Καρκίνος Σήμερα

Καρκίνος
Ημερήσιες προβλέψεις

22 Ιουν - 22 Ιουλ

Καρκίνος

Γενικά: Όλα σήμερα βιώνονται σε εξαντλητική ένταση. Αν νιώθεις μοναξιά, θα είναι αβάσταχτη. Αν νιώθεις ερωτευμένος/η θα πετάς στα άστρα. Αν νιώθεις εκνευρισμένος/η θα ορμάς αδιακρίτως με την παραμικρή αφορμή +. Η απόσταση πάθους και λάθους εκμηδενίζεται με ασύλληπτα γρήγορους ρυθμούς.

Pathfinder.gr

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση κυρίως στις σπουδές ή γενικά σε θέματα εκπαιδευτικά, σε θέματα νομικά και σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό. Καλή μέρα για μελέτη, συγγραφή, διδασκαλία. Δεν  λείπουν ωστόσο οι πιέσεις στα παραπάνω, όπως και στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο η επικοινωνία στα ερωτικά είναι ευχάριστη.

Protothema.gr

Γενικά: Μια χαρακτηριστική ένταση στις σχέσεις σας με τους άλλους κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες. Ενας ιδιαίτερος αγώνας με τους ανθρώπους που έχουν κάποιου είδους επιρροή επάνω σας θα σας φέρνει συχνά σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Αλαζονεία, έπαρση πολύ συχνά στενά συνδεδεμένη με θέματα οικονομικά ίσως να σας οδηγήσουν σε κάποιες απώλειες, βασική αιτία οι μεγάλες φιλοδοξίες σας σε αυτό τον τομέα (Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διατροφής και μην ανησυχείτε για την υγεία σας).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι αρκετές, φίλε Καρκίνε, και αυτό σε κάνει να αγχώνεσαι αρκετά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ποτέ δεν θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Επομένως, κράτα την ψυχραιμία σου και ακολούθησε την λογική σου. Στάσου με ειλικρίνεια απέναντι στις καταστάσεις και στον εαυτό σου, κάνοντας το καλύτερο που μπορείς. Η βελτίωση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών. Αισθηματικές Προβλέψεις Ο δεσμός σου θα δεχθεί έναν αέρα ανανέωσης και αυτό θα είναι δημιούργημα δικό σου μέσα από κάποιες κινήσεις που θα κάνεις και θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σου. Η ηρεμία και η ευχαρίστηση θα είναι κοινή μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, τόλμησε να κάνεις κινήσεις προσέγγισης και φλερτ στο πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Επαγγελματικά θα τα πας καλά και θα μπορέσεις να προσπεράσεις κάποιες αγχώδεις καταστάσεις. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, αλλά η ετοιμότητά σου και η ανταπόκρισή σου θα είναι υποδειγματικές. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν αρκετά, εφόσον μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδα και να ελέγξεις την εσωτερική σου παρόρμηση για σπατάλες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Προσωπικά: Ο δεσμός σου θα δεχθεί έναν αέρα ανανέωσης και αυτό θα είναι δημιούργημα δικό σου μέσα από κάποιες κινήσεις που θα κάνεις και θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σου. Η ηρεμία και η ευχαρίστηση θα είναι κοινή μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, τόλμησε να κάνεις κινήσεις προσέγγισης και φλερτ στο πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Επαγγελματικά θα τα πας καλά και θα μπορέσεις να προσπεράσεις κάποιες αγχώδεις καταστάσεις. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, αλλά η ετοιμότητά σου και η ανταπόκρισή σου θα είναι υποδειγματικές. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν αρκετά, εφόσον μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδα και να ελέγξεις την εσωτερική σου παρόρμηση για σπατάλες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Επαγγελματικά θα τα πας καλά και θα μπορέσεις να προσπεράσεις κάποιες αγχώδεις καταστάσεις. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, αλλά η ετοιμότητά σου και η ανταπόκρισή σου θα είναι υποδειγματικές. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν αρκετά, εφόσον μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδα και να ελέγξεις την εσωτερική σου παρόρμηση για σπατάλες.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
13:00
ANT1 NEWS
Ειδήσεις
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Άλλο
MAD TV
13:00
ZONE CLASSIX: 00'S
Σόου
TV Μακεδονία
13:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΕΡΤ 1
13:00
ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Σειρά
ΕΡΤ 2
13:00
ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ: ΧΟΝΤΡΟΣ - ΛΙΓΝΟΣ
Άλλο
Mega Channel
12:50
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
Σειρά
MTV
12:00
ONLY HITS
Σόου
Star Channel
12:00
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Άλλο
E TV
11:30
ΕΜΕΙΣ
Σόου
Kontra Channel
11:00
TV SHOP
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα