Σήμερα 23.10.16  γιορτάζουν: 
 

 

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό αρχίζουν οι διαμάχες. Είναι λες και δεν θες να περάσεις μια ήσυχη μέρα, χωρίς να ανέβουν οι τόνοι στο σπίτι. Σήμερα πρέπει να είσαι πυροσβέστης, όχι εμπρηστής.

Pathfinder.gr

Γενικά: Σας βάζει σε έναν πιο εσωστρεφή μήνα η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, στον οποίο θα ασχοληθείτε περισσότερο με το μέσα σας, με την έρευνα και τη ψυχανάλυση. Φέρνει βέβαια ψυχολογικές καθάρσεις. Ενασχόληση επίσης με οικονομικά θέματα, όπως φορολογικά, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ. Παράλληλα όμως θα είναι και πολύ ερωτική περίοδος.

Protothema.gr

Γενικά: Να προσέχετε μην είστε ευκολόπιστοι και να επενδύετε πάρα πολλά, σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε σε λάθος καταστάσεις ή να εξαπατηθείτε από άλλους σήμερα. (Ελλειψη πνευματικής διαύγειας. Αποτυχίες στα σχέδια διαμέσου μιας όχι σωστής κρίσης. Εσωτερική σύγχυση - μπέρδεμα. Προβλήματα με τους πνεύμονες ή αναπνευστικό).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Ένα παρασκήνιο υπάρχει σε βάρος σας γι αυτό προσέχετε το τι λέτε και σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Με τα οικονομικά σας θα είσαστε αγχωμένοι, αφού χρήματα που περιμένατε θα καθυστερήσουν και θα προσπαθήσετε με διάφορους τρόπους να καλύψετε τα έξοδα σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η καρδιά σας δεν θα μείνιει ασυγκίνητη σε γοητευτικές υπάρξεις που θα σας πλησιάσουν αυτές τις μέρες…Συλλέξετε καινούργιες εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Στα οικονομικά σας θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων αφού βλέπετε ολοένα τις ανάγκες σας να μεγαλώνουν. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΕΡΤ 1
04:05
ΜΙΣ ΜΑΡΠΛ 4
Παιδική εκπομπή
Star Channel
04:00
COVERT AFFAIRS 2
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
04:00
ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ
Σόου
Alpha
03:45
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Άλλο
MTV
03:45
ONLY HITS
Σόου
Mega Channel
03:40
LOST GIRL
Παιδική εκπομπή
ANT1
03:30
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ
Σειρά
ΕΡΤ 2
03:30
ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Μαγκαζίνο
E TV
02:30
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
Άλλο
Kontra Channel
02:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
MAD TV
02:00
MIXER
Σόου
Βουλή
01:00
ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα