Σήμερα 09.10.15  γιορτάζουν: 
 

 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αρκετά σημαντικό διαφαίνεται το επόμενο διάστημα για αποφάσεις ζωής και εκκαθαρίσεις σχέσεων. Η καθημερινότητά σας προβλέπεται κουραστική με αντιθέσεις και διαφωνίες και προβληματική ως προς το οικονομικό. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο όπως και κάθε δημιουργική δραστηριότητα. Το φθινόπωρο είναι μια πολύ όμορφη εποχή και αξίζει να την αξιοποιήσετε προσπαθώντας να αποκαταστήσετε ελλείψεις ή αδυναμίες του παρελθόντος.

Agelioforos.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Σημαντικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα προετοιμάζουν για κάποια βελτίωση ή ένα νέο ξεκίνημα. Φανείτε προσεκτικοί και τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες. Οποιεσδήποτε επαγγελματικές κινήσεις σας απαιτούν διορατικότητα και καίρια αντιμετώπιση. Το στενό περιβάλλον αποτελεί εστία έντασης και πίεσης. Η διεκδίκηση ενός οικονομικού στόχου πρόκειται να ανεβάσει επικίνδυνα το θερμόμετρο στην καθημερινότητά σας. Κάντε ψύχραιμες και σωστά υπολογισμένες κινήσεις.

Agelioforos.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η εβδομάδα θα σου ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές αγαπητέ Ζυγέ. Ο Ερμής στις 9 έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές και όλα θα σου πάνε πρίμα και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.

Προσωπικά: Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αλλάξεις και εσύ λίγο την συμπεριφορά σου; Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σε αφήσει μην χάνεις το κουράγιο σου. Βγες διασκέδασε πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία έρχεται και το ταίρι που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες όπως και αλλαγές ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Oroskopos.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο εντείνει το οικονομικό άγχος, αλλά παρουσιάζει και τις αντίστοιχες λύσεις. Ο Ήλιος στο Ζυγό επιστρατεύει την προσοχή σας στην οικογένεια. Ανασυνταχθείτε, λοιπόν, και να εμπνεύστε και τους ανθρώπους σας να κάνουν το ίδιο. Παρά τη δύσκολη συγκυρία, η εργασία παρουσιάζει ενδιαφέρουσα προοπτική ή σας παρέχει ασφαλιστικές δικλίδες. Αποφύγετε κάθε υπερβολή, αλλά και την απαισιοδοξία. Φροντίστε την υγεία σας.

Agelioforos.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες και για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αγαπητέ Λέοντα. Νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και πολλές θα είναι οι μελλοντικές προοπτικές που θα ανοίξουν στον τομέα της εργασίας σου. Προσπάθησε να ρυθμίσεις με σοβαρότητα καταστάσεις που έχουν να κάνουν με πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, ώστε να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να περάσεις μαζί τους όμορφα.

Προσωπικά: Καλά θα κάνεις να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα. Μίλησε με τον σύντροφό σου με ήπιους τόνους και αποφεύγοντας τα παράπονα και την γκρίνια, ακόμη και αν η συμπεριφορά του δεν είναι αυτή που επιθυμείς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με τις θετικές επιρροές που σας στέλνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι την Πέμπτη. Μην βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα και να προβείτε στη δημιουργία ενός δεσμού τώρα. Δώστε χρόνο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου η κινητικότητα θα είναι έντονη. Θα μπορέσεις να λύσεις όποια προβλήματα και αν αντιμετώπιζες στο παρελθόν και να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν την άνθιση στη δουλειά σου. Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε ζημιώσουν και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα αυτό το διάστημα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου η κινητικότητα θα είναι έντονη. Θα μπορέσεις να λύσεις όποια προβλήματα και αν αντιμετώπιζες στο παρελθόν και να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν την άνθιση στη δουλειά σου. Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε ζημιώσουν και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα αυτό το διάστημα.

Tlife.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Με τους κατάλληλους χειρισμούς αλλά και με τις ικανότητες που έχεις, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όποια εμπόδια και αν σου παρουσιαστούν, φίλε Παρθένε. Μετρίασε το άγχος σου και προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις κάποιο ρίσκο, αλλά από την Παρασκευή και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα σταματήσει να κινείται ανάδρομα, μπορείς να βάλεις τις βάσεις και να δρομολογήσεις ορθότερα τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σου. Είναι σημαντικό μέσα στην εβδομάδα να ξεκλέψεις χρόνο για να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, αλλά και για να ξεκουραστείς. Απόλαυσε στιγμές ξέγνοιαστες με πρόσωπα που συμπαθείς και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Προσωπικά: Καλά θα κάνεις να αλλάξεις στάση απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Παρθένε. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και καλό θα είναι να ηρεμήσεις και εσύ, ώστε να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Όσο για εσένα που παραμένεις μόνος σου, από την Πέμπτη και μετά που η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε. Οι αλλαγές που επιδίωκες εδώ και καιρό, θα πραγματοποιηθούν. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συγκρατημένος στα έξοδά σου και απόφυγε σπατάλες, που θα σε πιέσουν αργότερα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε. Οι αλλαγές που επιδίωκες εδώ και καιρό, θα πραγματοποιηθούν. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συγκρατημένος στα έξοδά σου και απόφυγε σπατάλες, που θα σε πιέσουν αργότερα.

Tlife.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Οι καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκόλευαν και σε άγχωναν μέχρι τώρα, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν ευκολότερα αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα μέχρι την Πέμπτη και τον Ερμή να επιστρέφει την επόμενη ημέρα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές και εξελίξεις, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με μεγαλύτερη σιγουριά τα σχέδια σου θα πάρουν μορφή και θα δρομολογήσεις κάποιες από τις δικές σου επιλογές, χωρίς την ανησυχία της αποτυχίας. Νέα άτομα θα έρθουν τώρα στη ζωή σου και ο κοινωνικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά, εξυπηρετώντας τους σκοπούς σου.

Προσωπικά: Αυτή την εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, φίλε Ζυγέ. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου και εκτίμησε όλα τα καλά που έχεις γύρω σου προτού το κάνεις, γιατί μπορεί η ανασφάλεια και η καχυποψία σου να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις χωρίς να το καταλάβεις. Οι αδέσμευτοι, με τις θετικές επιρροές των άστρων θα μπορέσετε να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει και θα δώσει νόημα στην ζωή σας! Επαγγελματικές Προβλέψεις Διώξε όποιες φοβίες και ανησυχίες έχεις και κινήσου δυναμικά στον επαγγελματικό σου χώρο, φίλε Ζυγέ. Κάνε πράγματα που θα αναδείξουν τις ικανότητές σου και όλα τα ταλέντα σου, και μην φοβάσαι να προκαλέσεις. Στα οικονομικά σου, πολλά θα είναι τα έξοδά που θα έχεις και θα πρέπει να τα ρυθμίσεις με υπευθυνότητα και προσοχή. Μην αφήνεις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται και να πληθαίνουν.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Διώξε όποιες φοβίες και ανησυχίες έχεις και κινήσου δυναμικά στον επαγγελματικό σου χώρο, φίλε Ζυγέ. Κάνε πράγματα που θα αναδείξουν τις ικανότητές σου και όλα τα ταλέντα σου, και μην φοβάσαι να προκαλέσεις. Στα οικονομικά σου, πολλά θα είναι τα έξοδά που θα έχεις και θα πρέπει να τα ρυθμίσεις με υπευθυνότητα και προσοχή. Μην αφήνεις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται και να πληθαίνουν.

Tlife.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα αυτήν την εβδομάδα στην ζωή σου, που θα σου χαρίσουν την ευχαρίστηση που αναζητάς. Ωστόσο, ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα και να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο την Πέμπτη, μία κοινωνική γνωριμία θα σε φέρει σε δίλημμα και θα σε αναστατώσει. Μην δώσεις περαιτέρω σημασία και άσε τις σκέψεις σου να ωριμάσουν μέσα σου, προτού πάρεις αποφάσεις. Ωστόσο, από την Παρασκευή και μετά, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού, οι μέρες θα είναι ευνοϊκές για αποφάσεις που αφορούν οικογενειακά σου θέματα, γεγονός που θα σε ηρεμήσει πολύ.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά, φίλε Σκορπιέ. Μην αφήσεις προβληματικές καταστάσεις να σε πιέσουν και δείξε λίγη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία, με την οποία θα νιώσεις πολύ καλά. Άλλαξε διάθεση και η ερωτική σου ζωή θα ακολουθήσει! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου θα μπορέσεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις με τους συνεργάτες σου. Ρύθμισε τις δουλειές σου με ιδιαίτερη προσοχή και μην πιέζεις τους γύρω σου για θέματα που αφορούν στο δικό σου αντικείμενο. Περιόρισε τις σπατάλες στα οικονομικά σου. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν και θα σε γεμίσουν με προβληματισμούς, αλλά με την συμπαράσταση του Ερμή από την Παρασκευή και μετά, όποιες αποφάσεις και αν πάρεις, θα σου φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου θα μπορέσεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις με τους συνεργάτες σου. Ρύθμισε τις δουλειές σου με ιδιαίτερη προσοχή και μην πιέζεις τους γύρω σου για θέματα που αφορούν στο δικό σου αντικείμενο. Περιόρισε τις σπατάλες στα οικονομικά σου. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν και θα σε γεμίσουν με προβληματισμούς, αλλά με την συμπαράσταση του Ερμή από την Παρασκευή και μετά, όποιες αποφάσεις και αν πάρεις, θα σου φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

Tlife.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Με τον δυναμισμό σου θα μπορέσεις να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που σε πιέζουν, αγαπητέ Τοξότη. Μη αφήσεις να σε επηρεάσουν τρίτοι στα μελλοντικά σου σχέδια, ακολούθησε ένα πρόγραμμα και προσπάθησε να ρυθμίσεις με υπευθυνότητα όσα επιθυμείς, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Τις μέρες αυτές δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε φίλους και οικογένεια. Στήριξε τους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε χρειαστούν και μην χάσεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά τους, αναθερμαίνοντας τις μεταξύ σας σχέσεις.

Προσωπικά: Με τον ερωτισμό σου στα ύψη, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια εβδομάδα πάθους με τον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη. Εκδήλωσε τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα σου και αυτός με την σειρά του θα ακολουθήσει τους δικούς σου ρυθμούς. Όσο για σένα, που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η τύχη σύντομα θα σου χαμογελάσει και ένα νέο πρόσωπο θα έρθει να αναστατώσει τη ζωή σου! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα σε ευνοήσει. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις και με ομαδική και καλά μελετημένη δουλειά, θα προωθήσετε τους κοινούς σας στόχους αποτελεσματικά. Τις οικονομικές υποθέσεις θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα, καθώς απρόοπτα έξοδα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε αναστατώσουν.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα σε ευνοήσει. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις και με ομαδική και καλά μελετημένη δουλειά, θα προωθήσετε τους κοινούς σας στόχους αποτελεσματικά. Τις οικονομικές υποθέσεις θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα, καθώς απρόοπτα έξοδα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε αναστατώσουν.

Tlife.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά:  Η υπομονή έχει και κάποια όρια και αυτή η αλήθεια φαίνεται να δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα στη ζωή σου. Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή και πάλι πορεία προς το τέλος της εβδομάδας στο Ζυγό, καλά θα κάνεις να εκφραστείς ανοικτά και ειλικρινά και όχι να το βάλεις στα πόδια. Μπορεί βέβαια να θελήσεις να απομακρυνθείς για να δείξεις τη διαφοροποίηση σου από πρόσωπα που θεωρείς πως δεν ανήκουν στον κύκλο σου. Μπορεί να θελήσεις να μιλήσεις απαξιωτικά για ανθρώπους και περιβάλλοντα που νιώθεις πως σε αιχμαλωτίζουν και υποβιβάζουν ως προσωπικότητα. Μπορεί πάλι να νιώθεις πως είσαι εγκλωβισμένος/η σε μία απόφαση που δεν μπορείς να λάβεις, σε ένα δίλημμα που δεν μπορείς να επιλύσεις με αποτέλεσμα προς το τέλος της ημέρας να κάνεις ένα ξέσπασμα που ξαφνιάζει. Αν όμως αυτό το ξέσπασμα έχει ως στόχο το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, έχει ως πλάνο να δείξεις πως έλαβες τις αποφάσεις σου και δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε άλλους, τότε προχώρα ακάθεκτος/η. Αν όμως αυτό ξέσπασμα είναι απλά μία προσπάθεια να κερδίσεις τις εντυπώσεις, μία απόπειρα να δείξεις διαφορετικός/η και υπεράνω, τότε μάλλον χάνεις λόγια, ενέργεια και ουσία σε πράξεις χωρίς λογική. 

Pathfinder.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Η εβδομάδα θα σου ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές αγαπητέ Ζυγέ. Ο Ερμής στις 9 έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές και όλα θα σου πάνε πρίμα και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.

Προσωπικά: Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αλλάξεις και εσύ λίγο την συμπεριφορά σου; Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σε αφήσει μην χάνεις το κουράγιο σου. Βγες διασκέδασε πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία έρχεται και το ταίρι που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες όπως και αλλαγές ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Oroskopos.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η εβδομάδα θα σου ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές αγαπητέ Ζυγέ. Ο Ερμής στις 9 έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές και όλα θα σου πάνε πρίμα και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.

Προσωπικά: Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αλλάξεις και εσύ λίγο την συμπεριφορά σου; Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σε αφήσει μην χάνεις το κουράγιο σου. Βγες διασκέδασε πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία έρχεται και το ταίρι που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες όπως και αλλαγές ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Oroskopos.gr · 09-10-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
13:30
TV QUIZ
Μαγκαζίνο
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
TV Μακεδονία
13:15
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
Mega Channel
13:10
Η ΝΤΑΝΤΑ
Σειρά
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Μαγκαζίνο
MAD TV
13:00
HITS NON STOP
Μουσική εκπομπή
MTV
13:00
MADE
Μουσική εκπομπή
TV Μακεδονία
12:45
ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ
Σειρά
Star Channel
12:00
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Μαγκαζίνο
TV Μακεδονία
12:00
ΜΑΡΙΝΑ
Ταινία
ΣΚΑΪ
12:00
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

08:50
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Ταινία
07:00
ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
Ταινία
10:40
ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ
Ταινία
14:00
ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
Ταινία
12:20
Η ΑΛΛΗ ΜΠΟΒΑΡΙ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα