×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Ο γιατρός φέρνει στην ζωή μια νέα ζωή. Και ο χρόνος είναι ένας γιατρός. Γιατρεύει και περνάει όλες τις πληγές όσο αίμα και να τρέχουν, όσο και να πονάνε, όσο και να τις θεωρείς αγιάτρευτες. Άσε το χρόνο να κάνει την δουλειά του. Είναι δύσκολη δουλειά, για αυτό το λόγο θέλει βοήθεια και από εσένα. Άσε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, δες τα θετικά σημεία της κατάστασης, χαμογέλα έστω και με την βία και κάθε μέρα λίγο- λίγο και με πολύ θέληση και βοήθεια από εσένα, ο χρόνος σαν γιατρός θα κάνει το θαύμα του. Έχε υπομονή και εμπιστοσύνη.

Προσωπικά: Πρόσεξε σήμερα γιατί με τις δραστηριότητες τις υπόλοιπες, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στην σχέση σου. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Επιχειρηματικά: Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες, για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Oroskopos.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Το μυαλό σου θέλει να τρέξει στο μέλλον, σκέφτεται και επεξεργάζεται στόχους, διλλήματα, αποφάσεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Όλα θα ήταν υπέροχα λοιπόν αν δεν είχες αυτό το καταραμένο φόβο πως θα πάρεις τη λάθος απόφαση. Κι έτσι οι σκέψεις σε βαραίνουν σαν σιδερένιες αλυσίδες...

Pathfinder.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα, γι' αυτό κυρίως αναμένεται ν' ασχοληθείτε με πληρωμές, αγορές και συναλλαγές διάφορες, αν και μέχρι το απόγευμα η δύσκολη όψη της με τον Ερμή ίσως εμποδίσει κάποιες συναλλαγές, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό ωστόσο. Μικρο-προβλήματα και στην επικοινωνία με τα παιδιά και στα ερωτικά.

Protothema.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου, φαίνεται πως βρίσκεσαι ανάμεσα σε κουβέντες και συζητήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν αντιθέσεις, ακόμα και ρήξεις. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις διπλωματία και ευγένεια στις σχέσεις σου, πρόσθεσε και κάποιες πινελιές από υπομονή και μόνο με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις το στόχο σου.

Newsbeast · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Οι συνεργασίες σας, η συντροφικότητά σας και οι φιλίες σας θα βρεθούν σε καλή φάση σήμερα. Εστω και αν το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε απογοητευτεί από πολλές καταστάσεις σήμερα φαίνεται πως πολλά πράγματα θα διορθωθούν με καλύτερα αποτελέσματα απ'ότι περιμένατε αρχικά. Κάποιες συμφωνίες που θα σας προτείνουν πολύ πιθανό να αποδειχτούν στο άμεσο μέλλον αρκετά σταθερές και προσοδοφόρες.

Gozakynthos.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (10)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η μέρα προσφέρεται για δικτύωση και κοινωνική ζωή σήμερα, για συμμετοχή σε συλλόγους ή οργανώσεις και ομάδες, ενώ πιθανόν να αφιερώσετε αρκετό χρόνο και στο ίντερνετ και τα social media. Δεν θα λείπουν κάποιες κακές συνεννοήσεις με φίλους ή ορισμένα πρόσκαιρα μικρο-προβλήματα σε οικονομικές συναλλαγές μέχρι το απόγευμα.

Protothema.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Είναι από αυτές τις μέρες που θα ήθελες να έχει στη σειρά μπροστά σου όλους εκείνους/ες που σου σπάνε τα νεύρα συστηματικά και να τους αρχίσεις στη μπουνιές. Εντάξει, αν δεν θες να γίνεις βίαιος/βίαιη μπορείς να καρφώσεις τις φωτογραφίες τους στο τοίχο και να τους/τις πετάς βελάκια...

Pathfinder.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Δείξτε στο σύντροφό σας αυτό το βράδυ τα αισθήματα που έχετε γι' αυτόν και θα περάσετε πολύ καλά κι ευχάριστα μαζί του. Εσείς που δεν έχετε σύντροφο, αλλάξτε τακτική, διασκεδάστε και δείξτε πιο θετική διάθεση σε νέες γνωριμίες.  

Agelioforos.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (10)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά:   Κληρονομικά  ή  και  φορολογικά  ζητήματα  μπορεί  να  έρθουν  στο  προσκήνιο  και  να  χρειαστούν  την  προσοχή  σας. Η καθημερινότητα για τους περισσότερους από εσάς μοιάζει να είναι αρκετά φορτισμένη αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε προκλήσεις, επιβεβαιώσεις και σίγουρα πολλοί από εσάς θα ζήσετε την πιο ερωτική περίοδο ολόκληρης της χρονιάς. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση, χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και απολαύστε ρομαντικές στιγμές με τα ταίρι σας. Στα επαγγελματικά σας περιμένει πολύ δουλειά, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπους χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

Zodia123.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (10)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Εμπνευση, αυξημένη φαντασία και μαντικές ικανότητες πνευματικών ιδανικών είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Η φαντασία σας και η διαίσθησή σας είναι πολύ ανεπτυγμένες σήμερα. Αν ασχολείστε με χώρους που έχουν σχέση με τη φαντασία όπως η τέχνη, η μουσική, το θέατρο ή η συγγραφή επιστημονικής φαντασίας, θα ανακαλύψετε πως καινούργια, νέα οράματα και δημιουργική έμπνευση δίνουν μια πρόσθετη αίγλη και πρωτοτυπία στη δουλειά σας

Gozakynthos.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν σας φέρνουν πολλή απογοήτευση, και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε. Καλύτερα να καθίσετε να σκεφτείτε ποια είναι η δική σας στάση απέναντι στα πράγματα και τι κάνετε λάθος και δεν εξελίσσονται όλα όπως θέλετε.

Agelioforos.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (10)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Θα πρέπει να ελέγξετε το άγχος σας, για να τα καταφέρετε ακόμα πιο αποτελεσματικά στα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν το δρόμο της διευθέτησης.

Agelioforos.gr · 18-09-2014
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (10)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
10:15
ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ
Σειρά
Kontra Channel
10:00
OIKO ZHN
Άλλο
MAD TV
10:00
HITS NON STOP
Μουσική εκπομπή
MTV
10:00
I USED TO BE FAT
Μαγκαζίνο
Mega Channel
10:00
ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ
Άλλο
Star Channel
10:00
LIVE U
Ειδήσεις
ΝΕΡΙΤ
10:00
OVER THE ISLANDS OF AFRICA
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
10:00
ΤΩΡΑ
Άλλο
Βουλή
09:30
ΒΟΥΛΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

06:05
Trailer
ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Ταινία
08:40
Trailer
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
Ταινία
11:30
Trailer
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ
Ταινία
17:45
Trailer
ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Ταινία
16:05
ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα