×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Group Therapy για Κριούς: «Έχω δικαίωμα να αλλάξω απόψεις και στάση απέναντι σε όλους και όλα χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό!». Επαναλαμβάνεις ανά είκοσι λεπτά για όσο χρειάζεται ώσπου να αποτυπωθεί. Μετά το λες με θράσος σε όποιον/α συνάδελφο τραβάει ζόρια μαζί σου.

Pathfinder.gr

Γενικά: Μια δυσμενή και μια θετική όψη κορυφώνει σήμερα ο επικοινωνιακός Ερμής. Απ' τη μία το δύσκολό του τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”, ακόμα και βλάβες σε συσκευές τις τελευταίες μέρες, απ' την άλλη, η θετική του όψη με τον Κρόνο βοηθά σε επιτυχημένες συμφωνίες κι επαφές για θέματα οικονομικά, σπιτιού κι ακινήτων.

Protothema.gr

Γενικά: Μια ημέρα που θα αισθάνεστε υπερβολικά επαναστατημένοι και θα θέλετε να ξεφύγετε με οποιονδήποτε τρόπο από τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Πολλά πράγματα θα σας δημιουργούν μια ψυχολογική ανασφάλεια και θα σας κάνουν τρομερά ευάλωτους απέναντι στους άλλους. Μια κρίση στη ζωή κάποιου με σημαντικές απώλειες.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στην ζωή σου μπορείς να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε χωρίς να το καταλάβεις θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα που πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς για να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, για αυτό μην κάνεις έξοδα.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Aποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Περίοδος που αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά κι επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι πλανήτες σε ευνοούν σε όλα σου τα διαβήματα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, για να ανέβεις ψυχολογικά.

Προσωπικά: Σήμερα θα έχεις κάποια παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στην σχέση. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Υποχρεώσεις που έχεις, θα μπορέσεις να τις καλύψεις.

Oroskopos.gr

Γενικά: Μένοντας σε σχήματα και καταστάσεις που δεν αλλάζουν, ίσως να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα είναι πιθανό να εγκλωβίζεις κάθε όνειρο σου. Επιτρέποντας σε άλλους να ορίσουν τα βήματα σας είναι σαν να επιλέγεις να φροντίσεις σχέσεις που θέλουν στήριξη, αλλά να βάζεις στον πάγο τη δική σου ανάγκη για έξαψη. Μήπως συμβιβάζεσαι με άδικο προς εσένα τρόπο;

Newsbeast

Γενικά: Επαγγελματικά  σχέδια,  μπορούν  τώρα  να  σταθεροποιηθούν. Θα κάνετε κάποιες πετυχημένες κινήσεις και θα σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλά όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο φέρνει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκο. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
04:00
PATRAS ALLER-RETOUR
Μαγκαζίνο
ΣΚΑΪ
04:00
CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Άλλο
ANT1
03:45
ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Ειδήσεις
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
03:30
ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Σειρά
TV Μακεδονία
03:30
ROOKIE BLUE
Σειρά
Star Channel
02:45
Trailer
SLEEPERS
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
02:45
ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο
Βουλή
01:30
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

07:00
Trailer
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ
Ταινία
15:00
Trailer
ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ
Ταινία
08:50
Trailer
Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΙ ΓΚΡΙΝ
Ταινία
12:55
Trailer
ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
Ταινία
11:15
Trailer
PROSECUTING CASEY ANTHONY
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα