×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Ήσυχη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το “φευγάτο” ζώδιο των Ιχθύων και να κάνει τη διάθεση ανάλογα φευγάτη. Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο, να μαλακώσει ο εσωτερικός σας κόσμος, να ασχοληθείτε με την τέχνη, την πνευματικότητα, τον διαλογισμό και την φιλανθρωπία. Ρομαντικό το βράδυ.

Protothema.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, η επιτυχία έρχεται πιο γρήγορα, όταν ξέρουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας. Γι’ αυτό φρόντισε σήμερα, τον ελεύθερο σου χρόνο να τον αξιοποιήσεις για να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια, όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών για να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης. Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Ταύρε, μην συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σου και παραμελείς τον σύντροφό σου γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους! Τί αναπάντεχο να περιμένεις το σημερινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Φίλε Ταύρε, μην συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σου και παραμελείς τον σύντροφό σου γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους! Τί αναπάντεχο να περιμένεις το σημερινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Tlife.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Οι μακρόχρονοι στόχοι-σκοποί, η κατεύθυνση της ζωής σας και η καριέρα σας θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας σήμερα. Κερδίζετε διαύγεια ή μια δυνατότερη αίσθηση του σκοπού που ενεργοποιεί τις προσπάθειες σας, ώστε να κινηθείτε προς αυτό που πραγματικά θέλετε να πετύχετε.

Gozakynthos.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Αισιόδοξη και άνετη η σημερινή μέρα, όπως επίσης και αρκετά ρομαντική. Έμφαση θα δώσει η Σελήνη σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους, αλλά και σε διδασκαλία, συγγραφή, διάβασμα. Υπερβατικό το βράδυ, με την σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να κάνει το κλίμα ονειρικό και να ευνοεί ό,τι καλλιτεχνικό.

Protothema.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αν σήμερα καταφέρεις να εστιάσεις την προσοχή σου στην επίλυση προβλημάτων σε προσωπικές σχέσεις (μάλλον φιλικές) ή με συνεργάτες σου στο χώρο εργασίας, τότε είσαι σε επαφή με τα vibes του σύμπαντος. Αν όχι, δεν πειράζει. Θα εστιάσουν τα προβλήματα σε εσένα. Μια ή άλλη είναι όπως καταλαβαίνεις...

Pathfinder.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά:   Η δημιουργικότητά  σας θα  βρίσκεται  στο ζενίθ  και θα   περάσετε  ευχάριστες  στιγμές  διασκεδάζοντας  με  την οικογένεια  ή και  τους  φίλους.   Προσέξτε  να  μην δυναμιτίσετε  περισσότερο  το  κλίμα  βγάζοντας  απωθημένα,  εμμονές  και ζήλιες. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφο σας. Αν θέλετε να πάνε όλα καλά θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να χειριστείτε αλλιώς τα πράγματα, για να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις.

Zodia123.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή! Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά.. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου και τι είναι αυτό το οποίο ζητάς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, μην ανησυχείς γιατί η μέρα ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Πώς πρέπει να δράσεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει; Επαγγελματικές Προβλέψεις Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά.. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου και τι είναι αυτό το οποίο ζητάς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, μην ανησυχείς γιατί η μέρα ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Πώς πρέπει να δράσεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει; Επαγγελματικές Προβλέψεις Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Tlife.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Λοιπόν δεν χρειάζεται να περιορίσεις τον εαυτό σου αν βγει στην επιφάνεια η πιο τρυφερή, γενναιόδωρη, παιδική πλευρά του χαρακτήρα σου. Και αυτό γιατί: 1) δεν είσαι ανόητος/η για να την βγάλεις στη φόρα σε όλους/ες αλλά μόνο σΆ εκείνους/ες που Εμπιστεύεσαι (έψιλον κεφαλαίο) και 2) κανείς δεν σου απαγορεύει να ξαναγυρίσεις στο γνωστό εαυτό σου ακαριαία!

Pathfinder.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Σήμερα πρέπει να προφυλαχθείτε από την επιθετικότητα, από την επιθυμία σας για δύναμη ή την προσπάθεια να περάσετε τη θέλησή σας, προκαλώντας έτσι την εχθρικότητα των άλλων. Επίσης μάταιες επιθυμίες και εμπόδια στα σχέδιά σας, μπορεί να προκαλέσουν φοβερό θυμό και μπορεί να κάνετε κάτι απερίσκεπτο και λυπηρό. Διαμάχες και συγκρούσεις μπορεί να είναι αναπόφευκτες, αλλά αποφύγετε καταστάσεις που ξέρετε ότι σας προκαλούν ή εκνευρίζουν. Είναι καλύτερα να δουλεύετε μόνοι σας σήμερα.

Gozakynthos.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αυτή μπορεί να είναι μια κενή ή μπλεγμένη χρονική ημέρα κατά την οποία δεν θα ξέρετε τι κάνετε, τι αισθάνεστε ή το τι είστε ικανοί να κάνετε. Σε κάποιο επίπεδο θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τις φυσικές σας ανάγκες και να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες ενέργειας. Η φαντασίας σας τρέχει με γρήγορο ρυθμό παρασύροντάς σας σε ανεξέλεγκτες πράξεις ή ενέργειες κάτι που με άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, σύντροφο, συνεργάτη ή κάποιον που εκτιμάτε ιδιαίτερα δεν θα είναι καλές ή θα βρεθούν μέσα σε αδιέξοδο. Αντίστροφα αν η ενασχόλησή σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με κάτι καλλιτεχνικό φαίνεται πως αυτή η ημέρα σας ευνοεί ιδιαίτερα

Gozakynthos.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, χωρίς προβλήματα ή άγχη. Πιθανόν να κάνετε ωραία ψώνια. Απόλαυση της υλικής ζωής, των κεκτημένων σας, του καλού φαγητού, της ηρεμίας, της μουσικής και της τέχνης, ειδικά το βράδυ. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας.

Protothema.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Ξεκινάς κάθε σχέση (είτε φιλική, είτε ερωτική) με την πεποίθηση πως ο/η απέναντι θέλει με κάθε τρόπο να αγαπηθεί. Κι εκεί είναι που την πατάς κι ανοίγεσαι ακαριαία. Και μετά τι γίνεται; Ο/Η άλλος/η αρχίζει να σε ελέγχει γιατί ξέρεις τις αδυναμίες σου. Αυτές τις μέρες, σε οποιαδήποτε σχέση, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Όλα είναι υπό αίρεση και συζήτηση. ΟΚ?

Pathfinder.gr · 09-02-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα