GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Φυσικά και μπορείς σήμερα να μεταμορφωθείς από χαρούμενο σχολιαρόπαιδο σε αιμοσταγή πολέμαρχο αν δεν σου αποδίδουν στο χώρο εργασίας σου την εκτίμηση που σου αξίζει. Έχεις κρυφά όπλα και σΆ αρέσεις!

Pathfinder.gr

Γενικά: Κινητικότητα εργασιακή, με συναντήσεις διάφορες, συζητήσεις και ιδέες φέρνει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ερμή, μια μέρα με γεμάτη καθημερινότητα. Πιθανή ενασχόληση με υγεία και διατροφή – καλή μέρα για ξεκίνημα δίαιτας ή θεραπείας. Ραντεβού με επαγγελματίες υγείας. Η θετική γωνία Ερμή-Άρη βοηθά τα εργασιακά και την αποτελεσματική διευθέτηση οικονομικών θεμάτων.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή την ημέρα κάνετε πολλές σκέψεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα και εμπορικές πράξεις, προσωπικά περιουσιακά σας στοιχεία και υλική ασφάλεια. Σκέφτεστε πώς να ξοδέψετε τα χρήματα και να διαχειριστείτε τις πηγές σας. Είναι μια καλή ημέρα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον οικονομικό σας προγραμματισμό, να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας εκκρεμότητες.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη, σε περιμένουν τα καλύτερα.

Επιχειρηματικά: Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στην δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά μπορείς να τα κάνεις.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Οι υποχρεώσεις και ο φόρτος εργασίας σάς δημιουργούν άγχος, αφιερώστε όμως λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά. Εκφράστε τα συναισθήματά σας σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

Agelioforos.gr

Γενικά: Σήμερα θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν σε δρόμους, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Προσωπικά: Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Επιχειρηματικά: Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η υγεία σου είναι το κύριο στοιχείο που θα πρέπει να εστιάσεις, αφού θα πρέπει να εστιάσεις σε συνήθειες που καλείσαι να κόψεις και να αφαιρέσεις από μία καθημερινότητα που σε ζορίζει παρά να σε βοηθά. Αν πάλι αυτό που χαλάει την υγεία σου είναι η κακή διάθεση κάποιων ανθρώπων απέναντι σου, τότε μήπως να εξετάσεις εκ νέου προτάσεις που έχεις δεχτεί;

Newsbeast

Γενικά: Φρόντισε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να οδηγήσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Αισθηματικές Προβλέψεις Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου, αγαπητέ Δίδυμε, και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ παρέα. Όσο για σένα, που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.   --

Προσωπικά: Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου, αγαπητέ Δίδυμε, και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ παρέα. Όσο για σένα, που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει σε σχέση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Tlife.gr

Γενικά: Αμέσως μετά να είστε προετοιμασμένοι για να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες προκειμένου να κάνετε δυναμικές κινήσεις και τις όποιες αλλαγές σχεδιάζετε. Θέματα  που  έχουν  σχέση  με  την  οικογένεια  ή  την  ακίνητη  περιουσία  δεν  αποκλείεται  να  σας  απασχολήσουν  με  τον  έναν  ή  τον  άλλο  τρόπο. Λειτουργώντας με γνώμονα την λογική, θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Προς  το  τέλος  της εβδομάδος  δημιουργούνται  οι  κατάλληλες  προϋποθέσεις  για να  γίνει  μια σοβαρή  συζήτηση  γύρω  από το  μέλλον  μιας  σχέσης ή συνεργασίας. Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΝΕΡΙΤ
19:15
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Μουσική εκπομπή
Alpha
19:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
MAD TV
19:00
JUMPING FISH STUDIO
Μουσική εκπομπή
MTV
19:00
AWKWARD
Μαγκαζίνο
Mega Channel
19:00
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ
Σειρά
Βουλή
19:00
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟΧΙΤΩΝΕΣ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
19:00
GREY'S ANATOMY V
Σειρά
Kontra Channel
18:50
OIKO ZHN
Άλλο
ANT1
18:45
ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Σειρά
TV Μακεδονία
18:45
ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ
Σειρά
Star Channel
18:40
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
Σειρά
Mega Channel
16:50
ΚΑΝ'ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

15:00
Trailer
HOUDINI
Ταινία
11:00
Το Τσίρκο του Ηλιου: Φανταστικό ταξίδι
Ταινία
08:55
Trailer
KOKOWAAH
Ταινία
06:30
Trailer
Ο ΠΕΡΣΙ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ
Ταινία
13:05
Trailer
Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα