Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η αλήθεια είναι πως αν συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες και αδυναμία να εκλογικεύσεις αυτά που συμβαίνουν, τότε μπορεί να αισθανθείς πολύ άβολα στη ζωή σου. Αυτό λοιπόν μπορεί να συμβεί τη νέα εβδομάδα, χωρίς όμως να σημαίνει πως υπάρχει καπνός επειδή υπάρχει και φωτιά. Η δυναμική που ασκεί η άλλη πλευρά πάνω σου αποτελεί ένα στοιχείο που σε κάνει να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αφού θεωρείς πως στηρίζεσαι σε δικές του/ης αποφάσεις. Αυτό λοιπόν το γεγονός, μπορεί να μετατρέψει το άλλο πρόσωπο σε ιερό τοτέμ που αρχίζεις να λατρεύεις με τρόπο που δείχνει εξάρτηση ή σε αντίπαλο δέος που ίσως και να πρέπει να αγνοήσεις αφού μία μονομαχία δε θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Η εξάρτηση όμως από ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση που προκαλεί ένα πρόσωπο είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με αποτέλεσμα να νιώθεις πως έχεις παγιδευτεί σε ένα δίχτυ που δεν πίστευες πως θα σε έπιανε. Μήπως όμως έχεις ανάγκη από κάτι τέτοιο ώστε να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε μία σχέση/συνεργασία που κάποιες φορές η άλλη πλευρά παίρνει το τιμόνι στα χέρια της και έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διαδρομή;

Pathfinder.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Το μεγάλο ερώτημα της νέας εβδομάδας είναι κατά πόσο αποδέχεσαι και παραδέχεσαι την απέναντι από εσένα πλευρά ώστε να αποτελέσει τον/ην οδηγό σου για το ταξίδι στην παρακάτω σκηνή της ταινίας. Αν αισθάνεσαι πως πρέπει να βγεις από τα νερά σου, πως καλείσαι να λειτουργήσεις μέσω ενός πατρόν που σου φαντάζει άγνωστο, αυτό είναι φυσικό να σε αγχώσει αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να αποτελέσει και την ευκαιρία σου για νέες εμπειρίες. Μην επιμείνεις να λειτουργείς με ένα αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο σκέψης και δράσης, αφού με αυτό τον τρόπο είναι σαν να βάζεις τρικλοποδιά στην ευκαιρία που έχεις για προσωπική εξέλιξη. Καλύτερα να δοκιμάσεις να αφεθείς στην άλλη πλευρά, γνωρίζοντας βέβαια πως έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που μπορεί να θέσει νέα ταχύτητα στη ζωή σου, παρά να παραμείνεις δέσμιος/α μίας υποτιθέμενης ασφάλειας. Εκτός και αν αποφασίζεις να στήσεις τη δική σου σκηνή πάνω στην  οποία θα πρωταγωνιστήσεις σύμφωνα με τους δικούς σου κανόνες, αλλά τότε θα πρέπει να αναζητήσεις ικανό/η συμπρωταγωνιστή/ρια που πιθανότατα να μην μπορέσεις να βρεις  μέσα από τον υπάρχοντα κύκλο γνωριμιών σου.

Pathfinder.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η επαφή σου  με τα νέα επεισόδια της καθημερινότητας είναι το βασικό ζητούμενο της καινούργιας εβδομάδας. Η επιστροφή σε ένα πατρόν έκφρασης που έχεις αφήσει πίσω σου μπορεί να σημαίνει πως αναγνωρίζεις στοιχεία μίας καθημερινότητας που μπορεί να σε προβληματίζει ή ενοχλεί, αλλά χρειάζεται να περάσεις μέσα από αυτή ώστε να κατανοήσεις πως πρέπει να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου για κάποια πράγματα. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι ίσως καιρός να επιτρέψεις σε άλλους να λειτουργήσουν περισσότερο αυτόνομα ή να προσπαθήσεις να απογαλακτιστείς από ένα περιβάλλον που αν συνεχίσει να λειτουργεί τόσο ασφυκτικά πάνω σου, τότε μπορεί να γίνει τοξικό. Στον προσωπικό τομέα, οι τριβές της καθημερινής διαβίωσης με το άλλο άτομο φαίνεται να δημιουργούν κάποιες εντάσεις που όσο δεν εκφράζονται, τότε μετατρέπονται σε πικρία και εσωτερικό θυμό που δηλητηριάζει τη σχέση εκ των έσω. Η νέα εβδομάδα λοιπόν σε αναγκάζει να εκφραστείς με ειλικρίνεια και να παραδεχτείς κάποιες αλήθειες που γνωρίζεις πως θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και ως σπίθα ανάφλεξης.

Pathfinder.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 23 ως 29 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια ικανοποιητική εβδομάδα αν αποφύγεις να είσαι απόλυτος με τον σύντροφό σου και δεν απαιτείς από αυτόν υπερβολές. Μάλιστα το ξεκίνημα αναμένεται πολύ θετικό, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το συναίσθημα, την αγάπη, την τρυφερότητα και γενικότερα σου δίνει πάτημα για να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα ή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα. Η εβδομάδα πάντως κλείνει το ίδιο όμορφα, οπότε εκμεταλλεύσου την Κυριακή για βόλτες και στιγμές πάθους. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά, καλό είναι να μην αφήσεις την διακύμανση της ψυχολογίας σου να επηρεάσει την εργασία σου. Εκμεταλλεύσου την ικανότητά σου να ανταπεξέρχεσαι σε δύσκολες καταστάσεις και στάσου στα πόδια σου με αξιοπρέπεια και δυναμισμό. Από τα μέσα και μετά καλό είναι να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου έναντι των άλλων χαρακτηριστικών που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό. Το τέλος της εβδομάδας δεν θα είναι ιδανικό για εργασία και ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα. Μοιάζεις λίγο ονειροπόλος και στρέφεσαι στην φαντασία, στοιχεία που δεν σε βοηθούν να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους. Μείνε εγκρατής.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά, καλό είναι να μην αφήσεις την διακύμανση της ψυχολογίας σου να επηρεάσει την εργασία σου. Εκμεταλλεύσου την ικανότητά σου να ανταπεξέρχεσαι σε δύσκολες καταστάσεις και στάσου στα πόδια σου με αξιοπρέπεια και δυναμισμό. Από τα μέσα και μετά καλό είναι να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου έναντι των άλλων χαρακτηριστικών που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό. Το τέλος της εβδομάδας δεν θα είναι ιδανικό για εργασία και ενασχόληση με οικονομικά ζητήματα. Μοιάζεις λίγο ονειροπόλος και στρέφεσαι στην φαντασία, στοιχεία που δεν σε βοηθούν να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους. Μείνε εγκρατής.

Tlife.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα την εβδομάδα 23 ως 29 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, καθώς τα μέσα της εβδομάδας φέρνουν ένταση, εκνευρισμό και τάσεις για καβγάδες. Συγκρατήσου και προσπάθησε να εκφράσεις το συναίσθημά σου με ειλικρίνεια και ευθύτητα, έτσι ώστε να μπορέσει και ο σύντροφός σου να σε καταλάβει. Αν θελήσεις να οργανώσεις βραδιές με το ταίρι σου για να έρθετε πιο κοντά, καλό είναι να το κάνεις την Τρίτη ή την Κυριακή που θα είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις με κομψότητα τις σκέψεις και τα αισθήματά σου, ενώ η αισιοδοξία και η χαρούμενη διάθεση θα σε βοηθήσει να φτιάξεις την ατμόσφαιρα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά, θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις συναντήσεις για να προωθήσεις τις συνεργασίες σου. Καλή ημέρα για κάτι τέτοιο θα είναι η Παρασκευή, ενώ αντίθετα η Δευτέρα δεν ενδείκνυται για κανέναν λόγο. Θα έχεις μια πιο ρομαντική αντίληψη των καταστάσεων και αυτό δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς καθαρά και σωστά. Από την άλλη, την Παρασκευή, θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και θα έχεις ευελιξία που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς οποιοδήποτε εμπόδιο. Στα οικονομικά, καλό είναι να είσαι εγκρατής, γιατί υπάρχει μια τάση για αυθόρμητα έξοδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά, θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις συναντήσεις για να προωθήσεις τις συνεργασίες σου. Καλή ημέρα για κάτι τέτοιο θα είναι η Παρασκευή, ενώ αντίθετα η Δευτέρα δεν ενδείκνυται για κανέναν λόγο. Θα έχεις μια πιο ρομαντική αντίληψη των καταστάσεων και αυτό δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς καθαρά και σωστά. Από την άλλη, την Παρασκευή, θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και θα έχεις ευελιξία που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς οποιοδήποτε εμπόδιο. Στα οικονομικά, καλό είναι να είσαι εγκρατής, γιατί υπάρχει μια τάση για αυθόρμητα έξοδα.

Tlife.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 23 ως 29 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις τις εντάσεις και τους καβγάδες που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό στα μέσα της εβδομάδας. Κατάλληλη ημέρα για να χαλαρώσεις ή να διασκεδάσεις με το ταίρι σου θα είναι η Κυριακή, οπότε και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κανονίσεις έξοδο με φίλους και που ξέρεις; Ίσως συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά, η εβδομάδα αυτή χρειάζεται προσοχή. Φρόντισε να μην κάνεις συζητήσεις ή να μην πάρεις αποφάσεις που στη συνέχεια δεν θα μπορέσεις να στηρίξεις. Η ματιά σου δεν είναι ξεκάθαρη και έτσι δεν μπορείς να δεις και να κρίνεις σωστά. Στα μέσα τις εβδομάδας, καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν θέματα που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, μην κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Μείνε εγκρατής.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά, η εβδομάδα αυτή χρειάζεται προσοχή. Φρόντισε να μην κάνεις συζητήσεις ή να μην πάρεις αποφάσεις που στη συνέχεια δεν θα μπορέσεις να στηρίξεις. Η ματιά σου δεν είναι ξεκάθαρη και έτσι δεν μπορείς να δεις και να κρίνεις σωστά. Στα μέσα τις εβδομάδας, καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν θέματα που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, μην κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Μείνε εγκρατής.

Tlife.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 23 ως 29 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Θα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τί πραγματικά νιώθεις και να το εκφράσεις με ευθύτητα και τιμιότητα. Φρόντισε μόνο να μείνεις προσηλωμένος στην πραγματικότητα, γιατί έχεις την τάση να σε παρασύρουν τα όνειρά σου. Ως ένα βαθμό είναι καλό για τα αισθηματικά σου, αλλά κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιου επιτήδειου στην περίπτωση που αναζητάς ένα ταίρι. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά, φρόντισε να μείνεις προσγειωμένος στη γη και να πάψεις να ονειροπολείς. Εκμεταλλεύσου την σταθερότητα και την αυτοκυριαρχία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, για να δουλέψεις σκληρά προς όφελος των σχεδίων και της καριέρας σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για ανασυγκρότηση και αναζωογόνηση. Ίσως θα ήταν καλό για να σκεφτείς την παρούσα κατάσταση και να κάνεις νέα σχέδια. Πρόσεξε, ωστόσο, τα έξοδα που θα κάνεις, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις έχοντας καλή διάθεση και όρεξη για να διασκεδάσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά, φρόντισε να μείνεις προσγειωμένος στη γη και να πάψεις να ονειροπολείς. Εκμεταλλεύσου την σταθερότητα και την αυτοκυριαρχία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, για να δουλέψεις σκληρά προς όφελος των σχεδίων και της καριέρας σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για ανασυγκρότηση και αναζωογόνηση. Ίσως θα ήταν καλό για να σκεφτείς την παρούσα κατάσταση και να κάνεις νέα σχέδια. Πρόσεξε, ωστόσο, τα έξοδα που θα κάνεις, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις έχοντας καλή διάθεση και όρεξη για να διασκεδάσεις.

Tlife.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 23 ως 29 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα με τον σύντροφό σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει η αυτοσυγκράτηση που θα νιώθεις καθώς και το ένστικτό σου που είναι οξυμένο. Θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς τις προθέσεις του, γεγονός που σε ωθεί να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης του. Μην υποκύπτεις στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δημιουργεί το μυαλό σου, γιατί θα πέσεις θύμα εξαπάτησης και θα φταις εσύ για αυτό. Χαλάρωσε και διατήρησε τα μάτια σου ανοιχτά. Μην κάνεις τα πράγματα δύσκολα και θα μπορέσεις αν περάσεις όμορφα, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά, ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα στα μέσα της εβδομάδας, καθώς ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις τη θετική αντιμετώπιση των συνεργατών και συναδέλφων. Επίσης, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τα καλά στοιχεία που σου δίνει η Σελήνη στον Αιγόκερω την Τετάρτη και την Πέμπτη και να δείξεις προσοχή, υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση. Έτσι, θα μπορέσεις να κινήσεις τα νήματα προς την κατεύθυνση που θέλεις. Τα ίδια ισχύουν και για τα οικονομικά σου. Τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία επηρεάζουν τον τρόπο που ξοδεύεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά, ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα στα μέσα της εβδομάδας, καθώς ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις τη θετική αντιμετώπιση των συνεργατών και συναδέλφων. Επίσης, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τα καλά στοιχεία που σου δίνει η Σελήνη στον Αιγόκερω την Τετάρτη και την Πέμπτη και να δείξεις προσοχή, υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση. Έτσι, θα μπορέσεις να κινήσεις τα νήματα προς την κατεύθυνση που θέλεις. Τα ίδια ισχύουν και για τα οικονομικά σου. Τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία επηρεάζουν τον τρόπο που ξοδεύεις.

Tlife.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 23 ως 29 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά θα υπάρξει έντονο συναίσθημα που δεν θα είναι πάντα για καλό. Αυτό σημαίνει ότι εύκολα θα τείνεις στην υπερβολή και στην ανασφάλεια και θα πρέπει να κάνεις κάτι για να κρατήσεις τον έλεγχο. Το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε πολύ καλή διάθεση, θα έχεις κέφι και αισιοδοξία, γεγονός που αν το εκμεταλλευτείς θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να διασκεδάσετε. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μπορείς να το εκμεταλλευτείς για να βγεις με φίλους και να ασκήσεις τη γοητεία σου στο άλλο φύλο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά μπορείς να εκμεταλλευτείς την αποφασιστικότητα που θα νιώθεις στις αρχές τις εβδομάδας για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, να ασκήσεις πιέσεις προς τα άτομα που πρέπει και γενικότερα να διεκδικήσεις αυτά για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά μέχρι τώρα. Ακόμη και οι διαπραγματεύσεις θα μοιάζουν παιχνιδάκι στα χέρια σου αν φερθείς έξυπνα και με αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται υπερβολές. Έτσι, θα μπορέσεις να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά μπορείς να εκμεταλλευτείς την αποφασιστικότητα που θα νιώθεις στις αρχές τις εβδομάδας για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, να ασκήσεις πιέσεις προς τα άτομα που πρέπει και γενικότερα να διεκδικήσεις αυτά για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά μέχρι τώρα. Ακόμη και οι διαπραγματεύσεις θα μοιάζουν παιχνιδάκι στα χέρια σου αν φερθείς έξυπνα και με αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται υπερβολές. Έτσι, θα μπορέσεις να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία.

Tlife.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η συμμετοχή σου σε νέα ομαδικά σχήματα είναι το νέο μεγάλο στοίχημα της εβδομάδας, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να λειτουργείς ατομικά και έντονα αυταρχικά. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να κληθείς να χωρέσεις σε μία ομάδα που μοιάζει να είναι έτοιμη να δώσει τα διαπιστευτήρια της. Αυτό που έχει σημασία είναι να ανακαλύψεις το δικό σου ρόλο, χωρίς να θεωρείς πως πρέπει να είσαι απαραίτητα ο/η αρχηγός ή να χρειάζεται να καπελώνεις το ρόλο των γύρω σου. Αν πάλι ξεκινά κάτι νέο στον τομέα της δουλειάς σου, τότε προσπάθησε να θέσεις εξαρχής τους κανόνες που θέλεις να υπάρξουν, ακόμα και αν αυτό μοιάζει με αλαζονική συμπεριφορά απέναντι σε άτομα που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα. Στον ερωτικό τομέα, είναι πιθανό να αρχίζεις να βλέπεις πως υπάρχει προοπτική για το επόμενο βήμα σε μία σχέση που αρχίζει να βαθαίνει, να αποκτά θεμέλια και να αντιμετωπίζει το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά από αυτή που είχε μπροστά της πριν από κάποιο χρονικό διάστημα.

Pathfinder.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 23 ως 29 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις ενδιαφέρουσες ημέρες, αν επιλέξεις τον δρόμο της ειλικρίνειας και της αμεσότητας. Θα υπάρξουν στιγμές που το συναίσθημα θα σε πνίγει, νιώθοντας ανίσχυρος να το διαχειριστείς. Ωστόσο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις ευθέως, χωρίς περιστροφές, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αδράξεις. Η συμβουλή αυτή σου ταιριάζει όποια και αν είναι η συναισθηματική σου κατάσταση. Αν έχεις ταίρι καλά θα κάνεις να μιλήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Αν πάλι αναζητάς έναν σύντροφο, η τακτική αυτή θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, την εβδομάδα αυτή ίσως υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους συνεργάτες, γεγονός που θα εμποδίσει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Μην ταράζεσαι και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αξιοποίησε την αυτοκυριαρχία και την αυτοσυγκράτηση που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό προς το τέλος της εβδομάδας για να ανακτήσεις τον έλεγχο. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς πιο ορθολογικά παραμερίζοντας το συναίσθημα που σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, την εβδομάδα αυτή ίσως υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους συνεργάτες, γεγονός που θα εμποδίσει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Μην ταράζεσαι και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αξιοποίησε την αυτοκυριαρχία και την αυτοσυγκράτηση που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό προς το τέλος της εβδομάδας για να ανακτήσεις τον έλεγχο. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς πιο ορθολογικά παραμερίζοντας το συναίσθημα που σε οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.

Tlife.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ την εβδομάδα 23 ως 29 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Το συναίσθημα φαίνεται πως θα κυριαρχήσει την εβδομάδα αυτή και σε ωθεί σε αντιδράσεις που εκφράζουν αγάπη και ενδιαφέρον, αλλά κάποιες στιγμές φαίνεται πως θα είναι πιο έντονες και ακραίες. Φρόντισε να κρατήσεις τον έλεγχο, να πλησιάσεις το ταίρι σου, να μιλήσεις ανοιχτά για ό,τι σε ενοχλεί και να μην επιτρέψεις την υπερβολή να δημιουργήσει αναστάτωση στη σχέση σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα αν καταφέρεις να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου. Θα πρέπει να είσαι σαφής, ευθύς και αποφασιστικός αν θέλεις να πετύχεις σε διαπραγματεύσεις ή να βοηθήσεις τις συνεργασίες σου να εξελιχθούν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την συμπεριφορά σου κόσμια, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις κάποιες φορές. Οι πιέσεις από το πλανητικό σκηνικό θα είναι έντονες. Στα οικονομικά, χρειάζεται μέτρο και καλό προγραμματισμό. Αν μείνεις εντός πλάνου όλα θα πάνε καλά.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα αν καταφέρεις να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου. Θα πρέπει να είσαι σαφής, ευθύς και αποφασιστικός αν θέλεις να πετύχεις σε διαπραγματεύσεις ή να βοηθήσεις τις συνεργασίες σου να εξελιχθούν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την συμπεριφορά σου κόσμια, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις κάποιες φορές. Οι πιέσεις από το πλανητικό σκηνικό θα είναι έντονες. Στα οικονομικά, χρειάζεται μέτρο και καλό προγραμματισμό. Αν μείνεις εντός πλάνου όλα θα πάνε καλά.

Tlife.gr · 23-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
01:30
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο
ΕΡΤ 1
01:20
INDIAN SUMMERS
Σειρά
MAD TV
01:00
MUSIC NON STOP GR
Σόου
MTV
01:00
CLICKBAIT
Άλλο
TV Μακεδονία
01:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
01:00
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 3
01:00
Η ΛΕΥΚΗ ΣΚΛΑΒΑ
Σειρά
ANT1
00:00
COWBOYS & ALIENS
Σειρά
Alpha
00:00
ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ
Σειρά
Kontra Channel
00:00
KONTRA 24
Σόου
Mega Channel
00:00
Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ
Σειρά
Βουλή
00:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα