Σκορπιός Σήμερα

Σκορπιός
Ημερήσιες προβλέψεις

24 Οκτ - 22 Νοε

Σκορπιός

Γενικά: Η ανάγκη για ανανέωση εικόνων, παραστάσεων, περιβάλλοντος, αέρα (συμπληρώνεις κατά ριπάς...) έχεις αρχίσει να σου τη δίνει στα νεύρα... ΟΚ! Διορθώνω! Έχει αρχίσει να σου ξυπνά δολοφονικές/αυτοκαταστροφικές διαθέσεις που ξεσπούν είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε στις σχέσεις με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους. Σχεδίασε αποδράσεις άμεσα!

Pathfinder.gr

Γενικά: Πιέζονται αρκετά τα οικονομικά σας με τη δυσμενή αντίθεση Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη απ’ τα μέσα του μήνα μπορεί να φέρνει πολλές υποχρεώσεις και διάφορα “τρεχάματα” ή άγχη για θέματα δανείων, εφορίας, επενδύσεων, ασφαλειών, διατροφής, συντάξεων, κλπ. Μια όψη που προκαλεί ανασφάλεια συναισθηματική και υλική – έλλειψη εμπιστοσύνης.

Protothema.gr

Γενικά: Μόλις νιώσετε το πρώτο κύμα αυτών των αισθημάτων πιθανόν να προσπαθήσετε να τα αγνοήσετε. Τότε θα ανακαλύψετε ότι αυτά είναι πολύ δυνατά για να τα αγνοήσετε, αλλά και πάλι ίσως προσπαθήσετε να τα κρύψετε απ’ τους άλλους. Τελικά θα καταλάβετε ότι έχετε καταληφθεί από αισθήματα που δεν πρόκειται να φύγουν και δεν μπορούν να κρυφτούν. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με κάθε τρόπο. Αν όχι, τότε θα γίνουν ακόμα πιο έντονα και θα είναι ακόμα περισσότερο διασπαστικά όταν τελικά τ’αντιμετωπίσετε.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Η σημερινή ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά θετική και αισιόδοξη για σένα. Θα έχεις απίστευτη ενέργεια, που καλό θα ήταν να διοχετεύσεις σε μια δημιουργική δραστηριότητα, η οποία ενδεχομένως σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Από το μεσημέρι και μετά, η καλή σου διάθεση θα κορυφωθεί και θα περάσεις υπέροχα παρέα με αυτούς που αγαπάς. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, αυτή την περίοδο η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδια, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, αυτή την περίοδο η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδια, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδια, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
10:10
BIG BANG
Παιδική εκπομπή
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Kontra Channel
10:00
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
MAD TV
10:00
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ: 00'S
Σόου
MTV
10:00
TEEN CRIBS
Άλλο
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου
ΕΡΤ 2
09:45
MASTERS OF RICE
Άλλο
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα