Σήμερα 07.07.15  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, τις επόμενες μέρες είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις κάθε είδους (διατροφικές, συναισθηματικές, επιβλαβείς). Πρόσεξε λοιπόν γιατί μόνο εσύ μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου!

Pathfinder.gr

Γενικά: Αλλάζει ζώδιο ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, εισέρχεται στον συναισθηματικό Καρκίνο, γι' αυτό η επικοινωνία και η σκέψη σας θα γίνει πιο υποκειμενική και συναισθηματική έως τις 23/7. Μαζί με τον Ήλιο και τον Άρη στον Καρκίνο, αυτή τη περίοδο τονίζεται ιδιαίτερα ο τομέας του σπιτιού, της οικογένειας και των ακινήτων. Πολλές σκέψεις για το παρελθόν.

Protothema.gr

Γενικά: Αν και αυτή την ημέρα φαίνεται πως υπάρχει μια οικονομική εύνοια ή σταθερότητα τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα για σας. Καλές ιδέες οι οποίες θα σας έρχονται με ξαφνικό τρόπο θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε τις υποθέσεις σας και τη ζωή σας καλύτερα. Μια επανάσταση ιδεών στον χώρο της ενασχόλησης με θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε την.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μια πρόσφατη γνωριμία στον αισθηματικό τομέα θα σε βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δεν σου ταιριάζει, καλύτερα να μην συνεχίσεις.

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Oσο και αν η οργάνωση δεν είναι το ατού σας, προσπαθήστε να την πετύχετε τώρα. Μην ενδίδετε σε φασαρίες που θα συμβαίνουν γύρω σας, αποφύγετε δυσάρεστα ακούσματα και μην εκτίθεστε σε κινδύνους έστω και περιστασιακά.

Agelioforos.gr

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, οι πλανήτες σε προικίζουν με ισχυρό δυναμισμό ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από παλιά. Θα θέλεις να συναντήσεις κάποια άτομα και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου, θα φέρει τα ποθητά αποτελέσματα όσον αφορά τους στόχους σου.

Προσωπικά: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου. Εδώ και πάρα πολύ καιρό δείχνεις αδιαφορία και αυτό να ξέρεις ότι θα κουράσει το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά, έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα νέο πλάνο.

Oroskopos.gr

Γενικά: Σήμερα, φίλε Κριέ, το άγχος των τωρινών υποχρεώσεων προστίθεται στην πίεση από ζητήματα που έπρεπε να είχαν λυθεί. Βάλε τα όλα σε μια σειρά και στόχευε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, για να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι. Αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, μάλλον θα απογοητευτείς.  Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις δικό σου ένα φυλαχτό που θα σου χαρίσει όλα εκείνα που αναζητάς: αγάπη, τύχη, πνευματική διαύγεια, δύναμη! Απόκτησε αυτό που σου ταιριάζει  εδώ Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μία ευχάριστη Τρίτη και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή με τους πολύ κοντινούς σου, αν δεν παρασυρθείς από μικροεντάσεις που μπορεί να σας προβληματίσουν. Αυτό ισχύει, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι αδέσμευτος. Πώς πρέπει να κινηθείς για να βελτιώσεις το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δυναμικότητά σου θα βγει σήμερα και στη δουλειά σου αν είσαι Κριός, όπου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Δυστυχώς, μέσα σε αυτά που θα λύσεις δεν θα είναι η οικονομική σου κατάσταση, που παραμένει στάσιμη και σε κάπως χαμηλά επίπεδα…   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μία ευχάριστη Τρίτη και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή με τους πολύ κοντινούς σου, αν δεν παρασυρθείς από μικροεντάσεις που μπορεί να σας προβληματίσουν. Αυτό ισχύει, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι αδέσμευτος. Πώς πρέπει να κινηθείς για να βελτιώσεις το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δυναμικότητά σου θα βγει σήμερα και στη δουλειά σου αν είσαι Κριός, όπου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Δυστυχώς, μέσα σε αυτά που θα λύσεις δεν θα είναι η οικονομική σου κατάσταση, που παραμένει στάσιμη και σε κάπως χαμηλά επίπεδα…   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δυναμικότητά σου θα βγει σήμερα και στη δουλειά σου αν είσαι Κριός, όπου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Δυστυχώς, μέσα σε αυτά που θα λύσεις δεν θα είναι η οικονομική σου κατάσταση, που παραμένει στάσιμη και σε κάπως χαμηλά επίπεδα…

Tlife.gr

Γενικά:   Οι  προβληματισμοί  θα  είναι  ζωηροί  γι  αυτό  οπλιστείτε  με  υπομονή  και  ψυχραιμία. Εξοικονομήστε ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων. Οι  περισσότεροι  από  εσάς  έχετε  ξαναβρεί  την  χαμένη  αισιοδοξία  και  αυτοπεποίθηση  στον  επαγγελματικό  σας  τομέα. Στα οικονομικά τα έξοδα σας θα είναι περισσότερα από όσα είχατε υπολογίσει και θα αγχωθείτε πολύ.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
22:30
ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ
Ταινία
TV Μακεδονία
22:30
SEX AND THE CITY
Σειρά
Mega Channel
22:20
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ
Σειρά
ANT1
22:15
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ
Ταινία
ΣΚΑΪ
22:15
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
Ειδήσεις
MAD TV
22:10
FACEBOOK TV
Μουσική εκπομπή
Star Channel
22:10
ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ
Ταινία
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

06:45
ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΡΙ ΦΛΙΝΤ
Ταινία
13:25
HARVEST OF LOVE
Ταινία
17:30
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΗΡΙΑΣ
Ταινία
11:50
STRANDED IN PARADISE
Ταινία
20:15
ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα