Σκορπιός Σήμερα

Σκορπιός
Ημερήσιες προβλέψεις

24 Οκτ - 22 Νοε

Σκορπιός

Γενικά: Μέρες σαν την σημερινή θες να εκφράζεσαι με αυθεντικό τρόπο, να μην συμβιβάζεσαι, να βγάλεις προς τα έξω επιτέλους τα ταλέντα σου! ΓιΆ αυτό και ψάχνεις εναγωνίως να βρεις τρόπους η τωρινή δουλειά ή η τωρινή ερωτική σου ζωή νΆ αποκτήσουν νόημα. Αν δεν τα καταφέρνεις, αρχίζεις να κοιτάζεις σιγά σιγά παρακάτω +.

Pathfinder.gr

Γενικά: Με μια πίεση ή με καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα μπορεί να ξεκινήσει η μέρα, ίσως και με πρόσκαιρα προβλήματα με τα παιδιά ή στα ερωτικά. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι παραγωγική, ενώ θα απολαύσετε τη δουλειά σας αλλά και μικρά πράγματα της καθημερινότητας. Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης βελτιώνει το κλίμα στο χώρο δουλειάς.

Protothema.gr

Γενικά: Συναισθηματική αναστάτωση και παράλογα, τυραννικά αισθήματα, είναι τα θέματα κλειδιά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής ημέρας. Κατακτητική και τυραννική συμπεριφορά μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι θα πέσουν με βουλιμία στο φαϊ με αποτέλεσμα να πάρουν πολύ βάρος, άλλοι θα γίνουν βίαιοι, δογματικοί σε θέματα που έχουν σχέση με την πολιτική ή την θρησκεία. Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε ζήλια για κάποιον δικό σας, ή μπορεί να νιώσετε ενοχές για αποφάσεις και πράξεις που συνέβησαν πολύ καιρό πριν.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος, που νόμιζες ότι είχες κρύψει καλά. Φρόντισε αυτή τη φορά να τολμήσεις να τις αντιμετωπίσεις χωρίς δισταγμούς και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Έτσι, δε θα ξαναβρεθεί μπροστά σου τίποτα παλιό, που θα σε αγχώσει και θα σε αποσυντονίσει. Όσο κι αν δυσκολευτείς όμως κάποιες φορές, μην πανικοβληθείς και το βάλεις κάτω. Συνέχισε την καλή προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά. Αισθηματικές Προβλέψεις Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, τα πράγματα εξαρτώνται κυρίως από τη δική σου συμπεριφορά και τους χειρισμούς σου. Οπότε βάλε τα δυνατά σου και όλη σου την καλή διάθεση, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στη σχέση σου και να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μάθε να δίνεις περισσότερο χρόνο στα άτομα που σε πλησιάζουν, ώστε να ξέρεις πιο καλά περί τίνος πρόκειται πριν τα απορρίψεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον χώρο της εργασίας σου τα πράγματα βαίνουν καλώς και η σχέση σου με τους συνεργάτες σου είναι ιδανική. Αξιοποίησε λοιπόν αυτές τις συνθήκες τώρα που μπορείς, ώστε να προωθήσεις όλα σου τα σχέδια με βοήθεια και να φτάσεις στην επιτυχία χωρίς αμφιβολίες. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί ίσως δεν ευνοείσαι σε τέτοια θέματα. Τα οικονομικά σου από την άλλη, χρειάζονται άμεσο προγραμματισμό και σωστές κινήσεις, ώστε να ανακουφιστείς σταδιακά από την πίεση. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   --

Προσωπικά: Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, τα πράγματα εξαρτώνται κυρίως από τη δική σου συμπεριφορά και τους χειρισμούς σου. Οπότε βάλε τα δυνατά σου και όλη σου την καλή διάθεση, ώστε να μπορέσεις να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στη σχέση σου και να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μάθε να δίνεις περισσότερο χρόνο στα άτομα που σε πλησιάζουν, ώστε να ξέρεις πιο καλά περί τίνος πρόκειται πριν τα απορρίψεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον χώρο της εργασίας σου τα πράγματα βαίνουν καλώς και η σχέση σου με τους συνεργάτες σου είναι ιδανική. Αξιοποίησε λοιπόν αυτές τις συνθήκες τώρα που μπορείς, ώστε να προωθήσεις όλα σου τα σχέδια με βοήθεια και να φτάσεις στην επιτυχία χωρίς αμφιβολίες. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί ίσως δεν ευνοείσαι σε τέτοια θέματα. Τα οικονομικά σου από την άλλη, χρειάζονται άμεσο προγραμματισμό και σωστές κινήσεις, ώστε να ανακουφιστείς σταδιακά από την πίεση. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον χώρο της εργασίας σου τα πράγματα βαίνουν καλώς και η σχέση σου με τους συνεργάτες σου είναι ιδανική. Αξιοποίησε λοιπόν αυτές τις συνθήκες τώρα που μπορείς, ώστε να προωθήσεις όλα σου τα σχέδια με βοήθεια και να φτάσεις στην επιτυχία χωρίς αμφιβολίες. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί ίσως δεν ευνοείσαι σε τέτοια θέματα. Τα οικονομικά σου από την άλλη, χρειάζονται άμεσο προγραμματισμό και σωστές κινήσεις, ώστε να ανακουφιστείς σταδιακά από την πίεση. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
11:00
TV SHOP
Άλλο
MAD TV
11:00
US TOP
Σόου
MTV
11:00
DISASTER DATE
Σειρά
Mega Channel
10:50
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 2
10:30
ΣΑΡΑ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΑΒΟΝΛΙ 5
Σειρά
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου
ΕΡΤ 3
09:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
Σόου
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα