Σήμερα 05.08.15  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Το μόνο σίγουρο σήμερα είναι το εξής: όπως ξεκινήσει η μέρα σου, θα τελειώσει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Από την νηνεμία στον τυφώνα ή από τα πυροτεχνήματα στην υπνηλία; Ίδωμεν...

Pathfinder.gr

Γενικά: Όμορφα ταξιδάκια και βόλτες και πολύ ωραίες συναντήσεις και συζητήσεις φέρνει αυτές τις μέρες η καλή σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να πηγαίνετε σε αγαπημένα μέρη και να περνάτε καλά. Μια επιρροή που βελτιώνει την επικοινωνία και τις συγγενικές σχέσεις, ενώ μαλακώνει, ηρεμεί και κάνει πιο θετικό το νου σας.

Protothema.gr

Γενικά: Εχετε εντελώς αντίθετους στόχους-σκοπούς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Εχετε την τάση να παρουσιάζεστε πιο δυνατοί, να μένετε αδιάφοροι στις ανάγκες των άλλων και γενικά να φέρεστε ανάρμοστα. Νιώθετε μια επείγουσα ανάγκη να κάνετε θετικά βήματα για να πετύχετε τους στόχους σας, βεβαιωθείτε όμως ότι δεν υπερβαίνετε τον εαυτό σας και τις δυνατότητές του γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις αρνητικές σε σας και τους άλλους. Μια καινούργια κατάσταση απέναντι στην καριέρα και τους στόχους σας ενεργοποιείτε σήμερα, πράγμα που μπορεί να σας προκαλέσει μια διάθεση ανασφάλειας σε σχέση με τις κατευθύνσεις σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το ταίρι σου με ζητήματα που αφορούν άλλους τομείς. Χαλαρώστε μαζί για να αποφορτιστείς κι εσύ από την καθημερινότητα.

Επιχειρηματικά: Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και είναι ακόμη στάσιμες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Προσπαθήστε να αποβάλετε την κυκλοθυμία που σας χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό και βάλτε μπρος τα σχέδιά σας. Αν είστε αδέσμευτοι ακόμη, σύντομα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε με την προσωπικότητά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Agelioforos.gr

Γενικά: Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί (ο Ερμής στο ζώδιό σου), μπορείς να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που επείγουν ώστε να πάψουν να σε προβληματίζουν. Έχεις ένα πολύ καλό όραμα για το μέλλον, οπότε φρόντισε να τελειώνεις με καταστάσεις που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου, ώστε να οδεύσεις στην επιτυχία.

Προσωπικά: Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του πεις αυτά που νιώθεις. Βγάλε στην επιφάνεια τον έντονο ερωτισμό σου και θα περάσετε πάρα πολύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί με τις καλές επιρροές του Ερμή στο ζώδιό σου σε περιμένει μια νέα γνωριμία που θα είναι πολύ καλή.

Επιχειρηματικά: Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά, κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Oroskopos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr! Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Δίδυμε, οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος για άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου, μήπως και υπάρχει το ταίρι που ψάχνεις! Ποιο πρόσωπο που είναι κοντά σου ενδιαφέρεται για δεσμό; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.   --

Προσωπικά: Φίλε Δίδυμε, οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος για άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου, μήπως και υπάρχει το ταίρι που ψάχνεις! Ποιο πρόσωπο που είναι κοντά σου ενδιαφέρεται για δεσμό; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Tlife.gr

Γενικά: Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε τη ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης κινητικότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Προσέξτε μήπως το άγχος σας, γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προχωρήστε με τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνετε όμως φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για πολλούς από εσάς.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
02:30
MR. SUNSHINE
Σειρά
TV Μακεδονία
02:30
TOUCHED BY AN ANGEL
Σειρά
ΣΚΑΪ
02:15
CSI: MIAMI ΙΧ
Σειρά
Kontra Channel
02:00
PLOUTON HELLAS
Ειδήσεις
MTV
02:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
Star Channel
02:00
NIP / TUCK II
Σειρά
Βουλή
02:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
MAD TV
01:30
GREEKS ONLY GREATEST HITS
Μουσική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

06:40
EYEWITNESS
Ταινία
13:30
NEED FOR SPEED
Ταινία
08:10
ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ
Ταινία
11:05
ΓΚΛΟΡΙΑ
Ταινία
15:50
Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΟΣ ΣΠΙΒΕΤ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα