Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Φυσικά και μπορείς σήμερα να μεταμορφωθείς από χαρούμενο σχολιαρόπαιδο σε αιμοσταγή πολέμαρχο αν δεν σου αποδίδουν στο χώρο εργασίας σου την εκτίμηση που σου αξίζει. Έχεις κρυφά όπλα και σΆ αρέσεις!

Pathfinder.gr

Γενικά: Αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και ξεκινά ένας μήνας θετικός, σχετικά πιο ανέμελος και αρκετά ερωτικός, με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, σπορ, χόμπι και ωραίες δραστηριότητες. Μια πιο δημιουργική εποχή, με περισσότερη λάμψη και ζωτικότητα επίσης. Έμφαση δίνεται και σε θέματα επιχειρηματικά. Ακόμα, η προσοχή σας εστιάζεται περισσότερο σε θέματα παιδιών.

Protothema.gr

Γενικά: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι πάρα πολύ καλές και αν δεν έχετε κάποια σταθερή σχέση σήμερα θα αποκτήσετε. Στην περίπτωση που έχετε η ημέρα είναι ευνοϊκή για να την σταθεροποιήσετε ή να την βελτιώσετε. Οι καινούργιες γνωριμίες σήμερα θα επιφέρουν σοβαρές αλλαγές στη δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις και αν και άλλοι παράγοντες το επιτρέπουν γάμος, αρραβώνας ή ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μέσα στο σπίτι κάποιου. Επίσης, αύξηση βάρους λόγω υπερβολών στην διατροφή.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή, καθώς οι επιρροές από το πλανητικό σκηνικό σε κάνουν ευδιάθετο και διατεθειμένο να περάσεις καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μη διστάσεις να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στους ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι. Μπορείς απόψε να οργανώσεις μια έξοδο με καλή παρέα ή να ανοίξεις το σπίτι σου και να τους υποδεχθείς για να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και εκτόνωσης. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη και ίσως μια έκπληξη να την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και έχεις το κέφι να περάσεις όμορφα μαζί με τον σύντροφό σου μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ακόμη και αν είσαι μόνος βγες να διασκεδάσεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά μπορείς να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις υποχρεώσεις σου, καθώς η θετική σου διάθεση και η κατανόηση που δείχνεις σε κάνουν δραστήριο και αποτελεσματικό. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες επαφές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη και ίσως μια έκπληξη να την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και έχεις το κέφι να περάσεις όμορφα μαζί με τον σύντροφό σου μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ακόμη και αν είσαι μόνος βγες να διασκεδάσεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά μπορείς να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις υποχρεώσεις σου, καθώς η θετική σου διάθεση και η κατανόηση που δείχνεις σε κάνουν δραστήριο και αποτελεσματικό. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες επαφές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη Προσωπικός Αριθμός

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά μπορείς να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις υποχρεώσεις σου, καθώς η θετική σου διάθεση και η κατανόηση που δείχνεις σε κάνουν δραστήριο και αποτελεσματικό. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες επαφές.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
21:00
ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ
Σειρά
E TV
21:00
Ο ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ
Σειρά
Kontra Channel
21:00
BEAUTICA
Άλλο
MAD TV
21:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ
Σόου
Mega Channel
21:00
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ
Σειρά
Star Channel
21:00
ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ
Σειρά
TV Μακεδονία
21:00
THE BENNY HILL SHOW
Παιδική εκπομπή
Βουλή
21:00
Στην Ακρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 1
20:55
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντοκιμαντέρ
Alpha
20:00
ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΟΣ
Σειρά
MTV
20:00
EURO TOP CHART
Σόου
ΕΡΤ 2
20:00
TOP CAT: Η ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα