Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Τι είναι η ζωή; Τι είναι ο άνθρωπος; Υπάρχει Θεός; Αν χρησιμοποιήσεις σήμερα αυτές τις ερωτήσεις σαν ατάκες φλερτ έχει καλώς. Αν όμως φιλοσοφείς στο κενό μην απορείς για τα βλέμματα συμπόνιας που θα δεχτείς...,

Pathfinder.gr

Γενικά: Ολοκληρώνονται σήμερα οι δύσκολες αστρολογικές όψεις του Απριλίου, πιθανόν με επεισοδιακό τρόπο. Κι αυτό γιατί ο πολεμικός Άρης κορυφώνει ισχυρές όψεις τώρα, οι οποίες κυρίως επηρεάζουν τα ερωτικά, τις φιλίες και οικονομικά θέματα, στα οποία θα πρέπει να προσέξετε τις αυτοκαταστροφικές κινήσεις. Επικρατεί αρκετός εγωισμός, για λίγες ακόμα μέρες.

Protothema.gr

Γενικά: Πρέπει να προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε και τις υπευθυνότητές σας και τις βλέψεις σας. Εάν σφάλετε στο ένα άκρο ή στο άλλο είναι πιθανόν να κάνετε το λάθος να περιορίσετε και να συγκρατήσετε άσκοπα τον εαυτό σας. Εάν είστε πρόθυμοι να είστε ολοκληρωτικά ανοιχτοί και τίμιοι σχετικά με την φύση των υποχρεώσεών σας, μπορείτε να βρείτε έναν παραγωγικό τρόπο που θα συναντά αυτές τις ευθύνες ενώ δεν θα περιορίζετε αυστηρά τις ευκαιρίες σας για ανάπτυξη και προώθηση.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον της σχέσης και όλα θα πάνε καλά.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: «Ο,τι και να γίνει θυμήσου…» και άλλα ερωτικά λέει το τραγουδάκι. Μόνο που το «για πάντα» δεν είναι για τη ζωή. Και σίγουρα όχι για τη ζωή των ανθρώπων. Οφείλατε να το γνωρίζετε αυτό.  

Agelioforos.gr

Γενικά: Μην αφήσεις αυτή την περίοδο να σε επηρεάσει το παρασκήνιο που μπορεί να παρατηρείται γύρω σου. Ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει τίποτα. Μη βιάζεις τις καταστάσεις επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Άφησε τις καταστάσεις να έρθουν όλες από μόνες τους και θα δεις στην πορεία, ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά.

Προσωπικά: Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον της σχέσης και όλα θα πάνε καλά.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η συνεννόηση σου με άτομα στον εργασιακό χώρο ή με ανθρώπους του συγγενικού σου κύκλου φαίνεται να περνούν δύσκολες στιγμές σήμερα. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, κυρίως επειδή κουβαλάς ή κουβαλάνε ενοχές και άμυνες που βγαίνουν με το λάθος τρόπο στις λάθος περιστάσεις. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους αν θέλεις να βγεις αλώβητος/η.

Newsbeast

Γενικά: Μπορείς σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, είτε αυτοί αφορούν στην επαγγελματική, είτε την αισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό μέχρι το μεσημέρι, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι ευχάριστη και θα έχεις την δυνατότητα να κουβεντιάσεις μαζί τους με ήρεμους τόνους, που θα σε ανακουφίσουν.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν στον δεσμό που διατηρείς. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου ή, αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα για το μέλλον, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Για αναλυτικές προβλέψεις, διάβασε τα σχετικά άρθρα μας: ► Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία. Τα άστρα την Τρίτη, 22 Απριλίου. ► Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014. ► Τα ζώδια και οι προβλέψεις 21 έως 27 Απριλίου 2014, μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; ► Η έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014. Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Δίδυμε, η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι. Παράλληλα, θα έχεις εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, που καλό είναι να μην την αφήσεις να περάσει έτσι.  

Επιχειρηματικά: Φίλε Δίδυμε, η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι. Παράλληλα, θα έχεις εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, που καλό είναι να μην την αφήσεις να περάσει έτσι.

Tlife.gr

Γενικά: Αρκετές φορές έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα οικονομικά για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις και καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι και να μην ανακατευτείτε καθόλου, επειδή επικρατεί πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας. Κινηθείτε με προσοχή. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
06:15
TRAUMA
Σειρά
TV Μακεδονία
06:15
STARFISH
Σειρά
ANT1
06:00
ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
Σειρά
MAD TV
06:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
MTV
06:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
Βουλή
06:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
Δημόσια Τηλεόραση
06:00
ISLANDS FOR RENT
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

10:50
Trailer
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
Ταινία
06:45
Trailer
SUPERSTAR
Ταινία
08:40
Trailer
ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ
Ταινία
12:45Trailer
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
Ταινία
15:00
HOTEL ADLON
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα