GR RS CY
  Σήμερα 23.10.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Τις επόμενες μέρες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην καθημερινότητα σου, θα αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες στην εργασία σου, θα απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ, τη διασκέδαση, την παρέα. Α κι αν θες να κατακτήσεις ερωτικά ένα καινούργιο πρόσωπο, αυτές οι μέρες σε πάνε!

Pathfinder.gr

Γενικά: Θα “φωτίσει” τον εργασιακό σας οίκο η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, κι έτσι ξεκινά ένας μήνας παραγωγικός, όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στη δουλειά αλλά και σε καθημερινές εργασίες. Επίσης θα εστιάσετε σε θέματα υγείας και διατροφής, μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε δίαιτα, θεραπεία ή πρόγραμμα fitness.

Protothema.gr

Γενικά: Η φαντασία σας βρίσκεται σε έξαρση και νιώθετε εμπνευσμένοι, ανήσυχοι και έτοιμοι για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στη ζωή σας. Θέλετε να ξεφύγετε απ' τη συνηθισμένη ρουτίνα και να εξερευνήσετε πιο φανταστικές και δημιουργικές επιλογές. Και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για να ταξιδέψετε ή να πάτε διακοπές. Χρειάζεστε ποικιλία, νέα ερεθίσματα και μεγαλύτερες προοπτικές σήμερα.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν βγάλεις τον ερωτισμό σου και την συναισθηματικότητα που έχεις.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου θα μπορέσεις σήμερα να καταφέρεις πολλά πράγματα, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που θα σε οδηγήσουν στους στόχους σου. Στα οικονομικά έχεις πολλά έξοδα. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

In2life.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να μελετήσετε κάτι ή να δοκιμάσετε τις πρακτικές ικανότητές σας. Στον χώρο της ενασχόλησης ή του επαγγέλματός σας είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψετε μια συμφωνία η οποία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σας αργότερα. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και πράξεις.

Opticjungle.gr

Γενικά: Συχνά οι αποφάσεις μας έχουν επιπτώσεις που δε φανταζόμασταν, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε. Αυτός δεν είναι λόγος για να μην αποφασίζουμε. Είναι, όμως, λόγος να παραμένουμε μέχρι το τέλος ανοιχτοί.

Agelioforos.gr

Γενικά: Η αυτοπεποίθησή σου περνάει διακυμάνσεις αυτήν την περίοδο και αυτό σου προκαλεί αμηχανία. Είσαι σε σύγχυση και αυτό σε οδηγεί σε μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, που προβληματίζει και εσένα, αλλά και τους γύρω σου. Συγκέντρωσε την προσοχή σου σε αυτά που είναι όντως σημαντικά και αξιολόγησε τις προσπάθειες και την πορεία σου με αντικειμενικότητα, για να βρεις μια ισορροπία.

Προσωπικά: Σήμερα προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά κάνε συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η επαφή σου με άτομα που ξυπνούν τον έρωτα και την αγάπη μέσα σου είναι ευεργετική σήμερα αφού θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια συναισθήματα που κρατάς κλειδωμένα. Ταυτόχρονα όμως δώσε βαρύτητα και στην καθημερινότητα σου, επειδή υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να ρυθμίσεις πριν γίνουν παγίδες για εσένα.

Newsbeast

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, νιώθεις αρκετά καλύτερα και έχεις την διάθεση να κάνεις αρκετές αλλαγές, που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα είναι μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα, με μία έκπληξη που σε περιμένει από τον σύντροφό σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα περνάνε μια ήρεμη φάση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τους στόχους σου. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, λόγω της σημερινής αρνητικής όψης της Σελήνης με τον Ουρανό, γι’ αυτό μην αφήνεις την αγωνία να σε καταβάλλει. Πρόσεξε τα οικονομικά σου!   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα περνάνε μια ήρεμη φάση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τους στόχους σου. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, λόγω της σημερινής αρνητικής όψης της Σελήνης με τον Ουρανό, γι’ αυτό μην αφήνεις την αγωνία να σε καταβάλλει. Πρόσεξε τα οικονομικά σου!

Tlife.gr

Γενικά: Ακόμη και αν σας δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας μην ενθουσιαστείτε και μην λειτουργήσετε παρορμητικά, εξετάστε καλά όλες τις λεπτομέρειες καθώς και τα ψιλά γράμματα πριν αποφασίσετε οτιδήποτε. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κινηθείτε με υπομονή και μεθοδικότητα και θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες από την ημέρα των γενεθλίων σας και μετά. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
00:30
ΤΡΙΧΕΣ
Σειρά
MAD TV
00:30
MIXER
Μουσική εκπομπή
Star Channel
00:30
NCIS VII
Σειρά
TV Μακεδονία
00:30
CHARMED
Σειρά
Mega Channel
00:15
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ
Σειρά
ΣΚΑΪ
00:15
ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΙΙΙ
Σειρά
Alpha
00:00
60' ΕΛΛΑΔΑ
Ειδήσεις
Kontra Channel
00:00
ΚΟΝΤΡΑ 24
Ειδήσεις
MAD TV
00:00
LIKE STA ELLINIKA
Μουσική εκπομπή
MTV
00:00
JERSEY SHORE
Μαγκαζίνο
Βουλή
00:00
ΖΑΧΑΡΩΦ, Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Ντοκιμαντέρ
ΝΕΡΙΤ
00:00
UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Αθλητική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

22:00
Trailer
ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΘΡΩΝ
Ταινία
18:45
Trailer
OBLIVION
Ταινία
16:25
Trailer
ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ
Ταινία
11:15
Trailer
Ο ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ
Ταινία
13:10
FADING MEMORIES
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα