Σήμερα 09.10.15  γιορτάζουν: 
 

 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Δίδυμε, αν και θες να τ' αποφύγεις ν' ασχολούνται όλοι/ες μαζί σου σήμερα, πίστεψε με δεν θα τα καταφέρεις. Κι άντε αν ασχολούνται μαζί σου φίλοι/ες ή κάποιος/α που σε κοιτάζει με σκέρτσο και πονηρία. Αλλά αυτοί οι συγγενείς σου και οι συνάδελφοι σου, τι ζόρι τραβάνε τέλος πάντων;

Pathfinder.gr

Γενικά: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έφερε επανασυνδέσεις ή αναθεωρήσεις ερωτικές τις τελευταίες εβδομάδες στο ζώδιό σας, ενώ δεν έλειψε η αναποφασιστικότητα. Τώρα όμως που γυρνά ορθόδρομος είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε και μπορείτε να προχωρήσετε σε νέα πράγματα και αποφάσεις. Θα προχωρήσουν επίσης σταδιακά και θέματα παιδιών και δημιουργικών project

Protothema.gr

Γενικά: Δεν είστε πολύ επιθετικοί και διατίθεστε να παραχωρήσετε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αν έχετε κάποια υπευθυνότητα να διευθύνετε τους άλλους, η πιο ανεκτική και ήρεμη προσέγγισή σας, πιθανότατα να φέρει καλά αποτελέσματα, αλλά μη φθάσετε στα άκρα, γιατί μια πολύ χαλαρή και ανεξέλεγκτη νοοτροπία μπορεί να γεννηθεί ανάμεσα στους εργαζόμενους. (Εμπνευση και πολλά επαγγελματικά σχέδια. Βοήθεια από άλλους την κατάλληλη στιγμή. Μια έξυπνη επαγγελματική κίνηση).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Θέλετε την εξασφάλιση και τη ζητάτε με τέτοιο τρόπο, που μπορεί να φαίνεται περίεργος στο άλλο πρόσωπο σε σχέση με την ελευθερία του χαρακτήρα σας. Η διαχείριση της σχέσης σας είναι δύσκολη αυτήν την περίοδο.

Agelioforos.gr

Γενικά: Ο Ερμής από σήμερα επανέρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιό σου και οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολλές και πολύ καλές, ενώ θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από καιρό.

Προσωπικά: Πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σου με τον ερωτισμό σου στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές επίσης ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε τις υπερβολές. Θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η Παρασκευή με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Ζυγό, είναι ευνοϊκή τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν. Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Δίδυμε, ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα έχουν πολύ καλές βάσεις και θα δώσουν άλλη προοπτική στη σχέση σου. Από εδώ και στο εξής μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.  Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και το Myastro σου κάνει δώρο!  Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων μας για να μάθεις τι έρχεται στη ζωή σου μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας! Επαγγελματικές Προβλέψεις Κινήσου σήμερα με γνώμονα τη διαίσθησή σου για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Μείνε ρεαλιστής στη διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να βελτιώνονται.   --

Προσωπικά: Φίλε Δίδυμε, ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα έχουν πολύ καλές βάσεις και θα δώσουν άλλη προοπτική στη σχέση σου. Από εδώ και στο εξής μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.  Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και το Myastro σου κάνει δώρο!  Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων μας για να μάθεις τι έρχεται στη ζωή σου μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας! Επαγγελματικές Προβλέψεις Κινήσου σήμερα με γνώμονα τη διαίσθησή σου για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Μείνε ρεαλιστής στη διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να βελτιώνονται.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Κινήσου σήμερα με γνώμονα τη διαίσθησή σου για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Μείνε ρεαλιστής στη διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να βελτιώνονται.

Tlife.gr

Γενικά:   Κάντε  μια  εκδρομή  με  καλή  συντροφιά,  έτσι  θα  γεμίσετε  τις  μπαταρίες  σας. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχίες στην συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να το επιδιώξετε. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση χαλαρώστε λίγο με τα νεύρα σας και οργανώστε μια εκδρομή με το ταίρι σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Στα επαγγελματικά σας κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε να δημιουργήσετε δική σας επιχείρηση αλλά καλό θα είναι να μην κάνετε ακόμα καινούργια ξεκινήματα.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Βουλή
16:45
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Άλλο
ΣΚΑΪ
16:45
CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Άλλο
Star Channel
16:40
HOUSE M.D. IIΙ
Σειρά
ANT1
16:30
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Σειρά
Mega Channel
16:20
ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Σειρά
Alpha
16:00
ΕΛΑ Ν' ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ
Ταινία
Kontra Channel
16:00
Κ & ΡΗΞΗ
Ειδήσεις
MAD TV
16:00
HIP HOP CHART
Μουσική εκπομπή
MTV
16:00
SNACK-OFF
Σειρά
Βουλή
16:00
25Η ΩΡΑ
Ντοκιμαντέρ

Η πρόταση της Ημέρας

08:50
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Ταινία
07:00
ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
Ταινία
10:40
ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ
Ταινία
14:00
ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
Ταινία
12:20
Η ΑΛΛΗ ΜΠΟΒΑΡΙ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα