Σήμερα 03.12.16  γιορτάζουν: 
 

 

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Ένα εκ γενετής πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί/ες Ιχθύες εκεί έξω είναι η ικανότητα να οργανώνουν το χρόνο τους ώστε να μπορούν να τον ισομοιράζουν ανάμεσα στην ερωτική ζωή (χρόνος με τον/την σύντροφο σου δηλαδή αν είσαι σε σχέση) και την κοινωνική (χρόνος για τους φίλους/ες). Καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται και στα δύο, ο προβληματισμός σου χτυπάει κόκκινο. Εκτός κι αν είσαι ελεύθερος/η. Τότε μπορείς εύκολα να πάρεις έναν/μια ομοιοπαθή φίλο/η και να βγείτε να φλερτάρετε σήμερα.

Pathfinder.gr

Γενικά: Την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς φέρνει το Σάββατο μέχρι το βραδάκι, ενώ μπορεί να πάρετε μέρος και σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες. Κατόπιν αναμένεται να υπάρξει διάθεση για απόσυρση και φυγή, ενώ θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε περισσότερο. Ένα διήμερο με πιθανές καλές επαγγελματικές εξελίξεις και αναγνώριση.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτό το διάστημα ευνοούνται όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση. Θα είστε περισσότερο αναλυτικός και προσεκτικός στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε, σχεδόν σε ότι αναλαμβάνετε.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς αναλόγως και η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι, για να τα βγάλεις πέρα. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος μην απογοητευτείς. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις. Αγαπητέ Υχθύ, πότε έρχεται αυτό το πρόσωπο; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση!   Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.   --

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος μην απογοητευτείς. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις. Αγαπητέ Υχθύ, πότε έρχεται αυτό το πρόσωπο; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση!   Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.

Tlife.gr

Γενικά: Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα βγάλετε ανασφάλειες και φοβίες για την πορεία της σχέσης σας. Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
13:30
ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ
Ταινία
TV Μακεδονία
13:30
ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ
Αθλητική εκπομπή
Βουλή
13:30
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ
Σόου
ΕΡΤ 1
13:30
EUROPE
Σόου
ΕΡΤ 2
13:30
ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Άλλο
ANT1
13:00
ANT1 NEWS
Ειδήσεις
Alpha
13:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
Kontra Channel
13:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
MTV
13:00
EURO TOP CHART
Σόου
Mega Channel
13:00
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Άλλο
MAD TV
12:00
MAD TOP 20 WEEKLY COUNT
Σόου
E TV
09:50
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα