Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η Σελήνη απ' τους Διδύμους σήμερα σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν εμπόδια κυρίως στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, ή σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Προσέξτε τα σκληρά κι επιθετικά λόγια, τις αυταπάτες αλλά και τον ιδεολογικό φανατισμό. Πιθανές δοκιμασίες με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές.

Protothema.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Έμφαση στα οικονομικά σας και σε θέματα αποκτημάτων και ασφάλειας δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οπότε ενδέχεται να υπάρχει πίεση και υποχρεώσεις οικονομικές, ενώ ίσως χρειαστεί να στηρίξετε και άλλους ανθρώπους. Πιθανά εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Οι αξίες κάποιων ατόμων σάς απογοητεύουν.

Protothema.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών και σχεδίων με άλλους είναι σήμερα πολύ αποδοτικές. Καταλαβαίνετε τι σας λένε οι άλλοι καθώς επίσης και εσείς οι ίδιοι γίνεστε με μεγάλη ευκολία κατανοητοί. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να περάσετε τα μηνύματά σας στους άλλους χρησιμοποιώντας το γράψιμο, την ομιλία, τον λόγο ή ακόμα και την διαφήμιση; (εάν υπάρχει επαγγελματική σχέση).

Gozakynthos.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Σε έπιασε κι εσένα αυτές τις μέρες η παρόρμηση να εκλογικεύσεις το συναισθηματικό σου περιεχόμενο και να σκέφτεσαι πως μια χαρά θα τα βγάλεις χωρίς δακρύβρεχτες αναμνήσεις. Και πάνω που έλεγες ότι το έχεις, έρχεται η σημερινή μέρα και πάμε πάλι από την αρχή! Ρε να μην ξεκολλάει το μυαλό...

Pathfinder.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής, κάτι που θα διαπιστώσετε στο πέρασμα των ημερών. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Μια τάση εσωστρέφειας και απομόνωσης δεν αποκλείεται να νιώσετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο. Στα μέσα της εβδομάδος ένα οικονομικό θέμα σας δίνει χαρά και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Στον εργασιακό σας χώρο καλείστε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα νιώσετε πιεσμένοι και κουρασμένοι αφού θα δουλεύετε παραπάνω ώρες για να μπορέσετε να διευθετήσετε τα θέματα που σας έχουν αναθέσει.

Zodia123.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Κάπως απαιτητική η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει πολλές δύσκολες όψεις. Κυρίως αναμένονται εμπόδια στα επαγγελματικά, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα και τα ψέματα με συνεργάτες αλλά και στις σχέσεις σας γενικά. Επίσης πιθανά εμπόδια, εντάσεις και σκληρές συμπεριφορές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Χρειάζεται μια συγκέντρωση σήμερα.

Protothema.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Zodia123.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Καθώς η Σελήνη σήμερα σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, τα όρια στις σχέσεις δεν είναι τα καλύτερα, και μπορεί ορισμένοι άνθρωποι να εισβάλουν στη ζωή σας. Επίσης οι όψεις αυτές ενδέχεται να προκαλέσουν εμπόδια και καθυστερήσεις ή πλάνες σε οικονομικά θέματα κι επενδύσεις. Και τα ερωτικά θέλουν προσοχή σε πλάνες και ψέματα.

Protothema.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο στις επιλογές σας όσο και στις κινήσεις σας. Συνεχίσετε να προσπαθείτε και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Zodia123.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να φτάσετε στην κορυφή ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα που επικρατεί πολύ παρασκήνιο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν σας οριστικά πια και να προχωρήσετε μπροστά. Όσοι σκοπεύετε να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες καλό θα ήταν να τις ολοκληρώσετε αυτήν την περίοδο. Τα άστρα προβλέπουν ότι το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, θα κουραστείτε αφού θα εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα έχετε νεύρα και πολύ άγχος.

Zodia123.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Προσέξτε μια τάση που θα αποκτήσετε σήμερα στο να παραφέρεστε, να φτάνετε σε ακρότητες, ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών. Οι άλλοι και ιδικά οι γυναίκες δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Ο συναισθηματικός έλεγχος θα είναι ανύπαρκτος. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα σήμερα.

Gozakynthos.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αυτές τις ημέρες επιμένετε να βρίσκετε περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνετε την συντροφιά φίλων και της οικογένειας. Μια οικογενειακή συγκέντρωση είναι πιθανή αυτές τις ημέρες. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη, εξωτερικεύεστε εύκολα και με ζεστασιά, περνάτε θαυμάσια μοιραζόμενοι ενδιαφέροντα και αισθήματα με άλλους. Είναι μια ημέρα που μπορεί να σπάσετε ένα φράγμα επικοινωνίας ή απόστασης με ένα άτομο που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να το πλησιάσετε.

Gozakynthos.gr · 25-08-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
02:30
JUSTIFIED
Σειρά
ΕΡΤ 2
02:30
ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ
Άλλο
Alpha
02:00
Γ4
Σειρά
E TV
02:00
ΠΡΩΙΝΟΥΛΙ
Άλλο
Kontra Channel
02:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
MTV
02:00
GEORDIE SHORE 3
Σόου
TV Μακεδονία
02:00
SEX AND THE CITY
Σειρά
ΕΡΤ 1
02:00
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Άλλο
Star Channel
01:45
Iron Sky: Το 4ο Ράιχ Αντεπιτίθεται
Σειρά
ANT1
01:15
ΧΡΥΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Άλλο
MAD TV
01:00
MIXER
Σόου
Βουλή
00:30
ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα