GR RS CY
  Σήμερα 23.10.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Επαγγελματικές συνομιλίες επιτρέπονται. Να πάρεις μια συμβουλή ή μερικές ιδέες από μερικούς/ες φίλους/ες επίσης. Για όνομα του Θεού όμως, μην προσπαθείς να επικαλεστείς τη κοινή λογική σε συνομιλίες με τον/την σύντροφο σου ή συγγενείς σου. Την έχουν από καιρό χάσει...

Pathfinder.gr

Γενικά: Η είσοδος του Ηλίου στον Σκορπιό ανοίγει ένα μήνα όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως σε ζητήματα οικονομικά, σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, χορηγίες, συντάξεις, οικονομικές συνεργασίες κλπ. Θα είναι όμως κι ένας ερωτικός αλλά και ψυχαναλυτικός μήνας, όπου θα ψαχτείτε περισσότερο συναισθηματικά και ψυχολογικά. Περίοδος κάθαρσης.

Protothema.gr

Γενικά: Να προσέχετε μην είστε ευκολόπιστοι και να επενδύετε πάρα πολλά, σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε σε λάθος καταστάσεις ή να εξαπατηθείτε από άλλους σήμερα. (Ελλειψη πνευματικής διαύγειας. Αποτυχίες στα σχέδια διαμέσου μιας όχι σωστής κρίσης. Εσωτερική σύγχυση - μπέρδεμα. Προβλήματα με τους πνεύμονες ή αναπνευστικό).

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Δεν θα πάει καθόλου άσχημα η σχέση σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις, που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Ανάμεσα σε έναν ανέμελο περίπατο στο πάρκο το φθινόπωρο και μια περιπέτεια ζωής στην Ανταρκτική πολλοί θα διάλεγαν είτε το ένα είτε το άλλο. Οι περισσότεροι και τα δύο. Σε αυτήν την υπόθεση οι πολλοί έχουν δίκιο.

Agelioforos.gr

Γενικά: Η αυτοπεποίθησή σου περνάει διακυμάνσεις αυτήν την περίοδο και αυτό σου προκαλεί αμηχανία. Είσαι σε σύγχυση και αυτό σε οδηγεί σε μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, που προβληματίζει και εσένα, αλλά και τους γύρω σου. Συγκέντρωσε την προσοχή σου σε αυτά που είναι όντως σημαντικά και αξιολόγησε τις προσπάθειες και την πορεία σου με αντικειμενικότητα, για να βρεις μια ισορροπία.

Προσωπικά: Σήμερα προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά κάνε συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Oroskopos.gr

Γενικά: Θα βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις να εκφραστείς ανοικτά και να δείξεις τις προθέσεις σου, αλλά καλό θα ήταν να διατηρήσεις ένα κλίμα διπλωματίας και συνεννόησης. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ένα μεγάλο έπαθλο μπροστά σου και να πρέπει να αποδείξεις έμπρακτα πως το θεωρείς δικό σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως παίζεις με σημαδεμένη τράπουλα.

Newsbeast

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου θα στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου θα στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο.

Tlife.gr

Γενικά: Γενικότερα προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μην ανοιχτείτε καθόλου αυτή την περίοδο. Κάντε υπομονή και διατηρείστε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Ο οικονομικός τομέας υπόσχετε πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα που θα σας αναζοωγονήσουν. Στον αισθηματικό τομέα οι όποιες εντάσεις υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, πλέον καταλαγιάζουν και ανακτώνται οι ισορροπίες με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα