Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αυτή η αυξημένη αίσθηση της θέλησης και του αλτρουϊσμού επίσης σας κάνει να αναστατώνεστε με την αμέλεια, την σκληρότητα και την αδιαφορία των άλλων. Μπορεί να βρεθείτε να μιλάτε πολύ ανοιχτά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανάγκες αυτών που μειονεκτούν. Εσείς μπορεί να θυμώσετε ή να βαρεθείτε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας δεν καταφέρνει να δείξει ζεστασιά και φροντίδα για άλλα μέλη της οικογένειας.

Gozakynthos.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τις προσωπικές σας σχέσεις και φιλίες. Είστε ικανοί να μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας, τις απόψεις και αισθήματά σας ανοιχτά και τίμια με τους άλλους. Ανακαλύπτετε ότι είστε πιο ευγενείς απ’ότι συνήθως, χωρίς να προσβάλλετε ή να γίνεστε αγενείς με τους άλλους. Το αντίθετο όμως είναι πιθανό να συμβεί. Είστε πιο πρόθυμοι να δεχτείτε συμβουλές απ’τους άλλους. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που δεν αισθάνεστε άνετα μαζί του ή σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί του, αυτή είναι μια καλή ημέρα για να σπάσετε τον πάγο μεταξύ σας και να ξεκαθαρίσετε τις παρανοήσεις. Ακόμα και αν οι σχέσεις σας με τον σύντροφο, τους φίλους και την οικογένεια είναι πολύ καλές σήμερα θα ανακαλύψετε ότι μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες.

Gozakynthos.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες σας βρίσκουν αυτή την ημέρα, αλλά το να πάρετε τη σωστή απόφαση για το τι πρέπει να κάνετε δεν είναι εύκολο. Είναι μια ημέρα κρίσιμων αποφάσεων και μεταβατική. Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας μπορεί να συμβεί σήμερα, καινούργια δουλειά, καινούργιος χώρος, το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης ή η αρχή μιας καινούργιας κτλ. Στην πραγματικότητα δεν είναι ασυνήθιστο κάποιες σημαντικές αλλαγές τέτοιας φύσης να συμβούν.

Gozakynthos.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Λάθη τα οποία προέρχονται από υπερβολική αισιοδοξία, υπερ-εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ή υπερεκτίμηση των καταστάσεων μπορούν να γίνουν σήμερα. Οι σχέσεις με τους άλλους ίσως να περάσουν κάποια κρίση η οποία πιθανό να οφείλεται σε οικονομικές ή νομικές διαφορές. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις μια υπόθεση που σας απασχολεί ιδιαίτερα μπορεί να μην εξελιχθεί όπως εσείς θα θέλατε. Ανεξάρτητα όμως από τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άλλοι εσείς θα πρέπει να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σήμερα. Περιμένετε λίγο.

Gozakynthos.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Είστε καλά οργανωμένοι και πειθαρχημένοι αυτή την χρονική ημέρα. Η αυτο-συγκέντρωσή σας και ικανότητα αφοσίωσης σε κάποιο στόχο είναι πολύ δυνατή και σας επιτρέπει να φέρνετε σε πέρας δύσκολες ή σκληρές δουλειές σήμερα. Αυτές τις ημέρες οι προσπάθειές σας για να φέρετε σε πέρας κάτι, δεν θα φέρνει πάντοτε θεαματικά αποτελέσματα αλλά θα είναι πάντοτε αρκετά ικανοποιητικά. Η πρόοδος σας θα είναι σιγανή και σταθερή. Χρησιμοποιήστε καλύτερα αυτές τις ημέρες για να ενισχύσετε την θέση σας στη ζωή. Προσέξτε όμως, αν η ημέρα αυτή είναι θετική, η απάθεια μπορεί να σας εμποδίσει να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αποφύγετε την υπερ-εμπιστοσύνη στον εαυτό σας παραμελώντας ασήμαντα πράγματα, τα οποία μακρόχρονα μπορεί να αποδειχτούν πολύ σημαντικά.

Gozakynthos.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, όπου απ’ τη μία μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα και ανατροπές, απ’ την άλλη δέχεστε και μια ενίσχυση ή γίνονται επιτυχημένες επαφές. Θα είναι και μια ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση κι επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Καλή μέρα επίσης για ψυχανάλυση κι έρευνα.

Protothema.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα Τρίτη, 25 Απριλίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Η ημέρα έχει όλες τις δυνατότητες να κυλήσει απόλυτα ήρεμα και χωρίς προβλήματα, αν κι εσύ φυσικά αποφύγεις ακρότητες και διατηρήσεις ένα μέτρο σε ό,τι κάνεις. Να είσαι λογικός και υπομονετικός, και όλα θα πάνε καλά. Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφός σου αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα, οπότε καλό θα ήταν να παραμερίσεις τον εγωισμό και την επικέντρωση στα δικά σου θέλω, κάνοντας το καλύτερο που μπορείς για να τον στηρίξεις και να τον βοηθήσεις να βγει από το αδιέξοδό του. Εσύ από την άλλη, που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ένας νέος έρωτας θα έρθει σύντομα στο προσκήνιο και θα σε χαροποιήσει πολύ. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Νέες συνεργασίες και προτάσεις που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς σου, καλό θα ήταν να τις μελετήσεις προσεκτικά πριν ενεργήσεις, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ, οπότε βάλε μια τάξη, προκειμένου να απαλλαγείς από αυτές και να ανακουφιστείς. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης

Προσωπικά: Ο σύντροφός σου αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα, οπότε καλό θα ήταν να παραμερίσεις τον εγωισμό και την επικέντρωση στα δικά σου θέλω, κάνοντας το καλύτερο που μπορείς για να τον στηρίξεις και να τον βοηθήσεις να βγει από το αδιέξοδό του. Εσύ από την άλλη, που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ένας νέος έρωτας θα έρθει σύντομα στο προσκήνιο και θα σε χαροποιήσει πολύ. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Νέες συνεργασίες και προτάσεις που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς σου, καλό θα ήταν να τις μελετήσεις προσεκτικά πριν ενεργήσεις, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ, οπότε βάλε μια τάξη, προκειμένου να απαλλαγείς από αυτές και να ανακουφιστείς. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Νέες συνεργασίες και προτάσεις που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς σου, καλό θα ήταν να τις μελετήσεις προσεκτικά πριν ενεργήσεις, γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνονται. Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ, οπότε βάλε μια τάξη, προκειμένου να απαλλαγείς από αυτές και να ανακουφιστείς. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν μια βελτίωση προς το καλύτερο και θα σταθεροποιηθούν σήμερα. Κάποιος μεγαλύτερος από σας σε ηλικία ή και φίλος σας, φαίνεται πως θα υποστηρίξει τις προσπάθειες στο να εκπληρώσετε κάποια σχέδια ή φιλοδοξίες σας. Σε μια άλλη περίπτωση μπορεί να είναι συγγενής. Η άποψή σας για ορισμένα πράγματα σήμερα θα «φιλτράρετε» μέσα από έναν καινούργιο σοβαρό και κριτικό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Οι αποφάσεις σας θα γίνουν πιο σταθερές και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε υπεύθυνα θα γίνει εμφανής στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτή είναι μια αποδοτική ημέρα για υλικούς στόχους αποτέλεσμα κάποιας σοβαρής προσπάθειάς σας στο παρελθόν.

Gozakynthos.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Ευχάριστη και δημιουργική αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ ίσως υπάρξουν κι εκπλήξεις στα ερωτικά ή απρόσμενες συναντήσεις και μηνύματα. Πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, κλπ. Εποικοδομητικές επαφές σε επιχειρηματικά ή άλλα project και σε προσωπικά θέματα. Το πρωί είναι πιθανά οικονομικά εμπόδια.

Protothema.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Μια εσωτερική ανάγκη για περιπέτεια, ένταση ή κάποια μορφή διασκέδασης σας ωθεί στο να ακολουθήσετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας ικανοποιούν ιδιαίτερα. Για παράδειγμα αν η δουλειά σας είναι ενδιαφέρουσα ή σας προσφέρει κάποιες συγκινήσεις δεν θα αισθανθείτε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από αυτό το είδος ρουτίνας. Αλλά αν είναι κουραστική, χωρίς κάποιο ειδικό ενδιαφέρον για σας τότε αυτή την ημέρα θα αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα προς την αλλαγή

Gozakynthos.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Δεν είναι καινούργιο το δίλλημα που επαναφέρει η όψη αυτή: εκεί έξω στον κόσμο (σε ότι αφορά την κοινωνική σου περσόνα δηλαδή) αισθάνεσαι πως υπάρχουν άπειρες κυριολεκτικά πιθανότητες/στόχοι/φιλοδοξίες για να κυνηγήσεις, όμως, καθώς όλες δείχνουν εξίσου γοητευτικές/μαγνητικές/ξεχωριστές, στο τέλος της ημέρας καταλήγεις να μην είσαι ευχαριστημένος/η μΆ αυτές που έχεις επιλέξει. Η αίσθηση πως τα καλύτερα είναι συνεχώς μπροστά σου, αυτές τις μέρες σε κουράζει τόσο +.

Pathfinder.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Ημέρα που μπορείτε να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ανθρώπους και να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες. Επίσης επηρεάζονται οι σχέσεις σας με τους άλλους. Αν έχετε μια σχέση που καταπιέζεται ο ένας ή και οι δύο, τότε θα δείτε, ότι μπορείτε ν’απελευθερωθείτε από τα εμπόδια και τις συνήθειες πολύ πιο εύκολα απ’ότι συνήθως.

Gozakynthos.gr · 25-04-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
23:30
ΑΥΤΟΨΙΑ
Σόου
MAD TV
01:00
MUSIC NON STOP GR
Σόου
MTV
01:00
TEEN MOM 2 7
Σειρά
Βουλή
01:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο
Mega Channel
00:50
ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
00:45
THE NEWSROOM 2
Σειρά
E TV
00:30
STAR ACADEMY
Σειρά
TV Μακεδονία
00:30
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
00:30
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ
Σόου
ANT1
00:15
ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ
Άλλο
Star Channel
00:10
Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
Σειρά
Kontra Channel
00:00
KONTRA 24
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα