Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η στιγμή των μεγάλων αναμετρήσεων πιθανότατα σου χτυπά την πόρτα. Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα πρέπει να αντιληφθείς τη μυρωδιά μπαρούτης στην ατμόσφαιρα, καθώς καλείσαι να αναμετρηθείς με τους πραγματικούς σου αντιπάλους. Με τον Πλούτωνα να γυρίζει ανάδρομος την πρώτη ημέρα της εβδομάδας και τη Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό την αμέσως επόμενη, ένα νομοτελειακό τέλος μπορεί να σε βρίσκει απροετοίμαστο/η ή να καλείσαι να δώσεις σοβαρές μάχες με το παρελθόν ή και τις φοβίες σου. Ίσως το αφεντικό στη δουλειά γίνεται πιο σκληρό. Ίσως η συμβίωση με τους γονείς σου γίνεται πλέον αφόρητη. Ίσως η ερωτική ή συζυγική σου σχέση φαίνεται να χάνει τον ενθουσιασμό της και εσύ παλεύεις να συμβιβαστείς, χωρίς να αισθανθείς πως βουλιάζεις. Αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να μη χάσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείς να συρθείς πίσω από ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν άρρωστες εξαρτήσεις. Μείνε σε επαφή με υγιή κομμάτια του περιβάλλοντος σου και σύντομα θα καταλάβεις πόσο ανακουφιστικά εκκαθαριστική μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα αφού σε απομακρύνει από μαύρες τρύπες συναισθημάτων, συμφωνιών και προσώπων που μπορούν να σε ρουφήξουν και να σε πάνε πίσω στη ζωή σου... Ήθελες να μάθεις πως να διαβάζεις ένα γενέθλιο χάρτη; Η συνεργάτης του Stardome* Σοφία Τσιρωνά σου δείχνει το τρόπο. Δες τώρα το πρώτο μάθημα ανάλυσης στο παρακάτω βίντεο!

Pathfinder.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να μπορέσεις να διαχειριστείς σωματικά, ψυχικά και νοητικά αυτά που συμβαίνουν γύρω σου (σε στενό ή ευρύτερο περιβάλλον) και σου δείχνουν πως οι εξελίξεις τρέχουν, οι αλλαγές προχωράνε και η ζωή δε μένει στάσιμη. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου σε έναν τομέα του αστρολογικού σου χάρτη που συμβολίζει την υγεία, την καθημερινότητα, τις εργασιακές σου συναναστροφές και τη γενικότερη ευεξία σου, είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μετατοπίσεις στις προτεραιότητες σου. Φρόντισε τη διατροφή σου, δώσε σημασία σε κομμάτια της καθημερινότητας που σε αρρωσταίνουν και αν χρειάζεται  προσάρμοσε την απαραίτητη σωματική άθληση στις νέες συνθήκες της ζωής σου. Αν πρέπει να αναβάλεις τα σχέδια για ένα ταξίδι, αν χρειάζεται να βάλεις στον πάγο τα επαγγελματικά σου πλάνα, αν πρέπει να εστιάσεις σε μια ζωή που μπορείς να σχεδιάζεις μόνο μέχρι την επόμενη μέρα και όχι το απώτερο μέλλον σου, τότε να το κάνεις χωρίς δισταγμούς. Η συγκεκριμένη εβδομάδα μπορεί να σου δείξει πόσο τρωτός/η είσαι, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς με κανένα τρόπο. Γιατί είναι αυτή η πτυχή του εαυτού σου που σε κάνει ανθρώπινο και αγαπητό στους οικείους σου. Ήθελες να μάθεις πως να διαβάζεις ένα γενέθλιο χάρτη; Η συνεργάτης του Stardome* Σοφία Τσιρωνά σου δείχνει το τρόπο. Δες τώρα το πρώτο μάθημα ανάλυσης στο παρακάτω βίντεο!

Pathfinder.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Επικοινωνιακή είναι αυτή η εβδομάδα, η οποία καταλήγει σε μια ευχάριστη εορτή και παρά την Έκλειψη, στις 15, καταφέρνετε να αποφύγετε κινδύνους, συγκινήσεις και ταλαιπωρίες. Αν εξαιρέσει κανείς τις οικονομικές δυσκολίες, τα υπόλοιπα είναι αντιμετωπίσιμα. Μάθετε να ζείτε με λίγα χρήματα και να προσαρμόζεστε σε επιτρεπτά όρια. Καθώς είστε ευχάριστοι και αξιαγάπητοι, αποτελείτε ενδιαφέρουσα συντροφιά. Αποφύγετε όποιο λάθος αυτό το διάστημα.

Agelioforos.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά:

Προσωπικά: Η σχέση σου περνάει κάποια στασιμότητα και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Μην κάνεις ξεκαθαρίσματα αυτή την εβδομάδα ούτε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις για σκέψου λίγο. Άλλαξε λίγο το σκεπτικό σου και τα πάντα θα είναι στα πόδια σου.

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα. Μην σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που δεν σου στρώνουν και κάνεις κινήσεις πανικού. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 15 στον Ζυγό τα φέρνει αυτά. Κινήσου με προγραμματισμό και είναι σίγουρο ότι με ότι καταπιαστείς θα το τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

In2life.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Φτάνοντας η Μεγάλη Εβδομάδα, μπαίνετε σε μια διαδικασία αλλαγών. Το στενό περιβάλλον σάς απασχολεί έντονα και τα οικονομικά θα σας αγχώνουν μέχρι να πειστείτε ότι φέτος πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και πολυσύχναστους χώρους και καλλιεργήστε εναλλακτικές σε σχέδια και προγράμματα. Δε θα αποφύγετε παρεξηγήσεις, με επίκεντρο τις 15, αλλά στο χέρι σας είναι να τις ξεπεράσετε.

Agelioforos.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Μία ξαφνική ανατροπή, αναταραχή ή ένα απρόσμενο γεγονός στην προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να σε αναγκάσει να αναλογιστείς μήπως έχεις πάρει ένα μονοπάτι που σε κάνει να χάνεις τον εαυτό σου, ένα μονοπάτι που επί μονίμου βάσεως σε ωθεί να ακολουθείς επιλογές και διαθέσεις άλλων. Το γεγονός πως ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ακολουθεί η Σεληνιακή έκλειψη στις 15/4 στο Ζυγό, είναι δύο στοιχεία που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς αν υπάρχει χαρά στην προσωπική σου ζωή, αν έχεις προσωπικό χρόνο για τις ανάγκες σου, αν έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα και δράσεις που εμπίπτουν στα ταλέντα και τις κλίσεις σου. Αν όλες αυτές οι αναζητήσεις προκύψουν από μία κουβέντα που ξεκινά ο/η σύντροφος, από μία νέα γνωριμία που κάνεις και σε ταράζει ή από ένα γεγονός στον οικονομικό τομέα, τότε να ξέρεις πως έχεις απέναντι σου ανθρώπους που βάλθηκαν να σε ξυπνήσουν και όχι να σου προκαλέσουν ένα είδος ξαφνικού θανάτου. Η άλλη όψη του φόβου είναι η προοπτική μιας ριζοσπαστικής αλλαγής. Αυτή η αλλαγή είναι που κάνει τη καρδιά σου να σκιρτά, δε το καταλαβαίνεις; Ήθελες να μάθεις πως να διαβάζεις ένα γενέθλιο χάρτη; Η συνεργάτης του Stardome* Σοφία Τσιρωνά σου δείχνει το τρόπο. Δες τώρα το πρώτο μάθημα ανάλυσης στο παρακάτω βίντεο!

Pathfinder.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Την Μ. Εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ, το περιβάλλον σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου την Μ. Τρίτη. Δώσε σημασία στους ανθρώπους που σε υποστηρίζουν και κάνε στην άκρη όσους σε σαμποτάρουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει θέλουν πολύ ενέργεια και χρόνο. Κάνε υπομονή και βάλε ένα πρόγραμμα, για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις υποχρεώσεις σου. Στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανή η δημιουργία μια σχέσης, που για κάποιους λόγους δε θα μπορείς να δημοσιοποιήσεις. Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από… μυστικά και ψέματα!

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν, φίλε Ζυγέ. Απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που είναι ικανές να σας αποξενώσουν, γιατί μετά θα… κλαις και θα οδύρεσαι!!! Αν είσαι ακόμη ελεύθερος και δεν έχεις κάποια σχέση, το πλανητικό σκηνικό από την Μ. Παρασκευή και μετά ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά, το κλίμα είναι ερωτικό, γι’ αυτό κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να το απολαύσεις. Για αναλυτικές προβλέψεις, διάβασε τα σχετικά άρθρα μας: ► Τα ζώδια, ο έρωτας και οι προβλέψεις, απο 14 ως 20 Απριλίου 2014 με έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. ► Οι τραγουδοπροβλέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας, με έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; ► Η Πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης του Απριλίου 2014. Απο τον Γιώργο Ματσάγγο. ► Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί! ► Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Επιχειρηματικά: Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις, μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

Tlife.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Αν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, και πιο συγκεκριμένα στο παρασκήνιο της ζωής σου, που τόσο καιρό υφαίνεται, προετοιμάζεται ή σιγοβράζει, τότε αυτή την εβδομάδα πιθανότατα να κάνει την εμφάνιση του. Με τον Πλούτωνα, που είναι και κυβερνήτης σου, να γυρίζει ανάδρομος την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, αυτό που συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου, απαιτεί τεράστια ικανότητα ορθής διαχείρισης. Μπορεί να αισθάνεσαι απειλή, χωρίς να μπορείς όμως να στρέψεις κάπου την προσοχή σου. Μπορεί να νιώθεις πως πρέπει να λεχθούν κάποιες δύσκολες κουβέντες με άτομα του συγγενικού κύκλου και να παλεύεις να ανακαλύψεις τον κατάλληλο τρόπο. Μπορεί απλά να βαρέθηκες να προσπαθείς να γίνεις ο/η καλός/η μαθητής/ρια που θα διδαχτεί χωρίς να έχει αντιρρήσεις, και αυτό να φτάνει στο σημείο έκρηξης από την πλευρά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου στο Ζυγό λέει πως πρέπει να εκτονωθεί ενέργεια που σιγοβράζει στο μυαλό ή την ψυχή σου, πριν σε αρρωστήσει. Βρες τον τρόπο, ανακάλυψε μονοπάτια για να χαλαρώσεις και γενικότερα να έχεις τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση για να προλάβεις τις εξελίξεις. Ήθελες να μάθεις πως να διαβάζεις ένα γενέθλιο χάρτη; Η συνεργάτης του Stardome* Σοφία Τσιρωνά σου δείχνει το τρόπο. Δες τώρα το πρώτο μάθημα ανάλυσης στο παρακάτω βίντεο!

Pathfinder.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά:

Προσωπικά: Το τελευταίο διάστημα οι καταστάσεις στην σχέση σου έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει αρκετά. Φρόντισε να βγάλεις τον καλό εαυτό σου στο ταίρι σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να έχει γίνει και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν η μοναξιά ακόμη κάνει παρέα μαζί σου φρόντισε να κινηθείς άμεσα αυτή την περίοδο που σε ευνοεί η Αφροδίτη γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν τα καλύτερα.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις και καλύτερα. Πρόσεξε αυτή την περίοδο να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου εκεί που δεν φταίνε σε τίποτε. Οι οικονομικοί προβληματισμοί συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις πρέπει να λυθούν άμεσα. Απόφυγε αυτή την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

In2life.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μέρες, αλλά δε λείπει και η ένταση σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνετε σε ένα κλίμα διαφορετικό και πρέπει να είστε προσεκτικοί σε λεπτομέρειες και ανεκτικοί με δικούς σας ανθρώπους. Στο χέρι σας είναι να περάσετε καλύτερα ή να μπείτε σε μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά και μάλιστα στην παρούσα φάση.

Agelioforos.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά:

Προσωπικά: Αυτή την εβδομάδα ασχολήσου με κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου γιατί έχεις τις δυνατότητες να το βοηθήσεις. Έτσι θα το φέρεις πιο κοντά σου και θα νιώσεις και πολύ καλύτερα και εσύ. Και αν η μοναξιά πια είναι αφόρητη για εσένα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βγεις από αυτήν γιατί έχεις πολλές δυνατότητες να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Θα έχεις πολλά τρεχάματα στην δουλειά σου και αρκετό άγχος. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί καλό προγραμματισμό έχεις κάνει αλλά και έχεις βάλει και καλές βάσεις στην δουλειά σου. Με ότι καταπιαστείς θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά μπορείς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις εδώ και καιρό και να τις τακτοποιήσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα.

In2life.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια, που μπορεί να σου φέρουν απογοήτευση, κυρίως αυτά που προκαλούνται από συμπεριφορές συνεργατών, που δεν μπορείς να δικαιολογήσεις. Την Μ. Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, προσπάθησε να μείνεις πιστός στο πρόγραμμα που έχεις θέσει και μην αφήσεις συναισθηματισμούς να σε βγάλουν έξω από αυτό. Χρησιμοποίησε την συνήθως αλάνθαστη διαίσθησή σου, για να κατανοήσεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Στα αισθηματικά, όλα όσα επιθυμείς, θα νιώσεις ότι γίνονται πραγματικότητα. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές που σε περιμένουν και πόνταρε στον έρωτα, ακόμη και αν είσαι ακόμη αδέσμευτος.

Προσωπικά: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για τον σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα διώξουν τις αμφιβολίες από τη σχέση σου. Μην παραμελείς το ταίρι σου, γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Περίμενε ένα ευχάριστο μήνυμα την ημέρα του Πάσχα, από έναν παρελθοντικό σου έρωτα. Για αναλυτικές προβλέψεις, διάβασε τα σχετικά άρθρα μας: ► Τα ζώδια, ο έρωτας και οι προβλέψεις, απο 14 ως 20 Απριλίου 2014 με έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. ► Οι τραγουδοπροβλέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας, με έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; ► Η Πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης του Απριλίου 2014. Απο τον Γιώργο Ματσάγγο. ► Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί! ► Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί όλες τις υπόλοιπες ημέρες και τις κάνει ευνοϊκές για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα, που θα σου αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πάλι, χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

Tlife.gr · 17-04-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
13:15
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
ANT1
13:00
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
Ειδήσεις
Alpha
13:00
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μαγκαζίνο
MAD TV
13:00
LOVE CRYSTAL BALL
Μαγκαζίνο
MTV
13:00
MADE
Μουσική εκπομπή
Δημόσια Τηλεόραση
13:00
Η ΓΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
13:00
eXceL!ent
Μαγκαζίνο
Star Channel
12:40
Tom and Jerry: Shiver me whiskers
Σειρά
MAD TV
12:30
LIKE STA ELLINIKA
Μουσική εκπομπή
Βουλή
12:00
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Άλλο
Mega Channel
11:15
Trailer
ΕΡΙΝ ΜΠΡΟΚΟΒΙΤΣ
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

08:10
Trailer
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ : ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΡΑΣΕΩΣ !
Ταινία
06:10
Trailer
ΤΟ ΠΑΡΤI
Ταινία
09:55
Trailer
ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΓΟΥΑΝΤΑ
Ταινία
12:25
Trailer
Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
Ταινία
15:00
Trailer
ΛΟΛΑ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα