×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν!

Pathfinder.gr

Γενικά: Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα φέρει κινητικότητα στα εργασιακά για αρκετές εβδομάδες, συγκεκριμένα έως τις 7/10, ένα διάστημα με πολλές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Στείλτε βιογραφικά. Επίσης κινητικότητα σε θέματα υγείας και διατροφής – πιθανές συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Ανάγκη για τάξη και καθαριότητα. Πιο εντατική ενασχόληση με τα κατοικίδια.

Protothema.gr

Γενικά: Διαφορές απόψεων με τους άλλους ίσως να δημιουργήσουν μια πραγματική ένταση στις σχέσεις σας σήμερα. Αποφεύγετε προσωρινά να λέτε την άποψή σας έστω και αν ξέρετε πως είναι η πιο σωστή. Ισως είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγετε κάποια πιθανή ένταση η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε χωρισμό από κάποιο πολύ γνωστό σας άτομο.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση, λόγω της νέας θέσης του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο κοίτα να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει. Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Κριέ, έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Πάψε λοιπόν να μιλάς προτού πρώτα σκεφτείς, γιατί άθελα σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσένα που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αποφασιστικά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που πρέπει να ασχοληθείς, καθώς πρόκειται να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις, που θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.   --

Προσωπικά: Φίλε Κριέ, έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Πάψε λοιπόν να μιλάς προτού πρώτα σκεφτείς, γιατί άθελα σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσένα που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αποφασιστικά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που πρέπει να ασχοληθείς, καθώς πρόκειται να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις, που θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που πρέπει να ασχοληθείς, καθώς πρόκειται να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις, που θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.

Tlife.gr

Γενικά: Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο αισθηματικός τομέας μπορεί να συνδράμει θετικά αυτήν την περίοδο δίνοντάς σας ενέργεια και ευχάριστες στιγμές. Οι υπερβολές που έχετε κατά καιρούς, στην συναισθηματική σας έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπο σας. Προτιμήστε τον ήρεμο διάλογο για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα για τους αδέσμευτους είναι ιδιαίτερα ευχάριστα αρκεί να το θέλουν.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
23:30
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 8
Άλλο
Mega Channel
23:20
SAFE SEX
Άλλο
Βουλή
23:15
Η ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ
Ντοκιμαντέρ
MAD TV
23:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Σόου
MTV
23:00
MTV SUSPECT
Άλλο
ΕΡΤ 3
23:00
Ο ΘΕΙΟΣ ΜΠΟΥΝΜΙ ΘΥΜΑΤΑΙ
Άλλο
ΣΚΑΪ
22:15
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΛΞΗ
Παιδική εκπομπή
Alpha
22:00
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Άλλο
Kontra Channel
22:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
ANT1
21:45
ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ... ΕΞΥΠΝΟ ΜΟΥΤΡΟ
Σειρά
E TV
20:45
ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα