Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η φυσική σας ενέργεια και η αντοχή βρίσκονται ψηλά σήμερα. Αισθάνεστε ενεργητικοί, ενθουσιώδεις και ακολουθείτε με ευκολία τις προκλήσεις. Εχετε μια θετική στάση και αισθάνεστε ικανοί να τα κάνετε όλα περισσότερο απ'ότι συνήθως. Σε αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες η επιπλέον ενέργεια σας ωθεί πολλές φορές να υπερβάλλετε.

Gozakynthos.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Εργασιακή πίεση και λαχτάρα για απόδραση σα βάση. Πρόσθεσε και λίγο προβληματισμό για το πορτοφόλι σου και μια δόση ερωτικής νοσταλγίας και έχεις το κοκτέιλ της μέρας.

Pathfinder.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Συνεργασίες και προσωπικές επιρροές επάνω στις υποθέσεις σας έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας ή θα σας προσφερθεί την πιο κατάλληλη στιγμή από μόνη της. Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάποια επιρροή κατά κάποιο τρόπο στη ζωή σας θα αρχίσουν να συμφωνούν με την πρόθεσή σας να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας σήμερα. Ακόμα η πιθανότητα να σας γίνει μια σοβαρή πρόταση για συνεργασία σε κάτι που είχατε δείξει ενδιαφέρον κατά το παρελθόν είναι πολύ μεγάλη και αν συμβεί κάτι τέτοιο μακροχρόνια θα αποδειχτεί πολύ θετικό για σας. Ακόμα, ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή σας μπορεί να σας κάνει να δείτε πολύ πιο αισιόδοξα τα πράγματα και τις υποθέσεις που σας προκαλούσαν κάποια δυσαρέσκεια τον τελευταίο καιρό.

Gozakynthos.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Μην δίνετε μεγάλη βάση σε υποσχέσεις τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει και αρκετές ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες. Πιθανά ψέματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους. Μπερδέματα σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών Νοητικό μπέρδεμα, σύγχυση σε συναλλαγές. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα κινητικό κι επικοινωνιακό.

Protothema.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Πως να πεις σε ένα/μια Λέοντα να κάνει εκπτώσεις από αυτά που αγαπάει; Πως να τον/την κρατήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια οικονομικής σπατάλης για να μην το μετανιώσει στο τέλος του μήνα; Ωχ αδερφέ! Δεν έχει νόημα! Ζήσε όπως θες αυτές τις μέρες και όταν δεις τα σκούρα βλέπουμε τι κάνουμε με την περίπτωση σου τότε!

Pathfinder.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (4)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Πολλά πράγματα θα σας φαίνονται δύσκολα σήμερα, καθώς τα εξωτερικά γεγονότα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα ώστε σας είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε. Βαθιές αλλαγές σας έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση αδικαιολόγητου φόβου για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Καθόλου απίθανο να αναστατώνεστε περισσότερο εύκολα σήμερα μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Αποφύγετε τις πολλές αλλαγές σήμερα και ασχοληθείτε με τα πράγματα που γνωρίσετε και έχετε συνηθίσει να ζείτε μαζί τους.

Gozakynthos.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Φέρνει αρκετές συνειδητοποιήσεις αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μια επιρροή που σας κάνει να καταλαβαίνετε καλύτερα πράγματα του παρελθόντος – καλύτερη επικοινωνία με το μέσα σας. Παράλληλα βοηθά στο αποτελεσματικό κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων, όπως και την εξέλιξη σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Protothema.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Οι ιδέες, σκέψεις και γενικά η επικοινωνία σας θα υποστεί μία ξαφνική ένταση και πιθανή αναστάτωση σήμερα. Θέματα ή και σχέδια τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σπίτι ή την αίσθησή σας για ασφάλεια θα αποτελέσουν την βασική αιτία για οποιαδήποτε σύγκρουση ή για αντικείμενο σοβαρής και έντονης συζήτησης. Ακόμα, υπάρχει πιθανότητα ξαφνικής αναστάτωσης από ένα γράμμα ή τηλέφωνο μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας. Είναι μια ημέρα όπου οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν μία ιδιαίτερη ένταση. Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από προσωρινό έλεγχο τα συναισθήματά σας και αποφεύγετε τις οποιεσδήποτε συναλλαγές με τους άλλους.

Gozakynthos.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (4)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να νιώθεις αδύναμος απέναντι στις καταστάσεις που υφίστανται στη ζωή σου. Αναγνωρίζεις ότι πρόσωπα ή γεγονότα σου παίρνουν τη χαρά και σε κάνουν να νιώθεις πιο μίζερος. Ωστόσο, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να υψώσεις το ανάστημά σου. Πάλεψε με όσα σου συμβαίνουν, εφόσον πρώτα συνειδητοποιήσεις ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είσαι εσύ. Έλεγξε το συναίσθημά σου και με ψυχραιμία θα έχεις αυτό που επιθυμείς. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε κάνουν να αμφιβάλεις ή να αγχώνεσαι. Το παρελθόν έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και τώρα πρέπει να δείξεις παραδοχή προκειμένου να το ξεπεράσεις. Ακόμη και ένας καλός φίλος μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου μπορείς να δείξεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σου για να κάνεις τα επόμενα βήματα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία. Μην αφήνεις τον φόβο να σε καθηλώνει. Το ίδιο χρειάζονται και τα οικονομικά σου. Εσύ πρέπει να έχεις τον έλεγχο, για αυτό φέρσου πιο αποφασιστικά.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε κάνουν να αμφιβάλεις ή να αγχώνεσαι. Το παρελθόν έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και τώρα πρέπει να δείξεις παραδοχή προκειμένου να το ξεπεράσεις. Ακόμη και ένας καλός φίλος μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου μπορείς να δείξεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σου για να κάνεις τα επόμενα βήματα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία. Μην αφήνεις τον φόβο να σε καθηλώνει. Το ίδιο χρειάζονται και τα οικονομικά σου. Εσύ πρέπει να έχεις τον έλεγχο, για αυτό φέρσου πιο αποφασιστικά.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου μπορείς να δείξεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σου για να κάνεις τα επόμενα βήματα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία. Μην αφήνεις τον φόβο να σε καθηλώνει. Το ίδιο χρειάζονται και τα οικονομικά σου. Εσύ πρέπει να έχεις τον έλεγχο, για αυτό φέρσου πιο αποφασιστικά.

Tlife.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (4)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Αυξημένη φαντασία και φυσική ευαισθησία, θα κάνουν αυτή τη χρονική ημέρα γεμάτη εμπνεύσεις, σχέδια και καινούργια ενδιαφέροντα. Είναι πιθανόν να συναντήσετε έργα τέχνης και μουσικής, τα οποία θα είναι ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και ερεθιστικά. Αν ασχολείστε οι ίδιοι με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, θα βρείτε μια νέα, πρωτότυπη και ασυνήθιστη έμπνευση, η οποία θα προσθέσει νέα διάσταση στη δουλειά σας. Επίσης επαυξημένες θα είναι σήμερα και οι θρησκευτικές και πνευματικές σας τάσεις. Μπορεί να παρακολουθήσετε κάποια πνευματιστική τελετή σε κάποιο εργαστήρι ή να διαβάσετε κάποιο βιβλίο, το οποίο θα εμβαθύνει τις πνευματικές σας διαθέσεις και θα καθοδηγήσει την ύπαρξή σας. Επωφεληθείτε απ'αυτήν την ημέρα για να δώσετε έμπνευση στα ιδανικά σας και για να αφυπνίσετε την φαντασία σας ώστε να δουλέψει δημιουργικά στην εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας

Gozakynthos.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις φέρνει αυτές τις μέρες το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, μια όψη που κάνει το νου αλλά και την επικοινωνία να πηγαίνει σε περισσότερο βάθος. Παράλληλα, η όψη αυτή βοηθά τις συμφωνίες και την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, όπως και το κλείσιμο κάποιων κύκλων ή ζητημάτων.

Protothema.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (4)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Επικοινωνείτε σε βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο αυτές τις μέρες με τον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους φίλους, με τη θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα λειτουργεί μέχρι και αύριο, η οποία σάς φέρνει και σε επαφή με ανθρώπους με τις ίδιες ιδεολογίες και σκοπούς. Παράλληλα, σχέδια, σχέσεις και συνεργασίες προχωρούν.

Protothema.gr · 21-09-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (4)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα