×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, οι πλανήτες συνεχίζουν να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και αυτήν την εβδομάδα και να σε προφυλάσσουν από αρνητικές καταστάσεις. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, σκέψου καλά και μίλα με τα δικά σου άτομα, για να σου πουν τη γνώμη τους. Επίσης, την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, αλλά και δύσκολες πλανητικές όψεις, έχε το νου σου να μην είσαι απότομος και απαιτητικός αν θέλεις να διατηρηθεί η ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Προσωπικά: Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά για να γίνει ακόμη καλύτερη, χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Και αν ακόμη έχεις τη μοναξιά αγκαλιά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ήλιος από την νέα του θέση στον Λέοντα από την Παρασκευή, μπορείς να την αντικαταστήσεις με το άτομο που ονειρεύεσαι εδώ και πολύ καιρό. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Κριέ, φρόντισε στη δουλειά σου να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Θα έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως φρόντισε να τις κάνεις με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Κριέ, φρόντισε στη δουλειά σου να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Θα έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως φρόντισε να τις κάνεις με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου.

Tlife.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Φίλε Ταύρε, αυτήν την εβδομάδα η φαντασία σου θα οργιάζει και θα βλέπεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Μία τάση μυστικοπάθειας θα σε βγάλει λίγο από τη συνηθισμένη συμπεριφορά σου. Η τάση αυτής της αποξένωσης και ένας καταπιεσμένος θυμός θα σε ταλαιπωρήσουν κατά τη διάρκεια των ημερών και καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις αυτές σου τις τάσεις περισσότερο με τη λογική, παρά με το συναίσθημα. Την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, προσπάθησε να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις και βάλε όλο το ψυχικό σθένος που διαθέτεις, για να δημιουργήσεις θετική ατμόσφαιρα και να τονώσεις τον δυναμισμό σου.

Προσωπικά: Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, σου φωνάζει ότι τώρα πρέπει να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μπορείς να εξομολογηθείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τελευταία, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί του. Οι πλανήτες πάντως σε ευνοούν για να έχεις θετικά αποτελέσματα, τα υπόλοιπα εξαρτώνται μόνο από εσένα… Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις και τις αλλαγές που έχεις κατά νου εδώ και καιρό. Μην τρομάζεις με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, γιατί δεν είναι αξεπέραστα, όπως φαίνονται εξαρχής. Αν φανείς συνετός και τυπικός στην διευθέτηση των αρμοδιοτήτων σου, τότε και θα αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες, αλλά και θα εκτιμηθείς αναλόγως από τους ανωτέρους σου για την εργατικότητά σου. Οικονομικά μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά αν διεκδικήσεις με έξυπνο τρόπο την αύξηση που δικαιούσαι καιρό τώρα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις και τις αλλαγές που έχεις κατά νου εδώ και καιρό. Μην τρομάζεις με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, γιατί δεν είναι αξεπέραστα, όπως φαίνονται εξαρχής. Αν φανείς συνετός και τυπικός στην διευθέτηση των αρμοδιοτήτων σου, τότε και θα αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες, αλλά και θα εκτιμηθείς αναλόγως από τους ανωτέρους σου για την εργατικότητά σου. Οικονομικά μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά αν διεκδικήσεις με έξυπνο τρόπο την αύξηση που δικαιούσαι καιρό τώρα.

Tlife.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά:  Αυτό που μπορεί να σε σώσει από κακοτοπιές ή να σε λυτρώσει από αδιέξοδα τη νέα εβδομάδα είναι φυσικά το μυαλό σου. Με μία σειρά από αυστηρούς κριτές γύρω σου, με μία ομάδα από ανθρώπους που έχουν αναλάβει ρόλο δασκάλων στη ζωή σου, είναι φυσικό να αναζητάς την ευκαιρία να δράσεις με παιδικό τρόπο ή να ξεφύγεις από τους κανόνες και τους νόμους. Θα θελήσεις λοιπόν να πραγματοποιήσεις αυτή την εκδρομή που τριγυρίζει στο μυαλό σου, να συμφωνήσεις με την πρόταση για ένα διάλειμμα από μία σχέση ή δουλειά που σε εγκλωβίζει, να συζητήσεις ένα θέμα που μοιάζει αρκετά επιφανειακό αλλά σε βοηθά να σταματήσεις να σκέφτεσαι. Ίσως πάλι να καταφέρνεις να βάλεις τελεία σε μία καθημερινότητα που σε έφθειρε, να βγαίνεις από μία περίοδο εργασιακής ανέχειας και να έχεις μπροστά σου προκλήσεις να λειτουργήσεις πολύ πιο αυτόνομα και απελευθερωμένα. Να θυμάσαι όμως πως όταν θα προσπαθήσεις να διαφοροποιηθείς από τον τρόπο που συνήθισαν να σε βλέπουν οι γύρω σου τον τελευταίο καιρό, θα υπάρξουν και κάποιες φωνές που θα θελήσουν να σε κριτικάρουν με έντονο τρόπο. Μην τρομάζεις για κάτι τέτοιο, αφού αυτός είναι ο ρόλος τους. 

Pathfinder.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να ξεπεράσεις θέματα που σε έχουν κουράσει στο παρελθόν. Αν υπάρχουν προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, έχεις τη δυνατότητα να τα συζητήσεις και να τα λύσεις με όμορφο τρόπο και να ησυχάσεις μια και καλή από τις ανασφάλειες που σε βασανίζουν. Ίσως μάλιστα δεχτείς μία έκπληξη από ένα κοντινό σου πρόσωπο που θα σε βγάλει από την ρουτίνα και θα σε αναζωογονήσει. Μεσοβδόμαδα φρόντισε να μείνεις μακριά από όλους όσοι δε σου είναι συμπαθείς, γιατί με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και να σε επηρεάζει, ίσως προκαλέσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του μιλήσεις για αυτά που σε στεναχωρούν και σε κρατούν σε απόσταση από εκείνον. Αν όντως του δώσεις να καταλάβει τα παράπονά σου, τότε το κλίμα μεταξύ σας θα βελτιωθεί κατά πολύ και εσύ θα είσαι πιο ήσυχος. Το Σαββατοκύριακο δε θα ήταν άσχημη η ιδέα μιας μικρής απόδρασης, για να αναθερμάνετε τον έρωτά σας. Όσο για σένα που θέλεις να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, η Αφροδίτη που παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα θα σου χαρίσει τόσες πολλές κατακτήσεις, που δε θα ξέρεις ποιον ή ποια να πρωτοδιαλέξεις για ταίρι. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η εβδομάδα αυτή, φίλε Καρκίνε, αυξάνει την επικοινωνία σου και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, ώστε να ξεκολλήσεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατούν πίσω στα σχέδια που θέλεις να δρομολογήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι την Παρασκευή, που το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους καλύτερους όρους. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η εβδομάδα αυτή, φίλε Καρκίνε, αυξάνει την επικοινωνία σου και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, ώστε να ξεκολλήσεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατούν πίσω στα σχέδια που θέλεις να δρομολογήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι την Παρασκευή, που το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους καλύτερους όρους. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Tlife.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά:  Οι διέξοδοι από το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στην οικογένεια ή το επαγγελματικό περιβάλλον, θα παρουσιαστούν μπροστά σου τη νέα εβδομάδα και καλείσαι να τις αναγνωρίσεις ώστε να ανακαλύψεις λόγους να κοιτάξεις πέρα από το προφανές. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ένας δρόμος ανανέωσης και εξιλέωσης, να αποτελεί την ευκαιρία σου να χαρείς τη ζωή σου, να νιώσεις γεμάτος/η, να αισθανθείς πως αγαπάς και σε αγαπούν. Η βόλτα έξω στον κόσμο θα σε βοηθήσει να ξεκλέψεις χρόνο από τον εργασιακό στίβο και να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που έχει γίνει έντονα αγχωτικό ή εχθρικό. Η συνεχιζόμενη αναμέτρηση με ένα θέμα υγείας μπορεί να σε έχει κουράσει και απογοητεύσει, με αποτέλεσμα να αναζητάς την ευκαιρία για μία απόδραση κοντά στη θάλασσα ή για να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ για να σε στηρίξει. Και τέλος, έχε στο νου σου, πως μερικά εμπόδια γεννιούνται και παραμένουν ισχυρά μόνο όσο συνεχίζεις να τα μετράς μπροστά στα μάτια σου. Μόλις κοιτάξεις προς μία άλλη κατεύθυνση, τότε ως δια μαγείας, αυτά θα εξαφανιστούν.

Pathfinder.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Αγαπητέ Παρθένε, κάποιες υποθέσεις σου που ήταν στα τελειώματα, θα σημειώσουν καθυστερήσεις και αυτό θα σε εκνευρίσει αρκετά αυτές τις ημέρες. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται μεσοβδόμαδα στον Αιγόκερω, για το καλό σου απόφυγε να φτάσεις στα άκρα και άσε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους μόνα τους, από την στιγμή βέβαια που έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να τεντώνεις το σκοινί, γιατί μπορεί να σπάσει και να μείνεις ξεκρέμαστος.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα επιφυλάσσει έντονα ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου και το πάθος θα ξεχειλίζει ακόμη μία φορά στη σχέση σου! Ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Και αν η μοναξιά παραμένει ακόμη δίπλα σου, είναι σίγουρο ότι είναι στο χέρι σου να τη διώξεις μακριά και να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει... Πρέπει μόνο να συνειδητοποιήσεις ότι… κανείς δεν είναι τέλειος!!! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για εσένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις. Συζητήσεις και καινούργια ξεκινήματα, μπορείς να τα προχωρήσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς -ειδικότερα την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος- σε περιττά έξοδα και αγορές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για εσένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις. Συζητήσεις και καινούργια ξεκινήματα, μπορείς να τα προχωρήσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς -ειδικότερα την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος- σε περιττά έξοδα και αγορές.

Tlife.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Φίλε Ζυγέ, έχεις μπει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου και θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ό,τι αποφασίσεις, να το κάνεις μετά από πολλή σκέψη. Επίσης, συζήτησε και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Στα μέσα της εβδομάδας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και να σε επηρεάζει, κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα γίνουν και η κυκλοθυμική σου διάθεση, θα σε βγάλουν από το χρονοδιάγραμμά σου και μπορεί να σου προσθέσουν επιπλέον προβλήματα και ανησυχίες.

Προσωπικά: Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη από τον Λέοντα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το σύντροφό σου να μην μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα και το πάθος θα υπερισχύσει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Μην αφήσεις τις καλές επιρροές των πλανητών να πάνε χαμένες και άδραξε την ευκαιρία για να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Όσο για εσένα που ταλαιπωρείσαι ακόμη από την μοναξιά, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τολμήσεις να ρισκάρεις να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο, που τα ερωτικά συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι ιδιαίτερα έντονα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις. Φρόντισε αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και αναβάλλεις συνεχώς.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις. Φρόντισε αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και αναβάλλεις συνεχώς.

Tlife.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Άρης από το ζώδιό σου και η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα συνεχίσουν να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές κι αυτήν την εβδομάδα και όλες οι υποθέσεις σου θα μπουν στη σειρά που θέλεις. Κάνε τους υπολογισμούς σου με βάση τις δικές σου ανάγκες, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις παρορμητικές κινήσεις και όλα μπορούν να πάνε όπως τα έχεις υπολογίσει. Μέχρι την Παρασκευή που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοεί, μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και να βάλεις νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάνοντας τες αισθητά καλύτερες.

Προσωπικά: Το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και σου στρώνει... «χαλί» για να κάνεις όλα αυτά που ήθελες τόσο καιρό φίλε Σκορπιέ. Μίλησε ελεύθερα με το σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερα αν έχεις αποφασίσει αυτές τις μέρες να κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, μπορείς να περάσεις υπέροχα με φίλους και την οικογένειά σου. Και αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, έχεις όλα τα φόντα να γοητεύσεις το άτομο που ποθείς… αρκεί να το τολμήσεις! Επαγγελματικές Προβλέψεις Καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές που είχες στη δουλειά σου, θα πάρουν τέλος αυτή την εβδομάδα. Γυρίζεις τώρα μια καινούργια σελίδα με εξαιρετικές προοπτικές, ενώ νέα ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσες υποχρεώσεις έχεις αφήσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς επίσης να τα ολοκληρώσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές που είχες στη δουλειά σου, θα πάρουν τέλος αυτή την εβδομάδα. Γυρίζεις τώρα μια καινούργια σελίδα με εξαιρετικές προοπτικές, ενώ νέα ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσες υποχρεώσεις έχεις αφήσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς επίσης να τα ολοκληρώσεις.

Tlife.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αγαπητέ Τοξότη, πολλά θα είναι τα χαρούμενα μαντάτα που θα ακούσεις αυτήν την εβδομάδα και θα αφορούν είτε την οικογένεια σου είτε τις στενές φιλικές σου σχέσεις. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις, που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου, τόσο τώρα όσο και μελλοντικά. Ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγημένες σου επαφές και να βελτιώσεις την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου.

Προσωπικά: Φίλε Τοξότη, θα μπορέσεις να συνυπάρξεις ειρηνικά με το σύντροφό σου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ερμής στο φιλικό για εσένα Λέοντα σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν ένα νέο τόνο στη σχέση σου, ώστε να βγεις από τη ρουτίνα που είσαι αυτή την στιγμή. Και αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, μην παραιτείσαι τώρα από την αναζήτηση, αλλά βγες έξω περισσότερο, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις αυτόν ή αυτήν που έχεις ονειρευτεί. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και εσύ συνεχίζεις σε γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που την προηγούμενη περίοδο ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Στο τέλος της εβδομάδας, απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί οι πλανήτες θα σε παραπλανήσουν με ψευδείς υπολογισμούς.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και εσύ συνεχίζεις σε γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που την προηγούμενη περίοδο ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Στο τέλος της εβδομάδας, απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί οι πλανήτες θα σε παραπλανήσουν με ψευδείς υπολογισμούς.

Tlife.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά:  Η αποφασιστικότητα σου να δώσεις συνέχεια σε μία προοπτική που περνά όμως μέσα από τη συνειδητοποίηση της τεράστιας αλλαγής που απαιτείται να κάνεις σχετικά με το πλάνο της ζωής σου, είναι ο βασικότερος παράγοντας που θα σε απασχολήσει τη νέα εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι μπροστά στην πρόκληση του να δώσεις ζωή σε μία σχέση που θα μπορούσε να επανεκκινήσει τη ζωή σου, τότε αναζήτησε το ρόλο σου μέσα σε αυτή, αφού δεν πρέπει να επαναλάβεις βήματα του παρελθόντος. Καλύτερα να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τα λάθη που έγιναν παλιότερα, να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να επιδιώξεις να βρεις ή να δώσεις συγχώρεση, παρά να αλλάξεις απλά πρωταγωνιστές στην ίδια παράσταση. Στον οικονομικό τομέα, αναζήτησε τις ενδείξεις που θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς το άτομο που έχεις απέναντι σου, γιατί διαφορετικά δεν είσαι έτοιμος/η να συνεργαστείς με πρόσωπα που γνωρίζεις πως σύντομα θα αποτελέσουν αφορμές να γίνεις περισσότερο καχύποπτος/η. Το θέμα είναι να βρεις το δικό σου νέο ρόλο μέσα σε ότι και αν συμβαίνει στη ζωή σου και όχι να αλλάξεις τους ρόλους των άλλων ώστε εσύ απλά να συνεχίσεις να υπάρχεις. 

Pathfinder.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά:  Αυτό που έχεις ανάγκη τη νέα εβδομάδα είναι να ανακαλύψεις ανθρώπους που στέκονται δίπλα σου και το εννοούν. Νιώθεις σαν να πρέπει να περάσεις εξετάσεις για να συνειδητοποιήσεις αν οι σχέσεις σου στηρίζονται στην πραγματικότητα, αισθάνεσαι πως κάποιοι απέναντι σου αποφάσισαν να αυξήσουν το βαθμό του εγωισμού τους και να κάνουν επίδειξη δύναμης και ισχύος ώστε να καταλάβεις πως δεν είσαι η βασική τους προτεραιότητα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν προκλήσεις απέναντι σου που σου ζητάνε να κάνεις στην άκρη υπάρχουσες δομές της ζωής σου και να ακολουθήσεις ένα δρόμο που φαίνεται να σε ιντριγκάρει και να σε κινητοποιεί. Την ίδια όμως στιγμή σκέφτεσαι πως θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο στην υπάρχουσα σχέση ή καριέρα σου, να παλέψεις ώστε να βελτιώσεις το υπάρχον κλίμα στη ζωή σου και όχι απλά να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις. Μπορεί να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους να νιώθουν πολύ καλά με τις επιλογές τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει και εσύ να κόψεις έτσι απότομα μία υπάρχουσα κατάσταση για να αναζητήσεις κάτι που θα την αντικαταστήσει, χωρίς να παλέψεις καταρχάς ώστε να την κάνεις περισσότερο λειτουργική.

Pathfinder.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει την εβδομάδα αυτή να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό για να μπορέσεις να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και αποτελούν τροχοπέδη για τη ζωή σου και για όσα θέλεις να πετύχεις. Ο Ερμής από τον Λέοντα φτάνει την επικοινωνία σου στα ύψη και η κοινωνική σου ζωή θα έχει πολύ καλές εξελίξεις, καθώς θα κάνεις συναντήσεις με πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Πρόσεξε μόνο την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, να μην ασχολείσαι πολύ με οικογενειακά προβλήματα, γιατί θα χάσεις το κέφι σου και δεν αξίζει τον κόπο.

Προσωπικά: Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται την παρουσία σου, αν θέλεις να τη βελτιώσεις. Με το να απέχεις και να ασχολείσαι συνεχώς με τη δουλειά σου, σε λίγο καιρό ο σύντροφός σου θα πάψει να είναι πλάι σου και να σε φροντίζει. Πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι για να τον πλησιάσεις και να τον φέρεις πιο κοντά σου, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, μην το βάζεις κάτω και απαισιοδοξείς. Μπορείς να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και η γνωριμία που περιμένεις δε θα αργήσει να έρθει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτές τις μέρες, με έντονη τη δημιουργικότητά σου να κυριαρχεί. Η καθημερινότητά σου θα είναι πλούσια, με συναντήσεις, καινούργια ξεκινήματα και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως με οποιαδήποτε δραστηριότητα ασχοληθείς, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε κάποιο πρόγραμμα και νιώθεις καλύτερα, καθώς αρχίζουν να τακτοποιούνται διάφορες παλαιότερες υποχρεώσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτές τις μέρες, με έντονη τη δημιουργικότητά σου να κυριαρχεί. Η καθημερινότητά σου θα είναι πλούσια, με συναντήσεις, καινούργια ξεκινήματα και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως με οποιαδήποτε δραστηριότητα ασχοληθείς, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε κάποιο πρόγραμμα και νιώθεις καλύτερα, καθώς αρχίζουν να τακτοποιούνται διάφορες παλαιότερες υποχρεώσεις.

Tlife.gr · 24-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
13:40
Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Σειρά
ANT1
13:30
TV QUIZ
Σόου
MAD TV
13:30
HITS NON STOP
Σόου
Βουλή
13:30
ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ 7
Σόου
Star Channel
13:20
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ
Ταινία
MTV
13:00
EURO TOP CHART
Σόου
ΕΡΤ 1
13:00
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Άλλο
Mega Channel
12:50
MY LIFE
Άλλο
ΕΡΤ 2
12:30
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο
Kontra Channel
12:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
TV Μακεδονία
12:00
ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Άλλο
E TV
09:30
ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα