Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Οι σχέσεις σας παρουσιάζονται ιδιαίτερα στοργικές, φιλικές και εμπνέουν εμπιστοσύνη σήμερα, κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε κοινωνικά ή ακόμα και υλικά. Καλή ημέρα για εκδηλώσεις με την μορφή συναντήσεων σε δεξιώσεις, πάρτι κλπ. Οι ρομαντικές σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από μια αρμονία με αποτέλεσμα την εσωτερική ικανοποίηση. Μια καλή ημέρα.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Αυτή την ημέρα φαίνεται πως θα το ρίξετε κατά κάποιο τρόπο σε κάθε μορφή ικανοποίησης και απολαύσεων. Η διασκέδαση με οποιαδήποτε μορφή θα βρεθεί στο προσκήνιο. Το θέατρο, η τηλεόραση, η τέχνη, η μουσική αλλά και η δραστηριοποίηση της φαντασίας σας θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία για σας σήμερα. Εάν έχετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πνευματιστικά θέματα, αυτά θα βρεθούν στο κέντρο του ενδιαφέροντός σας. Προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στην πιθανή αναποφασιστικότητα ή την έλλειψη ζωτικής ενεργητικότητας που μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Αποφύγετε την οκνηρία ή την υπερβολική μαλθακότητα τουλάχιστον σε θέματα τα οποία αποτελούν βασικές αρχές επιβίωσης.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η επικοινωνία σας με τις γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα καλή αυτές τις ημέρες και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λάβετε κάποια μορφή βοήθειας από το γυναικείο φύλο. Ακόμα, είναι καιρός να εμβαθύνετε στην ψυχολογία των άλλων ή να προσπαθήσετε να εκτιμήσετε τις αφορμές και αιτίες της συμπεριφοράς τους.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Ο νους σας και η σκέψη σας έχουν αυξημένη την δυνατότητα συγκέντρωσης και προσοχής στην ακρίβεια και λεπτομέρεια απ’ ότι συνήθως. Πράγμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες παλιές δυσκολίες και να συγκεντρωθείτε επάνω σε κάποιον καινούργιο στόχο. Επαγγελματικά, ενασχόλησης ή σοβαρής συμφωνίας. Ισως να αποφεύγετε την κοινωνικότητα ή τις συζητήσεις από την στιγμή που κρίνετε πως δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε βάθος απ’ αυτές. Ξεκαθαρίζετε τα παλιά πράγματα από τη ζωή σας και αρχίζετε να προσανατολίζεστε σε νέα πιο σταθερά και λιγότερο περιττά πράγματα. Νιώθετε την ανάγκη να αυξήσετε ορισμένα υλικά ή πνευματικά αγαθά αλλά με έναν σταθερό και σίγουρο τρόπο.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η επιθυμία σας για ευχαρίστηση, ηρεμία και στοργή εμφανίζεται σήμερα και μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τις διαθέσεις και τα καθημερινά προβλήματα των άλλων. Οι κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές ευνοούνται σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ή την βοήθεια που θα σας προσφέρουν οι άλλοι σήμερα.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (1)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η φιλία και τα οικονομικά οφέλη μπορεί να σας έλθουν από διάφορες πλευρές σήμερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης προσπάθειας από μέρους σας. Αισθάνεστε περισσότερο κοινωνικοί και ακμαίοι και αναζητάτε την παρέα γενικά με εύθυμους ή χαρούμενους ανθρώπους. Αυξημένες φιλανθρωπικές τάσεις οι οποίες μπορούν να εκδηλωθούν ακόμα και με την ηθική συμπαράστασή σας απέναντι των άλλων (Μια ημέρα η οποία χαρακτηρίζεται από την επανόρθωση ή επανεκτίμηση ορισμένων σοβαρών προβλημάτων στη ζωή κάποιου. Ενα ευχάριστο γεγονός που συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον κάποιου).

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Αυτή τη στιγμή περνάτε μια ελκυστική, γοητευτική και φιλόστοργη ημέρα που σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε κάποιους καινούργιους φίλους ή ακόμα και θαυμαστές. Θα κάνετε άριστη, πρώτη εντύπωση στους άλλους σήμερα. Είναι πιθανό να αλλάξετε το στιλ του ντυσίματός ή της προσωπικής σας εμφάνισης αυτή την ημέρα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Μία ισχυρή μάχη επιθυμιών είναι πολύ πιθανή γιατί είστε «πυροδοτημένοι», ανήσυχοι, επιθετικοί και έχετε την τάση να βάζετε τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας πάνω απ’όλα και απ’όλους. Ισως χρειαστεί να υπερασπίσετε τα δικαιώματά σας σε κάποιον σημαντικό αντίπαλο. Επίσης, δεν μπορείτε να μείνετε αδρανείς σήμερα και βιαστικές, απότομες ή αυθόρμητες κινήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε ατυχή περιστατικά και καταστάσεις δυσάρεστες.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (1)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα όπου δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα ωθητικοί ή υπερβολικά ενεργητικοί. Των άλλων ανθρώπων οι υποθέσεις ίσως σας τραβούν περισσότερο από τις δικές σας και πολλές φορές είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε ή να κάνετε εξυπηρετήσεις σε φίλους ή ακόμα και ομάδες ατόμων. Η συνεργασία με τους άλλους για κάποιον ιδεαλιστικό σκοπό ή στόχο φαίνεται πως σας εμπνέει ή ικανοποιεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (1)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Είναι πιθανό να προκύψουν λανθασμένες αποφάσεις λόγω προσωπικών προκαταλήψεων και συναισθημάτων. Η διάθεσή σας θα επηρεάζεται αυτή την ημέρα αρνητικά από τον τρόπο σκέψης σας. Παρ’όλα αυτά μπορείτε να συζητήσετε εποικοδομητικά με στενούς σας φίλους ή κάποια μέλη της οικογένειας

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Οι σχέσεις σας με τους άλλους και καθόλου απίθανο με το γυναικείο φύλο φαίνεται πως θα περάσουν μέσα από μια ημέρα συναισθηματικής κρίσης με αρνητικά αποτελέσματα για την ψυχική σας ισορροπία ή ακόμα και την υγεία σας. Το σπίτι σας «δεν σας χωράει» σήμερα και η επιθυμία σας να βρίσκεστε συχνά έξω θα είναι πολύ έντονη. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας απασχολούν πάρα πολύ λίγο ή έχετε την τάση να μην ενδιαφέρεστε καθόλου για αυτές και τις συνέπειες που μπορεί να έχετε αδιαφορώντας σχεδόν για τα πάντα.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (1)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να απολαύσετε κάποια πράγματα τα οποία από καιρό επιθυμούσατε και να παραμερίσετε έστω και προσωρινά τις ανησυχίες και στεναχώριες σας. Καθόλου απίθανο να περάσετε μια ευχάριστη χρονική ημέρα μαζί με φίλους ή ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν. Ακόμα, η συμμετοχή σας σε μια συνεργασία ή κάποια επιτυχία από μια ήδη υπάρχουσα είναι πιθανή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες απ’όπου και αν προέρχονται.

Gozakynthos.gr · 19-08-2018
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (1)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
06:15
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕΦ
Άλλο
ΕΡΤ 2
06:15
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ 3
Σειρά
ΕΡΤ 1
06:10
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ
Άλλο
ANT1
06:00
ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
06:00
UK TOP
Σόου
Mega Channel
06:00
ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σειρά
Star Channel
06:00
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 4
Σειρά
ΣΚΑΪ
06:00
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα