×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Οι σχέσεις με τους οικείους σου (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) είναι τόσο φορτισμένη που προκαλούνται ηλεκτρικές εκκενώσεις μόνο με το βλέμμα σας. Πρόσεχε!

Pathfinder.gr

Γενικά: Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στις φιλίες σας και στη δικτύωση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας ή ακόμα και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και οργανώσεις. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Καλή μέρα για επαφές, συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά προσοχή σε κάποιες ίντριγκες.

Protothema.gr

Γενικά: Μια ημέρα που θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε πίσω από τον μύθο και τα όνειρά σας. Θα έχετε μια εντύπωση πως μόλις ξυπνήσατε από ένα όχι ευχάριστο όνειρο μέσα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζετε. Μια επιθυμία σας για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε ένα όχι υλιστικό επίπεδο θα στεφθεί από επιτυχία.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, να ξέρετε ότι θα δοκιμαστούν μέσα από διάφορες καταστάσεις που θα συμβούν. Κάποιος δικός σας άνθρωπος θα βρεθεί απέναντι σε προσωπικές σας επιλογές και αυτό θα σας δυσαρεστήσει. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα, η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Πρέπει να μάθετε να είστε δυναμικοί και να οδηγείτε εσείς τις καταστάσεις εκεί που θέλετε, αλλιώς δεν θα πετύχετε τους στόχους σας. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
23:50
The Music Project by Jumping Fish
Σόου
E TV
01:00
ΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
Σειρά
MAD TV
01:00
MIXER
Σόου
MTV
01:00
BROTHERS GREEN: EATS! 2
Άλλο
TV Μακεδονία
01:00
VICE
Σόου
Βουλή
01:00
ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο
ΕΡΤ 2
00:45
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο
ΕΡΤ 1
00:30
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
Άλλο
Mega Channel
00:20
FRANKLIN & BASH
Παιδική εκπομπή
ANT1
00:15
VICE ON HBO
Σόου
Star Channel
00:15
WITHOUT A TRACE 7
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
00:00
KONTRA 24
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα