GR RS CY
  Σήμερα 24.10.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, σήμερα δεν παίρνεις καμία κατηγορία/πρόκληση και κανένα σχόλιο στο χαλαρό. Αν σε προκαλούν για μάχη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε κάποιοι συνεργάτες, φρόντισε να τους δώσεις μια που δεν θα την ξεχάσουν για μέρες!

Pathfinder.gr

Γενικά: Θα ευεργετήσει τα ερωτικά και τα οικονομικά σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, ένα διάστημα στο οποίο οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο βαθιές, ικανοποιητικές και ουσιαστικές. Πιθανόν να λάβετε κάποιες χορηγίες ή να προχωρήσετε σε ευνοϊκές συμφωνίες κι επενδύσεις ή σε ρυθμίσεις γύρω από δάνεια.

Protothema.gr

Γενικά: Οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, όπως αυτή της επαγγελματικής εκλογής ή των μεταρρυθμίσεων, ή αλλαγές μέσα στο σπίτι σας, είναι πολύ δύσκολη σήμερα, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγόντων, που πιθανόν να αγνοήσετε να λάβετε υπ'όψη και να οδηγηθείτε σε λάθη. Με το να καθίσετε και να επανεξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε να αποφύγετε πολλά προβλήματα και επιπλοκές.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου.

Επιχειρηματικά: Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις αρκετά.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Ανάμεσα σε έναν ανέμελο περίπατο στο πάρκο το φθινόπωρο και μια περιπέτεια ζωής στην Ανταρκτική πολλοί θα διάλεγαν είτε το ένα είτε το άλλο. Οι περισσότεροι και τα δύο. Σε αυτήν την υπόθεση οι πολλοί έχουν δίκιο.

Agelioforos.gr

Γενικά: Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι. Μην κρίνεις τα πάντα βάση των εμπειριών του παρελθόντος. Συμφωνώ πως όλοι λέμε πως η ζωή επαναλαμβάνεται, αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις καταστάσεις και όλους τους ανθρώπους με καχυποψία. Σκέψου πως έτσι χάνεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργιες εμπειρίες που μπορεί και να σου αλλάξουν την ζωή και τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.

Προσωπικά: Η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Επιχειρηματικά: Σήμερα στην δουλειά σου μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Στα οικονομικά μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

Oroskopos.gr

Γενικά: Μία εξέλιξη που αφορά τα οικονομικά σου, που είναι σε θέση να επηρεάσει ακόμα και την ισορροπία της σχέσης σου, είναι κάτι που δεν μπορείς να ξεπεράσεις έτσι απλά. Θα χρειαστεί να σκεφτείς αρκετά σοβαρά λόγια και πράξεις από την άλλη πλευρά, να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και τις δεσμεύσεις σου, να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να πρέπει να δράσεις.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και ηρεμία, γιατί οι εξελίξεις που θα σου φέρει η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι αναπάντεχες και θα σε βρουν απροετοίμαστο. Ωστόσο, δεν είναι τόσο τραγικά όσο νομίζεις τα πράγματα και με λίγη συγκέντρωση, μπορείς να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει, χωρίς να σε αποσυντονίζει τίποτα.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα φρόντισε να αφήσεις στην άκρη το άγχος της εβδομάδας και την πίεση που αισθάνεσαι και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, ξέρεις πως μπορείς να περάσεις καλά και με την παρέα φίλων. Φρόντισε τη διασκέδασή σου όσο μπορείς και μην αναλώνεσαι άλλο σε εφήμερα φλερτ, που τελικά το μόνο που σου κάνουν είναι να σε φθείρουν ψυχολογικά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, θα σου φέρουν ευκαιρίες για ξεκινήματα και συνεργασίες, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα και αυτό θα ανοίξει νέους δρόμους στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αφού θα προκύψουν νέες πηγές εσόδων.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, θα σου φέρουν ευκαιρίες για ξεκινήματα και συνεργασίες, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα και αυτό θα ανοίξει νέους δρόμους στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αφού θα προκύψουν νέες πηγές εσόδων.

Tlife.gr

Γενικά: Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις. Κάντε ένα ήρεμο διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Στα οικονομικά μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
15:30
VICTORIOUS
Σειρά
ANT1
15:00
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
Σειρά
MAD TV
15:00
COOL.E.R.
Μουσική εκπομπή
MTV
15:00
BIG TIME RUSH
Σειρά
ΝΕΡΙΤ
15:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
15:00
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
Αθλητική εκπομπή
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Μαγκαζίνο
Βουλή
12:30
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

08:45
Trailer
LEFT TO DIE
Ταινία
10:50
Trailer
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ
Ταινία
12:40
Trailer
Η ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥΡ ΝΙΟΥΜΑΝ
Ταινία
14:55
Trailer
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Ταινία
06:40Trailer
ΑΝΝΥ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα