×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, όταν αποφασίζεις να περιποιηθείς το σώμα σου αντί να το καταπονείς, μεταμορφώνεσαι σε μια φλεγόμενη μπάλα γοητείας. Ε, αποφάσισε το λοιπόν! Τι περιμένεις;

Pathfinder.gr

Γενικά: Οι δύσκολες όψεις του Ερμή που κορυφώνονται σήμερα, εκτός από πολλά προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, προκαλούν αυτές τις μέρες και εμπόδια σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, ενώ δεν λείπουν οι αυταπάτες και τα μπερδέματα. Σε όλα αυτά προσθέτει και η πανσέληνος σήμερα το βράδυ.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα, σταδιακής ωρίμανσης της συμπεριφοράς και της όλης προσέγγισής σας προς την ζωή. Συντονίζεστε με τις εσωτερικές ανάγκες και τάσεις σας και κάνετε αλλαγές που σας επηρεάζουν να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο, κάνοντας αυτό που πραγματικά απολαμβάνετε και αυτό που σας ελκύει ενστικτωδώς, παρά αυτό που εξυπηρετεί τις γενικότερες φιλοδοξίες σας, την ανάγκη για ασφάλεια και αυτό που σας επιβάλετε, ως το σωστό.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί. Καλό θα ήταν λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν από το παρελθόν παρά να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Μια σχέση σας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει πάλι και θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την επανασύνδεση με το πρόσωπο αυτό. Προσπαθείστε να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, γιατί θα έχετε πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις μέρες. Στα οικονομικά σας, διανύετε μια περίοδο στην οποία τα έξοδα θα είναι πολύ αυξημένα και τα έσοδα σας δεν θα μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
23:30
MIXER
Μουσική εκπομπή
MAD TV
21:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
Alpha
01:30
A PATH APPEARS
Ντοκιμαντέρ
Star Channel
01:15
COLD CASE
Σειρά
MAD TV
01:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
MTV
01:00
GEORDIE SHORE
Μαγκαζίνο
TV Μακεδονία
01:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
Βουλή
01:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
ANT1
00:45
VICE
Άλλο
Mega Channel
00:20
SAFE SEX
Ταινία
Kontra Channel
00:00
ΚΟΝΤΡΑ 24
Ειδήσεις
MAD TV
00:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Μουσική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

12:15
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ
Ταινία
14:10
THE MARINE 4: MOVING TARGET
Ταινία
07:55
ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Ταινία
09:55
WHAT THE CLIFFS LAST SAW
Ταινία
15:45
HARVEST OF LOVE
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα