Τοξότης Σήμερα

Τοξότης
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Νοε - 21 Δεκ

Τοξότης

Γενικά: Οι σχέσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά μια σπουδή στα λάθη και τις ανασφάλειες. Κι ενώ εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα να αποδεχτείς αυτή την πραγματικότητα, ο/η σύντροφος σου ή οι φίλοι σου περιμένουν να έχεις μια τέλεια συμπεριφορά απέναντι τους. Αν και η ανατροφή σου δεν σου επιτρέπει να τους πεις που να την βάλλουν την τελειότητα τους, μπορούν να μιλήσουν οι πράξεις σου!

Pathfinder.gr

Γενικά: Σας ευνοεί άμεσα η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία τις τελευταίες μέρες κάνει το νου σας πιο διαυγή, σωστό, ρεαλιστικό και δημιουργικό. Μια όψη που φέρνει εποικοδομητικές συζητήσεις στα ερωτικά και με τα παιδιά, αλλά και επιτυχημένες συμφωνίες και ξεκινήματα για επιχειρηματικά ή δημιουργικά project. Ωριμότητα επκοινωνιακή.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή η χρονική ημέρα είναι επίσης εξαιρετική για οποιοδήποτε είδος έρευνας, ή μελέτης σε βάθος. Παρακινείστε και ενδιαφέρεστε να εισχωρήσετε κάτω απ’ την επιφάνεια και να μάθετε τις κρυμμένες αιτίες πίσω από κάποιο γεγονός ή συμπεριφορά. Η φύση των μελετών σας, εξαρτάται απ’ τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αλλά όποιο τομέα κι αν ακολουθήσετε, το κάνετε με επιμονή. Απορροφάστε εντελώς σήμερα απ’ τις πνευματικές σας αναζητήσεις.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα εσωστρεφή και άκρως απογοητευμένο από άτομα και καταστάσεις. Κάνεις όμως λάθος που πιστεύεις ότι κανένας δε σε υπολογίζει και δε σε αγαπάει. Αν το σκεφτείς καλύτερα, χωρίς να αφήνεις τον υπερβολικό σου συναισθηματισμό να σε επηρεάζει, θα δεις ότι δεν είναι έτσι και ότι κατηγορείς χωρίς λόγο τα κοντινά σου άτομα. Αισθηματικές Προβλέψεις Τα πράγματα στη σχέση σου κυλούν ήρεμα και όμορφα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση σήμερα και βγες με άτομα, των οποίων η παρέα σε ευχαριστεί. Και ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να προκύψει! Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Γνωρίζεις ότι στο αντικείμενο της δουλειά σου έχεις πολλές ικανότητες, που αν τις αξιοποιήσεις στο έπακρο θα φτάσεις πολύ ψηλά. Στα έξοδά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Τα πράγματα στη σχέση σου κυλούν ήρεμα και όμορφα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση σήμερα και βγες με άτομα, των οποίων η παρέα σε ευχαριστεί. Και ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να προκύψει! Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Γνωρίζεις ότι στο αντικείμενο της δουλειά σου έχεις πολλές ικανότητες, που αν τις αξιοποιήσεις στο έπακρο θα φτάσεις πολύ ψηλά. Στα έξοδά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Γνωρίζεις ότι στο αντικείμενο της δουλειά σου έχεις πολλές ικανότητες, που αν τις αξιοποιήσεις στο έπακρο θα φτάσεις πολύ ψηλά. Στα έξοδά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα