Τοξότης Σήμερα

Τοξότης
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Νοε - 21 Δεκ

Τοξότης

Γενικά: Τοξότη, επειδή οι αντοχές του μυαλού σου σήμερα θα είναι μάλλον πεσμένες και δεν μπορείς να σε φορτώνουν με περιττές πληροφορίες, δείξε από το πρωί σ' όσους ανήκουν στον άμεσο κύκλο σου ότι δεν σηκώνεις και πολλά πολλά.

Pathfinder.gr

Γενικά: Αυξάνει την ευδιαθεσία και το χιούμορ του ζωδίου σας τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, αυξάνει όμως και την τάση σας να λέτε πράγματα υπερβολικά κι επιπόλαια. Ειδικά στα ερωτικά και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, προσέξτε μέχρι και αύριο να μην κάνετε λεκτικές γκάφες αλλά και να μην αμελείτε τους άλλους.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή η χρονική ημέρα είναι εξαιρετική για οποιοδήποτε είδος έρευνας και μελέτης σε βάθος. Παρακινείστε και ενδιαφέρεστε για την ανακάλυψη κάτω από την επιφάνεια και για να μάθετε τις κρυμμένες αιτίες πίσω από οποιοδήποτε συμβάν ή συμπεριφορά. Η φύση των μελετών σας, εξαρτάται απ’ τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αλλά όποιο τομέα κι αν ακολουθήσετε, τον ακολουθείτε με επιμονή. Απορροφάστε εντελώς απ’ τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Η συγκέντρωσή σας είναι δυνατή και μπορεί να απορροφηθείτε τόσο απ’ αυτό που κάνετε, που δεν μπορείτε να σταματήσετε μέχρι να βρείτε μια απάντηση σ’ αυτό που αναζητάτε.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Οι απρόσμενες εξελίξεις της σημερινής ημέρας θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Τα νέα δεδομένα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο υπολόγιζες και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο θετικά πλέον τα πράγματα. Έτσι, προχωράς με περισσότερη αισιοδοξία στην διαδικασία υλοποίησης των στόχων σου. Αισθηματικές Προβλέψεις  Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να λύσεις κάθε προβληματική κατάσταση στη σχέση σου, έχοντας άψογη συνεννόηση με τον σύντροφό σου, ώστε αυτή να βελτιωθεί. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, τα νέα σήμερα για εσένα είναι ευχάριστα. Τα άστρα ευνοούν γνωριμίες, οπότε δεν έχεις παρά να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να βγεις από το σπίτι σου, καθώς ενδέχεται να βρεις ακόμη και τον έρωτα της ζωής σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου ίσως κάποια πράγματα να μην εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες και υπολόγιζες. Μην απελπίζεσαι, γιατί έτσι μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Με υπομονή και ηρεμία, να είσαι σίγουρος πως σύντομα θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, όσο ακατόρθωτο κι αν σου φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Φρόντισε να κινείσαι με απόλυτη σύνεση και εγκράτεια, ώστε σιγά-σιγά να βρεις τις ισορροπίες σου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   --

Προσωπικά:  Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να λύσεις κάθε προβληματική κατάσταση στη σχέση σου, έχοντας άψογη συνεννόηση με τον σύντροφό σου, ώστε αυτή να βελτιωθεί. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, τα νέα σήμερα για εσένα είναι ευχάριστα. Τα άστρα ευνοούν γνωριμίες, οπότε δεν έχεις παρά να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να βγεις από το σπίτι σου, καθώς ενδέχεται να βρεις ακόμη και τον έρωτα της ζωής σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου ίσως κάποια πράγματα να μην εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες και υπολόγιζες. Μην απελπίζεσαι, γιατί έτσι μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Με υπομονή και ηρεμία, να είσαι σίγουρος πως σύντομα θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, όσο ακατόρθωτο κι αν σου φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Φρόντισε να κινείσαι με απόλυτη σύνεση και εγκράτεια, ώστε σιγά-σιγά να βρεις τις ισορροπίες σου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου ίσως κάποια πράγματα να μην εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες και υπολόγιζες. Μην απελπίζεσαι, γιατί έτσι μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Με υπομονή και ηρεμία, να είσαι σίγουρος πως σύντομα θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, όσο ακατόρθωτο κι αν σου φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Φρόντισε να κινείσαι με απόλυτη σύνεση και εγκράτεια, ώστε σιγά-σιγά να βρεις τις ισορροπίες σου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
23:00
CATFISH: THE TV SHOW 5
Σειρά
Βουλή
23:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
22:45
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ 2
Άλλο
ΕΡΤ 2
22:45
House of Cards: To Play the King
Σειρά
ANT1
22:15
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ: DADDY COOL
Άλλο
Kontra Channel
22:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
22:00
DANCE ZONE
Σόου
TV Μακεδονία
22:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
22:00
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
Alpha
21:00
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Άλλο
E TV
21:00
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
Mega Channel
21:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα