GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Προσπαθήστε να αξιοποιείστε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν σχεδόν στην πόρτα σας. Οι επιχειρηματίες θα κλείσετε συμφωνίες για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας, ενώ όσοι έχετε δουλέψει σκληρά καταφέρνετε να κατακτήσετε την πολυπόθητη θέση που ονειρεύεστε, τοποθετώντας την καθημερινότητα σας σε άλλες βάσεις (ιδίως οι γεννημένοι από 4-6/4). Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astro4u.gr Η καρδιά ανοίγει και οι αισθήσεις γεμίζουν με τον ιδιαίτερα αρωματικό LUNGO FRAGRANTE, ένα εξαιρετικά ισορροπημένο και απολαυστικό χαρμάνι τα καβουρδισμένα αρώματα κάθε κόκκου καφέ απογειώνονται ενώ στη συνέχεια καταλαγιάζουν σε μια φίνα προσγείωση. 

Newsbeast · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Σήμερα θα το γιορτάσετε με το δικό σας τρόπο με το σύντροφό σας. Ενα λουκούλλειο γεύμα είναι ό,τι καλύτερο, αρκεί βέβαια να μην ξεφύγετε από το ρομαντικό πλαίσιο. Στο «κάδρο» μπαίνει -αναγκαστικά- και η εργασία, σε θετικό όμως κλίμα.

Agelioforos.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά:

Προσωπικά: Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν.

Επιχειρηματικά: Θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα στα επαγγελματικά σου, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις και πολλές απολαβές.

In2life.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να αναγκαστείτε να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Κινηθείτε προσεκτικά προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Παράλληλα μπορείτε τώρα να διορθώσετε και τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί.

Zodia123.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Κινηθείτε γρήγορα και ευέλικτα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αν κινηθείτε σωστά δεν θα πιεστείτε και ούτε θα χαλάσει η διάθεση σας.

Zodia123.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (10)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η σημερινή Τετάρτη θα σε προβληματίσει αρκετά, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας τις διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν. Τα κοσμήματα του Ilovezen δημιουργήθηκαν με ένα σκοπό. Να σας βοηθήσουν μέσα από τα συστατικά στοιχεία τους ή το συμβολισμό τους να πετύχετε κάτι που θέλετε. Αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, αυτό και θα σας ωθήσει προς το κόσμημα που ταιριάζει σε σας. Διάλεξε το δικό σου εδώ Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι Παρθένος, σήμερα εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να δεις θετικά αποτελέσματα και κυρίως αισιόδοξη διάθεση. Θέλεις να μάθεις πώς θα αλλάξεις το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα καταφέρεις πολλά. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει.  

Προσωπικά: Αν είσαι Παρθένος, σήμερα εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να δεις θετικά αποτελέσματα και κυρίως αισιόδοξη διάθεση. Θέλεις να μάθεις πώς θα αλλάξεις το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα καταφέρεις πολλά. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα καταφέρεις πολλά. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει.

Tlife.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά:  Αν πάρετε την απόφαση να αφοσιωθείτε στο δεσμό σας και να σταματήσετε να κοιτάτε από εδώ και από εκεί, μπορείτε να ζήσετε αξέχαστες ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Agelioforos.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Για πολλούς ανθρώπους η καριέρα γίνεται έμμονη ιδέα. Δουλεύουν ως το σημείο εξάντλησης και δεν μπορούν να βγάλουν τη δουλειά από το μυαλό τους. Για άλλους ανθρώπους οι δύσκολες προσωπικές σχέσεις γίνονται το κυρίαρχο θέμα. Σ’αυτή τη ημέρα μπορεί τελικά ν’αποφασίσετε να κάνετε μια δραστική βελτίωση σε κάποια σχέση ή να τερματίσετε αυτή, αν η βελτίωση αποδειχτεί αδύνατη να γίνει. Αυτή είναι μια στιγμή στη ζωή σας όπου είστε απρόθυμοι να συνεχίσετε με μεγάλους συμβιβασμούς άλλο πια, και θα επιδιώξετε τις απαραίτητες αλλαγές με σχεδόν φανατικό ζήλο.

Gozakynthos.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά:   Δείξτε  όμως  ιδιαίτερη  προσοχή  στα  τρέχοντα  οικονομικά. Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε και τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας. Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή.

Zodia123.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (10)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αναγεννά τη ζωή, τις δυνάμεις, την δημιουργικότητα και την χαρά σας. Φέρνει δε θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, ενώ εκπληρώνετε και κάποια θέλω σας. Αίσθημα ισχύος, δυνατός ερωτισμός. Σήμερα είναι γενικά μια αισιόδοξη μέρα.

Protothema.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Νιώθεις ότι η ζωή σου είναι τόσο ήρεμη και προβλέψιμη που αρχίζεις να νιώθεις ασφυξία. Είναι ώρα αγαπητέ Ταύρε να σκεφτείς κάποιες αλλαγές πριν χειροτερέψει αυτή η δυσάρεστη αίσθηση και αρχίσουν να σου φταίνε τα πάντα γύρω σου. Δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σε βοηθήσουν να συζητήσεις τις σκέψεις σου. Μην κλείνεσαι στη μοναξιά σου. Δες τη ζωή πιο ανάλαφρα και σκέψου καινούρια πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Προσωπικά: Όσον αφορά τα αισθηματικά, διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στενοχωρήσει στη σχέση σου.

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Oroskopos.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Νιώθεις ότι η ζωή σου είναι τόσο ήρεμη και προβλέψιμη που αρχίζεις να νιώθεις ασφυξία. Είναι ώρα αγαπητέ Ταύρε να σκεφτείς κάποιες αλλαγές πριν χειροτερέψει αυτή η δυσάρεστη αίσθηση και αρχίσουν να σου φταίνε τα πάντα γύρω σου. Δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σε βοηθήσουν να συζητήσεις τις σκέψεις σου. Μην κλείνεσαι στη μοναξιά σου. Δες τη ζωή πιο ανάλαφρα και σκέψου καινούρια πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Προσωπικά: Όσον αφορά τα αισθηματικά, διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στενοχωρήσει στη σχέση σου.

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Oroskopos.gr · 06-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (10)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:10
X-MEN EVOLUTION
Σειρά
ANT1
07:00
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1
Άλλο
Alpha
07:00
Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ
Ειδήσεις
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
06:45
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
Ειδήσεις
MTV
06:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
ΝΕΡΙΤ
06:00
ΕΞΙ ΜΕ ΔΕΚΑ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

13:30
Trailer
ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Ταινία
09:55
Trailer
ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
Ταινία
17:05
Trailer
ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΣΕ... ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ταινία
15:30Trailer
LIZZIE BORDEN
Ταινία
19:20
THE CHALLENGE
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα