GR RS CY
  Σήμερα 23.10.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Ιχθύ, σου έχω μια νοητική άσκηση για σήμερα: σκέψου ποιες είναι οι προσωπικές σου ανασφάλειες, που νιώθεις να εξαφανίζονται όταν είσαι ερωτευμένος/η. Στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσεις γιατί επιστρέφουν δυνατότερες κάθε φορά όταν μια σχέση τελειώνει. Μήπως τελικά αυτή την εποχή δεν χρειάζεσαι ακόμη μια σχέση για να λύσεις ανασφάλειες αλλά για να περάσεις μερικές στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας;

Pathfinder.gr

Γενικά: φιλοσοφία ζωής σας αλλάζει αυτή τη περίοδο με την έκλειψη Ηλίου, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Επίσης η έκλειψη σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις ή αλλαγές στις σπουδές  και σε νομικά θέματα. Ακόμα, πιθανόν να ξεκινάτε εντατικές επαφές με το εξωτερικό και ταξίδια. Οι σχέσεις σας με δασκάλους αλλάζουν επίσης.

Protothema.gr

Γενικά: Ισως να κάνετε κάποια αλλαγή, μόνο επειδή είστε ανήσυχοι και κουρασμένοι από την ίδια κατάσταση, παρά επειδή έχετε μια καλύτερη ευκαιρία. Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα πιθανόν να προκαλούνται μερικώς από σας τους ίδιους και μερικώς από κάποια απρόσμενη έκπληξη. Και στις δυο περιπτώσεις, αυτή είναι ημέρα αλλαγών.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για κάποια θέματα που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: «Οταν πηγαίναμε μαζί σχολείο / καθόσουνα στο διπλανό γραφείο / κι όταν μου έδινες το βιβλίο / μου ’λεγες σ’ αγαπώ». Αυτά, όταν ήσασταν μικροί. Διότι ούτε η δουλειά είναι σχολείο ούτε το γραφείο θρανίο. Προσοχή!

Agelioforos.gr

Γενικά: Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ! ! Είσαι από φύση άτομο δοτικό και υπερπροστατευτικό και έτσι γίνεσαι - ακόμη και άθελά σου πολλές φορές - καταφύγιο για όλους όσους θέλουν ένα στήριγμα. Όταν όμως χρειάζεσαι εσύ τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των άλλων, υπάρχουν φορές που δεν υπάρχει κανείς για σένα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και υπενθύμισέ τους πως δεν είσαι υπεράνθρωπος και ότι χρειάζεσαι και εσύ αντίστοιχα ένα χέρι βοήθειας που και που.

Προσωπικά: Και αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η παρούσα περίοδος σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Σήμερα στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα σε κάνει να πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η τελευταία Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό ξυπνά για ακόμα μία φορά τη διαίσθηση σου σχετικά με τη ζωή ενός ατόμου που βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον σου. Μία κουβέντα μαζί του θα μπορούσε να σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τους προβληματισμούς του, αλλά αν καταφέρεις να κανονίσεις και ένα ταξίδι, τότε θα ανοιχτεί ένας νέος κόσμος μπροστά σου.

Newsbeast

Γενικά: Αν είσαι Ιχθύς, η σημερινή Πέμπτη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να κάνουν την είσοδό τους στον Σκορπιό, είναι μία μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Προσωπικά: Εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα να θυμάσαι πως η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες… Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πηγαίνουν πολύ καλά και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπορούν τώρα να πάνε μπροστά.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πηγαίνουν πολύ καλά και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπορούν τώρα να πάνε μπροστά.

Tlife.gr

Γενικά: Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο αισθηματικός τομέας μπορεί να συνδράμει θετικά αυτήν την περίοδο δίνοντάς σας ενέργεια και ευχάριστες στιγμές. Οι υπερβολές που έχετε κατά καιρούς, στην συναισθηματική σας έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπο σας. Προτιμήστε τον ήρεμο διάλογο για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα για τους αδέσμευτους είναι ιδιαίτερα ευχάριστα αρκεί να το θέλουν.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
23:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
23:30
ΝΤΕ ΓΚΟΛ
Σειρά
ΝΕΡΙΤ
23:30
ΜΠΑΣΚΕΤ: EUROLEAGUE
Αθλητική εκπομπή
MTV
23:10
SCRUBBING IN
Άλλο
Mega Channel
22:50
ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ
Σειρά
ANT1
22:05
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Αθλητική εκπομπή
Alpha
22:00
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Μαγκαζίνο
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Ειδήσεις
MAD TV
22:00
HITS NON STOP
Μουσική εκπομπή
Star Channel
22:00Trailer
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Ταινία
Mega Channel
21:45
ΠΕΝΗΝΤΑ - ΠΕΝΗΝΤΑ
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
21:45
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Αθλητική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

16:45
Trailer
FRANCES HA
Ταινία
13:35
ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ
Ταινία
15:10
Trailer
Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ
Ταινία
11:40
ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ
Ταινία
07:35
ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΕΖ ΝΤ.
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα