Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Ως Κριός πρέπει να ξέρεις πως υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο υγιή τσαμπουκά και την τσαντίλα. Τσαντίλα είναι η κατάσταση στην οποία χάνεις πλήρως τον έλεγχο και καταλήγεις να βρίσκεις το μπελά αντί για το δίκιο σου. Υγιής τσαμπουκάς είναι να βάζεις τους πάντες στη θέση τους χωρίς να χάνεις ούτε μια στιγμή την ψυχραιμία σου. Σήμερα ευτυχώς διαθέτεις το δεύτερο και η μέρα στη δουλειά κυλάει απρόσκοπτα.

Pathfinder.gr

Γενικά: Σήμερα κορυφώνεται μια δυσμενής επιρροή, η σύνοδος Άρη-Κρόνου, την οποία ωστόσο το ζώδιό σας βιώνει πιο ήπια από άλλους. Όμως δεν παύει μέσα στον Αύγουστο να φέρνει ατυχίες και εμπόδια σε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Σημαντικές συγκρούσεις με τους άλλους για θέματα πολιτικά, θρησκευτικά, ιδεολογικά. Αίσθημα ματαιότητας.

Protothema.gr

Γενικά: Εχετε μια υπερβολική φυσική ενέργεια και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και μπορείτε να αναλάβετε καινούργια σχέδια και προκλήσεις με ευκολία. Αισθάνεστε πιο τολμηροί και λιγότερο στηριζόμενοι στην συγκατάθεση και έγκριση των άλλων για τις πράξεις σας. Μια μεγάλη διακοπή ή «προσωπική απεργία» κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να αποδίδει καλά για σας μακροπρόθεσμα.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα θελήσετε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας για να γοητέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε και περιορίστε σημαντικά τις ανασφάλειες σας. Συλλέξτε πρώτα τις κατάλληλες πληροφορίες και μετά προχωρήστε.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
02:00
Γ4
Σειρά
E TV
02:00
ΠΡΩΙΝΟΥΛΙ
Άλλο
Kontra Channel
02:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
MTV
02:00
GEORDIE SHORE 2
Σόου
TV Μακεδονία
02:00
SEX AND THE CITY
Σειρά
ΕΡΤ 1
02:00
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Άλλο
ΕΡΤ 2
02:00
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Μαγκαζίνο
Star Channel
01:45
ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΛΙΝ
Παιδική εκπομπή
Mega Channel
01:30
DROP DEAD DIVA
Παιδική εκπομπή
ANT1
01:15
ΧΡΥΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Άλλο
MAD TV
01:00
MIXER
Σόου
Βουλή
00:30
ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα