Σκορπιός Σήμερα

Σκορπιός
Ημερήσιες προβλέψεις

24 Οκτ - 22 Νοε

Σκορπιός

Γενικά: Αυτές τις μέρες, με όλο και πιο ανησυχητική συχνότητα καταλαβαίνεις/μαθαίνεις/ακούς για το πόσο ανειλικρινείς είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτό αντί να σε κάνει κι άλλο καχύποπτο/η, σε εκνευρίζει αφόρητα! Πρόσεξε που και πως ξεσπάς.

Pathfinder.gr

Γενικά: Λέγονται αρκετά ψέματα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ή υπάρχει μια παραπλάνηση, κυρίως σε ερωτικά, φιλίες ή μέσα σε ομάδες, αλλά και σε σχέση με τα παιδιά. Ίσως κάνετε ουτοπικά σχέδια. Η Νέα Σελήνη ωστόσο ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα δικτυωθείτε περισσότερο και θα ξεκινήσετε υλοποίηση πλάνων.

Protothema.gr

Γενικά: Βασική αιτία το ότι πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις νευρικές διαταραχές, πνευματική αναστάτωση, ξαφνική δυσαρέσκεια, ξαφνικά καλά ή κακά νέα.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Θα είσαι πολύ προσεκτικός και πειθαρχημένος με ό,τι θελήσεις να κάνεις, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις σημαντικά σχέδια και να επιλύσεις προβλήματα του παρελθόντος με έναν ουσιαστικό τρόπο. Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σε ευνοεί σε μεγάλο βαθμό, βελτιώνοντας την σχέση σου και οδηγώντας σε να κάνεις κινήσεις που θα επιφέρουν ισορροπία στη ζωή σου. Ίσως νιώσεις πιο συγκρατημένος συναισθηματικά, αλλά αυτό δεν θα σου δημιουργήσει εμπόδια. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, ξεκινάει μια όμορφη και ισορροπημένη περίοδος. Δεν θα είσαι αρκετά εκδηλωτικός με τα όσα νιώθεις, αλλά αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στην ουσιαστική εξέλιξη της. Είναι καλό να ασκείς κριτική στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να το βοηθήσεις να βελτιωθεί, αλλά πρόσεξε μην υπερβείς τα όρια. Άφησε τη γοητεία σου να προσελκύσει το άλλο φύλο, αν αναζητάς το άλλο σου μισό. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά, μπορείς να είσαι δημιουργικός και δυναμικός. Τα σχέδιά σου θα είναι αποτελεσματικά και οι συνεργασίες σου μπορούν να έχουν καθοριστική σημασία. Μια δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, αλλά μπορείς να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς καθαρά. Στα οικονομικά, οι βελτιώσεις θα είναι αισθητές, αν κινηθείς πρακτικά και έξυπνα.   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, ξεκινάει μια όμορφη και ισορροπημένη περίοδος. Δεν θα είσαι αρκετά εκδηλωτικός με τα όσα νιώθεις, αλλά αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στην ουσιαστική εξέλιξη της. Είναι καλό να ασκείς κριτική στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να το βοηθήσεις να βελτιωθεί, αλλά πρόσεξε μην υπερβείς τα όρια. Άφησε τη γοητεία σου να προσελκύσει το άλλο φύλο, αν αναζητάς το άλλο σου μισό. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά, μπορείς να είσαι δημιουργικός και δυναμικός. Τα σχέδιά σου θα είναι αποτελεσματικά και οι συνεργασίες σου μπορούν να έχουν καθοριστική σημασία. Μια δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, αλλά μπορείς να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς καθαρά. Στα οικονομικά, οι βελτιώσεις θα είναι αισθητές, αν κινηθείς πρακτικά και έξυπνα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά, μπορείς να είσαι δημιουργικός και δυναμικός. Τα σχέδιά σου θα είναι αποτελεσματικά και οι συνεργασίες σου μπορούν να έχουν καθοριστική σημασία. Μια δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, αλλά μπορείς να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς καθαρά. Στα οικονομικά, οι βελτιώσεις θα είναι αισθητές, αν κινηθείς πρακτικά και έξυπνα.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα