Λέων Σήμερα

Λέων
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Ιουλ - 22 Αυγ

Λέων

Γενικά: Λέοντα παραδέξου το! Θες να ξοδέψεις χρήματα αυτές τις μέρες. Τα ψάχνεις από εδώ, τα μαζεύεις από εκεί, έκοψες και έναν δύο καφέδες μέσα στην εβδομάδα και κάτι αποταμίευσες! Πάντως αν θες μια συμβουλή, άσε την πιστωτική στο σπίτι. Δεν σε βλέπω να αντιστέκεσαι αυτή τη φορά και μετά θα έχεις δράματα!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ήλιος και Άρης συναντιούνται στο ζώδιό σας με ακρίβεια σήμερα το βράδυ, μια σύνοδος ιδιαίτερα πολεμική αλλά και αποφασιστική, που σας ωθεί αυτή την εποχή σε δράση, ξεκινήματα, αποφάσεις, όμως φέρνει και αρκετό θυμό, εγωισμό, άγχος κι ένταση. Προσέξτε και για τις επόμενες μέρες πονοκεφάλους, φλεγμονές, εγκαύματα. Ανεβάζει όμως τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθηση.

Protothema.gr

Γενικά: Μια ημέρα που η επιθυμία σας για ψυχική και πνευματική αναγέννηση θα είναι μεγάλη. Οι επαφές με τους άλλους θα σας διευκολύνουν πολλές φορές ώστε να κατανοήσετε πολλές πλευρές από τα ιδιαίτερα ψυχικά σας χαρίσματα. Η επιθυμία σας για να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό πάνω σε έναν ιδιαίτερα περίεργο τομέα της ζωής θα είναι μεγάλη. Η συμπαράσταση των πολύ κοντινών σας ανθρώπων για την πραγματοποίηση αυτών των σκοπών θα είναι σημαντική.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Λέων, επικεντρώσου στις φιλοδοξίες και στους στόχους σου. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Προκειμένου να πράξεις αδιάσπαστος, θα πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου πρόσωπα που δε σε στηρίζουν ή σου απορροφούν πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Χωρίς να το καταλαβαίνεις στρέφεις την προσοχή σου σε αυτούς και δεν προσηλώνεσαι στην δική σου πορεία που μπορεί να είναι λαμπρή Αισθηματικές Προβλέψεις Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να εξελιχθεί σήμερα πολύ ερωτική και ρομαντική , αρκεί να χαλαρώσεις εσύ ο ίδιος και να αφήσεις τη σχέση σου να ζήσει στιγμές ευτυχίας. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να σου στερεί το δικαίωμα στον έρωτα. Επωφελήσου από το θετικό κλίμα και άφησε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να μπει στη ζωή σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν με επιτυχία εξαιτίας των συνεργασιών που μπορείς να επιτύχεις την περίοδο αυτή. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής με τα έξοδα και να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης

Προσωπικά: Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να εξελιχθεί σήμερα πολύ ερωτική και ρομαντική , αρκεί να χαλαρώσεις εσύ ο ίδιος και να αφήσεις τη σχέση σου να ζήσει στιγμές ευτυχίας. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να σου στερεί το δικαίωμα στον έρωτα. Επωφελήσου από το θετικό κλίμα και άφησε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να μπει στη ζωή σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν με επιτυχία εξαιτίας των συνεργασιών που μπορείς να επιτύχεις την περίοδο αυτή. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής με τα έξοδα και να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν με επιτυχία εξαιτίας των συνεργασιών που μπορείς να επιτύχεις την περίοδο αυτή. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση, για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής με τα έξοδα και να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
21:30
CATFISH: THE TV SHOW 6
Σειρά
TV Μακεδονία
21:30
ΤΑ 3 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ
Σειρά
ΕΡΤ 2
21:10
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΛΑΝΩΝ
Άλλο
ANT1
21:00
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ 3
Παιδική εκπομπή
E TV
21:00
ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ
Ταινία
Kontra Channel
21:00
ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ
Σόου
MAD TV
21:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ
Σόου
Mega Channel
21:00
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
21:00
MASTERCHEF
Άλλο
ΕΡΤ 1
20:55
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - Αθλητικά
Ντοκιμαντέρ
Alpha
20:50
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
Παιδική εκπομπή
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα