Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Κάνετε περισσότερα λάθη σε απλά πράγματα. Είστε λίγο αφηρημένοι κάποιες στιγμές αυτές τις ημέρες, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει λάθη σε απλούς υπολογισμούς. Με το να είστε πιο προσεκτικοί, με όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε ν'αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τους άλλους. (Μία έλλειψη διαύγειας. Πιθανότητα εξαπάτησης. Αδύνατη κρίση. Αυτο-εξαπάτηση).

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αν δεν είστε ευτυχισμένοι με τη σχέση σας, προσπαθήστε ειλικρινά και ανοιχτά να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον άλλο. Μια απ' τις χειρότερες τάσεις αυτής της αστρολογικής όψης, είναι αυτή που σας κάνει να είστε κρυψίνους και μυστικοπαθής. Αν ερωτευτείτε αυτό το διάστημα, να αναβάλλετε το γάμο ή άλλη σοβαρή δέσμευση για κάποια άλλη μελλοντική στιγμή. Θα ξέρετε, αν αυτή η σχέση προχωράει στηριγμένη πάνω σε γερή βάση, μόνο όταν αυτή η αστρολογική όψη εξασθενίσει.

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε δεν είναι πολύ καλή σήμερα, ωστόσο, γι'αυτό μη χάνετε τον καιρό σας προσπαθώντας να ασχοληθείτε με αντικείμενα που είναι πέρα απ' την ικανότητά σας για συγκέντρωση και πειθαρχία. (Μια αγάπη για τις απολαύσεις. Ιδεαλισμός, ενδιαφέρον για τον μυστικισμό ή πνευματισμό. Μια κλίση στην κερδοσκοπία ή σπατάλη).

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Μπορεί να χαλαρώσετε κάποια απ'τα άκαμπτα πιστεύω σας και συνήθειες, που σας είχαν καταβάλλει για κάμποσο διάστημα και θα ανακαλύψετε ξανά την μαγεία και την ομορφιά στη ζωή, που ίσως δεν την είχατε απολαύσει, από τότε που ήσασταν παιδιά. Το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημα που βγαίνει απ' αυτή την αστρολογική όψη, είναι αυτό το λιγότερο περιορισμένο, πιο απελευθερωμένο, πιο φανταστικό και δημιουργικό συναίσθημα για τη ζωή, το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί. (Μεθοδικότητα στην εκτέλεση κάποιων σχεδίων. Επιτυχία διαμέσου μεγάλης προσπάθειας. Μια αργή αλλά σίγουρη άνοδος).

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα, για να αναμειχθείτε με πρακτικές αυτο-εξέλιξης και εργαστήρια, ψυχοθεραπεία ή πνευματικές, θρησκευτικές και μεταφυσικές πρακτικές. Η ανάλυση των ονείρων, η γιόγκα, η ύπνωση, ταξίδια σε μαγευτικά μέρη και ψυχολογικές θεραπείες ( είτε πρόκειται για θεραπεία σε αρχικό στάδιο ή σε προχωρημένο κλπ), μπορούν να είναι πολύ διαφωτιστικά σήμερα. Να αποφεύγετε ακραίες και φανατικές μεθόδους που προσπαθούν να σας καταβάλλουν.

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η αυξημένη διαίσθηση και συναισθηματική ευαισθησία είναι πιο σημαντικά. Η περισυλλογή, η όμορφη μουσική, η προσοχή ή οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, σας συγκινούν και σας βοηθούν να έρθετε σ' επαφή με την εσωτερική ευαισθησία που ξυπνάει μέσα σας, κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διαμάχες με τους άλλους και διαφορές απόψεων είναι σήμερα πολύ πιθανές. Αυτά τα προβλήματα παρουσιάζονται για πολλούς λόγους: Είστε απρόθυμοι να ανεχτείτε τους συμβιβασμούς όπως στο παρελθόν, θέλετε να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας και δεν θέλετε οι άλλοι να σας μεταχειρίζονται σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα. Είστε πιο απορροφημένοι απ'τον εαυτό σας απ'όσο συνήθως και τείνετε να παραμελείτε τις ευθύνες σας προς τους άλλους, είστε κατηγορηματικά αναίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και είστε συγκεντρωμένοι σε ιδιαίτερα προσωπικά ενδιαφέροντα και απρόθυμοι να ακούσετε για τα ενδιαφέροντα άλλων που δεν σχετίζονται με τις προσωπικές σας έννοιες. Επίσης ίσως τείνετε να μετανιώνετε με πολλά πράγματα του παρελθόντος σήμερα και αυτή είναι οριστικά η ημέρα που μπορείτε να απελευθερωθείτε απ'τους περιορισμούς του τρέχοντος τρόπου ζωής σας, ο οποίος είναι άμεσο αποτέλεσμα αποφάσεων που είχατε κάνει νωρίτερα στη ζωή σας.

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η επούλωση αισθηματικών τραυμάτων και η προθυμία να καταπιαστείτε με θέματα που συνήθως έμεναν κρυμμένα, σήμερα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. Αυτή η χρονική ημέρα είναι τέτοια όπου αισθηματικές και φυσικές δυσκολίες μπορούν να χαλαρώσουν. Το μασάζ ή άλλες τεχνικές για το σώμα είναι πολύ ωφέλιμες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάποια φυσιοθεραπεία, η οποία είναι πολύ ωφέλιμη. Αυτή είναι μια ημέρα όπου για παράδειγμα μια δημιουργική εργασία με τα χέρια είναι πολύ ικανοποιητική. Καταδύσεις, σέρφιν, ή άλλες συναισθηματικά φορτισμένες δραστηριότητες σήμερα σας συναρπάζουν.

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αν δεν είστε παντρεμένοι ή σοβαρά δεσμευμένοι με κάποιον, είναι πιθανόν ν' αρχίσει σήμερα μια ερωτική σχέση. Ωστόσο, επειδή τα ερωτικά και σεξουαλικά σας κίνητρα είναι τόσο δυνατά, μπορεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να σχετιστεί με κάποιον που βρίσκετε ελκυστικό, αλλά δεν συγκρίνεται με το δικό σας επίπεδο και δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα και γούστα. Μην προσπαθήσετε να δεχτείτε τέτοιου είδους συμβιβασμό στις ερωτικές σας σχέσεις, γιατί αργότερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την αδυναμία να λύσετε τους δεσμούς που έχετε φτιάξει, πράγμα που πιθανόν να είναι πολύ πιο δύσκολο απ' όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αυτές τις ημέρες, έχετε επίσης οριστικά ενστικτώδη αισθήματα σχετικά με το τι θέλετε να καταφέρετε. Επίσης οδηγείστε από βαθιές εσωτερικές ευαισθησίες περισσότερο, παρά από την λογική. Για παράδειγμα μπορεί να έχετε την διάθεση απλώς να κάνετε μια προέκταση του σπιτιού σας, να μεγαλώσετε τον κήπο, να μελετήσετε κάποια άλλη πλευρά του επαγγέλματός σας κλπ, χωρίς να είστε λογικά ικανοί, να εξηγήσετε γιατί νιώθετε τόσο έντονα γι' αυτά τα πράγματα σήμερα. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας γιατί συνήθως είναι σωστή

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αν και αυτή η χρονική ημέρα, είναι δύσκολη και γεμάτη πρόκληση, σας δείχνει ωστόσο, ποια πράγματα είναι στ' αλήθεια σημαντικά για σας. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν, πως οι προσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια και η υγεία τους είναι πιο σημαντικά. Οι αποσπάσεις και οι ερασιτεχνισμοί βγαίνουν απ' την ζωή σας και αναγκάζεστε ν' αντιμετωπίσετε τα βασικά. Μπορείτε σήμερα να χτίσετε τη ζωή σας σε πιο δυνατά, πιο ειλικρινή, πιο φυσικά θεμέλια.

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η επανάσταση και ανεξαρτησία είναι τα θέματα κλειδιά, γι' αυτή τη χρονική ημέρα. Είστε ανυπόμονοι και μάλλον παράτολμοι κατά καιρούς, και κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Αισθάνεστε σαν να έχετε ακολουθήσει το πλήθος, για πολύ καιρό, και σήμερα αναζητάτε ένα πιο αυθόρμητο, υπεύθυνο και δημιουργικό τρόπο ζωής. Είναι επίσης πιθανό να αναμειχθείτε με κάποια μορφή κοινωνικής δραστηριότητας.

Gozakynthos.gr · 16-10-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
16:00
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
16:00
LOCA REPORT
Ειδήσεις
MTV
16:00
JUST TATTOO OF US 2
Σειρά
ΕΡΤ 1
16:00
ΟΙ 3 ΓΟΥΙΑΝΕΣ
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
15:50
ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ 3
Σειρά
ΕΡΤ 3
15:00
ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ
Σειρά
ΣΚΑΪ
15:00
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ
Άλλο
Kontra Channel
11:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα