Τοξότης Σήμερα

Τοξότης
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Νοε - 21 Δεκ

Τοξότης

Γενικά: "Είμαι Τοξότης και σήμερα, ανεξάρτητα αν είμαι μόνος/η ή σε σχέση, εργάζομαι ή ψάχνω, ικανοποιημένος/η από την καθημερινότητα μου ή εγκλωβισμένος/η, δεν θα ανεχτώ κανέναν/καμία που σκοπό έχει να με μειώσει, νουθετήσει ή να μου επιβληθεί"... Χαίρομαι που ξανασυστηνόμαστε αγαπητέ μου/αγαπητή μου!

Pathfinder.gr

Γενικά: Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο σάς βάζει σε μια περίοδο ενός μήνα με περισσότερη εσωστρέφεια και ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και φυγή απ’ τα καθημερινά, ώστε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Ο Ήλιος ρίχνει φως στο υποσυνείδητό σας. Κλείνετε κάποιους κύκλους. Έμφαση σε θέματα πνευματικότητας, φιλανθρωπίας και τέχνης.

Protothema.gr

Γενικά: Το να λέτε ψέματα και να κρύβετε πράγματα απ' τους άλλους, προσθέτει μόνο άλλο ένα στρώμα πολυπλοκότητας, πάνω στα ήδη πολύπλοκα αισθήματα που έχετε ν' αντιμετωπίσετε και τελικά θα μετανιώσετε για την έλλειψη ειλικρίνειάς σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια μέρα που απαγορεύει –σχεδόν- να ασχοληθείς με ζητήματα που απαιτούν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εμποδίζει την ρεαλιστική οπτική σου ως προς τις καταστάσεις. Έτσι, δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν μπερδέματα και να βρεθείς θύμα επιτήδειων. Απόφυγε, επίσης, συνεργασίες και σημαντικά ραντεβού. Προτίμησε να διασκεδάσεις, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να οργανώσεις ταξίδια ή να δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητα. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην καλή διάθεση, στην αισιοδοξία και στο πάθος που δίνει το πλανητικό σκηνικό. Το συναίσθημα θα είναι πλούσιο και έντονο, γεγονός που χαρίζει μια ενδιαφέρουσα βραδιά. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να είσαι λίγο επιφυλακτικός με τις νέες γνωριμίες για να μην εξαπατηθείς. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά είναι μια ημέρα που μπορείς να κάνεις επαφές για να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, να οργανώσεις εκδηλώσεις και να ασχοληθείς με την εικόνα σου. Οι σημαντικές αποφάσεις δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να είσαι εγκρατής, γεγονός που θα σε ωφελήσει σύντομα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμ

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην καλή διάθεση, στην αισιοδοξία και στο πάθος που δίνει το πλανητικό σκηνικό. Το συναίσθημα θα είναι πλούσιο και έντονο, γεγονός που χαρίζει μια ενδιαφέρουσα βραδιά. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να είσαι λίγο επιφυλακτικός με τις νέες γνωριμίες για να μην εξαπατηθείς. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά είναι μια ημέρα που μπορείς να κάνεις επαφές για να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, να οργανώσεις εκδηλώσεις και να ασχοληθείς με την εικόνα σου. Οι σημαντικές αποφάσεις δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να είσαι εγκρατής, γεγονός που θα σε ωφελήσει σύντομα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά είναι μια ημέρα που μπορείς να κάνεις επαφές για να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, να οργανώσεις εκδηλώσεις και να ασχοληθείς με την εικόνα σου. Οι σημαντικές αποφάσεις δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να είσαι εγκρατής, γεγονός που θα σε ωφελήσει σύντομα.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
01:30
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο
ΕΡΤ 1
01:20
INDIAN SUMMERS
Σειρά
MAD TV
01:00
MUSIC NON STOP GR
Σόου
MTV
01:00
CLICKBAIT
Άλλο
TV Μακεδονία
01:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
01:00
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 3
01:00
Η ΛΕΥΚΗ ΣΚΛΑΒΑ
Σειρά
ANT1
00:00
COWBOYS & ALIENS
Σειρά
Alpha
00:00
ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ
Σειρά
Kontra Channel
00:00
KONTRA 24
Σόου
Mega Channel
00:00
Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ
Σειρά
Βουλή
00:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα