Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αυτή όμως είναι και καλή ημέρα, για να διαβάσετε και να αναζητήσετε τομείς μεταφυσικής, πνευματικής, ή θρησκευτικής φύσης. Οι ταινίες, η τηλεόραση, η τέχνη, η μουσική, θα σας είναι σήμερα ιδιαίτερα ευχάριστες. Ακόμα πολύ καλή ημέρα, για διακοπές ή για ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα πνευματικής ανόδου, όπου οι διαχρονικές αλήθειες σας καθοδηγούν και είστε λιγότερο βυθισμένοι στα μικρά προβλήματα, στις εγωιστικές ανάγκες και στις ανασφάλειες που εμφανίζονται, σ' άλλες στιγμές της ζωής σας. Είστε επίσης περισσότερο ευαισθητοποιημένοι απέναντι σ' όμορφα σκηνικά της φύσης ή έργα τέχνης, που σ' άλλη περίπτωση παραβλέπατε.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Σήμερα πιθανόν σας ελκύουν περισσότερο, θέματα συνδεδεμένα με την φιλοσοφία, τη μεταφυσική, την αλήθεια. Αποφύγετε ωστόσο, την τάση για υπερβολή και παράβλεψη λεπτομερειών. Μπορεί να εμπνέεστε και να είστε θετικοί εξωτερικά, αλλά κλίνετε και σε πομπώδεις υπερβολές το ίδιο εύκολο. (Λανθασμένοι τρόποι κερδοσκοπίας. Σκάνδαλα που έχουν σαν βασικές αιτίες την αστάθεια απόψεων. Απώλειες οικονομικές, εξαιτίας λανθασμένων επιλογών).

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα πνευματικής ανάτασης και ωρίμανσης, όπου γίνεστε πιο συνειδητοποιημένοι προς τα βαθύτερα ιδανικά, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες, που σας οδηγούσαν και που οδηγούν τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Είστε λιγότερο συντηρητικοί και προσεκτικοί στον τρόπο που σκέπτεστε και συνεπώς εφευρίσκετε νέες ιδέες και παρορμήσεις. Επίσης, σας συναρπάζουν οι επιστημονικές μελέτες και οι τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας. Παρά να βλέπετε την επιστήμη σαν ένα στεγνό, ακαδημαϊκό χώρο, σήμερα συναντιέστε με φανταστικές εφευρέσεις και ιδέες που σας εξάπτουν και σας συναρπάζουν.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Τα προσωπικά σας αισθήματα, η συμπεριφορά και τα ιδανικά σας υφίστανται αλλαγές σήμερα. Αυτές οι αλλαγές θα είναι πολύ βαθιές και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια εμπειρίες, που είχατε στην αρχή της ζωής σας και τις είχατε ξεχάσει από χρόνια. Είναι επίσης πιθανό να σας καταλάβουν περίεργα συναισθήματα και να μην έχετε ιδέα ή να μην γνωρίζετε τις βασικές αιτίες που δημιουργούνται.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Βαθιά, κρυμμένα προβλήματα ή ανασφάλειες τείνουν να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα, σε σας ή σε στενούς σας φίλους. Η φροντίδα και η ευαισθησία είναι αυτά που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσετε αυτές τις έννοιες και τα προβλήματα. (Η επιδίωξη λανθασμένων σχεδίων ή στόχων. Κλίση προς την απάτη. Σοβαρές αποφάσεις κάτω από δυσάρεστες ή όχι ευνοϊκές συνθήκες. Υπερβολική ευαισθησία σε οικογενειακές υποθέσεις).

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Οποιαδήποτε κατάσταση είναι ένας πιθανός στόχος για την ασυμβίβαστη δύναμη της θέλησής σας σήμερα. Για παράδειγμα, οι ακόλουθες καταστάσεις δεν είναι σήμερα ανεκτές: υπερβολικό βάρος, έλλειψη αυτοπεποίθησης ή σιγουριάς, υπερβολικό ποτό ή τσιγάρο, πολύ απορροφημένοι με τον εαυτό σας ή εγωιστές κλπ.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να συζητήσετε θέματα με τους γονείς, τα παιδιά, τ' αδέρφια και τους στενούς φίλους, που συνήθως δυσκολευόσαστε να αναφέρετε. Η αντιμετώπιση των άλλων μ' αυτά τα δύσκολα ή κρυμμένα θέματα, πιθανόν να είναι φορτισμένη και μερικές φορές δυσάρεστη, αλλά το όλο αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ωφέλιμο.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Το σεξουαλικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα ισχυρό, και κατευθύνεστε από μια δυνατή ανάγκη να επιτύχετε ένα βαθύτερο επίπεδο πλήρωσης στις ερωτικές σας σχέσεις. Κατά καιρούς, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, δεν μπορείτε να δαμάσετε τα τυραννικά σας συναισθήματα και τείνετε να αποκλίνετε από την λογική, την σωστή κρίση, την ηθική και τα ταμπού.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για δημιουργική εργασία, και είναι πιθανόν να φτιάξετε ή να χτίσετε κάτι σε ένα τομέα που σας ευχαριστεί. Σήμερα πρέπει να ακολουθήσετε τις ενστικτώδεις παρορμήσεις σας. Μπορεί να νιώθετε έντονα, πως θέλετε να επιδιώξετε κάποιο δημιουργικό μέρος δουλειάς, αλλά ίσως αμφιβάλλετε για το αν το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Ακολουθήστε σήμερα το ένστικτό σας, επειδή φέρνει στην επιφάνεια βαθιές, υποσυνείδητες ευαισθησίες και είναι συνήθως ακριβές

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα με το αυτοκίνητό σας ή με άλλες μηχανικές συσκευές. Ακόμα κι αν δεν εμφανιστεί κανένα πρόβλημα ή ευθύνη, θα δείτε πως σήμερα, δεν μπορείτε να ανοίξετε πόρτες. Αν ελπίζατε για κάποια προαγωγή, αύξηση μισθού, καλύτερη εργοδοσία, καινούργιο σπίτι, μακρόχρονες διακοπές, ή άλλη διέξοδος από την καθημερινή ρουτίνα και τους περιορισμούς της τρέχουσας ζωής σας, πιθανότατα να απογοητευτείτε. Η επέκταση είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή την ημέρα.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα της ζωής σας, όπου θα πρέπει να απαλλαχθείτε από τις παλιές συνήθειες, και να γίνετε πολύ πιο αυθόρμητοι και ζωηροί. Μπορεί να ανακαλύψετε νέες δημιουργικές ικανότητες και να μάθετε να βελτιώνετε περισσότερο την ζωή σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να εξερευνήσετε νέους δημιουργικούς τρόπους, ιδιαίτερα εκείνους που απαιτούν μεγαλύτερο αυθορμητισμό.

Gozakynthos.gr · 19-10-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
06:00
ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
06:00
SHAZAM TOP
Σόου
TV Μακεδονία
06:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 1
06:00
ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
06:00
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ
Σόου
ΕΡΤ 3
06:00
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ
Άλλο
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα