×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Δίδυμος Σήμερα

Δίδυμος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Μαι - 21 Ιουν

Δίδυμος

Γενικά: Σε πνίγει η ρουτίνα σήμερα. Σε πνίγει αφόρητα. Όχι δεν θες να κάνεις άλλες επικοινωνίες από τη δουλειά. Όχι δεν θες να σκέφτεσαι τα data του Excel και αν θα πιάσεις το στόχο ως το τέλος του μήνα. Ουφ! Αέρα! Αέρα!

Pathfinder.gr

Γενικά: Την πιθανότητα για ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος επίσης μέχρι τις 5/3 θα δώσει έμφαση και σε θέματα σπουδών – καλή εποχή για μελέτη και εξετάσεις, καθώς θα έχετε ιδιαίτερη νοητική διαύγεια. Επίσης θα φέρει κινητικότητα σε ζητήματα νομικά. Ακόμα, είναι καλή εποχή για συγγραφή, διδασκαλία, στοχασμό.

Protothema.gr

Γενικά: Η καθαρή επικοινωνία αυτές τις ημέρες τυπικά ζητάει πολλές παραχωρήσεις από μέρους σας. Ακόμα, να ελέγχετε διπλά κάθε απόφαση ή σκέψη πριν αποφασίσετε να συμφωνήσετε ή ανταλλάξετε ορισμένες ιδέες σας με τους άλλους. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγετε τις συνέπειες των παρεξηγήσεων εξαιτίας της λανθασμένης μεταδοτικότητάς σας. Ειδικά με τους συγγενείς ή συνεργάτες.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Ανάλογο είναι και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Μετά από μια περίοδο, στην καρδιά του καλοκαιριού, όπου δεχθήκατε πιέσεις και επέστρεψαν μνήμες από το παρελθόν, τώρα μπαίνετε σε μια πιο δημιουργική περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα