GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Δίδυμε, συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι την παρόρμηση για επικοινωνία που επικρατεί αυτές τις μέρες. Σήμερα δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Η ηρεμία είναι που τρομάζει τους γύρω σου, όχι οι φωνές.

Pathfinder.gr

Γενικά: Το ωραίο τρίγωνο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, σας ωθεί να δράσετε καίρια και σωστά ώστε να προχωρήσουν σχέδια, σχέσεις και συνεργασίες – μια εποικοδομητική επιρροή. Ταυτόχρονα κορυφώνεται σήμερα η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει επαγγελματικά μπερδέματα, ενώ προσοχή χρειάζεται σε υποσχέσεις και ψέματα από άτομα εξουσίας.

Protothema.gr

Γενικά: Ανταλλαγή ιδεών, πληροφοριών και απόψεων θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την χρονική ημέρα στη ζωή σας. Σημαντικές συζητήσεις με άτομα τα οποία έχουν διαφορετικές απόψεις από σας για κάποιο επίκαιρο θέμα θα σας φέρει σε κάποια δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε ξεκάθαροι με τις απόψεις σας ή να γίνεστε πολύ επεξηγηματικοί σε μια προσπάθεια αποφυγής μελλοντικών παρεξηγήσεων. Επίσης, αυτή είναι μια ημέρα αυξημένης περιέργειας για μάθηση ή μετακινήσεις (ταξίδια, επισκέψεις, κλπ).

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου, να μην δημιουργήσεις μπερδέματα και ανασφάλειες στο ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να αγχώνεσαι. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Οι εντάσεις γύρω από τα οικονομικά είναι αυτήν την περίοδο αναμενόμενες. Αφού όλοι μιλάνε και αγωνιούν για τα λεφτά. Οπότε προς τι τα νεύρα και η δυσαρέσκεια; Είστε υποχρεωμένοι να επιβιώσετε μέσα σε αυτό το κλίμα, μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα.

Agelioforos.gr

Γενικά: Σήμερα ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν θα περάσουν απαρατήρητοι. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.

Προσωπικά: Μπορείς να κάνεις κινήσεις στην σχέση σου για να πάνε καλύτερα μερικές καταστάσεις, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου οι καταστάσεις είναι πολύ καλές. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Oroskopos.gr

Γενικά: Αυτή την εποχή ευνοείστε στο να επικοινωνήσετε, να γράψετε, να παρουσιάσετε επαγγελματικές ιδέες, απόψεις ή γενικότερα να προβληθείτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Παρόλα αυτά, πρέπει να θέσετε κάποια όρια, προκειμένου να αποφύγετε υπερβολές (ιδίως οι γεννημένοι από τις 28 έως 30/5). Εκτός των άλλων, ευνοείστε σε νέες αξιόλογες γνωριμίες, για αυτό κάντε κάτι σήμερα. Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astro4u.gr

Newsbeast

Γενικά: Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου. Αισθηματικές Προβλέψεις Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με τα παιδιά και τον σύντροφό σου αυτήν τη Πέμπτη, φίλε Δίδυμε. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για εξόδους και βόλτες, που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας, αν θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας. Μην το αναβάλλετε άλλο! Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι ανταγωνιστές σου σήμερα θα προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αλλά μάταια… γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει την δική τους θέληση. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με τα παιδιά και τον σύντροφό σου αυτήν τη Πέμπτη, φίλε Δίδυμε. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για εξόδους και βόλτες, που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας, αν θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας. Μην το αναβάλλετε άλλο! Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι ανταγωνιστές σου σήμερα θα προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αλλά μάταια… γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει την δική τους θέληση. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι ανταγωνιστές σου σήμερα θα προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αλλά μάταια… γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει την δική τους θέληση. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Tlife.gr

Γενικά: Ακομά προετοιμαστείτε καλύτερα σε ότι έχει σχέση με μόρφωση, σπουδές και προσπαθείστε να οργανωθείτε, σχεδιάζοντας τα επόμενα σας βήματα. Αποφύγετε εντάσεις ή αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι επιδιώξεις σας μπορούν να ευοδωθούν με μεγάλη ευκολία αυτό το διάστημα γι’αυτό κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μία καλή περίοδο στον επαγγελματικό τομέα.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα