Παρθένος Σήμερα

Παρθένος
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Αυγ - 22 Σεπ

Παρθένος

Γενικά: Καταλαβαίνεις πως ένα κομμάτι σου είναι τόσο βαθιά βαλτωμένο στο παρελθόν που δεν μπορείς ακόμη να σχετιστείς απελευθερωμένος/η από τις αναμνήσεις. Φυσικά και προσπαθείς με την εργατικότητα σου στο παρόν να αντιμετωπίσεις αυτή την αίσθηση. Όμως με το να λες «Δεν μπορώ να κάνω όνειρα για το μέλλον. Το μόνο που έχω είναι το σήμερα.» πριονίζεις τις δυνατότητες σου! Κι αυτές είναι πολλές, believe it or not!

Pathfinder.gr

Γενικά: Σας βάζει σε έναν μήνα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα και στον τελευταίο σας οίκο, και η ταυτόχρονη Νέα Σελήνη εκεί, κι έτσι θα ολοκληρώσετε ορισμένα ζητήματα, ή θα κυοφορήσετε ιδέες, ώστε απ’ τη περίοδο των γενεθλίων σας να περάσετε σε δυναμικά ξεκινήματα. Απομόνωση, φυγή, χαλάρωση, φύση, τέχνη, πνευματικότητα.

Protothema.gr

Γενικά: Μπορεί να αισθάνεστε κάπως εγωκεντρικοί ή να ασχοληθείτε κάπως ιδιαίτερα με τον εαυτό σας σήμερα. Tο περιβάλλον σας θα σας υποστηρίξει και πολύ πιθανόν να γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντος προσωρινά. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους φίλους σας. Μία ημέρα που μπορεί να τύχετε κάποιας ιδιαίτερης προσοχής από τους φίλους σας ή τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν γενικά. Μία ασυνείδητη ανάγκη για οικονομική ασφάλεια ή κάποια σύντομη οικονομική συνδιαλλαγή. Μικροέξοδα για το σπίτι είναι πιθανά.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα