Λέων Σήμερα

Λέων
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Ιουλ - 22 Αυγ

Λέων

Γενικά: Αυτές οι μέρες μπορεί να σε βρουν να γίνεσαι λίγο πιο σπάταλος/η από συνήθως. Σίγουρα έχεις ανάγκη να ξοδέψεις μερικά χρήματα για εσένα, αλλά μην το παρακάνεις. Απόλαυσε μεν, πρόσεχε δε. Όσο για τον έρωτα και τις σχέσεις, αυτό που συνεχίζεις νΆ αναζητάς είναι κάποιον/α που θέλει να σε γνωρίσει χωρίς να σε πνίξει με συναισθηματικές απαιτήσεις. Καλή τύχη!

Pathfinder.gr

Γενικά: Προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις τώρα που κορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, μια επιρροή που φέρνει επίσης “διαρροές” χρημάτων αυτές τις μέρες. Μπορεί να πρέπει να θυσιάσετε κάποια χρήματα ή αποκτήματα. Σύγχυση αξιών. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα με έμφαση σε οικονομικά, αγορές, πωλήσεις, αλλά και σε θέματα αξιών κι ασφάλειας.

Protothema.gr

Γενικά: Η σκληρή δουλειά, η συγκεντρωμένη προσπάθεια σε κάποιον ξεχωριστό τομέα της ζωής σας θα αποτελέσουν ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα αυτής της ημέρας. Ισως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε καταστάσεις αρκετά δύσκολες σε τομείς όπως η καριέρα σας, η υγεία σας ή ακόμα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για συνεργάτες ή τον σύντροφο της ζωής σας. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε το πόσο ανθεκτικοί είσαστε ή το πόσο μεγάλες είναι οι ικανότητες σας στο να αντιμετωπίζετε άσχημες καταστάσεις.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Λέων, η μέρα σε επηρεάζει κατά κύριο λόγο. Οπότε επιδιώκεις την αρμονία στις σχέσεις σου, καλή επικοινωνία και αρμονικό περιβάλλον. Αν χρειαστεί μπορείς να κάνεις πίσω προκειμένου να υπάρχει ισορροπία γύρω σου. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σου δημιουργεί την ανάγκη να είσαι προσεκτικός, τακτικός και σχολαστικός με ό,τι καταπιάνεσαι. Οπότε, με ό,τι και αν ασχοληθείς, μπορείς να το οργανώσεις, να θέσεις νέες βάσεις και να το κάνεις εν τέλει λειτουργικό. Οπότε, κοίταξε να οργανώσεις τη ζωή σου, τις σχέσεις σου και ό,τι άλλο είναι για εσένα προτεραιότητα. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, σε βάθος και ουσία. Αν και δεν θέλεις να είσαι πολύ εκδηλωτικός με τα συναισθήματά σου, είσαι πολύ ευαίσθητος. Αν είσαι μόνος, θα νιώσεις έλξη για πρόσωπα που σου εκπέμπουν εμπιστοσύνη, ευθύτητα και έχουν καθαρή εικόνα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα είσαι σε θέση να εστιάσεις στις στενές σχέσεις και συνεργασίες σου, καθώς έχεις την ικανότητα να συναναστραφείς και να κοινωνικοποιηθείς επιτυγχάνοντας σημαντικά οφέλη για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου.   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου, σε βάθος και ουσία. Αν και δεν θέλεις να είσαι πολύ εκδηλωτικός με τα συναισθήματά σου, είσαι πολύ ευαίσθητος. Αν είσαι μόνος, θα νιώσεις έλξη για πρόσωπα που σου εκπέμπουν εμπιστοσύνη, ευθύτητα και έχουν καθαρή εικόνα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα είσαι σε θέση να εστιάσεις στις στενές σχέσεις και συνεργασίες σου, καθώς έχεις την ικανότητα να συναναστραφείς και να κοινωνικοποιηθείς επιτυγχάνοντας σημαντικά οφέλη για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη

Επιχειρηματικά: Σήμερα είσαι σε θέση να εστιάσεις στις στενές σχέσεις και συνεργασίες σου, καθώς έχεις την ικανότητα να συναναστραφείς και να κοινωνικοποιηθείς επιτυγχάνοντας σημαντικά οφέλη για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα