Σήμερα 17.01.17  γιορτάζουν: 

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Προειδοποίηση! Warning! SOS! Δεν είναι μόνο η διάθεση σου να μην ασχολείσαι με βλακείες αδιαπραγμάτευτει σήμερα! Είναι και η τσαντίλα σου ασταμάτητη αν (χτύπα ξύλο, λέμε τώρα...) έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία!

Pathfinder.gr

Γενικά: Άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και να ανεβάζει τη ζωτικότητα, το κέφι και την αυτοπεποίθηση. Αυξημένη δημιουργικότητα. Ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ευχάριστες ενασχολήσεις, για σπορ και παιχνίδι. Έμφαση σε θέματα παιδιών.

Protothema.gr

Γενικά: Μπορεί σήμερα να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας ή να περάσατε στο αντίθετο άκρο και να υποφέρετε από αυταπάτες και μεγαλομανία. Και στις δύο περιπτώσεις, οι φανταστικές και οι ιδεαλιστικές ιδέες του εσωτερικού σας δυναμικού συγκρούονται με την πραγματικότητα, του τι έχετε κάνει στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε παράλογες προσδοκίες απ'τον εαυτό σας. Κρατήστε τα ιδανικά σας γερά, αλλά να θυμάστε πως τα ιδανικά θα πρέπει μάλλον να σας εμπνέουν μ'ένα όραμα του τι είναι πιθανό, παρά να σας κάνουν να νιώθετε άσχημα με τις τρέχουσες συνθήκες. (Επιρρεπής σε εύκολη εξαπάτηση - εκμετάλλευση. Πιθανό μπλέξιμο σε κάποιο σκάνδαλο. Απογοήτευση από τους άλλους).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
13:00
ANT1 NEWS
Ειδήσεις
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Άλλο
MAD TV
13:00
ALL NEW MIXER
Σόου
ΕΡΤ 1
13:00
ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ
Ντοκιμαντέρ
E TV
12:50
LA BIRI BIRI
Άλλο
Mega Channel
12:40
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
12:30
CLOSE UP
Άλλο
ΕΡΤ 2
12:20
Η ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΛΑ
Ταινία
MTV
12:00
ONLY HITS
Σόου
Star Channel
12:00
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Άλλο
Kontra Channel
11:00
TV SHOP
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα