Σήμερα 29.08.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, ίσως αναγκαστείς σήμερα να συμπαρασταθείς ή να στηρίξεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου που βρίσκεται κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση. Να είσαι εκεί!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ονειρική η όψη αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να έχετε τάσεις φυγής κι ονειροπόλησης. Προκαλεί όμως αυταπάτες και μπερδέματα, ενώ ειδικά στον εργασιακό χώρο θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις, τη σύγχυση ή και το χάος γενικά. Προσοχή επίσης σε πλάνες σχετικά με την υγεία.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, ευνοϊκή για να φρεσκάρετε, να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας και να κάνετε τις καταστάσεις και τα πράγματα να «δουλέψουν» για σας. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Επίσης είναι κατάλληλη στιγμή να πλησιάσετε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει πνευματικά, διανοητικά ή και υλικά ακόμη.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία και θα πας και για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Θα διώξετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν σε σας. Μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια σχέση.

Agelioforos.gr

Γενικά: Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Προσωπικά: Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει.

Επιχειρηματικά: Απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες, γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Φρόντισε να μην να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό για ακόμα μία ημέρα σε αναγκάζει να δοκιμάσεις τα όρια και τις αντοχές σε διαπροσωπικές σου σχέσεις που δεν μπορούν να βασίζονται σε αυτόματο πιλότο. Θα αναγκαστείς να δεις την πραγματικότητα μέσα από τη ματιά της άλλης πλευράς και θα πρέπει να προσέξεις αυτά που θα εκφράσεις καθώς και τον τόνο των λεγομένων σου.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οποιαδήποτε ενέργεια και να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό στα λεγόμενά σου, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη και ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό να γνωρίζεις ότι ημέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για σένα, αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία. Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα, φίλε Κριέ, θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σου, τα οποία θα αφορούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Δεν πρέπει να ξεφύγεις από τα όρια και να πεις πράγματα τα οποία δεν εννοείς. Οι εκκρεμότητες θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα νιώθεις πάρα πολύ μεγάλη πίεση, προκειμένου να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά, βάλε φρένο στα έξοδα σου και διαχειρίσου πιο λογικά τα χρήματά σου. Η περίοδος δεν ενδείκνυται καθόλου για αλόγιστα έξοδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Σήμερα, φίλε Κριέ, θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σου, τα οποία θα αφορούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Δεν πρέπει να ξεφύγεις από τα όρια και να πεις πράγματα τα οποία δεν εννοείς. Οι εκκρεμότητες θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα νιώθεις πάρα πολύ μεγάλη πίεση, προκειμένου να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά, βάλε φρένο στα έξοδα σου και διαχειρίσου πιο λογικά τα χρήματά σου. Η περίοδος δεν ενδείκνυται καθόλου για αλόγιστα έξοδα.

Tlife.gr

Γενικά: Αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, καλοκαιρινή περίοδο. Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Θα παρουσιαστούν σοβαρά προβλήματα που θα κλονίσουν κάποιες από τις συνεργασίες σας γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, αντιθέτως κρατήστε μια ουδέτερη στάση μέχρι να οργανωθείτε καλύτερα για να τα αντιμετωπίστε με επιτυχία. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και ενδεχομένως τα ταξίδια που σας επιφυλάσσει αυτό το διάστημα είναι πολλά.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
23:00
Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
Ταινία
Kontra Channel
23:00
EΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ
Ειδήσεις
MTV
23:00
TOMORROWLAND 2014 DOCUMENTARY
Μουσική εκπομπή
Βουλή
23:00
Το σώμα μας: Μια εξελιγμένη μηχανή
Ντοκιμαντέρ
Mega Channel
22:30
ΠΕΝΗΝΤΑ - ΠΕΝΗΝΤΑ
Σειρά
TV Μακεδονία
22:30
ROOKIE BLUE
Σειρά
ANT1
22:15
ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ IV
Σειρά
ΣΚΑΪ
22:15
CSI: MIAMI X
Σειρά
MAD TV
22:00
S.S.B.W.U.
Μουσική εκπομπή
Star Channel
22:00
Trailer
ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ 4
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
22:00Trailer
ΥΠΟΘΕΣΗ FAREWELL
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

10:45
Trailer
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ
Ταινία
12:35
Trailer
THE WAY, WAY BACK
Ταινία
06:40
Trailer
ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΜΑΣ ΚΡΑΟΥΝ
Ταινία
08:25
Trailer
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Ταινία
15:00
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα