Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Συναισθηματική ανανέωση για εσένα σημαίνει συχνή αλλαγή παραστάσεων, απόλυτη ειλικρίνεια στην επικοινωνία και όχι άλλες κουβέντες για το παρελθόν. Όποιος/α είναι μαζί σου θα κοιτάζει μόνο να είναι ευτυχής στο παρόν. Οι άλλοι/ες στη σπηλιά τους με ένα φορτηγό Zewa για να βγάλουν το Χειμώνα +.

Pathfinder.gr

Γενικά: Αρκετές υποχρεώσεις πιθανές σήμερα, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να σας πιέζει συναισθηματικά κι επαγγελματικά, ενώ ο σύντροφος, οι συνεργάτες ή άτομα εξουσίας φαίνεται να λειτουργούν απαιτητικά. Ωστόσο γίνονται και γόνιμες επαφές στα εργασιακά, αλλά και σε ζητήματα υγείας, διατροφής, fitness. Καλή μέρα για να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή την ημέρα θα έλθετε σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος, με κάποιο άτομο που είχατε μια μακρόχρονη ιστορία ή που ήταν πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας κάποτε. Ισως είναι κατάλληλη ημέρα για να εμβαθύνετε στην ψυχολογική εκτίμηση των αφορμών και βασικών αιτιών της συμπεριφοράς σας απέναντι των άλλων. Ακόμα, βαθιά συναισθήματα και κατανόηση για πολύ προσωπικές ή οικογενειακές υποθέσεις θα βρεθούν σε εξέλιξη σήμερα. Ευχάριστα νέα από κάποιους συγγενείς ή πολύ κοντινούς ανθρώπους.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΕΡΤ 1
06:05
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΤΡΙΔΑ
Άλλο
ANT1
06:00
ΝΤΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
06:00
MAD TOP
Σόου
ΕΡΤ 2
06:00
23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες
Άλλο
ΕΡΤ 3
06:00
ΑΓΡΟWEEK
Σόου
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα