GR RS CY
  Σήμερα 20.12.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Κριέ, τριχοτομημένος/η ανάμεσα στις παράλογες απαιτήσεις του/της προϊσταμένου/ης σου, τις επακόλουθες δολοφονικές τάσεις που θα σε καταλάβουν και τον τσαμπουκά σου παγιδευμένο σαν σε δοχείο πεπιεσμένου αέρα, πως το βλέπεις; Γλιτώνεις την φυλακή σήμερα;

Pathfinder.gr

Γενικά: Άλλη μια εσωστρεφής μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού, ενώ είναι και μέρα ξεκαθαρισμάτων. Προσέξτε τις ίντριγκες, τα πάθη, της ζήλιες και τις κακίες. Η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ, βγάζει εμμονές και αίσθημα θλίψης, ενώ φέρνει εμπόδια και σε οικονομικά θέματα.

Protothema.gr

Γενικά: Η εφευρετικότητά σας πάνω σε θέματα συνεργασίας ή ακόμα και συντροφικότητας φαίνεται πως θα βρει ανταπόκριση σήμερα. Μια ιδιαίτερη διαισθητικότητα θα οδηγεί τις πράξεις και τις αποφάσεις σας στον σωστό δρόμο. Καθόλου απίθανο να βρείτε τον εαυτό σας να προσπαθεί να αποβάλλει πολλά από τα όνειρά του ή κάποιες εξωπραγματικές ιδέες σε μια προσπάθεια να προβλέψει τα μελλοντικά γεγονότα. (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις έλλειψη αντοχής, ζωτικότητας ή μπλεγμένες ψυχικές καταστάσεις που εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά στη ζωή κάποιου).

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

In2life.gr

Γενικά: Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας.

Opticjungle.gr

Γενικά: Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υλοποιήσετε τους στόχους σας αρκεί να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό. Οι ελεύθεροι σύντομα θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Προσοχή σε επαγγελματικές προτάσεις και σε συγκρούσεις με συνεργάτες.

Agelioforos.gr

Γενικά: Σήμερα, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε τον εκνευρισμό, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Ξεκινάει μια περίοδος που οι πλανήτες θα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου.

Προσωπικά: Σήμερα προσπάθησε να δώσεις και εσύ αρκετά περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.

Επιχειρηματικά: Σήμερα θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Oroskopos.gr

Γενικά: Δώσε βάση στις οικονομικές σου δοσοληψίες γιατί μπορεί να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και αφορούν έξοδα άλλων. Στον προσωπικό τομέα η επικοινωνία και επαφή με το έτερο ήμισυ είναι προβληματικές, αφού φαίνεται πως κρύβεστε πίσω από τις επιθυμίες σας θέλοντας να τις μαζέψει η άλλη πλευρά.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα. Να έχεις μόνο το μυαλό σου προσγειωμένο και μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία σου. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015 Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα υπάρχουν θέματα από το παρελθόν στη σχέση σου, που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα μελλοντικά σχέδια. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγη υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου, γιατί αυτό είναι που στο τέλος θα σε αποζημιώσει! Μάθε πως θα επηρεάσει το παρελθόν τη σχέση σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.   --

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα υπάρχουν θέματα από το παρελθόν στη σχέση σου, που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα μελλοντικά σχέδια. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγη υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου, γιατί αυτό είναι που στο τέλος θα σε αποζημιώσει! Μάθε πως θα επηρεάσει το παρελθόν τη σχέση σου, καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.

Tlife.gr

Γενικά: Δεν είναι καλή περίοδος για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ζημειωθείτε. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό στη ζωή σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα