Σήμερα 02.09.15  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Οι σχέσεις με τους οικείους σου (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) είναι τόσο φορτισμένη που προκαλούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις μόνο με το βλέμμα σας. Πρόσεχε!

Pathfinder.gr

Γενικά: Σήμερα κορυφώνεται η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη, μια επιρροή που αυτή τη περίοδο φέρνει ανθρώπους απ' το παρελθόν στη ζωή σας, κυρίως παλιούς συμμαθητές, συγγενείς, γείτονες ή φίλους, ενώ οι σχέσεις σας μ' αυτούς παίρνουν ξανά ζωή. Πιθανές και συναντήσεις με παλιούς έρωτες, με συζητήσεις που δίνουν νέα κατεύθυνση στη σχέση. Συμφωνίες.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο και δημιουργικό αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις. Να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε υποχρεώσεις που θα δυσκολευτείτε αργότερα να τις φέρετε σε πέρας και να μην ανακατέψετε πολλούς ανθρώπους στις δουλειές σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα απαιτούν ταχύτητα από μέρους σας στο να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Στις σχέσεις σας με τους άλλους πιθανό να χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου με τον ερωτισμό αλλά και τη γοητεία σου στα ύψη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Επιχειρηματικά: Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα τόσο καλά, που σιγά – σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο, φίλοι Δίδυμοι. Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία  είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε τις  προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν.

Agelioforos.gr

Γενικά: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Νέες ιδέες, συζητήσεις και κινητικότητα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Η απαλή ροή ενέργειας και οι πλανητικές όψεις σού δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις με φίλους σε μια πολύ άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Παρ’ όλο που νιώθεις πολύ καλά, σε θεωρητικό επίπεδο, μην βιαστείς να υλοποιήσεις τίποτα άμεσα. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένεια και χαλάρωσε με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Προσωπικά: Θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αρνηθείς εξόδους που θα σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου πάνε μια χαρά, παρ’ όλο που εσύ συνεχίζεις τις προσπάθειες να τα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι, φίλε Δίδυμε, να αρχίσεις να κρατάς τις επιφυλάξεις σου και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου, που μπορεί να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα. Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα χρειαστείς αρκετή ενέργεια, γιατί ο σύντροφός σου δείχνει να έχει ανάγκη την υποστήριξή σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου μην το βάζεις κάτω, γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε. Άραγε τι σου επιφυλάσσει το αποψινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, αρκετά θα είναι τα γεγονότα που θα εξελιχθούν με καλύτερο τρόπο από αυτό που περιμένεις και οι υποθέσεις σου θα προχωρήσουν μια χαρά. Είναι μια καλή μέρα για νέες συμφωνίες ακόμα και οικονομικού περιεχομένου, αλλά προσοχή, δεν είναι καλή μέρα για έξοδα…   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα χρειαστείς αρκετή ενέργεια, γιατί ο σύντροφός σου δείχνει να έχει ανάγκη την υποστήριξή σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου μην το βάζεις κάτω, γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε. Άραγε τι σου επιφυλάσσει το αποψινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, αρκετά θα είναι τα γεγονότα που θα εξελιχθούν με καλύτερο τρόπο από αυτό που περιμένεις και οι υποθέσεις σου θα προχωρήσουν μια χαρά. Είναι μια καλή μέρα για νέες συμφωνίες ακόμα και οικονομικού περιεχομένου, αλλά προσοχή, δεν είναι καλή μέρα για έξοδα…   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, αρκετά θα είναι τα γεγονότα που θα εξελιχθούν με καλύτερο τρόπο από αυτό που περιμένεις και οι υποθέσεις σου θα προχωρήσουν μια χαρά. Είναι μια καλή μέρα για νέες συμφωνίες ακόμα και οικονομικού περιεχομένου, αλλά προσοχή, δεν είναι καλή μέρα για έξοδα…

Tlife.gr

Γενικά: Δεν αποκλείεται να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές απώλειες. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται για αυτήν την περίοδο έντονο πάθος και μια διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Ορισμένοι από εσάς, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία σας με το παράλληλο άνοιγμα μια άλλης πόρτας σε άλλο χώρο. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:10
POWERPUFF GIRLS Z
Παιδική εκπομπή
ANT1
07:00
ΣΟΦΙΑ ΟΡΘΗ
Σειρά
Alpha
07:00
Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ
Ειδήσεις
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
06:45
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
Ειδήσεις
MAD TV
06:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
MTV
06:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

12:05
X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος
Ταινία
09:35
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ
Ταινία
14:20
KOKOWAAH 2
Ταινία
17:55
ΡΙΟ, Σ' ΑΓΑΠΩ
Ταινία
07:00
Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα