Παρθένος Σήμερα

Παρθένος
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Αυγ - 22 Σεπ

Παρθένος

Γενικά: Παράξενα όνειρα ίσως τάραξαν τον ύπνο σου, μια απροσδιόριστη διαίσθηση πως κάτι θα συμβεί ή και μια ανεξήγητη φοβία για την ασφάλεια της εργασιακής σου θέσης, είναι ικανά να σε κρατήσουν στην τσίτα μέχρι το τέλος της μέρας. Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου κάνε κάτι που αποδεδειγμένα ξελαμπικάρει το μυαλό σου.

Pathfinder.gr

Γενικά: Άμεσα σάς επηρεάζει αυτή την εποχή η παραπλανητική αντίθεση του Άρη, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με τον Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθύς, η οποία αυτή την εποχή φέρνει αρκετές παγίδες και σύγχυση. Προσέξτε τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανές απογοητεύσεις. Προσοχή επίσης σε χημικά, φάρμακα, δηλητηριάσεις, τοξίνωση.

Protothema.gr

Γενικά: Μια ημέρα όπου θα βρεθείτε να αναγκάζεστε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα από τα πιστεύω σας ή τις ιδέες που έχετε για τον εαυτό σας και τους άλλους. Θα βρείτε όμως πως η διαίσθησή σας μαζί με την αίσθηση για αλήθεια αρχίζουν και βαθαίνουν ιδιαίτερα. Πολλά πράγματα γύρω από τις σχέσεις σας με τους άλλους θα αρχίσετε σήμερα να τα βλέπετε από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά ή προοπτική απ'αυτήν που είχατε στο νου σας μέχρι σήμερα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και πολύ πιθανό με ανθρώπους που συνεργάζεστε ή δουλεύετε μαζί θα αλλάξουν ή θα προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
05:30
CLOSE UP
Άλλο
ΕΡΤ 2
05:20
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Άλλο
ANT1
05:15
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Παιδική εκπομπή
Alpha
05:15
ΕΙΚΟΝΕΣ
Άλλο
Mega Channel
05:10
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
Σειρά
MTV
05:00
ONLY HITS
Σόου
Βουλή
05:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο
MAD TV
04:30
MUSIC NON STOP INTL
Σόου
Star Channel
04:30
CHUCK 5
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
04:15
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Άλλο
E TV
02:00
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
Άλλο
Kontra Channel
02:00
TV SHOP
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα