Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Δεν πρέπει νΆ αφήσεις τις διαφωνίες με μερικούς συναδέλφους ή/και φίλους να σε μπλοκάρουν επικοινωνιακά. Θα διαπληκτιστείς; Ναι! Θα σου ανάψουν τα λαμπάκια; Πιθανότατα! Αλλά μην πεισμώνεις σαν μωρό για το υπόλοιπο της μέρας!

Pathfinder.gr

Γενικά: Μια κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι το τέλος Αυγούστου είναι πιθανό να φέρει μετακομίσεις, συμβόλαια και συζητήσεις για τα παραπάνω θέματα. Καλύτερη επικοινωνία με τους δικούς σας. Η σκέψη σας θα εστιαστεί αρκετά στο παρελθόν. Πιθανά ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Protothema.gr

Γενικά: Μια ημέρα που θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε πίσω από τον μύθο και τα όνειρά σας. Θα έχετε μια εντύπωση πως μόλις ξυπνήσατε από ένα όχι ευχάριστο όνειρο μέσα σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζετε. Μια επιθυμία σας για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε ένα όχι υλιστικό επίπεδο θα στεφθεί από επιτυχία.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία των σχεδίων σου. Η μόνη προϋπόθεση για να φτάσεις εκεί είναι να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και να εξαλείψεις τις συνέπειες εσφαλμένων χειρισμών που έγιναν στο παρελθόν. Θα έχεις συμμάχους στην προσπάθειά σου αυτή τους δικούς σου ανθρώπους που δείχνουν πάντα προθυμία να σε στηρίξουν. Πρέπει όμως, και εσύ να ξέρεις να αποδέχεσαι τη βοήθεια! Αισθηματικές Προβλέψεις Η αισθηματική σου ζωή έχει θετικές επιρροές. Το κλίμα διαμορφώνεται άκρως ερωτικό και τρυφερό εξαιτίας των πλανητών. Έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα εκείνα στη σχέση σου που δεν είναι πλέον αποτελεσματικά και να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, ετοιμάσου για υπέροχες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή λόγω της εύνοιας που δέχεσαι την περίοδο αυτή. Επαγγελματικές Προβλέψεις Επαγγελματικά σχέδια που προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις, ακόμη δεν μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, γιατί υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη περίοδο με αρκετά έξοδα. Μπορείς ,ωστόσο, να ασχοληθείς με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα που ευνοούνται στην επίλυσή τους. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   --

Προσωπικά: Η αισθηματική σου ζωή έχει θετικές επιρροές. Το κλίμα διαμορφώνεται άκρως ερωτικό και τρυφερό εξαιτίας των πλανητών. Έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα εκείνα στη σχέση σου που δεν είναι πλέον αποτελεσματικά και να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, ετοιμάσου για υπέροχες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή λόγω της εύνοιας που δέχεσαι την περίοδο αυτή. Επαγγελματικές Προβλέψεις Επαγγελματικά σχέδια που προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις, ακόμη δεν μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, γιατί υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη περίοδο με αρκετά έξοδα. Μπορείς ,ωστόσο, να ασχοληθείς με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα που ευνοούνται στην επίλυσή τους. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Επαγγελματικά σχέδια που προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις, ακόμη δεν μπορούν να στεφθούν με επιτυχία, γιατί υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη περίοδο με αρκετά έξοδα. Μπορείς ,ωστόσο, να ασχοληθείς με νομικά και γραφειοκρατικά θέματα που ευνοούνται στην επίλυσή τους. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
05:30
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
Σειρά
TV Μακεδονία
05:30
CLOSE UP
Άλλο
ANT1
05:15
ΕΡΩΤΑΣ
Σειρά
Alpha
05:15
ΕΙΚΟΝΕΣ
Άλλο
ΕΡΤ 1
05:15
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ 2
Άλλο
E TV
05:00
LA BIRI BIRI
Άλλο
MAD TV
05:00
MUSIC NON STOP GR
Σόου
MTV
05:00
ONLY HITS
Σόου
Βουλή
05:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο
ΕΡΤ 2
05:00
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΕΪΛΙ
Σειρά
Star Channel
04:15
ΞΑΝΘΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ
Σειρά
Kontra Channel
02:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα