×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον/την σύντροφο σου ή έναν/μια συνεργάτης σου, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η σήμερα για υπεκφυγές... Και πόσο σου την σπάνε αυτά, δεν λέγεται!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ευχάριστα νέα για τα επαγγελματικά σας φέρνει η όψη Ερμή-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα κορυφώνεται το ασταθές τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που φέρνει απομακρύνσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες, και έκτακτα έξοδα. Πολεμικό κλίμα σε φιλίες ή σε επαφές σας μέσα απ' το ίντερνετ ή για θέματα οικονομικά. Ένα δυνατό Σαββατοκύριακο.

Protothema.gr

Γενικά: Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, απαντήσεις σε γράμματα, τηλεφωνήματα και επικοινωνία κάθε είδους, είναι σοβαρές δραστηριότητες για σας ή αποκτούν κάποια σοβαρή σπουδαιότητα σήμερα. Είναι πιθανή μια σημαντική συζήτηση ή λήψη αποφάσεων. Κατάλληλη ημέρα για να σεβαστείτε τις απόψεις ενός ατόμου που εκτιμάτε. Πολύ πιθανό να δώσετε μία διάλεξη ή ομιλία σε κάποιον κύκλο γνωστών, να γράψετε ή εκδώσετε κάτι ή να πετύχετε κάποια συμφωνία που επιδιώκετε αρκετό καιρό σήμερα.

Gozakynthos.gr

Γενικά:   Εκμεταλλευτείτε  αυτό  το  διάστημα  για  να  τακτοποιήσετε  εκκρεμότητες  ή  να  κάνετε  συμφωνίες  γύρω  από οικονομικά  θέματα  που  έχουν  σχέση,  με  τράπεζες,  εφορίες,  τρίτους  και  αφορούν  εσάς  ή  τον  συντροφό  σας. Επαγγελματική και κοινωνική ζωή ευνοείτε ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Μετά, με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές που έχετε με τρίτους, εφορία, δημόσιο γιατί θα υπάρξουν κάποια μπερδέματα.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα