Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Μπορεί να έχετε τάσεις φυγής σήμερα, όμως είναι πιθανό ορισμένες υποχρεώσεις να μην σας αφήσουν να χαλαρώσετε όσο θα θέλατε. Κυρίως θέματα επαγγελματικά, νομικά, σπουδών φαίνεται να σας ταλαιπωρούν πρόσκαιρα. Ωστόσο, είναι μια μέρα στην οποία θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε και ορισμένους κύκλους ή ζητήματα, γραφειοκρατικά, οικονομικά ή άλλα.

Protothema.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Μια καλή ημέρα για να αξιολογήσετε τι είναι χρήσιμο και τι άχρηστο ή τετριμμένο μέσα στη ζωή σας. Από την αταξία ή ακαταστασία μέσα στο περιβάλλον σας ως και μια αρρωστημένη σχέση ή ακόμα μια μακρόχρονη στάση απέναντι σε κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί ότι δεν σας χρησιμεύει πλέον.

Gozakynthos.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Αυτή την ημέρα θα έλθετε σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος, με κάποιο άτομο που είχατε μια μακρόχρονη ιστορία ή που ήταν πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας κάποτε. Ισως είναι κατάλληλη ημέρα για να εμβαθύνετε στην ψυχολογική εκτίμηση των αφορμών και βασικών αιτιών της συμπεριφοράς σας απέναντι των άλλων. Ακόμα, βαθιά συναισθήματα και κατανόηση για πολύ προσωπικές ή οικογενειακές υποθέσεις θα βρεθούν σε εξέλιξη σήμερα. Ευχάριστα νέα από κάποιους συγγενείς ή πολύ κοντινούς ανθρώπους.

Gozakynthos.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ο νους σας και η σκέψη σας έχουν αυξημένη την δυνατότητα συγκέντρωσης και προσοχής στην ακρίβεια και λεπτομέρεια απ' ότι συνήθως. Πράγμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες παλιές δυσκολίες και να συγκεντρωθείτε επάνω σε κάποιον καινούργιο στόχο. Επαγγελματικά, ενασχόλησης ή σοβαρής συμφωνίας. Ισως να αποφεύγετε την κοινωνικότητα ή τις συζητήσεις από την στιγμή που κρίνετε πως δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε βάθος απ' αυτές. Ξεκαθαρίζετε τα παλιά πράγματα από τη ζωή σας και αρχίζετε να προσανατολίζεστε σε νέα πιο σταθερά και λιγότερο περιττά πράγματα. Νιώθετε την ανάγκη να αυξήσετε ορισμένα υλικά ή πνευματικά αγαθά αλλά με έναν σταθερό και σίγουρο τρόπο.

Gozakynthos.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η λήψη αποφάσεων, η κατάστρωση μακροπρόθεσμων σχεδίων ευνοείται σήμερα. Η κρίση σας είναι ορθή σε οποιοδήποτε κλείσιμο επαγγελματικών συμβολαίων ή οικογενειακών συμφωνιών. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με διάφορους τρόπους. Το ξεκαθάρισμα παλιών υποθέσεων με ευνοϊκούς όρους για σας είναι πολύ πιθανό σήμερα.

Gozakynthos.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (3)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Παρθένε, καταλαβαίνεις πως σε όσο λιγότερες συζητήσεις αναλωθείς στη δουλειά, τόσο περισσότερο γρήγορος/η και συνεπής θα είσαι στις υποχρεώσεις σου. Και σήμερα ειδικά δεν θες να χαραμίσεις ούτε μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου σαν υπερωρία!

Pathfinder.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Μια παραγωγική μέρα, στην οποία θα βγάλετε διάφορες δουλειές και θα τακτοποιήσετε λεπτομέρειες και εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στο νοικοκυριό και σε καθημερινά θέματα. Δεν λείπουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ωστόσο γίνονται γόνιμες επαφές, ενώ τα οικονομικά σας δεν πάνε άσχημα.

Protothema.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Προσπάθησε να αποκλείσεις από το μυαλό σου τις λέξεις χρήμα, αμοιβή, ποσοστά, φόρος, λογαριασμοί για το επόμενο διήμερο +. Ναι, επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα για να το πετύχεις: από το να εκδράμεις σε μια παραλία/δάσος/λαγκάδι στη μέση του πουθενά, μέχρι να εξαντλήσεις σωματικά τον/την σύντροφο σου με μαραθώνιο σεξ μέχρι να ζητήσει έλεος.

Pathfinder.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (3)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Καθώς σήμερα ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο σας ενεργοποιείται δυσμενώς απ’ τη Σελήνη, μπορεί να έχετε διάφορα εμπόδια, καθυστερήσεις, αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και αίσθημα ανεπάρκειας. Φανείτε όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνοι, ειδικά με τους δικούς σας. Ωστόσο φαίνεται να ολοκληρώνετε με επιτυχία κάποιο θέμα, γραφειοκρατικό, επαγγελματικό ή άλλο.

Protothema.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (3)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η ημέρα αυτή δεν είναι η καταλληλότερη όσον αφορά την πρόοδο και την επίτευξη οποιουδήποτε θέματος σας ενδιαφέρει. Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην προσωπική σας ζωή, στο σπίτι και στα οικογενειακά ζητήματα. Το στρες που έχετε συσσωρεύσει μέσα σας από την εργασία, ενασχόληση, ή οικογένεια πρέπει να απελευθερωθεί σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους σωματικής εκτόνωσης όπως η κηπουρική, τα σπορ, κλπ γιατί κινδυνεύετε να γίνετε υπερβολικά εριστικοί, ευερέθιστοι απέναντι στα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος

Gozakynthos.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Εσύ το μόνο που θέλεις είναι η απολύτως απαραίτητη ηρεμία και ιδιωτικότητα σου και φίλοι/συγγενείς δεν σ' αφήνουν σε ησυχία υπενθυμίζοντας σου συνεχώς τι "κατά την άποψη" τους κάνεις λάθος. Πόση υπομονή να επιδείξεις πια;

Pathfinder.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (3)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Σας δοκιμάζει σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, τόσο ψυχολογικά, όσο και μέσα από παραπάνω υποχρεώσεις και πιέσεις. Πρέπει να φανείτε υπεύθυνοι και σοβαροί, γιατί ίσως κριθείτε κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Απαιτητικές συμπεριφορές από άτομα εξουσίας. Ωστόσο η επικοινωνία έχει ευχάριστες στιγμές, ενώ ευνοείται η μελέτη, θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών.

Protothema.gr · 24-02-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (3)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
20:00
ANT1 NEWS
Ειδήσεις
Kontra Channel
20:00
KONTRA NEWS
Ειδήσεις
MAD TV
20:00
15 SUPER MAD HITS GR
Σόου
MTV
20:00
EURO TOP CHART
Σόου
Mega Channel
20:00
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Άλλο
TV Μακεδονία
20:00
PRIMERA DAMA
Σειρά
Βουλή
20:00
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
20:00
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ 7
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 3
20:00
ΣΤΟ ΝΗΣΙ
Ντοκιμαντέρ
Star Channel
19:55
STAR NEWS
Ειδήσεις
E TV
19:40
LIVE NEWS WEEKEND
Ειδήσεις
ΕΡΤ 1
18:50
ΒΑΛΕΣΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ EΛΠΙΔΑΣ
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα