Λέων Σήμερα

Λέων
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Ιουλ - 22 Αυγ

Λέων

Γενικά: Πιθανόν ξεκινάς την μέρα σου με το σκεπτικό: «Δεν γίνεται να επιτρέπω στο ψυχολογικό μου μπάχαλο να επηρεάζει την αποδοτικότητα μου στη δουλειά! Τέλος! Τέλος!». Ναι, σήμερα που το λες, το εννοείς και θα το κάνεις. Από αύριο, ίδωμεν +.

Pathfinder.gr

Γενικά: Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, όπως σε θέματα δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, διατροφής, κληρονομικών ή άλλων, ενώ το τετράγωνό της με τον Κρόνο φαίνεται να προκαλεί πιέσεις στα παραπάνω. Η επικοινωνία ωστόσο με το σύντροφο και τους άλλους γίνεται πιο ουσιαστική. Καλή μέρα για ενδοσκόπηση κι έρευνα.

Protothema.gr

Γενικά: Αν έχετε ενεργήσει με ακεραιότητα και είχατε στηριχτεί σε γερά θεμέλια, πιθανόν οι προσπάθειές σας θα σας αποφέρουν καρπούς, αν όχι όμως, αυτή θα είναι μια σκληρή ημέρα τιμωρίας και ήττας. Και στις δύο περιπτώσεις ωθήστε σε ένα κύκλο στον οποίο σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την επόμενη φάση της ζωής σας και τις φιλοδοξίες σας θα χρειαστεί να ληφθούν.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Φίλε Λέων, το συναισθηματικό υπόβαθρο της ημέρας είναι αρκετά θετικό και με τη Σελήνη στον Υδροχόο και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, μπορείς να πετύχεις πολλά. Η ημέρα είναι καλή, λοιπόν, για να κοινωνικοποιηθείς, να βρεθείς με κόσμο, να συζητήσεις για τις ιδέες σου και μάλιστα να γίνουν αποδεκτές με θέρμη. Όπως καταλαβαίνεις η ευκαιρία είναι σπουδαία και για το χώρο της εργασίας σου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες δέχονται την εύνοια των πλανητών, για αυτό μια όμορφη ημέρα σε περιμένει τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσει όμορφα με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βρεθείς μαζί του και να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και να εκφράσεις την αγάπη σου χωρίς ενδοιασμούς. Η ηρεμία και ο αισθησιασμός είναι σημαντικά «χαρτιά» στην περίπτωση που είσαι μόνος και θέλεις να κάνεις μια νέα προσέγγιση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου μπορείς να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρεις εκείνες τις υποθέσεις που είναι στάσιμες τον τελευταίο καιρό. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να αντιδράς υπερβολικά. Ηρέμησε, σκέψου και ανασυγκροτήσου για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσει όμορφα με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βρεθείς μαζί του και να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και να εκφράσεις την αγάπη σου χωρίς ενδοιασμούς. Η ηρεμία και ο αισθησιασμός είναι σημαντικά «χαρτιά» στην περίπτωση που είσαι μόνος και θέλεις να κάνεις μια νέα προσέγγιση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου μπορείς να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρεις εκείνες τις υποθέσεις που είναι στάσιμες τον τελευταίο καιρό. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να αντιδράς υπερβολικά. Ηρέμησε, σκέψου και ανασυγκροτήσου για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου μπορείς να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρεις εκείνες τις υποθέσεις που είναι στάσιμες τον τελευταίο καιρό. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να αντιδράς υπερβολικά. Ηρέμησε, σκέψου και ανασυγκροτήσου για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
16:00
ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
16:00
LOCA REPORT
Ειδήσεις
MTV
16:00
PIMP MY RIDE 4
Σειρά
Mega Channel
16:00
ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
16:00
SHOPPING STAR
Σόου
ΕΡΤ 1
16:00
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ
Σόου
ΕΡΤ 2
16:00
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ
Άλλο
Alpha
15:50
SLAM
Σόου
E TV
15:45
TATIANA LIVE
Άλλο
ANT1
15:00
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
13:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα