Τοξότης Σήμερα

Τοξότης
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Νοε - 21 Δεκ

Τοξότης

Γενικά: Βαριέσαι να δουλέψεις. Κατανοητό. Θες άδεια για να ξεσκάσεις. Δεδομένο. Όμως έχεις και ανάγκη το χρήμα όσο ποτέ, άρα δουλεύεις ασταμάτητα, οι μπαταρίες έχουν χαμηλώσει και οι απαιτήσεις από τον προϊστάμενο σου έχουν πάρει την ανηφόρα. Τοξότη, αν μετά από όλα αυτά συνεχίζεις να έχεις καλή διάθεση τότε, σε παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μου να κάνω το μυστικό της αισιοδοξία σου best seller. Σκέψου το, θα λύσουμε και το οικονομικό σου πρόβλημα.

Pathfinder.gr

Γενικά: Σας ευνοεί άμεσα σήμερα και αύριο η θετική όψη Ερμή-Κρόνου, η οποία κάνει πιο σωστή και αξιόπιστη την επικοινωνία, και ευνοεί τις συζητήσεις και τις συμφωνίες. Ευνοεί επίσης ξεκινήματα κι αποφάσεις, αλλά και εξετάσεις και σεμινάρια. Έμφαση μέχρι το απόγευμα δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά και σε αγορές. Επικοινωνιακό το βράδυ.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα σκληρής δοκιμασίας ή αποθάρρυνσης για πολλά πράγματα στη ζωή σας. Είστε ή γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική για τις προσπάθειές σας όταν αυτές περνάνε μέσα από δυσκολίες ή εμπόδια που την κύρια ευθύνη ίσως να μην την φέρνετε εσείς οι ίδιοι. Συχνά θα βρίσκεστε σε διαφωνία ή ολοκληρωτική σύγκρουση με ανθρώπους που έχουν κάποια εξουσία επάνω σας. Από το άμεσο περιβάλλον ή από τον χώρο της ενασχόλησής σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Μοιράσου τις σκέψεις ή τις ιδέες σου με άτομα που σε κατανοούν, αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετικό για εσένα. Θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος σε όσα θέλεις από τους άλλους και ιδιαίτερα στις συζητήσεις σου, γιατί μπορείς να παρεξηγηθείς. Δείξε τα συναισθήματά σου με πράξεις και απόφυγε την κτητικότητα. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, αν νομίζεις ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σου, χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, ίσως σήμερα να δεχθείς προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν και θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια περίεργη φάση και πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, που θα σε αποσυντονίσουν. Ωστόσο, με λίγη ηρεμία και λογική σκέψη, μπορείς να χειριστείς το καθετί. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να συνεχίσεις να είσαι συγκρατημένος.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, αν νομίζεις ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σου, χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, ίσως σήμερα να δεχθείς προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν και θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια περίεργη φάση και πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, που θα σε αποσυντονίσουν. Ωστόσο, με λίγη ηρεμία και λογική σκέψη, μπορείς να χειριστείς το καθετί. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να συνεχίσεις να είσαι συγκρατημένος.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια περίεργη φάση και πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, που θα σε αποσυντονίσουν. Ωστόσο, με λίγη ηρεμία και λογική σκέψη, μπορείς να χειριστείς το καθετί. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να συνεχίσεις να είσαι συγκρατημένος.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
MTV
08:00
PLAIN JANE
Σειρά
Star Channel
08:00
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 4
Σειρά
ΕΡΤ 1
08:00
ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ
Σόου
ΕΡΤ 2
08:00
ΤΡΕΝΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ
Άλλο
ΕΡΤ 3
08:00
Ο ΦΑΡΟΣ 2
Σειρά
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο
TV Μακεδονία
07:30
ΤΑ 3 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ
Σειρά
Mega Channel
07:10
ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ
Παιδική εκπομπή
ANT1
07:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σόου
MAD TV
07:00
MORNING HITS
Σόου
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα