×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Από το να ξεσπάσεις πάνω σ' ένα/μια φίλο/ή ή τον/την σύντροφο σου την ένταση που θα κληρονομήσεις από την δουλειά, καλύτερα να σωπάσεις και να μην δεις κανέναν/καμία...

Pathfinder.gr

Γενικά: Ήδη έχει ξεκινήσει η επιρροή του δύσκολου τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο θα κορυφωθεί το Σάββατο, μια όψη που αυτές τις μέρες μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε τα χέρια σας δεμένα για να προχωρήσετε θέματα επαγγελματικά, σχέσεων, συνεργασιών. Είναι μια όψη που “βυθίζει” προσωρινά την ψυχολογία και προκαλεί καθάρσεις.

Protothema.gr

Γενικά: Περιοδικές κρίσεις παράλογων αισθημάτων, υποψιών, τυραννικών συναισθημάτων και νοσταλγίας, κάνουν αυτή την ημέρα δύσκολη και δοκιμαστική. Τείνετε να έχετε ενστικτώδεις διαισθήσεις για κάτι που πιστεύετε, αλλά πολύ συχνά, αυτές οι διαισθήσεις είναι ή μερικά σωστές ή εντελώς γεννήματα της φαντασίας σας. Για παράδειγμα, μπορεί να αισθάνεστε έντονα πως κάποιος άλλος δε σας συμπαθή, πως κάποιος απ'το αντίθετο φύλο έλκεται από σας, ότι ο σύντροφός σας είναι άπιστος ή ότι ο Θεός σας έχει μόλις πει να κάνετε κάτι εξωφρενικό και αμφιλεγόμενο.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις, για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Επιχειρηματικά: Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων του κοντινού σας φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος για ό,τι σας προβληματίζει. Αναζητήστε την ισορροπία στη ζωή σας. Η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον εργασιακό τομέα.

Agelioforos.gr

Γενικά: Ο τύραννος που κρύβεις μέσα σου είναι ένα είδος ασπίδας προστασίας, από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πληγώνουν. Όμως αν συνεχίσεις για πολύ σε αυτό τον ρυθμό, να επιδεικνύεις αυτό τον απαίσιο χαρακτήρα του τυράννου προς τους γύρω σου, μόνο καταστροφές μπορεί να σου φέρει. Θάψε βαθιά μέσα σου - σήμερα κιόλας - αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σου και ελευθέρωσε την καλή πλευρά. Δεν θα χάσεις.

Προσωπικά: Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο, για να σώσεις την σχέση σου.

Επιχειρηματικά: Μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Oroskopos.gr

Γενικά: Θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να ικανοποιήσεις ανθρώπους που αποτελούν τον επαγγελματικό σου κύκλο, να πιεστείς ώστε να φέρεις αποτέλεσμα και να αποδείξεις έργο. Θα πρέπει όμως ταυτόχρονα να έχεις στο μυαλό σου τις ισορροπίες στη σχέση σου, αφού δεν είναι καθόλου εύκολο να διατηρήσεις τα νεύρα σου απέναντι σε καταστάσεις που σε προκαλούν.

Newsbeast

Γενικά: Σήμερα, φίλε Κριέ, η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη της και οι επαφές που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν νέους δρόμους εκεί που δεν το περιμένεις. Καλό είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις κάθε γνωριμία σου, για να προωθήσεις τις πρωτοπόρες σκέψεις σου. Οι συνθήκες πάντως είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς σήμερα, μπορεί να σου δώσει τη λύση στα προβλήματά σου.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, καλό είναι σήμερα να δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να κάνεις ό,τι μπορείς, για να μην χαλάσεις το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες για ανούσια πράγματα. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με την αγαπημένη σου παρέα. Πολύ σύντομα θα γνωρίσεις αυτό που επιθυμείς. Για προσωπική πρόβλεψη , μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms ! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και είναι καιρός να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις στην εργασία σου, γιατί είναι αβάσιμες. Μη διστάσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου, γιατί πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και είναι καιρός να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις στην εργασία σου, γιατί είναι αβάσιμες. Μη διστάσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου, γιατί πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.

Tlife.gr

Γενικά: Ενώ αντίθετα αν πρόκειται να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό καλύτερα να το αναβάλετε για λίγο αργότερα. Με τις κατάλληλες επαφές που θα κάνετε, παρά τα εμπόδια που θα δημιουργηθούν, θα καταφέρετε στο τέλος να εφαρμόσετε τα σχέδια σας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να κινείστε με καθαρό μυαλό για να τα βγάλετε πέρα. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
19:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
MAD TV
19:00
FACEBOOK TV 'SUMMER POSTS'
Μουσική εκπομπή
MTV
19:00
AWKWARD
Μαγκαζίνο
Mega Channel
19:00
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ
Σειρά
Βουλή
19:00
ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ
Ντοκιμαντέρ
ΝΕΡΙΤ
19:00
ΟΜΙΛΙΑ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ
Ειδήσεις
Kontra Channel
18:50
OIKO ZHN
Άλλο
ANT1
18:45
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
Ειδήσεις
TV Μακεδονία
18:45
BLIND DATE
Σειρά
Star Channel
18:40
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΙΙ
Σειρά
ΣΚΑΪ
18:00
ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 6
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

11:05
Trailer
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΕΡ
Ταινία
08:40
Trailer
BROKEN CITY
Ταινία
12:55
Trailer
ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Ταινία
07:05
FADING MEMORIES
Ταινία
14:40Trailer
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΗΡΙΑΣ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα