GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Είναι απλώς κουρασμένος ! Δείξτε του τρυφερότητα και κατανόηση. Θα ξοδέψετε χρήματα χρήματα για διασκεδάσεις και κοντινές εκδρομές, που θα οργανώσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του γιατί θα σας βοηθήσει να τον πλησιάσετε πιο πολύ και να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη του. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που επικρατούν θα αρχίσουν να εξομαλύνονται ή να βελτιώνονται.

Zodia123.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Ένα  έντονο  ενδιαφέρον  υπάρχει  γύρω  από θέματα  καριέρας  εδώ και αρκετό  καιρό. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει…. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα και θα αγχωθείτε πολύ. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Zodia123.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά:

Προσωπικά: Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρασε κάποιες στιγμές μαζί του ερωτικά και όμορφα.

Επιχειρηματικά: Θα δημιουργηθούν προβλήματα στην δουλειά σου, που αν δεν αναλάβεις δράση και δεν βάλεις μερικά πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να προβληματίζεσαι. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί θα αρχίσουν να ισορροπούν.

In2life.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Μια ημέρα που τα ιδανικά σας σε σχέση με συνεργασίες ή ακόμα και τον σύντροφο θα τα δείτε να γκρεμίζονται κατά κάποιο τρόπο. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει μέσα σας αλλά και γύρω σας σήμερα. Αρκετές φορές συνειδητά ή ασυνείδητα θα κρατάτε μυστικά από τους άλλους για ορισμένα θέματα κάτω από άλλες συνθήκες ίσως να μην το κάνατε. Μια δύσκολη ημέρα για τα όνειρα και ιδανικά σας.

Opticjungle.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και να είστε προετοιμασμένοι γιατί δεν αποκλείετε ένα οικονομικό ζήτημα που έρχεται από το παρελθόν να σας αναστατώσει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας και να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν περισσότερο. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους και τα σχέδιά σας, για να απολαύσετε αργότερα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά σας, ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας που να εξυπηρετεί καλύτερα τα δικά σας συμφέροντα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα συμβούν μεγάλες αλλαγές, που ακόμη και αν σας αναστατώσουν, δεν θα είναι τόσο αρνητικές όσο φαίνονται.

Zodia123.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (10)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Παρθένε, όταν προσπαθείς να μάθεις τα πάντα για το παρασκήνιο στο γραφείο χρονοτριβείς. Κι όταν προσπαθείς να προβλέψεις τις εξελίξεις αυταπατάσαι. Που πήγε η περίφημη υπομονή σου;

Pathfinder.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Μια μεταμόρφωση στην κατανόηση και την φιλοσοφία σας για την ζωή, τις πεποιθήσεις και την πίστη σας είναι τα θέματα αυτού του κύκλου. Μια κρίσιμη δοκιμασία των πιστεύω σας και μια εκ βαθέων επανεξέταση των βασικών απόψεών σας για την φύση και την έννοια της ζωής είναι οι βασικότερες ανακατατάξεις αυτής της ημέρας.

Gozakynthos.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η Νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από ζητήματα ερωτικού περιεχομένου που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Η λύση μπορεί να είναι η απόδραση από ένα πλαίσιο σκέψης που δεν προσφέρει κάτι περισσότερο, μία βουτιά σε μία παρέα που έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητα σου που θεωρούσες πως δεν μπορεί να εξελιχθεί.

Newsbeast · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Τα ξενύχτια λόγων των αυξημένων επαγγελματικών σας υποχρεώσεων σάς έχουν κουράσει και σας έχουν εξαντλήσει. Καλές είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι επαφές αλλά πάντα με μέτρο. Προσέξτε την υγεία σας και φυλαχτείτε από ιώσεις και μικρόβια.    

Agelioforos.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (10)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η αισθηματική σας ζωή απογειώνεται. Οι κατακτήσεις σας θα είναι πάρα πολλές και οι περισσότερες με καλές προοπτικές. Προσοχή στις συναλλαγές σας.

Agelioforos.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Προσωπικά: Σήμερα στην σχέση σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μην συνεχίζεις με την ίδια τακτική.

Oroskopos.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Θα δραστηριοποιήσει αρκετά τα επαγγελματικά σας η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου που γίνεται τώρα μαζί με τη νέα Σελήνη, κι έτσι ανοίγει ένας μήνας όπου θ' αναδειχθείτε περισσότερο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά, ενώ θα έχετε κι επαφές με άτομα εξουσίας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο λέγονται κάποια υπερβολικά λόγια – πιθανός και φανατισμός.

Protothema.gr · 22-11-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (10)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Βουλή
23:10
ΣΚΛΑΒΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Ταινία
Kontra Channel
23:00
AUTO MARIN
Ειδήσεις
MTV
23:00
US TOP 10
Μουσική εκπομπή
ΣΚΑΪ
23:00
ΟΙ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ
Ντοκιμαντέρ
Mega Channel
22:40
Trailer
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΕΝΗΔΕΣ
Ταινία
TV Μακεδονία
22:30
SANDS OF OBLIVION
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
22:15
Trailer
Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ
Ταινία
MAD TV
22:00
DANCE ZONE
Μουσική εκπομπή
Βουλή
22:00
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Άλλο
Alpha
21:00
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Μαγκαζίνο

Η πρόταση της Ημέρας

18:55
Trailer
THOR 2: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ταινία
08:30
Trailer
ΡΩΞΑΝΗ
Ταινία
12:50
Trailer
RED TAILS
Ταινία
16:20
Trailer
ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ταινία
10:30
FADING MEMORIES
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα