Σήμερα 23.10.16  γιορτάζουν: 
 

 

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Να εμπιστευτείς ή όχι; Και αν θέλεις και επιδιώκεις να εμπιστευτείς, τότε πως μπορείς να είσαι βέβαιος/η πως θα συνεχίσεις να έχεις την ευχέρεια της επιλογής, την πρωτοκαθεδρία στην ανάληψη δράσης, τη δυνατότητα να ορίζεις την κατάσταση όπως θέλεις χωρίς να έχεις εμπλακεί σε μία κατάσταση που δε σου επιτρέπει να σκέφτεσαι καθαρά και να δρας σύμφωνα με την προσωπική σου βούληση; Τα παραπάνω μπορεί να σου φαντάζουν ρητορικά ερωτήματα, να αποτελούν γενικόλογα σχόλια σε μία ζωή που αποκλείεται να μην εμπεριέχει και τέτοια διλήμματα, αλλά θα μπορούσαν να αποτελέσουν και στιγμές που θα βρεθείς μπροστά σε μία απόφαση που είναι σε θέση να αλλάξει τα δεδομένα. Έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις μία γραμμή σε ένα παρόν που σε ταλαιπωρεί και να πας παρακάτω, αλλά το θέμα είναι πως δε γνωρίζεις κατά πόσο το παρακάτω δε θα σε οδηγήσει στο ίδιο αδιέξοδο ή λάθος. Αν συμβαίνει αυτό, τότε βρίσκεσαι σε ένα σημείο που μπορείς να αλλάξεις δρόμο για να αποφύγεις κάτι, που στην ουσία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μάθημα ώστε να συνειδητοποιήσεις γιατί επιμένεις να επαναλαμβάνεις κάτι που γνωρίζεις πως σου αφήνει πικρή γεύση.

Pathfinder.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Το αδιέξοδο που θα ανακαλύψεις μπροστά σου τη νέα εβδομάδα, ενδέχεται να είναι και το κλειδί στο να βρεις το δρόμο για το παρακάτω. Αν πέσεις πάνω σε τοίχο, αν λάβεις νέα που δεν ανέμενες αφού ένα πρόσωπο στο οποίο υπολόγιζες φαίνεται να αλλάζει γνώμη και πορεία, τότε δε χρειάζεται να νιώσεις προδομένος/η και παρατημένος/η. Ίσως να σου δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να δοκιμάσεις να συγχρονιστείς με άλλα άτομα, να εξετάσεις μήπως είναι ώρα να βρεθείς κάπου αλλού, εκεί που δεν υπάρχουν γνώριμα πρόσωπα και γνωστές παραστάσεις. Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να αποδεχτείς τη συγκυρία ενός τέλους, μίας απομάκρυνσης από ένα περιβάλλον που συνήθισες να κινείσαι και να δοκιμάσεις να θέσεις νέες βάσεις στη ζωή σου. Αν όμως επιθυμείς να έχεις κοντά σου και άλλα πρόσωπα, τότε πρόσεξε μήπως είναι η ώρα ώστε να βαδίσεις με το τέμπο αυτών και όχι εξακολουθώντας να φωνάζεις ώστε να πειθαρχήσουν οι άλλοι μαζί σου. Πιθανότατα να μην είσαι πλέον σε θέση να κρατάς την μπαγκέτα που δίνει το τέμπο, οπότε δε χρειάζεται να απομακρυνθείς και πολύ από το κοινό για χάρη ενός προσωπικού και εγωιστικού σου καπρίτσιου.

Pathfinder.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η αντιμετώπιση της πραγματικότητας είναι το μεγάλο θέμα που έχεις να αντιμετωπίσεις τη νέα εβδομάδα. Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να περνά σε νέα διάσταση και να καλείσαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζεις πως μπορούν να παίξουν με τη συναισθηματική σου κατάσταση. Ίσως να βρίσκεσαι μπροστά σε μία σχέση που τελειώνει και πρέπει να συνεχίσεις να προχωράς, χωρίς να της επιτρέπεις να σε επηρεάζει περαιτέρω. Όσο και οι αναμνήσεις καταφέρνουν να παίζουν παιχνίδια με την καρδιά και το μυαλό σου, εσύ καλείσαι να προχωρήσεις παρακάτω. Επειδή λοιπόν υπάρχουν οι ευκαιρίες για να κοιτάξεις μπροστά, προσπάθησε να στρέψεις το βλέμμα σου προς νέες κατευθύνσεις, να επιτρέψεις να προκύψουν νέες γνωριμίες ή να επιβάλεις στον εαυτό σου την ανάγκη να εξετάσεις τη σχέση που αλλάζει επίπεδο με ψύχραιμη και ειλικρινή ματιά. Στον επαγγελματικό τομέα, βρίσκεσαι ανάμεσα σε φωνές που μιλάνε σε παρελθοντικό και μελλοντικό χρόνο και πρέπει να καταφέρεις να διαχωρίσεις καταρχάς τους ήχους και στη συνέχεια να αποφασίσεις προς τα που θα στραφείς.

Pathfinder.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Πρέπει την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Καρκίνε, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις σωστούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σε ανησυχούν. Η κοινωνικότητα, αλλά και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη τους, με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί.

Προσωπικά: Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, αγαπητέ Καρκίνε, και να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Οι συνθήκες μπορεί να μην απόλυτα ευνοϊκές για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τη χρυσή τομή στη μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το και μην παραδίδεις τα όπλα αμαχητί. Αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε οτιδήποτε σου προκύψει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Tlife.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η εβδομάδα αυτή θα σε ευνοήσει, φίλε Λέοντα, να μπεις σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές του να αποδειχθούν πολύτιμες.

Προσωπικά: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπροσώπους του ζωδίου σου, φρόντισε αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Λέοντα, να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης σου μπορεί να αλλάξουν στο άψε-σβήσε και… από εκεί που σου χρώσταγε, να σου πάρει και το βόδι, που λέει και ο λαός μας. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε για λίγο το κορόιδο. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, απολαύστε την ελευθερία σας… Με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό, είναι δύσκολοι οι καιροί για σχέσεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ισορροπία στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ισορροπία στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Tlife.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Μία εξαιρετική εβδομάδα με πολλές και συμφέρουσες ευκαιρίες βρίσκεται στον δρόμο σου, αγαπητέ Παρθένε, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Τοξότη την Τρίτη και να ευνοεί κάθε είδους κοινωνική συναναστροφή και επαφή! Στάσιμα προβλήματα και θέματα, κυρίως οικογενειακά, δείχνουν να βρίσκουν λύση. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Προσωπικά: Μπορείς να τα πας και καλύτερα στον ερωτικό τομέα, αγαπητέ Παρθένε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να αποφύγεις να αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και… φύγατε! Κι εσύ που θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, μην κάθεσαι άλλο! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα, αρκεί να το βάλεις στόχο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

Tlife.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Η επαφή σου με καταστάσεις που απαιτούν μία δραστική επίλυση θα σε φέρει μπροστά σε προκλήσεις να αναλάβεις ρόλους που δεν περίμενες πως θα χρειαζόταν να ενεργοποιήσεις τόσο σύντομα. Η νέα εβδομάδα, μετά από μία εβδομάδα που έφερε αναστάτωση, σε μετατρέπει σε ένα άτομο που θέλει να πάρει στις πλάτες του τις τύχες ανθρώπων που θεωρεί οικείο περιβάλλον του, που είναι έτοιμο να δεσμευτεί σε σχέσεις που θα μπορούσαν να κρατήσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, που αναγκάζεται να λήξει κάποια συμβόλαια που επιφέρουν περισσότερη σήψη σε περιστάσεις που δεν είναι σε θέση να αναστηθούν. Κάποιες άρρωστες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις φαίνεται να σε αναγκάζουν να ανοίξεις τα μάτια σου μπροστά σε ότι απαιτεί θεραπεία ή πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου, ώστε να βρεις νέο νόημα σε αυτή. Αν η παραπάνω πρόταση βρίσκει εφαρμογή σε μία σχέση-συνεργασία που θεωρούσες πως έχει μέλλον, τότε δε χρειάζεται να προβληματίζεσαι μόνος/η για την απόφαση σου, αλλά να συζητήσεις την όλη κατάσταση με την υπευθυνότητα που σε διακρίνει, σε συνδυασμό όμως με τον ενθουσιασμό σου απέναντι στο νέο. 

Pathfinder.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε βάζει στη διαδικασία να κλειστείς στον εαυτό και τις σκέψεις σου, να αποφύγεις να εκφράσεις ανοικτά αυτά που έχεις στο μυαλό σου, να προσπαθήσεις να κάνεις άλλους να μιλήσουν παρά να εκθέσεις εσύ ο/η ίδιος/α τις ιδέες σου. Πιθανότατα να θεωρείς πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα εκτέθηκες μπροστά σε πρόσωπα που τώρα γνωρίζουν αρκετά για εσένα, με αποτέλεσμα να επιλέγεις την απομόνωση ή τη φυγή από την κεντρική σκηνή για να σταματήσεις να θεωρείς πως περνάς από ακτινογραφία. Ίσως πάλι να θέλεις να μαζέψεις όσα είπες, να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να προσπαθήσεις να αναιρέσεις κάποια λεγόμενα ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις να στρογγυλέψεις μερικά από αυτά, αφού δε θέλεις να φαντάζεις σαν το πρόσωπο που έχει αποφασίσει κάποια πράγματα και δεν επιτρέπει σε άλλους να προσθέσουν τις δικές τους απόψεις. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά ένα θέμα που αναδείχτηκε και έδειξε την προβληματική του υφή, οπότε αν είσαι βέβαιος/η για τις απόψεις σου, τότε μήπως να βάλεις την τελεία και να γυρίσεις την πλάτη και να φύγεις;

Pathfinder.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας αποτελεί μία καλή αφορμή για να αλλάξει η διάθεση σου και να τολμήσεις να βγεις από το καβούκι σου. Οι συζητήσεις με άτομα του φιλικού κύκλου σχετικά με μία εκδρομή ή τα σχέδια για νέες κοινωνικές δραστηριότητες φαίνεται να σε βοηθούν να αποδράσεις από το οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί, από τα προβλήματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο που βιώνεις τον τελευταίο καιρό. Η αποφασιστικότητα που θα δείξεις ώστε να εκφραστείς αληθινά και ειλικρινά, να παραδεχτείς λάθη και παραλείψεις σου και να κοιτάξεις παρακάτω, να κάνεις κάτι για να αλλάξεις ταχύτητα στη ζωή σου είναι το μεγάλο στοίχημα της εβδομάδας. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν είσαι μόνος/η, πως δε χρειάζεται να κρύβεσαι από άτομα που θα μπορούσαν να μιλήσουν κριτικά απέναντι σου, αλλά να στραφείς προς πρόσωπα που μοιάζει να αντιλαμβάνονται την ανάγκη σου να ξεδιπλώσεις τον εαυτό σου. Τόλμησε να κάνεις μία αλλαγή στην εικόνα σου, στην καθημερινότητα σου και θα δεις πως θα αλλάξει και η διάθεση σου. 

Pathfinder.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Ο τρόπος της διαχείρισης της κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας αποτελεί το ζήτημα της νέας εβδομάδας. Θα χρειαστεί να σηκωθείς και να μιλήσεις, να δοκιμάσεις να εξηγήσεις κάποια πράγματα που γνωρίζεις πως θα προκαλέσουν εντάσεις και φιλονικίες, που θα μπορούσαν να γίνουν η αφορμή για να αλλάξει η εικόνα σου σε ένα περιβάλλον που είναι βέβαιο πως μετασχηματίζεται. Σε επαγγελματικό επίπεδο λοιπόν, καλείσαι να αποφασίσεις αν θα φύγεις από το χώρο που συνήθισες ή σε βολεύει να βρίσκεσαι και θα τολμήσεις να δοκιμάσεις την ικανότητα σου να εμπνεύσεις άλλα άτομα να σε ακολουθήσουν. Να γνωρίζεις πως συνεχίσεις να κουβαλάς μαζί σου την αύρα του προσώπου που μπορεί να συνεπάρει τους γύρω του/ης, αλλά αυτό σημαίνει πως τραβάς και βλέμματα που είναι σε θέση να σου κάνουν κακό. Να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που είναι σε θέση να τεστάρει τις δυνάμεις σου, γι αυτό μην εμπιστεύεσαι εύκολα, αλλά μόνο μετά από δοκιμασίες που θα θέτεις πριν σου θέσουν οι άλλοι γύρω σου. 

Pathfinder.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Ήρθε η ώρα να μπουν σε μια σειρά πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις, φίλε Υδροχόε. Προσπάθησε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει αισθητά. Από την Τρίτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Τοξότη, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις, που θα αποδειχθούν πολύτιμες.

Προσωπικά: Η εβδομάδα αυτή προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σας από τη ρουτίνα, φέρνοντας ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή. Για σένα που είσαι ακόμα στην αναζήτηση, να ξέρεις πως η θέση του Ερμή στον Ζυγό ναι μεν σε ευνοεί, αλλά μόνο όσον αφορά εφήμερες σχέσεις. Μην προσδοκάς κάτι παραπάνω, γιατί θα απογοητευτείς. Αντίθετα, πέρασε καλά με τα ευχάριστα που θα προκύψουν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Το πλανητικό σκηνικό θα δώσει τώρα πνοή σε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη αυτήν την εβδομάδα αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Το πλανητικό σκηνικό θα δώσει τώρα πνοή σε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Tlife.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Φίλε Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα θα αυξηθούν τόσο η δυναμικότητα, όσο και η ενεργητικότητά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Σύμμαχός σου σε αυτήν την πορεία θα είναι η Αφροδίτη, που θα εισέλθει στον Τοξότη από την Τρίτη και μετά, γεγονός που θα σου χαρίσει αρκετή αυτοπεποίθηση και τόλμη. Πρέπει να μιλήσεις με δικά σου άτομα για προβλήματα που έχεις και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Προσωπικά: Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φωνάζει πως τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Σε αυτό βοηθάει και ο ερωτισμός σου, ο οποίος θα είναι στα ύψη! Κι αν ακόμη ψάχνεσαι, να ξέρεις πως η περίοδος είναι πολύ θετική για να εμπλακείς σε μία σχέση με φιλικό σου πρόσωπο. Μόνο μη βιαστείς! Επαγγελματικές Προβλέψεις Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή κάποια πιθανή αναβολή τον σχεδίων σου, θα δεις τώρα πως ρυθμίζονται. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλοποιούνται και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι ασφαλής στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δε θα είναι στα καλύτερά τους. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή κάποια πιθανή αναβολή τον σχεδίων σου, θα δεις τώρα πως ρυθμίζονται. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλοποιούνται και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι ασφαλής στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δε θα είναι στα καλύτερά τους. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Tlife.gr · 22-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
09:00
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 2
Παιδική εκπομπή
MTV
09:00
PLAIN JANE 2
Σόου
Mega Channel
09:00
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ
Παιδική εκπομπή
ANT1
08:45
40 ΚΥΜΑΤΑ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
08:30
Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ
Άλλο
ΕΡΤ 2
08:00
ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Άλλο
ΕΡΤ 3
08:00
ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Άλλο
Kontra Channel
07:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Σόου
ΕΡΤ 1
07:00
ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ
Σόου
Βουλή
06:00
ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα