Σήμερα 08.12.16  γιορτάζουν: 
 

 

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Λίγο έως πολύ, αυτή η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο άμεσο περιβάλλον σου και θα αφήσει χώρο και χρόνο για να μπουν μόνο ευχάριστα γεγονότα τις τρέχουσες ημέρες στη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ. Η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται από την Τετάρτη και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο και θα περάσεις ευχάριστες στιγμές τόσο με την οικογένειά σου, όσο και με τους φίλους σου. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να παραμένει στο ίδιο ζώδιο, μπορείς τώρα να βρεις λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σου με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σου, ευχάριστα είναι τα νέα που σε περιμένουν και θα νιώσεις αρκετά δημιουργικός και ικανοποιημένος.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου ζητήματα θα περάσεις πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ. Την Παρασκευή μόνο, πρέπει να προσέχεις πολύ γιατί η Σελήνη από το ζώδιό σου πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον Ερμή και τον Ουρανό και σε επηρεάζει άμεσα. Πρόσεξε να μη βιαστείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με το σύντροφό σου, καθώς θα έχεις την τάση να δίνεις μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι ελεύθεροι Κριοί τολμήστε να φλερτάρετε και δε θα χάσετε! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, νέες ευκαιρίες αναδύονται πια μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να κάνεις τη μεγάλη διαφορά και να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά, οπότε και δεν πρέπει να προβείς σε διάφορες επενδυτικές κινήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, νέες ευκαιρίες αναδύονται πια μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να κάνεις τη μεγάλη διαφορά και να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά, οπότε και δεν πρέπει να προβείς σε διάφορες επενδυτικές κινήσεις.

Tlife.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα σε κάνει να αναζητάς ολοένα και με μεγαλύτερη δίψα αυτή την επανάσταση που θα κάνεις και θα φέρεις τα πάνω-κάτω σε έναν τομέα που βλέπεις πως δεν κυλά όπως θα ήθελες. Θα βρεθείς μπροστά στην πρόκληση του να δηλώσεις κάτι που θα κάνει κάποια κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου, που θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν ξυπνητήρι σε ανθρώπους που θεωρείς σημαντικά μέλη της ζωής σου, αλλά επιμένουν να παραμένουν σε λήθαργο. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να ζήσεις για λίγο διάστημα έξω από το πλαίσιο που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι, αφού θεωρείς πως η προσωπική σου ασφάλεια είναι πλέον διάτρητη. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, αν αναζητάς μία νέα δραστηριότητα που θα φέρει ανανέωση στη ζωή σου, τότε φρόντισε να κοιτάξεις πέρα από το οπτικό πεδίο που έχεις συνηθίσει να κινείσαι. Η καθημερινότητα είναι μία μεγάλη παγίδα για εσένα αυτή την περίοδο, αφού θα σε βυθίσει σε μία πραγματικότητα που θα νιώσεις εγκλωβισμένος/η και θα θυμώσεις με άτομα γύρω σου, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι πως τελικά εσύ επέλεξες να βρεθείς σε αυτή την περίσταση.

Pathfinder.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανθρώπους που θεωρούν πως πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι ώστε να δώσεις σαφείς διαθέσεις, πειστικές απαντήσεις και να σχεδιάσεις τα παρακάτω βήματα. Η απαίτηση κάποιων ώστε να αναλάβεις ουσιαστικό ρόλο εξουσίας μπορεί να σε αγχώσει, αφού αισθάνεσαι πως καλείσαι να μεγαλώσεις σε μία περίοδο που δε θα ήθελες να χάσεις την παιδική σου αθωότητα. Αυτή η προοπτική όμως εμπεριέχει και ένα σαφή κίνδυνο, που έχει να κάνει με την προσπάθεια σου να αποδράσεις από μία σχέση ή συνεργασία στην οποία δίνεις τις εξετάσεις της ωριμότητας σου, κάτι που ίσως να δυσαρεστήσει πρόσωπα που κινούνται κοντά σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις πλέον, που ίσως να παραμένει ανέκφραστο με αποτέλεσμα να κλείνεσαι και εσύ στον εαυτό σου, αλλά η απόσταση αυτή τη στιγμή μπορεί να σας αποξενώσει ακόμα περισσότερο. Σημασία έχει να συνειδητοποιήσεις τι είδους σχέση αναζητάς μαζί του/ης, και μετά να αποφασίσεις αν θα μιλήσεις, αν θα πράξεις ή απλά θα φύγεις.

Pathfinder.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά τα θέματα της καριέρας σου και αναμένεται τις τρέχουσες ημέρες να κορυφωθούν ορισμένα πράγματα. Είναι ένα θετικό διάστημα η εβδομάδα αυτή για να κάνεις συζητήσεις γύρω από κάποια συνεργασία ή να προβείς σε οικονομικές συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Στα αισθηματικά σου φαίνεται πως κάποιες ανακατατάξεις δε θα λείψουν, όσον αφορά τις σχέσεις σου. Η παραμονή του Ερμή στον Αιγόκερω πυροδοτεί τις συζητήσεις σου και προκαλεί εντάσεις. Καθόλου απίθανο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντός σου, στην οποία οφείλεις να είσαι προσεκτικός, γιατί δυστυχώς η κρίση σου δε θα είναι αντικειμενική, με αποτέλεσμα να αδικήσεις και τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους.

Προσωπικά: Οι συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στη ζωή σου επηρεάζουν έμμεσα το δεσμό σου, αλλά και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά με τις γκρίνιες του και τις τάσεις κτητικότητας που θα τον διακατέχουν. Δύσκολα θα βρεις κοινό έδαφος αυτήν την περίοδο μεταξύ σας, ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί του, πρέπει να προσπαθήσεις. Εσύ που είσαι μόνος σου, πρέπει να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέα φλερτ που θα προκύψουν και να αναζητήσεις πιο έντονα το άλλο σου μισό. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτή η εβδομάδα, και ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στους τομείς του αντικειμένου που σε ενδιαφέρουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ, αλλά μέχρι στιγμή δεν μπορούσες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτή η εβδομάδα, και ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στους τομείς του αντικειμένου που σε ενδιαφέρουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ, αλλά μέχρι στιγμή δεν μπορούσες.

Tlife.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ρίχνει άπλετο φως στη ζωή σου, αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που θέτουν ουσιαστικές προκλήσεις για τη ζωή σου μέσα από τη μεταξύ σας σχέση. Μία επαγγελματική πρόταση θα μπορούσε να σε μπερδέψει αυτή την εποχή, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε μία ευκαιρία την οποία ίσως και να αναζητούσες, αλλά ταυτόχρονα, καλείσαι να αναταράξεις καταστάσεις που έχεις συνηθίσει να κινούνται με συγκεκριμένους ρυθμούς. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις ανάγκη από αλλαγή των παραστάσεων, από νέες περιπέτειες στη ζωή σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να διαλύσεις τα πάντα στη ζωή σου. Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να έχει μπει κάτω από μεγεθυντικό φακό και πρέπει να αποδείξεις αν αυτά που σκέφτεσαι μπορούν να αποκτήσουν σάρκα και οστά, αν αυτά που επιθυμείς μπορούν να πραγματοποιηθούν, αν όσα υπόσχεσαι έχουν και βάση. Έχεις λοιπόν την ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου ώστε να μην κάνεις συμβιβασμούς που η καρδιά σου δεν αντέχει.

Pathfinder.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με σημαντικά θέματα που αφορούν το σπίτι ή το επαγγελματικό περιβάλλον και αυτό σε κάνει να λειτουργείς κάπως σπασμωδικά. Είναι πιθανό να πιεστείς σε μία κατάσταση που συμπεριλαμβάνει και άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αφού καλείσαι να αποδείξεις πως διαθέτεις τη σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία πρόκληση αλλαγής της σχέσης σου και αυτό να σε προβληματίζει αφού πρέπει να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για τα νέα δεδομένα. Οι αντιδράσεις σου λοιπόν μπορεί να είναι κάπως αλλοπρόσαλλες, κάτι που θα σου τονίσουν και άτομα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή στην καθημερινότητα σου. Από την άλλη πλευρά, αν ετοιμάζεις μία αλλαγή στο εργασιακό σου πλαίσιο, τότε πρόσεξε τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, αφού είναι πιθανό να έχεις απέναντι σου άτομα που προσπαθούν να αποσπάσουν στοιχεία από τα σχέδια σου για να τα χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος. Η νέα εβδομάδα λοιπόν απαιτεί προσεκτικές κινήσεις στη σκακιέρα, αφού δεν είναι οι πάντες και τα πάντα αθώα.

Pathfinder.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εισέρχεται αυτήν την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη, στο φιλικό σου Υδροχόο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον σου, αγαπητέ Ζυγέ. Η εργασία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική και οι επικοινωνίες στις συνεργασίες σου θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου μπορεί να μη βελτιωθούν άμεσα, αλλά τουλάχιστον δε θα προκύψουν έξτρα έξοδα, που θα σε άγχωναν και θα σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Στα ερωτικά σου ζητήματα, παρόλη την τάση σου να κρατάς κρυφά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει δημοφιλή στις παρέες, αυξάνει τον μαγνητισμό σου αλλά και τις ερωτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους. Από την άλλη, όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το διάστημα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, που θα έχουν μάτια μόνο για εσάς. Βέβαια η ζήλεια και το πάθος μπορεί να προκαλέσουν προσωρινές εντάσεις. Προσπέρασέ τες… είναι για καλό!

Προσωπικά: Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και να προτιμήσεις να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλειες που θα εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μη γίνεις εριστικός και βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν ανήκεις στους Ζυγούς που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι τόσο η Αφροδίτη μεσοβδόμαδα και μετά, όσο και η Σελήνη στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο, σού στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου! Επαγγελματικές Προβλέψεις Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν την βοήθεια τους, γι’ αυτό μη διστάσεις να τους την ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν την βοήθεια τους, γι’ αυτό μη διστάσεις να τους την ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.

Tlife.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ. Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσεις παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε κάνουν να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι λιγότερο ευάλωτος. Αναγνώρισε την αξία σου για να μην καταναλώνεσαι άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σου που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσεις ευκαιρίες που θα έχεις να πλησιάσεις περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνεις αυτούς που σε βαραίνουν. Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι και τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

Προσωπικά: Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δε σε αφήνουν, φίλε Σκορπιέ, να μπορέσεις να εκφραστείς στο σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Από την Τετάρτη και μετά, που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις και σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Κι εσύ ακόμη, αγαπητέ Σκορπιέ, που μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στην ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα να υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.

Tlife.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα αποτελεί μάλλον την απόλυτη ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου απέναντι σε προκλήσεις που μπορεί να θέτεις ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α στον εαυτό σου. Θα καταφέρεις να παραμείνεις εντός ενός συγκεκριμένου πλαισίου δράσης, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο ή θα αποδράσεις από αυτό; Θα τολμήσεις να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι σε πρόσωπα που γνωρίζεις πως μπορεί να δυσαρεστηθούν και να σε κρίνουν πολύ αυστηρά, ίσως ακόμα και σε κατακρίνουν; Θα δεσμευτείς να παλέψεις περισσότερο για τη σχέση σου ή θα το παίξεις υπεράνω και θα απαξιώσεις το άτομο που έχεις στο πλάι σου; Οι παραπάνω ερωτήσεις μπορεί να μοιάζουν εύκολες ως προς τη διαχείριση τους, αλλά να ξέρεις πως αυτή τη φορά δεν είσαι μόνος/η όταν δίνεις τις απαντήσεις σου. Αυτή τη φορά σε παρακολουθούν και κάποια ζευγάρια  μάτια που αναμένουν να πειστούν σχετικά με τις προθέσεις σου. Αυτή τη φορά κάποιοι έχουν ποντάρει πάνω σου και δεν μπορείς να αρνηθείς να λάβεις μέρος στον αγώνα, αφού θα δυσαρεστήσεις άτομα που είναι έτοιμα να σε στηρίξουν.

Pathfinder.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή και τον Ήλιο να παραμένουν στο ζώδιό σου, περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σου η αποχώρηση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου την Τετάρτη εντείνει τις ανασφάλειές σου, όμως η Σελήνη που θα κινείται στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο, δείχνει ότι μπορεί να σου αποδώσει τελικά, και επαγγελματικά και οικονομικά τόσο, που μπορεί να βγεις διπλά κερδισμένος από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προσωπικά: Στον ερωτικό σου τομέα, φίλε Αιγόκερε, έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα του καιρού, που σας έχουν απομακρύνει. Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, αλλά και κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου, οι πλανήτες σε ευνοούν και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς για να περάσεις χρόνο μαζί του και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις και να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στη ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δε θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δε θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

Tlife.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σου άτομα, αγαπητέ Υδροχόε. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσένα να ανανεώσεις τις επαφές σου και να βγεις από την απομόνωση. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου την Τετάρτη, το φλερτ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες, γι’ αυτό πρόσεξε να μην μπερδέψεις το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσεις σε όσους από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνεις κακό στο δικό σου προφίλ και στη δική σου επαγγελματική υπόσταση.

Προσωπικά: Στα ερωτικά σου, φίλε Υδροχόε, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις, που όμως ανήκουν στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις, που δεν είναι καλές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου, και θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτικό σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αγαπητέ Υδροχόε, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.

Tlife.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αυτή η εβδομάδα πρόκειται να σε φέρει στη δυσάρεστη θέση και να πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου και τις προθέσεις σου απέναντι σε μια σοβαρή αισθηματική σχέση, που βιώνεις εδώ και καιρό, αγαπητέ Ιχθύ. Με τον Ερμή να παραμένει στον Αιγόκερω, τα πράγματα δε θα είναι εύκολα, μιας και τα δικά σου συναισθήματα δεν είναι διάφανα. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους, από τις βαθύτερες ανάγκες σου έως τα πραγματικά θέλω σου και κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, προτού προβείς στην παραπάνω ενέργεια. Στον εργασιακό σου τομέα θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα, και όπως αντιλαμβάνεσαι πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και διπλωματικά, αν θέλεις να μην παρερμηνευθούν οι προθέσεις και τα λόγια σου.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους… και δε θα χάσετε! Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

Tlife.gr · 08-12-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
23:50
ΑΥΤΟΨΙΑ
Σόου
ΕΡΤ 2
23:35
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Άλλο
ANT1
23:15
ΤHE 2NIGHT SHOW
Άλλο
E TV
23:15
ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ
Σειρά
TV Μακεδονία
23:10
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
MAD TV
23:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Σόου
Βουλή
23:00
ΒΟΥΛΗΣ ΒΗΜΑ
Σόου
ΕΡΤ 1
23:00
EUROLEAGUE SHOW
Αθλητική εκπομπή
Star Channel
22:00
INTERSTELLAR
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
00:00
KONTRA 24
Σόου
MTV
00:00
GEORDIE SHORE 13
Σόου
Mega Channel
00:00
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα