Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό σήμερα Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, το σημερινό Σάββατο θα είναι πολύ καλό και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι πολύ καλά αφού η εύνοια που δέχεσαι από την θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα… Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα φέρει κάποιες εντάσεις μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς και δε θα βρεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν αλλά πρέπει να βρεις λύσεις που πρακτικά θα μειώσουν τα έξοδά σου για να νιώσεις λίγο καλύτερα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι πολύ καλά αφού η εύνοια που δέχεσαι από την θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα… Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα φέρει κάποιες εντάσεις μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς και δε θα βρεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν αλλά πρέπει να βρεις λύσεις που πρακτικά θα μειώσουν τα έξοδά σου για να νιώσεις λίγο καλύτερα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου θα φέρει κάποιες εντάσεις μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς και δε θα βρεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν αλλά πρέπει να βρεις λύσεις που πρακτικά θα μειώσουν τα έξοδά σου για να νιώσεις λίγο καλύτερα.

Tlife.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Όσο πιο μόνος/η αισθάνεσαι στην ερωτική σου ζωή, τόσο περισσότερο βουνό θα σου φαίνονται και τα πιο απλά προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο. Όσο πιο ερωτευμένος/η όμως είσαι, τόσο περισσότερο αδιαφορείς για ό,τι συμβαίνει στη δουλειά σου σήμερα. Και τα δύο έχουν παγίδες, μην σε μπερδεύει το περιτύλιγμα...

Pathfinder.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Αυτή την ημέρα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με γυναίκες και άτομα που είστε (ή ήσασταν κάποτε) πολύ δεμένοι μαζί τους. Μπορεί να επιθυμήσετε, να επισκεφθείτε, να γράψετε ή να τηλεφωνήσετε σε κάποιο άτομο που είχατε σχέσεις μαζί του κατά το παρελθόν. Η επιστροφή στις ρίζες σας είναι το κύριο θέμα σήμερα, με κάποια έμφαση στο να εξετάσετε το παρελθόν σας αντικειμενικά.

Gozakynthos.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Εχετε μια πολύ ρεαλιστική και προσγειωμένη στάση σήμερα, γίνεστε περισσότερο κριτικοί, σκεπτικοί και πάρα πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις ιδέες και σκέψεις σας. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε ότι περνάτε μια ημέρα απομόνωσης ή πνευματικού μπλοκαρίσματος. Εχετε την ικανότητα να δημιουργείτε αλλά μέσα από μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για επαγγελματική ή οικογενειακή υπόθεση. Είστε, ή γίνεστε λιγότερο ομιλητικοί και αποφεύγετε τις πολλές σχέσεις. Χωρίς να σημαίνει ότι είστε αντικοινωνικοί περνάτε μια ημέρα πνευματικής και κοινωνικής μοναξιάς, η οποία πολύ πιθανό να οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Δύσκολη ή μοναχική ημέρα στη ζωή κάποιου.

Gozakynthos.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο κυβερνήτης σας, Ήλιος, και σας βάζει σε έναν μήνα πιο εσωστρεφή και ψυχαναλυτικό. Καλή περίοδος για έρευνα κι εσωτερισμό. Επίσης στο διάστημα αυτό η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται αρκετά σε θέματα οικονομικά, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, εφορία, χορηγίες, διατροφή, συντάξεις, ή στα οικονομικά του συντρόφου.

Protothema.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Ας προσπαθήσουν να σου επιτεθούν με τα καλύτερα κομμάτια του οπλοστασίου τους (αναφέρομαι σε συγγενείς, συναδέλφους) - με χάρη και εκνευριστική (για εκείνους/ες) γοητεία αποφεύγεις όλα τα χτυπήματα σήμερα.

Pathfinder.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ο Ήλιος σήμερα αλλάζει ζώδιο και ξεκινά ένας μήνας παραγωγικός για εσάς, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στην εργασία και σε καθημερινές δουλειές, στο νοικοκυριό, την καθαριότητα και την τάξη. Επίσης θα εστιάσετε σε θέματα υγείας, διατροφής και fitness. Έμφαση και στα κατοικίδια, τα οποία θα χαρείτε.

Protothema.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Το σημερινό Σάββατο είναι αρκετά κρίσιμο για εσένα ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στην σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και σήμερα θα δείτε τις προτάσεις σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να διώξεις ένα μέρος του άγχους που σε διακατέχει.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στην σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και σήμερα θα δείτε τις προτάσεις σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να διώξεις ένα μέρος του άγχους που σε διακατέχει.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη Προσωπικός Αριθμός 9015004401

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και σήμερα θα δείτε τις προτάσεις σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να διώξεις ένα μέρος του άγχους που σε διακατέχει.

Tlife.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Δεν είναι λύση να βασανίζεσαι με σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ακόμη και όταν πέφτεις για ύπνο. Όσο κι αν τα σχεδιάσεις/σταθμίσεις/κλωθογυρίσεις στο κεφάλι σου, το ξέρουμε κι οι δύο μας καλά πως στο τέλος η ευκαιρία που θα αρπάξεις από τα μαλλιά καμία σχέση δεν είχε με ότι σκεφτόσουν.

Pathfinder.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αν σήμερα νιώσεις αφόρητα κουρασμένος/η από τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου να το θεωρήσεις απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα ήσουν και θα είσαι εκείνος/η που θα αναζητούν όταν τα πράγματα σκουραίνουν γιΆ αυτούς/ες. Όμως χρειάζεται να κάνεις και κάτι παραπάνω σήμερα: να τους/τις εκφράσεις αυτή την δυσφορία άμεσα! Μην παγιδεύσεις για ακόμη μια φορά τα νεύρα σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου.

Pathfinder.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Φεύγει ο λαμπρός Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα που περνά στο επόμενο ζώδιο θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά για ένα μήνα, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ. Η δημιουργικότητά σας πιθανόν να αυξήσει τα κέρδη. Θα είναι μια περίοδος πιο ήρεμη και θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, τις αισθήσεις, το αίσθημα ασφάλειας.

Protothema.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η φαντασία σας, σας οδηγεί σε μια έντονη επιθυμία για να δραπετεύσετε από το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας. Το σπίτι σας φαίνεται πως θα παίξει ουσιαστικό ρόλο θετικό ή αρνητικό σε αυτή την ημέρα της συναισθηματικής αναστάτωσης ή σύγχυσης. Πολλές φορές θα συλλάβετε τον εαυτό σας να νοσταλγεί ανθρώπους και καταστάσεις, όνειρα και ελπίδες απραγματοποίητες. Ισως να μην είναι τόσο καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις μακρόχρονες ή ουσιαστικών αλλαγών. Καλύτερα να περιμένετε λίγο.

Gozakynthos.gr · 18-02-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
13:45
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ
Σειρά
E TV
13:40
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
Άλλο
MAD TV
13:30
BRAND NEW CLIPS
Σόου
TV Μακεδονία
13:30
VIVERE
Άλλο
Βουλή
13:30
ΒΟΥΛΗΣ ΒΗΜΑ
Σόου
Star Channel
13:20
ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ
Ταινία
Alpha
13:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
MTV
13:00
EURO TOP CHART
Σόου
Mega Channel
13:00
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
13:00
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Άλλο
ΕΡΤ 2
12:30
Λούκι Λουκ: Η Μπαλάντα των Ντάλτον
Σειρά
Kontra Channel
12:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα