Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η βόμβα που θα σκάσει αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι κρότου ή λάμψης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα πρέπει να σε εκπλήξει αλλά να έχεις όσο το δυνατό περισσότερο καταφέρει να ελέγξεις την ενέργεια που θα εκλυθεί. Η ταχύτητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό στους γύρω σου ή σε έχει φτάσει στα όρια των σωματικών σου αντοχών, κάτι που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για μία λεκτική σύγκρουση ή για ένα σωματικό σου break down. Αν πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι με συνεργάτες, τότε κάνε εσύ το πρώτο βήμα σε μία τέτοια συζήτηση, αφού δε χρειάζεται να προσφέρεις χρόνο στους γύρω σου για να ετοιμάσουν το λόγο τους. Αν πάλι έχεις φορτώσει υπερβολικά το πρόγραμμα σου, τότε φρόντισε να βρεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις, αφού έχεις ανάγκη να προσφέρεις φροντίδα στον εαυτό σου. Στον ερωτικό τομέα, αν υπάρχει παρασκήνιο τότε προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να αλλάξει πολλά δεδομένα στη ζωή σου. Σε διαφορετική περίπτωση, λύσε το γόρδιο δεσμό χωρίς να εμπιστεύεσαι άλλους πως θα κάνουν κάτι τέτοιο.

Pathfinder.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα έχει ως στόχο να σε βγάλει από μία επικίνδυνα επιθετική καθημερινότητα και να σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό, να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που έχετε χαθεί, να βρεθείς κοντά σε φίλους και γνωστούς. Οι ρυθμοί στη δουλειά μπορεί να είναι έντονοι και απαιτητικοί ή να πρέπει να έρθεις σε διαδικασία σύγκρισης, άρα και σύγκρουσης, με άτομα που βρίσκεστε αντίπαλοι στην ίδια κούρσα. Αν πάλι βιώνεις την απόλυτη επαγγελματική ανέχεια, αν δε βλέπεις κανένα φως στην άκρη του τούνελ, τότε ίσως να έχει έρθει η ώρα ώστε να μιλήσεις με γνώριμα πρόσωπα που μπορεί να σου ανοίξουν ένα δρόμο που δε βλέπεις για την ώρα, να σου προσφέρουν την ευκαιρία να αισθανθείς και πάλι αισιοδοξία για τη ζωή. Στον ερωτικό τομέα, καλείσαι να μαλακώσεις τις αντιδράσεις σου και να πάψεις να παραμένεις κλεισμένος/η στον εαυτό σου, κάτι που όμως σημαίνει πως είναι η ώρα να φέρεις στην επιφάνεια τραύματα και ουλές από μία προηγούμενη σχέση, που θα σε βάλει όμως στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς με δικές σου παρερμηνείες και ελλείψεις μέσα στη συγκεκριμένη σχέση.

Pathfinder.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η απόσταση ανάμεσα στο σχέδιο και την πράξη μπορεί να μοιάζει με την απόσταση ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια τη νέα εβδομάδα. Από τη μία πλευρά, βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που μπορεί να μοιάζει να βρίσκεται σε αναβρασμό, μέσα στο οποίο υπάρχουν κινήσεις και εξελίξεις που σηματοδοτούν μεταβάσεις που δεν είναι εύκολο να καταγραφούν πλήρως. Σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί να αισθάνεσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου, αφού αναγνωρίζεις πως μετέχεις σε προσπάθειες εξέλιξης και αλλαγής, πως προσθέτεις το λιθαράκι σου σε πράξεις που είναι σε θέση να φέρουν ανατροπή σε επαγγελματικά ή ευρύτερα κοινωνικά δεδομένα. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι πιθανό να βιώνεις όλα τα παραπάνω σαν μία ταινία στην οποία λαμβάνεις μέρος, χωρίς όμως να θεωρείς πως συμβαίνουν και στην πραγματική ζωή, η οποία θα συνεχίσει να κυλά με τους ρυθμούς που σε έχει συνηθίσει. Προς το τέλος της εβδομάδας λοιπόν καλό θα ήταν να διαχωρίσεις αυτές τις δύο καταστάσεις και να προσπαθήσεις να οριοθετήσεις το σκηνικό της κάθε μίας πράξης, αφού είναι κρίμα να ζεις στο όνειρο ή να ονειρεύεσαι χωρίς στην πραγματικότητα να ζεις.

Pathfinder.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο την εβδομάδα 20 ως 26 Φεβρουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου, θα πρέπει σε μερικά θέματα να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όρια του, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να ακολουθήσεις το δρόμο του χωρισμού. Όσον αφορά τους ελεύθερους Καρκίνους μην εμπιστεύεστε και σε καμία περίπτωση μην πιστεύετε τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές και ερωμένες, γιατί η απογοήτευση παραμονεύει και σας έχει στήσει ήδη καρτέρι. Το νου σας!!! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

Tlife.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η νέα εβδομάδα σε ωθεί να συνεχίσεις να εκφράζεις τον εαυτό σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δημιουργείς αντιπάθειες και προβλήματα στους γύρω σου, αφού αισθάνεσαι πως έχει φτάσει η ώρα ώστε να κάνεις ολοκληρωτικά φανερή την παρουσία σου. Μπορεί να προκύπτει η ευκαιρία ώστε να κάνεις ταξίδια που ανοίγουν τον επαγγελματικό σου κύκλο, να συζητάς σχέδια που καταστρώνεις για την υπάρχουσα δουλειά σου και να λαμβάνεις την αποδοχή τρίτων ή να είσαι έτοιμος/η να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου σε ένα αντικείμενο που φαίνεται να αλλάζει την ιδιότητα σου. Ίσως πάλι να υπάρχει έντονη ερωτική έλξη με ένα άτομο που έρχεται από μακριά ή που γνώρισες τυχαία και φέρνει μία γλώσσα που ιντριγκάρει το πάθος ανάμεσα σας, με αποτέλεσμα να έχεις θέσει σε δεύτερη μοίρα την υπάρχουσα σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που καλείσαι να έχεις κατά νου είναι μήπως ενθουσιάζεσαι από το θαυμασμό και τις υποσχέσεις που λαμβάνεις, με αποτέλεσμα να χάνεις την ουσία και να εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις που είναι πολύ εύκολο να λειτουργούν στο παρασκήνιο, επιτρέποντας σου να θεωρείς πως κινείσαι σε μία λεωφόρο χωρίς μπλόκα.

Pathfinder.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 20 ως 26 Φεβρουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η παραμονή του Άρη στον Κριό θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που είναι στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Και αν μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό, μην κάθεσαι καθόλου - κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία! Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια, που θέλεις να κάνεις και ακόμα καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες για την άνοδο της καριέρας σου. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στον χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα γι’ αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια, που θέλεις να κάνεις και ακόμα καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες για την άνοδο της καριέρας σου. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στον χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα γι’ αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Tlife.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Τι είναι αυτό που σε χαλαρώνει και βοηθά να λαμβάνεις αποστάσεις από τη σκληρή και επίπονη καθημερινότητα; Αυτό το ερώτημα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει τη νέα εβδομάδα, αλλά την ίδια στιγμή θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις απαντήσεις που δε φανταζόσουν πως μπορεί να υπάρξουν. Μία πιθανή προοπτική είναι να αποφασίσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ και να εκμεταλλευτείς την ευνοϊκή συγκυρία να νιώσεις περισσότερο αγαπητός/η και ποθητός/η, να φλερτάρεις και να παθιαστείς, να ζήσεις για τη σχέση που έχεις ή για αυτή που επιδιώκεις να αποκτήσεις. Μία άλλη προοπτική είναι να ασχοληθείς περισσότερο με τα προσωπικά σου επαγγελματικά ενδιαφέροντα, να συναντηθείς με άτομα που φαίνεται να είστε σε θέση να σχεδιάσετε από κοινού κάτι νέο, να αφήσεις στην άκρη την καθημερινή ρουτίνα και να ζήσεις κάπως διαφορετικά. Η νέα εβδομάδα όμως σου φωνάζει επίσης πως είναι ώρα να κάνεις οικονομία δυνάμεων, να προσέξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σωματικές και ψυχικές σου αντοχές, γιατί είναι κρίμα να πέσεις στην παγίδα να επενδύσεις σε κάτι που στο τέλος θα χαθεί σαν να μην υπήρξε καν.

Pathfinder.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα σου προσφέρει την ευκαιρία να κοιμίσεις τους γύρω σου και να καταφέρεις να περάσεις κάτω από τη μύτη τους αυτό που κρύβεις, αλλά την ίδια στιγμή κινδυνεύεις να πέσεις και εσύ ο/η ίδιος/α σε μία παρόμοια παγίδα. Πιθανότατα να ασχολείσαι πολλές ώρες με τα επαγγελματικά σου, να χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο και κόπο σε ζητήματα που θα σε φέρουν σε έντονη συζήτηση ή ακόμα και κόντρα με συναδέλφους σου, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε αποφασιστικές στιγμές. Αντί όμως να πέσεις με το κεφάλι στο θέμα, αντί να στοχεύσεις στην καρδιά του ζητήματος και να προκαλέσεις μεγάλη αναστάτωση, καλύτερα να δείξεις πως συμφωνείς με την άλλη πλευρά, με στόχο να εξετάσεις κατά πόσο εννοεί αυτά που αναφέρει. Σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια, θα χρειαστεί να αποδείξεις πως εννοείς αυτά που λες και δείχνεις, αφού θα πρέπει να παίξεις όσο πιο πειστικά γίνεται το ρόλο που αποφασίζεις να ράψεις πάνω σου. Αν όμως βιώνεις μία ερωτική ή επαγγελματική φαντασίωση, τότε φρόντισε να μιλήσεις σε πρόσωπα που συνεχίζουν να πατάνε πάνω στη Γη για να σε επαναφέρουν αν πετάς στα σύννεφα ή για να σου επιβεβαιώσουν πως δεν υπάρχει παγίδα.

Pathfinder.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 20 ως 26 Φεβρουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις πως η Αφροδίτη που κινείται στον Κριό θα σε ευνοήσει για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση από κοινού με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός μωρού ή την αλλαγή κατοικίας. Και εσύ που ακόμα ζεις με τη μοναξιά παρέα μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτός και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην ανησυχείς, όμως γιατί ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να βάλεις πολλά πράγματα σε μια καλή σειρά. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα και μείνε πιστός στις υποχρεώσεις σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην ανησυχείς, όμως γιατί ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να βάλεις πολλά πράγματα σε μια καλή σειρά. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε στο τέλος της εβδομάδας να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα και μείνε πιστός στις υποχρεώσεις σου.

Tlife.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερο την εβδομάδα 20 ως 26 Φεβρουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις περαιτέρω αξία, γιατί μόνο η ανασφάλεια σου θα είναι υπαίτια για αυτήν την αναστάτωση. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωση σου ισχύει το γνωμικό ότι το καλό πράγμα αργεί να έρθει… Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και θα κυλήσουν ακόμη καλύτερα όσο περνούν οι μέρες. Οι πλανήτες θα στρώσουν τον δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου για αυτά που θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να μην κάνεις κινήσεις που μόνο έξοδα φέρνουν. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις διαιωνίζεις άλλο.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και θα κυλήσουν ακόμη καλύτερα όσο περνούν οι μέρες. Οι πλανήτες θα στρώσουν τον δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου για αυτά που θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να μην κάνεις κινήσεις που μόνο έξοδα φέρνουν. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις διαιωνίζεις άλλο.

Tlife.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο την εβδομάδα 20 ως 26 Φεβρουαρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο σπίτι σου και μετέτρεψε το βαρύ κλίμα που πιθανόν να κυριαρχεί σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα σε φάση ψαξίματος, συνέχισε να αναζητάς το άλλο σου μισό και ό χρόνος να ξέρεις ότι πρόκειται πολύ γρήγορα να σε ανταμείψει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στα οικονομικά σου η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στα οικονομικά σου η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.

Tlife.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η νέα εβδομάδα κουβαλά μαζί της την τελευταία Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θέλοντας να κλείσει ένα μεγάλο κύκλο δύο περίπου ετών, υπενθυμίζοντας σου πως δεν μπορείς να ζεις απλά και μόνο μέσα στην πραγματικότητα, αλλά επιδιώκεις να περνάς βόλτες και από τον κόσμο του φανταστικού παραμυθιού. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχουν αυξηθεί τα έξοδα σου, να πρέπει να υπολογίσεις κάποια νέα δεδομένα που θα έκαναν ένα άλλο άτομο να χάσει τον ύπνο του λόγω της οικονομικής ανασφάλειας ή να πρέπει να αρχίσεις να λειτουργείς με εντελώς τεχνοκρατικό τρόπο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε στενεύει. Την ίδια όμως στιγμή, σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να αρχίσεις να λες ένα παραμύθι σε άτομα στην εργασία σου, ώστε να σπάσεις τον πάγο ή για να μαλακώσεις τις εντάσεις. Μπορεί μέσα στα έξοδα που έχουν προκύψει, να προσθέσεις την αγορά κάποιων δώρων για αγαπημένα σου πρόσωπα που θα αλλάξει το κλίμα στη σχέση σας. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να επιστρέψεις στο παλιό σου μοναδικό τρόπο ζωής, που αντιλαμβάνονται ελάχιστοι, αφήνοντας στην άκρη την ανταγωνιστική πραγματικότητα που είναι πλέον βέβαιο πως δε σου ταιριάζει.

Pathfinder.gr · 23-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
03:15
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
03:00
MUSIC NON STOP GR
Σόου
MTV
03:00
ONLY HITS
Σόου
TV Μακεδονία
03:00
VICE
Σόου
ΕΡΤ 3
03:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
Σόου
ΕΡΤ 1
02:40
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Σόου
Alpha
02:30
ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΜΠΕΚΑ
Άλλο
Star Channel
02:15
ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ
Παιδική εκπομπή
Mega Channel
02:10
ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
Σειρά
E TV
02:00
LA BIRI BIRI
Άλλο
Kontra Channel
02:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
Βουλή
01:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα