Ζώδια Σήμερα

Όλα τα ζώδια
Ημερήσιες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Είναι από αυτές τις μέρες που περπατάς στο δρόμο και συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει το target group όσων σε έλκουν. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε σχέση η προσέγγιση συναντά εμπόδια και ο ενθουσιασμός κερδίζεται με τόνους ιδρώτα.

Pathfinder.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, όπως αυτή της επαγγελματικής εκλογής ή των μεταρρυθμίσεων, ή αλλαγές μέσα στο σπίτι σας, είναι πολύ δύσκολη σήμερα, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγόντων, που πιθανόν να αγνοήσετε να λάβετε υπ'όψη και να οδηγηθείτε σε λάθη. Με το να καθίσετε και να επανεξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε να αποφύγετε πολλά προβλήματα και επιπλοκές.

Gozakynthos.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Οι ερωτικές σχέσεις θα καλυτερεύσουν αυτή την ημέρα. Βρίσκεστε σε ρομαντική διάθεση και δείχνετε επιπροσθέτως προσοχή και αγάπη στον σύντροφό σας. Αν δεν είστε παντρεμένοι, ούτε έχετε κάποιο δεσμό, αλλά θα θέλατε, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα ν' αρχίσετε μια ολοκληρωμένη ερωτική σχέση σήμερα. (Περίεργες επιθυμίες και κλίσεις. Ο ανυπόμονος έρωτας. Συχνά αλλαγή επαγγέλματος).

Gozakynthos.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Κάντε υπομονή, τα δεδομένα θα αλλάξουν το αμέσως το επόμενο διάστημα. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Προσπαθήστε να μετριάσετε τις σπατάλες για να μπορέσετε να αποφύγετε τα προβλήματα. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Zodia123.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Ερωτικά και οικονομικά θέματα περνούν από δοκιμασίες με τη δυσμενή όψη Άρη-Κρόνου για άλλες τρεις μέρες, μια επιρροή που φέρνει σκληρές συμπεριφορές και αρκετές καθυστερήσεις ή εμπόδια. Επίσης δοκιμασίες είναι πιθανές με τα παιδιά. Δημιουργικά κι επιχειρηματικά project μπορεί να κολλάνε, το ίδιο και δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, χορηγίες ή άλλα θέματα.

Protothema.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (5)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Παραγωγικός ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο η εστίασή σας θα βρίσκεται στη δουλειά, στην οποία θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Επίσης θα εστιαστείτε και σε θέματα υγείας, υγιεινής, διατροφής, καθαριότητας, τάξης και νοικοκυριού, και σε διάφορες λεπτομέρειες. Ακόμα, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα κατοικίδιων.

Protothema.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα συναισθηματικής και πνευματικής ανόδου, όπου αισθάνεστε πως δουλεύετε μαζί με τους άλλους για ένα ευγενικό σκοπό. Τα γεγονότα που συμβαίνουν δεν είναι μάλλον δραματικά και μπορεί εύκολα να παραβλέψετε την σημασία τους, αλλά είναι πολύ σπουδαία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συνεργασία των άλλων για να βελτιώσετε την ποιότητα εξυπηρέτησης, να αναπτύξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους πελάτες και τους αγοραστές ή να ανυψώσετε το ηθικό και τη συμπεριφορά των συναδέλφων.

Gozakynthos.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιον, εξαιτίας κάποιου σχετικά ασήμαντου θέματος, ή μπορεί να παθιαστείτε υπερβολικά με κάποιο θέμα ή ιδέα που είναι στην πραγματικότητα ασήμαντο. Αυτές οι υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις προκαλούνται απ' τα ίδια σας τα συναισθηματικά μπερδέματα, τα οποία δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε απ' ευθείας και έτσι τα προβάλλετε σε άλλους ανθρώπους ή γεγονότα.

Gozakynthos.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (5)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Επικοινωνιακός και ζωντανός ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, μια περίοδος με πολλές συναντήσεις, επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και ιδέες. Αρκετές επίσης μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Ακόμα, έμφαση θα δοθεί σε μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις, διάβασμα, γράψιμο. Εστιάζεστε περισσότερο και στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Protothema.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (5)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Φεύγει ο ζωοδότης Ήλιος απ’ το ζώδιό σας σήμερα, περνά στο επόμενο, απ’ όπου για ένα μήνα θα τονίσει θέματα οικονομικά. Έτσι, θα είναι μια περίοδος με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, ενώ η δημιουργικότητά σας μπορεί να φέρει κέρδη. Η εστίασή σας βρίσκεται επίσης στις απολαύσεις και στην υλική και συναισθηματική ασφάλεια.

Protothema.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς και τρόπους ζωής, να αναζητήσετε εμπειρίες που διευρύνουν την αντίληψή σας και την άποψή σας για την ζωή. Αλλά το πιο σπουδαίο, αυτές τις ημέρες, είναι ότι αλλάζει η συμπεριφορά σας απέναντι στη ζωή. Παρά να περιορίζετε τον εαυτό σας λέγοντας δεν ξέρω να χορεύω καλά ή δεν είμαι καλός με τους αριθμούς, ή δεν έχω λεφτά να πάρω αυτά που θέλω κλπ, μπορείτε να αντικαταστήσετε την δεν μπορώ νοοτροπία με την μπορώ νοοτροπία.

Gozakynthos.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (5)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Αν και αυτή η χρονική ημέρα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, σας υποδεικνύει, ωστόσο τα πράγματα, που είναι αληθινά σημαντικά για σας. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν, πως έχουν δώσει μεγάλη σημασία σε υλικά αγαθά ή στις προσωπικές τους φιλοδοξίες, και συνειδητοποιούν πως οι προσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια ή η υγεία είναι πολύ σημαντικότερα.

Gozakynthos.gr · 19-01-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (5)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
16:25
BLIND TASTE
Σόου
Alpha
16:00
ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Άλλο
Kontra Channel
16:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
16:00
MAD GREEKZ TOP 10
Σόου
MTV
16:00
CATFISH: THE TV SHOW 5
Σόου
ΕΡΤ 1
16:00
ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ
Σόου
ΕΡΤ 2
16:00
Η ΑΝΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ
Σειρά
ΕΡΤ 3
16:00
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σόου
E TV
15:45
TATIANA LIVE
Άλλο
ANT1
15:00
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
09:30
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα