Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα για εσωτερική, πνευματική και θρησκευτική ανάπτυξη και ωρίμανση. Γίνεστε πιο έντονα γνώστες των δικών σας μοναδικών και ατομικών σκοπών και στόχων σ’αυτή τη ζωή ή όπως πολλοί θα έλεγαν οι λόγοι γι’αυτή την ενσάρκωση. Αυτή η αυξημένη αίσθηση του πνευματιστικού σκοπού μπορεί να εμπνευστεί από ένα βιβλίο, μια ταινία, άλλα πρόσωπα, αλλά πιο συχνά προέρχεται απ’τον εσωτερικό κόσμο σας, ενώ αναζητάτε μια δουλειά που έχει νόημα για σας. (Πιθανότητα για μακρινά ταξίδια. Μυστικιστικές εμπειρίες. Επιρρεπής σε εύκολη εξαπάτηση).

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, με όλα τα πρακτικά ζητήματα, αυτό τον καιρό. Τείνετε να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες, να ξεχνάτε να λαμβάνετε υπ’όψη κάποιες πλευρές ενός προβλήματος και να κάνετε ανόητα λάθη. Η παράβλεψη, μπορεί να γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα. Για παράδειγμα, μπορεί να οδηγείτε κάπου, (π.χ. στην τράπεζα, ταχυδρομείο, κάποιον συγγενή) και μετά ν’ανακαλύψετε ότι ξεχάσατε να πάρετε κάποιο σημαντικό έγγραφο, χαρτί, ή το καρνέ με τα τηλέφωνά σας.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Επίσης η τέχνη με φαντασία και η μουσική σας ελκύουν. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις τέχνες και θα ανακαλύψετε έργα τέχνης, που πριν δεν είχατε δει. Αν είστε καλλιτεχνική φύση, θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί σήμερα. Αν πάλι δεν είστε καλλιτεχνική φύση, μπορεί να βελτιώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας, ή να κάνετε άλλες καλλιτεχνικές βελτιώσεις στη ζωή σας γενικά.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ξεφύγετε απ' τη συνηθισμένη ρουτίνα, μη μένετε μέσα στο σπίτι πολύ, και διασκεδάστε κάνοντας ακόμα και μικρές αλλαγές, όπως το να πάτε να φάτε σε κάποιο εστιατόριο, απ'το να κάθεστε στο σπίτι να φάτε. Αυτή είναι η ημέρα να χαλαρώσετε, χρειάζεστε ένα διάλειμμα από βαρετές και λεπτομερείς ή συγκεντρωμένες προσπάθειες. Σας λείπει σήμερα η συγκεντρωμένη προσοχή και η επιθετικότητα.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Σας συναρπάζουν οι επιστημονικές μελέτες και τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα. Μπορεί επίσης να αναπτύξετε κάποιο ενδιαφέρον για ασυνήθιστες επιστήμες, όπως η αστρολογία και η αριθμολογία. Ο πολιτικός και κοινωνικός σας ιδεαλισμός είναι επίσης ανεπτυγμένος και μπορεί να γίνετε πιο δραστήριοι σε αλτρουϊστικές ή ιδεαλιστικά κοινωνικές αναμορφώσεις. Προσέξτε ωστόσο, τις πρακτικές σας υποθέσεις. Μπορεί κατά καιρούς να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τον ενθουσιασμό σας, σχετικά με προοδευτικές και ασυνήθιστες ιδέες.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζετε αυτά τα προβλήματα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά ζητάτε απ’ τη ζωή σας και πως να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αυτό που κάνει αυτή τη χρονική ημέρα σημαντική, είναι πως είστε πνευματικά και φυσικά φορτισμένοι, έτοιμοι να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας και να βάλετε μεγαλύτερους στόχους.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ενα πνεύμα συνεργασίας και μοιρασμένων ιδανικών εμπλουτίζει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις με μια ικανοποιητική, ευχάριστη ποιότητα σήμερα. Επιβλέποντες, εργοδότες, εργαζόμενοι και συνάδελφοι δείχνουν πως θα επεκτείνουν τους εαυτούς τους και θα κάνουν θυσίες σε δύσκολες μέρες. Συνεπώς, η δουλειά και η καριέρα σας κερδίζει μια μεγαλύτερη διάσταση νοήματος και σημασίας για σας.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Μετά την απελευθέρωση αυτής της ενέργειας, προσπαθήστε ν’αναλύσετε την κατάσταση και να ανακαλύψετε την πηγή των προβλημάτων. Οι συζητήσεις μπορεί να βοηθήσουν πολύ σε αυτή την περίπτωση. Πολύ συχνά τα τρέχοντα προβλήματα προκαλούνται άμεσα από βαθιά ριζωμένα αισθήματα τα οποία άρχισαν στην παιδική ζωή, συχνά στις σχέσεις με τους γονείς ή τα αδέρφια. Αν αντιμετωπιστούν επιτυχώς, μπορεί ν’απελευθερώσετε συναισθηματικές παγίδες που μεταφέρατε όλη σας την ζωή και συνεπώς η όλη σας διάθεση και συμπεριφορά προς τη ζωή καλυτερεύει σημαντικά.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Σ’οποιονδήποτε τομέα κι αν συγκεντρωθείτε, τον ακολουθείτε πιστά και σχεδόν μανιασμένα. Μπορεί να απορροφηθείτε τόσο απ’αυτό που κάνετε, που το βρίσκετε δύσκολο να σταματήσετε την έρευνά σας μέχρι να βρείτε την απάντηση που αναζητάτε. Σήμερα σκέπτεστε μονόπλευρα και τείνετε να μιλάτε στους άλλους για τα ενδιαφέροντά σας, είτε τους αρέσει, είτε όχι.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η φιλοδοξία και η ώθησή σας να πετύχετε, είναι πάρα πολύ δυνατές σήμερα. Θα φτάσετε οπουδήποτε προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας και έχετε την δύναμη να το κάνετε. Καθοδηγείστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να πετύχετε και συχνά θα το βρίσκετε δύσκολο να σταματήσετε. Ακόμα κι αν συνήθως είστε νωθροί, θα γίνετε αλκοολικοί με τη δουλειά, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Επειδή θέλετε περισσότερη ελευθερία τόσο πολύ, είστε πρόθυμοι να πιστέψετε σε ένα σχέδιο γρήγορου πλούτου και να πάρετε μεγάλα ρίσκα. Μη γίνεστε ανόητοι. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου ανόητα σπαταλάτε τις πηγές σας και παραιτείστε από πράγματα που αργότερα θα εύχεστε να πάρετε πίσω. Απ’ την άλλη πλευρά επίσης, πρέπει να βρείτε τρόπους να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εισέλθετε σε μια άλλη σφαίρα, μεγαλύτερης δραστηριότητας και φίλων απ’ αυτή που βρίσκεστε σήμερα. Αν δεν μπορέσετε σήμερα να ανοίξετε καινούργιες πόρτες, θα γίνετε τρομερά ανήσυχοι και αποδιοργανωμένοι.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Μην απογοητεύεστε τόσο, ώστε να εγκαταλείψετε τις φιλοδοξίες σας. Πρέπει απλά να συναντήσετε αυτές τις υποχρεώσεις, και σε κάποια άλλη στιγμή αργότερα, θα μπορέσετε να αναζητήσετε τους στόχους πιο ελεύθερα. Ενας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε αυτή τη χρονική ημέρα, είναι να κάνετε την ζωή σας όσο πιο σταθερή και σίγουρη γίνεται. Για παράδειγμα, με το να εξοφλήσετε όλους τους λογαριασμούς και τα χρέη σας, γίνεστε λιγότερο ευάλωτοι αν το εισόδημά σας μειωθεί.

Gozakynthos.gr · 18-03-2019
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
20:45
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σειρά
MTV
20:30
FRIENDZONE
Σειρά
ΕΡΤ 2
20:30
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Άλλο
MAD TV
20:00
15 SUPER MAD HITS GR
Σόου
ΕΡΤ 3
20:00
PARANAUE: THE DOCUMENTARY
Άλλο
Kontra Channel
19:50
KONTRA NEWS
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
19:30
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Ειδήσεις
ΕΡΤ 1
19:00
ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Άλλο
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα