Κριός Σήμερα

Κριός
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαρ - 20 Απρ

Κριός

Γενικά: Αν εκκρεμούν ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σου ή μέλη της οικογένειας σου, σήμερα είναι η μέρα για να αναλάβεις δράση. Όσο καθυστερείς τόσο μολύνουν την ψυχή σου.

Pathfinder.gr

Γενικά: Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό σάς βάζει σε ένα διάστημα δραστήριο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, έως τις 9 Δεκεμβρίου, μια περίοδος με νέους δεσμούς και συνεργασίες, ενώ παίρνετε πρωτοβουλίες για το ξεκίνημά τους. Προσέξτε όμως τις συγκρούσεις και τους εγωισμούς με τον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά.

Protothema.gr

Γενικά: Να αναλύετε προσεκτικά και να επανεξετάζετε όλα τα ζητήματα. Αν φανεί, ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση παρεξήγησης ή μπερδέματος, χρησιμοποιήστε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας, για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να σιγουρευτείτε, πως όλα είναι εντάξει. Αυτό θα βοηθήσει να αποφύγετε πολλά προβλήματα, που σε άλλη περίπτωση θα προέκυπταν.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό σήμερα Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στον Σκορπιό συνεχίζει να σου δημιουργεί δυσκολίες, καθώς η ψυχολογία σου επιβαρύνεται με αρνητική διάθεση. Δεν έχεις μεγάλα περιθώρια ανοχής, για αυτό και λειτουργείς με έναν τρόπο πιο απόλυτο και πιο κάθετο. Οι αντιλήψεις σου είναι τόσο ξεκάθαρες μέσα στο μυαλό σου που δεν μπορείς να παρεκκλίνεις από αυτές. Προσπάθησε να μετριάσεις το πάθος που σε διακατέχει, έτσι ώστε να ομαλοποιήσεις και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την έντονη ενέργεια σε κάτι δημιουργικό ή παραγωγικό. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις μια υπέροχη ημέρα, αν καταφέρεις να ελέγξεις τον παραλογισμό και την υπερβολή. Είναι μια καλή ημέρα για να βιώσεις τα όνειρά σου, καλώντας τον σύντροφό σου να συμμετάσχει στον παιχνίδι σου. Η βραδιά μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα αν αφήσεις τον ρομαντισμό και το πάθος να σε καθοδηγήσει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα αν φροντίσεις να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα μέσα από την εργασιοθεραπεία. Δεν φοβάσαι να δουλέψεις σκληρά και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις σπουδαία πράγματα σήμερα. Στα οικονομικά, καλό είναι να παραμείνεις επιφυλακτικός.   -- Λαέρτης

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις μια υπέροχη ημέρα, αν καταφέρεις να ελέγξεις τον παραλογισμό και την υπερβολή. Είναι μια καλή ημέρα για να βιώσεις τα όνειρά σου, καλώντας τον σύντροφό σου να συμμετάσχει στον παιχνίδι σου. Η βραδιά μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα αν αφήσεις τον ρομαντισμό και το πάθος να σε καθοδηγήσει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα αν φροντίσεις να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα μέσα από την εργασιοθεραπεία. Δεν φοβάσαι να δουλέψεις σκληρά και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις σπουδαία πράγματα σήμερα. Στα οικονομικά, καλό είναι να παραμείνεις επιφυλακτικός.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα αν φροντίσεις να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα μέσα από την εργασιοθεραπεία. Δεν φοβάσαι να δουλέψεις σκληρά και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις σπουδαία πράγματα σήμερα. Στα οικονομικά, καλό είναι να παραμείνεις επιφυλακτικός.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
11:00
ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ 2
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
11:00
ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
11:00
GREATEST HITS 4 SUNDAYS
Σόου
MTV
11:00
Alessia Cara's Soulful Stars: Top 20
Σόου
ΕΡΤ 3
11:00
ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ 2
Σόου
Βουλή
10:30
ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ 7
Σόου
ΕΡΤ 2
10:30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Άλλο
Mega Channel
10:20
Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ
Παιδική εκπομπή
Alpha
10:00
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ
Σόου
E TV
09:40
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Άλλο
TV Μακεδονία
09:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα