Σήμερα 19.09.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: '; s+= ' '; s += ' ' + google_ads[0].line1 + ' '; s+= ' ' + google_ads[0].line2 + ' ' + google_ads[0].line3 + ' '; s+= ' ' + google_ads[0].visible_url + ' '; s+= ' '; } else if (google_ads.length 1) { s += ' Προβεβλημένες καταχωρίσεις '; s+= ' '; for(i = 0; i ' + google_ads[i].line1 + ' '; s+= ' ' + google_ads[i].line2 + ' ' + google_ads[i].line3 + ' '; s+= '

Pathfinder.gr

Γενικά: Μια θετική, ζωηρή κι επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Άρη να σας κάνει αρκετά αποτελεσματικούς και γρήγορους στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε διάφορες συναλλαγές. Καλή μέρα για επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, ραντεβού, σεμινάρια. Υπάρχει ενθουσιασμός και σύμπνοια με τον σύντροφο και τους άλλους γενικά.

Protothema.gr

Γενικά: Η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία σας και η επιθυμία σας για καινούργια επιχειρήματα είναι πολύ ανεβασμένες σήμερα. Αν έχετε κάποια δική σας δουλειά σήμερα οι ευκαιρίες σε συνδυασμό με κάποιες σημαντικές αλλαγές μέσα σε αυτή θα σας δείξουν καινούργιους τρόπους για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Αν δεν έχετε κάποια απασχόληση τότε η πιθανότητα να αποκτήσετε μια η οποία θα εκπληρώνει κάποιες παλιές σας επιθυμίες είναι πολύ μεγάλη.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Επιχειρηματικά: Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Θα λάβετε ευχάριστα νέα αλλά προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι. Περάστε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας για να έρθετε πιο κοντά. Τακτοποιήστε τις επαγγελματικές και νομικές σας υποθέσεις.

Agelioforos.gr

Γενικά: Φρόντισε να συνέλθεις, γιατί δεν είναι δίκαιο για όλους αυτούς που σε αγαπάνε, το να συμπεριφέρεσαι επειδή έχεις πληγωθεί, εντελώς εγωιστικά και με απαισιοδοξία. Δεν φταίνε σε τίποτα όλοι αυτοί που περιμένουν να ασχοληθείς μαζί τους, γιατί και αυτοί με την σειρά τους ασχολούνται μαζί σου και περιμένουν υπομονετικά ποτέ θα ξεπεράσεις τα φαντάσματα του παρελθόντος. Άνοιξε σήμερα λοιπόν τα όμορφα μάτια σου και κοίτα τον κόσμο. Δεν είναι τέλειος, αλλά είναι εκεί όλοι για σένα. Για μια καινούργια αρχή.

Προσωπικά: Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Επιχειρηματικά: Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασία σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ευκαιρία σου να αποδράσεις, να βρεθείς κάπου μακριά από όλους και όλα, είναι κάτι που δεν πρέπει να αφήσεις να περάσει χαμένο ειδικά μετά το μεσημέρι. Αν πάλι συνεχίζεις να εργάζεσαι, τότε συνδύασε συζητήσεις με επαφές με κόσμο που είναι σε θέση να τονώσει την καριέρα σου, με ανθρώπους που θέλουν να σου μιλήσουν για κάτι πέρα από τα τετριμμένα.

Newsbeast

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα σου να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως η σημερινή σου στάση, θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις τον τελευταίο καιρό στο σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να δεις πιο αισιόδοξα τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για μια νέα γνωριμία, που μπορεί και να καταλήξει σε σχέση ζωής. Για προσωπική πρόβλεψη , μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms ! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα έχει κάποιες δύσκολες στιγμές και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος σε κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Γενικά, κράτησε μια ουδέτερη στάση και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, αλλά με ψυχραιμία και λογική θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μια χαρά.   -- Λαέρτης Προ

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα έχει κάποιες δύσκολες στιγμές και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος σε κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Γενικά, κράτησε μια ουδέτερη στάση και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, αλλά με ψυχραιμία και λογική θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μια χαρά.

Tlife.gr

Γενικά:   Οι  σχέσεις με  τον ερωτικό σύντροφο  και τα  παιδιά  προβλέπονται  ευχάριστες. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
22:30
Η ΨΕΥΤΡΑ
Ταινία
Mega Channel
22:30
ΠΕΝΗΝΤΑ - ΠΕΝΗΝΤΑ
Σειρά
TV Μακεδονία
22:30
ROOKIE BLUE
Σειρά
Βουλή
22:15
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
22:15
HAWAII FIVE-0 ΙΙ
Σειρά
Kontra Channel
22:00
EΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ
Ειδήσεις
MAD TV
22:00
DANCE ZONE
Μουσική εκπομπή
MTV
22:00
WORLD STAGE
Μουσική εκπομπή
Star Channel
22:00
Trailer
Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
22:00
QUE?
Ταινία
ANT1
21:15
Trailer
IRON MAN
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

15:30
Trailer
ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: THE EAST
Ταινία
11:15
Trailer
WILD CARD
Ταινία
09:35
Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Ταινία
06:30
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ U-96 : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ (Director's Cut)
Ταινία
13:40
LA PERMISSION DE MINUIT
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα