Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Το μυαλό και το σώμα φαίνεται να θέλουν να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία τη νέα εβδομάδα με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι μπροστά σε δίλημμα ή σε εμπόδια που αδυνατείς να βρεις τον τρόπο να ξεπεράσεις. Από τη μία πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου προκαλεί αναταράξεις στο τρόπο ποτ σκέφτεσαι και επικοινωνείς, αφού υπάρχουν στιγμές που θέλεις να πεις πολλά και βιάζεσαι και άλλες στιγμές που θέλεις να απομονωθείς συντροφιά με τις σκέψεις σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την ορμή σου και να φροντίσεις να ακούσεις και την άλλη πλευρά ή να παρατηρήσεις την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σου ώστε να αντιληφθείς κατά πόσο είναι εφικτό να προχωρήσεις με αυτά που έχεις να πεις ή θα μοιάζουν με φωνές στο βρόντο. Από την άλλη όμως πλευρά, η Αφροδίτη επανέρχεται στο ζώδιο σου και έχεις την ευκαιρία να προσέξεις την εικόνα σου, να κερδίσεις βλέμματα θαυμασμού, να χαρείς κάποιες στιγμές στην ερωτική σου ζωή, να ξοδέψεις χρήματα που σου προσφέρουν απολαύσεις. Μήπως λοιπόν να εστιάσεις στις σωματικές απολαύσεις και να αφήσεις το μυαλό να σωπάσει;

Pathfinder.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο την εβδομάδα 24 ως 30 Απριλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Από την αρχή κιόλας αυτής της εβδομάδας θα επικρατήσουν εντάσεις κι εκνευρισμοί στη ζωή των δεσμευμένων του ζωδίου. Πιο συγκεκριμένα, η πίεση και το άγχος που βιώνεις σε καθημερινή βάση, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, σε έχει κουράσει πολύ και σε έχει φέρει στα όρια των αντοχών σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεσπάς τα νεύρα σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, ο οποίος όμως δε φταίει σε κάτι και δικαιολογημένα αντιδρά. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και θα βρεις τις ιδανικές συνθήκες για συζήτηση, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, ενεργοποιήσου και κάνε εσύ πρώτος το βήμα για να έρθεις κοντά σ’ αυτόν που σε ενδιαφέρει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αναθεώρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι πριν αποφασίσεις, διότι ίσως η σκέψη σου να είναι θολωμένη τελευταία. Έτσι, θα επανορθώσεις παλιά λάθη και δύσκολα θα τα επαναλάβεις. Τυχόν ευκαιρίες ή προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να μη σε ενθουσιάσουν υπερβολικά και κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Να μελετάς πρώτα προσεκτικά κάθε παράμετρό τους και να προχωράς μόνο όταν είσαι σίγουρος για την έκβαση που θα έχουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Και στον οικονομικό τομέα πρέπει όμως να ανασυνταχθείς και να ακολουθήσεις ένα πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα, ώστε να βρεις τους ρυθμούς που επιθυμείς. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   --

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αναθεώρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι πριν αποφασίσεις, διότι ίσως η σκέψη σου να είναι θολωμένη τελευταία. Έτσι, θα επανορθώσεις παλιά λάθη και δύσκολα θα τα επαναλάβεις. Τυχόν ευκαιρίες ή προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να μη σε ενθουσιάσουν υπερβολικά και κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Να μελετάς πρώτα προσεκτικά κάθε παράμετρό τους και να προχωράς μόνο όταν είσαι σίγουρος για την έκβαση που θα έχουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Και στον οικονομικό τομέα πρέπει όμως να ανασυνταχθείς και να ακολουθήσεις ένα πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα, ώστε να βρεις τους ρυθμούς που επιθυμείς. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει τις πρώτες αντοχές άλλων στις επεκτατικές σου διαθέσεις και να προσπαθεί να σε βάλει στη διαδικασία να ισορροπήσεις τις επιθυμίες σου σε σχέση με τις ευκαιρίες που προσφέρει το περιβάλλον σου ώστε να τις ικανοποιήσεις. Η ανάγκη σου να βρεθείς με φίλους που έχετε απομακρυνθεί, να περάσεις λίγο χρόνο με άτομα που γνωρίζεις ώστε να αλλάξεις τις πληροφορίες με τις οποίες βομβαρδίζεσαι καθημερινά, να κάνεις μία τομή στη ρουτίνα της ημέρας είναι μεγάλη τη νέα εβδομάδα. Αυτή η ανάγκη για εξωστρέφεια όμως κρύβει και κάποιες παγίδες οι οποίες έχουν να κάνουν με το γεγονός πως μπορεί να μιλήσεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε, ανοίγοντας τα χαρτιά σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο σε άτομα που δε θα έπρεπε να γνωρίζουν πολλά από όσα σκέφτεσαι ή ετοιμάζονται. Ίσως πάλι να μπεις στη διαδικασία να προχωρήσεις σε κάποιες επιπόλαιες αγορές, θέτοντας σε κίνδυνο την οικονομική σου ισορροπία. Από την άλλη όμως πλευρά, πρέπει να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, γι αυτό δε χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από κανόνες και νόρμες που έχεις αποφασίσει πως δε σου ταιριάζουν πλέον.

Pathfinder.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 24 ως 30 Απριλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στην προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη μιζέριες και παράπονα, διότι ο σύντροφός σου έχει αρχίσει να κουράζεται από αυτή σου τη στάση και αν συνεχίσεις έτσι, σίγουρα η κατάληξή σας δεν θα είναι καλή. Χαλάρωσε λοιπόν και βγάλε στην επιφάνεια τον καλό και ευχάριστο εαυτό σου, ώστε να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας και να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα νέα για εσένα είναι ευχάριστα, αφού σύντομα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από την Παρασκευή, μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει και θα σε απαλλάξει οριστικά από τη μοναξιά σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι συνθήκες αυτών των ημερών είναι ιδανικές για την προώθηση καινοτόμων ιδεών και τη λήψη ρίσκων, που σίγουρα θα έχουν επιτυχή έκβαση και θα σε δικαιώσουν. Εφόσον η τύχη είναι με το μέρος σου και η επιτυχία αδιαμφισβήτητη, μην αφήσεις δυσκολίες ή γνώμες τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε πτοήσουν. Η αίσια έκβαση των επιδιώξεών σου θα σε ωφελήσει πολύ και στον οικονομικό τομέα, καθώς οι μεγαλύτερες πλέον απολαβές θα σου δώσουν την άνεση που επιθυμούσες. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι συνθήκες αυτών των ημερών είναι ιδανικές για την προώθηση καινοτόμων ιδεών και τη λήψη ρίσκων, που σίγουρα θα έχουν επιτυχή έκβαση και θα σε δικαιώσουν. Εφόσον η τύχη είναι με το μέρος σου και η επιτυχία αδιαμφισβήτητη, μην αφήσεις δυσκολίες ή γνώμες τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε πτοήσουν. Η αίσια έκβαση των επιδιώξεών σου θα σε ωφελήσει πολύ και στον οικονομικό τομέα, καθώς οι μεγαλύτερες πλέον απολαβές θα σου δώσουν την άνεση που επιθυμούσες. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει την προοπτική ενός ταξιδιού στο προσκήνιο, αφού φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος μίας συνάντησης που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει ένα θέμα επαγγελματικού περιεχομένου. Η επαφή με ένα πρόσωπο από τα παλιά και η επανάκαμψη ενός θέματος που είχε μείνει στη μέση είναι το βασικό ζητούμενο με στόχο να τεθούν υλοποιήσιμοι στόχοι σε μία πορεία που τον τελευταίο καιρό δοκίμασε τις αντοχές της. Αν από την άλλη πλευρά βρίσκεσαι μπροστά σε έναν καταιγισμό νέων και ειδήσεων, τότε θα προσπαθήσεις να βρεις το χρόνο και τον τρόπο να αποδράσεις κάποια στιγμή για κάπου μακριά, με στόχο να βρεις και πάλι την εσωτερική σου ηρεμία για να καταφέρεις να κατηγοριοποιήσεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα σκεφτείς κάποια θέματα διαφορετικά και είναι πιθανό να νιώσεις πως πνίγεσαι μέσα σε ένα σύστημα που σε εγκλωβίζει και σε αναγκάζει να λειτουργείς με τρόπο που σε έκανε να χάσεις τους στόχους σου και να αρχίσεις να επικοινωνείς χωρίς να απηχείς τις δικές σου απόψεις. 

Pathfinder.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 24 ως 30 Απριλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, επιδίωξε να αναθερμάνεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου και μην επιτρέψεις ξανά σε τίποτα και κανέναν στο εξής να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα δημιουργήσεις. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης του ερωτικού σου συντρόφου, αναθεώρησε τις μεθόδους σου και προσπάθησε να αποφεύγεις υπερβολές και ακρότητες, που φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει πολύ θετικά, τόλμησε να βγεις από το λήθαργό σου και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα στη δουλειά σου, που θα σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Επιστράτευσε την τετράγωνη λογική σου και μην μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις σου, αφού κάνεις το σωστό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, προκειμένου να καταφέρεις να ορθοποδήσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει πολύ θετικά, τόλμησε να βγεις από το λήθαργό σου και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα στη δουλειά σου, που θα σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Επιστράτευσε την τετράγωνη λογική σου και μην μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις σου, αφού κάνεις το σωστό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, προκειμένου να καταφέρεις να ορθοποδήσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 24 ως 30 Απριλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Πρέπει να καταλάβεις ότι δε γίνεται τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή να κυλούν πάντα ήρεμα και αρμονικά. Είναι λογικό να έρχονται στιγμές με εντάσεις ή και ακόμη να προκύπτουν δεδομένα που δεν υπολόγιζες και σε αναγκάζουν να προσαρμοστείς σε αυτά. Χαλάρωσε λοιπόν και μην περιμένεις να γίνεται και η παραμικρή λεπτομέρεια όπως την προγραμματίζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα μπορέσεις επιτέλους να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν που σε πληγώνει και θα κοιτάξεις μπροστά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στο χώρο της εργασίας σου, αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο την Τετάρτη, καλό θα ήταν να προβείς στο κλείσιμο συμφωνιών ή συνεργασιών, αφού η τύχη σε ευνοεί και θα κάνεις σωστές επιλογές. Οι επερχόμενες επιτυχίες θα σε καταξιώσουν στα μάτια των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα βασίζονται πάνω σου στο εξής και θα σε ανταμείβουν ανάλογα για κάθε σου ορθή επιλογή. Τα οικονομικά σου φαίνεται επίσης να βελτιώνονται, αλλά δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθείς. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στο χώρο της εργασίας σου, αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο την Τετάρτη, καλό θα ήταν να προβείς στο κλείσιμο συμφωνιών ή συνεργασιών, αφού η τύχη σε ευνοεί και θα κάνεις σωστές επιλογές. Οι επερχόμενες επιτυχίες θα σε καταξιώσουν στα μάτια των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα βασίζονται πάνω σου στο εξής και θα σε ανταμείβουν ανάλογα για κάθε σου ορθή επιλογή. Τα οικονομικά σου φαίνεται επίσης να βελτιώνονται, αλλά δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθείς. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 24 ως 30 Απριλίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στην ερωτική σου ζωή, αν καταφέρεις να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα και επιστρατεύσεις τη φαντασία και τη γοητεία σου, θα μπορέσεις να ζήσεις αξέχαστες στιγμές πάθους με τον σύντροφό σου, ίσως ακόμη και να ερωτευτείτε από την αρχή. Το Σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρετε χωρίς να επηρεαστείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω και διασκέδασε με φίλους, αφού δεν αναμένεται να συμβεί κάτι συνταρακτικό στην ερωτική σου ζωή. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου ζητήματα προχωρούν μια χαρά και τυχόν μικροπροβλήματα δεν πρέπει να σε αναστατώσουν, γιατί θα είναι προσωρινά. Ό,τι κι αν γίνει, φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην κρίση σου. Απόφυγε ακρότητες και αξιοποίησε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου. Τα οικονομικά σου είναι κάπως πιεσμένα, οπότε προγραμματίσου για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου ζητήματα προχωρούν μια χαρά και τυχόν μικροπροβλήματα δεν πρέπει να σε αναστατώσουν, γιατί θα είναι προσωρινά. Ό,τι κι αν γίνει, φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην κρίση σου. Απόφυγε ακρότητες και αξιοποίησε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου. Τα οικονομικά σου είναι κάπως πιεσμένα, οπότε προγραμματίσου για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Το γεγονός πως βρίσκεσαι σε εμπόλεμη κατάσταση είναι μία αλήθεια, την οποία δεν μπορείς να ξεπεράσεις και τη νέα εβδομάδα. Με τον Άρη απέναντι σου, και την είσοδο και της Αφροδίτης στον Κριό, κάποιος/α σε πολιορκεί και προσπαθεί να σε κατακτήσει ή να σε κάνει να αντιληφθείς πως δεν μπορείτε να παραμένετε σε απόσταση. Αυτό το καμπανάκι λοιπόν που χτυπά στα αυτιά σου δεν είναι τίποτα άλλο παρά η προειδοποίηση πως είναι καιρός να ανοίξεις το βήμα σου και να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε φυλακίζει. Βέβαια, αν απλά αναζητάς έξοδο διαφυγής, τότε ίσως να επαναλάβεις το σφάλμα του περασμένου μήνα, όταν προσπάθησες να κόψεις τα δεσμά σου, χωρίς να είσαι έτοιμος/η να ζήσεις χωρίς αυτά, με αποτέλεσμα να βρεθείς σε μία νέα παγίδα. Αυτή τη φορά, αν όντως θέλεις να βρεθείς σε νέα εδάφη, τότε θα πρέπει να αναζητήσεις το άτομο που θέλεις να έχεις κοντά σου, να επιλέξεις το συνεργάτη που σου ταιριάζει και όχι απλά να βγεις στο δρόμο θέλοντας να βρεις νέες προκλήσεις και προσκλήσεις προς το άγνωστο. 

Pathfinder.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η είσοδος και της Αφροδίτης στον Κριό τη νέα εβδομάδα μοιάζει σαν να πρέπει να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που εκτιμάς και σέβεσαι με τρόπο που δείχνει πως δεν αντέχεις να πέφτεις θύμα του συναισθηματισμού σου. Η επαφή σου με πρόσωπα της οικογένειας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προστριβές και διαμάχες, να γεννήσει περίεργα δικά σου συναισθήματα που σε αναγκάζουν να καταλάβεις πως κρατάς μέσα σου θυμό και κριτική που δεν έχεις ποτέ σου εκφράσει. Η επιμονή κάποιων να σε δεσμεύουν και να σε περικλείουν μέσα σε προστατευτικές φυλακές είναι ένα μοτίβο που ίσως να θελήσεις να σπάσεις, χωρίς όμως να είναι βέβαιο πως θα στραφείς εξ αρχής προς τα πρόσωπα που πραγματικά σε εγκλωβίζουν. Πριν λοιπόν τα βάλεις με τους εύκολους στόχους, βρες το χρόνο να περάσεις καιρό με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να συνομιλήσεις σχετικά με αυτό που πραγματικά σε ταλαιπωρεί. Γιατί είναι πολύ πιθανό να βλέπεις φαντάσματα εκεί που υπάρχουν φώτα ελπίδας και διεξόδου. 

Pathfinder.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Η βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου τη νέα εβδομάδα μπορεί να περνά και μέσα από ένα ταξίδι που επιτέλους μπορείς να πραγματοποιήσεις και να σε φέρει σε επαφή με τις απολαύσεις της ζωής. Σε αυτό το ταξίδι θα αναζητήσεις τη συντροφιά ατόμων που σε κινητοποιούν και σε κάνουν να αποκτάς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον, παρά ανασφάλεια και τάση για επιστροφή στο παρόν. Ίσως πάλι να θελήσεις να φύγεις από το γνώριμο και καθημερινό σου περιβάλλον και να κινηθείς προς μία κατεύθυνση που θα νιώσεις πως βρίσκεις το σπίτι σου, το χώρο που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να κρύβεσαι. Από την άλλη πλευρά, ίσως να σκέφτεσαι να ρίξεις μία ζαριά που θα αφορά την προσωπική σου ζωή, θέλοντας να φωνάξεις πως δε θεωρείς τίποτα δεδομένο και πως είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις τα πάντα. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά την αξία αυτού που θέτεις σε ρουλέτα, γιατί στο τέλος μπορεί να καταλάβεις πως ρίσκαρες κάτι που στην πραγματικότητα είχες ανάγκη. Και ίσως τότε, η απόσταση ανάμεσα σας να είναι πολύ μεγάλη ώστε να μπορεί πλέον να γεφυρωθεί.

Pathfinder.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους συνεχίζει να σε προβληματίζει και να σε γεμίζει με αμφιβολία σχετικά με την κίνηση που θα επιλέξεις να κάνεις μπροστά σε διλήμματα που δεν είναι καθόλου προφανής η απόδραση από αυτά. Από τη μία πλευρά μπορεί να αναζητάς τη συντροφιά προσώπων της οικογένειας που θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις σε θέματα επαγγελματικού ή ερωτικού περιεχομένου, ενώ την ίδια στιγμή γνωρίζεις πως θα ακούσεις ιδέες και θεωρίες που θα βρεις εντελώς ακατάλληλες για εσένα. Την ίδια ακριβώς στιγμή έχεις τάσεις φυγής, γνωρίζοντας όμως πως όπου και αν βρεθείς μόνος/η, θα πολλαπλασιάσεις τις εσωτερικές σου φοβίες και θα αναζητάς ένα στήριγμα για να μιλήσεις για τον τρόμο σου. Όλα τα παραπάνω μπορεί να μοιάζουν με ταινία τρόμου ή με άτομο που βιώνει διπολική διαταραχή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, αφού οι φοβίες σου είναι παρούσες, οι τάσεις αυτοκαταστροφής χτυπούν την πόρτα και το παραμύθι με τον κακό λύκο και τα κλεισμένα στο σπίτι τους γουρουνάκια έτοιμο να ανέβει σε παιδική σκηνή με ήρωες που διψούν για αίμα. 

Pathfinder.gr · 24-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
20:00
ΜΠΡΟΥΣΚΟ 4
Σειρά
Alpha
20:00
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
20:00
15 SUPER MAD HITS GR
Σόου
Mega Channel
20:00
ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 2
20:00
ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ 3
Σειρά
Kontra Channel
19:50
KONTRA NEWS
Ειδήσεις
Star Channel
19:50
STAR NEWS
Ειδήσεις
E TV
19:45
LIVE NEWS
Ειδήσεις
TV Μακεδονία
19:45
ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Άλλο
ΕΡΤ 1
19:40
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Άλλο
MTV
19:30
CATFISH: THE TV SHOW 5
Σειρά
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα