Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει να προσπαθείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς ή να αναγνωρίζεις πως έχεις τον απαραίτητο χώρο ώστε να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει και ενοχλήσει τον τελευταίο καιρό. Η ανάγκη απομόνωσης είναι παρούσα και αυτό μπορεί να παραξενέψει κάποιους αφού δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν μία τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά σου. Γνωρίζεις όμως πως χρειάζεσαι έναν τρόπο για να χωνέψεις τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες σε αναγκάζουν να βλέπεις τη ζωή σου μέσα από διαφορετική οπτική. Μπορεί να προσπαθήσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που η σχέση σας δοκιμάζεται. Μπορεί όμως να αποφασίσεις και να εργαστείς μέσα σε ένα περιβάλλον που θα επιδιώξεις να μη φέρεις την ηγετική σου ικανότητα στο προσκήνιο. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται να αμφιβάλεις για κάποιες καταστάσεις που έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου και να αναζητάς τον τρόπο να λάβεις επιβεβαίωση, κάτι που δε συμβαδίζει  με την προσωπικότητα σου. Θέλεις όμως να ανακαλύψεις στηρίγματα, ακόμα και αν κάτι τέτοιο φαντάζει ξένο προς τις γνώριμες επιθυμίες του μυαλού σου. Η καρδιά σου όμως πλέον μοιάζει να λέει κάτι άλλο.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερη σημασία αυτή τη νέα εβδομάδα αφού έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να καταφέρεις να διώξεις μακριά τις σκέψεις και προσωπικές σου αγωνίες. Η μετάβαση σου σε μία νέα προσωπική ή επαγγελματική κατάσταση επιφέρει και την ευκαιρία να συστηθείς με κόσμο που δε γνώριζες, αλλά ακόμα και να εντάξεις στη ζωή σου καινούργια χρονοδιαγράμματα και μία νέα αντίληψη ιεράρχησης των καταστάσεων. Ίσως να γίνεται πλέον γνωστό σε αρκετό κόσμο πως έχεις κάνει το παρακάτω βήμα στη ζωή σου, πως τόλμησες να βγεις από το καβούκι που είχες κλειστεί, πως θέλησες να δοκιμάσεις  να μπεις σε μία σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να ξεκινήσεις να νιώθεις μέλος μία ευρύτερης ομάδας στην οποία πλέον ανήκεις. Εκτός και αν αναζητάς το νέο αντικείμενο εργασίας σου και έχεις πλέον την ευκαιρία να λάβεις βοήθεια από πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου που προτείνουν κάτι που μοιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε κάνει να συνεχίζεις να περπατάς σε ένα παράλληλο σύμπαν, θέλοντας ακόμα περισσότερο να αποφύγεις την επαφή με την πραγματικότητα. Η ανάγκη αυτής της απόδρασης είναι παρούσα και σε οδηγεί σε σκέψεις που μπορεί να μην έχουν καμία λογική βάση και σε πράξεις που πιθανότατα να μην εγκρίνονται από όλους γύρω σου. Φαίνεται όμως να έχεις παρασυρθεί σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι που είναι δύσκολο να εξηγήσεις, να έχεις παθιαστεί με μία νέα γνωριμία, να έχεις ενθουσιαστεί με την επαγγελματική πρόκληση που έχεις αναλάβει και σε κάνει αρκετά γνωστό/η και συμπαθή στους γύρω σου. Είναι επίσης όμως πιθανό να πρέπει να ασχοληθείς με εντατικό τρόπο με τους γονείς σου ή με άτομα της οικογένειας, να χρειάζεται να θέσεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, αφού κάποιοι σε έχουν μεγάλη ανάγκη αυτή την περίοδο. Είναι καλό να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα σου, να ζήσεις με ένα διαφορετικό από το συνήθη τρόπο, αλλά να θυμάσαι πως η καθημερινότητα δεν έχει εξαφανιστεί, απλά έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Το σώμα και το μυαλό φαίνεται να διατηρούν ξεχωριστές πορείες τη νέα εβδομάδα, κάτι που σε ενοχλεί και αναγκάζει να κονταροχτυπηθείς με τον εαυτό σου ώστε να θέσεις προτεραιότητες. Η ανάγκη να ταξιδέψεις, η θέληση να αποδράσεις κάπου μακριά από την καθημερινότητα, οι δεύτερες σκέψεις σχετικά με μία επαγγελματική μετακίνηση που δεν έλαβε ποτέ χώρα, είναι κομμάτια μίας εβδομάδας που σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με την ατολμία σου. Βλέποντας όμως πως λαμβάνοντας  αποφάσεις στη βάση της γνώριμης ασφάλειας, μπορεί να αρχίσεις να τρομάζεις και να αποκτήσεις τάσεις φυγής, ακόμα και από καταστάσεις που δε φαίνεται να σου φταίνε σε κάτι. Αντί όμως να επιλέξεις τέτοιου είδους σπασμωδικές κινήσεις, μήπως να τολμήσεις να προσθέσεις στοιχεία έκπληξης και ανατροπής σε μία καθημερινότητα που σε φθείρει; Μέσα από αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο πως θα ανακαλύψεις λόγους για να βλέπεις και πάλι φως σε μία διαδρομή που είναι δύσκολη αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γίνει άκρως ανταποδοτική, τόσο υλικά όσο και ψυχικά.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Εσύ και η άλλη πλευρά μοιάζει να δίνετε μία άνιση  μάχη, αφού δεν είναι εφικτό να βρείτε λογικές εξηγήσεις σε αυτή τη χημεία που μοιάζει ιδανική ή αδιαπέραστη από προβλήματα και προβληματισμούς. Το πρόσωπο που έχεις απέναντι ή δίπλα σου μοιάζει  να έχει έρθει για να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν περιστάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να θεωρήσεις πως τη ζωή σου την έχει αγγίξει ένα μαγικό ραβδί, έχει πασπαλιστεί με αστερόσκονη. Σε κάτι τέτοιες στιγμές βέβαια θα πρέπει να σκέφτεσαι πως είναι άδικο να συνεχίζεις να παίζεις ρόλους που τρομάζουν την άλλη πλευρά, πως είναι θεμιτό να μαλακώνεις τις αντιδράσεις σου, πως είναι χρήσιμο να σκέφτεσαι πως προχωράς παρακάτω αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που πάλιωσαν. Αυτό το τελευταίο είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τη νέα εβδομάδα, αφού μπορεί να αντιληφθείς πως μάχεσαι ώστε να χωνέψεις μία απομάκρυνση ή μία απόδραση  από ένα περιβάλλον που δε σου προσφέρει πλέον  κάτι χρήσιμο. Κάποιες φορές λοιπόν είναι προτιμότερο να δίνεις ένα τέλος χωρίς εξηγήσεις, αντί να παλεύεις να σώσεις κάτι που έχει χάσει τη λάμψη του, αφού η λάμψη στη ζωή σου έρχεται από μέσα σου και όχι από εξωτερικούς παράγοντες.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε βρίσκει αγκαλιά με ένα πρόσωπο ή με την ανάμνηση ενός προσώπου που καταφέρνει να σε τραβήξει από την καθημερινότητα που θέλεις να αποφύγεις. Αν υπάρχει αυτό το πρόσωπο στη ζωή σου, τότε είναι αρκετά πιθανό να αναρωτιέσαι αν είναι ώρα να προχωρήσει μία μετακόμιση μαζί του, αν μοιάζει με την κατάλληλη στιγμή ώστε να προχωρήσεις σε μία πρόταση που αλλάζει όλα τα δεδομένα της ζωής σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία περίοδο έντονης ανάμνησης του παρελθόντος, τότε φρόντισε να αναγνωρίσεις δικά σου λάθη σε μία σχέση που δεν οδηγήθηκε εκεί που σκόπευες, να φέρεις στην επιφάνεια δικές σου ατολμίες και να προσπαθήσεις να τις εξηγήσεις και επιλύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, αναζήτησε τομείς και δράσεις που σε βοηθούν να ταξιδέψεις σωματικά ή πνευματικά, αφού έχεις μεγάλη ανάγκη τη συναναστροφή σου με κόσμο. Αν νιώθεις μη δημιουργικός/η με το υπάρχον επάγγελμα σου, τότε μη συμβιβαστείς για ακόμα μία φορά με την πραγματικότητα, αλλά προσπάθησε να διεκδικήσεις αυτό που αναζητάς στη ζωή σου.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το θέμα της ροής της καθημερινότητας σου, είτε μέσα από μία προσπάθεια να αλλάξεις το χρονοδιάγραμμα της ημέρας σου, είτε μέσα από ζητήματα που έχουν πλέον επηρεάσει την υγεία σου. Το μυαλό σου φαίνεται να προσπαθεί να βρει διέξοδο σε ένα πρόγραμμα που έχει καταντήσει επαναλήψιμη ρουτίνα, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως αναζητάς τρόπους απόδρασης ακόμα και μέσα από συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. Επειδή όμως το θέμα είναι να προσφέρεις τροφή και στην ψυχή σου, αναζήτησε εναλλακτικές μεθόδους άσκησης, οι οποίες αυτή την περίοδο θα μπορούσαν να μαλακώσουν τόσο τις αρθρώσεις σου, όσο όμως και τη δυσκαμψία του εγκεφάλου σου. Αν από την άλλη πλευρά χρειάζεται να αντιμετωπίσεις θέματα υγείας, τότε φρόντισε να λάβεις αρκετές γνώμες πριν πάρεις την απόφαση σου, γιατί είναι πιθανό να αντιμετωπίζεις κάτι που δε βασίζεται σε συγκεκριμένη αιτία, αλλά έχεις τις ρίζες του σε μία γενικότερη αλλαγή φιλοσοφίας που καλείσαι να πράξεις. Μη βιαστείς όμως να βρεις τη θεραπεία αν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη η ρίζα της ασθένειας.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η ολοένα και εντονότερη παρουσία πλανητών στους Ιχθείς φαίνεται να αυξάνει την ερωτική σου διάθεση τη νέα εβδομάδα και να σε μετατρέπει σε μία βόμβα συναισθημάτων έτοιμη να εκραγεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε αυτή μπορεί να προχωρά βήματα παρακάτω, να υπάρχουν πλέον σχέδια ακόμα και για τη δημιουργία οικογένειας, με αποτέλεσμα να τίθενται και κάποια πρακτικά θέματα στο τραπέζι. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που έχει χάσει τη δυναμική της, τότε ένα τρίτο πρόσωπο είναι πολύ εύκολο να εισβάλει σε αυτή και να φέρει μεγάλα ποσά αέρα ανανέωσης και να σε κάνει να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου με τον πλέον προφανή και άμεσο τρόπο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε προσπάθησε να κατανοήσεις το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να δεσμευτείς, αφού φαίνεται σαν να μη σε καλύπτουν οι επιλογές που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο, σαν να αναζητάς την τελειότητα την οποία όμως δεν μπορείς να βρεις, αφού δεν μπορείς και να ορίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι έτοιμος/η να ασχοληθείς με κάτι που απέχει από την πραγματικότητα της καθημερινότητας σου, αφού έχεις ανάγκη να νιώσεις και πάλι δημιουργικός/η.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε παγιδέψει ώστε να ρίξεις τους ρυθμούς σου, να κατεβάσεις ταχύτητα και να χαλαρώσεις ή να εγκλωβιστείς, να κοιμηθείς περισσότερο ή να σε κοιμίσουν περισσότερο. Η εισβολή αρκετών πλανητών στους Ιχθείς φαίνεται να σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα που έχεις  ξεχάσει ή θέσεις σε δεύτερη προτεραιότητα, να σκαλίσεις εκ νέου κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες που καλό θα ήταν να κλείσουν, να πάψουν να αποτελούν παγίδες για το παρακάτω της ζωής σου. Μπορεί αυτό να σημαίνει πως χρειάζεται να κοιμηθείς περισσότερο ώστε να θωρακίσεις το σώμα και το πνεύμα σου στις προκλήσεις που δέχεσαι. Μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να διαμορφώσεις τους χώρους σου με τρόπο που δείχνουν πως αναζητάς κάτι νέο. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να επιστρέψεις σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που τους έχεις παραμελήσει, να δείξεις την αρωγή σου απέναντι τους και να αφήσεις τις εγωιστικές κορώνες της τελευταίας περιόδου στην άκρη. Προσπάθησε να ακούσεις τους ήχους που φτάνουν σε εσένα χωρίς να είναι απαραίτητο πως ακούγονται και από άλλους, γιατί μόνο έτσι θα θέσεις σωστές προτεραιότητες.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια τη νέα εβδομάδα και σε αναγκάζει να αμφιβάλεις για πολλά πράγματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία, να παλεύεις να κατανοήσεις κάτι που σε μπερδεύει, αφού κουβαλάς αρκετές αμφιβολίες και ανησυχίες που είναι δύσκολο  να εξηγήσεις στους γύρω σου. Μπορεί να βλέπεις γύρω σου αντιπάλους και εχθρούς, να αναγνωρίζεις πρόσωπα που κρύβουν σκιές που είναι σχεδόν αδύνατο να εξηγήσεις και να σε προσεγγίζουν άτομα που δεν είσαι βέβαιος/η τι ακριβώς θέλουν από εσένα. Μπορεί πάλι να έχεις χάσει την πνευματική σου διαύγεια ακριβώς επειδή βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που αναζητάς τον τρόπο  να αποδράσεις και να ξεκουραστείς, με αποτέλεσμα η κρίση και οι αποκρίσεις σου να χωλαίνουν. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο ή να ζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, ακόμα και αν θεωρείς πως κάτι τέτοιο μπορεί να δείξει αδυναμία διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων σε τρίτα άτομα. Έχει μάλλον φτάσει ο καιρός που θα πρέπει να κοιτάξεις εσένα και τις αντοχές σου.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Και τώρα, πως προχωράς παρακάτω; Οι εκλείψεις έγιναν, οι εκπλήξεις ήρθαν, οι προσκλήσεις στάλθηκαν ή έφτασαν στα χέρια σου και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Πως όμως αποφασίζεις όταν δεν μπορείς ακόμα να διακρίνεις την πρόταση από την παγίδα, την αλήθεια από το ουτοπικό δώρο, τον ατομικό ρόλο από το ομαδικό δώρο; Ένας τρόπος για να καταφέρεις να φτάσεις σε μία απόφαση είναι να προκαλέσεις το μυαλό σου να σωπάσει και να επιλέξεις διαισθητικά ή ακούγοντας την καρδιά σου. Ένας άλλος πάλι τρόπος είναι να δοκιμάσεις να ταράξεις υπάρχουσες ισορροπίες και να εξετάσεις κατά πόσο κάποιοι αντέχουν τα νέα δεδομένα που προσπαθείς να επιβάλεις, ώστε να αντιληφθείς ποιοι θα ακολουθήσουν και ποιοι θα χαθούν. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να βάλεις τον εαυτό σου μέσα στο πλαίσιο που θέλεις να κινείσαι και να δεις αν ο ίδιος σου ο εαυτός σου λέει πως χωρά, πως νιώθει ασφαλής, πως του ταιριάζει. Είναι ώρα να διαλέξεις, οπότε δεν μπορείς να επιδιώκεις να κερδίζεις χρόνο, τον οποίο πλέον θα πρέπει να πληρώσεις ακριβά αφού μοιάζει να έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια της αναμονής.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Ένα- ένα τα φώτα αρχίζουν να στρέφονται προς το μέρος σου και να σε μετατρέπουν στον/ην κεντρικό/η πρωταγωνιστή/ρια της ταινίας, χωρίς να μπορείς να κρυφτείς πλέον από το  κοινό. Με τόσους πλανήτες να έρχονται στο ζώδιο σου είναι ώρα να βελτιώσεις την εικόνα σου, να μαλακώσεις το θυμό σου, να θέσεις σε εφαρμογή την ακατανίκητη γοητεία σου και να αφήσεις τα στόματα γύρω σου ανοικτά. Μπορεί να ξεκινά κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή και να έχεις κάθε λόγο να το διαφημίσεις, να το γιορτάσεις, να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Μπορεί πάλι να ξεκινάς να εργάζεσαι σε ένα αντικείμενο που κουμπώνει πολύ καλύτερα σε σχέση με τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου. Μπορεί πάλι απλά να χαίρεσαι επειδή ξεκινά μία περίοδος με περισσότερο Ήλιο, κάτι που σου έχει λείψει, αφού έχεις τεράστια ανάγκη να βγεις έξω από το σπίτι ή  το χώρο που παρέμεινες κλεισμένος/η το τελευταίο διάστημα. Τόλμησε να διεκδικήσεις το μερίδιο της ευτυχίας που σου ανήκει, να χαρείς με αυτό που μπορεί να συμβαίνει στη ζωή σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και απαισιόδοξες σκιές.

Pathfinder.gr · 22-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
23:40
ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Σειρά
E TV
00:45
ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ
Σειρά
Star Channel
00:45
MASTERCHEF 2
Άλλο
ΕΡΤ 2
00:40
ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ
Σειρά
ANT1
00:30
CELEBRITY TRAVEL
Άλλο
Βουλή
00:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο
ΕΡΤ 1
00:20
THE TRAFFICKERS
Ντοκιμαντέρ
Kontra Channel
00:00
KONTRA 24
Σόου
MAD TV
00:00
A-KATALILO URBAN
Σόου
MTV
00:00
SIESTA KEY
Σειρά
TV Μακεδονία
00:00
VICE
Σόου
ΕΡΤ 3
00:00
ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα