×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά:  Αυτό που φαίνεται να έχεις ανάγκη τη νέα εβδομάδα είναι να κατεβάσεις ταχύτητα και να οριοθετήσεις εκ νέου στόχους και οφέλη. Με τον Άρη να συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον Τοξότη, φαίνεται να αντιμετωπίζεις δυσκολίες ώστε να θέσεις πρακτικά χρονοδιαγράμματα, να παραμείνεις εντός των προδιαγεγραμμένων στόχων σου, να λειτουργήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο που μπορείς να ορίσεις χωρίς όμως να ξεχνάς πως υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν εξαρτώνται από τις δικές σου προθέσεις και διαθέσεις. Επιπλέον, αρχίζουν να υπάρχουν και θέματα οικονομικού περιεχομένου στη ζωή σου, αφού με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος προς το τέλος της εβδομάδας, θα αντιληφθείς πως κάποιες υποσχέσεις δε θα ληφθούν υπόψη και θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που σου οφείλονται. Αν λοιπόν σχεδίαζες να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, να πληρώσεις σεμινάρια και σπουδές, να κάνεις κάποιες εποχιακές αγορές, τότε ίσως να πρέπει να συμμαζευτείς και να περιμένεις να περάσει η μπόρα των επόμενων λίγων εβδομάδων. Προσπάθησε να ασχοληθείς με ότι έχεις ήδη προσθέσει και φορέσει στη ζωή σου και απέφυγε να εντάξεις και νέα δεδομένα που δεν είσαι σε θέση να ικανοποιήσεις. 

Pathfinder.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, την Μ. Εβδομάδα σε περιμένει δράση, αρκετά εύκολη (όχι όμως και εντελώς ξεκούραστη) στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Στις σπουδές, την εργασία, τα οικονομικά, τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου, αλλά και στις διάφορες σχέσεις σου, φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, συγγενικές, καθώς επίσης και στα αισθηματικά σου θέματα θα έχεις εύνοια, χάρη στη θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Από την Μ. Πέμπτη και μετά, να είσαι προσεχτικός γιατί ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές χωρίς υπαρκτό λόγο.

Προσωπικά: Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν την Μ. Εβδομάδα στη σχέση σου και αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση αυτές τις μέρες, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με τον σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις τον στόχο σου… Διαφορετικά, καλύτερα να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου! Επαγγελματικές Προβλέψεις Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στον χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι αν θα βγεις νικητής ή χαμένος από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτές τις μέρες, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στον χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι αν θα βγεις νικητής ή χαμένος από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτές τις μέρες, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, και την Μ. Εβδομάδα θα σε απασχολήσουν οικονομικά, πάσης φύσεως συμφέροντα, σχέσεις φιλικές, αλλά και επαγγελματικές. Μάλιστα, αυτό το διάστημα θα έχεις την ανάλογη διάθεση να ασχοληθείς ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα, χωρίς όμως (τουλάχιστον από την Μ. Πέμπτη και μετά που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Ταύρο) να δεις και ουσιαστικά αποτελέσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο το Μ. Σάββατο βοηθά στην ενδυνάμωση της διαίσθησής σου και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει φρέσκιες ιδέες και νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Συμφέρει, λοιπόν, από κάθε άποψη στο βαθμό φυσικά που περνάει από το χέρι σου, να επισπεύσεις κάθε ενέργεια που θα βοηθούσε να φτάσεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Προσωπικά: Η Αφροδίτη το Άγιο Πάσχα θα προσπαθήσει να σου... ανοίξει επιτέλους τα μάτια, ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κι εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να ξέρεις πως το σύμπαν... συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα! Επαγγελματικές Προβλέψεις Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις την Μ. Εβδομάδα που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις την Μ. Εβδομάδα που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά:  Η νέα εβδομάδα σου φωνάζει πως είναι καιρός να κατεβάσεις ταχύτητα και να προσπαθήσεις να παραμείνεις σε ένα μέρος για περισσότερο από μερικά λεπτά της ώρας. Η καθημερινότητα μπορεί να αποτελεί μία πίστα που κάνεις σλάλομ τον τελευταίο καιρό, αλλά μήπως θα πρέπει να προσπαθήσεις να φρενάρεις ώστε να δεις τι έχεις καταφέρει; Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχεις απολαύσει τόσο καιρό και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσεις τους φίλους και τους γνωστούς σου που έχεις αφήσει στην άκρη για να περάσεις χρόνο μαζί τους. Μπορεί να δεις πρόσωπα που έχετε χαθεί, να επανεκκινήσεις δραστηριότητες που έχεις ξεχάσει, να φροντίσεις να εμπλουτίσεις την ημέρα σου με στοιχεία που την κάνουν περισσότερο ευχάριστη και δημιουργική. Ίσως πάλι να πρέπει να εξετάσεις τη διατροφή σου και να αφήσεις στην άκρη συνήθειες που σε έχουν επιβαρύνει τον τελευταίο καιρό με στόχο να ανακαλύψεις εκ νέου τη σωματική σου υγεία. Προσπάθησε να εστιάσεις σε κάτι που έχεις ξεχάσει να εντάξεις στη ζωή σου και μοιάζει να λείπει από την καθημερινότητα σου ώστε να την κάνει περισσότερο ευχάριστη και λιγότερο κουραστική.

Pathfinder.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αγαπητέ Λέοντα, αναμφίβολα αυτή η Μ. Εβδομάδα έρχεται για να σου λύσει τα χέρια σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Τα θετικά που έρχονται μπορούν να αναζητηθούν στη συμπαράσταση και τη συμπάθεια που μπορεί να εισπράξεις από την πλευρά των άλλων, αλλά και σε κινήσεις που μπορείς να κάνεις σε οικονομικά και επαγγελματικά. Ακόμα και τα αισθηματικά σου μπορείς να τα ενισχύσεις, να τα βελτιώσεις ή να τα ανανεώσεις αυτό το διάστημα. Αντίθετα, χρειάζονται προσοχή οι σπουδές και γενικά η επικοινωνία και οι λογαριασμοί.

Προσωπικά: Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις, που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου καλό θα είναι να μάθουν να περνούν καλά και μόνοι τους, χωρίς την εμμονή της δέσμευσης, που μπορεί να τους οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες. Ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες Μέρες προσπαθήσετε να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να περάσετε καλά μαζί τους. Επαγγελματικές Προβλέψεις Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις, που δε σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση, ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν την Μ. Εβδομάδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις, που δε σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση, ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν την Μ. Εβδομάδα.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Αγαπητέ Παρθένε, την Μ. Εβδομάδα θα μπορέσεις επιτέλους να πάρεις κάποιες ανάσες που θα σε ανακουφίσουν. Βέβαια, μην περιμένεις αυτή τη θετική μεταστροφή των πραγμάτων από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά σημασία έχει ότι θα υπάρξουν σταδιακά οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δύο είναι οι τομείς που μπορούν να βρουν λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα έχεις αυτό το διάστημα. Ο ένας σχετίζεται με τα οικονομικά και τα περιουσιακά σου και ο άλλος με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τα ερωτικά σου. Απλά χρειάζεται από μέρους σου υπομονή και επιμονή.

Προσωπικά: Φίλε Παρθένε, ευχάριστα θα είναι τα μαντάτα για την ερωτική σου ζωή αυτές τις μέρες, καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις, το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιονδήποτε αρνητισμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσω του φιλικού σας περίγυρου και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Αν τώρα και κάποια γνωριμία εξελιχθεί σε επίσημη σχέση, τότε… καλά να περάσετε!!! Επαγγελματικές Προβλέψεις Η Μ. Εβδομάδα ευνοεί τους στόχους σου, τουλάχιστον μέχρι την Μ. Πέμπτη, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία. Κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παραπλανηθείς, θα εξισορροπήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η Μ. Εβδομάδα ευνοεί τους στόχους σου, τουλάχιστον μέχρι την Μ. Πέμπτη, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία. Κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παραπλανηθείς, θα εξισορροπήσεις.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, η Μ. Εβδομάδα αυτή είναι αρκετά συμπαθητική για εσένα και έχει αρκετά να σου προσφέρει, κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Ίσως κάποια χρήματα που είχες δανείσει, να σου επιστραφούν, ή να λάβεις κάποιο σημαντικό ποσό, είτε από την εργασία σου είτε από κάπου που δεν το περιμένεις. Αυξημένη εύνοια υπάρχει και στα επαγγελματικά, αφού οι κόποι σου αρχίζουν να αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σου, ενώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ανοίγουν τα φτερά τους για κάτι καλύτερο. Από την Μ. Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στα αισθηματικά σου. Η στάση σου κάποιες φορές πληγώνει το ταίρι σου, ενώ το ίδιο ισχύει και στις φιλικές σου σχέσεις.

Προσωπικά: Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά για να βρείτε από κοινού λύσεις στα θέματα που σε προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Αν είσαι αδέσμευτος, η συμβουλή των άστρων είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στην κατάσταση που βιώνεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα!!! Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι στόχοι και οι ιδέες σου είναι σε καλό δρόμο, αγαπητέ Ζυγέ, με την Αφροδίτη στον Κριό μέχρι το Μ. Σάββατο, αλλά και στον Ταύρο από εκεί και μετά, να ανοίγει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματικός στα λόγια και στις κινήσεις σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι στόχοι και οι ιδέες σου είναι σε καλό δρόμο, αγαπητέ Ζυγέ, με την Αφροδίτη στον Κριό μέχρι το Μ. Σάββατο, αλλά και στον Ταύρο από εκεί και μετά, να ανοίγει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματικός στα λόγια και στις κινήσεις σου.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Αγαπητέ Σκορπιέ, αναμφίβολα η καθημερινότητά σου έχει κάπως επιβαρυνθεί, καθώς κάποια πράγματα έχουν υποστεί κάποιες... αρρυθμίες. Σπουδές, επικοινωνία και ότι σχετίζεται με ταξίδια, παρουσιάζουν κάποιες καθυστερήσεις, μπερδέματα ή... παραφιλολογία, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι πιο προσεχτικός μαζί τους. Ωστόσο, μέχρι τις 28 του μήνα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Ταύρο, υπάρχει η δυνατότητα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο να κινηθείς κάπως πιο ωφέλιμα. Από την άλλη, τα αισθηματικά σου ζητήματα με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο από το Μ. Σάββατο και μετά, θα πάνε αρκετά καλά. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες και πάρε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σου. Πολλοί αδέσμευτοι Σκορπιοί αυτό το διάστημα ίσως να γνωρίσουν το ταίρι της ζωής τους. Έχετε μάτια και καρδιά ανοιχτά!

Προσωπικά: Μία πολύ ερωτική Μ. Εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες σε υποδέχεται. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει, το πλανητικό σκηνικό από το Μ. Σάββατο και μετά θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα… Επαγγελματικές Προβλέψεις Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου η Μ. Εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι την Μ. Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της δουλειάς σου. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να τις διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδα σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου η Μ. Εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι την Μ. Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της δουλειάς σου. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να τις διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδα σου.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αγαπητέ Τοξότη, η Μ. Εβδομάδα θα σου δώσει ένα έναυσμα για μια πιο δημιουργική κινητικότητα, που θα συμβάλει σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στα οικονομικά σου, επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και ρύθμιση θεμάτων της καθημερινότητάς σου. Άκουσε με μεγαλύτερη προθυμία προτάσεις και υποδείξεις ακόμη και παρατηρήσεις από το σύντροφό σου και έμπειρα άτομα στο χώρο της εργασίας σου, γιατί κάτι θετικό πρόκειται να προκύψει για εσένα και μάλιστα πολύ γρήγορα! Ρυθμίσεις σχετικές με το οικογενειακό περιβάλλον ή τον αισθηματικό τομέα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μια ευχάριστη είδηση από φίλους θα σε ενθουσιάσει.

Προσωπικά: Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά! Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Αφροδίτη, η οποία θα μετακινηθεί στον Ταύρο από το Μ. Σάββατο, αλλάζοντας πολλά πράγματα στη σχέση σου και φέρνοντας νέες ευκαιρίες. Εσύ που ακόμη ψάχνεις τον έρωτα, δώσε μία ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου! Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά:  Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ταύρο στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στο έτερο ήμισυ ή να θελήσεις να αφήσεις προσωπικούς εγωισμούς στην άκρη με στόχο να ακούσεις και άλλες φωνές κοντινών σου προσώπων. Η επαφή με ένα πρόσωπο από τα παλιά αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να θυμηθείς κάποιες εποχές που πέρασαν αλλά σου άφησαν σημάδια, κάποιες περιόδους που κάποτε θεωρούσες δεδομένες, αλλά τώρα αντιλαμβάνεσαι πως δε θα έπρεπε να λειτουργήσεις με το συγκεκριμένο τρόπο. Από την άλλη όμως πλευρά, ίσως να αυξάνουν οι ανασφάλειες σου σχετικά με τη σχέση σου, ίσως να αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πως η κατάσταση όπως τη γνωρίζεις μέχρι σήμερα μπορεί να πλησιάζει σε ένα τέλος που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Κάποιες κινήσεις στο παρασκήνιο φαντάζουν απειλές, αλλά στην πραγματικότητα σε προετοιμάζουν για μία έξοδο, για μία αποφασιστική πράξη τερματισμού καταστάσεων που έχεις συνηθίσει στη ζωή σου, αλλά αρχίζουν να κλέβουν ουσιαστικές στιγμές από την ευχαρίστηση που αναζητάς. Η νέα εβδομάδα σου λέει πως πρέπει να αποδομήσεις εγωισμούς και βεβαιότητες, αρκεί να είσαι έτοιμος/η βέβαια να παραδεχτείς και προσωπικά σου λάθη και παραλείψεις.

Pathfinder.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Στο ξεκίνημα της Μ. Εβδομάδας θα μπορέσεις να προωθήσεις θέματα επικοινωνίας και να καλύψεις πάσης φύσεως λογαριασμούς. Ωστόσο, αγαπητέ Υδροχόε, χρειάζεται μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και προσοχή στον επαγγελματικό σου τομέα. Με λίγη παραπάνω προσοχή, ένα παρασκήνιο θα πέσει στην αντίληψή σου και καλά θα κάνεις να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και διπλωματία. Αξιοποίησε περισσότερο τις ημέρες μέχρι την Μ. Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, για να καταφέρεις κάτι καλύτερο σε σχέσεις, αισθηματικά, συνεργασίες, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Επίσης, μπορείς να δεις φίλους, συγγενικά πρόσωπα και να διασκεδάσεις.

Προσωπικά: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο το Μ. Σάββατο, για να σου δώσει ευκαιρίες, προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κάτι καινούργιο έρχεται στον ορίζοντα, αρκεί να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, προκειμένου να βρεις τις σωστές λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τον Ερμή από τον Ταύρο, ο οποίος μέχρι την Μ. Πέμπτη που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή που να οδηγεί σε έξοδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, προκειμένου να βρεις τις σωστές λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τον Ερμή από τον Ταύρο, ο οποίος μέχρι την Μ. Πέμπτη που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή που να οδηγεί σε έξοδα.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Την Μ. Εβδομάδα θα δεις μεγάλη αλλαγή, ιδιαίτερα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ. Βέβαια, δεν θα αλλάξουν όλα διά μαγείας, αλλά σημασία έχει ότι θα κυλήσουν καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την Μ. Πέμπτη, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η Μ. Εβδομάδα θα είναι αρκετά δημιουργική στο ξεκίνημά της και θα πάρεις κάποιες καλές ειδήσεις. Αν υπάρχουν οικονομικά θέματα ανοιχτά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας, καλύτερα να τα αφήσεις για τον επόμενο μήνα. Το ίδιο ισχύει και για τα λεπτά οικογενειακά σου ζητήματα, αλλά και για ό,τι σχετίζεται με τα αισθηματικά σου.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται, φίλε Ιχθύ! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο από το Μ. Σάββατο και μετά, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε... συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Αν ανήκεις στην κατηγορία των… ελεύθερων και ωραίων Ιχθύων, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την Μ. Εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε αυτές τις μέρες έτσι όπως θα έρθουν, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις, που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την Μ. Εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε αυτές τις μέρες έτσι όπως θα έρθουν, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις, που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Tlife.gr · 30-04-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
23:30
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ
Άλλο
ANT1
01:30
South Coast Βούλας: Ελενα Παπαρίζου
Σόου
MTV
01:30
PIMP MY RIDE 5
Σόου
TV Μακεδονία
01:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΕΡΤ 1
01:30
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ;
Ντοκιμαντέρ
Star Channel
01:15
ARTHUR
Ταινία
MAD TV
01:00
TRASH ME
Σόου
Mega Channel
00:30
Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ
Ταινία
Βουλή
00:30
ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΝ
Άλλο
Star Channel
00:15
Bean: Η Υπέρτατη Ταινία Καταστροφής
Σειρά
Alpha
00:00
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Άλλο
Kontra Channel
00:00
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα