Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Έξω στον κόσμο τίποτα δεν έχει αλλάξει από χθες, όμως μέσα σου υπάρχει μια ανεξήγητη πίεση, ένα οργισμένο μούδιασμα, μια αίσθηση πως τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Ένα βήμα πριν την έκρηξη; Πρόσεξε που και σε ποιους μπροστά θα εκραγείς.

Pathfinder.gr

Γενικά: Επικοινωνιακά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων το Σάββατο να δίνει ευκαιρίες για συναντήσεις, βόλτες, ταξιδάκια και πολλή κουβεντούλα. Το βράδυ όμως προσέξτε κάποια σκληρά λόγια και εμπόδια στην επικοινωνία. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στο “σπιτικό” ζώδιο του Καρκίνου, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι.

Protothema.gr

Γενικά: Η διάθεσή σας είναι εύκολη, ευχάριστη και ανεκτική αυτή την ημέρα. Αρμονία, ευχάριστες σχέσεις και το περιβάλλον φαίνεται σαν να βρίσκεται μέσα στις προτιμήσεις σας. Κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο ή μια πολύ προσωπική σας επιθυμία βρίσκετε πολύ κοντά στην εκπλήρωση. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι αρκετά καλή και θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον και οι φίλοι σας θα σας συμπαρασταθούν σήμερα και η βοήθειά τους σε ορισμένες περιπτώσεις θα αποδειχτεί πολύ πολύτιμη στο κοντινό μέλλον. Προσέξτε όμως την υπερβολική αισιοδοξία που πιθανό να σας καταλάβει σήμερα γιατί αυτή η αστρολογική ένδειξη αν και θετική έχει σύντομη χρονική διάρκεια. Μείνετε μακριά από τις υπερβολές.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα