Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως κάτι αλλάζει στη ζωή σου, πως αποκτάς μία νέα εικόνα την οποία δεν μπορείς να αρνηθείς ή να λάβεις πολύ ελαφρά, αφού θα πρέπει να την υποστηρίξεις και να πείσεις πως την αξίζεις, αφού επεδίωξες ώστε να έχεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν εξελίξεις και πρέπει να φορέσεις ένα νέο ρόλο, τον οποίο θα φέρεις εις πέρας μόνο όταν αναγνωρίσεις το/η συνεργάτη. Η επιτυχία περνά μέσα από την ισονομία απέναντι σε ανθρώπους που αναλαμβάνουν τους δικούς τους ρόλους, χωρίς όμως να ξεχνάς πως κάποιος/α κρατά το τιμόνι στα χέρια του/ης, και ίσως αυτό το άτομο να είσαι εσύ  ο/η ίδιος/α. Αν θεωρείς πως θα πρέπει να είσαι εσύ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τότε κοίταξε καλά γύρω σου γιατί υπάρχουν ευκαιρίες μετακίνησης σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον που θα αποδείξεις τις δυνατότητες σου. Στον  προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις ή να δώσεις όρκους αγάπης, αρκεί να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά και να αφήσεις στην άκρη λόγια τρίτων. Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από ένα πατρόν σχέσεων που σε καταπίεσε, οπότε μη διστάσεις να κάνεις ένα άλμα που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, ακόμα και προσφέροντας μεγάλα ποσά κυριαρχίας στην άλλη πλευρά. 

Pathfinder.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Οι εξελίξεις στη ζωή σου θα κινητοποιηθούν τη νέα εβδομάδα, κυρίως μέσα από αποφάσεις άλλων που θέλοντας να δώσουν την απάντηση τους σε προτάσεις ή προσκλήσεις που έχουν λάβει, θα σε οδηγήσουν στη συνειδητοποίηση πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να αιθεροβατείς. Αν η σχέση σου δοκιμάστηκε και πέρασε τις εξετάσεις, τότε είναι καιρός να πάει και ένα βήμα παρακάτω που εμπεριέχει ακόμα και μία μετακόμιση. Αν οι επαγγελματικές σου προσπάθειες έχουν πιάσει τόπο, τότε θα βρεις μία νέα ευκαιρία μπροστά σου που φαίνεται να προσθέτει νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σου, ίσως και να θέτει σε κίνηση την ίδια σου τη ζωή. Από την άλλη πλευρά, η νέα εβδομάδα μπορεί απλά να γεμίσει την ημέρα σου, αφού πιθανότατα να ξεκινάς κάτι νέο στη ζωή σου που μπορεί να έχει να κάνει με ένα χόμπι σου ή με σωματική άσκηση, κάτι που θέλεις να εντάξεις στη ζωή σου ώστε να της προσφέρεις την ευκαιρία να μη μείνει στάσιμη. Η νέα εβδομάδα σε κάνει να αντιληφθείς πως πολλά αλλάζουν ίσως και ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να πρέπει να προσθέσεις ταχύτητα για να τα φέρεις εις πέρας.

Pathfinder.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Φίλε Δίδυμε, είσαι ακόμα εκνευρισμένος και αποθαρρημένος, επειδή σε όλες τις προσπάθειές σου για κάτι καλύτερο, το πλανητικό σκηνικό σε αποδυναμώνει και σου δίνει συναισθηματική φόρτιση. Καλό είναι μέχρι το Σάββατο, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Από εκεί και μετά όμως, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε τη θετική σου διάθεση, για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

Προσωπικά: Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενος από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν το σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μη διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, η τύχη είναι με το μέρος σας για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί!!! Επαγγελματικές Προβλέψεις Η εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Την Τρίτη που ο Άρης θα εισέλθει στον Αιγόκερω πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα εκτεινόμενα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, στην κάλυψη των οφειλών σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Την Τρίτη που ο Άρης θα εισέλθει στον Αιγόκερω πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα εκτεινόμενα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, στην κάλυψη των οφειλών σου.

Tlife.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου, θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως ακόμη και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Από την Τρίτη και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στον Αιγόκερω, απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου και μη δείχνεις τουλάχιστον την ευθιξία σου σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Το Σάββατο που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητος και ευέξαπτος, γιατί θα αποδιοργανωθείς και με τον τρόπο που θα εκφραστείς μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή.

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή, αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου και θα σε γεμίσει με φοβίες και έννοιες για το αν ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε αγαπά ή όχι. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και μη διστάζεις να τεκμηριώσεις τα λόγια σου με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ό,τι είναι για καλό σου σίγουρα θα γίνει και θα αισθανθείς καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά! Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο συναισθηματισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο και εσείς δε θα ξέρετε πού και πώς να τη διοχετεύσετε. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αγαπητέ Καρκίνε, προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα και μη δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το οτιδήποτε. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και κλείσε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αγαπητέ Καρκίνε, προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα και μη δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το οτιδήποτε. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και κλείσε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.

Tlife.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματικός και διαλλακτικός μπορείς. Με πλάγιους τρόπους μπορείς να καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, που συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η προσαρμοστικότητα. Πάντως σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.

Προσωπικά: Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα και γίνεται ενδιαφέρουσα, με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στον Ζυγό το Σάββατο και να σου χαρίζει την εύνοια της. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερός και εκδηλωτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου προσέξτε από τη Δευτέρα και μετά, που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός για να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.

Tlife.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιου σου και τη νέα εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να διατηρήσεις την ικανότητα να ανοίγεις και να κλείνεις την κουβέντα τη στιγμή που θέλεις, αρκεί βέβαια να είσαι προετοιμασμένος/η και για συζητήσεις που μπορεί να παίζουν με τη φωτιά. Τα πράγματα στον ερωτικό τομέα έχουν πλέον αλλάξει και πρέπει να συνεχίσεις να δείχνεις πως επιθυμείς αυτά που έχουν συμβεί, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως συμβιβάζεσαι με μία κατάσταση απλά επειδή έχεις καταφέρει να βελτιώσεις το υλικό κομμάτι της ζωής σου που δεν αποτελεί το άγχος σου. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κουβέντες στον επαγγελματικό τομέα και να πετύχεις μία καλύτερη οικονομική συμφωνία για τον εαυτό σου, μία αύξηση ή μεταγραφή που σε ανανεώνει. Αυτό που γενικότερα όμως συμβαίνει τη νέα εβδομάδα στη ζωή σου είναι πως έχεις την ευκαιρία να κάνεις δικά σου τα κέρδη των προσπαθειών της τελευταίας χρονιάς ώστε να βοηθήσεις τη ζωή σου να πατήσει καλύτερα στα πόδια της, οπότε μη μένεις στις λεπτομέρειες, αλλά κοίταξε την ουσία και τη μεγάλη εικόνα. 

Pathfinder.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών, έρχονται καλύτερες μέρες στη ζωή σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς, όμως, από αυτήν την εβδομάδα να αρχίσεις να διορθώνεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις το χρόνο σου, έτσι ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου το Σάββατο, προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.

Προσωπικά: Η νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό από την Τρίτη και μετά, δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και το σύντροφό σου. Εσύ που έχεις μακροχρόνια σχέση, δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Και όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να περιμένεις ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο να τραβήξει την προσοχή σου! Μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Να είσαι διακριτικός όμως, για μη δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες που έχεις στα πλάνα σου να ξεκινήσεις, για τις οποίες δε θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δε θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς για το πώς θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες που έχεις στα πλάνα σου να ξεκινήσεις, για τις οποίες δε θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δε θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς για το πώς θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Tlife.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η λογική και η διαίσθηση σου μπορούν να συνεργαστούν με πολύ αρμονικό τρόπο τη νέα εβδομάδα και να σε βοηθήσουν να ρίξεις άπλετο φως σε μία κατάσταση που θεωρείς πως κουβαλά παρασκήνιο και πίεση, τα οποία δεν μπορείς να ανιχνεύσεις όμως εύκολα. Καλείσαι να εμπιστευτείς το κομμάτι σου που λέει πως υπάρχει κάτι πίσω από την εικόνα που έχεις μπροστά σου, πως υπάρχουν διεργασίες που δε φαίνονται, αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείς αν θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να λειτουργήσεις στο παρασκήνιο, να σχεδιάσεις κάποια πράγματα χωρίς να τα γνωρίζουν πολλοί ή να προχωρήσεις σε επαφές με πρόσωπα που διαθέτουν μεγάλη δύναμη χωρίς να την εμφανίζουν, αφού μόνο με τις σωστές διασυνδέσεις θα μπορέσεις να αυξήσεις τον κύκλο επιρροής σου. Στον ερωτικό τομέα, η αλήθεια είναι πως αν ψάξεις θα ανακαλύψεις κάποια στοιχεία που δεν είναι βέβαιο πως θα σου αρέσουν. Την ίδια όμως στιγμή, δώσε βάση στο γεγονός πως κάποιοι μπορεί να ψάχνουν δικά σου ίχνη που είναι πιθανό να αφήνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις. 

Pathfinder.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σου συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου, φίλε Τοξότη. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις πολλά για αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι βέβαιος και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Προσωπικά: Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου και η νέα του θέση στον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά, θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε πολύ πώς συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτικός και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπός σου! Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου, για να αναζητήσεις αποτελεσματικά το μέλλον σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σου τομέα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τρίτη θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θολώσει την κρίση σου. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα, θα σου προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σου τομέα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τρίτη θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θολώσει την κρίση σου. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα, θα σου προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής.

Tlife.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Κάτι φαίνεται να αλλάζει δραστικά τη νέα εβδομάδα και δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος/η μπροστά στην πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σου παραδώσει τα κλειδιά των εξελίξεων στα χέρια σου, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να οδηγηθείς ακόμα και σε ρήξεις. Η αντιμετώπιση ανθρώπων με ισχύ και εξουσία απέναντι σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στον τρόπο που θα επιλέξεις να εμφανιστείς και να κινητοποιηθείς, καθώς αναζητάς την αυτοδυναμία σου και τον τρόπο να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κινείς τις διαδικασίες. Μία επαγγελματική πρόταση δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο/η, να μη σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως έχει φτάσει η ώρα να τολμήσεις κάτι που παλιότερα ούτε καν σκεφτόσουν, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη δηλώνει πως θα αντιπαρατεθείς με ανθρώπους και φοβίες που σε στοιχειώνουν. Στον προσωπικό τομέα, η απόσταση που θα λάβεις από ένα άτομο μπορεί να γίνει μόνιμη κατάσταση, εκτός και αν ζητάς χρόνο για να δώσεις μία τολμηρή απάντηση προς το τέλος της εβδομάδας. 

Pathfinder.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Η έντονη γοητεία σου κάνει αυτήν την εβδομάδα κατάλληλη για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα, αλλά και να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και μαζί προνοητικός, γιατί η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά, σου δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους όσο και αν έχεις δίκιο και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να τους μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων, αλλά και των χρημάτων σου.

Προσωπικά: Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα. Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από το σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου, για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Εσύ που είσαι μόνος σου, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δε θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά, για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά, για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Tlife.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Οι απαντήσεις που ζητάς να βρεις σχετικά με την επιλογή στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα μπορούν να έρθουν μέσα από τη συζήτηση με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είναι σε θέση να σου προσφέρουν μία διαφορετική οπτική απέναντι στα πράγματα τη νέα εβδομάδα. Η νέα συνεργασία που ξεκινά μπορεί να σε προβληματίζει γιατί σε βάζει σε ένα νέο περιβάλλον στο οποίο θα πρέπει να προσέξεις τις καινούργιες ισορροπίες που διαμορφώνονται, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε αγχώνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Η απαίτηση να αφήσεις πίσω σου κάποιες συνήθειες και παρέες που υπάρχουν στη ζωή σου, δεν είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να σε προβληματίζει, αφού καλείσαι να ιεραρχήσεις διαφορετικά κάποια πρόσωπα στη ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, ίσως να βρεθείς μπροστά σε μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, και αυτό να σε προβληματίζει αφού καλείσαι να παρουσιάσεις ένα νέο πρόσωπα μπροστά σε ανθρώπους που σε γνωρίζουν χρόνια. Μη φοβάσαι τη μεταμόρφωση τη νέα εβδομάδα, αφού θα υπάρξουν άτομα που θα μαγευτούν από τη νέα σου ταυτότητα.

Pathfinder.gr · 26-09-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
23:30
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Σειρά
MTV
23:30
RIDICULOUSNESS 8
Άλλο
Βουλή
23:30
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
Μαγκαζίνο
ANT1
23:15
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
Άλλο
Mega Channel
23:10
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
Alpha
23:00
WORLD PARTY
Άλλο
MAD TV
23:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Σόου
TV Μακεδονία
23:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
22:50
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Άλλο
ΕΡΤ 1
22:20
Οι Περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό 13
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Σόου
Star Channel
22:00
RED: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ
Σειρά

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα