες και νόμους που θέτουν άλλοι για εσένα, με αποτέλεσμα να ζεις χωρίς πλάνο και μέτρο, κάτι που βέβαια δεν είναι απαραίτητα άγνωστο σε εσένα, αλλά ίσως να είναι άγνωστο σε ανθρώπους που σε έχουν γνωρίσει τον τελευταίο καιρό.

Pathfinder.gr · 16-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
13:00
ANT1 NEWS
Ειδήσεις
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Άλλο
MAD TV
13:00
ALL NEW MIXER
Σόου
ΕΡΤ 1
13:00
ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ
Ντοκιμαντέρ
E TV
12:50
LA BIRI BIRI
Άλλο
Mega Channel
12:40
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
12:30
CLOSE UP
Άλλο
ΕΡΤ 2
12:20
Η ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΛΑ
Ταινία
MTV
12:00
ONLY HITS
Σόου
Star Channel
12:00
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Άλλο
Kontra Channel
11:00
TV SHOP
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα