Λέων Σήμερα

Λέων
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Ιουλ - 22 Αυγ

Λέων

Γενικά: Η λέξη κλειδί που ψάχνεις εδώ και μερικές μέρες είναι "Θράσος"! Αυτό είναι το συστατικό της πρώτης μέρας αυτής της εβδομάδας! Θράσος και εγωισμός απέναντι σ' όποιον/α θεωρεί πως είσαι ο σάκος του μποξ που θα ξεσπά τα κόμπλεξ του/της... Και γιατί μου λέει πως αυτοί/ες που το κάνουν είναι οι ίδιοι/ες που σου χαρίζουν όρκους αιώνιας αγάπης; Go figure...

Pathfinder.gr

Γενικά: Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο κυβερνήτης σας, Ήλιος, και σας βάζει σε έναν μήνα πιο εσωστρεφή και ψυχαναλυτικό. Καλή περίοδος για έρευνα κι εσωτερισμό. Επίσης στο διάστημα αυτό η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται αρκετά σε θέματα οικονομικά, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, εφορία, χορηγίες, διατροφή, συντάξεις, ή στα οικονομικά του συντρόφου.

Protothema.gr

Γενικά: Αρκετά κατάλληλη ημέρα για να βρεθείτε μέσα στα πράγματα. Με τις ικανότητές σας ή με την μερική βοήθεια των άλλων. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε επαφές, να ανταλλάξετε πληροφορίες να μάθετε κάτι μέσω μιας συνεστίασης ή συγκέντρωσης ή ακόμα και τυχαίας συνάντησης. Γράμματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις είναι έντονα και παραγωγικά σήμερα.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
10:30
BRAND NEW CLIPS
Σόου
MTV
10:30
EXTREME CRIBS
Άλλο
ΕΡΤ 2
10:20
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ
Άλλο
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Kontra Channel
10:00
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου
Mega Channel
09:50
ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ
Παιδική εκπομπή
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα