Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν!

Pathfinder.gr

Γενικά: Παίρνετε κάποια καλά νέα σήμερα με την τυχερή όψη Σελήνης-Δία, ή μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και σε συζητήσεις και συμφωνίες. Θετική μέρα επίσης για εξετάσεις και μαθήματα. Μια επικοινωνιακή μέρα, με διάφορες επαφές, και με ευκαιρίες για βόλτες, ίσως και κάποιο ταξιδάκι. Προσέξτε κάποια ψέματα.

Protothema.gr

Γενικά: Η φαντασία και η διαίσθησή σας γίνονται πιο βαθιές, κατ’ αυτή την χρονική ημέρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για οποιοδήποτε είδος ευφάνταστης δουλειάς, όπως η συγγραφή έργων επιστημονικής φαντασίας ή άλλη καλλιτεχνική απασχόληση. Αυτή επίσης είναι κατάλληλη ημέρα για περισυλλογή και άλλες θρησκευτικές ή πνευματικές πρακτικές.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό σήμερα Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδιαίτερα καλή για σένα, αρκεί να μην χαθείς μέσα στις πολλές ευθύνες… Τακτοποίησε ότι σε αγχώνει και σταμάτα να αναβάλλεις. Εσύ θα βγεις κερδισμένος στο τέλος της ημέρας και απαλλαγμένος από ένα μεγάλο βάρος. Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητά σου είναι εφόδια που σε βοηθούν καθημερινά να ανταπεξέλθεις σε δυσκολίες και να αποφεύγεις κακοτοπιές. Πρόσεξε να μην εξαπατηθείς από άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος… Αισθηματικές Προβλέψεις Για τα αισθηματικά σου, είναι μια περίεργη ημέρα. Ο σύντροφος σου θα έχει παράπονα από εσένα και θα νιώθει παραμελημένος. Μην αποστασιοποιείσαι και χάνεσαι στις σκέψεις σου γιατί θα φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Συζήτησε μαζί του και μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου για ότι σε απασχολεί και σε πνίγει. Αν είσαι ελεύθερος, θα βιώσεις πρωτόγνωρες καταστάσεις, που μπορεί όμως να αποδειχθούν απατηλές. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στο χώρο εργασίας σου, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί η παρορμητικότητα δεν θα σου βγει σε καλό. Συγκεντρώσου και βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου και ενέργησε βάσει σχεδίου. Το χρήμα ρέει άφθονο, αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν φτάνει στη δίκη σου κοίτη… Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   --

Προσωπικά: Για τα αισθηματικά σου, είναι μια περίεργη ημέρα. Ο σύντροφος σου θα έχει παράπονα από εσένα και θα νιώθει παραμελημένος. Μην αποστασιοποιείσαι και χάνεσαι στις σκέψεις σου γιατί θα φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Συζήτησε μαζί του και μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου για ότι σε απασχολεί και σε πνίγει. Αν είσαι ελεύθερος, θα βιώσεις πρωτόγνωρες καταστάσεις, που μπορεί όμως να αποδειχθούν απατηλές. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στο χώρο εργασίας σου, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί η παρορμητικότητα δεν θα σου βγει σε καλό. Συγκεντρώσου και βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου και ενέργησε βάσει σχεδίου. Το χρήμα ρέει άφθονο, αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν φτάνει στη δίκη σου κοίτη… Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στο χώρο εργασίας σου, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί η παρορμητικότητα δεν θα σου βγει σε καλό. Συγκεντρώσου και βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου και ενέργησε βάσει σχεδίου. Το χρήμα ρέει άφθονο, αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν φτάνει στη δίκη σου κοίτη… Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
18:50
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
Star Channel
18:50
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Σόου
ΕΡΤ 2
18:45
ΣΤΙΒΟΣ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Άλλο
E TV
18:40
FATSABOOK
Άλλο
Mega Channel
18:40
ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ
Σειρά
MTV
18:30
ONLY HITS
Σόου
Alpha
18:00
DEAL
Σόου
TV Μακεδονία
18:00
Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ
Σειρά
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
18:00
ΜΕΞΙΚΟ - ΡΩΣΙΑ
Άλλο
ANT1
17:45
ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ 2
Σειρά
MAD TV
17:00
OK
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα