×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και σας ενεργοποιεί, ενώ μπορεί να προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες – νωρίς το πρωί ευνοούνται σοβαρές κινήσεις. Ωστόσο προσοχή σε ανταγωνισμούς, κυρίως με άτομα εξουσίας. Καλή μέρα επίσης για φλερτ, διασκέδαση, σπορ, με τις δυνάμεις σας να είναι τονωμένες.

Protothema.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Μια ημέρα γεμάτη εξωπραγματικές καταστάσεις η οποία πολύ εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια πνευματική σύγχυση. Οι σχέσεις σας ή συμφωνίες ίσως να μην πηγαίνουν όπως εσείς θα θέλατε σήμερα. Πολλά πράγματα μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποιες λανθασμένες αποφάσεις με δυσάρεστες συνέπειες για την οικονομική ή επαγγελματική σας κατάσταση σήμερα. Αποφύγετε οποιεσδήποτε συνεργασίες ή αποφάσεις και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα πιθανά προβλήματα σχέσεων κρατώντας μια πιο υποχωρητική στάση. (Δυσάρεστα νέα για κάποιον συγγενή είναι πολύ πιθανά).

Gozakynthos.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, να ξέρετε ότι θα δοκιμαστούν μέσα από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν. Κάποιος δικός σας άνθρωπος θα βρεθεί απέναντι σε προσωπικές σας επιλογές και αυτό θα σας δυσαρεστήσει. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα, η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Πρέπει να μάθετε να είστε δυναμικοί και να οδηγείτε εσείς τις καταστάσεις εκεί που θέλετε, αλλιώς δεν θα πετύχετε τους στόχους σας. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

Zodia123.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Να είστε πρακτικοί, αναζητώντας λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν, στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και διώξτε κάθε απαισιόδοξη σκέψη. Ο επαγγελματικός τομέας καθώς και οι κοινωνικές επαφές δέχονται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Zodia123.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Θα πρέπει να αλλάξετε τη στάση που έχετε απέναντι στα πράγματα και να αρχίσετε να τα βλέπετε από άλλη οπτική γωνία. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Παράλληλα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επιθυμητές αλλαγές και μελλοντικά σχέδια. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Zodia123.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Ερωτική η σημερινή μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφό σας, αρκεί όμως να προσέξετε κάποιες χειριστικές τάσεις που μπορεί να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα. Λίγο πιο εσωστρεφής η διάθεση. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά κλπ.

Protothema.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Κοινωνική η σημερινή μέρα για το ζώδιό σας, με πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, τόσο με φίλους και γνωστούς, όσο και με τον σύντροφο και με συνεργάτες. Μια προσοχή χρειάζεται σε αισθήματα αδικίας και πικρίας, ίσως και κάποιες εμμονές. Ωστόσο γενικά ευνοούνται οι συναντήσεις, ακόμα και οι συμφωνίες ή σοβαρές συζητήσεις.

Protothema.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές προτάσεις για συνεργασίες και εκεί αν χειριστείτε με διπλωματία τα πράγματα, θα πετύχετε πιο ευνοϊκούς όρους για σας. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

Zodia123.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Σήμερα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως για να προχωρήσεις μπροστά, θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε κυνηγάει ακόμα και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν αποκλειστικά το μέλλον σου. Γενικά να θυμάσαι πως δεν μπορείς να επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να μην τον κρατάς άλλο μακριά από τα προβλήματά σου. Θέλει να πλησιάσει και δεν τον αφήνεις, οπότε είναι στο χέρι σου να μειώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στον Λέοντα, για να φλερτάρεις ελεύθερα και να νιώσεις καλύτερα. Θέλεις να μάθεις πού θα συναντήσεις το άλλο σου μισό; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα προκύψει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, γιατί πρέπει να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να μην τον κρατάς άλλο μακριά από τα προβλήματά σου. Θέλει να πλησιάσει και δεν τον αφήνεις, οπότε είναι στο χέρι σου να μειώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στον Λέοντα, για να φλερτάρεις ελεύθερα και να νιώσεις καλύτερα. Θέλεις να μάθεις πού θα συναντήσεις το άλλο σου μισό; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα προκύψει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, γιατί πρέπει να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα προκύψει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, γιατί πρέπει να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Tlife.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αν νοιώθεις πως κάτι δε σου πηγαίνει καλά, μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν. Ίσως μία δεύτερη, πιο αντικειμενική γνώμη να σου κάνει πολύ καλό, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου, για να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Θέλεις να μάθεις πότε θα αλλάξει το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής προς το καλύτερο; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν συνεργασίες και προτάσεις. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά άφησέ τα για κάποια άλλη στιγμή, που θα μπορείς να σκεφτείς πιο καθαρά. Αλλά και τα οικονομικά σου απαιτούν τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Προσοχή στα έξοδα που αυξάνονται επικίνδυνα, λόγω της δικής σου επιπόλαιης διαχείρισης.   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου σήμερα καλό θα είναι να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου, για να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Θέλεις να μάθεις πότε θα αλλάξει το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής προς το καλύτερο; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν συνεργασίες και προτάσεις. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά άφησέ τα για κάποια άλλη στιγμή, που θα μπορείς να σκεφτείς πιο καθαρά. Αλλά και τα οικονομικά σου απαιτούν τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Προσοχή στα έξοδα που αυξάνονται επικίνδυνα, λόγω της δικής σου επιπόλαιης διαχείρισης.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν συνεργασίες και προτάσεις. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά άφησέ τα για κάποια άλλη στιγμή, που θα μπορείς να σκεφτείς πιο καθαρά. Αλλά και τα οικονομικά σου απαιτούν τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Προσοχή στα έξοδα που αυξάνονται επικίνδυνα, λόγω της δικής σου επιπόλαιης διαχείρισης.

Tlife.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Επικοινωνιακή, ζωηρή και κινητή η σημερινή μέρα, με πολλές συζητήσεις, με ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις πιθανές. Ευκαιρίες για βόλτες και ταξιδάκια. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στην ενημέρωση, τη μάθηση, το διάβασμα και το γράψιμο. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Αρκετές ιδέες και σκέψεις.

Protothema.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα αυτήν την περίοδο. Μην καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

Zodia123.gr · 25-07-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
18:50
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
Mega Channel
18:50
KARA SEVDA
Σειρά
Star Channel
18:45
ΡΑΝΤΕΒΟΥ!
Σόου
TV Μακεδονία
18:45
MONSERRAT
Σειρά
ΕΡΤ 1
18:40
Παραδοσιακά Επαγγέλματα που Χάνονται
Ντοκιμαντέρ
MTV
18:00
ONLY HITS
Σόου
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΣΚΑΪ
18:00
ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 6
Σόου
ANT1
17:45
Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα 2
Σόου
Alpha
17:40
Ο Περίεργος... και ο Πρώτος Ματάκιας
Σειρά
MAD TV
17:00
OK
Άλλο
ΕΡΤ 2
17:00
ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Σειρά

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα