GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Λες και το σώμα σου έχει μπει στον αυτόματο πιλότο σήμερα και κάνει όλα τα γνωστά και τετριμμένα χωρίς την δική σου επέμβαση. Άρα το μεγάλο ερώτημα είναι: εσύ και το μυαλό σου, που βρίσκεστε;

Pathfinder.gr

Γενικά: Βελτίωση στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα μέχρι τις 20/2, ένα διάστημα στο οποίο επίσης θα βελτιωθεί η δημόσια και η επαγγελματική σας εικόνα, θα γίνετε πιο αγαπητοί στο κοινό και θα φαίνεστε πιο γοητευτικοί. Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις και για συνεργασίες.

Protothema.gr

Γενικά: Η φυσική σας υγεία είναι περισσότερο ευαίσθητη απ' το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συνήθειες εξάσκησης, αλλά μη το παρακάνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά. (Μια έλλειψη ενεργητικότητας. Το να αισθάνεστε ανικανοποίητος/τη. Εξαπάτηση από τον/την συνεργάτη. Αλλεργικές καταστάσεις. Πιθανό παράλυση της δραστηριότητας-ενεργητικότητας του μυϊκού συστήματος).

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς να κάνεις πολλά για την σχέση σου και η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, θα κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά.

Επιχειρηματικά: Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις πως ότι γίνει, θα είναι πολύ καλό για εσένα και θα μπορέσεις να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλή εβδομάδα, αγαπητοί Δίδυμοι. Ισως ανακύψουν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Δεχτείτε τις συμβουλές φίλων. Στον εργασιακό χώρο οι κόποι σας αποδίδουν καρπούς. Αναμένετε ευχάριστες εξελίξεις.

Agelioforos.gr

Γενικά: Λόγια, λόγια, λόγια. Κρίσεις, συγκρίσεις, μηνύματα, τηλέφωνα, παράπονα, υποσχέσεις. Πάρε ένα κόσκινο και ψιλοκοσκίνισε ότι ακούς. Τώρα μπορεί τα μικρά πράγματα, οι μικρές διαφορές, τα μικρά προβλήματα να γίνουν μεγάλα. Προσπάθησε να απογυμνώσεις το καθετί από τα περιττά, για να βρεις την ουσία και να βασιστείς σε αυτήν. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς και διώξε ότι συναισθηματικότητα μπορεί να σε δένει με καταστάσεις και πράγματα. Κινήσου με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα και θα δεις ότι στο τέλος θα κινείσαι πιο ανάλαφρα και θα έχεις και περισσότερη ηρεμία.

Προσωπικά: Η περίοδος είναι αρκετά θετική για την σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ότι μπορεί να σε πειράζει στην συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Στο παρασκήνιο φαίνεται να παίζεται το παιχνίδι σήμερα, καθώς υπάρχουν κινήσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα μέσα από μυστικά που μοιράζονται και λόγια που λέγονται με τρόπο που μπορεί να μην αντηχεί στην πραγματικότητα. Στον προσωπικό τομέα, κράτησε για τον εαυτό σου τις σκέψεις σου αφού δεν είναι ώρα να βγουν στον αέρα.

Newsbeast

Γενικά: Το μυαλό σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Μόνο μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, να ξέρεις ότι οφείλονται στην αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ερμή και θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα. Επίσης, διαβάστε ποιες είναι οι κρίσιμες ημερομηνίες του 2015 και τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά στο Τα ζώδια το 2015 - Γενικές ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2015. Ειδικά για τον Δίδυμο , μάθετε τι θα συμβεί μήνα με τον μήνα στο Δίδυμος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015 .   Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια, που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το βράδυ, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου! Ποιο άτομο θα σε πλησιάσει απόψε; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.  

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια, που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το βράδυ, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου! Ποιο άτομο θα σε πλησιάσει απόψε; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.

Tlife.gr

Γενικά: Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος. Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
23:00
YOUR NOISE DAILY
Μουσική εκπομπή
Alpha
22:30
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
Σειρά
MTV
22:30
SNACK-OFF
Άλλο
Mega Channel
22:30
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σειρά
ANT1
22:15
ΤΑΜΑΜ
Σειρά
ΣΚΑΪ
22:15
CSI: MIAMI X
Σειρά
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Ειδήσεις
MAD TV
22:00
FACEBOOK TV
Μουσική εκπομπή
Star Channel
22:00
Trailer
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ
Ταινία
Βουλή
22:00Trailer
ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
22:00
FAIR PLAY
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

11:25
Trailer
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND BUDAPEST
Ταινία
16:35
Trailer
Ο παρουσιαστής 2: Ο μύθος συνεχίζεται
Ταινία
13:10
Trailer
ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
Ταινία
09:05
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ
Ταινία
14:50Trailer
Μπελ & Σεμπαστιάν: Δύο αχώριστοι φίλοι
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα