GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Δοκιμάζει την επικοινωνία, τις γνώσεις σας και την ικανότητα προσαρμογής σας σε διάφορες καταστάσεις η δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται το Σάββατο, ενώ μπορεί να λέγονται κάποια σκληρά λόγια. Ταλαιπωρίες σε μετακινήσεις και ταξίδια. Μια όψη που δοκιμάζει και συγγενικές σχέσεις. Όσο προχωρά το Σαββατοκύριακο το κλίμα θα βελτιώνεται ωστόσο.

Protothema.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε εκείνους που παίζουν με τα νεύρα σας. Καλό θα είναι όμως να περιορίσετε τις ζήλιες και την κτητικότητα για να μην χαλάσετε σχέσεις που αξίζουν. Οι ελεύθεροι, η διάθεση σας θα είναι παράλληλα ρομαντική και κτητική και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Στα επαγγελματικά σας, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα παίρνετε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα, για αυτό κάντε υπομονή και καλούς χειρισμούς.

Zodia123.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Αν κάποιες υποθέσεις σου καθυστερούν, μην απογοητεύεσαι και μην κάνεις πίσω. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξεις επιμονή και υπομονή για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και γενικά μην υποκύπτεις σε σκέψεις πανικού, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Μείνε σταθερός και ήρεμος, γιατί αυτή είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη στάση, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αισθηματικές Προβλέψεις Η ημέρα μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη για την αισθηματική σου ζωή, αλλά αν ξεπεράσεις την κακή διάθεση που θα έχεις και αποβάλλεις τις σκοτούρες που βασανίζουν το μυαλουδάκι σου, θα νιώσεις όμορφα με τη σχέση σου και θα βρεις παρηγοριά και ξεκούραση στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μην είσαι τόσο απόμακρος γιατί μπορεί να χάσεις τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να σου προκύψουν. Μάθε τώρα τους τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά και ίσως χρειάζεται να ασχοληθείς σήμερα με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου. Αν τις διορθώσεις, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα λάβεις την ηθική ικανοποίηση από τους προϊσταμένους σου.   --

Προσωπικά: Η ημέρα μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη για την αισθηματική σου ζωή, αλλά αν ξεπεράσεις την κακή διάθεση που θα έχεις και αποβάλλεις τις σκοτούρες που βασανίζουν το μυαλουδάκι σου, θα νιώσεις όμορφα με τη σχέση σου και θα βρεις παρηγοριά και ξεκούραση στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μην είσαι τόσο απόμακρος γιατί μπορεί να χάσεις τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να σου προκύψουν. Μάθε τώρα τους τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά και ίσως χρειάζεται να ασχοληθείς σήμερα με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου. Αν τις διορθώσεις, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα λάβεις την ηθική ικανοποίηση από τους προϊσταμένους σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά και ίσως χρειάζεται να ασχοληθείς σήμερα με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου. Αν τις διορθώσεις, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα λάβεις την ηθική ικανοποίηση από τους προϊσταμένους σου.

Tlife.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Πολλή ψυχο-έρευνα, ερωτηματικά και αμφιβολίες σχετικά με τις αξίες σας, τις δεσμεύσεις και η όλη κατεύθυνση της ζωής σας σημαδεύει αυτή τη χρονική ημέρα ως μια κρίσιμη, δύσκολη ημέρα. Μπορεί ν’ ανακαλύψετε, πως νιώθετε λιγότερο ενθουσιασμένοι και παρακινημένοι απ’ όσο συνήθως, αλλά δεν ξέρετε γιατί νιώθετε έτσι.

Gozakynthos.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Επηρεάζεσαι αρκετά από τα προβλήματα των γύρω σου κι επειδή αυτά δεν θα σταματήσουν να προκύπτουν, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις εσύ να τα αντιμετωπίζεις με αυτόν τον τρόπο. Όλη αυτή η κατάσταση θα σου προκαλέσει σήμερα μια τάση εσωστρέφειας και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα νιώσεις ένα αίσθημα μελαγχολίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτό θα μπλοκάρει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αισθηματικές Προβλέψεις Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία πολύ καλή μέρα, γι’ αυτό μην κόβεις χρόνο από τη σχέση σου για να ασχοληθείς με όλα τα άλλα θέματα της ζωής σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση με το άτομο που είσαι ερωτευμένος. Άραγε τι σου επιφυλάσσει το αποψινό βράδυ; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου μείνε σταθερός στα σχέδιά σου και μην κάνεις σήμερα καινούργια ξεκινήματα. Καλύτερα να εργαστείς ομαδικά και να ψάξεις λύσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σου, παρά να εργαστείς μόνος σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα που θα έχεις. Πρόσεξε να μην κάνεις περιττές σπατάλες μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό σου κενό.   --

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία πολύ καλή μέρα, γι’ αυτό μην κόβεις χρόνο από τη σχέση σου για να ασχοληθείς με όλα τα άλλα θέματα της ζωής σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση με το άτομο που είσαι ερωτευμένος. Άραγε τι σου επιφυλάσσει το αποψινό βράδυ; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου μείνε σταθερός στα σχέδιά σου και μην κάνεις σήμερα καινούργια ξεκινήματα. Καλύτερα να εργαστείς ομαδικά και να ψάξεις λύσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σου, παρά να εργαστείς μόνος σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα που θα έχεις. Πρόσεξε να μην κάνεις περιττές σπατάλες μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό σου κενό.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου μείνε σταθερός στα σχέδιά σου και μην κάνεις σήμερα καινούργια ξεκινήματα. Καλύτερα να εργαστείς ομαδικά και να ψάξεις λύσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σου, παρά να εργαστείς μόνος σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα που θα έχεις. Πρόσεξε να μην κάνεις περιττές σπατάλες μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό σου κενό.

Tlife.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (10)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Αυτό που κάνει αυτή τη χρονική ημέρα σημαντική, είναι πως είστε πνευματικά και φυσικά φορτισμένοι, έτοιμοι να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας και να βάλλετε υψηλότερους στόχους. Δεν είναι πιθανόν να φτάσετε αυτούς τους στόχους σήμερα και όπως αναφέρθηκε πριν, η εξωτερική σας ζωή να μην αλλάξει πολύ. Αλλά η συμπεριφορά σας αλλάζει και σας οδηγεί σ’ ένα πιο σταθερό και σωστό δρόμο προς τους στόχους σας.

Gozakynthos.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ένα αίσθημα ματαιότητας είναι λογικό να υπάρχει τις τελευταίες μέρες με την δύσκολη αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται το Σάββατο, μια όψη που βγάζει αρνητικές σκέψεις στην επιφάνεια, ενώ φέρνει κι εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Δοκιμασίες σε συγγενικές σχέσεις. Προσοχή σε σκληρά λόγια. Καλυτέρευση έρχεται σταδιακά απ' την Κυριακή.

Protothema.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφραστείτε δημιουργικά και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας. Οι αδέσμευτοι μην απελπίζεστε, κάπου εκεί έξω βρίσκεται αυτό που ψάχνετε στη ζωή σας.

Agelioforos.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά:

Προσωπικά: Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί ένα καλό πρόγραμμα ώστε να περάσετε πολύ όμορφα μαζί.

Επιχειρηματικά: Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα στα επαγγελματικά σου, αλλά σήμερα άσε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας στην άκρη, και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

In2life.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (10)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η έντονη επιθυμία να μοιραστείτε μαζί με άλλους στιγμές χαράς και ευτυχίας. Αισθάνεστε γενναιόδωροι και επεκτατικοί και έχετε την τάση να κάνετε ακριβά δώρα ή να αγοράσετε κάτι όμορφο για σας που είναι ακριβό ή υπερβολικό. Η δίαιτα ή οι λογαριασμοί μπαίνουν στην άκρη σήμερα. Όσο δεν υπερβάλλετε, είναι καλή ημέρα να παραδοθείτε στα αισθήματα καλοσύνης απέναντι στους άλλους ή να γίνετε πολύ επιεικείς με τον εαυτό σας (Ένα ευχάριστο γεγονός μέσα στο σπίτι κάποιου. Αισθήματα ευτυχίας εξαιτίας γέννησης ή γάμου. Καλή και τυχερή ημέρα στη ζωή κάποιου).

Opticjungle.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Το ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως εσείς θα θέλατε ή τα είχατε σχεδιάσει και από πάνω έχετε κα την μουρμούρα αγαπημένων προσώπων. Αυτός δεν είναι λόγος να σας ρίχνει. Εντοπίστε τι είναι αυτό που φταίει και προσπαθήστε να το διορθώσετε. Μετά τα δύσκολα έρχεται πάντα η ξαστεριά έτσι και τώρα η συναισθηματική παρότρυνση από φίλους ή τον καλό σας θα σας ανακουφίσει. Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astro4u.gr Ο LUNGO PROFONDO προσφέρει μια μαγική περιπέτεια που συνδυάζει τον χαρακτήρα ενός καβουρδισμένου καφέ με ένα άρωμα που μένει αξέχαστο. Αυξάνει την «δύναμη» με το έντονο άρωμα του καβουρδισμένου αμύγδαλου και της δελεαστικής γλυκόριζας, που περικλείονται από πλούσια χάλκινη κρέμα και νότες λεπτής καραμέλας.

Newsbeast · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η κακή ιδέα της ημέρας: Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω πως τα προσωπικά σου ζητήματα δεν πρέπει να τα συζητάς με συνεργάτες; Δίνεις πατήματα για να σε εκμεταλλεύονται! Μην το κάνεις!

Pathfinder.gr · 23-05-2015
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (10)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
17:50
ΤΙ 30...ΤΙ 40...ΤΙ 50...
Ταινία
Star Channel
17:50
HART OF DIXIE III
Σειρά
Βουλή
17:30
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ
Ντοκιμαντέρ
Alpha
17:00
ANNITAgr
Ειδήσεις
Kontra Channel
17:00
Κ & ΡΗΞΗ
Ειδήσεις
MAD TV
17:00
ALL NEW MIXER
Μουσική εκπομπή
MTV
17:00
ARE YOU THE ONE
Μαγκαζίνο
TV Μακεδονία
17:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΣΚΑΪ
17:00
JOIN US
Μαγκαζίνο
ΝΕΡΙΤ
16:30
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

06:10
ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ
Ταινία
14:00
ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
Ταινία
07:50
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Ταινία
12:15
ΘΑ ΚΛΕΨΩ ΤΗ ΝΥΦΗ
Ταινία
10:35
Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα