Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Επαγγελματικές συνομιλίες επιτρέπονται. Να πάρεις μια συμβουλή ή μερικές ιδέες από μερικούς/ες φίλους/ες επίσης. Για όνομα του Θεού όμως, μην προσπαθείς να επικαλεστείς τη κοινή λογική σε συνομιλίες με τον/την σύντροφο σου ή συγγενείς σου. Την έχουν από καιρό χάσει...

Pathfinder.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Έχετε συνηθίσει να λειτουργείτε με πρόγραμμα και θα δύσκολα θα προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας. Θα νιώσετε πιεσμένοι με κάποιες συνεργασίες που έχετε και θα θελήσετε να τις σταματήσετε, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι σε αυτές τις σχέσεις καμιά φορά θα πρέπει να συμβιβάζεστε για το δικό σας καλό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν και θα αναστατωθείτε. Οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων από κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Συμφωνίες συμβόλαια αγοραπωλησίες και γενικά πολύ τρέξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Zodia123.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η φυσική σας υγεία είναι περισσότερο ευαίσθητη απ' το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συνήθειες εξάσκησης, αλλά μη το παρακάνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά. (Μια έλλειψη ενεργητικότητας. Το να αισθάνεστε ανικανοποίητος/τη. Εξαπάτηση από τον/την συνεργάτη. Αλλεργικές καταστάσεις. Πιθανό παράλυση της δραστηριότητας-ενεργητικότητας του μυϊκού συστήματος).

Gozakynthos.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Αν και είναι δεδομένο πως βρίσκεσαι στην εξωστρεφή σου φάση, είναι απολύτως απαραίτητο τις επόμενες μέρες να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τον ιδιωτικό σου χώρο. Και πρόσεξε γιατί αν παρακούσεις τις επιταγές του σύμπαντος, πολύ σύντομα θα έχεις τόσα νεύρα με το χάος που θα επικρατήσει, που δεν θα μιλιέσαι...

Pathfinder.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ιδανικά θα φροντίσεις να απασχολήσεις το μυαλό σου όσο περισσότερο μπορείς με επαγγελματικά θέματα. Γιατί αν αφεθεί ελεύθερο, θα γεμίσεις μαύρες σκέψεις. Και δεν το θέλουμε αυτό...

Pathfinder.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Αγαπητέ/η Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι σήμερα η παρανοϊκή παρόρμηση να στήσεις τον εαυτό σου στον τοίχο και να του ανοίξεις πυρ με όλα τις κατηγορίες που μπορείς να του σούρεις για την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομική (αλλά και τη συναισθηματική) σου πραγματικότητα, σε παρακαλώ βούλωσε την εσωτερική φωνή σου! Με το να αιμορραγείς τον εαυτό σου, απλά τον εξαντλείς περισσότερο. Κι αυτό είναι απλά ηλίθιο. Με εκτίμηση Ο αστρολόγος σου.

Pathfinder.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Μερικές φορές είναι δύσκολο να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία. Επίσης, επειδή καθοδηγείστε περισσότερο από το ένστικτο παρά από την λογική, σας είναι δύσκολο να εξηγήσετε στους άλλους γιατί αισθάνεστε, πώς συγκεκριμένα πράγματα για σας είναι τόσο σημαντικά.

Gozakynthos.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια όμορφη όψη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει μαγικές στιγμές στα ερωτικά, στη διασκέδαση, στη τέχνη – είστε ερωτευμένοι με τη ζωή! Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα ολοκληρώσετε με επιτυχία ορισμένους κύκλους, ενώ παλιοί κόποι φαίνεται να καρποφορούν.

Protothema.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Ο Οκτώβριος ξεκινά με θετικές επιρροές. Το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ομορφαίνει τη ψυχολογία σας, ενώ βελτιώνει τις σχέσεις σας με τους δικούς σας. Μια γόνιμη επιρροή γενικά. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα αισιόδοξο και κοινωνικό, με νέα σχέδια, και με δραστηριοποίηση σε ομάδες, παρέες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και στο ίντερνετ.

Protothema.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Ωραία για την κοινωνική σας ζωή η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες περνάτε όμορφα με φίλους, γνωστούς, με ομάδες και με συγγενείς ή συμμαθητές – γεφυρώνονται οι σχέσεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα μήνα θετικό για τα επαγγελματικά σας, με ευχάριστες εξελίξεις και με αυξημένη δημοφιλία.

Protothema.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αισθηματικά, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Απογοήτευση, αιφνιδιασμοί αλλά και ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας είναι μέσα στις πιθανότητες. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί αυτή την βδομάδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα σας απασχολήσουν σχέσεις του παρελθόντος και ορισμένοι από εσάς θα γυρίσετε πίσω.

Zodia123.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Ιχθύες θα περάσουν σε κατάσταση ενδοσκόπησης και κυκλοθυμίας. Επίσης , στην περίπτωση που επιπρόσθετα έχεις αφήσει εκκρεμότητες με φίλους/ες, προσέθεσε στο γλυκό την ανάδυση έντονων φοβιων, εντάσεων, ρήξεων, τσακωμών... Αντίδοτο; Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεξ, αλλά τελευταία μάλλον έχεις γίνει πολύ εκλεκτικός/η.

Pathfinder.gr · 01-10-2016
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα