×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Τα δεδομένα που αφορούν σε θέματα όπως έσοδα, έξοδα, λογαριασμούς, οφειλές ανατρέπονται, αλλάζουν, μπερδεύονται. Πρόσεχε τα νεύρα σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!

Pathfinder.gr

Γενικά: Η διέλευση της Σελήνης απ' το ζώδιό σας σήμερα κάνει τη μέρα δραστήρια κι εξωστρεφή, ενώ παίρνετε πρωτοβουλίες και ξεκινάτε πράγματα. Βέβαια δεν ευνοούνται τα σημαντικά νέα ξεκινήματα και οι αποφάσεις, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Μια εποικοδομητική μέρα, όμως το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα εφιστά τη προσοχή σε αρνητικά συναισθήματα.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή επίσης είναι μια ημέρα, όπου τα αισθήματα για τον εαυτό σας μπορούν να γίνουν μη ρεαλιστικά. Μπορεί, είτε να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας ή να νιώσετε πολύ αποθαρρυμένοι, ή να περάσετε στο αντίθετο άκρο και να υποφέρετε από αυταπάτη και μεγαλομανία. Και στις δυο περιπτώσεις, το πρόβλημα τίθεται, στο αν θα πρέπει να αφήσετε τις φαντασιώσεις σας να πάρουν από σας ή να πείσετε τον εαυτό σας, ότι πρέπει να ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής των άλλων, έστω και αν δεν τον εγκρίνετε.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά στην ζωή σου, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και δεν θα απαισιοδοξείς πλέον. Κατάστρωσε έναν ορθολογικό προγραμματισμό και όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Κριέ, μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη στεναχωριέσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου, γιατί ο Ερμής που κινείται ανάδρομα θα σε ξεγελάσει. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και μετά να σκεφτείς για μελλοντικές επενδύσεις και αγορές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Φίλε Κριέ, μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη στεναχωριέσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου, γιατί ο Ερμής που κινείται ανάδρομα θα σε ξεγελάσει. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και μετά να σκεφτείς για μελλοντικές επενδύσεις και αγορές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου, γιατί ο Ερμής που κινείται ανάδρομα θα σε ξεγελάσει. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και μετά να σκεφτείς για μελλοντικές επενδύσεις και αγορές.

Tlife.gr

Γενικά: Αποφύγετε να έρθετε σε εντάσεις ή λογομαχίες και περιορίστε λίγο την κριτική σας διάθεση. Επιχειρηματικά ή και συναισθηματικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο. Μην παρασυρθείτε από όσους σας υπόσχονται εύκολα κέρδη. Παράλληλα θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και μην οδηγηθείτε σε ασυλλόγιστα έξοδα. Στον εργασιακό χώρο, ένα παρασκήνιο σε βάρος σας από συνεργάτες, δεν αποκλείετε να σας αιφνιδιάσει και να σας στεναχωρήσει.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
16:30
ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ
Άλλο
Star Channel
16:30
BLIND TASTE
Σόου
Alpha
16:00
ΛΟΓΩ TIVIΣ
Άλλο
Kontra Channel
16:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
16:00
POST ALTERNATIVE
Άλλο
MTV
16:00
TEEN MOM 2 3
Σόου
Βουλή
16:00
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Άλλο
ΕΡΤ 1
16:00
ON ΕΡΤ
Σόου
ΕΡΤ 2
16:00
ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ
Σειρά
E TV
15:45
TATIANA LIVE
Άλλο
ANT1
15:15
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα