×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Δίδυμε, σήμερα είναι τόσο έντονη η διάθεση σου να τα διαλύσεις όλα στη δουλειά που βρίσκεσαι και να την κάνεις για άλλες πολιτείες, που η επιθετικότητα σου ξεσπά ακόμη και προς ανθρώπους που συμπαθείς και στην τελική δεν φταίνε και σε τίποτα. Πρόσεχε!

Pathfinder.gr

Γενικά: Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει ερωτικές γνωριμίες και την ευκαιρία για διασκέδαση, συναντήσεις και φλερτ μέχρι τις 27/9, όχι απαραίτητα κάτι σοβαρό στα ερωτικά ωστόσο. Επίσης, θα είναι ένα διάστημα με νέες δημιουργικές ιδέες και συζητήσεις για δημιουργικά project. Ακόμα, θ' ασχοληθείτε και θα επικοινωνήσετε περισσότερο με τα παιδιά.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα απελευθέρωσης, περιπέτειας και δημιουργικότητας επάνω σε καινούργια πράγματα. Ενα νέο κύμα αισιοδοξίας σας παρασύρει στο να ασχοληθείτε με μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα στην οποία πιστεύετε πάρα πολύ. Εάν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στη ζωή σας σήμερα ίσως είναι η καταλληλότερη ημέρα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ο ενθουσιασμός και η έμπνευσή σας πολύ ψηλά, κάτι που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να κάνετε τις επιλογές σας. Ακόμα, αυτή την ημέρα μπορείτε να ρισκάρετε ορισμένα πράγματα και να γίνετε ασυμβίβαστοι. Στις σχέσεις σας με τους άλλους θα υπάρξουν καινούργιες καταστάσεις και ευχάριστα γεγονότα. Θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε με ανθρώπους πιο ευχάριστους, πιθανό εκκεντρικούς ή υπερβολικά πρωτότυπους στις ενασχολήσεις τους σε κάποιο κοινό σχέδιο ή στόχο.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη.

Επιχειρηματικά: Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στην δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που σιγά – σιγά θα απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Απρόσμενες εξελίξεις θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Σύντομα, όμως, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Αν είστε ελεύθεροι, μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στον εργασιακό και τον οικονομικό τομέα.

Agelioforos.gr

Γενικά: Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Προσωπικά: Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

Επιχειρηματικά: Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις και τρώγεσαι για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο την προσωπική σου ζωή αφού μπορεί να πρέπει να ανοίξεις διάλογο με την απέναντι πλευρά για να λύσετε τις διαφορές σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θέλεις να ξεφύγεις από το καθορισμένο πλαίσιο δράσης, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσεις αυτό που φαίνεται πως έχεις μεγάλη ανάγκη.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Τρίτη θα έχει πολύ άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες μόνος σου. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχετε. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, είναι καιρός να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, για να περνάτε καλύτερα. Μην χάνετε με τίποτα την αυτοπεποίθησή σας. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα.

Tlife.gr

Γενικά: Δεν αποκλείετε κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η προσοχή σας εξακολουθεί να είναι στραμένη σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν εσάς ή τρίτους, (ερωτικό σύντροφο ) και έχουν σχέση με οφειλές, δάνεια, εφορίες. Κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποια πολύ σημαντικά πρόσωπα φαίνονται διατεθειμένα να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν σε επιλογές και στόχους που έχετε βάλει. Ο ερωτικός τομέας είναι ο πιο ευνοημένος. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα