Σκορπιός Σήμερα

Σκορπιός
Ημερήσιες προβλέψεις

24 Οκτ - 22 Νοε

Σκορπιός

Γενικά: Σκορπιέ, μην βάζεις με το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις (Τι λέω κι εγώ τώρα ε; Σαν αν ζητώ από ένα ψάρι να μην κολυμπά). Ναι, είναι γεγονός πως αισθάνεσαι μια ανεξήγητη προσμονή, λες και κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί σύντομα, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να γίνεσαι Κασσάνδρα και να υπονομεύεις τη διάθεση και την ενέργεια σου, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα. Χαλάρωσε!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ερωτικός, δημιουργικός και πιο ανέμελος ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, μια εποχή με ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση, θέαμα, παιχνίδι, σπορ κι εκδρομές. Πιθανόν στο διάστημα αυτό να έχετε περισσότερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Αυξημένη ζωτικότητα, λάμψη κι αυτοπεποίθηση. Εστίαση σε θέματα παιδιών.

Protothema.gr

Γενικά: Η φυσική σας πορεία και ενέργεια είναι καλές σήμερα και μπορείτε να επιτύχετε μια σπουδαία συμφωνία αρκετά εύκολα. Εχετε την τάση να παίρνετε πρωτοβουλίες ή να ενεργείτε από μόνοι σας με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να πετύχετε τους στόχους σας σε ότι επιχειρήσετε σήμερα. Επειδή επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας με θετικό τρόπο κάποιος αρχηγικός ρόλος ή μια ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλατε πάρα πολύ σήμερα, πολύ πιθανό να επιτευχθεί.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
10:30
BRAND NEW CLIPS
Σόου
MTV
10:30
EXTREME CRIBS
Άλλο
ΕΡΤ 2
10:20
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ
Άλλο
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Kontra Channel
10:00
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου
Mega Channel
09:50
ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ
Παιδική εκπομπή
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα