Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον/την σύντροφο σου ή έναν/μια συνεργάτης σου, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η σήμερα για υπεκφυγές... Και πόσο σου την σπάνε αυτά, δεν λέγεται!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ο δυναμικός Άρης που διατρέχει το ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα μια ισχυρότατη όψη με τον Πλούτωνα, η οποία αυτή τη περίοδο προκαλεί αρκετό θυμό κι εγωισμό που τυφλώνει. Προσέξτε να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη θέλησή σας στους άλλους. Επίσης προσέξτε πάθη, εμμονές, βία κι αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διοχετεύστε σε κάτι καλό όλη αυτή την ισχύ.

Protothema.gr

Γενικά: Καινούργιες πόρτες ανοίγουν για σας σήμερα. Αυξάνονται τα ταξίδια, η κοινωνική δραστηριότητα και η υψηλότερη άνοδος σε θέματα κοινωνικότητας είναι πολύ πιθανή. Ακόμα, καθόλου απίθανο να ρισκάρετε ή να παίξετε σε τυχερά παιχνίδια εξαιτίας του μεγάλου ενθουσιασμού και της μεγάλης αισιοδοξίας σας αυτό το διάστημα. Θέλετε να κάνετε περισσότερα και να αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες. Επωφελείστε από πολλές ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την στιγμή και ένα άτομο που θα σας επηρεάσει αλλά και βοηθήσει μπορεί να μπεί στη ζωή σας (μία τυχερή στροφή στην ζωή κάποιου).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό σήμερα Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Σήμερα χρειάζεσαι περισσότερο από καθετί τους φίλους σου κοντά σου, για να ωφεληθείς από τις συμβουλές τους και να επιλύσεις τα προβλήματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν. Οπότε μη χάνεις χρόνο και δώσε τέλος σε αυτά που σε έχουν κουράσει και στεναχωρήσει όλον αυτό τον καιρό. Αισθηματικές Προβλέψεις Αποφασιστικότητα πρέπει να δείξεις στα αισθηματικά σου, διότι αν δε δεις τα πράγματα ως έχουν, μόνο περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσεις στη σχέση σου με το σύντροφό σου και δεν είναι απίθανο να επέλθει η ρήξη! Οι Κριοί που είναι ακόμη ελεύθεροι, μάλλον δεν θα είναι για πολύ, διότι ευνοούνται οι καινούριες περιπετειώδεις γνωριμίες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα ευνοείσαι πολύ στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και των οικονομικών σου. Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις ρίσκα και να δείξεις περισσότερο τις ικανότητές σου στους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σου. Μην εκπλαγείς ακόμα και με μια προαγωγή, που μπορεί να περιμένεις εδώ και καιρό.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Αποφασιστικότητα πρέπει να δείξεις στα αισθηματικά σου, διότι αν δε δεις τα πράγματα ως έχουν, μόνο περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσεις στη σχέση σου με το σύντροφό σου και δεν είναι απίθανο να επέλθει η ρήξη! Οι Κριοί που είναι ακόμη ελεύθεροι, μάλλον δεν θα είναι για πολύ, διότι ευνοούνται οι καινούριες περιπετειώδεις γνωριμίες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα ευνοείσαι πολύ στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και των οικονομικών σου. Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις ρίσκα και να δείξεις περισσότερο τις ικανότητές σου στους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σου. Μην εκπλαγείς ακόμα και με μια προαγωγή, που μπορεί να περιμένεις εδώ και καιρό.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Σήμερα ευνοείσαι πολύ στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και των οικονομικών σου. Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις ρίσκα και να δείξεις περισσότερο τις ικανότητές σου στους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σου. Μην εκπλαγείς ακόμα και με μια προαγωγή, που μπορεί να περιμένεις εδώ και καιρό.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
03:15
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
03:00
MUSIC NON STOP GR
Σόου
MTV
03:00
ONLY HITS
Σόου
TV Μακεδονία
03:00
VICE
Σόου
ΕΡΤ 3
03:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
Σόου
ΕΡΤ 1
02:40
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Σόου
Alpha
02:30
ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΜΠΕΚΑ
Άλλο
Star Channel
02:15
ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ
Παιδική εκπομπή
Mega Channel
02:10
ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
Σειρά
E TV
02:00
LA BIRI BIRI
Άλλο
Kontra Channel
02:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
Βουλή
01:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα