GR RS CY
  Σήμερα 20.12.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Δίδυμε; Ναι σε εσένα μιλάω! Έχουμε κρυφούς ερωτικούς πόθους τώρα; Κρατάς μυστικά από τον αστρολόγο σου; Σε καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται να το κάνουμε βούκινο, όμως σταμάτα το μπλα μπλα και προχώρα στο ψητό λέμε...

Pathfinder.gr

Γενικά: Ξεκαθάρισμα σε σχέσεις, φιλικές κι ερωτικές, προκαλούν εδώ και μια εβδομάδα περίπου οι δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης, οι οποίες κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, λόγω των οποίων κόβονται απότομα ή δραματικά ορισμένοι δεσμοί. Φέρνουν όμως και δυσκολίες οικονομικές οι όψεις αυτές, κυρίως σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις, εφορία, κληρονομικά κλπ.

Protothema.gr

Γενικά: Mια ιδιαίτερη επιθυμία για φανταστικές καταστάσεις και νέες εντυπώσεις. Πολλά πράγματα θα είναι εντελώς νέα για σας και πολύ πιθανόν να μην μπορείτε να τα κατανοήσετε εύκολα τουλάχιστον στην αρχή. Μια ημέρα μοναδικών εντυπώσεων στη ζωή σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρασε κάποιες στιγμές μαζί του ερωτικά και όμορφα.

Επιχειρηματικά: Θα δημιουργηθούν προβλήματα στην δουλειά σου, που αν δεν λάβεις δράση και να βάλεις μερικά πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να προβληματίζεσαι. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί θα αρχίσουν να ισορροπούν.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Οι εξελίξεις στη ζωή σας σήμερα θα είναι θετικές. Φροντίστε να απαλλαγείτε από ό, τι σας προβληματίζει. Περάστε χρόνο με το σύντροφό σας και φίλους. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία σου, σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Μπορείς θαυμάσια να προγραμματίσεις τώρα τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις με πολύ σταθερά βήματα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να περάσεις καλά με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Προσωπικά: Άφησε στην άκρη το άγχος που έχεις με άλλες δραστηριότητες και αφέσου στην προσωπική σου ζωή. Αν δεν έχεις ταίρι μπορείς αν το δεις και αυτό με αρκετή σοβαρότητα είναι σίγουρο ότι δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επιχειρηματικά: Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να κινηθείς με σύνεση.

Oroskopos.gr

Γενικά: Κάτι φαίνεται να κινείται στην προσωπική σου ζωή και να σου φωνάζει πως είναι καιρός να αναρωτηθείς μήπως δεν προχωρά μία κατάσταση όπως τη γνώρισες μέχρι σήμερα. Στον επαγγελματικό τομέα, άκουσε αυτό που φτάνει στα αυτιά σου ως πρόταση, αφού θα μπορούσε να σε βάλει σε μία νέα κατάσταση μέσα στην οποία αλλάζει ο ρόλος σου και το περιβάλλον που κινείσαι.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτό το Σάββατο, με πολλών ειδών αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα η Σελήνη από τον Τοξότη, θα σου χαρίσει την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται για να ανταπεξέλθεις. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015 Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις. Ποια από τις ευκαιρίες που θα έρθουν θα αξίζει την προσοχή σου, μάθε το με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ ΣΤΟ 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου θα είναι λίγο αμήχανο τη σημερινή ημέρα, λόγω κάποιων αλλαγών που θα σας επιβάλλουν οι ανώτεροί σου. Καλύτερα να μην κάνεις καινούργια σχέδια, γιατί θα έχεις στασιμότητα και κάποιες αναποδιές, που πρόκειται να σου βάλουν ανταγωνιστές σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αυτό θα τονώσει την αγοραστική σου επιθυμία.   --

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις. Ποια από τις ευκαιρίες που θα έρθουν θα αξίζει την προσοχή σου, μάθε το με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ ΣΤΟ 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου θα είναι λίγο αμήχανο τη σημερινή ημέρα, λόγω κάποιων αλλαγών που θα σας επιβάλλουν οι ανώτεροί σου. Καλύτερα να μην κάνεις καινούργια σχέδια, γιατί θα έχεις στασιμότητα και κάποιες αναποδιές, που πρόκειται να σου βάλουν ανταγωνιστές σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αυτό θα τονώσει την αγοραστική σου επιθυμία.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου θα είναι λίγο αμήχανο τη σημερινή ημέρα, λόγω κάποιων αλλαγών που θα σας επιβάλλουν οι ανώτεροί σου. Καλύτερα να μην κάνεις καινούργια σχέδια, γιατί θα έχεις στασιμότητα και κάποιες αναποδιές, που πρόκειται να σου βάλουν ανταγωνιστές σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αυτό θα τονώσει την αγοραστική σου επιθυμία.

Tlife.gr

Γενικά: Θα βελτιωθεί ο ψυχικός σας κόσμος και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Παράλληλα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, που θα σας στηρίξουν στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Τον τελευταίο καιρό δεν διαχειρίζεσαι σωστά την ενέργεια που διαθέτεις, γιατί απλώς δεν αναλαμβάνεις μόνο τα άκρως απαραίτητα ώστε να διαχειριστείς σωστά και τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
09:00
Trailer
16 WISHES
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
09:00
ΓΟΥΑΟΥ! ΓΟΥΑΟΥ! ΓΟΥΑΜΠΣΙ!
Παιδική εκπομπή
Star Channel
08:45
TREE FU TOM
Παιδική εκπομπή
ANT1
08:30
TV QUIZ
Μαγκαζίνο
Βουλή
08:20
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Άλλο
Alpha
07:00
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ALPHA
Ειδήσεις
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
07:00
MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
06:30
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Ειδήσεις
Βουλή
06:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

17:10
Trailer
NEBRASKA
Ταινία
07:10
Trailer
Η ΜΑΓΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ
Ταινία
09:15
Trailer
LET IT SNOW
Ταινία
12:20
Trailer
ΕΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ
Ταινία
10:45
THE KITCHEN BLUES
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα