Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Ιδιαίτερα ευχάριστο σήμερα, είναι να διαβάζετε έργα επιστημονικής φαντασίας ή παραμύθια και να παρακολουθείτε ταινίες. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να αναζητήσετε πνευματιστικούς θρησκευτικούς ή μεταφυσικούς τομείς. Ομως δεν είναι καλή ημέρα, για να γίνετε μέλος μιας εκκλησίας, ν'αλλάξετε θρησκεία ή να υιοθετήσετε μια νέα θρησκευτική φιλοσοφία, γιατί είστε πολύ αφελής και εξαπατάστε εύκολα σήμερα.

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αυτή όμως είναι και καλή ημέρα, για να διαβάσετε και να αναζητήσετε τομείς μεταφυσικής, πνευματικής, ή θρησκευτικής φύσης. Οι ταινίες, η τηλεόραση, η τέχνη, η μουσική, θα σας είναι σήμερα ιδιαίτερα ευχάριστες. Ακόμα πολύ καλή ημέρα, για διακοπές ή για ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα.

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Πιθανόν να περάσετε κάποιες ώρες στην παραλία ή στο βουνό ή σε κάποιο άλλο όμορφο και εμπνευσμένο περιβάλλον. Επίσης σήμερα ανακαλύπτετε νέα, όμορφη, δημιουργική τέχνη και μουσική. Η γκάμα των αισθητικών σας ενδιαφερόντων και εκτιμήσεων σήμερα, μπορεί να διευρυνθεί και να αναπτυχθεί κατά πολύ. Επίσης πιθανόν είναι, να ασχοληθείτε οι ίδιοι, με κάποια δημιουργική καλλιτεχνική δουλειά, ακόμα και αν συνήθως δεν έχετε την τάση να το κάνετε αυτό.

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ακραία ανησυχία και δυσφορία με τους περιορισμούς της τρέχουσας κατάστασής σας, σας σπρώχνουν να ρισκάρετε και να παίζετε στην τύχη, τρόπους με τους οποίους θ'αλλάξει γρήγορα η ζωή σας. Υπάρχει μια δυνατή τάση να υπερβάλλετε και να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να κερδίσετε την αναγνώριση που ζητάτε.

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για καλλιτεχνική δημιουργία, αυθόρμητες εφευρέσεις και εξερευνήσεις νέων πιθανοτήτων σε επιστημονικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, αλλά όχι και για πρακτικές εφαρμογές ιδεών στον επαγγελματικό χώρο. Επίσης οι καθημερινές υποθέσεις είναι συχνά απρόβλεπτες σήμερα. Παράξενες συμπτώσεις ή τυχαία γεγονότα μπορεί να σας αλλάξουν τα σχέδια. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιο ταξίδι να αναβληθεί ή να αναδιοργανωθεί, κάποια πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν ή να φύγουν σε απρόβλεπτο χρόνο κλπ. (Υπερβολικές ή ασυνήθιστες κλίσεις. Αστάθεια, νευρική ευαισθησία).

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά μην προσπαθήσετε να αποφύγετε αυτά τα θέματα, γιατί αυτή είναι μια ημέρα, που μπορεί να κάνετε τρομερές προόδους στη βελτίωση των βαθύτερων συναισθημάτων σας καθώς και στη συμπεριφορά σας. Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα, μπορεί να έχουν μια ποικιλία αποτελεσμάτων, όπως η παραίτηση από κακές συνήθειες (υπερβολικό φαϊ, υπερβολικό κάπνισμα ή ποτό κλπ), την επανάκτηση της έλλειψης αυτοπεποίθησης, ή περιορισμού προερχόμενου από τις πρώτες σχέσεις με τους γονείς, αυξημένη δημιουργικότητα και φαντασία, ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων και νέες πνευματικές προοπτικές ή θρησκευτικοί δρόμοι. Ωστόσο και αρνητικές συνέπειες είναι πιθανές, ιδιαίτερα αν είστε μέλη ακραίων, φανατικών, πνευματικών ομάδων. Μπορεί να γίνετε ενθουσιώδεις, αλλά παράλογοι και ασταθείς. (Περίεργες ψυχικές εμπειρίες. Τάση για οινοπνευματώδη, νικοτίνη, ή υπερβολές. Ψυχικό μπέρδεμα. Μια οδυνηρή απώλεια).

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα πρακτικής φύσεως, γιατί είναι πιθανόν να προσεγγίσετε λανθασμένα μια κατάσταση ή να εξαπατηθείτε απ' τους άλλους. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στις φαντασιώσεις σας να επισκιάσουν τα οράματά σας. Τείνετε να προβάλλετε τα ιδανικά σας σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα απ' το αν η περίπτωση αυτή σχετίζεται άμεσα με τα προσωπικά σας όνειρα και τις φιλοδοξίες. (Η επιδίωξη λανθασμένων σχεδίων ή στόχων. Κλίση προς την απάτη. Σοβαρές αποφάσεις κάτω από δυσάρεστες ή όχι ευνοϊκές συνθήκες. Υπερβολική ευαισθησία σε οικογενειακές υποθέσεις).

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αλλάζετε πολλές προσωπικές συνήθειες. Η δύναμη της θέλησης και η αποφασιστικότητά σας είναι πολύ δυνατές και έχετε το θάρρος να φτάσετε στη ρίζα του κάθε προβλήματος ή κατάστασης. Καθώς δεν είστε ικανοποιημένοι με μία γρήγορη τακτοποίηση είστε διατεθειμένοι να ξεριζώσετε το κακό από την ρίζα του. Για παράδειγμα: σε προσωπικό επίπεδο τα άτομα με προβλήματα βάρους ή υγείας, μπορεί να αρχίσουν μια συστηματική άσκηση, αλλαγές στο διαιτολόγιο, σταμάτημα του τσιγάρου κλπ. Στις σχέσεις σας με τους άλλους πιθανό να υπάρξει κάποια ένταση για θέματα συμπεριφοράς ή διαφοράς αντιλήψεων σε συγκεκριμένα θέματα. Μπορεί επίσης να ξεπεράσετε τελικά, υπαρξιακά προβλήματα, όπως η έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Σήμερα μπορείτε να είστε πολύ πειστικοί, αλλά μη προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους, που δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά που λέτε και προσπαθείτε να αποφύγετε να είστε δογματικοί και άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας.

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Tα ερωτικά και σεξουαλικά σας συναισθήματα είναι πολύ δυνατά σήμερα. Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε κάποια ερωτική σχέση, τότε αυτή η σχέση θα δυναμώσει σήμερα. Θα νιώσετε πραγματικά συντονισμένοι με τον σύντροφό σας και οι δεσμοί της αγάπης σας θα γίνουν δυνατότεροι. Θα μπορείτε να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, επιθυμίες, φόβους και ανάγκες, πιο εύκολα απ' ότι συνήθως και θα επουλωθούν οι όποιες παλιές συναισθηματικές πληγές

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Είστε περισσότερο πρόθυμοι να δανειστείτε χρήματα και να ξοδέψετε οικονομίες, προκειμένου να αποκτήσετε τα πράγματα, που νιώθετε, πως είναι απαραίτητα για να απολαύσετε μια ζωή μεγαλύτερης ελευθερίας. Επίσης σήμερα ταξιδεύετε πολύ και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικού κοινωνικού, ηθικού, ή ακόμα θρησκευτικού επιπέδου . Είστε πολύ λιγότερο προσεκτικοί στην προσέγγισή σας προς την ζωή. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε μέρος σε ομάδες και άλλες κοινωνικές συγκεντρώσεις, όπου έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους μεγαλύτερης οικονομικής επιφάνειας ή υψηλότερου μορφωτικού επιπέδου απ' αυτό του συνηθισμένου κύκλου των φίλων σας. Η άποψή σας για την ζωή διευρύνεται, όπως και η ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας. Βλέπετε σήμερα τον εαυτό σας, να γίνεται μέλος μιας μεγαλύτερης σφαίρας δραστηριοτήτων και μπαίνετε σ' ένα πιο φιλελεύθερο κύκλο ανθρώπων.

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα, για να συγκεντρωθείτε στα βασικά. Πρέπει να προσέξετε τα πράγματα του άμεσου περιβάλλοντός σας, που σήμερα χρειάζονται προσοχή. Αν το αυτοκίνητό σας χαλάσει, βεβαιότατα θα χρειαστεί να το φτιάξετε. Αν ένα μέλος της οικογενείας σας χρειάζεται την βοήθειά σας, μπορεί να επινοήσετε διάφορες δικαιολογίες και να προσπαθήσετε να αποφύγετε την ευθύνη. Μην προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας.

Gozakynthos.gr · 15-01-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σόου
MAD TV
06:00
MAD TOP
Σόου
ΕΡΤ 2
06:00
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ 7
Σειρά
ΕΡΤ 3
06:00
ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
06:00
ΣΗΜΕΡΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα