Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Δίδυμε, συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι την παρόρμηση για επικοινωνία που επικρατεί αυτές τις μέρες. Σήμερα δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Η ηρεμία είναι που τρομάζει τους γύρω σου, όχι οι φωνές.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους απ’ τα παλιά φέρνει η απρόβλεπτη σύνοδος Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί αυτές τις μέρες να συναντιέστε και με παλιές ομάδες, συλλόγους, κόμματα – προσοχή όμως σε απότομα λόγια. Πολλές καινούργιες κι εναλλακτικές ιδέες και πληροφορίες. Ξαφνική αλλαγή σχεδίων. Αλλάζει και το πώς βλέπετε το μέλλον σας.

Protothema.gr

Γενικά: Αισθάνεστε την επιθυμία να κάνετε διάφορες μικρές αλλά σημαντικές προσαρμογές στη δουλειά σας. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε μια επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να διακόψετε κάποια διαφήμιση ή να χρησιμοποιήσετε καινούργιες πηγές για διάφορες υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, να αναθέσετε καινούργια καθήκοντα σε υπαλλήλους, ν’αλλάξετε διαφήμιση για να προσελκύσετε μια νέα αγορά, να κάνετε αλλαγές στη γραμμή παραγωγής. Το χειρότερο λάθος που μπορείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες είναι να αναβάλετε και να μην ενεργήσετε σύμφωνα με τις ιδέες σας.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα