Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις, εσύ που είσαι Κριός. Αν έχεις σταθερό δεσμό, το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου θα εκτοξευθεί στα ύψη. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, αναθεώρησε τη συμπεριφορά σου, γιατί με τον Άρη να παραμένει στους Διδύμους, η μοίρα θα σε ενώσει με άτομο που σε συνδέουν πολλά, επιφυλάσσοντας τα καλύτερα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να δουλέψεις σκληρά, ώστε να τα καταφέρεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου διευκολύνεται σημαντικά, κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία να λύσεις ζητήματα που σε ταλανίζουν, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι σε κρίσιμη φάση, οπότε μην παρασύρεσαι σε επιπλέον έξοδα, που θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να δουλέψεις σκληρά, ώστε να τα καταφέρεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου διευκολύνεται σημαντικά, κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία να λύσεις ζητήματα που σε ταλανίζουν, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι σε κρίσιμη φάση, οπότε μην παρασύρεσαι σε επιπλέον έξοδα, που θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει τις οικονομικές σου αντοχές, να τεστάρει κατά πόσο μπορείς να διαχειριστείς έξοδα που προκύπτουν χωρίς να τα περιμένεις και να διατηρήσεις στο παρασκήνιο κάποιες διεργασίες που κάνεις και πιθανότατα να σε βάζουν στη διαδικασία αγορών ή συναισθηματικού ξοδέματος. Με τον Ερμή βέβαια στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις προσεκτικά βήματα σε νέες συνεργασίες και να δοκιμάζεις τα λεγόμενα της άλλης πλευράς απέναντι σε σχέδια που φαντάζουν εξαιρετικά, αλλά δεν μπορείς ακόμα να εμπιστευτείς. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να προχωρήσεις σε κάποιες δηλώσεις που δεν είναι βέβαιο πως μπορούν να θεωρηθούν και η απόλυτη αλήθεια, αφού μπορεί να έχεις πείσει τον εαυτό σου πως πρέπει να ρισκάρεις σε έναν τομέα χωρίς να γνωρίζεις εκ των προτέρων αν θα υπάρξει δίχτυ ασφαλείας. Θα σου έλεγα να προσέξεις τέτοιου είδους κινήσεις, αφού δεν είναι σίγουρο πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που εννοεί αυτά που λέει ή που λέει αυτά που ακριβώς σκέφτεται.

Pathfinder.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τους Δίδυμους την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Τα ερωτικά σου χρήζουν της προσοχής σου, καθώς με όλες τις ασχολίες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, τα έχεις παραμελήσει λίγο. Για να παίρνεις αυτό που θες από τη σχέση σου και να μην υπάρχουν διαφωνίες, φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτικός και διπλωμάτης σε κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου. Αναβάθμισε τη σχέση σου, αποβάλλοντας δισταγμούς και εγωιστικές τάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δραστηριοποιήσου και τόλμησε να κυνηγήσεις χωρίς φόβο το άτομο που θες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι νέες προοπτικές που θα φανούν στο χώρο της εργασίας σου θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και κερδοφόρες. Στα οικονομικά σου πρέπει υιοθετήσεις πρόγραμμα και να κινείσαι με μέτρο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι νέες προοπτικές που θα φανούν στο χώρο της εργασίας σου θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και κερδοφόρες. Στα οικονομικά σου πρέπει υιοθετήσεις πρόγραμμα και να κινείσαι με μέτρο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στη σχέση σου πρέπει να βρεις τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσεις στο σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα μαζί. Επίλεξε να μην κολλάς στα αρνητικά της σχέσης σου, αλλά να επικεντρωθείς στα θετικά της, ώστε να περάσεις όμορφα μαζί του. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, κατάλαβε επιτέλους ότι με την εσωστρέφεια δε θα αλλάξεις τίποτα. Διόρθωσε τη συμπεριφορά σου και γίνε πιο προσιτός. Αυτό, σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται στους Διδύμους, ίσως φέρει στο δρόμο σου τον έρωτα, που τόσο καιρό αναμένεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα, πολύ σημαντικές συζητήσεις θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό τομέα. Τόλμησε να πάρεις ρίσκα, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Άτομα που έχεις δίπλα σου και στα οποία βασίζεσαι, θα σε στηρίξουν και θα συμβάλουν σημαντικά στο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο και να αποσυμπιεστείς από τη δυσμένεια που αντιμετώπιζες. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Σήμερα, πολύ σημαντικές συζητήσεις θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό τομέα. Τόλμησε να πάρεις ρίσκα, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Άτομα που έχεις δίπλα σου και στα οποία βασίζεσαι, θα σε στηρίξουν και θα συμβάλουν σημαντικά στο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο και να αποσυμπιεστείς από τη δυσμένεια που αντιμετώπιζες. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η τάση σου να διαχωρίζεις τη θέση σου από σκέψεις, απόψεις, αποφάσεις και κινήσεις άλλων αποτελεί μία καθαρή ένδειξη πως έχεις αποφασίσει να τραβήξεις το δρόμο σου χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις που αφήνεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις. Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να συγκρίνεις τον τρόπο που σκέφτεσαι με αυτόν κοντινών σου προσώπων και αυτό θα αποτελέσει και μία αφορμή για να αντιληφθείς πως υπάρχουν πολλά που σε χωρίζουν πλέον από αυτά τα άτομα. Θα θελήσεις να κανονίσεις μία κοντινή ή πιο μακρινή απόδραση με στόχο να αδειάσεις το μυαλό σου, αλλά την ίδια στιγμή συνεχίζεις να διαμορφώνεις τη νέα δομή στον τρόπο σκέψης σου που σε οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις. Στον ερωτικό τομέα, το μυαλό σου αποφασίζει να λειτουργήσει σαν κομπιούτερ με αποτέλεσμα να εκλογικεύεις πολλές καταστάσεις και να δίνεις απαντήσεις σε διλήμματα που κάτω από άλλες περιστάσεις θα σε παίδευαν πολύ περισσότερο σε σχέση με ότι συμβαίνει αυτή την περίοδο. Μην ξεχνάς όμως πως διαθέτεις και καρδιά, που είναι πανίσχυρη και δεν μπορείς να τη θέτεις στο περιθώριο.

Pathfinder.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Μία νέα κουραστική εβδομάδα είναι προ των πυλών και εσύ καλείσαι να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που δεν είναι βέβαιο πως έχεις αποδεχτεί ή χωνέψει. Οι ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σε βαρύνουν και να καταλάβεις πως έχεις αναλάβει να εργαστείς πάνω σε αντικείμενα που έχουν φορτώσει άλλοι στους ώμους σου, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα δείξεις την ενόχληση σου προς αυτά τα πρόσωπα. Αυτό βέβαια μπορεί να σημάνει και την έναρξη μίας συζήτησης που είναι σε θέση να τραβήξει σε μάκρος, ακριβώς επειδή ανοίγεις ένα θέμα που τόσο καιρό παρέμενε κλειστό, ένα ζήτημα που κάποιοι θεωρούσαν πως δεν έχεις αντίλογο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο δικό τους σφάλμα. Μετά από μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης, φαίνεται να έχεις περάσει σε μία εποχή που θέλεις να εκφράσεις τις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις, οι οποίες όμως συγκρούονται με τα πλάνα ατόμων εξουσίας και ισχύος πάνω σου. Αν λοιπόν θεωρείς πως είναι ώρα να αλλάξεις τα δεδομένα στη ζωή σου, τότε να γνωρίζεις με ποιους τα βάζεις και που μπορεί να οδηγήσει αυτή η σύγκρουση.

Pathfinder.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις για τα καλά τη σχέση σου. Η αλήθεια είναι ότι έχεις κάνει μεγάλες προσπάθειες, για αυτό και καλό θα είναι να μην κάνεις το οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει αυτό το όμορφο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Μείνε ανεπηρέαστος ακόμη και από κάποιες απρόοπτες εξελίξεις, που θα ταράξουν την καθημερινότητά σου. Αν βέβαια είσαι μόνος, μη χάνεις χρόνο με ανούσια φλερτ και επικεντρώσου στην αναζήτηση σταθερού συντρόφου. Ενδέχεται και επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος, με το οποίο αφήσατε κάτι στη μέση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα εργασιακά σου προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα βγεις κερδισμένος. Τόλμησε να ρισκάρεις, καθώς με πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές σου θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις επιτυχώς τα σχέδιά σου. Επαγγελματικά ζητήματα δρομολογούνται και αισθάνεσαι ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου κινήσου πιο μετρημένα και συντηρητικά, ελαχιστοποιώντας περιττές σπατάλες. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα εργασιακά σου προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα βγεις κερδισμένος. Τόλμησε να ρισκάρεις, καθώς με πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές σου θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις επιτυχώς τα σχέδιά σου. Επαγγελματικά ζητήματα δρομολογούνται και αισθάνεσαι ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου κινήσου πιο μετρημένα και συντηρητικά, ελαχιστοποιώντας περιττές σπατάλες. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Θα ανέβει πολύ ο ερωτισμός σου και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις, μη σταματήσεις την αναζήτηση, γιατί σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην καινούργια γνωριμία. Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι συνθήκες της δουλειάς σου είναι εξαιρετικές και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σκέψεις σου για αλλαγές στην άκρη. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις ό,τι με κόπο έχεις πετύχει και μείνε πιστός στην πορεία που έχεις χαράξει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας με την ίδια αποτελεσματική στρατηγική. Από την Τετάρτη και μετά ίσως δυσκολευτείς λίγο, αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, έχεις κάνει ανοίγματα παραπάνω απ' ό,τι μπορεί να αντέξει η τσέπη σου, με αποτέλεσμα τώρα να είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Βάλε μια τάξη σιγά-σιγά, έως ότου ανακάμψεις ξανά. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι συνθήκες της δουλειάς σου είναι εξαιρετικές και καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σκέψεις σου για αλλαγές στην άκρη. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις ό,τι με κόπο έχεις πετύχει και μείνε πιστός στην πορεία που έχεις χαράξει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας με την ίδια αποτελεσματική στρατηγική. Από την Τετάρτη και μετά ίσως δυσκολευτείς λίγο, αλλά με υπομονή και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, έχεις κάνει ανοίγματα παραπάνω απ' ό,τι μπορεί να αντέξει η τσέπη σου, με αποτέλεσμα τώρα να είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Βάλε μια τάξη σιγά-σιγά, έως ότου ανακάμψεις ξανά. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου παίρνεις επιτέλους την απόφαση να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες που καιρό τώρα είχες στην αναμονή, γιατί δίσταζες. Σε καμία περίπτωση μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, διότι θα βγεις χαμένος. Μόνο με συγκέντρωση στο στόχο σου και πολύ προσεκτικές κινήσεις θα πετύχεις όσα θέλεις. Και στα οικονομικά σου όμως, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική, διότι χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και έξυπνοι ελιγμοί, προκειμένου να καταφέρεις κάποια στιγμή να ορθοποδήσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου παίρνεις επιτέλους την απόφαση να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες που καιρό τώρα είχες στην αναμονή, γιατί δίσταζες. Σε καμία περίπτωση μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, διότι θα βγεις χαμένος. Μόνο με συγκέντρωση στο στόχο σου και πολύ προσεκτικές κινήσεις θα πετύχεις όσα θέλεις. Και στα οικονομικά σου όμως, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική, διότι χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και έξυπνοι ελιγμοί, προκειμένου να καταφέρεις κάποια στιγμή να ορθοποδήσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Οι εξελίξεις που θα έχεις στη σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματα που νιώθεις για εκείνο. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να περάσεις υπέροχα. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά, θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτές τις μέρες θα είσαι αρκετά οξύθυμος και νευρικός, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, αφού μπορεί να μη σκέφτεσαι καθαρά. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να παρέμβεις, όσο κι αν κάποιες στιγμές αυτό σε δυσκολέψει. Νέα έξοδα που θα εμφανιστούν, θα σε φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αλλά μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Με καλό προγραμματισμό και υπομονή, θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτές τις μέρες θα είσαι αρκετά οξύθυμος και νευρικός, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, αφού μπορεί να μη σκέφτεσαι καθαρά. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να παρέμβεις, όσο κι αν κάποιες στιγμές αυτό σε δυσκολέψει. Νέα έξοδα που θα εμφανιστούν, θα σε φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αλλά μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Με καλό προγραμματισμό και υπομονή, θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτή την περίοδο, που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Η διάθεσή σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές. Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι και να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αν κάνεις σωστούς και έξυπνους ελιγμούς αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις το μέλλον της δουλειάς σου. Συνεργάσου με άτομα του χώρου που εμπιστεύεσαι και πάνω απ' όλα μείνε πιστή στον εαυτό σου. Στο τέλος θα δεις ότι η σκληρή δουλειά άξιζε τον κόπο και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου δε σου επιτρέπουν ακόμη να κάνεις τα έξοδα που καιρό τώρα θέλεις και που θα σε ανανεώσουν. Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και διατήρησε το καλό σου πρόγραμμα, ώστε να ανακάμψεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αν κάνεις σωστούς και έξυπνους ελιγμούς αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις το μέλλον της δουλειάς σου. Συνεργάσου με άτομα του χώρου που εμπιστεύεσαι και πάνω απ' όλα μείνε πιστή στον εαυτό σου. Στο τέλος θα δεις ότι η σκληρή δουλειά άξιζε τον κόπο και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου δε σου επιτρέπουν ακόμη να κάνεις τα έξοδα που καιρό τώρα θέλεις και που θα σε ανανεώσουν. Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και διατήρησε το καλό σου πρόγραμμα, ώστε να ανακάμψεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τους Ιχθείς την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις κάποιες απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου, που της λείπει το τελευταίο διάστημα. Και εσύ που μιλάς ακόμη με τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι είσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Γίνε πιο επιφυλακτικός με ορισμένους συνεργάτες σου, που ίσως να μην είναι αυτό που δείχνουν. Χειρίσου σωστά νέες συνεργασίες και συμφωνίες, ώστε να σου αποφέρουν τα μέγιστα και να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται και αυτό θα σε ανακουφίσει και θα σε ξεκουράσει επιτέλους. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Γίνε πιο επιφυλακτικός με ορισμένους συνεργάτες σου, που ίσως να μην είναι αυτό που δείχνουν. Χειρίσου σωστά νέες συνεργασίες και συμφωνίες, ώστε να σου αποφέρουν τα μέγιστα και να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται και αυτό θα σε ανακουφίσει και θα σε ξεκουράσει επιτέλους. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 22-05-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
11:45
LA BIRI BIRI
Άλλο
ΕΡΤ 2
11:45
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ
Άλλο
MTV
11:30
FRIENDZONE 2
Σειρά
Alpha
11:10
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
Σειρά
Mega Channel
11:10
Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
11:00
TV SHOP
Άλλο
MAD TV
11:00
US TOP
Σόου
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα