Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό την εβδομάδα 20 ως 26 Μαρτίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δείχνουν πλέον να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και η σχέση σου να περνάει σε άλλο επίπεδο. Το πάθος και ο ερωτισμός χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε πολλές όμορφες και ρομαντικές στιγμές και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, και η δική σου σεξουαλικότητά σου βρίσκεται στα ύψη, φέρνοντας στο δρόμο σου πολλά άτομα γοητευμένα από την αύρα σου. Θα μπεις λοιπόν σε νέες ερωτικές περιπέτειες και αυτό θα σε αναζωογονήσει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου, θα θέσεις υψηλότερους στόχους απ’ ό,τι συνήθιζες, κυνηγώντας να φτάσεις πιο κοντά στην κορυφή. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου την Δευτέρα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο που έχεις και να εκμεταλλευτείς κάθε αξιόλογη γνωριμία, προκειμένου να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Θα κοπιάσεις πολύ για να ανταπεξέλθεις στην γενικότερη πίεση και στις πολλές σου υποχρεώσεις. Οπλίσου με υπομονή και δύναμη, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και καθυστερήσεις, οι οποίες δεν πρέπει να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει και να σε αναγκάσουν να το βάλεις κάτω. Βγαίνοντας νικητής από όλη αυτή τη διαδικασία, προχώρα σε νέα σχέδια, καθώς θα δέχεσαι διαρκώς θετικές επιρροές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου, θα θέσεις υψηλότερους στόχους απ’ ό,τι συνήθιζες, κυνηγώντας να φτάσεις πιο κοντά στην κορυφή. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου την Δευτέρα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο που έχεις και να εκμεταλλευτείς κάθε αξιόλογη γνωριμία, προκειμένου να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Θα κοπιάσεις πολύ για να ανταπεξέλθεις στην γενικότερη πίεση και στις πολλές σου υποχρεώσεις. Οπλίσου με υπομονή και δύναμη, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και καθυστερήσεις, οι οποίες δεν πρέπει να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει και να σε αναγκάσουν να το βάλεις κάτω. Βγαίνοντας νικητής από όλη αυτή τη διαδικασία, προχώρα σε νέα σχέδια, καθώς θα δέχεσαι διαρκώς θετικές επιρροές.

Tlife.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο την εβδομάδα 20 ως 26 Μαρτίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό στάδιο. Θα νιώσεις τόσο βαθιά συναισθήματα για το σύντροφό σου, που θα είναι σαν να τον ερωτεύεσαι από την αρχή. Έχεις μια άψογη σχέση και αυτό σε καθιστά ήρεμο και χαρούμενο. Ειδικότερα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που θα σας διασκεδάσουν και θα σας χαλαρώσουν. Το Σαββατοκύριακο θα κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί του, στη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, όσο κι αν είσαι αντίθετος με τις απόψεις του. Φρόντισε τα οικογενειακά ζητήματα να μη σε απορροφήσουν υπέρ του δέοντος. Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι απαιτήσεις στο χώρο εργασίας σου θα είναι υψηλές, αλλά με πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου, θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Τώρα θα δείξεις τα ταλέντα σου στους προϊσταμένους σου, οι οποίοι θα εκπλαγούν από τα αποτελέσματα που θα έχουν οι προσπάθειές σου. Νέες γνωριμίες θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον της δουλειάς σου, αν φυσικά τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι απαιτήσεις στο χώρο εργασίας σου θα είναι υψηλές, αλλά με πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου, θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Τώρα θα δείξεις τα ταλέντα σου στους προϊσταμένους σου, οι οποίοι θα εκπλαγούν από τα αποτελέσματα που θα έχουν οι προσπάθειές σου. Νέες γνωριμίες θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον της δουλειάς σου, αν φυσικά τις αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Tlife.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η επαφή σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου φαίνεται να είναι η απάντηση που αναζητάς ώστε να βγεις από διλήμματα και αδιέξοδα επαγγελματικού και ερωτικού περιεχομένου. Η ευκαιρία που σου δίνεται να βρεθείς σε μία συνάντηση με γνώριμα πρόσωπα που μπορεί όμως να έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό, δε θα πρέπει να πάει χαμένη, αφού έχεις το δώρο να βγεις από ένα περιβάλλον που σε στενεύει. Η συναναστροφή σου με άτομα που επιμένουν να θέτουν όρια και κανόνες στη ζωή σου, που δυσκολεύουν τον ύπνο σου το βράδυ, που συνεχίζουν να κινούνται σε μονολόγους που δεν μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου, είναι στοιχεία που προσπαθείς να αποκρούσεις χωρίς όμως να έχεις ακόμα ανακαλύψει τον τρόπο να το κάνεις και πράξη. Όταν λοιπόν δεχτείς κάποιες προτάσεις για εξόδους, όταν σου προταθεί να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς που έχετε λάβει αποστάσεις τον τελευταίο καιρό, τότε δε θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, αλλά να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ανοίξει τον κοινωνικό του κύκλο. Βλέπεις, αναζητάς πρόσωπα που συμφωνείτε, οπότε κάθε πρόταση θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη.

Pathfinder.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Τα νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για να υπάρξουν εκπλήξεις και αναταράξεις τη νέα εβδομάδα. Η εισβολή ενός νέου προσώπου στη σκηνή μπορεί να μοιάζει με ένα έργο που έχεις και πάλι παρακολουθήσει παλιότερα και καλείσαι να διαχειριστείς πλέον με άλλον τρόπο, αφού θα πρέπει να λειτουργήσεις πολύ πιο έξυπνα και αποτελεσματικά. Ίσως να αισθάνεσαι πως έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις μία πράξη παλιότερης περιόδου που όμως ποτέ δεν έφτασε στο τέλος της, αλλά δεν πρέπει να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο. Έχεις μπροστά σου μία πρόκληση την οποία θα πρέπει να εντάξεις στην εποχή που ζεις, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποδείξεις ακόμα και σε αυτούς που συνεχίζουν και σε αμφισβητούν πως μπορείς να αναλάβεις βάρη που σου προσάπτουν. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να υπάρχουν δύσκολες ισορροπίες στη σχέση σου ή μέσα στο σπίτι σου, αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να μην επιτρέψεις σε αυτά τα ζητήματα να βγουν και στην εικόνα σου. Δε χρειάζεται να κάνεις κάποιους να χαρούν με τη δική σου αβεβαιότητα και αμφιβολία.

Pathfinder.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα την εβδομάδα 20 ως 26 Μαρτίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Ο αισθηματικός τομέας προβλέπεται άκρως ευνοϊκός, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπεις σε μια περίοδο ηρεμίας και καλής επικοινωνίας με το σύντροφό σου. Η σχέση σου θα γίνει πιο αληθινή και σταθερή. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις σε επαφή με άτομο από το παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα από τότε. Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι απαιτήσεις στην εργασία σου θα είναι πολλές και υψηλές. Αυτό ορισμένες φορές θα σε αποσυντονίζει και θα χάνεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Επιδίωξε καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, ώστε βοηθηθείς και να τα καταφέρεις πιο εύκολα. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινείσαι με περισσότερη εγκράτεια και πειθαρχία, για να αποφύγεις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι απαιτήσεις στην εργασία σου θα είναι πολλές και υψηλές. Αυτό ορισμένες φορές θα σε αποσυντονίζει και θα χάνεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Επιδίωξε καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, ώστε βοηθηθείς και να τα καταφέρεις πιο εύκολα. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινείσαι με περισσότερη εγκράτεια και πειθαρχία, για να αποφύγεις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Tlife.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η επιμονή κάποιου ανθρώπου να ρίξει άπλετο φως στη ζωή σου μπορεί να αποτελέσει την αφορμή ώστε να νιώσεις πως σε παρακολουθούν ή πως προσπαθούν να σε εγκλωβίσουν μέσα σε μία παγίδα τη νέα εβδομάδα. Ίσως να θελήσεις να αναζητήσεις ίχνη  ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να ψάξουν προσωπικά σου δεδομένα και στην πορεία να καταλάβεις πως πρόκειται για γνώριμα πρόσωπα, για άτομα που επιστρέφουν στη σκηνή για να εξετάσουν πόσο έχει προχωρήσει η παράσταση της ζωής σου. Ίσως πάλι να πρόκειται για μηχανισμούς που έχουν αποφασίσει να παίξουν με τα έσοδα σου και να βρεθείς μπροστά σε έναν έλεγχο που θεωρείς πως μπορεί ακόμα και να παραβιάζει τα προσωπικά σου δεδομένα. Στην υπάρχουσα σχέση σου, ίσως να πρέπει να λάβεις αποστάσεις και να αναζητήσεις εκ νέου τη σπίθα, η οποία όμως μπορεί να ανάψει μέσα από την επικοινωνία με ένα άτομο από τα παλιά, μπορεί να φουντώσει εφόσον επιτρέψεις σε μία ανάμνηση να αποκτήσει κάτι περισσότερο από μία ζωή μέσα στο μυαλό σου.  Σε μία τέτοια περίπτωση όμως να θυμάσαι πως αφήνεις ίχνη, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.

Pathfinder.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 20 ως 26 Μαρτίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η εβδομάδα αυτή θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα θετικά σε θέματα αισθηματικού τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις πολύ κοντά με τον άνθρωπό σου και αφού με ώριμη και ειλικρινή συζήτηση τακτοποιήσεις κάθε πρόβλημα της σχέσης σου, θα περάσεις αξέχαστα και θα ζήσεις στιγμές γεμάτες πάθος. Αν πάλι δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα συνειδητοποιείς ότι έκρινες λάθος. Ξέροντας πια τι θες, θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές και θα παλέψεις να το αποκτήσεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στη βελτίωση των συνθηκών στο χώρο της εργασίας σου, ενώ μεγάλη βαρύτητα θα δώσεις και σε συζητήσεις που έχεις να κάνεις με άτομα της δουλειάς σου. Με το πέρασμα του χρόνου οι απαιτήσεις θα αυξάνονται, οπότε θα πρέπει να οργανωθείς σωστά, προκειμένου να τα καταφέρεις. Ζητήματα οικονομικής φύσεως θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα στην αρχή, αλλά στην πορεία το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο και θα ξέρεις ακριβώς πώς να τα διαχειριστείς.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στη βελτίωση των συνθηκών στο χώρο της εργασίας σου, ενώ μεγάλη βαρύτητα θα δώσεις και σε συζητήσεις που έχεις να κάνεις με άτομα της δουλειάς σου. Με το πέρασμα του χρόνου οι απαιτήσεις θα αυξάνονται, οπότε θα πρέπει να οργανωθείς σωστά, προκειμένου να τα καταφέρεις. Ζητήματα οικονομικής φύσεως θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα στην αρχή, αλλά στην πορεία το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο και θα ξέρεις ακριβώς πώς να τα διαχειριστείς.

Tlife.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 20 ως 26 Μαρτίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στη σχέση σου έχουν δημιουργηθεί μεγάλα κενά, αλλά έχεις πλέον πολύ καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση, ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να τα καλύψεις. Σε αυτό δε θα είσαι μόνος σου, καθώς και ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει πολύ να συνεργαστεί μαζί σου και να βάλετε μια τάξη στα πράγματα μεταξύ σας. Όσο κι αν δυσκολευτείς κάποιες στιγμές, μην απογοητεύεσαι και παραιτείσαι, γιατί θα πάνε όλα χαμένα. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν, γιατί καθετί παλιό σε κρατάει πίσω και σε πληγώνει. Βάλε πλώρη για νέα ξεκινήματα, που θα σε αναζωογονήσουν και θα σε ενθουσιάσουν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα είσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και τα όσα διεκδικείς, ενώ θα έχεις πιο σωστό πρόγραμμα για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου. Ενδέχεται να πιεστείς αρκετά βέβαια, αλλά μην το βάζεις κάτω για κανένα λόγο, καθώς στο τέλος θα βγεις κερδισμένος. Αντί να επιτρέπεις στις δυσκολίες να σε πτοούν, αξιοποίησέ τες για να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία και να γίνεις πιο δυνατός μέσα από αυτές. Έχεις κάνει ορισμένες λανθασμένες κινήσεις στις σχέσεις με συναδέλφους σου, και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να επανορθώσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα είσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και τα όσα διεκδικείς, ενώ θα έχεις πιο σωστό πρόγραμμα για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου. Ενδέχεται να πιεστείς αρκετά βέβαια, αλλά μην το βάζεις κάτω για κανένα λόγο, καθώς στο τέλος θα βγεις κερδισμένος. Αντί να επιτρέπεις στις δυσκολίες να σε πτοούν, αξιοποίησέ τες για να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία και να γίνεις πιο δυνατός μέσα από αυτές. Έχεις κάνει ορισμένες λανθασμένες κινήσεις στις σχέσεις με συναδέλφους σου, και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να επανορθώσεις.

Tlife.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Η νέα εβδομάδα θα σε στρέψει ακόμα περισσότερο στον τομέα της ερωτικής σου ζωής με στόχο να επιλύσεις κάποια θέματα που φαίνεται να επηρεάζουν και τη ροή της καθημερινότητας σου. Όσο παραμένεις σε μία σχέση που βρίσκεται στο μεταίχμιο, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι πως οδηγείσαι σε μία μορφή παράνοιας, αφού δεν είσαι σε θέση να ορίσεις τα αισθήματα σου. Η έλλειψη ερωτικού ενδιαφέροντος προς το/η σύντροφο μπορεί να σε οδηγήσει σε μία αγκαλιά από τα παλιά, να σε σπρώξει προς μία κατεύθυνση που θεωρούσες πως είχε κλείσει, αλλά μάλλον έχεις κάνει λάθος. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα ανάμεσα σε αυτό που προστάζει η καρδιά και αυτό που φωνάζει η λογική, χωρίς όμως να είναι εύκολο να λύσεις τη δύσκολη αυτή εξίσωση. Στον επαγγελματικό πάλι τομέα, αναζητάς ευχαρίστηση σε μία δουλειά που σε κάνει να βλέπεις μπροστά σου τη ρουτίνα, οπότε καλά θα κάνεις να αντιληφθείς πως πρέπει να ασχοληθείς και με κάτι διαφορετικό. Για να βρεις αυτή την απασχόληση, επέτρεψε στον εαυτό σου να πειραματιστεί, χωρίς να δεσμεύεσαι και να δεσμεύεις άλλους για τις πρώιμες επιλογές που αποφασίζεις να κάνεις.

Pathfinder.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο την εβδομάδα 20 ως 26 Μαρτίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Είναι καιρός να σταματήσεις να αεροβατείς, οφείλεις να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται στα προσωπικά σου ζητήματα. Συζήτησε ανοιχτά με τον άνθρωπό σου και πες του τι σε απασχολεί στη σχέση σας και τι έχεις πραγματικά ανάγκη. Έτσι θα ξέρει κι εκείνος πού βαδίζει και θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην απογοητεύεσαι και μην αφήνεις τη μιζέρια να κυριαρχεί στη ζωή σου. Σύντομα το σκηνικό στα ερωτικά σου θα αλλάξει, καθώς θα έρθει ένα νέο άτομο, που θα σε ενθουσιάσει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Μπορεί τα επαγγελματικά σου να απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια, αλλά αυτή την εβδομάδα θα βρεις λίγο περισσότερο χρόνο για σένα, ώστε να διασκεδάσεις και να αναζωογονηθείς. Θα ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου, διότι καταλαβαίνεις ότι είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζεις την εμφάνιση και την ψυχολογία σου. Μπορεί να κάνεις πλέον πιο αργά βήματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πλησιάζεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε αγχώνουν, οπότε καλό θα ήταν να κάνεις ό,τι μπορείς, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Μπορεί τα επαγγελματικά σου να απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια, αλλά αυτή την εβδομάδα θα βρεις λίγο περισσότερο χρόνο για σένα, ώστε να διασκεδάσεις και να αναζωογονηθείς. Θα ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου, διότι καταλαβαίνεις ότι είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζεις την εμφάνιση και την ψυχολογία σου. Μπορεί να κάνεις πλέον πιο αργά βήματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πλησιάζεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σε αγχώνουν, οπότε καλό θα ήταν να κάνεις ό,τι μπορείς, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Tlife.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 20 ως 26 Μαρτίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και δίνεις πλέον περισσότερη βάση στα προσωπικά σου ζητήματα. Θα κάνεις ορισμένες συζητήσεις με το σύντροφό σου για καίρια ζητήματα της σχέσης σας και θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά και τα λόγια σου, για να μην έρθετε σε ρήξη. Γίνε πιο διαλλακτικός και διπλωμάτης, και όλα θα γίνουν. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς και αλλάξεις εσύ τα πράγματα στα ερωτικά σου, χωρίς να περιμένεις από τους άλλους. Επαγγελματικές Προβλέψεις Καλό θα ήταν να κινείσαι απόλυτα συντηρητικά και προσγειωμένα στα επαγγελματικά σου. Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες αποφάσεις, όσο δελεαστικές και αν είναι, καθώς μπορεί έχουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που υπολόγιζες. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείς, αφού νέα έξοδα αναμένεται να προκύψουν.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Καλό θα ήταν να κινείσαι απόλυτα συντηρητικά και προσγειωμένα στα επαγγελματικά σου. Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες αποφάσεις, όσο δελεαστικές και αν είναι, καθώς μπορεί έχουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που υπολόγιζες. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείς, αφού νέα έξοδα αναμένεται να προκύψουν.

Tlife.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Μία αλλαγή που θα γίνει στον οικονομικό τομέα τη νέα εβδομάδα θα καθορίσει και την αντίδραση σου απέναντι σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μπορεί να αφορούν τρίτα πρόσωπα. Βλέποντας πως κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δουλειά σου, πως σε πιέζουν ολοένα και περισσότερο χωρίς όμως να προκύπτουν αυξήσεις στις αποδοχές σου, μπορεί να επαναστατήσεις και να ζητήσεις εξηγήσεις ή να απαιτήσεις κάτι καλύτερο για εσένα. Αν πάλι αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις τη θέση σου, τότε μπορεί να αποφασίσεις να επαναστατήσεις απέναντι σε κοντινά σου πρόσωπα που επιμένουν να περιμένουν τη δική σου βοήθεια για να σταθούν στα πόδια τους, χωρίς όμως να βλέπουν πως και εσύ ο/η ίδιος/α πιέζεσαι. Στον ερωτικό τομέα, αυτό που έχεις ανάγκη είναι μία κοντινή απόδραση με το έτερο ήμισυ, κάτι που όμως δεν μπορείς να προτείνεις εσύ ο/η ίδιος/α αφού θα θέσεις σε κίνδυνο επικίνδυνες ισορροπίες στον οικονομικό τομέα. Αυτό που έχεις ανάγκη τη νέα εβδομάδα είναι να διώξεις βάρη από πάνω σου, οπότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το να μιλήσεις για αυτά.

Pathfinder.gr · 22-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΕΡΤ 3
23:45
ΤΡΟΦΗ: Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
23:30
17 SUPER MAD HITS INTL
Σόου
TV Μακεδονία
23:30
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
Βουλή
23:30
Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
Άλλο
ΕΡΤ 2
23:30
ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ
Άλλο
ANT1
23:15
ΤHE 2NIGHT SHOW
Άλλο
MTV
23:00
ARE YOU THE ONE? 5
Σειρά
Mega Channel
23:00
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
Παιδική εκπομπή
Alpha
22:50
CARRIE
Παιδική εκπομπή
E TV
22:15
Ο Ανθρωπος που Γύρισε από τη Ζέστη
Ντοκιμαντέρ
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Σόου
ΣΚΑΪ
21:00
SURVIVOR
Σειρά

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα