Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Μπορείτε να φτάσετε σ'ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο ευαισθησίας και διαίσθησης απ' όσο είναι συνήθως δυνατόν. Αυτή η αυξημένη ευαισθησία οφείλεται στον τρόπο ζωής σας και είναι πολύ εμφανής όταν κάνετε κάτι που τραβάει την φαντασία σας, όπως κάποια δημιουργική δραστηριότητα.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Προσπαθήστε να κρατήσετε τη ζωή σας σε ισορροπία. Αυτή οπωσδήποτε είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να αναδιοργανώσετε τις προτεραιότητές σας, αλλά μην παθιάζεστε υπερβολικά και χάσετε τον έλεγχο όλων αυτών που προσπαθείτε να κατορθώσετε.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Σήμερα, έχετε την τάση να παραμερίζετε τα αισθήματά σας να εντείνετε το ενδιαφέρον σας σε πρακτικά ζητήματα αλλά και αναγκαιότητες. Η φροντίδα των αμέσων ευθυνών και καταστάσεων που προκύπτουν στη δουλειά απαιτούν την προσοχή σας. Εμφαση δίνετε επίσης σε θέματα υγείας, δίαιτας και διατροφής, στην τακτοποίηση της ζωής σας και στην αυτο-βελτίωσή σας. Ισως η ενασχόλησή σας να κινείται σε χώρους όπου υπάρχει κάποια παροχή υπηρεσιών στους συνάνθρωπους σας, ή εκ των περιστάσεων να υποχρεωθείτε να αναλάβετε κάποια όχι ευχάριστη καθημερινή υποχρέωση.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Τα εσωτερικά νοήματα, η εμπιστοσύνη και η κατανόηση, με τους αγαπημένους σας είναι πολύ σημαντικά για σας αυτήν την ημέρα. Αν ούτε εσείς, ούτε ο σύντροφός σας δεν είστε διατεθειμένοι να καταφέρετε κάτι τέτοιο, τότε η σχέση σας γίνεται εξαιρετικά αδύναμη και δεν σας ικανοποιεί. Δεν είστε κοινωνικοί και ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε ανοιχτοί και τρυφεροί απέναντι σ'αυτόν που σας ενδιαφέρει.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Οικογενειακά καθήκοντα, υποχρεώσεις και ευθύνες στην οικογένειά σας είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν αυτή την ημέρα και ίσως γίνουν κατά κάποιο τρόπο κουραστικά. Μια καλή ιδέα είναι να δώσετε στο σπίτι και την οικογένεια την προσοχή που φαίνεται να απαιτούν αυτή την ημέρα και να κάνετε ότι μπορείτε για να φτιάξετε ένα ασφαλές καταφύγιο οικογενειακής απομόνωσης και προσωπικής σταθερότητας ακόμα και αν αυτό απαιτεί μεγάλο μέρος του εαυτού σας.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Σημαντικές αλλαγές στον κοινωνικό σας περίγυρο, στους φίλους και συνεργάτες σας ή στις ομάδες και οργανισμούς με τους οποίους έχετε σχέσεις, θα παρουσιαστούν ξαφνικά αυτή την ημέρα. Ισως υπάρξει μια ξαφνική αναταραχή ή μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων σε κάποια ομάδα στην οποία συμμετέχετε. Απομακρύνεστε απ' ότι συντηρητικό ή απαρχαιωμένο και είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιους ενδιαφέροντες και ασυνήθιστους ανθρώπους, αυτό τον καιρό. Φαίνεται πως σας μαγνητίζουν αυτοί που είναι ιδεαλιστές, καινοτόμοι, δημιουργικοί επάνω σε κάτι ιδιαίτερο, εκκεντρικοί και με πνεύμα ελεύθερο.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Μια ημέρα ψυχολογικού εξαγνισμού και απελευθέρωσης. Αλυτα θέματα από το παρελθόν, κρυμμένα συναισθήματα και συγκρουόμενα προβλήματα που πηγάζουν από εμπειρίες της παιδικής σας ηλικίας θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας πιέσουν να τα αντιμετωπίσετε σήμερα. Κάποιος θάνατος, ένα δυσάρεστο γεγονός και η θλίψη που θα προκληθεί από αυτό είναι γεγονότα που συνοδεύουν αυτή την χρονική ημέρα της ζωής σας. Μεγάλες αλλαγές θα υποστούν οι σχέσεις σας με τους γονείς ή το προσωπικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης, αναπόφευκτες καταστάσεις με το σπίτι σας ίσως σας πιέσουν να κινηθείτε ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στον τρόπο και τόπο διαμονής σας.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Πολλά θέματα σχέσεων θα αρχίσουν να διαγράφονται θετικά για σας σήμερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας περισσότερο δημιουργικό αλλά και απαιτητικό παράλληλα ιδιαίτερα σε θέματα αισθηματικά. Οι ευκαιριακές αισθηματικές σχέσεις δεν θα λείψουν και στην περίπτωση κάποιου υπάρχοντος δεσμού τα αισθήματα θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Τα οικονομικά σας προβλέπεται να έχουν κάποια άνοδο αλλά η σταθερότητά τους θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον τρόπο που θα περιορίσετε κάποια επιθυμία σας για σπατάλη (σε ορισμένες περιπτώσεις μια καινούργια αισθηματική σχέση στην ζωή κάποιου είναι πολύ πιθανή. Αρραβώνας ή γάμος σε μία ήδη υπάρχουσα Θα αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή κάποιου. Ευνοϊκή ημέρα για αγορές και αναγνώριση στους καλλιτέχνες).

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Eνας καινούργιος κύκλος ζωής αρχίζει για σας σήμερα. Αυξημένη διαίσθηση και συναισθηματική ευφορία θα σας βοηθήσουν στο να εκπληρώσετε ορισμένους στόχους που είχατε θέσει κατά το παρελθόν. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα βρεθούν στο υψηλότερο σημείο τους και η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε το πολύτιμο ψυχολογικό υλικό που διαθέτετε σήμερα. Η αναγνώριση σε κάποιον ξεχωριστό τομέα της ζωής είναι πολύ πιθανή.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Μια δύσκολη ημέρα σε ότι αφορά αυτοσυγκέντρωση και διανοητική καθαρότητα σήμερα. Οι στιγμές απογοήτευσης δεν θα σας λείψουν. Από την φύση σας ο ανοικτός και πλατύς τρόπος σκέψης ίσως να μην μπορεί να αποδεχτεί μια καινούργια κατάσταση πραγμάτων στη ζωή σας. Η ημέρα όμως των σοβαρών αποφάσεων έχει πλησιάσει για σας σήμερα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο έξυπνα ή συντηρητικά θα φερθείτε σήμερα

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Ισως αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα από τα πιστεύω σας ή τις ιδέες που έχετε για τον εαυτό σας. Θα βρείτε όμως πως η διαίσθησή σας μαζί με την αίσθηση για αλήθεια αρχίζουν και βαθαίνουν ιδιαίτερα. Κάνοντας θυσίες για τους άλλους χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Μια ημέρα που θα βρίσκεστε σε κατάσταση συναισθηματικής υπερδιέγερσης και θα θέλετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να πραγματοποιήσετε τις ιδέες ή και φιλοδοξίες σας αποκλειστικά με τον δικό σας τρόπο. Η ένταση δεν θα λείψει και γεγονότα από ή προς μια γυναίκα είναι πάρα πολύ πιθανά σήμερα. Το να ζείτε ή εργάζεστε μαζί με άλλους σήμερα θα παρουσιάσει ειδικές δυσκολίες. Είναι απαραίτητο σήμερα να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας κάτω από έναν διαρκή έλεγχο.

Gozakynthos.gr · 13-11-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
18:00
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ
Άλλο
MAD TV
03:00
MUSIC NON STOP GR
Σόου
MTV
03:00
M IS FOR MUSIC
Σόου
TV Μακεδονία
03:00
VICE
Σόου
ΕΡΤ 1
02:50
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ
Άλλο
ΕΡΤ 2
02:45
ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ 3
Σειρά
Mega Channel
02:40
ΧΑΡΑ, ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ
Σειρά
ANT1
02:30
VICE 6
Σόου
Kontra Channel
02:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
ΕΡΤ 3
02:00
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σόου
ΣΚΑΪ
01:30
MY STYLE ROCKS
Άλλο
Βουλή
00:15
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα