Σήμερα 29.08.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Σου σπάνε τα νεύρα που νιώθεις τόσο μαγκωμένος/η στην καρέκλα του γραφείου. Τρελαίνεσαι που είσαι υποχρεωμένος/η να επαναλαμβάνεις την ίδια εξαντλητική ρουτίνα κάθε μέρα. Δίδυμε, αν δεν μπορείς να οργανώσεις σύντομα μια έξοδο/διάλειμμα/ταξίδι προτείνω να πάψεις να το σκέφτεσαι γιατί θα αποτρελαθείς!

Pathfinder.gr

Γενικά: Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα κάνει το κλίμα ονειρικό, όμως προκαλεί θολούρα και σύγχυση, γι' αυτό προσέξτε τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να αποκαλύφτηκαν κάποιες αυταπάτες ή εξαπατήσεις. Μην εξιδανικεύετε λάθος καταστάσεις και ανθρώπους. Προσοχή επίσης στο αλκοόλ και τα χημικά.

Protothema.gr

Γενικά: Είσαστε πολύ ευχάριστοι και συνεργάσιμοι αυτές τις ημέρες και ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις ομοιότητες παρά για τις διαφορές που σας χωρίζουν με κάποιους. Οι σχέσεις σας θα είναι αρμονικές και θα τις χαρακτηρίζει θετικότητα. Οι φιλίες σας θα γίνουν βαθύτερες και με περισσότερο νόημα. Εχετε την ικανότητα να δείτε, να εκτιμήσετε, την ομορφιά της ζωής σε μεγάλο βαθμό σήμερα.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Επιχειρηματικά: Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και την βοήθεια συνεργατών. Πρόσεξε το άγχος σου, για να αποφύγεις προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Εχετε συνηθίσει να λειτουργείτε με πρόγραμμα και δύσκολα θα προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Agelioforos.gr

Γενικά: Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Προσωπικά: Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει.

Επιχειρηματικά: Απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες, γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Φρόντισε να μην να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ενασχόληση με τα παιδιά σου, με το/η σύντροφο ή με σχέδια που κάνεις σχετικά με τη δική σου επαγγελματική πραγματικότητα είναι στοιχεία που σε βοηθούν να ξεφύγεις από ένα πλαίσιο οικογενειακής και επαγγελματικής πραγματικότητας που σε ναρκώνουν. Φρόντισε να είσαι σαφής σε λεγόμενα σου, γιατί οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά στους στόχους που έχει θέσει, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνουν οι όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Αξιοποίησε το δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, έστω και με αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, θα ξεπεράσεις τα προβλήματά εκείνα που σε κρατούν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία για να βελτιώσεις το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένους και φιλικά σου πρόσωπα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο, που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον. Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Δίδυμε, σήμερα ο εκνευρισμός που θα έχεις, θα είναι ιδιαίτερα έντονος στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται χρόνος και έντονη προσπάθεια από τη δική σου την μεριά, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Φίλε Δίδυμε, σήμερα ο εκνευρισμός που θα έχεις, θα είναι ιδιαίτερα έντονος στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται χρόνος και έντονη προσπάθεια από τη δική σου την μεριά, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Tlife.gr

Γενικά: Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να επανασυνδεθείτε με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
19:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
MAD TV
19:00
FACEBOOK TV 'SUMMER POSTS'
Μουσική εκπομπή
MTV
19:00
AWKWARD
Μαγκαζίνο
Mega Channel
19:00
ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ
Σειρά
ANT1
18:50
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Σειρά
Kontra Channel
18:50
OIKO ZHN
Άλλο
TV Μακεδονία
18:45
ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ
Σειρά
Βουλή
18:30
ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Ντοκιμαντέρ
Star Channel
18:20
TWO AND A HALF MEN III
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
18:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
18:00
ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 6
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

10:45
Trailer
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ
Ταινία
12:35
Trailer
THE WAY, WAY BACK
Ταινία
06:40
Trailer
ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΜΑΣ ΚΡΑΟΥΝ
Ταινία
08:25
Trailer
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Ταινία
15:00
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα