Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να παρατηρήσεις τις αναμετρήσεις σώμα με σώμα που λαμβάνουν χώρα στο επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς να είναι όμως βέβαιο πως θα πρέπει να λάβεις μέρος. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσες να εμπλακείς και να εκφραστείς με τρόπο που δείχνει πως έχεις άποψη, την υποστηρίζεις και φλέγεσαι να την εφαρμόσεις ώστε να νιώσουν και άλλοι άνθρωποι στο πετσί τους την πίεση που νιώθεις μέσα σου. Σκέφτεσαι πολλές φορές να κάνεις μία κίνηση ματ που ταράζει τα νερά και ανατρέπει τα δεδομένα, κάτι που όμως θα πρέπει να έχει άμεση επιρροή στη δική σου ζωή και όχι να προκαλεί απλά αναταράξεις σε τρίτους. Ίσως πάλι να προσπαθείς να δημιουργήσεις πίεση στην άλλη πλευρά για να εξετάσεις τον τρόπο αντίδρασης της απέναντι σε περιστάσεις που ζητούν άμεση ανάληψη δράσης και αποφασιστικότητα. Η νέα εβδομάδα κουβαλά την έννοια της ξαφνικής ανατροπής, αλλά να θυμάσαι πως υπάρχουν και κάποια μυστικά που αν έρθουν στην επιφάνεια θα πυροδοτήσουν ακόμα περισσότερο το κλίμα. Είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο;

Pathfinder.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Πόσο εύκολο είναι να τολμήσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση απέναντι σε μία πρόταση που δεν έχει εξ ολοκλήρου γίνει, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως κουβαλά κάποιες πιθανότητες ύπαρξης; Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει την αντοχή σου απέναντι στο χρόνο και την υπομονή σου, δύο στοιχεία που κουβαλάς σε υπερθετικό βαθμό μαζί σου, αλλά τώρα είναι ώρα να εξετάσεις μήπως λειτουργούν σαν αποτρεπτικοί παράγοντες για να πετύχεις κάτι. Μία πρόταση για ένα ταξίδι θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να δοκιμάσεις τη χημεία σου με ένα ή περισσότερα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου,  με στόχο να δημιουργήσεις νέου τύπου συνδέσεις. Η απόφαση ώστε να δεσμευτείς σε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μοιάζει με βαρύ φορτίο, αλλά αυτή τη στιγμή καλείσαι να μετασχηματίσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα, οπότε ο φόβος για το άγνωστο και την πίεση είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Τέλος, μία συζήτηση που θα μπορούσες να ανοίξεις είναι σε θέση να οδηγήσει μία διαπροσωπική σχέση στο τέλος της, με στόχο να εξετάσεις αν υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης με το συγκεκριμένο άτομο. Θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος/η για ένα παιχνίδι με αλήθειες που ζυγίζουν πολλά κιλά.

Pathfinder.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της μεγάλα ποσά έντασης στον οικονομικό κυρίως τομέα, αφού καλείσαι να διαχειριστείς ζητήματα που εμπεριέχουν την έννοια του διλήμματος απέναντι σε δύσκολες ισορροπίες. Από τη μία πλευρά, μπορεί να χρειαστεί να λειτουργήσεις υποστηρικτικά απέναντι στις ανάγκες της οικογένειας, από την άλλη όμως πλευρά θα πρέπει να αναγνωρίζεις τις δικές σου ανάγκες ή τις επιθυμίες από το έτερο ήμισυ που μπορεί να συγκρούονται με άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειας. Από τη μία πλευρά, μπορεί να αναγνωρίζεις πως έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία επένδυση που σε βοηθά να δεις το μέλλον καλύτερα, από την άλλη όμως πλευρά δεν μπορείς να λειτουργείς τόσο ατομικά. Ίσως λοιπόν να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τα δεδομένα της ζωής σου και να αναζητήσεις την περισσότερο ανάλαφρη πλευρά της ζωής, την οποία έχεις χάσει τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να πέφτεις σε παγίδες διλημμάτων που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Pathfinder.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαντάζει ιδιαίτερα απαιτητική αφού σε ρίχνει στην κεντρική σκηνή και σου φωνάζει να παίξεις την παράσταση της χρονιάς. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να συναντά τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, καλείσαι να αναλάβεις ρόλους που θα σε εκθέσουν σε μάτια ανθρώπων που έχουν διάθεση να σε τρομάξουν, να σε κριτικάρουν, να σε κρίνουν αλλά και να σε τεστάρουν σχετικά με την είσοδο σου σε ένα νέο επίπεδο ζωής. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να τρομάξεις να βγεις από το σπίτι σου ή πως τρέμεις στην ιδέα να παραμείνεις μέσα σε αυτό αν υπάρχει η προοπτική μίας αναμέτρησης που έχει το χαρακτήρα ξεκαθαρίσματος, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι στο καβούκι σου. Αν πάλι επιλέξεις κάτι τέτοιο, να έχεις κατά νου πως μπορεί να παραμείνεις αόρατος/η για τα πρόσωπα που έρχονται από την απέναντι κατεύθυνση προς το μέρος σου, αλλά θα σε βρουν οι φωνές και οι εικόνες που ξεκινούν από μέσα σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, τι θα θεωρούσες περισσότερο τρομακτικό λοιπόν; Την αναμέτρηση με τον/ην απέναντι ή με τον καθρέφτη μέσα σου;

Pathfinder.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η νέα εβδομάδα σε προκαλεί να βρεις τρόπο να αντέξεις καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα ή στην ευρύτερη καθημερινότητα σου, οι οποίες είναι σε θέση να σε εκθέσουν στα μάτια ανθρώπων που περιμένουν πολλά από εσένα και εσύ απλά αποφασίζεις να διαψεύσεις τις ελπίδες τους. Η παραμονή σου σε ένα καθορισμένο εργασιακό πλαίσιο μπορεί να μοιάζει με δύσκολη αποστολή, αφού καλείσαι να διαχειριστείς προσωπικότητες που λειτουργούν με τρόπο που δεν είναι ξεκάθαρος, και αυτό θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις μία πραγματικότητα που απέχει πολύ από αυτό που ονειρευόσουν ή φανταζόσουν πως ισχύει. Ίσως πάλι να πιέζεσαι σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που έχει κανόνες του οποίους δεν μπορείς να αποδεχτείς, τους οποίους θεωρείς θηλιά στο λαιμό σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δύσκολες καταστάσεις στις υπάρχουσες συνεργασίες σου. Αν όλα τα παραπάνω δε βρουν διέξοδο διαφυγής, τότε μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα με την υγεία σου, αφού η εσωτερική σου σύγκρουση θα βρει πρόσφορο έδαφος στο σώμα σου και θα φανεί και στους γύρω σου.

Pathfinder.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 26 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η εβδομάδα αυτή σου φέρνει άκρως ερωτική διάθεση καθώς και τη χαρά να δεχθείς τη φροντίδα του συντρόφου σου , ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Αν είσαι μόνος η περίοδος αυτή είναι πολλά υποσχόμενη για εσένα. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από τις φιλικές σου συναναστροφές, με το οποίο μπορεί να προχωρήσεις σε σχέση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να τακτοποιήσεις σημαντικές εκκρεμότητες στο χώρο της εργασίας σου, αλλά πρόσεξε να μην υπερβάλλεις και κολλάς σε λεπτομέρειες που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Τα οικονομικά σου αναμένονται να βελτιωθούν, γεγονός που πρέπει να χειριστείς προς όφελός σου. Τώρα είναι η στιγμή να χειριστείς χρέη που σε έχουν κουράσει και να τα διευθετήσεις μια για πάντα. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να τακτοποιήσεις σημαντικές εκκρεμότητες στο χώρο της εργασίας σου, αλλά πρόσεξε να μην υπερβάλλεις και κολλάς σε λεπτομέρειες που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Τα οικονομικά σου αναμένονται να βελτιωθούν, γεγονός που πρέπει να χειριστείς προς όφελός σου. Τώρα είναι η στιγμή να χειριστείς χρέη που σε έχουν κουράσει και να τα διευθετήσεις μια για πάντα. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 26 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Αν είσαι μόνος μάλλον δεν θα χαίρεσαι για πολύ την ελευθερία σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και σου δίνουν ευκαιρίες να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ. Αρκεί να επωφεληθείς από την κατάσταση αυτή και να κινητοποιηθείς. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος θα έχεις τη χαρά να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου και να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί της. Το χρειάζεσαι άλλωστε! Επαγγελματικές Προβλέψεις Ψάχνεις καιρό να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ήρθε η ώρα να το υλοποιήσεις μέσα από συνεργασίες που θα κάνεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Ακόμη, τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς μπορούν να σε ξεμπλοκάρουν και να σε βοηθήσουν με ανολοκλήρωτα θέματα που νιώθεις ότι σε αγχώνουν αυτή την περίοδο. Μοιράσου τα μαζί τους. Τα οικονομικά σου απαιτούν την άμεση διευθέτηση ακάλυπτων υποχρεώσεων και θεμάτων που πρέπει να κλείσουν. Μην χάνεις χρόνο! Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ψάχνεις καιρό να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ήρθε η ώρα να το υλοποιήσεις μέσα από συνεργασίες που θα κάνεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Ακόμη, τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς μπορούν να σε ξεμπλοκάρουν και να σε βοηθήσουν με ανολοκλήρωτα θέματα που νιώθεις ότι σε αγχώνουν αυτή την περίοδο. Μοιράσου τα μαζί τους. Τα οικονομικά σου απαιτούν την άμεση διευθέτηση ακάλυπτων υποχρεώσεων και θεμάτων που πρέπει να κλείσουν. Μην χάνεις χρόνο! Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 26 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Την περίοδο αυτή νιώθεις δραστήριος και γεμάτος ενέργεια. Αξιοποίησέ τα λοιπόν προς όφελος της σχέσης σου και πέρασε όμορφα με τον σύντροφό σου αφήνοντας στην άκρη ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν την περίοδο αυτή είσαι μόνος , οι δικοί σου άνθρωποι θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς θα καταφέρουν να σε διασκεδάσουν και να σε ηρεμήσουν. Έτσι , η διάθεσή σου θα είναι εμφανώς πιο ανανεωμένη στο τέλος της εβδομάδας. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό τομέα θα συναντήσεις εμπόδια στην αρχή της εβδομάδας που θα σου δημιουργήσουν προβληματισμούς, όμως μην στενοχωριέσαι καθώς αυτά είναι προσωρινά και σύντομα θα τα ξεπεράσεις. Με υπομονή και καθαρή σκέψη θα καταφέρεις να υλοποιήσεις όλα όσα έχεις σχεδιάσει. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, πρόσεξε τα έξοδά σου. Κάνε σωστούς προγραμματισμούς και έπειτα προχώρησε με τις αγορές που θες να κάνεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα συναντήσεις εμπόδια στην αρχή της εβδομάδας που θα σου δημιουργήσουν προβληματισμούς, όμως μην στενοχωριέσαι καθώς αυτά είναι προσωρινά και σύντομα θα τα ξεπεράσεις. Με υπομονή και καθαρή σκέψη θα καταφέρεις να υλοποιήσεις όλα όσα έχεις σχεδιάσει. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, πρόσεξε τα έξοδά σου. Κάνε σωστούς προγραμματισμούς και έπειτα προχώρησε με τις αγορές που θες να κάνεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 26 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Θέματα που αφορούν την οικογενειακή σου εστία θα απαιτήσουν από εσένα περισσότερη συμμετοχή και νέες ευθύνες θα σου ανατεθούν. Για το λόγο αυτό ήρθε η ώρα να επιστρατεύσεις την οργανωτική και διοικητική σου ικανότητα προκειμένου να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά. Αν νιώσεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να στραφείς στον σύντροφό σου ή στην οικογένειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία στο τέλος της εβδομάδας να διασκεδάσεις και να χαρείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επωφελήσου για να γεμίσεις λίγο τις μπαταρίες σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η ευελιξία και η διπλωματία σου είναι στοιχεία που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα θέματα που σε απασχολούν στην εργασία σου. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο εργασίας σου, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας οι απαιτήσεις στη δουλειά σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν μελλοντικά για να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά μείνε συγκρατημένος με τα έξοδά σου παρά την άνοδο των κερδών σου. Θα τα χρειαστείς όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η ευελιξία και η διπλωματία σου είναι στοιχεία που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα θέματα που σε απασχολούν στην εργασία σου. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο εργασίας σου, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας οι απαιτήσεις στη δουλειά σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν μελλοντικά για να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά μείνε συγκρατημένος με τα έξοδά σου παρά την άνοδο των κερδών σου. Θα τα χρειαστείς όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο την εβδομάδα 26 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Όσον αφορά στα προσωπικά σου η εβδομάδα αυτή σίγουρα σε κατατάσσει στους ευνοημένους. Το κέφι σου θα σε καθοδηγεί με αποτέλεσμα να περάσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα , φιλικά και οικογενειακά. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με το σύντροφό σου πάντα κάτω από το πέπλο του έρωτα που σας σκεπάζει. Στην περίπτωση που αναζητάς το ταίρι σου να ξέρεις πως νέες γνωριμίες θα σου χτυπήσουν την πόρτα , φλερτάροντάς σε ανοιχτά και χαρίζοντάς σου όμορφα συναισθήματα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην επαγγελματική σου ζωή αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν. Αυτές θα σε οδηγήσουν σε μια πορεία ανοδική, αλλά δώσε ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν είναι όλες το ίδιο αποδοτικές και ίσως κάποιες να μην σου ταιριάζουν. Σε κάθε περίπτωση σκέψου αρκετά προτού επιλέξεις. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ισορροπία , γεγονός που σε ικανοποιεί. Προς το τέλος της εβδομάδας να περιμένεις χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην επαγγελματική σου ζωή αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν. Αυτές θα σε οδηγήσουν σε μια πορεία ανοδική, αλλά δώσε ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν είναι όλες το ίδιο αποδοτικές και ίσως κάποιες να μην σου ταιριάζουν. Σε κάθε περίπτωση σκέψου αρκετά προτού επιλέξεις. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ισορροπία , γεγονός που σε ικανοποιεί. Προς το τέλος της εβδομάδας να περιμένεις χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 26 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα ευνοείται και αυτό σημαίνει ότι μπορείς ανοιχτά να δείξεις την αγάπη σου σε εκείνους που την αξίζουν δεχόμενος αντίστοιχα και τη δική τους. Ιδανική περίοδος ,επίσης, είναι για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και να εκφράσεις τα παράπονά σου ή τις σκέψεις σου. Μην φοβηθείς γιατί το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Θα έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και θα ωφελήσει και τους δύο. Στην περίπτωση που είσαι μόνος είναι ιδανικές οι ημέρες για να προσεγγίσεις άτομα από τα οποία θα γοητευτείς. Θα έχεις τη δυνατότητα να διασκεδάσεις και να το ευχαριστηθείς. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί λίγη προσοχή παραπάνω όσον αφορά σε συνεργασίες σου ή καινούρια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Προσπάθησε να προβάλεις την αντικειμενικότητά σου και μετρίασε το συναισθηματισμό σου. Η λογική σου είναι απαραίτητη για να χειριστείς τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου μπορούν να αυξηθούν αν προσέξεις τα έξοδά σου και ιδιαίτερα τα περιττά. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί λίγη προσοχή παραπάνω όσον αφορά σε συνεργασίες σου ή καινούρια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Προσπάθησε να προβάλεις την αντικειμενικότητά σου και μετρίασε το συναισθηματισμό σου. Η λογική σου είναι απαραίτητη για να χειριστείς τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου μπορούν να αυξηθούν αν προσέξεις τα έξοδά σου και ιδιαίτερα τα περιττά. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ξυπνά ερωτικές διεκδικήσεις, ειδικά αν  υπάρχουν ιστορίες από το παρελθόν που δεν έχουν κάνει τον κύκλο τους και πρέπει να ξεμπερδέψεις. Η συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία αυτή την εβδομάδα αφού θα σε αναγκάσει να αντιπαρατεθείς με το παρόν σου, να εξετάσεις κατά πόσο έχεις λύσει απορίες σου ή απλά ακολουθείς επιλογές που μοιάζουν σαν αλυσίδα σε μία ιστορία που κάποια στιγμή κόπηκε στη μέση. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση και αναζητάς τον τρόπο για να προχωρήσεις παρακάτω, τότε εξέτασε μήπως δεν έχεις δίπλα σου το άτομο που θεωρείς πως θα σε βοηθήσει να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει να κινηθείς. Στον επαγγελματικό τομέα, η επιλογή συμμάχων είναι μία δύσκολη ιστορία αυτή την εβδομάδα, αφού πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή και το ένστικτο σου, εκτός της λογικής. Αν παρατηρήσεις κάποιες κινήσεις που σε παραξενεύουν, τότε δώσε την απαραίτητη σημασία γιατί μπορεί να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να λάβεις αποστάσεις ή να προσέξεις ιδιαίτερα τις αποστολές που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας.

Pathfinder.gr · 27-06-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
22:15
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ
Σειρά
E TV
22:15
ΚΑΝΕ ΜΟΥ LIKE
Άλλο
ΕΡΤ 1
22:15
ERT REPORT
Άλλο
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Σόου
MAD TV
22:00
ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ
Σόου
MTV
22:00
EX ON THE BEACH 4
Σειρά
Βουλή
22:00
ΜΠΑΣΤΕΡ ΚΙΤΟΝ
Άλλο
ΕΡΤ 2
22:00
ΗΝΙΟΧΟΣ
Ταινία
Alpha
21:50
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 4
Παιδική εκπομπή
Mega Channel
21:50
ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΕΣΕ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
21:30
ΤΑ 3 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ
Σειρά
Star Channel
21:00
MASTERCHEF
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα