Σκορπιός Σήμερα

Σκορπιός
Ημερήσιες προβλέψεις

24 Οκτ - 22 Νοε

Σκορπιός

Γενικά: Σκορπιέ, οι επόμενες μέρες μιλάνε για έντονη ροπή προς κοινωνικότητα, για αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, για διάθεση να βρίσκεσαι μακριά τόσο απ' το σπίτι, όσο κι απ' το γραφείο... Μένει μόνο μια λεπτομέρεια: αυτό το χρόνο που χρειάζεσαι πρέπει να τον δημιουργήσεις γιατί δεν θα σου χαριστεί!

Pathfinder.gr

Γενικά: Σε δυναμικά επαγγελματικά ξεκινήματα και πρωτοβουλίες σάς ωθεί αυτή την εποχή η σύνοδος Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, αν και είναι μια αγχωτική επιρροή, η οποία σας τρέχει αρκετά, είτε για θέματα επαγγελματικά, είτε για διάφορες υποχρεώσεις. Προσέξτε τις συγκρούσεις, κυρίως με άτομα εξουσίας. Αυξημένη τάση για φλεγμονές, πονοκεφάλους, καψίματα, κλπ.

Protothema.gr

Γενικά: Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι αλλαγές στην ζωή σας έχουν γίνει κάτι το πολύ συνηθισμένο. Σήμερα όμως θα φύγουν από τον χώρο που κυριαρχούσαν μέχρι σήμερα (τον καθαρά προσωπικό) και θα μεταφερθούν στον εξίσου σημαντικό, τον χώρο που παράγετε ή αποκτάτε τα υλικά σας αγαθά. Στη οικονομική σας κατάσταση, αν και από την φύση σας είναι ένας τομέας που τον αντιμετωπίζετε με ιδιαίτερη προσοχή και εγκράτεια, σήμερα πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές μεταρρυθμίσεις-αλλαγές. Χρήματα τα οποία δεν τα περιμένατε θα σας έλθουν εντελώς ξαφνικά από πηγές που δεν υπολογίζατε. Με τον ίδιο τρόπο όμως θα αναγκαστείτε να υποβληθείτε σε ορισμένα ανέλπιστα έξοδα. Πολλές φορές αυτά τα έξοδα θα είναι άμεσα συνδεδεμένα με άτομα πολύ κοντά στο άμεσο περιβάλλον σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Κάποιες φορές, όσο και αν προσπαθείς και κοπιάζεις για να φτάσεις σε ένα σημείο, για κάποιο λόγο βρίσκεις συνεχώς εμπόδια μπροστά σου. Αυτό συμβαίνει και με εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, όμως, μην απογοητεύεσαι καθώς μια είδηση την οποία αγνοούσες μέχρι τώρα, έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα σου. Θα σου διαφωτίσει καταστάσεις που δεν μπορούσες να κατανοήσεις και θα σου δώσει το κίνητρο για να πορευθείς προς τον στόχο σου με επιτυχία. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι σήμερα να μην εμπλακείς με αναλύσεις και συζητήσεις που μπορούν να σε φέρουν σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, βγες και διασκέδασε έχοντας προοπτικές να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο επαγγελματικός τομέας, φαίνεται πολύ απαιτητικός σήμερα και χρειάζεται την προσοχή σου. Διατήρησε την ηρεμία σου και φρόντισε να μείνεις οργανωμένος, προκειμένου να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελες, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις σε μια σειρά. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι σήμερα να μην εμπλακείς με αναλύσεις και συζητήσεις που μπορούν να σε φέρουν σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, βγες και διασκέδασε έχοντας προοπτικές να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο επαγγελματικός τομέας, φαίνεται πολύ απαιτητικός σήμερα και χρειάζεται την προσοχή σου. Διατήρησε την ηρεμία σου και φρόντισε να μείνεις οργανωμένος, προκειμένου να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελες, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις σε μια σειρά. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ο επαγγελματικός τομέας, φαίνεται πολύ απαιτητικός σήμερα και χρειάζεται την προσοχή σου. Διατήρησε την ηρεμία σου και φρόντισε να μείνεις οργανωμένος, προκειμένου να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελες, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις σε μια σειρά. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
21:30
CATFISH: THE TV SHOW 6
Σειρά
TV Μακεδονία
21:30
ΤΑ 3 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ
Σειρά
ΕΡΤ 2
21:10
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΛΑΝΩΝ
Άλλο
ANT1
21:00
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ 3
Παιδική εκπομπή
E TV
21:00
ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ
Ταινία
Kontra Channel
21:00
ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ
Σόου
MAD TV
21:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ
Σόου
Mega Channel
21:00
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
21:00
MASTERCHEF
Άλλο
ΕΡΤ 1
20:55
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - Αθλητικά
Ντοκιμαντέρ
Alpha
20:50
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
Παιδική εκπομπή
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα