Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Αν ήσουν Λέων θα σε χειροκροτούσα για την γοητευτική υπομονή και την τεταμένη γλυκύτητα με την οποία καταφέρνεις να συγκρατήσεις την γλώσσα σου τελευταία. ΑντΆ αυτού όμως ας κάνω κάτι πιο ουσιαστικό: σήμερα μπορείς νΆ αφήσεις λίγο το φρένο λάσκα και να εκφραστείς ελεύθερα μπροστά σε μερικούς συγγενείς/φίλους/συνεργάτες. Έτσι για να νιώσεις καλύτερα ρε παιδί μου!

Pathfinder.gr

Γενικά: Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης και διδασκαλίας, όπως επίσης και θέματα νομικά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Επίσης η Σελήνη δίνει έμφαση σε ταξίδια και σε επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Το πρωί προσέξτε τις ταλαιπωρίες στα παραπάνω, όπως επίσης και τις εντάσεις με δασκάλους ή με ορισμένους συγγενείς.

Protothema.gr

Γενικά: Πολλές από τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας φαίνεται πως θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται σήμερα. Ισως να πρόκειται για μια περίοδο στη ζωή σας που θα την χαρακτηρίζει ο ιδεαλισμός και η συνεργασία πάνω στους περισσότερους τομείς της ζωής. Η πιθανότητα όμως να κάνετε κάποια λάθη είναι εξ ίσου μεγάλη αν δεν προσέξετε την μέθοδο που θα μετατρέψει τα ιδανικά και τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Μια προσεκτική εκτίμηση των καταστάσεων ίσως σας βγάλει από ορισμένους μπελάδες ή κάποια απογοήτευση.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Σήμερα το πρόγραμμά σου θα διαταραχθεί από κάποιους αστάθμητους παράγοντες, που θα σε βγάλουν από τη σειρά σου και ίσως να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου και μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα της δουλειάς και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ, που θα σε ξεκουράσει μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γιατί η απομόνωση μόνο γκρίνια σου φέρνει. Αγαπητέ Δίδυμε, θέλεις να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό; 11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις και θα κινηθούν προς όφελός σου. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Απόφυγε τα έξοδα, πριν σκεφτείς αν πραγματικά έχεις το περιθώριο για ανοίγματα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα της δουλειάς και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ, που θα σε ξεκουράσει μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γιατί η απομόνωση μόνο γκρίνια σου φέρνει. Αγαπητέ Δίδυμε, θέλεις να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό; 11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις και θα κινηθούν προς όφελός σου. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Απόφυγε τα έξοδα, πριν σκεφτείς αν πραγματικά έχεις το περιθώριο για ανοίγματα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις και θα κινηθούν προς όφελός σου. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Απόφυγε τα έξοδα, πριν σκεφτείς αν πραγματικά έχεις το περιθώριο για ανοίγματα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.

Tlife.gr

Γενικά: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές προστριβές και ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα παρουσιάσει ανοδική πορεία, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Προετοιμαστείτε γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε έξυπνα θα τα ξεπεράσετε. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ανάγκη για ψυχικό δέσιμο και τρυφερότητα θα σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφο σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
14:10
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
14:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
14:00
LOCA REPORT
Ειδήσεις
MTV
14:00
TEEN MOM 2 6
Σόου
Mega Channel
14:00
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
14:00
ΖΩΗ ΜΟΥ
Σειρά
ΕΡΤ 1
14:00
BRIDGE THE GAP
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
14:00
MASSA FRESCA
Σειρά
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Άλλο
E TV
12:50
LA BIRI BIRI
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα