×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως.

Pathfinder.gr

Γενικά: Σας ευνοεί η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις ή τηλέφωνα, μηνύματα κι επαφές. Μια όψη που δίνει πολλές δημιουργικές ιδέες και λύσεις αλλά κι εκπλήξεις ερωτικές. Ευνοεί την επικοινωνία και την ενασχόληση με την τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Protothema.gr

Γενικά: Λύσεις στα οικογενειακά ζητήματα, στην ιδιωτική σας ζωή, καθώς επίσης και στις στενότερες αισθηματικές σχέσεις. Αισθάνεστε πιο ήρεμοι και σκεπτικοί, νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο κοντά στην οικογένειά σας, και σε ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτήν την ημέρα θα πάρετε μεγάλη δύναμη και ικανοποίηση από την οικογένειά σας, αλλά όλα αυτά αν δεν γίνουν τη σωστή χρονική ημέρα, θα φανερωθούν ορισμένες δυσκολίες.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην λες πράγματα που μπορεί να τον πληγώνουν.

Επιχειρηματικά: Αρχίζεις σιγά-σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε σημαντικά ρίσκα και οικονομικές συναλλαγές.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλό μήνα, αγαπητοί Κριοί.Σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις με φίλους, το ίδιο και οι κοινωνικές επαφές. Υιοθετήστε μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα και εντυπωσιάστε τους ανωτέρους σας με τις ιδέες και την εργατικότητά σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!!! Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή κάποιο άθλημα, προκειμένου να διατηρήσεις μια ψυχολογική και βιολογική ισορροπία. Ευτυχώς, θα υπερισχύσει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση που θα βελτιώσει τις κοινωνικές επαφές αλλά και τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να του διαλύσεις τις ανασφάλειες.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να τα κάνεις όλα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει είναι γερές. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Oroskopos.gr

Γενικά: Σήμερα, φίλε Κριέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν. Αισθηματικές Προβλέψεις Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, την σημερινή ημέρα μπορεί να βλέπεις στασιμότητα, αλλά μην τα παρατάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πώς θα περάσεις το αποψινό βράδυ; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου, φίλε Κριέ. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί κι εσύ να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.   --

Προσωπικά: Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, την σημερινή ημέρα μπορεί να βλέπεις στασιμότητα, αλλά μην τα παρατάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πώς θα περάσεις το αποψινό βράδυ; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου, φίλε Κριέ. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί κι εσύ να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου, φίλε Κριέ. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί κι εσύ να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Tlife.gr

Γενικά: Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλλήματα ή και εντάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Στην δουλειά σας θα πρέπει να έχετε υπομονή, πειθαρχία και να εργαστείτε σκληρά και ποιοτικά για να φτάσετε τους υψηλούς σας στόχους. Στον οικονομικό σας τομέα, προσοχή στις συναλλαγές σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε τρίτους.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
01:15
CALL & WIN
Ειδήσεις
Βουλή
01:15
ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ
Μουσική εκπομπή
ΣΚΑΪ
01:15
ΓΙΓΑΝΤΙΟΙ ΠΥΘΩΝΕΣ
Ντοκιμαντέρ
MAD TV
01:00
TRASH ME
Μουσική εκπομπή
MTV
01:00
PARTY ZONE
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
00:50
RIVER PARTY 2013
Μουσική εκπομπή
Star Channel
00:45
Στον πυρετό του ρυθμού: πρωταθλητές...
Ταινία
ANT1
00:30
VICE
Άλλο
Alpha
00:30
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΜΠΕΚΑ
Σειρά
TV Μακεδονία
00:30
IN TREATMENT
Σειρά
Kontra Channel
00:00
ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

09:40
ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ
Ταινία
07:55
LITTLE MISS SUNSHINE
Ταινία
16:40
EYEWITNESS
Ταινία
12:45
MOM'S NIGHT OUT
Ταινία
14:30
FATAL INSTINCT
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα