Η Αγροδιατροφή στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου: Από τη Γη στο Παγκόσμιο Τραπέζι
Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου διαθέτουν έναν αστείρευτο γαστρονομικό και πολιτισμικό πλούτο, ο οποίος παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτος σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτός ο γαστρονομικός θησαυρός όμως, χρειάζεται μια νέα στρατηγική προσέγγιση: την εξωστρέφεια και τη σύνδεση με τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό εμπειρίας και τον πολιτισμό της διαδραστικότητας. Η Ώρα της Εξωστρέφειας Οι αγροδιατροφικοί πόροι του Βορείου Αιγαίου δεν είναι απλώς προϊόντα. Είναι φορείς πολιτισμού, ιστορίας και τοπικής ταυτότητας. Το ζητούμενο πλέον δεν είναι μόνο η παραγωγή, αλλά και η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Μέσα από σύγχρονα εργαλεία branding, πιστοποίησης ποιότητας και διεθνούς προώθησης, τα προϊόντα αυτά μπορούν να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στη διεθνή αγορά. Η ψηφιακή καταγραφή όλων των αγροδιατροφικών προϊόντων μέσα από έναν διαδραστικό "Αγροδιατροφικό Χάρτη" αποτελεί κρίσιμο βήμα. Ένας τέτοιος ψηφιακός χάρτης, που θα περιλαμβάνει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(33)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(52)
- Θεσσαλία(248)
- Θεσσαλονίκη(27)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(144)
- Μακεδoνία(65)
- Πελοπόννησος(96)
- Στερεά Ελλάδα(46)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.