Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Ίσως ήδη σου την έχει σπάσει τόσο η κατάσταση που επικρατεί μέσα στις οικογενειακές σχέσεις τελευταία, που έχεις αρχίσει να χτυπάς οικειοθελείς υπερωρίες στη δουλειά ή να φεύγεις το πρωί πριν ξυπνήσουν όλοι και να επιστρέφεις το βράδυ αφού έχουν κοιμηθεί. Καλά κάνεις! Μην έχεις ενδοιασμούς!

Pathfinder.gr

Γενικά: Αναμένονται αρκετές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά είναι ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα. Έμφαση θα δώσει η Σελήνη σε θέματα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Το Σάββατο προσέξτε τη θολούρα και τις αυταπάτες. Την Κυριακή προσέξτε κάποιες κριτικές και σκληρές ή απορριπτικές συμπεριφορές – φανείτε υπεύθυνοι και πιο σοβαροί

Protothema.gr

Γενικά: Πρέπει να προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε και τις υπευθυνότητές σας και τις βλέψεις σας. Εάν σφάλετε στο ένα άκρο ή στο άλλο είναι πιθανόν να κάνετε το λάθος να περιορίσετε και να συγκρατήσετε άσκοπα τον εαυτό σας. Εάν είστε πρόθυμοι να είστε ολοκληρωτικά ανοιχτοί και τίμιοι σχετικά με την φύση των υποχρεώσεών σας, μπορείτε να βρείτε έναν παραγωγικό τρόπο που θα συναντά αυτές τις ευθύνες ενώ δεν θα περιορίζετε αυστηρά τις ευκαιρίες σας για ανάπτυξη και προώθηση.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
10:30
BRAND NEW CLIPS
Σόου
MTV
10:30
TEEN CRIBS
Άλλο
ΕΡΤ 2
10:30
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
Άλλο
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Kontra Channel
10:00
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου
Mega Channel
09:20
ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ
Σειρά
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα