Παρθένος Σήμερα

Παρθένος
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Αυγ - 22 Σεπ

Παρθένος

Γενικά: Προφανώς και προτιμάς την παρέα ΕΝΟΣ μόνο προσώπου όλο το επόμενο διήμερο. Χωρίς αμφιβολία για εκείνον/η θα έκανες την κούραση σου τρυφερότητα. Αν είσαι σε σχέση έχεις καλές πιθανότητες να το πετύχεις. Αν όμως δεν είσαι, θα μοιάζει τόσο ανυπόφορο που δε θα σε χωρά ο τόπος.

Pathfinder.gr

Γενικά: Γίνεται επιπόλαιη οικονομική διαχείριση τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία, η οποία κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να κάνετε και διάφορες σπατάλες ή απερίσκεπτα ανοίγματα. Προσέξτε επίσης την αφέλεια γύρω από οικονομικά θέματα, ή να μην υπογράψετε δάνεια ή ρυθμίσεις που τελικά δεν θα είναι προς το συμφέρον σας, μέχρι και αύριο.

Protothema.gr

Γενικά: Ενδιαφέρεστε περισσότερο για να φέρετε υψηλά ιδανικά και ευγενικούς σκοπούς στη ζωή σας σήμερα, παρά για να κερδίσετε προσωπική αναγνώριση και κέρδος. Είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο πιεστικοί. Στην πραγματικότητα, είστε πολύ εντυπωσιασμένοι κατά καιρούς και τείνετε να εξιδανικεύσετε άτομα που έχουν το είδος των αρετών που σας αγγίζουν.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Σήμερα θα φορτωθείς με πολλά καθήκοντα και καλό θα ήταν να οργανωθείς. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στην γενικότερη πίεση. Μην ανοίγεις πολλά μέτωπα και προτίμησε να τακτοποιείς τις δουλειές σου μια-μια. Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και την κρίση σου, ώστε να αντιμετωπίσεις όποιο εμπόδιο προκύψει. Αισθηματικές Προβλέψεις Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη σχέση σου. Με ήρεμη συζήτηση θα βρείτε από κοινού λύσεις για ό,τι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνε πιο θετικός σε αυτόν που σε διεκδικεί και δώσε μια ευκαιρία. Ποτέ δε ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στο χώρο της δουλειάς σου, η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου είναι δύσκολη και αυτό σε κρατάει πίσω. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση, για να μη μπλεχτείς σε κόντρες. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμη πολλή δουλειά και περισσότερη οργάνωση, για να ορθοποδήσεις. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αρι

Προσωπικά: Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη σχέση σου. Με ήρεμη συζήτηση θα βρείτε από κοινού λύσεις για ό,τι δεν πάει καλά μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνε πιο θετικός σε αυτόν που σε διεκδικεί και δώσε μια ευκαιρία. Ποτέ δε ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στο χώρο της δουλειάς σου, η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου είναι δύσκολη και αυτό σε κρατάει πίσω. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση, για να μη μπλεχτείς σε κόντρες. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμη πολλή δουλειά και περισσότερη οργάνωση, για να ορθοποδήσεις. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στο χώρο της δουλειάς σου, η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου είναι δύσκολη και αυτό σε κρατάει πίσω. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση, για να μη μπλεχτείς σε κόντρες. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμη πολλή δουλειά και περισσότερη οργάνωση, για να ορθοποδήσεις. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
23:00
CATFISH: THE TV SHOW 5
Σειρά
Βουλή
23:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
22:45
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 2
Άλλο
ΕΡΤ 2
22:45
House of Cards: To Play the King
Σειρά
ANT1
22:15
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ: DADDY COOL
Άλλο
Kontra Channel
22:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
22:00
DANCE ZONE
Σόου
TV Μακεδονία
22:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
22:00
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
Alpha
21:00
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Άλλο
E TV
21:00
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
Mega Channel
21:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα