Καρκίνος Σήμερα

Καρκίνος
Ημερήσιες προβλέψεις

22 Ιουν - 22 Ιουλ

Καρκίνος

Γενικά: Μπορεί από στιγμή σε στιγμή να εκραγείς. Μπορεί και να έχει συμβεί ήδη και να καταριέσαι το σύμπαν που δεν διάβασες το tip νωρίτερα. Ένας/Μια Καρκίνος με νεύρα είναι επικίνδυνος/η και αυτοκαταστροφικός/ή (μεταξύ ο αστρολόγος σου προτιμά το πρώτο παρά το δεύτερο).

Pathfinder.gr

Γενικά: Σε μια κουραστική περίοδο θα σας βάλει η αλλαγή ζωδίου του Άρη, μέχρι τις 9/12, ένα διάστημα στο οποίο αναμένεται να τρέξετε αρκετά για θέματα κυρίως σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Πιθανή μετακόμιση, ανακαίνιση, επισκευές. Προσέξτε όμως τις συγκρούσεις, ειδικά με τους δικούς σας, καθώς αναμένεται αυξημένος θυμός, απωθημένα κι εγωισμός.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για καλλιτεχνική δημιουργία, αυθόρμητες εφευρέσεις και εξερευνήσεις νέων πιθανοτήτων σε επιστημονικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, αλλά όχι και για πρακτικές εφαρμογές ιδεών στον επαγγελματικό χώρο. Επίσης οι καθημερινές υποθέσεις είναι συχνά απρόβλεπτες σήμερα. Παράξενες συμπτώσεις ή τυχαία γεγονότα μπορεί να σας αλλάξουν τα σχέδια. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιο ταξίδι να αναβληθεί ή να αναδιοργανωθεί, κάποια πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν ή να φύγουν σε απρόβλεπτο χρόνο κλπ. (Υπερβολικές ή ασυνήθιστες κλίσεις. Αστάθεια, νευρική ευαισθησία).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Καρκίνε, άφησε τις υπερβολές και δώσε χώρο στο ένστικτό σου να αντιληφθεί όσα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια με σκοπό να σε καθοδηγήσει σωστά. Η Σελήνη στον Σκορπιό, σου δίνει πείσμα και αντοχές για να δραστηριοποιηθείς στο έπακρο, μέχρι τελικής πτώσεως. Προσπάθησε να μην εγκλωβίσεις το συναίσθημά σου με ανασφάλειες και ανυπόστατους φόβους. Η φαντασία δημιουργεί μια άλλη πραγματικότητα για εσένα που σε βοηθάει να βιώσεις τα όνειρά σου πριν από την πραγματικότητα. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά, η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα, αρκεί να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο με τις δεδομένες πλανητικές επιρροές. Αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου δίνοντας τη δυνατότητα και στους δυο σας να ζήσετε το συναίσθημα με ένταση και πάθος. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου αξιοποίησε την ημέρα σωστά και θα δεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά. Απαιτητικά εγχειρήματα θα πρέπει να μπουν στο σημερινό πρόγραμμα καθώς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να τα χειριστείς σωστά. Στα οικονομικά, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από ό,τι μπορεί να σε κάνει να σπαταλήσεις χρήμα.   -- Λαέρτης

Προσωπικά: Στα αισθηματικά, η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα, αρκεί να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο με τις δεδομένες πλανητικές επιρροές. Αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου δίνοντας τη δυνατότητα και στους δυο σας να ζήσετε το συναίσθημα με ένταση και πάθος. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου αξιοποίησε την ημέρα σωστά και θα δεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά. Απαιτητικά εγχειρήματα θα πρέπει να μπουν στο σημερινό πρόγραμμα καθώς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να τα χειριστείς σωστά. Στα οικονομικά, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από ό,τι μπορεί να σε κάνει να σπαταλήσεις χρήμα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου αξιοποίησε την ημέρα σωστά και θα δεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά. Απαιτητικά εγχειρήματα θα πρέπει να μπουν στο σημερινό πρόγραμμα καθώς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να τα χειριστείς σωστά. Στα οικονομικά, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από ό,τι μπορεί να σε κάνει να σπαταλήσεις χρήμα.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
15:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
MTV
15:00
TEEN MOM OG 5
Σειρά
Mega Channel
15:00
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Άλλο
Star Channel
15:00
STAR NEWS
Ειδήσεις
Βουλή
15:00
ΒΟΥΛΗΣ ΒΗΜΑ: ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ
Σόου
ΕΡΤ 1
15:00
ΕΡΤ Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός
Ειδήσεις
ΕΡΤ 2
15:00
ΕΜΙΛΙ
Σειρά
ANT1
14:45
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
Άλλο
MAD TV
14:30
30 BEST VIDEOS
Σόου
Alpha
14:00
Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΑ 'ΧΕΙ 400
Σειρά
E TV
13:40
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ
Άλλο
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα