×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Αν και πιστεύεις με ευλάβεια στην αμεσότητα και την ειλικρίνεια (έστω και αν πονάει μερικές φορές), θα ήταν λάθος σου να θεωρήσεις πως και οι γύρω σου (ειδικά συνεργάτες/συνάδελφοι) πιστεύουν εξίσου σε αυτά. Ναι, υπάρχει παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο! Πρόσεχε!

Pathfinder.gr

Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί αστάθεια στις σχέσεις και στα οικονομικά, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να εκδηλώνονται αψυχολόγητες συμπεριφορές, ακόμα και απότομοι χωρισμοί, αλλά και έκτακτα έξοδα. Είναι μέρες με ακρότητες γενικά και προσοχή χρειάζεται στην απερισκεψία στα ερωτικά και στα οικονομικά – μην βιάζεστε.

Protothema.gr

Γενικά: Περισσότερο συναισθηματικοί και υποκειμενικοί απ’ ότι συνήθως. Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, είναι πολύ πιθανό να αγοράσετε κάποιο ακίνητο, να παντρευτείτε ή να πάρετε κάποιες μεγάλες αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την οικογενειακή και προσωπική σας ζωή για μεγάλο χρονικό διάστημα (εφ’όσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες).

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα στο ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στην δουλειά σου. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Η αναθέρμανση των σχέσεων με το σύντροφό σας είναι η απόλυτη προτεραιότητά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αποφύγετε τις δυσάρεστες συζητήσεις και προσπαθήστε απλά να περάσετε καλά.  

Agelioforos.gr

Γενικά: Η ζωή σου προκειμένου να αποκτήσει ασφάλεια και σιγουριά, πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα. Ξεκίνησε σήμερα οργανώνοντας όχι το υπόλοιπο της ζωής σου, αλλά την σημερινή μέρα. Με αυτό τον τρόπο - οργανώνοντας δηλαδή την κάθε μέρα – θα ανακαλύψεις ότι στο τέλος βάζοντας μικρούς και σύντομους στόχους, θα έχεις στην πραγματικότητα προγραμματίσει μεγάλο μέρος της ζωής σου γενικά. Ξεκίνησε από τις λεπτομέρειες, γιατί αυτές κάνουν και την διαφορά.

Προσωπικά: Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και καλυτερεύουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Οι πρωτοβουλίες της απέναντι πλευράς φαντάζουν ιδανικές συνθήκες για να αφεθείς σε κάτι που έχει την ευχέρεια να σε ευχαριστήσει. Δέξου κάποια δώρα, αφέσου σε εκπλήξεις που θα βάλουν πιπέρι στις σχέσεις σου, αφέσου σε έναν πιο χαλαρό ρυθμό της ζωής, αφού με αυτό τον τρόπο θα κατανοήσεις πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις έννοιες σου.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Δία. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει τον σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Παιδέψτε λίγο τον έρωτα του και μην αφήνεστε αμαχητί στην αγκαλιά του! Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα, φίλε Κριέ, το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες, που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Σήμερα, φίλε Κριέ, το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες, που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!

Tlife.gr

Γενικά: Στο χέρι σας είναι να βάλλετε μια τάξη στη ζωή σας και να δώσετε τις ανάλογες προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσοχή και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σας αγχώνουν. Τολμήστε ανοίγματα που έχετε ήδη υπολογισμένα με κάθε λεπτομέρεια.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΝΕΡΙΤ
09:30
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
09:15
TREE FU TOM
Παιδική εκπομπή
Alpha
09:00
ΑΚΑΤΑ ΜΑΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ
Ταινία
Mega Channel
09:00
ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ
Σειρά
ΝΕΡΙΤ
09:00
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
09:00
ΑΡΧΑΙΕΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ντοκιμαντέρ
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
MTV
06:00
SUMMER HITS
Μουσική εκπομπή
Βουλή
06:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

14:10
ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Ταινία
18:45
Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ταινία
12:40
FUN SIZE
Ταινία
20:25
Trailer
ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ταινία
16:00
GRAND HOTEL III
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα