×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά:

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, βρες χρόνο και την ανάλογη διάθεση για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του. Ιδιαίτερα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις δραστικές κινήσεις, για να ανανεώσεις τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί, θα συναντήσετε άτομα, που θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και αν αποφασίσετε να γίνετε πιο εκδηλωτικοί, θα ανταμειφθείτε αναλόγως. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αν είσαι Κριός, κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις, θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους για καλύψεις τις ανάγκες σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αν είσαι Κριός, κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις, θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους για καλύψεις τις ανάγκες σου.

Tlife.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά:  Η αλήθεια είναι πως με την πάροδο των ημερών θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε θέση να ανοίξεις και πάλι το στόμα σου, να επιτρέψεις στο μυαλό σου να λειτουργήσει, να αισθανθείς πως έχεις κάτι να πεις με αποτέλεσμα να πάρεις και πάλι μπροστά. Μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα σοκ που έχει να κάνει με τις εξελίξεις στη δουλειά ή την προσωπική σου ζωή και να πρέπει να αντιδράσεις χωρίς να γνωρίζεις ποιο είναι το ενδεδειγμένο συναίσθημα. Να θυμώσεις και να εκνευριστείς, να τσακωθείς ή μήπως να βάλεις τα κλάματα; Να πανηγυρίσεις επειδή φαίνεται να πετυχαίνεις το στόχο σου ή μήπως να αγχωθείς επειδή σου ανατίθενται ευθύνες και υποχρεώσεις που αναζητούσες αλλά ταυτόχρονα σε βαραίνουν; Το ζητούμενο της εβδομάδας είναι να μπορέσεις να αντιδράσεις, ακόμα και αν πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο απέναντι σε μία κλειστή πόρτα, σε μία καρδιά που κλείδωσε, σε ένα μυαλό που κατέβασε ρολά, σε ένα γεγονός που φαντάζει τελεσίδικο. Το θέμα είναι αν αξίζει να δοκιμάσεις να αλλάξεις μία απόφαση ή αν είναι προτιμότερο να δοκιμάσεις να ανοίξεις ένα νέο δρόμο για να αλλάξεις πορεία. Για να απαντήσεις σε αυτό το δίλημμα το μόνο που χρειάζεται είναι να απαντήσεις σε μια χαρακτηριστικά ταυρίσια ερώτηση: ποια προοπτική είναι πιο κοντά στις αντικειμενικές δυνατότητες σου;

Pathfinder.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά:

Προσωπικά: Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί την τελευταία περίοδο από το πολύ άγχος που έχεις υπάρχει ένας εκνευρισμός στην σχέση σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου. Πέρνα τον χρόνο σου με δικά σου άτομα όσο μπορείς καλύτερα και που θα πάει θα έρθει και αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επιχειρηματικά: Οι προοπτικές που έχεις αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Σε βεβαιώνω ότι μπορεί τα έξοδα σου να είναι πολλά αλλά θα αρχίσουν και τα έσοδα σου να αυξάνονται.

In2life.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά:

Προσωπικά: Με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου στην σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά αλλά πολλές φορές έχεις πολλές εντάσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να μιλήσεις μαζί του και να κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα που θα φέρει και μια νότα ανανέωσης. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη θα σου δώσει όλα τα φόντα για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτο εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις και να τακτοποιήσεις και υποχρεώσεις που έχεις.

In2life.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Χωρίς να λείπουν οι δυσκολίες, η περίοδος ίσως αποδειχτεί σημαντική τόσο για σχέδια στα σκαριά, αλλά και για διακοπές. Ο Δίας στο ζώδιό σας λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας και εξυπηρετεί βασικές ανάγκες. Τολμήστε όσα διστάζετε. Προωθήστε το προφίλ σας προβάλλοντας τα ταλέντα σας σε χώρους που θέλετε να κατακτήσετε και δώστε τις εντυπώσεις εκείνες που θα φέρουν την ανταπόκριση που περιμένετε.

Agelioforos.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά:

Προσωπικά: Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αλλάξεις και εσύ λίγο την συμπεριφορά σου; Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σε αφήσει μην χάνεις το κουράγιο σου. Βγες διασκέδασε πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία έρχεται και το ταίρι που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα πάει άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της δουλειάς σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Πρέπει να ηρεμήσεις να μην αγχώνεσαι να προγραμματιστείς περισσότερο και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Τα έξοδα και οι σπατάλες θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την εβδομάδα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

In2life.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά:

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρος και επιθετικός και αν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν, μπορείς να τα διορθώσεις με ήπιο και γλυκό τρόπο. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή σου, για να κάνεις έναν σωστό διάλογο ώστε να διευκρινιστούν κάποια πράγματα, που θα βελτιώσουν τη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, πάψε να γκρινιάζεις. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου! Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Ζυγέ, είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της δουλειάς σου. Καλά θα κάνεις να μη διστάσεις να ρισκάρεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς, με τις ικανότητες που έχεις, να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητα τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Φίλε Ζυγέ, είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της δουλειάς σου. Καλά θα κάνεις να μη διστάσεις να ρισκάρεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς, με τις ικανότητες που έχεις, να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητα τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα.

Tlife.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά:  Η εβδομάδα που πρέπει να αποσαφηνίσεις αυτά που πραγματικά επιδιώκεις και επιθυμείς από αυτά που σου έχουν φορτώσει άλλοι πάνω στη ζωή σου, είναι εδώ! Με την αντίθεση Αφροδίτης/Πλούτωνα στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου να ατονεί σταδιακά, είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποστάσεις από συζητήσεις που ματώνουν, από σκέψεις που στοιχειώνουν, από μνήμες που σε κατατρέχουν. Φρόντισε να ασχοληθείς μόνο με το παρακάτω, με το παρόν και το αύριο, να σχεδιάσεις τις διακοπές σου χωρίς να σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχε χαλάσει κάτι που φάνταζε ιδανικό. Τακτοποίησε τις προτεραιότητες στο μυαλό σου, άφησε πίσω σου συνήθειες που δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτό το χρονικό διάστημα και τόλμησε να γίνεις πιο άμεσος/η. Η ώρα που θα πρέπει να μιλήσεις χωρίς να χρειάζεται να απαντήσεις, άρα να μιλήσεις εκφράζοντας τις δικές σου πεποιθήσεις και ανάγκες, πλησιάζει και θα πρέπει να είσαι σε θέση να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα. Και επειδή γνωρίζω ότι αυτό που σου ζητάω είναι ζήσεις με ένα τρόπο που έχεις ξεχάσει εδώ και χρόνια, νομίζω ότι είναι σωστό να συμπυκνώσω σε μια φράση αυτό που καλείσαι να κάνεις: να βάλεις τον εαυτό σου σε πρώτο πλάνο! Και αυτό απαιτεί να στεναχωρήσεις, να πονέσεις και να ξεβολέψεις άλλους. Νομίζω ότι σου αξίζει όμως να σπάσεις τα δεσμά, δε νομίζεις;

Pathfinder.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά:

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Κάνε μια κουβέντα, που θα καταλήξει κάπου και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Το Σαββατοκύριακο βρες χρόνο για τον σύντροφό σου και μην τον σπαταλάς σε δραστηριότητες, που ξέρεις εκ των προτέρων πως δε θα σε γεμίσουν. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αν είσαι Τοξότης, αυτήν την εβδομάδα καλύτερα να μην οριστικοποιήσεις συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια. Μην προχωρήσεις στις αποφάσεις που έχεις πάρει, αδιαφορώντας για το αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να περιορίσεις τις αγορές σου και συνέχισε με έναν προγραμματισμό για να βάλεις μια τάξη στον προϋπολογισμό σου. Ακούγεται δύσκολο, αλλά δεν είναι!   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αν είσαι Τοξότης, αυτήν την εβδομάδα καλύτερα να μην οριστικοποιήσεις συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια. Μην προχωρήσεις στις αποφάσεις που έχεις πάρει, αδιαφορώντας για το αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να περιορίσεις τις αγορές σου και συνέχισε με έναν προγραμματισμό για να βάλεις μια τάξη στον προϋπολογισμό σου. Ακούγεται δύσκολο, αλλά δεν είναι!

Tlife.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αυτή την εβδομάδα και ειδικότερα από την 1η του μήνα που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα αγαπητέ Λέοντα. Η επικοινωνία σου θα γίνει πολύ καλύτερη. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη του! Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν σε βάζουν σε σκέψεις.

Προσωπικά: Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη αυτή την περίοδο να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του πεις για αυτά που αισθάνεσαι για εκείνο. Κάντο και μην αργείς καθόλου γιατί η σχέση σου αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει μόνιμος φίλος μην αγχώνεσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την αποχωριστείς και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου τα πας μια χαρά αλλά το τρέξιμο που έχεις είναι πάρα πολύ. Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα είναι πάρα πολλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να βάλεις πολύ προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

Oroskopos.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αυτή την εβδομάδα και ειδικότερα από την 1η του μήνα που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα αγαπητέ Λέοντα. Η επικοινωνία σου θα γίνει πολύ καλύτερη. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη του! Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν σε βάζουν σε σκέψεις.

Προσωπικά: Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη αυτή την περίοδο να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του πεις για αυτά που αισθάνεσαι για εκείνο. Κάντο και μην αργείς καθόλου γιατί η σχέση σου αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει μόνιμος φίλος μην αγχώνεσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την αποχωριστείς και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου τα πας μια χαρά αλλά το τρέξιμο που έχεις είναι πάρα πολύ. Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα είναι πάρα πολλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να βάλεις πολύ προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

Oroskopos.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αυτή την εβδομάδα και ειδικότερα από την 1η του μήνα που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα αγαπητέ Λέοντα. Η επικοινωνία σου θα γίνει πολύ καλύτερη. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη του! Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν σε βάζουν σε σκέψεις.

Προσωπικά: Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη αυτή την περίοδο να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του πεις για αυτά που αισθάνεσαι για εκείνο. Κάντο και μην αργείς καθόλου γιατί η σχέση σου αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει μόνιμος φίλος μην αγχώνεσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την αποχωριστείς και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου τα πας μια χαρά αλλά το τρέξιμο που έχεις είναι πάρα πολύ. Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα είναι πάρα πολλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να βάλεις πολύ προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

Oroskopos.gr · 29-07-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
11:35
CHARMED
Σειρά
Star Channel
11:20
TEEN DAYS
Παιδική εκπομπή
Alpha
11:00
TV MALL
Ειδήσεις
Kontra Channel
11:00
ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
MAD TV
11:00
LOCA REPORT
Μαγκαζίνο
MTV
11:00
GREEK SUMMER HITS
Μουσική εκπομπή
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Μαγκαζίνο
Mega Channel
10:00
ΠΡΩΙΝΟ MOU
Μαγκαζίνο
Βουλή
10:00
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Άλλο
ΝΕΡΙΤ
10:00
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σειρά
ΣΚΑΪ
10:00
ONLINE
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

07:00
Trailer
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
Ταινία
15:00
Trailer
ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ
Ταινία
11:10
Trailer
JOBS
Ταινία
09:00
Trailer
ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ
Ταινία
13:25
Trailer
PARADISE
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα