GR RS CY
  Σήμερα 28.04.15  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά:

Προσωπικά: Έχεις μπει σε περίοδο που βλέπεις τα πράγματα στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Θα έρθεις ακόμη πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την σχέση σας στο μέλλον. Το Σαββατοκύριακο φαίνεται να είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πάει πολύ καλά παρόλο που έχεις πολύ φόρτο αλλά και με την δυναμικότητα σου θα πάει ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις τις συναντήσεις και τις επαφές που θέλεις και να αρχίσεις τα καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν επιτυχία. Τα οικονομικά σου έχουν αυτή την περίοδο πολλά σκαμπανεβάσματα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Σε βεβαιώνω ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν και θα ισορροπήσουν.

In2life.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά:  Η αντιμετώπιση καταστάσεων που έχουν να κάνουν με την οικονομική σου ασφάλεια είναι ένα από τα ζητήματα αυτής της εβδομάδας. Με τον Ερμή να περνά στους Διδύμους προς το τέλος της εβδομάδας, η επαφή σου με περιορισμούς που τίθενται μέσα από την αμοιβή από την εργασία σου ή με χρέη που έχεις να αντιμετωπίσεις και αφορούν την εφορία. μπορεί να σε εκνευρίσουν ή και να σε αναγκάσουν να αρχίσεις να σκέφτεσαι λόγια και υποσχέσεις που έδωσες πριν από λίγο καιρό. Η δυναμική και η αποφασιστικότητα σου συνεχίζουν να υφίστανται και να είσαι σε θέση να κινητοποιήσεις καταστάσεις στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να ανακαλύψεις πως κάποιοι σε εκμεταλλεύονται οικονομικά ή συναισθηματικά και αυτό σε απογοητεύει. Είναι μάλλον ώρα να σχεδιάσεις μία κουβέντα που θα πρέπει να γίνει και να αφορά την ανισορροπία σε κάποια ζητήματα. Αν αυτή η κουβέντα αφορά τα χρήματα που κερδίζεις, τότε σχεδίασε προσεκτικά αυτά που θα πεις, γιατί η άλλη πλευρά δεν είναι εύκολος παίκτης. Αν πάλι αφορά τα προσωπικά σου, τότε οι αιτιάσεις θα πρέπει να έχουν αρχή, μέση και τέλος, γιατί τα λόγια που είναι απλά παράπονα δε φαίνεται να προσφέρουν κάτι. 

Pathfinder.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Το Μάιο ευνοείστε από την Αφροδίτη, αναδεικνύετε η κοινωνικότητά σας και καλυτερεύουν οι σχέσεις σας με τους άλλους. Πολλά πράγματα παίρνουν καλύτερη τροπή, ωστόσο βιώνετε άγχος στην εργασία και γκρίνια στο στενό περιβάλλον. Κάνετε καινούργιες προσπάθειες για να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο. Σε γενικές γραμμές, πολλά πράγματα έχουν πάρει καλύτερο δρόμο και είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και περιστάσεις.

Agelioforos.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Η παρούσα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις χρονοδιαγράμματα που μπορεί να σε αγχώσουν και να σε πιέσουν μπροστά σε ευθύνες και υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Η σιωπή και η βαθιά σκέψη απέναντι σε λόγια άλλων είναι η καλύτερη απάντηση τη στιγμή που θα νομίζεις πως έχεις έτοιμη μία ατάκα που θα επαναφέρει την ηρεμία μέσα στο μυαλό σου. Αν πάλι πρέπει να κινηθείς παρασκηνιακά, τότε να γνωρίζεις πως είναι προτιμότερο να κάνεις βήματα μακριά ακόμα και από πρόσωπα που θεωρείς πως δεν έχεις κάτι να φοβηθείς, αφού αυτή τη στιγμή μπορεί να δοκιμάζεις σχέσεις με άτομα που γνωρίζεστε, αλλά η σχέση σας είναι πιθανό να αλλάζει. Ένα ακόμα στοιχείο που θα πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα είναι η υγεία σου, αφού μπορεί να φέρεις το σώμα σου στα όρια της υπερκόπωσης και αυτό να έχει επίπτωση στη διάθεση σου. Φρόντισε τη διατροφή σου, βάλε στη ζωή σου κάποια άσκηση και προσπάθησε να διώξεις από το μυαλό σου όποιες έννοιες κουβαλάς πριν τον ύπνο σου, γιατί μπορεί να ταλαιπωρείσαι χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο στον εαυτό σου.

Pathfinder.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά:

Προσωπικά: Σε ενοχλούν μερικά πράγματα στην σχέση σου που δεν τα συζητάς με το ταίρι σου. Μην το κάνεις αυτό. Μίλα ανοιχτά πες τα πράγματα με το όνομα τους και θα δεις ότι θα λυθούν όλα με πολύ εύκολο τρόπο. Εσύ που παραμένεις ακόμη με την μοναξιά θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις καλά.

Επιχειρηματικά: Περιμένεις να γίνουν κάποια πράγματα στην δουλειά σου που μέχρι τώρα καθυστερούν. Έφτασε ο καιρός που θα αρχίζουν να υλοποιούνται και θα έχεις τόσο καλές εξελίξεις που δεν θα τις πιστεύεις. Μπορείς να ξεκινήσεις και καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν και οι υποχρεώσεις να σε πνίγουν. Ηρέμησε και σε βεβαιώνω ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος που οι καταστάσεις θα ισορροπούν και θα βάλεις πολλά θέματα σε σειρά.

In2life.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Σημαντικές οι μέρες για εσάς, καθώς η εύνοια Άρη και Πλούτωνα συνεχίζεται. Βάλτε τώρα τα θεμέλια για καινούργια ξεκινήματα. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να τακτοποιήσετε προσωπικές υποθέσεις, να διευθετήσετε τυπικές εκκρεμότητες και πάσης φύσεως περιουσιακά ζητήματα, αυτό το διάστημα που ευνοείστε από τα άστρα. Επίσης, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να ταξιδέψετε, αλλά και να προβείτε σε σημαντικές αγοραπωλησίες.

Agelioforos.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει περισσότερο παραγωγικό, αλλά δημιουργεί και κάποιες εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, φίλε Ζυγέ. Η είσοδος του Ερμή την Πρωτομαγιά στους Διδύμους όμως, ενδέχεται να σε βοηθήσει στη λύση ενός προβλήματος, στη βελτίωση του εισοδήματός σου ή στην υλοποίηση και εφαρμογή μίας ιδέας. Έλεγξε τη διαχείριση των χρημάτων σου και μην επιχειρήσεις μία νέα συνεργασία, αν δεν είσαι ψυχολογικά αλλά και πρακτικά, κατάλληλα οργανωμένος. Πρόβλεψε την ανατροπή μίας υπόσχεσης, αλλά και την προδοσία ενός κοντινού σου προσώπου. Αντιθέτως, στα ερωτικά σου η κατάσταση είναι ευχάριστη.

Προσωπικά: Σε διακατέχει μεγάλος ερωτισμός και το πάθος σου αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι ακόμα και ανεξέλεγκτο, φίλε Ζυγέ. Θα νιώσεις ερωτευμένος με τον έρωτα, γι’ αυτό το λόγο πρόσεξε τις επιλογές σου. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, να δραπετεύσεις κάπου όμορφα με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Εκμεταλλεύσου την παρουσία του Άρη στον Ταύρο, για να γίνεις λίγο πιο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα, φίλε Ζυγέ. Οι συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου αυτές τις ημέρες θα είναι πολλές, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς απέναντι σε άτομα, που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε τις οφειλές το συντομότερο δυνατόν!   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Εκμεταλλεύσου την παρουσία του Άρη στον Ταύρο, για να γίνεις λίγο πιο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα, φίλε Ζυγέ. Οι συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου αυτές τις ημέρες θα είναι πολλές, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς απέναντι σε άτομα, που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε τις οφειλές το συντομότερο δυνατόν!

Tlife.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Έντονες προβλέπονται οι μέρες, καθώς ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιό σας. Η θέση του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σημαίνει είτε μια δελεαστική ερωτική πρόκληση είτε και μια επαγγελματική διαμάχη. Κινηθείτε μεθοδικά, καλλιεργήστε εναλλακτικές και διατηρήστε το χιούμορ σας. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σκεπτόμενοι θετικά ή προετοιμαστείτε για την ανάληψη μιας καινούργιας ευθύνης με αισιοδοξία.

Agelioforos.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Μετά την Αφροδίτη, και ο Ερμής αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την 1η Μαΐου, θα περάσει στους Διδύμους με αποτέλεσμα να ενεργοποιήσει τον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων ακόμα εντονότερα. Οι συζητήσεις σου με το έτερο ήμισυ ή συνεργάτες θα αποκτήσουν βάθος και ουσία, αφού πρέπει να γίνουν εκκαθαρίσεις και να μπουν τα πράγματα σε μία νέα βάση. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σου πιέζεσαι ή πιέζεις, αφού αναγκάζεσαι να ζεις μέσα από καθορισμένα χρονοδιαγράμματα ή σχέσεις που έχουν χάσει την αρχική τους σπιρτάδα. Το ζήτημα είναι κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να εκπαιδευτείς σε ένα μοντέλο σχέσης ή συνεργασίας που μπορεί να σου προτείνεται, που ίσως και να σημαίνει πως αλλάζεις όλη την οπτική σου γύρω από αυτή την κατάσταση. Θα επιδιώξεις να συνεχίσεις κάτι που αλλάζει επίπεδο ή μήπως θα ζητήσεις την απόδραση σου από αυτή την περίσταση που έφτασε στο σημείο να σε ενοχλεί περισσότερο από όσο αντέχεις; Το ζητούμενο είναι να καταλάβεις πως η κατάσταση αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη, αφού μπορεί να έχει επίδραση ακόμα και στην καθημερινότητα σου μέσα από ενοχλήσεις στον τομέα της υγείας σου ή με κακή διάθεση που ξεκινά από το βραδινό σου ύπνο. Φρόντισε να βρεις απαντήσεις μέσα σου και μετά ρίξε το φταίξιμο και προς άλλες κατευθύνσεις.

Pathfinder.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά:

Προσωπικά: Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και έχουν περάσει. Το κλίμα αυτής της περιόδου είναι πιο ερωτικό και σου λέει ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το έτερον ήμισυ να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις καλά.

Επιχειρηματικά: Η εργατικότητα που έχεις θα σε διακρίνει και αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να τακτοποιήσεις θέματα της δουλειάς σου που σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Καινούργια ξεκινήματα μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ανοιχτείς και να κάνεις έξοδα. Κινήσου με σύνεση και προσοχή για να μην βγεις πάλι εκτός προϋπολογισμού.

In2life.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά:  Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα την 1η Μαΐου, αποτελεί μία ευχάριστη αφορμή να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, εστιάζοντας στην προσωπική σου ζωή κατά κύριο λόγο. Βρες το χρόνο να περάσεις μερικές στιγμές με το έτερο ήμισυ ή να βρεθείς δίπλα στα παιδιά σου που μπορεί να αποτελέσουν μία μεγάλη ευκαιρία για να δεις τη ζωή πολύ πιο αισιόδοξα. Άφησε πίσω σου τις σκέψεις σχετικά με μεγάλες αλλαγές στο σπίτι σου και απέφυγε να αντιπαρατεθείς με γονείς ή με άτομα εξουσίας στη ζωή σου, αφού θα πρέπει προηγουμένως να έχεις διαμορφώσει το σκεπτικό σου με ένα διαφορετικό τρόπο. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο βέβαια, μπορεί να λειτουργήσει και περιοριστικά αν θεωρούσες πως έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη ζωή σου και να αφήσεις άλλους να ασχοληθούν με ότι αποτελεί βαρίδι και βαρύ φορτίο στη δική σου ζωή. Μέσα από την προσωπική σου ζωή, μπορεί να ανακαλύψεις απαντήσεις που θα βρουν εφαρμογή και στην καριέρα ή το νόημα της ζωής σου, οπότε μη μένεις στην επιφάνεια των καταστάσεων που βιώνεις, αλλά παράλληλα με την ευχαρίστηση αναζήτησε και το βαθύτερο μάθημα που μπορείς να λαμβάνεις. 

Pathfinder.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους στο τέλος της εβδομάδας, και πιο συγκεκριμένα την 1η Μαΐου, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με σημαντικά ζητήματα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό τομέα. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σε φέρνουν απέναντι από ανθρώπους που δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις σαν να μην υπάρχουν ή σαν να μην επηρεάζουν τις αποφάσεις σου. Η σχέση σου με άτομα εξουσίας, γονείς ή αφεντικά, το/η σύντροφο ή ακόμα και το υπερεγώ σου, θα περάσει από δοκιμασίες αφού πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα που είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν και αφήσουν πικρή γεύση. Η απόσταση που σκέφτεσαι να λάβεις από καταστάσεις θα μπορούσε να είναι μία καλή λύση, αν αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και δε βάζει σε κίνδυνο επικίνδυνα εύθραυστες ισορροπίες. Διαφορετικά, επένδυσε στο χρόνο, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να πείσεις την απέναντι πλευρά πως έχεις σαφές πλάνο και χρονοδιάγραμμα και δε σχεδιάζεις ή δρας παρορμητικά και χωρίς σχέδιο. Αυτή την εβδομάδα θα καταλάβεις τη δύναμη που μπορεί να έχουν κάποιοι άνθρωποι και ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου, χωρίς να είσαι σε θέση να τους/ις αγνοήσεις. Οι τομές που πρέπει να γίνουν σε κομμάτια της ζωής σου είναι ολοφάνερες και δεν μπορείς πλέον να κρύβεσαι από αυτές.

Pathfinder.gr · 28-04-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
09:30
CHARMED
Σειρά
MTV
09:00
MADE
Μουσική εκπομπή
Βουλή
09:00
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Άλλο
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Μαγκαζίνο
Star Channel
08:00
KUZEY GUNEY
Ταινία
ANT1
07:00
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1
Άλλο
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
06:45
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
Ειδήσεις
ΝΕΡΙΤ
06:00
ΕΞΙ ΜΕ ΔΕΚΑ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

08:10
Trailer
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
Ταινία
14:55
Trailer
ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ
Ταινία
10:20
Trailer
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ
Ταινία
06:40
SECRET PAST
Ταινία
12:55Trailer
ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα