Παρθένος Σήμερα

Παρθένος
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Αυγ - 22 Σεπ

Παρθένος

Γενικά: Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις αυτή τη καταθλιπτική νευρικότητα και την ακατάσχετη εργασιοθεραπεία. Περνάς πλέον στο στάδιο της συνειδητοποίησης των πράξεων σου των τελευταίων μηνών: έσπασες τη ραχοκοκαλιά μιας αδιέξοδης ζωής και μέρα με τη μέρα γιατρεύεσαι. Αυτό πρέπει να γίνει η δύναμη σου πια και όχι ενοχή.

Pathfinder.gr

Γενικά: Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, όπου απ’ τη μία μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα και ανατροπές, απ’ την άλλη δέχεστε και μια ενίσχυση ή γίνονται επιτυχημένες επαφές. Θα είναι και μια ερωτική μέρα, με βαθύτερη σύνδεση κι επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Καλή μέρα επίσης για ψυχανάλυση κι έρευνα.

Protothema.gr

Γενικά: Μια εύνοια ερωτική ή οικονομική, αλλά κάτω από ιδιόρρυθμες και ίσως μυστικές συνθήκες. Πολλά πράγματα ακόμα και βοήθεια από τους φίλους θα συμβάλλουν στο να αποκτήσετε μια πολύ καλή αισθηματική κατάσταση σήμερα. Επαφές επαγγελματικές, οι οποίες θα περιέχουν και κάποια μορφή διασκέδασης είναι πολύ πιθανές. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας αν υπάρχει με το να ασχολείστε με τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν και τους είχατε παραμελήσει προσωρινά.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Οι εξελίξεις έρχονται με τέτοιο τρόπο που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, καθώς είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που περίμενες. Με τον πανικό για σύμβουλο όμως, μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Χαλάρωσε λοιπόν και αξιοποίησε το μέγιστο των δυνατοτήτων σου, ώστε να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα και να προγραμματιστείς εκ νέου, ώστε να φτάσεις εκεί που θες. Αισθηματικές Προβλέψεις Η σημερινή ημέρα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο, θα περάσει εξαιρετικά ήρεμα στον αισθηματικό τομέα, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε φέρνει πολύ κοντά με τον άνθρωπό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα έρθει να σε αναστατώσει ευχάριστα, αλλά μην πέφτεις με τα μούτρα και μην κάνεις υπερβολές, που ίσως φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Το άγχος λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας σου και των υψηλών απαιτήσεων, σε έχει καταβάλλει και κουράσει πολύ και δεν είσαι πλέον σε θέση να κάνεις τίποτα. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επιστρέψεις δυναμικά στη δράση και να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σήμερα υπογραφές συμβολαίων ή ρίσκα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   --

Προσωπικά: Η σημερινή ημέρα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο, θα περάσει εξαιρετικά ήρεμα στον αισθηματικό τομέα, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε φέρνει πολύ κοντά με τον άνθρωπό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα έρθει να σε αναστατώσει ευχάριστα, αλλά μην πέφτεις με τα μούτρα και μην κάνεις υπερβολές, που ίσως φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Το άγχος λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας σου και των υψηλών απαιτήσεων, σε έχει καταβάλλει και κουράσει πολύ και δεν είσαι πλέον σε θέση να κάνεις τίποτα. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επιστρέψεις δυναμικά στη δράση και να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σήμερα υπογραφές συμβολαίων ή ρίσκα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Το άγχος λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας σου και των υψηλών απαιτήσεων, σε έχει καταβάλλει και κουράσει πολύ και δεν είσαι πλέον σε θέση να κάνεις τίποτα. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, ώστε να επιστρέψεις δυναμικά στη δράση και να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σήμερα υπογραφές συμβολαίων ή ρίσκα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα