Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Ο Ήλιος συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας και φέρνει επανασυνδέσεις και όμορφες στιγμές και απολαύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ είναι πιθανό να έρχονται πίσω και χρωστούμενα. Ταυτόχρονα ο Ερμής συναντιέται με τον Ουρανό, κι αυτοί στο ζώδιό σας, μια σύνοδος νευρική, που φέρνει μεν πολλές ιδέες και συνειδητοποιήσεις, αλλά και απρόοπτα ή βλάβες.

Protothema.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Νευρικό το Σαββατοκύριακο, με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού να προκαλεί μια ανησυχία, όμως φέρνει συνειδητοποιήσεις και σας απελευθερώνει απ’ το παρελθόν. Ταυτόχρονα συναντιέται ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη, μια σύνοδος που φέρνει κρυφές επανασυνδέσεις, ή συναντήσεις με ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Προσφέρει όμως κι ένα αίσθημα ολοκλήρωσης.

Protothema.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Ωραίες στιγμές με τις παρέες σας και με παλιούς φίλους φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη, ενώ ίσως συναντηθείτε και με ομάδες ή συλλόγους απ’ τα παλιά. Απρόσμενες συναντήσεις. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού ωστόσο φέρνει κάποια απρόοπτα στη δικτύωση, ή ξαφνική αλλαγή σχεδίων. Εναλλακτικά μαθήματα και πληροφορίες.

Protothema.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ώρα 10.30 πμ: Η ζωή είναι όμορφη! Ώρα 2.30μμ: Η ζωή είναι κουραστική. Ώρα 8.00μμ: Η ζωή είναι γεμάτη διλλήματα! Ώρα 2 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι συναρπαστική. Ώρα 4 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι πονοκέφαλος (ναι, μιλάει ακόμη το αλκοόλ). (Σκέψεις μιας μέρας από το προσωπικό ημερολόγιο Καρκίνου, που αποδεικνύει πόσο σταθερές απόψεις έχει για τη ζωή).

Pathfinder.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ο ιδεαλισμός, η δημιουργική φαντασία και η αίσθηση του δέους και της αναζήτησης σχετικά με τη ζωή είναι πολύ ανεπτυγμένα σήμερα. Πιθανότατα να αποκτήσετε συναρπαστικές πληροφορίες για τις τελευταίες επιστημονικές τεχνολογικές και προοδευτικές κοινωνικές μετακινήσεις στον κόσμο, οι οποίες θα εξάψουν την φαντασία και τον ιδεαλισμό σας.

Gozakynthos.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Αν από τη φύση σας τείνετε να είστε οπαδός παρά ηγέτης, πιθανότατα να οδηγηθείτε σήμερα από μαγνητικές ή κυρίαρχες προσωπικότητες. Μη γίνεστε τόσο πράοι, ώστε να πάψετε να σκέπτεστε για τον εαυτό σας. Επειδή σήμερα εντυπωσιάζεστε εύκολα, μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε, τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τον εαυτό σας και τι ζητάτε απ’ τη ζωή σας.

Gozakynthos.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Αυτή η αίσθηση ότι κάθε μέρα στη δουλειά είναι σαν να περνάς από εξεταστική επιτροπή και το παραμικρό σου λάθος γίνεται αφορμή για κακόβουλη κριτική έχει καταντήσει κουραστική. Όμως το να σκύβεις το κεφάλι και να το παίζεις υπεράνω καταντά γελοίο. Ζυγέ, αν πεις και κανένα φωνήεν παραπάνω δεν θα καταστρέψεις την εικόνα σου. Βάλε στη θέση τους μερικούς/ες!

Pathfinder.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Ένα παραγωγικό Σαββατοκύριακο, στο οποίο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές. Πιθανές επαγγελματικές επαφές, ίσως και απρόσμενες, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψετε σε κάποια παλιά εργασία. Απρόοπτα ωστόσο στο χώρο δουλειάς. Έντονη έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής, ίσως με κάποιες ευεργετικές αλλαγές στο πρόγραμμα και στις συνήθειές σας.

Protothema.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Πολύ ερωτικό αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη σύνοδο του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη να φέρνει όμορφες στιγμές στα αισθηματικά και επανασυνδέσεις. Πιθανές και απρόσμενες ερωτικές συναντήσεις. Ένα διήμερο με αρκετό παιχνίδι, σπορ αλλά και διασκέδαση και φλερτ. Έμφαση και σε θέματα παιδιών – πιθανή μια εγκυμοσύνη. Λέγονται κάποια απότομα λόγια ωστόσο.

Protothema.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Πολλοί πλανήτες τονίζουν τον τομέα του σπιτιού αυτό το Σαββατοκύριακο, κι έτσι θα εστιαστείτε περισσότερο στην οικιακή σας ζωή. Πιθανές ωστόσο συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά, αν όχι επανασυνδέσεις. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού ίσως προκαλέσει κάποιες βλάβες αλλά και αρκετή νευρική ένταση. Λέγονται και κάποια λόγια που σας ταράζουν, αλλά σας ξυπνούν.

Protothema.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αρκετά κινητικό κι επικοινωνιακό αυτό το Σαββατοκύριακο, με πολλές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει και επανασυνδέσεις. Όμορφες βόλτες και ταξιδάκια. Δεν λείπουν οι βλάβες και τα απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Επίσης προσέξτε το πώς λέτε την αλήθεια. Ξαφνικές αλλαγές σε μαθήματα.

Protothema.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Είσαι το νέο μου project Ιχθύ. Μου ανέθεσε το σύμπαν να σε πείσω να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια, πιο ενεργητικός/η, να παίρνεις αποφάσεις. Ξεκινάω λοιπόν! Όχι, δεν περιμένεις να σου προτείνουν οι φίλοι/ες σου τι θα κάνετε, που θα βρεθείτε ή πως να λύσεις το Χ πρόβλημα στη δουλειά. Σήμερα λες ΕΣΥ τι θες να κάνεις και πως θες να δράσεις και όποιος/α δεν θέλει να ακολουθήσει, με γεια του με χαρά του!

Pathfinder.gr · 26-03-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (3)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
17:50
PSYCH 4
Παιδική εκπομπή
ANT1
17:30
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
17:30
ROCK ON MIXER
Σόου
MTV
17:30
MTV CRIBS 17
Άλλο
Mega Channel
17:30
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΜΜΑΣ
Παιδική εκπομπή
E TV
17:15
ANNITA GR
Άλλο
Alpha
17:10
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
17:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
Βουλή
17:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
17:00
28 ΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗ
Σόου
ΕΡΤ 2
17:00
Formula 1 2017: Grand Prix Βραζιλίας
Αθλητική εκπομπή
TV Μακεδονία
14:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα