GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, πρόσεχε τα ξεσπάσματα στη δουλειά σου σήμερα! Υπομονή υπό του μηδενός, νεύρα στο Θεό!

Pathfinder.gr

Γενικά: Αισιόδοξα ξεκινά η εβδομάδα, με την Σελήνη απ' το θετικό ζώδιο του Τοξότη να προσφέρει χιούμορ και καλή διάθεση, ενώ μέχρι το μεσημέρι θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών κυρίως θα σας απασχολήσουν. Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον αυστηρό Αιγόκερω και το κλίμα γίνεται πιο σοβαρό, ενώ αυξάνει τις υποχρεώσεις.

Protothema.gr

Γενικά: Πιθανόν να πάρετε κάποιες αποφάσεις σήμερα, που θα σας βοηθήσουν να ωριμάσετε σαν άτομο και να συγκεντρωθείτε περισσότερο στα πράγματα που έχουν νόημα για σας. Η όλη σας συμπεριφορά στη ζωή, μπορεί σήμερα να ωριμάσει πολύ. Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης είναι δύσκολη, γιατί απαιτεί να παρατήσετε παλιές συνήθειες και σχέσεις, αλλά έχοντας το κουράγιο και την τιμιότητα να δείτε τη ζωή σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, σας δίνει μια πιο υγιή, ασφαλέστερη προσέγγιση της ζωής.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις καλά μαζί του.

Επιχειρηματικά: Φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους στην δουλειά σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά κάνε σωστό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλή εβδομάδα, αγαπητοί Κριοί. Η σημερινή μέρα απαιτεί ψυχραιμία γιατί οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Αποφύγετε να μεταδώσετε το άγχος σας στο σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι κοιτάξτε καλύτερα γύρω σας και μην αφήνετε ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες.

Agelioforos.gr

Γενικά: Από σήμερα, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Έχεις μπει σε πολύ θετική περίοδο και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ότι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου με σειρά ευκαιριών.

Προσωπικά: Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις που μπορεί να έχεις με άλλα θέματα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σου φωνάζει: Κινήσου άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου θα φορτιστείς αρκετά από θέματα που καθυστερούν. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις. Στα οικονομικά σου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις που έχουν σχέση με έξοδα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι μακριά από καθημερινές υποθέσεις, από δύσκολες και ψυχοφθόρες διαδικασίες είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη. Θα προσπαθήσεις να κρατηθείς μακριά από όσους είναι σε θέση να σε εγκλωβίσουν, αλλά στην πορεία θα καταλάβεις πως έχεις αναλάβει πολλές υποθέσεις στα χέρια σου με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεσαι στις ίδιες σου τις επιλογές.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Δευτέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δεν λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από την άλλη όμως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν. Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Κριέ, στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στον άνθρωπό σου και να δώσετε από κοινού οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σας χαλάνε μέσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί θα δείτε την εύνοιά της ημέρας μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου σήμερα είναι σε μια καλή φάση και αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρκετά προβλήματα και κυρίως εκείνα που έρχονται από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα ή επενδύσεις που έχεις κατά νου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αρι

Προσωπικά: Φίλε Κριέ, στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στον άνθρωπό σου και να δώσετε από κοινού οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σας χαλάνε μέσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί θα δείτε την εύνοιά της ημέρας μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου σήμερα είναι σε μια καλή φάση και αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρκετά προβλήματα και κυρίως εκείνα που έρχονται από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα ή επενδύσεις που έχεις κατά νου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου σήμερα είναι σε μια καλή φάση και αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρκετά προβλήματα και κυρίως εκείνα που έρχονται από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα ή επενδύσεις που έχεις κατά νου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Tlife.gr

Γενικά: Υπάρχει όμως παράλληλα και μια νεφελώδη κατάσταση η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε παραπλανητικά μονοπάτια. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές. Φροντίσετε να κάνετε πάντα διάλογο μαζί του και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Φροντίστε να πλησιάσετε τον σύντροφο σας. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
23:20
ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ
Άλλο
ANT1
23:15
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Άλλο
ΣΚΑΪ
23:15
CRIMINAL MINDS VI
Σειρά
MTV
23:10
FAKING IT
Σειρά
Mega Channel
23:00
ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ
Σειρά
ΝΕΡΙΤ
23:00
BOSS
Σειρά
Βουλή
22:45
ΣΑΡΛ ΝΤΕ ΓΚΟΛ
Ταινία
Alpha
22:30
Trailer
DRIVE
Ταινία
MTV
22:30
AWKWARD
Μαγκαζίνο
TV Μακεδονία
22:30
DERBY
Άλλο
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Ειδήσεις
MAD TV
22:00
HITS NON STOP
Μουσική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

15:20
Trailer
MIKE TYSON: UNDISPUTED TRUTH
Ταινία
07:45
Trailer
ΕΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ
Ταινία
11:45
Trailer
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ
Ταινία
13:40
Trailer
ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
Ταινία
10:10Trailer
LEARNING TO FLY
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα