GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Δίδυμε, εργασία και χαρά υφίστανται μόνο στη περίπτωση που εξασφαλίσεις πως δεν θα φλυαρούν όλοι/ες ακατάπαυστα πάνω απΆ το κεφάλι σου όταν δουλεύεις. Και πως το εξασφαλίζουμε αυτό είπαμε;

Pathfinder.gr

Γενικά: Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο μια δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, η οποία εμποδίζει την επικοινωνία με τον σύντροφο, με τους κοντινούς φίλους και τους συνεργάτες, μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια ή να υπάρχει έλλειψη κατανόησης από και προς εσάς. Προσέξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις – χρειάζεται ρεαλισμός, όχι αρνητικότητα.

Protothema.gr

Γενικά: Αν είστε πνευματικά ή θρησκευτικά ευαισθητοποιημένοι, θα αισθανθείτε σήμερα ένα αυξημένο αίσθημα συμπόνιας και αλτρουϊστικού ενδιαφέροντος για τους άλλους. Οι άλλοι ωστόσο, μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σας θέληση και να σπαταλήσουν τις συνεισφορές σας, γι’ αυτό να είστε επιλεκτικοί στις προσπάθειές σας να βοηθήσετε τους άλλους. Οταν βρείτε μια διέξοδο, απ’ όπου νομίζετε ότι πραγματικά μπορείτε να κάνετε σημαντικές βελτιώσεις, τότε να δοθείτε σ’ αυτό. (Αναποφασιστικότητα. Ενα άτομο που ξεγιελιέται με ευκολία. Αισθηματική εξαπάτηση ή εξωπραγματικές αισθηματικές καταστάσεις. Ευαισθησία και μία κλίση προς τον μυστικισμό).

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Σύντομα πολλά πράγματα θα ισορροπήσουν.

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα τα έχεις φέρει όλα εκεί που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις συσσωρεύσει απ’ όλη την εβδομάδα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Eνα θέμα υγείας φαίνεται να σας ταλαιπωρεί αυτήν την περίοδο.Πολλοί από εσάς θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, να κάνετε ταξίδια ή να προετοιμάσετε την «έξοδό» σας από τη σχέση. Τα οικονομικά σας φαίνεται να μη σας απασχολούν ιδιαίτερα.

Agelioforos.gr

Γενικά: Η κακή διάθεση και η κόπωση που είχες, αγαπητέ Ταύρε, τελευταία, σιγά-σιγά δίνουν τη θέση τους σε μία ηρεμία και χαλαρότητα που πραγματικά χρειαζόσουν αλλά και την άξιζες. Το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον θα είναι δίπλα σου σε αυτή τη φάση της ανάκαμψης και θα σε στηρίξει μέχρι να είσαι σε θέση να ριχτείς ξανά στη μάχη της καθημερινότητας.

Προσωπικά: Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και θα δεις ότι δεν θα σου αρνηθεί τίποτα.

Επιχειρηματικά: Έχεις επιδείξει μεγάλη δραστηριότητα στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις και από αύριο συνεχίζεις πάλι. Στα οικονομικά καλό θα είναι να κινηθείς σήμερα κάπως συγκρατημένα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Θα νοιώθετε ότι δεν θα έχετε από πού να φυλαχτείτε, καθώς φίλοι, συνεργάτες ή ακόμα και ο καλός σας θα έχει την τάση με επιδεικτικό/υπερβολικό τρόπο να επεμβαίνει ή ακόμη και να κριτικάρει τον τρόπο που κινείστε, μιλάτε ή γενικότερα όλη την προσωπικότητα σας. Εστιάστε στην δουλειά και σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας για να βγείτε αλώβητοι. Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astro4u.gr Ανακαλύψτε τον εξευγενισμένο και τρυφερό χαρακτήρα του LUNGO ELEGANTE, μια αρωματική εμπειρία καφέ στην οποία η αίσθηση του κέδρου, τα φρέσκα αμύγδαλα και το άγγιγμα του μοσχοκάρυδου είναι στο επίκεντρο ενώ η απαλή χρυσή κρέμα δίνει κομψότητα και χάρη.

Newsbeast

Γενικά: Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία φαίνεται να σας απασχολεί εξίσου. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αυξηθούν τα έσοδα σας αργότερα. Οι τελικές συμφωνίες και τα αποτελέσματα τους, θα αρχίσουν να αποδίδουν σταδιακά από το φθινόπωρο και μετά. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια χρήματα από κληρονομικά ή περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά συγχρόνως θα αναγκαστείτε να δώσετε είτε για την διαμόρφωση χώρων μέσα στο σπίτι σας, είτε για προσωπικές σας αγορές.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα