Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αυτή την εβδομάδα ότι κάνεις πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητικότητα αγαπητέ Κριέ. Θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν αλλά και να σε εκνευρίσουν να ξέρεις ότι δεν πρέπει να πεις λόγια που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδια σου.

Προσωπικά: Στον αισθηματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να σε στεναχώρησαν και έχουν περάσει. Μπορείς το Σαββατοκύριακο να κάνεις ένα ταξίδι για να νιώσεις καλύτερα. Εσένα που η μοναξιά σου έχει κάτσει στο σπίτι και δεν φεύγει είναι καιρός να την διώξεις γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο και με τις καλές επιρροές του Ερμή που είναι στο ζώδιο σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί ο προγραμματισμός σου αλλά και η ευστροφία που θα έχεις για κάποια θέματα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα θα παρουσιαστεί. Καινούργια ξεκινήματα μπορείς να τα κάνεις αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις και έχεις καλές υποδομές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Oroskopos.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ταύρε, σε περιμένει επαγγελματική άνοδος, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Τετάρτη, να σε ευνοεί και να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τα πράγματα πλέον κυλούν όπως επιδίωκες και οι συμφωνίες που θα κλείσεις, τώρα θα σου αποφέρουν άμεσα σημαντικά κέρδη. Στα αισθηματικά σου, έρωτας, αγάπη και πάθος θα κυριαρχήσουν στη σχέση με τον σύντροφό σου και θα ανανεωθείς, ενώ αν υπάρχουν και παιδιά, θα περάσεις υπέροχες οικογενειακές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μία νέα γνωριμία, που θα σε οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες, που θα σου παρουσιαστούν.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη περίοδο και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από όλα αυτά, θα ξυπνήσει και τον ερωτικό σου πόθο! Για αναλυτικές προβλέψεις, διάβασε τα σχετικά άρθρα μας: ► Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014. ► Η έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014. ► Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί! ► Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.

Tlife.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά:  Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη 23 Απριλίου, καλείσαι να ασχοληθείς εντονότερα με την επαγγελματική σου ζωή, αφού θα πρέπει να βάλεις σε μία λειτουργική σειρά εργασιακές υποθέσεις που σε καταδιώκουν ακόμα και στον ύπνο σου. Αυτό που μετρά από εδώ και πέρα είναι να είσαι σε θέση να διαχειριστείς προκλήσεις και αλλαγές που μπορεί να ξεκινήσουν ή εκφραστούν από τρίτους, να μπορέσεις να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή με την καθημερινότητα που μπορεί να αλλάξει ρυθμό. Βρίσκεσαι σε μία εποχή που είναι πιθανό να έχεις ευκαιρίες για βελτίωση της οικονομικής κατάσταση σου μέσα από αρκετή δουλειά, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποβεί εις βάρος της ερωτικής σου ζωής ή της υγείας σου. Αυτό το τελευταίο ζήτημα με την υγεία σου, δε σημαίνει πως θα σου συμβεί κάτι, αλλά πως θα αντιληφθείς ίσως ότι πρέπει να ασχοληθείς και με το σώμα και τη διατροφή σου, γιατί έχεις αφεθεί. Φρόντισε λοιπόν να δεις τα σημάδια και να κάνεις τις απαραίτητες επιδιορθώσεις της πορείας σου για να πάψεις να νιώθεις πως ασφυκτιάς σε ένα σώμα ή μία καθημερινότητα που δεν επεδίωξες να έχεις...

Pathfinder.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά:  Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο την Τετάρτη 23 Απριλίου θα μπορούσε να μαλακώσει τις εκφράσεις του προσώπου σου, που τον τελευταίο καιρό θυμίζουν πολεμιστή σε ώρα δράσης. Έχεις την ανάγκη να βρεθείς και πάλι με άτομα του φιλικού σου κύκλου, αισθάνεσαι την επιθυμία να κατεβάσεις ταχύτητα στη ζωή σου και γενικότερα θέλεις να ελαττώσεις το θόρυβο μέσα στο μυαλό σου. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αυτόματα και δεν μπορεί να σημαίνει πως λύνονται όλα σου τα προβλήματα και ηρεμείς. Απλά, θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην ερωτική σου ζωή και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να μειώσεις τον αριθμό των παλμών σου που οφείλονται σε άγχος. Θα βρεις το χρόνο και τον τρόπο να προσθέσεις δραστηριότητες στη ζωή σου και να ανακαλύψεις και πάλι δραστηριότητες που έχεις ξεχάσει και ισορροπίες που είχες χάσει. Θα εξετάσεις το ενδεχόμενο να κάνεις ένα ταξίδι για να αλλάξεις παραστάσεις. Θα νιώσεις μέσα από όλες αυτές τις αποφάσεις σα να βρίσκεις αυτό το λιμάνι που αναζητούσες, ώστε να ξαποστάσεις για την ώρα τουλάχιστον. Μέχρι την επόμενη αποστολή αλλαγής της ζωής σου...

Pathfinder.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Λέοντα, δώσε προσοχή σε νομικά ζητήματα που εκκρεμούν και μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, μην σπαταλάς χρήματα αδιάκοπα και εκεί που δεν είναι απαραίτητο, και απόφυγε άσκοπες ενέργειες, που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από τις «σκληρές» όψεις που θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα στους Δία, Άρη, Πλούτωνα και Ουρανό και που σε επηρεάζουν άμεσα, δώσε παραπάνω προσοχή στην υγεία σου και φρόντισε τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει. Στα αισθηματικά, κάποιες τεταμένες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα χρειαστεί να επιδείξεις μεγάλη υπομονή, για να το ξεπεράσεις.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, η θέση της Αφροδίτης για τελευταίες ημέρες στους Ιχθείς σε κάνει λίγο παραπάνω γκρινιάρη από τα συνηθισμένα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο και μην παιδεύεις το ταίρι σου με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει τα δικά του προβλήματα. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο, που γνώριζες από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς. Για αναλυτικές προβλέψεις, διάβασε τα σχετικά άρθρα μας: ► Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014. ► Η έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014. ► Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί! ► Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου, φίλε Λέοντα, είναι αρκετά φο

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου, φίλε Λέοντα, είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μην αναλάβεις καινούργιες γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις αργότερα για τις κινήσεις σου και βγεις εκτεθειμένος.

Tlife.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Αγαπητέ Παρθένε, μην αφήνεις τους γύρω σου να σε καθοδηγήσουν σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη και την αισθηματική σου πορεία. Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου, ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα που το πλανητικό σκηνικό θα σε μπερδέψει για τα καλά και θα σου δημιουργήσει εμπόδια, από εκεί που δεν το περιμένεις. Σκέψου σοβαρά τις ενέργειές σου και φέρσου έντιμα και ξεκάθαρα, ώστε να έχεις και εσύ την ίδια αντιμετώπιση από τους άλλους. Οι υπόγειες διαδρομές και οι κρυφές ενέργειες θα σε οδηγήσουν στην επανάληψη κάποιων λαθών, που δεν έχεις το περιθώριο να τα ξανακάνεις. Στα επαγγελματικά σου η κατάσταση θα είναι στάσιμη έως και αρνητική, λόγω των επιπόλαιων χειρισμών σου. Στα αισθηματικά σου να προσέχεις πολύ τι λες και τι κάνεις, γιατί οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές θα είναι πολλές.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αυτή την εβδομάδα μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας, αφού πρώτα λύσετε από κοινού τα προβλήματά σας με κατανόηση και εποικοδομητικό διάλογο. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τετάρτη και οι επικοινωνίες σου γίνονται πιο δύσκολες από ό,τι συνήθως. Αν δεν έχεις μια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους την χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις! Για αναλυτικές προβλέψεις, διάβασε τα σχετικά άρθρα μας: ► Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014. ► Η έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014. ► Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί! ► Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.   Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, ό,τι και να γίνει χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος και μεθοδικός, ώστε να μπορ

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, ό,τι και να γίνει χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος και μεθοδικός, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσεις, θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετή οικονομία.

Tlife.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά:

Προσωπικά: Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτή την εβδομάδα στο ταίρι σου. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο. Οι κόντρες που είχες με το ταίρι σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο να κάνεις ένα ταξίδι που θα σου κάνει καλό. Και εσύ που δεν ζευγαρώθηκες ακόμη μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα γίνει και αυτό.

Επιχειρηματικά: Οι ιδέες που έχεις για την δουλειά σου είναι πολλές και καλές. Πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι τους στόχους σου θα τους πετύχεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείς να κάνεις έξοδα.

In2life.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά:  Το θέμα αυτή την εβδομάδα είναι να καταφέρεις να βελτιώσεις καταστάσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα που κατόρθωσαν να σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο και την συναισθηματική ισορροπία σου την περασμένη εβδομάδα. Με την είσοδο του Ερμή στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Ταύρου από την Τετάρτη και μετά, θα ζητήσεις εξηγήσεις και αποδείξεις για όλα όσα καλείσαι να εντάξεις στη ζωή σου από εδώ και πέρα. Θα θελήσεις να βάλεις το/τη σύντροφο σε διαδικασία να σου αποδείξει όλα όσα έλεγε ή σου έφερε ως προοπτικές μπροστά στα μάτια σου την περασμένη εβδομάδα. Θα αρχίσεις να εξετάζεις με μεγάλη προσοχή μία επαγγελματική πρόταση που έχεις στα χέρια σου, μήπως και είναι η απάντηση στην αβεβαιότητα που χτυπά πλέον κόκκινο. Θα πρέπει να έρθεις ευθέως αντιμέτωπος/η με ανθρώπους που επηρεάζουν τη δική σου ζωή και κινήθηκαν στο παρασκήνιο. Σε κάθε περίπτωση, ξεκινά μία εποχή σημαντικών εκκαθαρίσεων, με στόχο τις ενάρξεις στη ζωή σου σε ένα μήνα από τώρα.

Pathfinder.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά:  Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο την Τετάρτη 23 Απριλίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας εβδομάδας που εμπεριέχει κούραση, δουλειά και υποχρεώσεις που είναι μάλλον αυξημένες. Αυτό που φαίνεται να σε ενοχλεί ή εμποδίζει είναι πως δεν υπάρχει ροή στις κινήσεις, πως δεν μπορείς να βρεις εύκολους κώδικες επικοινωνίας με άτομα που βρίσκονται στο άμεσο και έμμεσο εργασιακό σου περιβάλλον. Η επιμονή κάποιων να γίνουν τα πράγματα όπως σκέφτονται και σχεδιάζουν θα σε αναγκάσει να θέλεις να τσακωθείς μαζί τους και να αναμετρηθείς στη βάση της κοινής λογικής. Γνωρίζεις όμως πως ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτά τα άτομα, οπότε ποιος είναι ο λόγος; Μήπως να φροντίσεις να συμπλεύσεις με καταστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις, ώστε να κερδίσεις το χρόνο που θα σπαταλούσες σε ανούσιους καυγάδες για να τον χρησιμοποιήσεις στην προσωπική σου ζωή που έχει ανάγκη από τονωτικές ενέσεις έρωτα και αισιοδοξίας;

Pathfinder.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά:  Ξεκινώντας να παίρνεις αποστάσεις από τη Σεληνιακή έκλειψη της περασμένης εβδομάδας, η οποία μπορεί να χτύπησε καμπανάκια σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο, η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο την Τετάρτη 23 Απριλίου έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ήχους, ασχολίες και τρόπους που χαλαρώνουν. Οι συζητήσεις σου με άτομα του περιβάλλοντος σου που λειτουργούν διαφορετικά από εσένα, θα σε βοηθήσει να δεις και μία άλλη οπτική, να εξετάσεις την πιθανότητα μίας εκδρομής που μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για μία ευχάριστη γνωριμία. Η πιο ήρεμη επαφή σου με το/τη σύντροφο θα μπορούσε να δείξει πως υπάρχει άλλο μονοπάτι ώστε να λύσετε τις διαφορές σας, από μία κατά μέτωπο σύγκρουση που φαντάζει εξουθενωτική για την ώρα. Ίσως πάλι η απάντηση να είναι η απόφαση σου να ζήσεις για λίγο έξω από το φαύλο κύκλο της απαίτησης να έχεις το τιμόνι σε κάθε περίσταση, αφού με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις πόσο ωφέλιμο είναι να σε φροντίζουν, να σε χαϊδεύουν, να σε αγκαλιάζουν...

Pathfinder.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Ό,τι και αν προκύψει, εσείς μένετε μακριά από τις φουρτούνες και ξεπερνάτε τις δυσκολίες. Το επίκεντρό τους εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στο στενό περιβάλλον. Διαφωνίες με φίλους και συνεργάτες είναι επίσης πιθανές, εσείς όμως ξεφεύγετε από την ταλαιπωρία. Οι πλανητικές δυσαρμονίες επηρεάζουν κάποιες συνεργασίες. Κάντε υπομονή μέχρι να περάσει η θύελλα και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους.

Agelioforos.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Την εβδομάδα αυτή ταλαιπωρείστε συναισθηματικά και οικονομικά. Η Έκλειψη Ηλίου είναι κακός σύμβουλος και πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις που θα πάρετε, αλλά και τις δραστηριότητές σας. Η πιθανότητα παρεξηγήσεων είναι μεγάλη. Αν και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς προστατεύει, αποδεικνύεται και η ίδια ανεπαρκής αυτές τις μέρες. Όσο και αν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αποφύγετε πάσης φύσεως ρίσκα.

Agelioforos.gr · 23-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
17:00
EΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ
Ειδήσεις
MAD TV
17:00
OK
Μουσική εκπομπή
MTV
17:00
PIMP MY RIDE
Μουσική εκπομπή
Βουλή
17:00
ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
17:00
CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Άλλο
Star Channel
16:45
ΜΙΛΑ
Άλλο
Mega Channel
16:40
Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σειρά
Δημόσια Τηλεόραση
16:30
ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΙΡΕΣ
Σειρά

Η πρόταση της Ημέρας

09:30
Η ΚΟΡΗ
Ταινία
07:20
Trailer
Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ
Ταινία
15:00
Trailer
ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΠ
Ταινία
11:45
Trailer
PHIL SPECTOR
Ταινία
13:20
Trailer
ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα