Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Το μεγάλο σου προτέρημα, ανεξαρτήτως τομέα απασχόλησης, πόστου και ευθυνών, είναι πως δεν επαναπαύεσαι ποτέ. Πάντα ψάχνεις μια νέα ιδέα, έναν νέο τρόπο να γίνουν τα πράγματα. Σήμερα έχεις ρέντα στις φρέσκιες ιδέες. Εξέπληξε τους πάντες ξανά!

Pathfinder.gr

Γενικά: Αρκετές υποχρεώσεις πιθανές σήμερα, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να σας πιέζει συναισθηματικά κι επαγγελματικά, ενώ ο σύντροφος, οι συνεργάτες ή άτομα εξουσίας φαίνεται να λειτουργούν απαιτητικά. Ωστόσο γίνονται και γόνιμες επαφές στα εργασιακά, αλλά και σε ζητήματα υγείας, διατροφής, fitness. Καλή μέρα για να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας.

Protothema.gr

Γενικά: Η ψυχαγωγία και οι διασκεδάσεις που σας προκαλούν πνευματικά, όπως το σκάκι, τα σταυρόλεξα και άλλα λεκτικά παιχνίδια σας τραβούν το ενδιαφέρον αυτόν τον καιρό. Θα βρείτε διασκεδαστικές τις θεατρικές παραστάσεις, το δημιουργικό γράψιμο και αν έχετε κλίση σε κάποιον απ'αυτούς τους τομείς θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και παραγωγικοί αυτή την ημέρα. Ακόμα οι συζητήσεις για ερωτικά θέματα θα αποκτήσουν ιδιαίτερη έμφαση σήμερα.

Gozakynthos.gr

Γενικά:  Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα Παρασκευή, 24  Νοεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει την τάση σου να στηρίξεις τον συνάνθρωπό σου κάνοντας ανθρωπιστικές πράξεις. Αυτό μεταφράζεται σε φιλανθρωπία ή ανθρώπινη επαφή. Καμιά φορά η παρουσία, μια κουβέντα, μια αγκαλιά μπορεί να προσφέρει ουσιαστικότερη βοήθεια από μια υλική στήριξη. Μη γυρίσεις το κεφάλι αν σου ζητηθεί. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα ίσως χρειαστούν τη συμβουλή σου για να βγουν από μια δύσκολη κατάσταση. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου θα αναζητήσεις νέους τρόπους για να κάνεις τη σχέση σου πιο ζωντανή και πιο ενδιαφέρουσα. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα για να δώσεις νέα πνοή στο δεσμό σου. Τόλμησε να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τον άνθρωπό σου και δεν θα χάσεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με νέα σχέδια προκειμένου να φτάσεις στους στόχους σου. Μην αναλώνεσαι σε πράγματα που είναι πολύ ριψοκίνδυνα. Καλύτερα να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Μην περιμένεις για ένα μαγικό ραβδί που θα φέρει τα πάνω κάτω.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου θα αναζητήσεις νέους τρόπους για να κάνεις τη σχέση σου πιο ζωντανή και πιο ενδιαφέρουσα. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα για να δώσεις νέα πνοή στο δεσμό σου. Τόλμησε να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τον άνθρωπό σου και δεν θα χάσεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με νέα σχέδια προκειμένου να φτάσεις στους στόχους σου. Μην αναλώνεσαι σε πράγματα που είναι πολύ ριψοκίνδυνα. Καλύτερα να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Μην περιμένεις για ένα μαγικό ραβδί που θα φέρει τα πάνω κάτω.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη Προσωπικός

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με νέα σχέδια προκειμένου να φτάσεις στους στόχους σου. Μην αναλώνεσαι σε πράγματα που είναι πολύ ριψοκίνδυνα. Καλύτερα να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Μην περιμένεις για ένα μαγικό ραβδί που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
18:50
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
ΕΡΤ 1
18:50
ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ 5
Σειρά
Star Channel
18:45
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Σόου
Mega Channel
18:40
ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ
Παιδική εκπομπή
E TV
18:30
LIVE NEWS
Ειδήσεις
MTV
18:30
MTV CRIBS 7
Άλλο
TV Μακεδονία
18:30
BAJILLION DOLLAR PROPERTIES
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 2
18:20
MASSA FRESCA
Σειρά
ANT1
18:00
STILL STANDING
Σόου
Alpha
18:00
DEAL
Σόου
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
MAD TV
17:00
OK
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα