Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Το ένστικτό σας είναι πολύ αναπτυγμένο, αυτό τον καιρό. Η ψυχολογική σας διορατικότητα είναι σε άριστη κατάσταση και μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα, τι παρακινεί τους άλλους και ποιες είναι οι ανάγκες τους. Μπορεί επίσης να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια, να βρεθείτε σε συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας, ή να αναπτύξετε μακρόχρονες συζητήσεις με φίλους ή πελάτες για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα (δικό τους ή και δικός σας).

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Πλησιάζετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας με ένα ασυνήθιστο βαθμό φαντασίας, ιδεαλισμού και αισιοδοξίας. Να προσέχετε. Είστε έτοιμοι να στοχεύσετε στ’ άστρα σήμερα, αλλά ποτέ να μην απογειώνεστε απ’ το έδαφος. Μπορεί να κάνετε υποθέσεις, να ρισκάρετε, ή να βάζετε όλα τ’ αυγά σ’ ένα καλάθι. Αυτό μπορεί ωστόσο να αποδειχτεί επιπόλαιο.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Κάτω απ’ αυτά τα αισθήματα κρύβονται τα ερωτηματικά και οι αμφιβολίες για την κατεύθυνση της ζωής σας, μπορεί να δυσκολευτείτε να πλησιάσετε τις καθημερινές σας ασχολίες με το συνηθισμένο σας ενθουσιασμό. Ο λόγος αυτής της μείωσης του ενθουσιασμού σας, είναι οι υποσυνείδητες αμφιβολίες που έχετε, για τις αξίες και αυτά που περιμένετε. Το να μπείτε σε απομόνωση και το να κερδίσετε κάποια απόσταση από την καθημερινή σας ζωή, είναι πολύ βοηθητικό σήμερα.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ο ιδεαλισμός, η δημιουργική σας φαντασία και η αίσθηση του νέου είναι πολύ ανεπτυγμένα σήμερα. Πιθανόν να συναντήσετε συναρπαστικές πληροφορίες, για τις τελευταίες επιστημονικές τεχνολογικές και προοδευτικές κοινωνικές μετακινήσεις στον κόσμο, που θα εξάψουν την φαντασία και τον ιδεαλισμό σας. Αυτή είναι μια θετική ημέρα για σας, όπου η καρδιά και το μυαλό σας είναι ανοιχτά σε λύσεις με φαντασία για παλιά προβλήματα.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η ψυχοθεραπεία, η ανάλυση των ονείρων, η γιόγκα, ή οποιαδήποτε μορφή ψυχολογικών ή πνευματικών μεθόδων, είναι πιθανόν να γίνουν μέρος της ζωής σας σήμερα, καθώς ξεκαθαρίζετε παλιές αρνητικές νοοτροπίες και τις αντικαθιστάτε με άλλες, νέες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες. Αυτή είναι μια ημέρα συναισθηματικής και πνευματικής ανανέωσης, αλλά από σας εξαρτάται να καθιερωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. (Μια προοδευτική πνευματική εξέλιξη ή ενασχόληση. Περίεργα χόμπι και εμπνεύσεις. Αναγνώριση για κάτι πολύ ιδιαίτερο ή ιδιόρρυθμο).

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Είναι αλήθεια πράγματι, ότι τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες κυριαρχούν στην προσοχή σας σήμερα. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι θα πρέπει ν’ακολουθήσετε το ένστικτό σας, για να επιδιώξετε τα ενδιαφέροντά σας θετικά αυτές τις ημέρες. Φυσικά και δεν θέλετε να παραμελήσετε τις ευθύνες σας προς τους άλλους (πράγμα το οποίο πολύ πιθανό να κάνετε σήμερα). Αλλά πρέπει επίσης να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια στο να επιτύχετε τις προσωπικές αλλαγές που σας είναι σημαντικές.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Λεπτή ευαισθησία είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που παρουσιάζονται σήμερα. Είναι καλό να απελευθερώνετε τα αισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, αλλά μη το παρακάνετε. Αφού ελευθερωθεί η ενέργεια, προσπαθήστε ν’ αναλύσετε την κατάσταση και ν’ ανακαλύψετε την πηγή του προβλήματος.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αυτή είναι καλή ημέρα για οποιοδήποτε είδος έρευνας ή μελέτης σε βάθος. Ασχολείστε με μελέτες που αποβλέπουν σ’ ένα βαθύ, κρυμμένο επίπεδο που πριν δεν γνωρίζατε. Η φύση των μελετών ποικίλει ανάλογα με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αλλά όποιο τομέα κι αν διαλέξετε, αναζητάτε με επιμονή και μεγάλη επιθυμία ν’ αποκαλύψετε τα κρυμμένα κίνητρα και τις αιτίες κάτω απ’ την επιφάνεια. Θέλετε να ξέρετε τα πραγματικά αίτια. Μερικές απ’ τις προηγούμενες υποθέσεις σας, αλλάζουν απ’ τις ανακαλύψεις σας, και συνεπώς αναγκάζεστε να αλλάξετε μέρος της όλης σας συμπεριφοράς, γνώμης και πεποίθησης για τη ζωή.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Ακόμα κι αν θεωρείτε πως είστε συμπονετικό και ευγενικό άτομο, είναι πιθανόν σήμερα να πατήσετε πάνω στους άλλους και να ανοίξετε επιθετικά τον δρόμο σας προς στους στόχους σας. Θα σηκώσετε το ανάστημά σας και θα αντιταχθείτε σε οποιονδήποτε σας έχει καταπιέσει, περιορίσει ή κατευθύνει στο παρελθόν. Δύσκολες αντιμετωπίσεις είναι πολύ πιθανές. Αν προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα αισθήματά σας, θα μεγαλώσει ο θυμός και να γίνετε πολύ ευέξαπτοι

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αυτή η χρονική ημέρα είναι γενικά, πολύ θετική γιατί διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει σ’ επαφή με περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές. Είστε πολύ λιγότερο περιορισμένοι και δεσμευμένοι και νιώθετε αισιοδοξία και θετικότητα γενικά. Στις επαγγελματικές συναλλαγές, αυτή είναι μια ημέρα επέκτασης και ανάπτυξης. Η μόνη αρνητική πιθανότητα είναι η ανάπτυξη που συμβαίνει πολύ γρήγορα και ανεξέλεγκτα, οδηγώντας σε πολύ σπατάλη και ανεπάρκεια.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Επειδή η συγκέντρωσή σας είναι τόσο καλή, ικανοποιήστε να δουλεύετε μόνοι σας σήμερα. Η απομόνωση και η ησυχία είναι απολαυστικές σήμερα, ακόμα και αν δεν αισθάνεστε πολύ φιλόδοξοι και απλώς θέλετε να ηρεμήσετε. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για να κάνετε περιπάτους ή να ηρεμείτε μόνοι σας με ησυχία. Σε υποσυνείδητο επίπεδο, κάνετε απολογισμό της ζωής σας, και διαχωρίζετε την κατάστασή σας και κατά συνέπεια μπορεί ενστικτωδώς να νιώθετε μοναξιά, χωρίς συνειδητά να γνωρίζετε, γιατί έχετε αυτή την επιθυμία. Αυτή επίσης είναι κατάλληλη ημέρα για έρευνα και μελέτη.

Gozakynthos.gr · 24-05-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
05:30
PSYCH 3
Παιδική εκπομπή
ANT1
05:15
ΕΡΩΤΑΣ
Σειρά
E TV
05:00
OFF CAMERA
Σόου
Kontra Channel
05:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
MAD TV
05:00
MUSIC NON STOP GR
Σόου
MTV
05:00
ONLY HITS
Σόου
TV Μακεδονία
05:00
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ
Σειρά
Βουλή
05:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο
ΕΡΤ 2
05:00
OCEAN NOMADS
Άλλο
ΕΡΤ 3
05:00
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σόου
ΣΚΑΪ
04:30
SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα