×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Για να παραμένεις δραστήριος/α και περίεργος/η (σαν να λέμε να έχεις ζωντάνια!) πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Αν το πάρεις απόφαση να μην αναλώσεις πάλι όλη τη φαιά σου ουσία στα προβλήματα του εργασιακού σου χώρου, αυτή θα έρθει φυσικά και θα σε τυλίξει σαν θερμό κύμα...

Pathfinder.gr

Γενικά: Δυσκολεύει τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, οι οποία προκαλεί “μαύρες τρύπες”, ακόμα κι αν έχετε έσοδα. Εμπόδια σε πληρωμές κι αγοραπωλησίες. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να σας αφαιμάσσουν οικονομικά. Μια όψη που επίσης σας κάνει να βγάζετε ανθρώπους απ' τη ζωή σας με τους οποίους δεν έχετε ίδιες αξίες.

Protothema.gr

Γενικά: Ισως να βρείτε τον εαυτό σας να εκδηλώνει ορισμένες επιθυμίες ή τα αισθήματά του με έναν πολύ ευγενικό και δημιουργικό τρόπο σήμερα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα και η επιθυμία σας για συνεργασία αισθηματικής φύσεως θα είναι αυξημένη. Ερωτική αλληλογραφία ή επικοινωνία κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες είναι πολύ πιθανή σήμερα.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Θα πιεστείτε πολύ αυτή την περίοδο γιατί η δουλειά σας θα αυξηθεί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Όσοι έχετε σκοπό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μεθοδεύστε το από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Παράλληλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με καταστάσεις που σας δημιουργούν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή σας. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
23:15
ΤΑΜΑΜ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 2
23:15
Εκπομπή - Αφιέρωμα στο Νίκο Ζήση
Άλλο
Alpha
23:00
ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ
Παιδική εκπομπή
MTV
23:00
MTV WORLD STAGE
Σόου
Mega Channel
23:00
SINGLES
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
23:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
Βουλή
23:00
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΒΡΗΣ
Σειρά
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Σόου
MAD TV
22:00
DANCE ZONE
Σόου
Star Channel
22:00
Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Σειρά
ΕΡΤ 1
22:00
ΟΥΑΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ
Άλλο
E TV
21:00
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα