×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Καταναλωτική αλλά και επικοινωνιακά ενδιαφέρουσα η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μεγεθύνει προβλήματα αισθηματικής ή επαγγελματικής φύσεως. Ο Άρης εγκαταλείπει τον Κριό και έτσι τελειώνουν τα όποια επεισόδια και οι εντάσεις στο στενό περιβάλλον. Ο Ερμής σας βοηθά να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Στο χέρι σας είναι να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

Agelioforos.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά:  Η ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο σε ζορίζει για ακόμα μία εβδομάδα αφού αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με ζητήματα μετακόμισης, αναπροσαρμογής πλάνων ή προσφοράς υπηρεσίας σε άλλους χωρίς να ικανοποιείς τον εαυτό σου. Πιθανότατα να σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις μία βαλτωμένη κατάσταση στον οικογενειακό τομέα ή για να ανακαλύψεις μονοπάτια ευχαρίστησης μέσα σε ένα περιβάλλον κούρασης και επανάληψης. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως το σκηνικό μπορεί να αρχίσει να αλλάζει, αφού η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αλλάξεις οπτική απέναντι στα πράγματα. Η σχεδόν ταυτόχρονη είσοδος και του Άρη στο Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο δράσεις που πρέπει να αναλάβεις και είναι πιθανό να αρχίσεις να μιλάς κάπως εγωιστικά, αφού θέλεις να ακουστεί η δική σου πλευρά και να γίνουν φανερές οι προθέσεις σου. Αυτό δε σημαίνει πως λύθηκαν τα θέματα μέσα στο σπίτι σου, πως απομακρύνεις πρόσωπα που είχαν κολλήσει πάνω σου, πως ξεμπερδεύεις από υποχρεώσεις που σε κουράζουν. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να ιεραρχήσεις διαφορετικά τα πράγματα και να δηλώσεις στους γύρω σου πως βάζεις στο πρόγραμμα χρόνο και για τον εαυτό σου που πιθανότατα να έχεις εγκαταλείψει τον τελευταίο καιρό. 

Pathfinder.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά:

Προσωπικά: Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Άφησε μακριά το άγχος άλλων υποθέσεων και μην φορτίζεις το ταίρι σου με θέματα που δεν το αφορούν. Οργάνωσε να κάνεις κάτι καλό να διασκεδάσεις και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη παλεύεις να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου σε βεβαιώνω ότι είσαι σε πολύ καλό διάστημα που μπορείς να κάνεις την γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

Επιχειρηματικά: Πάρα πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σου που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Ο Ερμής που στις 8 θα μπει στην Παρθένο σε ευνοεί και με ότι ασχοληθείς θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις την τελευταία περίοδο σε βγάζουν έξω από τον προϋπολογισμό σου. Το ευχάριστο είναι ότι θα μπορέσεις να βάλεις κάποιο πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

In2life.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά:  Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο σου, κάτι που σημαίνει πως κλείνεις επαγγελματικές ή άλλου είδους υποχρεώσεις που είχες αναλάβει τον τελευταίο καιρό και σε κούρασαν. Μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς με ότι αποτελεί ανοικτή υπόθεση, να βάλεις την τελευταία πινελιά σε κάτι που πρέπει να παραδώσεις, να σφραγίσεις μία περίοδο που βγαίνεις κερδισμένος/η αφού αποδεικνύεις την αξία σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, με τον Άρη πάνω σου δε λείπουν και τα νεύρα, δεν απουσιάζουν οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις με πρόσωπα που συναντάς καθημερινά και θεωρείς πως δεν έχουν την απόδοση που διαθέτεις εσύ ή που θα ήθελες να έχουν και εκείνοι. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να μην υπάρχει χρόνος για να βρεθείς με το έτερο ήμισυ ή για να βγεις και να διασκεδάσεις, αλλά από το τέλος της εβδομάδας αυτό είναι πιθανό να λυθεί. Ο Ερμής περνά στην Παρθένο και είναι ώρα να πραγματοποιήσεις αυτή την εκδρομή που έχεις στο μυαλό σου τόσο καιρό. Ακόμα και τελευταία στιγμή, μπορείς να κλείσεις εισιτήρια και να αποδράσεις, κάτι που βέβαια σε προβληματίζει αφού το κόστος δεν είναι όπως ακριβώς το είχες υπολογίσει. 

Pathfinder.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Από τις 9 που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σου αγαπητέ Λέοντα θα κινείσαι δυναμικά και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μπορείς και προλαβαίνεις αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Κάποια οικογενειακά θέματα τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Προσωπικά: Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα και με τις καλές επιρροές του Άρη από τις 9 που θα μπει στο ζώδιο σου θα έχεις όλες τις δυνατότητες για να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αρκεί να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον στην σχέση σου. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Πάρτο αλλιώς το θέμα και με την εύνοια του Άρη θα έρθουν όλα καλύτερα από ότι νομίζεις.

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου για κάποια λάθη που μπορεί να κάνουν οι άλλοι. Σχέδια που έχεις μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Προσπάθησε στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα να μην ανοίξεις καινούργιες υποχρεώσεις αν δεν έχεις τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και σου λέω ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Oroskopos.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς αυτή την εβδομάδα να αφεθείς στις καταστάσεις που έρχονται γιατί θα είναι πολύ θετικές. Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πολλά αρκεί να του δώσεις τις ευκαιρίες. Μην καταναλώνεσαι σε διάφορα αλλά θέματα και παραμελείς την σχέση σου. Και αν δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου κάποιο ταίρι τώρα με τον Ερμή να σε ευνοεί η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και είναι σίγουρο ότι κάτι πολύ καλό θα προκύψει.

Επιχειρηματικά: Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου για το μέλλον. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστη και θα δεχτείς και προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.

In2life.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά:  Το γεγονός πως η Αφροδίτη, κυβερνήτης σου, συνεχίζει να είναι ανάδρομη στο Λέοντα είναι ένα θέμα που σε προβληματίζει, αφού φέρνει αναστάτωση και δυσκολίες κυρίως στον τομέα της φιλίας και των ευχάριστων διαλειμμάτων στη ζωή σου. Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα σημαντικά της ζωής σου και να ασχοληθείς με κάτι πιο ελαφρό, να ρίξεις το βάρος σε ένα κομμάτι του παρόντος που έχεις επιτρέψει να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Διασκέδασε, πέρασε καλά σε στιγμές με πρόσωπα που είχατε χαθεί, φρόντισε να επαναφέρεις στη ζωή σου δραστηριότητες που σου έχουν λείψει για να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου. Μέσα βέβαια σε μία έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα υπάρξουν και δυσκολίες συνεννόησης με πρόσωπα που δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος η θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και ανθρώπους που θα ήθελες να αφήσεις πίσω σου. Από την άλλη όμως πλευρά, στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης περνά και αυτός στο Λέοντα, οπότε μήπως είναι ώρα να αναλάβεις δράση ώστε να σταματήσεις να ανέχεσαι ανθρώπους και καταστάσεις που δε σου προσφέρουν αυτά που θα ήθελες; Μήπως να αναλάβεις ηγετικό ρόλο ώστε να ορίσεις τις ομάδες που συμμετέχεις και τις φιλίες σου με ένα διαφορετικό τρόπο;

Pathfinder.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά:  Πολλές προκλήσεις και προοπτικές ή μία έντονη αναστάτωση που έχει να κάνει με επιλογές στον επαγγελματικό ή ερωτικό τομέα; Η συγκεκριμένη εβδομάδα μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις εκεί που υπάρχει λόγος ώστε να κάνεις εκκαθαρίσεις που θα ανοίξουν το δρόμο μπροστά σου, γιατί μπορεί να θεωρείς πως προχωράς σε ένα μονοπάτι που δεν υπάρχει αρκετό φως. Με την ανάδρομη Αφροδίτη και το Δία πιασμένους χέρι-χέρι στο Λέοντα, μπορεί να βλέπεις μπροστά σου προοπτικές ευτυχίας και διασκέδασης, αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι βέβαιο. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει στο δρόμο σου ανθρώπους και περιστάσεις που ήθελες να συναντήσεις και πάλι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως χρειάζεται να ξοδέψεις και πολύ χρόνο κοντά τους. Μία τελευταία λέξη, ένα βλέμμα που λέει τα πάντα, η τελεία σε ένα επαγγελματικό κείμενο που είχε μείνει ανοικτό είναι μερικές από τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Η αλήθεια είναι πως συνεχίζεις να πετάς άχρηστα κομμάτια της ζωής σου, πως είσαι για ακόμα μία περίοδο σε εποχή ανασυγκρότησης, οπότε μη νομίζεις πως είναι καλή περίοδος να αρχίσεις να χτίζεις κάτι νέο στη ζωή σου. 

Pathfinder.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά:

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δεις μερικά προβλήματα που μπορεί να έχει η σχέση σου σε βάθος για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις στην σχέση σου. Ο Άρης από τις 9 που θα μπει στον Λέοντα θα σε ευνοήσει να έρθουν καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στην ζωή σου και πάλι σου λέω να μην το βάλεις κάτω. Έχεις όλα τα φόντα και με το θετικό πλανητικό σκηνικό θα κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.

Επιχειρηματικά: Ο Ερμής από τις 8 που θα μπει στην Παρθένο δυναμώνει την επικοινωνία σου και σου δίνει πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις να τα σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή.

In2life.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά:

Προσωπικά: Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου τώρα που είναι αυξημένη η κοινωνικότητα σου πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Θα κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας και θα μπορείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

In2life.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Είστε από εκείνους που ευνοούνται στον έρωτα, τη διασκέδαση, τα ταξίδια και τις διακοπές. Κάποιες εντάσεις βέβαια υπάρχουν με το αγαπημένο σας πρόσωπο, η... θάλασσα όμως σας ηρεμεί και όσο και αν υπάρχουν υποχρεώσεις επαγγελματικές ή άλλες θα μπορέσετε να βρεθείτε κοντά της. Οι αλλαγές που θα έρθουν από εδώ και πέρα θα είναι περισσότερο προς όφελός σας, αν και συμβαίνουν με λίγο περίεργο τρόπο.

Agelioforos.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Ευκαιρίες σας παρουσιάζονται για ξεκούραση και διασκέδαση. Αξιοποιήστε τις στιγμές γιατί το φθινόπωρο ίσως μπει με προβλήματα. Πρέπει, λοιπόν, να σας βρει ανανεωμένους και ξεκούραστους. Μην ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά βρείτε τον τρόπο να ενισχύσετε θετικά την ψυχολογία σας και να ξεκουράσετε το σώμα σας, κυρίως όσοι τις προηγούμενες εβδομάδες ταλαιπωρηθήκατε. Στον έρωτα αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.

Agelioforos.gr · 03-08-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
11:20
ΓΟΥΝΤI Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ
Σειρά
ANT1
11:00
ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ
Σειρά
Alpha
11:00
ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ
Σειρά
Kontra Channel
11:00
ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
MTV
11:00
GREEK HITS
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
11:00
ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ
Άλλο
Βουλή
11:00
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΛΗΣ
Ντοκιμαντέρ
MAD TV
10:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Μουσική εκπομπή
ΣΚΑΪ
10:00
ONLINE
Άλλο
TV Μακεδονία
09:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

09:00
12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΣ
Ταινία
06:10
ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
Ταινία
12:05
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ
Ταινία
13:45
MY SON
Ταινία
15:30
ΣΟΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΟΣ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα