Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Η επαγγελματική πίεση (ακραία ωράρια; υπερβολικές υποχρεώσεις;) πολύ πιθανόν θα σε φέρει ψυχολογικά στο αμήν! Να είσαι έτοιμος/η να τεστάρεις τα όρια αντοχής σου! (Αν δεν εργάζεσαι αυτή τη περίοδο, η αδράνεια και η πίεση που σου μεταφέρει η οικογένεια είναι επίσης τεράστιος εχθρός για την ψυχολογία σου!)

Pathfinder.gr

Γενικά: Βελτιώνει την ψυχολογία σας αλλά και τις σχέσεις σας με την οικογένεια η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια πολύτιμη επιρροή που σας ανακουφίζει απ' τις σημαντικές πιέσεις και δοκιμασίες που συνολικά το ζώδιό σας βιώνει αυτή την εποχή. Εύνοια σε θέματα σπιτιού κι ακινήτων. Οικονομική ενίσχυση απ' τους δικούς σας.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να κάνετε μικρές διακοπές, κοντινά ταξίδια ή να επισκεφθείτε κάποιους ανθρώπους που τους εκτιμάτε ιδιαίτερα. Ο τόνος αυτής της ημέρας είναι ιδιαίτερα φωτεινός, φιλικός και απλός. Θετικές οι σχέσεις σας με τους συνάνθρωπους σας και ίσως αποκτήσετε κάποιον καινούργιο φίλο ή φίλη.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Η επικοινωνία και η οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις. Προσέξτε όμως το ρίσκο και εξετάστε καλά τα δεδομένα γιατί υπάρχει μια τάση, η κρίση σας να είναι θολή και παραπλανητική. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
16:15
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ WEEKEND
Άλλο
Star Channel
16:15
ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
Παιδική εκπομπή
Βουλή
16:15
1914: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Ντοκιμαντέρ
MAD TV
16:00
MAD RADIO TOP 10
Σόου
MTV
16:00
BROTHERS GREEN: EATS! 2
Άλλο
ΕΡΤ 1
16:00
ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
Άλλο
ΕΡΤ 2
16:00
Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ
Σειρά
Mega Channel
15:50
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ
Παιδική εκπομπή
Alpha
15:45
ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ
Άλλο
ANT1
15:00
ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ
Σειρά
Kontra Channel
15:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
TV Μακεδονία
14:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα