Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό την εβδομάδα 14 ως 21 Αυγούστου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο και να σου χαρίζει όλη της την εύνοια. Εάν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος υπάρχει πιθανότητα να συναντήσεις και να ενδιαφερθείς για κάποιο άτομο μέσα στο χώρο εργασίας σου ή σε οποιοδήποτε φιλικό περιβάλλον. Επίσης, μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου μην αφήνεσαι στις δυσκολίες των καιρών αλλά πείσμωσε και μεθόδευσε τους στόχους σου καλύτερα. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από όσα πιστεύεις αν πραγματικά δουλέψεις σκληρά και ομαδικά. Οργανώστε τους οικονομικούς στόχους σου και επένδυσε ένα χρηματικό ποσό γιατί αυτή τη στιγμή ευνοείσαι. Ανακάλυψε τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος για την ροή του εισοδήματος σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου μην αφήνεσαι στις δυσκολίες των καιρών αλλά πείσμωσε και μεθόδευσε τους στόχους σου καλύτερα. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από όσα πιστεύεις αν πραγματικά δουλέψεις σκληρά και ομαδικά. Οργανώστε τους οικονομικούς στόχους σου και επένδυσε ένα χρηματικό ποσό γιατί αυτή τη στιγμή ευνοείσαι. Ανακάλυψε τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος για την ροή του εισοδήματος σου.

Tlife.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο την εβδομάδα 14 ως 21 Αυγούστου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου με το σύντροφο σου θα πάει πολύ καλά και θα απολαύσεις την ευτυχία και την χαρά μαζί του. Η κατανόηση και η συνεργασία θα έχει σαν αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ σας. Δραστηριότητες γύρω από τα παιδιά – για όσους έχετε- θα σας απασχολήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι αδέσμευτοι Ταύροι να περιμένετε μία απρόσμενη γνωριμία που θα σας γοητεύσει και θα αναπτερώσει το πεσμένο σας ηθικό. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά αν τα σκεφτείς μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους από τους συναδέλφους σου αλλά αν περιοριστείς σε τυπικές κουβέντες, τότε όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται καθώς τα έσοδα σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά αν τα σκεφτείς μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους από τους συναδέλφους σου αλλά αν περιοριστείς σε τυπικές κουβέντες, τότε όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται καθώς τα έσοδα σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.

Tlife.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η ευκαιρία της εβδομάδας ονομάζεται ταξίδι ή απόδραση μακριά από την καθημερινότητα και δε θα πρέπει να πάει χαμένη. Η επιλογή για μοναχικό ή με συντροφιά ταξίδι είναι ένα θέμα που θα πρέπει να σε απασχολήσει βέβαια λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως, αφού καλείσαι να δείξεις με αυτό τον τρόπο πως μπορείς να ιεραρχείς τις ανάγκες σου. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να αποφύγεις ανθρώπους και καταστάσεις μέσα από μία τέτοια πράξη, να θελήσεις να κλειστείς τις σκέψεις σου κάνοντας μία τέτοια απόδραση μακριά από όλους και όλα. Έχεις την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις, αλλά μπορείς να έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να συμπληρώσει τη σκέψη σου, αβίαστα και χωρίς να πρέπει να εξηγήσετε πολλά μεταξύ σας. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θα πρέπει να λειτουργήσεις με προσοχή στη λεπτομέρεια, τότε οπλίσου με δύναμη, αφού μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμα και καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, και θα πρέπει να τις εντάξεις ομαλά στην καθημερινότητα σου, χωρίς να ανατρέψουν οριστικά κάποιες καταστάσεις που έχεις μοχθήσει ώστε να τις κάνει να ρολάρουν.

Pathfinder.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 14 ως 21 Αυγούστου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Αγαπητέ Καρκίνε στα αισθηματικά σου θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά.  Το Σαββατοκύριακο η επικοινωνία με τον σύντροφο σου θα περάσει κρίση και γι αυτό φρόντισε να μην φέρεις στο τραπέζι θέματα που κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε άβολα. Ότι είναι να ειπωθεί καλύτερα να το πεις από εκεί και μετά. Εσύ που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στην ζωή σου είναι μια καλή εβδομάδα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείς στην εργασία σου κάνοντας βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στην σταδιοδρομία σου. Τώρα θα ενδιαφερθείς να αποδείξεις την φήμη σου και τις ικανότητες σου. Θα υπάρχει αρμονία γύρω σου και θα είναι πιο εύκολο να εργαστείς προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχεις την επαγγελματική ανάπτυξη που θέλεις. Είναι μία καλή στιγμή για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Οικονομικά αυτή η εβδομάδα είναι ελπιδοφόρα. Θα υπάρξει μια καλή ροή του εισοδήματος σου και θα νιώσεις πολύ πιο ασφαλής.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείς στην εργασία σου κάνοντας βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στην σταδιοδρομία σου. Τώρα θα ενδιαφερθείς να αποδείξεις την φήμη σου και τις ικανότητες σου. Θα υπάρχει αρμονία γύρω σου και θα είναι πιο εύκολο να εργαστείς προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχεις την επαγγελματική ανάπτυξη που θέλεις. Είναι μία καλή στιγμή για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Οικονομικά αυτή η εβδομάδα είναι ελπιδοφόρα. Θα υπάρξει μια καλή ροή του εισοδήματος σου και θα νιώσεις πολύ πιο ασφαλής.

Tlife.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα την εβδομάδα 14 ως 21 Αυγούστου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Φίλε Λέοντα στα αισθηματικά σου το διάστημα αυτό θα είναι στο χέρι σου να είναι καλό. Η αλήθεια είναι ότι η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφο σου με την συμπεριφορά σου, αρκεί να καταλάβεις πρώτα και τις δικές του προθέσεις και ανάγκες και μην το μετανιώσεις τελευταία στιγμή και σε πιάσει η εσωστρέφεια σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι. Οι αδέσμευτοι Λέοντες μην χάνετε την αισιοδοξία σας και σύντομα η ζωή σας θα αλλάξει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Θα υπάρξει περισσότερη πίεση στην εργασία σας και θα νιώσεις κάπως κουρασμένος με την υπερβολική προσπάθεια που θα καταβάλεις. Έλεγξε την εργασία που κάνεις γιατί είναι πιθανόν να γίνουν λάθη. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σου αυτή τη φορά. Στα οικονομικά σου θα νιώσεις ανικανοποίητος και θα θελήσεις να τα βελτιώσεις. Καλό όμως θα είναι να μην ρισκάρεις όσα έχεις δεδομένα γιατί οι οιωνοί θα είναι παραπλανητικοί.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Θα υπάρξει περισσότερη πίεση στην εργασία σας και θα νιώσεις κάπως κουρασμένος με την υπερβολική προσπάθεια που θα καταβάλεις. Έλεγξε την εργασία που κάνεις γιατί είναι πιθανόν να γίνουν λάθη. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σου αυτή τη φορά. Στα οικονομικά σου θα νιώσεις ανικανοποίητος και θα θελήσεις να τα βελτιώσεις. Καλό όμως θα είναι να μην ρισκάρεις όσα έχεις δεδομένα γιατί οι οιωνοί θα είναι παραπλανητικοί.

Tlife.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου θα μπορούσε να είναι ένα καμπανάκι πως ζεις σύμφωνα με το παρελθόν ή πως περνάς το χρόνο σου με τρόπο που τελικά δε σου αφήνει και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας και ευχαρίστησης. Επειδή υπάρχει αρκετή κινητικότητα από πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, καλό θα ήταν να ασχοληθείς πιο σοβαρά με κατάλοιπα ενός παρελθόντος που συνεχίζει να υπάρχει και χτυπά χορδές που δεν έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις συνειδητά. Η συντροφιά ανθρώπων που αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες σου  είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να αφήνεις στην τύχη του, αφού αισθάνεσαι πως παραμένει στάσιμος/η και αυτό σε βαραίνει. Αυτό που σου αναφέρω παραπάνω δεν είναι απαραίτητο να έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, αλλά μπορεί να αφορά την προσωπική σου ζωή, την οποία διατηρείς σε μία κατάσταση ύπνωσης ή συνήθειας, κάτι που έχει επίδραση στη ζωτικότητα σου. Τόλμησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια για τις επιλογές που έχεις κάνει και δε σου  έχουν βγει και τότε θα καταλάβεις πως έχεις μερίδιο ευθύνης. 

Pathfinder.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 14 ως 21 Αυγούστου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Φίλε Ζυγέ στην σχέση σου περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξουσία και τον έλεγχο στον σύντροφο σου. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τα πράγματα στην σχέση σου και να αναλογιστείς και τις δικές σου ευθύνες εκεί  που βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης  μπορεί να βγουν στο προσκήνιο προβλήματα του παρελθόντος όπως και ζητήματα, τι είναι δικό σου και τι είναι δικό του. Να είσαι συνεργάσιμος με το ταίρι σου και να αλλάξεις την στάση σου, σε όλα όσα το ενοχλούν. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα έχετε εύνοια στις ερωτικές κατακτήσεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτή είναι μια εβδομάδα για να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να αποκομίσεις ανταμοιβές. Αναπόφευκτες δαπάνες θα σε κάνουν να σκεφτείς το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει να εξισορροπηθούν τα έξοδα με τα έσοδα σου γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να τα σχεδιάσεις καλύτερα και να τα αναπρογραμματίσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτή είναι μια εβδομάδα για να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να αποκομίσεις ανταμοιβές. Αναπόφευκτες δαπάνες θα σε κάνουν να σκεφτείς το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει να εξισορροπηθούν τα έξοδα με τα έσοδα σου γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να τα σχεδιάσεις καλύτερα και να τα αναπρογραμματίσεις.

Tlife.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να προετοιμάζει τις εξελίξεις που θα φέρουν αλλαγή στη δημόσια εικόνα σου, είτε μέσα από τα επαγγελματικά είτε μέσα από τα οικογενειακά σου θέματα. Η στιγμή που θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι που έχει να κάνει με την καινούργια σου ταυτότητα, που συμβολίζει μία νέα εποχή στη ζωή σου, είναι παρούσα και σε ωθεί να δείξεις θάρρος και τόλμη μπροστά στη συγκεκριμένη πρόκληση. Βάζοντας τα θεμέλια μίας επαγγελματικής αλλαγής, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως δεν κάνεις απλά μία αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σου, αλλά πως αποφασίζεις να φέρεις μία διαφορετική υπόσταση που είναι βέβαιο πως θα ξενίσει ή ακόμα και εκνευρίσει κάποιους. Αν πάλι κάνεις ένα βήμα στον προσωπικό τομέα, τότε μία συγκατοίκηση ή συμβίωση θα μπορούσε να σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η και για το βήμα της οικογένειας, κάτι που βέβαια σε κάνει να ιεραρχείς διαφορετικά κάποια πράγματα στη ζωή σου. Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις που δεν είχες αξιολογήσει ουσιαστικά μέχρι σήμερα, οπότε προετοιμάσου για μία σύγκρουση ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σου. 

Pathfinder.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 14 ως 21 Αυγούστου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν κάποιες εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχήσεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου και μην εξωθείς τις κουβέντες σου στα άκρα, γιατί δεν είναι καιρός ούτε για πειράματα αλλά ούτε και για κόντρες. Οι μοναχικοί Τοξότες, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που θα  εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου χωρίς ουσιαστικά να είναι δική τους υπαιτιότητα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Μέτρησε λοιπόν τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου και μην κάνεις τίποτα προτού το σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο αφού τα έξοδά σου συνεχίζουν να είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις για κανέναν και για τίποτα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που θα  εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου χωρίς ουσιαστικά να είναι δική τους υπαιτιότητα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Μέτρησε λοιπόν τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου και μην κάνεις τίποτα προτού το σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο αφού τα έξοδά σου συνεχίζουν να είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις για κανέναν και για τίποτα.

Tlife.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η αναμέτρηση σου με αυτό που  βρίσκεται απέναντι σου φαίνεται να οδηγείται σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να γεννηθεί ένα νέο συμβόλαιο, να υπογραφεί ένα συμφωνητικό στο οποίο όμως είναι πλέον φανερό πως δεν υπάρχουν ισότιμα μέλη. Η αλήθεια είναι πως η άλλη πλευρά μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση πάνω σου, να καταφέρνει να επηρεάζει τις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου, οπότε κάθε προσπάθεια να δράσεις ατομικά μοιάζει με προσπάθεια χωρίς επιτυχία. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να έχεις ως στόχο είναι να μπορέσεις να αποκρυσταλλώσεις την επιρροή της άλλης πλευράς στη ζωή σου, ώστε να αποφύγεις να διώξεις από κοντά σου ανθρώπους που θα μπορούσαν να την επηρεάσουν θετικά, επειδή νομίζεις πως αναλαμβάνουν το τιμόνι της ζωής σας στα χέρια τους. Η συνύπαρξη και συνεργασία είναι δύο όροι που θα πρέπει να αφομοιώσεις κάπως διαφορετικά πλέον, αφού είναι καιρός να καταλάβεις πως η αναγνώριση δεν έρχεται όταν φτάσεις στην κορυφή μόνος/η, αλλά όταν φτάσεις στην κορυφή που ορίζει μία πορεία που ακολουθείται από κοινού με το άτομο που ορίζεται ως καρμικός σύντροφος.

Pathfinder.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 14 ως 21 Αυγούστου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου ο μαγνητισμός σου θα είναι ισχυρός και θα προσελκύσεις έντονα το αντίθετο φύλο. Τα αισθήματα της αγάπης, μια επιθυμία για την ομορφιά και η ερωτική σου παρόρμηση θα είναι δυνατά τώρα. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι Θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση και θα ανανεώσετε το παρουσιαστικό σας με αποτέλεσμα να γίνετε άκρως γοητευτικοί και σέξι, με πολλές κατακτήσεις στα πόδια σας! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου η ειλικρίνεια σου και η σκληρή προσπάθεια που καταβάλεις  θα έχει θετικό αντίκτυπο στους γύρω σου φίλε Υδροχόε και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος από την στάση των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει δυνατότητα να βρεις μερικούς νέους τρόπους να επενδύσεις τα χρήματα σου και το εισόδημα σου θα αυξηθεί. Φρόντισε μόνο να μην βγεις εκτός τους προϋπολογισμού σου ακόμη μία φορά.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου η ειλικρίνεια σου και η σκληρή προσπάθεια που καταβάλεις  θα έχει θετικό αντίκτυπο στους γύρω σου φίλε Υδροχόε και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος από την στάση των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει δυνατότητα να βρεις μερικούς νέους τρόπους να επενδύσεις τα χρήματα σου και το εισόδημα σου θα αυξηθεί. Φρόντισε μόνο να μην βγεις εκτός τους προϋπολογισμού σου ακόμη μία φορά.

Tlife.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις γενικότερα την υγεία σου, να ασχοληθείς με τομείς της ζωής σου που έχουν επιρροή στην ψυχολογία σου ώστε να νιώσεις πολύ καλύτερα. Η συζήτηση ή επαφή με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να προσφέρει νέα ματιά απέναντι στα πράγματα, θα μπορούσε να τονώσει τον υγιή σου εγωισμό και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που έχεις  αποφασίσει να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που σε ζορίζει. Μία επαγγελματική σχέση που σε πιέζει δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για παραίτηση, αλλά μία πολύ καλή ευκαιρία για να αναρωτηθείς ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και μέχρι που είσαι διατεθειμένος/η να φτάσεις για να τις ικανοποιήσεις. Μία ερωτική σχέση που αρχίζει να κουβαλά στοιχεία ρουτίνας και συνήθειας, θα πρέπει να αλλάξει ρότα, γιατί διαφορετικά έχει άσχημη επίδραση στη σωματική σου υγεία, λόγω ψυχοσωματικών θεμάτων που φέρνει στην επιφάνεια. Η νέα εβδομάδα σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το κατά πόσο είσαι καλά με τις επιλογές σου, αφού διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις προβλήματα που είναι πλέον ολοφάνερα πάνω σου.

Pathfinder.gr · 19-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα