Σήμερα 06.10.15  γιορτάζουν: 
 

 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Παρόλο τον εργασιακό φόρτο, που έχει γίνει πιο ανυπόφορος κι από καύσωνα, ξεκινάς την μέρα σου με τη ενεργητικότητα και το χαμόγελο ενός ανθρώπου που ξέρει καλά, πως ο μόνος λόγος για να του χαλάσει η διάθεση, είναι να μπει μόνος του σε mood γκρίνιας. Δεν θα το κάνεις έτσι;

Pathfinder.gr

Γενικά: Μια “σκοτεινή” όψη, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα ήδη εδώ και αρκετές μέρες είναι λογικό να μειώνει τη χαρά ή να σας προκαλεί εμμονές διάφορες. Φέρνει επίσης εμπόδια σε σχέσεις, συνεργασίες κι επαγγελματικά θέματα. Πιθανόν να υπάρχουν κάποιες απώλειες, οι οποίες όμως έχουν σαν στόχο την κάθαρση και κατόπιν την αναγέννηση.

Protothema.gr

Γενικά: Τα αισθήματά σας σήμερα ευαισθητοποιούνται. Είστε πιο υπεύθυνοι, για τις λεπτές αλλαγές στη διάθεσή σας και πιο ευαίσθητοι σε εύθραυστες αλλαγές, στην ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω σας. Μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε άβολα με το χρώμα του σπιτιού σας, με το θόρυβο που κάνουν οι γείτονες ή από μια μονότονη διακόσμηση. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να διακοσμήσετε, να καθαρίσετε και να προσθέσετε μια πινελιά με φαντασία, για να πλουτίσετε το περιβάλλον σας. Αν απλά κάθεστε και σκέπτεστε πόσο ωραία θα ήταν, αν το σπίτι και το περιβάλλον σας, είχαν γίνει με περισσότερο γούστο, τότε τίποτα δεν πρόκειται ν'αλλάξει.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Σήμερα έχετε μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείτε να λύσετε διάφορα προβλήματα που σας απασχολούν. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις όμως, και φροντίστε να μην κουραστείτε πάρα πολύ.

Agelioforos.gr

Γενικά: Μην εκπλαγείς αν κανένας σήμερα δεν σε καταλαβαίνει. Αν ψάχνεις υποστηρικτές που να είναι στο ίδιο μήκος κύματος με σένα, σίγουρα θα πρέπει να ψάξεις αλλού. Το ευχάριστο βέβαια είναι πως σύντομα θα καλωσορίσεις στη ζωή σου εκείνους που πραγματικά επιθυμείς. Και αυτό γιατί είσαι σε μια εσωτερική ετοιμότητα για να σου συμβεί. Το σύμπαν εργάζεται σκληρά για το ζώδιό σου και η ικανοποίηση ταξιδεύει με προορισμό την καλή ζωή σου. Χαμογέλα λοιπόν!

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

Oroskopos.gr

Γενικά: Σήμερα προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές σου και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ, αλλά και εκείνος να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφαλής. Εσύ που έχεις ακόμη την ελευθερία σου, φρόντισε να το απολαύσεις τώρα που μπορείς, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείς δεσμευμένος από εκεί που δεν το περιμένεις. Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Επαγγελματικές Προβλέψεις Ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο, θα είναι η σημερινή για εσένα. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου, για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ, αλλά και εκείνος να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφαλής. Εσύ που έχεις ακόμη την ελευθερία σου, φρόντισε να το απολαύσεις τώρα που μπορείς, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείς δεσμευμένος από εκεί που δεν το περιμένεις. Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Επαγγελματικές Προβλέψεις Ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο, θα είναι η σημερινή για εσένα. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου, για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο, θα είναι η σημερινή για εσένα. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου, για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.

Tlife.gr

Γενικά: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά τις σχέσεις σας αυτήν την περίοδο. Κινηθείτε με ψυχραιμία περιορίστε τον εγωισμό για να μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του μήνα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Προβλήματα με το σπίτι εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας πιθανόν να μην μπορέσετε να τα αποφύγετε. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα, πράγμα που δεν μπορείτε να το πετύχετε από την μια μέρα στην άλλη πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
21:30
ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ
Σειρά
Mega Channel
21:15
Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σειρά
Star Channel
21:10
NCIS XΙ
Σειρά
Alpha
21:00
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
Σειρά
Kontra Channel
21:00
ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ
Άλλο
MAD TV
21:00
ΖΟΝΕ Μ
Μουσική εκπομπή
MTV
21:00
SAY IT IN SONG
Μουσική εκπομπή
TV Μακεδονία
21:00
ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ
Σειρά
ΣΚΑΪ
21:00
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Ειδήσεις
Βουλή
11:00
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

10:35
BESSIE
Ταινία
22:10
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Ταινία
08:50
ΘΑ ΚΛΕΨΩ ΤΗ ΝΥΦΗ
Ταινία
14:40
ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ
Ταινία
16:30
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα