Σήμερα 24.10.16  γιορτάζουν: 
 

 

Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Κάποιες φορές στο τέλος του ωραρίου σου είσαι χαρούμενος/η που τελειώνει το εργασιακό μαρτύριο κι άλλες φορές απογοητευμένος/η από την προοπτική των ωρών μοναχικότητας που ακολουθούν. Τέλος, υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή, που είσαι υπερβολικά μουδιασμένος/η για να νιώσεις οτιδήποτε. Να προσέχεις, γιατί συνήθως αυτές τις μέρες είσαι επιρρεπής στις γκάφες με τους ανθρώπους γύρω σου...

Pathfinder.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Οι ερωτικές σχέσεις θα καλυτερεύσουν αυτή την ημέρα. Βρίσκεστε σε ρομαντική διάθεση και δείχνετε επιπροσθέτως προσοχή και αγάπη στον σύντροφό σας. Αν δεν είστε παντρεμένοι, ούτε έχετε κάποιο δεσμό, αλλά θα θέλατε, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα ν' αρχίσετε μια ολοκληρωμένη ερωτική σχέση σήμερα. (Περίεργες επιθυμίες και κλίσεις. Ο ανυπόμονος έρωτας. Συχνά αλλαγή επαγγέλματος).

Gozakynthos.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Μεγάλη προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις (και κυρίως τις επαγγελματικές συνεργασίες)! Εκρήξεις, εντάσεις ως και γκρεμίσματα ίσως είναι στο μενού τις επόμενες μέρες για πολλούς/ες Διδύμους! Α κι όλοι/ες ανεξαιρέτως προσέξτε τις λεξούλες που βγαίνουν από το στόμα σας γιατί κάτι μου λέει πως η ομιλία σας είναι ένα παρατεταμένο μπιπ (λογοκρισία)...

Pathfinder.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Απόφυγετε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αφήσετε τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ορισμένες σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτές τις ημέρες. Προσέξτε να μην απωθήσετε πρόσωπα αγαπημένα που θέλετε να είναι κοντά σας.

Zodia123.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Μέσα από τις εμπειρίες που θα βιώσετε θα γίνετε πιο ώριμοι και θα διδαχτείτε πάρα πολλά. Μια μεγάλη περίοδος άγχους και έντονου παρασκηνίου φαίνεται ότι τελείωσε για εσάς οριστικά. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Zodia123.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Είστε λιγότερο απασχολημένοι με τους προσωπικούς σας στόχους και ανάγκες και μπορείτε καλύτερα να δείτε πως η συνεισφορά σας ταιριάζει καλύτερα στο γενικό πλάνο. Οι μοναδικές αρνητικές πιθανότητες απ' αυτή την αστρολογική όψη, είναι ότι οι άλλοι ίσως εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σας, την αυτοθυσία σας και να γίνουν επιθετικοί, ή να σφετεριστούν την ιδεαλιστική, ανεκτική, ανιδιοτελή συμπεριφορά σας, προς όφελός τους και προς δικό σας χάσιμο. (Μια αφοσίωση σε περίεργες ενασχολήσεις ή ενέργειες. Συχνή προσποίηση ή υποκρισία. Μια εσωτερική ανάγκη, για να κάνει αγαθοεργίες ή να βοηθήσει κάποιους φίλους, που έχουν ειδικές ανάγκες. Αποφάσεις που στηρίζονται στην διαίσθηση).

Gozakynthos.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, περνάτε σε πιο ήσυχη φάση, ενώ τώρα και μέχρι τις 12/11 θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα, ένα διάστημα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες και διάφορες άλλες συναλλαγές. Επίσης θα έχετε ιδέες για έσοδα. Οι γνωριμίες σας και η επικοινωνιακή σας δεινότητα ενδέχεται να βελτιώσουν το εισόδημα.

Protothema.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Στο ζώδιό σας μπήκε σήμερα ο Ερμής, ακολουθώντας την πορεία του Ηλίου, και ξεκινά ένα αρκετά επικοινωνιακό διάστημα. Έτσι, μέχρι τις 12/11 θα είναι εποχή πολλών επαφών, γνωριμιών, συζητήσεων και ιδεών. Εποχή επίσης με καινούργια σεμινάρια και μαθήματα. Αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς γενικά και βγαίνετε απ' το καβούκι σας.

Protothema.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Είναι μια από αυτές τις μέρες που ο αστρολόγος σου σκέφτεται πόσο κλισέ θα ακουστούν αυτά που έχει να σου πει. Ναι, τις επόμενες μέρες είσαι σε mood εξωστρέφειας, κοινωνικότητας, αναζητήσεων και γιατί όχι, μιας μικρής απόδρασης μακριά από την πόλη! Πραγματικά θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ όποιος/α θέλει να σου χαλάσει τη διάθεση...

Pathfinder.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Πως πας από μαθήματα διαχείρισης νεύρων; Καλά το φαντάστηκα +. Λοιπόν επειδή σήμερα μπορείς να κάνεις την τρίχα τριχιά με ταχύτητα πυραύλου, και όλοι ξέρουμε πως λειτουργείς αποδοτικότερα υπό καθεστώς ψυχραιμίας, ξεκίνα τις αναπνοές από το πρωί +.

Pathfinder.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βγάλεις έναν άνθρωπο που αγαπάς (γονιό, φίλο, παιδί, σύντροφο) από τη μοναξιά και τη θλίψη του είναι να τον φέρεις εκτός εαυτού. Αυτό είναι το χάρισμα που λίγοι/ες μπορούν να εκτιμήσουν (σε αποκαλούν υστερικό/ή συνήθως) αλλά το υιοθετείς δίχως δεύτερη σκέψη αρκεί να αρχίσει να χτυπά πάλι η καρδιά αυτών που αγαπάς. Σήμερα ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις.

Pathfinder.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Έχετε περάσει σε μια σχετικά πιο άνετη περίοδο. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή τώρα και μέχρι τις 12/11 θα “ανοίξει” και θα κάνει πιο αισιόδοξο το νου σας, ενώ θα μάθετε νέα πράγματα – εποχή διαβάσματος, συγγραφής, σπουδών. Εποχή επίσης ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Κινητικότητα σε ζητήματα νομικά. Πνευματικότητα, φιλοσοφία.

Protothema.gr · 24-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΕΡΤ 2
11:30
ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΥΠΙΟΥ ΤΟΙΧΟΥ
Παιδική εκπομπή
Alpha
11:00
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
11:00
CENTER PLUS
Σόου
MTV
11:00
16 AND PREGNANT 4
Σόου
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
MAD TV
10:00
HITS NON STOP
Σόου
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΕΡΤ 1
10:00
ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου
E TV
09:50
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Mega Channel
09:50
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Παιδική εκπομπή
Βουλή
07:40
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα