Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν' το!

Pathfinder.gr

Γενικά: Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή το πρωί φέρνει διάφορες επαφές και συζητήσεις ή γνωριμίες στον εργασιακό χώρο, ενώ επαφές γίνονται και με επαγγελματίες υγείας – πληροφόρηση επίσης για θέματα υγείας και διατροφής. Μια παραγωγική μέρα γενικά, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές. Καλή μέρα για νοικοκυριό και καθαριότητα.

Protothema.gr

Γενικά: Πιθανόν να αισθάνεστε ότι έχετε πάρει την σωστή διαδρομή προς την επιτυχία σήμερα. Δεν θα πρέπει όμως να επαναπαύεστε πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα εξακολουθούν να είναι έτσι για πάντα. Οι εποχές είναι δύσκολες και οι πιθανές μεταβολές πολύ συχνές. Δραστηριοποιηθείτε χρησιμοποιώντας κάποιο μέτρο ίσως είναι η καλύτερη λύση.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα συναισθηματικά σου, θα περάσεις την μέρα σου σκεπτόμενος πώς θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα ανοίξει τη σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Στους αδέσμευτους Κριούς, η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό. Πότε θα αλλάξει το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.   --

Προσωπικά: Στα συναισθηματικά σου, θα περάσεις την μέρα σου σκεπτόμενος πώς θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα ανοίξει τη σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Στους αδέσμευτους Κριούς, η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό. Πότε θα αλλάξει το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.

Tlife.gr

Γενικά: Αρκετοί από εσάς ίσως να έχετε την τάση να απομωνοθείτε προκειμένου να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Θα διώξετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν σε σας. Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, προγραμματίστε τα έξοδα σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα