×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά:  Ο κυβερνήτης σου Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 29 Ιουνίου, μετά από μία μακρά ανάδρομη πορεία δυόμισι περίπου μηνών, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για να πεις αλήθειες, να κάνεις όσα δεν τόλμησες τόσο καιρό, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να σηκώσεις βάρη που σου αναλογούν και να πετάξεις ευθύνες που δεν είναι δικές σου. Η προσωπική σου μάχη με τις νέες συνθήκες διαβίωσης και εγκεφαλικής θεώρησης των δεδομένων συνεχίζει να υφίσταται ως μία πρόκληση για δράση, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν μπορείς να προσμετρήσεις και την παρουσία της άλλης πλευράς σε αυτό το χορό για δύο. Η διάσπαση των ορίων φαντάζει μία ευχάριστα ανακουφιστική πράξη, αφού με αυτό τον τρόπο θα διώξεις από το μυαλό σου έννοιες που σε βαραίνουν, αλλά την ίδια στιγμή αναρωτιέσαι αν μπορείς να πετάξεις έτσι εύκολα μία ιστορία κάποιας μακράς περιόδου που δεν είναι βέβαιο πως έχει κλείσει και μέσα σου. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερο, πως πρέπει να δώσεις ή να λάβεις απαντήσεις, οι οποίες μπορεί να μην είναι λεκτικές, αλλά να βασίζονται πάνω σε πράξεις που δείχνουν ανάγκη για δράση και επαφή με το μέλλον.

Pathfinder.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Με τις επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα και με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο και να σε επηρεάζει θα έρθεις αντιμέτωπος με εμπόδια, αγαπητέ Ταύρε. Βέβαια, οι συγκυρίες όπως η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την Πέμπτη, θα σου δώσουν τα μέσα για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Εξάλλου και η αναγνώριση από το περιβάλλον σου θα συμβάλει σε αυτό. Τα οικονομικά θα σε αγχώσουν κάπως, αν όμως θέλεις να κάνεις προκοπή, πρέπει να μαζευτείς. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι ίσως χρειαστεί να παραμελήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, καθώς τα μέλη της οικογένειας σου - αν δεν είσαι μόνος- θα παραπονιούνται συχνά φέρνοντας σε, σε δυσάρεστη και αγχωτική θέση. Προσπάθησε να μπεις και στην δική τους θέση και πέρνα ουσιαστικό χρόνο μαζί τους, καλύπτοντας τα κενά του παρελθόντος. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Προσωπικά: Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς και λες στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν. Με τις καλές επιρροές του Ερμή μέχρι την Πέμπτη στους Διδύμους, πλησίασέ τον και έλα πιο κοντά του, συναισθηματικά αλλά και ερωτικά. Μια καινούργια γνωριμία για εσένα που κάνεις «παρέα» ακόμη με τη… μοναξιά, θα σου αλλάξει τη ζωή. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να φάνταζαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να φάνταζαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Tlife.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στις 29 Ιουνίου, μετά από μία μακρά ανάδρομη πορεία δυόμισι περίπου μηνών, σηματοδοτεί εξελίξεις στον τομέα της καθημερινότητας σου με στόχο να αισθανθείς περισσότερο υγιής (σωματικά και πνευματικά) σε σχέση με το περιβάλλον που κινείσαι. Ίσως να ολοκληρώνεται ένας κύκλος εργασιακής πραγματικότητας και να καλείσαι να μετρήσεις κέρδη και ζημιές, να κάνεις τον τελικό απολογισμό ώστε να αποφασίσεις αν συνεχίζεις ή απομακρύνεσαι οριστικά. Ίσως πάλι να εξάγονται αποτελέσματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και να βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική της χάραξης μίας νέας πορείας διατροφικών και αθλητικών συνηθειών με στόχο να ανακαλύψεις εν νέου την υγιή πλευρά του εαυτού σου. Είναι όμως και ώρα να φέρεις την προσωπική σου ζωή μέσα στο πλαίσιο της γήινης πραγματικότητας, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να δρας μονόπλευρα. Η σχέση σου πρέπει να γίνει μέρος της νέας σου ζωής, αφού μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα που δείχνει αν είσαι έτοιμος/η να δεσμευτείς ή να χωρίσεις. 

Pathfinder.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά:  Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στις 29 Ιουνίου φωνάζουν πως πρέπει να κάνεις κάτι ώστε να επιδιορθώσεις την ερωτική σου ζωή. Μετά από ένα διάστημα που κρύφτηκες, που έζησες στο σκοτάδι και την παρανομία, που προσπάθησες να δοκιμάσεις παλιά πατρόν σε νέες εποχές, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για μία αναμέτρηση ουσίας. Το συναίσθημα και η λογική θα κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους, με το συναίσθημα όμως να είναι αρκετά δυνατό αυτή τη χρονική στιγμή και να μην επιτρέπει στη λογική να θέσει τους δικούς της κανόνες. Στον επαγγελματικό τομέα, θα αντιμετωπίσεις αναχώματα και εμπόδια, θα χρειαστεί να παλέψεις για να περάσεις τη γνώμη σου σε αφεντικά και πρόσωπα εξουσίας, αλλά στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να νιώθεις και μία ψυχική ικανοποίηση για αυτό που κάνεις και όχι να κοιτάζεις μόνο το υλικό όφελος. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεδιαλύνει πολλά για τα αισθήματα σου απέναντι σε πρόσωπα που περνάς χρόνο μαζί τους, οπότε προσπάθησε να ζυγίσεις τα πράγματα όχι πάνω στη βάση όσων λένε οι άλλοι, αλλά στη βάση της δικής σου ικανοποίησης. 

Pathfinder.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η εβδομάδα δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσένα, αγαπητέ Λέοντα. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τα πράγματα φαίνεται να είναι τα ίδια, ενώ η υγεία σου φαίνεται να σε απασχολήσει περισσότερο. Ο εκνευρισμός, η ανασφάλεια και η κούραση φαίνεται πως σε έχουν βαρύνει πολύ και το πρώτο σου ζητούμενο αυτές τις μέρες θα είναι να ξεκουραστείς και να “αδειάσεις” από άγχη και ευθύνες. Κάνε το, αλλά με μέτρο. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από την Πέμπτη και μετά, θα σου επιτρέψει να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, όσον αφορά τις ευθύνες και τα δικαιώματά σου. Το Σαββατοκύριακο, με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο, πρόσεξε να μην παραπλανηθείς από λόγια ανθρώπων που σε γοητεύουν και άφησε λίγο το χρόνο να επιβεβαιώσει τις όποιες προθέσεις τους.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα, θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις, να το πεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ταίρι αυτήν την περίοδο, πρέπει να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και πολύ γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Όσο για τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό είναι να σκεφτείς καλά αν προλαβαίνεις αυτήν την περίοδο να τις αναλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Όσο για τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό είναι να σκεφτείς καλά αν προλαβαίνεις αυτήν την περίοδο να τις αναλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

Tlife.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η σταθερότητα στα οικονομικά σου παραμένει, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, γεγονός που σε βοηθάει σημαντικά να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Παράλληλα, με τη δυναμική προσπάθεια που κάνεις, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Με αυτόν τον τρόπο οι επιλογές σου σε επαγγελματικά ζητήματα θα σε οδηγήσουν στην πρόοδο και την αύξηση χρημάτων. Στον τομέα των σχέσεων έχεις σύμμαχό σου τον Άρη, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από την Πέμπτη και μετά, γι’ αυτό εξωτερίκευσε άφοβα τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, για να σε στηρίξει και αυτός με την σειρά του. Όσον αφορά την υγεία σου, δώσε λίγο παραπάνω σημασία στα ψυχοσωματικά προβλήματα που ανά καιρούς παρουσιάζεις και μην τα προσπερνάς για ακόμη μια φορά.

Προσωπικά: Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες, φίλε Παρθένε. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις, ώστε να περάσετε όμορφα, απαλλαγμένοι και οι δυο από άγχη, φοβίες και ανασφάλειες. Και εσύ που «μιλάς» ακόμη με τη… μοναξιά, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Καλό είναι να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα βελτιώσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Καλό είναι να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα βελτιώσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν.

Tlife.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά:  Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να σε εκπλήξει ή να σε κάνει να σαστίσεις μπροστά στις προκλήσεις που θα δεχτείς. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μεγαλώνει το πρόβλημα, ρίχνει περισσότερο βάρος σε μία κατάσταση που γνωρίζεις πως πρέπει να αντιμετωπίσεις και μπορεί να αυξάνει την πίεση που δέχεσαι από πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στις 29 Ιουνίου αποτελεί ακόμα μία ένδειξη πως πρέπει να γίνει κάτι, πως είναι καιρός να σταματήσεις να υπομένεις και περιμένεις λύσεις από άλλους, και πως είναι καιρός να ανοίξεις το στόμα σου για να μιλήσεις από τα βάθη της ψυχής σου. Μπορεί να έχεις να πεις πράγματα που πονάνε κάποιους, αλλά κυρίως εσένα, αφού θα μιλήσεις για ανοικτές πληγές, για τραύματα που δεν κλείνουν αλλά γίνονται συνειδητά και για σχέσεις που δεν επιδέχονται επιδιόρθωσης. Αν όμως δεν κάνεις κάτι τέτοιο, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η για ένα συμβιβασμό που δεν είναι καθόλου ρόδινος για εσένα, αλλά μπορεί να αποτελέσει μεγάλο μάθημα ώστε να μάθεις να εκφράζεσαι στο σωστό timing ώστε να αποφεύγεις να εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που σε οδηγούν σε θυσία των προσωπικών σου αναγκών και επιθυμιών. 

Pathfinder.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά:  Το μεγάλο νέο της νέας εβδομάδας είναι η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στις 29 Ιουνίου, ένα γεγονός που καλείσαι να γιορτάσεις με μία έναρξη που δε φοβάσαι να κοινοποιήσεις στους γύρω σου. Αν εδώ και δύο περίπου μήνες περιμένεις ένα θαύμα για να ξεκολλήσεις από μία κατάσταση αναμονής, τότε το μόνο θαύμα που μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η ανάγκη σου να ορίσεις τη ζωή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άκρως συνειδητές αποφάσεις έναρξης μίας νέας επαγγελματικής πορείας, βασιζόμενος/η σε μία ομάδα ανθρώπων που έχεις γύρω σου και είναι σε θέση να στηρίξετε από κοινού ένα όνειρο που μοιάζει με έξοδο από την κρίση. Η επιθυμία σου να γεννηθεί κάτι όμορφο στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε οδηγήσει στη συνειδητοποίηση πως είναι καιρός να κάψεις ένα παρελθόν που σε ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό σου και να κοιτάξεις προς μία νέα κατεύθυνση χωρίς να φοβάσαι τη μοναξιά που θα διασχίσεις. Η νέα αυτή εβδομάδα θα σε βοηθήσει να θέσεις σε κίνηση τη ζωή σου, αρκεί να είσαι σωματικά και ψυχικά δυνατός/η να περπατήσεις χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτίθεσαι.

Pathfinder.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές στα οικονομικά σου καθώς και νέες, κερδοφόρες επενδύσεις και συμφωνίες, αγαπητέ Τοξότη. Με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την Πέμπτη θα δεις βελτίωση των οικονομικών σου και θα έχεις την ευκαιρία να επεκταθείς και να δραστηριοποιηθείς έντονα επαγγελματικά. Το χιούμορ και η ευχάριστη προσωπικότητα σου θα σε κάνουν αρκετά κοινωνικό κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θα περάσεις πολύ όμορφα όπου κι αν βρεθείς. Ωστόσο με τον Ερμή να έχει εισέλθει στον Καρκίνο έκρυθμες καταστάσεις με τον σύντροφό σου μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αφεθείς πλήρως στις προσταγές και στις επιθυμίες του, αλλά να προσπαθήσεις να εξηγήσεις και τα δικά σου θέλω και ανάγκες.

Προσωπικά: Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε να μην επαναπαύεσαι, φίλε Τοξότη. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου, αλλά βγάλε τον ερωτισμό σου, πέρασε χαλαρά αυτήν την εβδομάδα και θα δεις ότι θα ξεχαστούν όλα. Αν δεν έχεις ταίρι, άσε τα συναισθήματά σου ελεύθερα, για να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Επαγγελματικές Προβλέψεις Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Σε χαρακτηρίζει η εργατικότητα και η συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Σε χαρακτηρίζει η εργατικότητα και η συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Tlife.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά:  Η αναμέτρηση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου μπορεί να φέρει αυτοκαταστροφικές τάσεις στο προσκήνιο και να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να κρίνεις πολύ αυστηρά ένα πρόσωπο που γνωρίζεις πως είναι ευάλωτο, με αποτέλεσμα να λάβεις έντονα κριτικά σχόλια από άτομα του φιλικού σου κύκλου για συμπεριφορές που δε φαίνεται να ταιριάζουν με αυτά που αισθάνεσαι. Νιώθεις όμως έντονα αδικημένος/η και θέλεις να ξεσπάσεις, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχεις τη δύναμη να στραφείς προς την κατεύθυνση που απαιτείται, αλλά επιλέγεις μονοπάτια που σου είναι ξεκάθαρο πως θα έχεις το πάνω χέρι σε ότι και αν συμβεί. Ίσως πάλι να είναι η ώρα που θα κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον επαγγελματικό τομέα, που θα ζητήσεις ένα νέο ρόλο τον οποίο όμως θα πρέπει να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις μετά το καλοκαίρι όταν και θα αναλάβεις βάρη και ευθύνες ταυτόχρονα με προκλήσεις εξουσίας. Τη νέα εβδομάδα καλείσαι να σταματήσεις να κρύβεσαι από τις υποχρεώσεις που μπορεί να αναλαμβάνεις, αφού αν κάνεις κάτι διαφορετικό, τότε θα μοιάζει σαν να επιλέγεις να βρεις εμπόδια και αδιέξοδα σε μία πορεία που έτσι κι αλλιώς αρνείσαι να ακολουθήσεις.

Pathfinder.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά:  Η επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στις 29 Ιουνίου μπορεί να φέρει ουσιαστικές αλλαγές και κινητοποιήσεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Στον εργασιακό χώρο, φαίνεται να λαμβάνονται αποφάσεις από πρόσωπα εξουσίας με στόχο να υπάρξει κάθαρση, η οποία όμως δεν είναι βέβαιο πως στηρίζεται και στην απόλυτη δικαιοσύνη. Κάποιες υπόγειες διαβουλεύσεις που συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα μπορεί να οδηγούν στην τελική μορφή συμμαχιών, οι οποίες είναι σε θέση να προκαλέσουν εκπλήξεις όταν έρθουν στο προσκήνιο. Αν ο δικός σου ρόλος είναι κάπως μπερδεμένος, τότε προσπάθησε να διαβάσεις τις διαθέσεις ανθρώπων γύρω σου και φρόντισε να κοιτάζεις και πέρα από το γνώριμο οπτικό πεδίο σου, γιατί μπορεί να ανακαλύψεις ευκαιρίες επαγγελματικής αλλαγής που δε φανταζόσουν πως θα μπορούσαν να αποτελέσουν την επόμενη πρόκληση σου. Στον οικογενειακό τομέα, είναι η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μία παθογένεια ή μία σωματική ασθένεια, μέσα από θεραπεία που δεν είναι επιφανειακή αλλά στηρίζεται σε καταπιεσμένα συναισθήματα ίσως και ετών. Η τελευταία τριετία μπορεί να έχει αφήσει βαθιές ουλές στην καρδιά σου και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να καλύψεις χωρίς να σκάψεις και να ανακαλύψεις τα πραγματικά αίτια. 

Pathfinder.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά:  Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στις 29 Ιουνίου θα σε βοηθήσει να θέσεις σε κίνηση τα σχέδια για ένα ταξίδι, για μία εκδρομή που πιθανότατα να έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό αλλά αρνείσαι να κάνεις και πράξη. Η αλήθεια είναι πως ζορίζεσαι να βρεις το ρόλο σου μέσα σε μία σχέση, αλλά είναι μάλλον η ώρα που θα χρειαστεί να κάνεις κάτι ώστε να αποφασίσεις αν χωράς ή θέλεις να αποδράσεις. Τα αισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο που είναι δίπλα ή απέναντι σου είναι υπαρκτά, αλλά χρειάζονται και μία επανατοποθέτηση ως προς την καθημερινότητα σου, με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι να δοκιμάσεις την βιωσιμότητα μίας σχέσης μέσα από ένα ταξίδι. Ίσως πάλι να φτάνει στο τέλος της η προσωπική σου αναζήτηση σχετικά με το αν μπορείς να αποδεχτείς μία επαγγελματική πρόκληση που έχεις δεχτεί, σχετικά με το αν θα τολμήσεις να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μετακίνησης προς ένα νέο αντικείμενο ή περιβάλλον αφήνοντας πίσω σου χώρους και πρόσωπα που έμαθες να ζεις μαζί τους. Η νέα εβδομάδα θα κινητοποιήσει το μυαλό σου ώστε να θέσει σε κίνηση και το σώμα σου για εξελίξεις που μετά το καλοκαίρι θα πρέπει να λάβουν μία πιο δομημένη και μόνιμη εικόνα στη ζωή σου.

Pathfinder.gr · 28-06-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
23:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Σόου
MTV
23:00
Geordie Shore: Big Birthday Battle
Σόου
Mega Channel
23:00
SINGLES
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
23:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
Alpha
22:30
Χάνσελ & Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών
Σειρά
ANT1
22:15
IRON CHALLENGE
Άλλο
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Σόου
Star Channel
22:00
ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ
Παιδική εκπομπή
Βουλή
22:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
22:00
ΕΡΤ FOCUS
Σόου
ΕΡΤ 2
22:00
ΑΡΠΑ COLLA
Σειρά
E TV
21:00
PAROLE
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα