Αιγόκερος Σήμερα

Αιγόκερος
Ημερήσιες προβλέψεις

22 Δεκ - 20 Ιαν

Αιγόκερος

Γενικά: Είναι μια από αυτές τις μέρες που ξεκινάς τη μέρα σου με ένα τσαμπουκά που λέει κάτι σαν: «Θέλω να τα αλλάξω όλα! Όλα! Αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω ρε γαμώτο!». Μην κάνεις τώρα βιαστικές κινήσεις. Σύντομα θα φανεί το μονοπάτι που θΆ ακολουθήσεις +.

Pathfinder.gr

Γενικά: Αρκετές μετακινήσεις πιθανές σήμερα, όπως και διάφορες επαφές και συζητήσεις, όμως το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μπορεί να φέρει ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις στα παραπάνω, όπως και σε διάφορες συναλλαγές. Προσοχή σε σκληρά λόγια, αλλά και σε αισθήματα ενοχής. Ωστόσο είναι πιθανές κι ευχάριστες συναντήσεις. Εστίαση σε μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα.

Protothema.gr

Γενικά: Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια ημέρα αυξημένης συναισθηματικής έντασης. Αν δεν έχετε κάποια ερωτική σχέση, αλλά θα θέλατε να είχατε, είναι πιθανόν σήμερα να αποκτήσετε μια βαθιά ερωτική σχέση σήμερα. Η σχέση, μπορεί να μην οδηγήσει απαραίτητα στο γάμο, αλλά θα είναι μια σχέση βαθιά και δυνατή. Ο καλύτερος τρόπος να ελκύσετε μια σχέση, είναι απλώς να είστε ο εαυτός σας και να μη φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους άλλους. Αν ψάχνετε για μια σχέση, αλλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε μια κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, τότε υπάρχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο πρέπει σήμερα να αναγνωριστεί και να ξεπεραστεί

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
16:00
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
16:00
ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
16:00
LOCA REPORT
Ειδήσεις
MTV
16:00
PIMP MY RIDE 3
Σειρά
Mega Channel
16:00
Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
16:00
SHOPPING STAR
Σόου
ΕΡΤ 1
16:00
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ
Σόου
ΕΡΤ 2
16:00
ΠΙΠΗ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗ
Άλλο
Alpha
15:50
SLAM
Σόου
E TV
15:45
TATIANA LIVE
Άλλο
TV Μακεδονία
13:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα