×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Αν αληθεύει ο αστικός μύθος πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να περιορίσει έναν/μια Δίδυμο είναι ο ίδιος του/της ο εαυτός, τότε ναι, το τελευταίο καιρό το κάνεις τόσο επιτυχημένα που σχεδόν έχουμε ξεχάσει πως είσαι Δίδυμος. Η ένσταση μου δεν έχει να κάνει με τον περιορισμό, που έμοιαζε απαραίτητος τόσο καιρό ώστε ν' ανταπεξέλθεις στις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, αλλά με το γεγονός πως άφησες τον εαυτό σου να αφομοιωθεί απ' αυτούς τους ρυθμούς. Κι όταν ένας/μια Δίδυμος ζει για να δουλεύει μόνο, είναι πολύ δυστυχισμένος/η! Σύνελθε!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ευχάριστες συναντήσεις κι ενθουσιώδεις γνωριμίες φέρνει η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που ήδη λειτουργεί τις τελευταίες μέρες και ευνοεί την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις. Πολύ ωραία ταξιδάκια και βόλτες, χαρούμενες συζητήσεις, αυξημένο χιούμορ και συγγραφική έμπνευση. Εύνοια από συγγενείς. Αγορά οχήματος.

Protothema.gr

Γενικά: Μια ημέρα που αρχίζετε και συνειδητοποιείτε μια άλλη πραγματικότητα πολύ διαφορετική από αυτή που υπολογίζατε. Πολλά πράγματα φαίνεται πως σας έχουν κουράσει ιδιαίτερα και νιώθετε μια έντονη επιθυμία να τα αποβάλετε όσο γίνεται πιο γρήγορα από τη ζωή σας. Ευαισθησίες και όνειρα διαφορετικά σήμερα σας υποχρεώνουν να δεχτείτε ορισμένες καινούργιες καταστάσεις στη ζωή σας. Μια ημέρα κρίσης για τις ελπίδες και τα όνειρά σας με σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Ενας αόριστος φόβος για τα γηρατειά που έρχονται. Καταστάσεις αδικαιολόγητου άγχους.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Προβλήματα που είχες στην σχέση σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Στα επαγγελματικά σας θα προκύψουν σήμερα πολλές υποχρεώσεις και η πίεση θα είναι μεγάλη. Θα έχετε, όμως, τη στήριξη των συνεργατών σας. Χρειάζεται προσοχή σε συμφωνίες στα οικονομικά σας. Μη βιαστείτε να πάρετε γρήγορα τις αποφάσεις σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς πολύ καλά προτού μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις που δεν τις περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον.

Προσωπικά: Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις ένα καλόΠρογραμματισμό, για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε έντονο άγχος. Ηρέμησε και σταθερά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Oroskopos.gr

Γενικά: Τα οικονομικά σου μπορούν να δεχτούν μία τονωτική ένεση και να αισθανθείς πως διαθέτεις το ρευστό που ανέμενες για να σχεδιάσεις μία εκδρομή. Τόλμησε να κάνεις αυτό το δώρο σε εσένα ή σε ένα άτομο που είναι κοντά σου και πραγματοποίησε το από το τέλος της εβδομάδας, αφού έχεις ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων. Αν πάλι νιώθεις εγκλωβισμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως ξεσπάς τα νεύρα στη διατροφή σου.

Newsbeast

Γενικά: Διαφυλάξατε την σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο από παρεξηγήσεις και μικροκαυγαδάκια. Θα είναι μια δύσκολη βδομάδα καθώς οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η καρδιά σας θα αρχίσει να ζητά ειλικρίνη και σοβαρά συναισθήματα και αν είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, σύντομα θα τα βρείτε. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας για να έχετε την βοήθεια τους και να μπορέσετε τα βγάλετε πέρα.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
20:30
THE EX & THE WHY
Σειρά
TV Μακεδονία
20:30
ASI
Σειρά
ANT1
20:00
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
Ειδήσεις
Alpha
20:00
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ
Μαγκαζίνο
MAD TV
20:00
FASHION MUSIC PROJECT
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
20:00
MEGA - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Βουλή
20:00
ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
Ντοκιμαντέρ
ΝΕΡΙΤ
20:00
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
20:00
NCIS LOS ANGELES II
Σειρά
Kontra Channel
19:50
KONTRA NEWS
Ειδήσεις
Star Channel
19:45
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

12:40
Trailer
CAPTAIN PHILLIPS
Ταινία
10:30
Trailer
DEJA VU: 4 ΗΜΕΡΕΣ 6 ΩΡΕΣ ΠΙΣΩ
Ταινία
08:30
Trailer
ΜΟΓΚΑΜΠΟ
Ταινία
15:00Trailer
ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ταινία
16:55Trailer
CARRIERS
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα