GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Μέρες σαν τη σημερινή λες στον εαυτό σου: «Δεν θα καταφέρω να του/της μιλήσω ποτέ! Θα συνεχίσω να τον/την βλέπω μπροστά μου συνεχώς, να το παίζω φίλος/η του/της και δεν θα βγάζω κουβέντα! Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου ΤΙ θέλω!!» +.; Κόλαση να ανήκεις στους Ιχθύς τελικά.

Pathfinder.gr

Γενικά: Η κακή κι επιπόλαια κρίση του ζωδίου σας βγαίνει πιο έντονα στην επιφάνεια με την αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις αυταπάτες, τα ψέματα, τις υπερβολές και την αφέλεια. Ωστόσο είναι μια χιουμοριστική όψη. Το διήμερο θα είναι ερωτικό, με ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι.

Protothema.gr

Γενικά: Μετά από μια ημέρα δυσκολιών σε σχέση με την ενασχόλησή σας, την εργασία σας ή κάποιων προβλημάτων υγείας σήμερα έρχεται η σειρά της αξιολόγησης και τακτοποίησης των προσωπικών σχέσεων. Η αλληλεπίδραση και η διαίσθησή σας θα βοηθήσουν να επεράσετε κάποια προσωπική προκατάληψη για κάποιους άλλους.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Στην σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Απόφυγε να αναπτυχθείς σε συζητήσεις για θέματα που έχουν περάσει και έχουν ξεχαστεί πια

Επιχειρηματικά: Αρχίζεις σιγά-σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στην δουλειά σου. Επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι κινήσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλό Σαββατοκύριακο, φίλοι Ιχθύεςι! Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε, για να μην απογοητεύσετε κοντινούς σας ανθρώπους. Οσοι από σας έχετε ήδη μια σταθερή σχέση, θα χρειαστεί να αλλάξετε πολλά πράγματα.

Agelioforos.gr

Γενικά: Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά, γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις με άτομα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Προσωπικά: Στην σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Απόφυγε να αναπτυχθείς σε συζητήσεις για θέματα που έχουν περάσει και έχουν ξεχαστεί πια

Επιχειρηματικά: Αρχίζεις σιγά-σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στην δουλειά σου. Επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι κινήσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Oroskopos.gr

Γενικά: Πολύ πιθανόν, τον τελευταίο καιρό να είχατε διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις και μεταβολές. Ωστόσο, σήμερα αποφασίζετε να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας. Έτσι, παίρνετε χαρτί και μολύβι για να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια και σχολαστικότητα τις νέες σας δραστηριότητες και χόμπι. Από το απόγευμα όμως φροντίστε να μην δίνετε υπερβολικές υποσχέσεις τις οποίες δεν είστε σε θέση να τηρήσετε. Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astro4u.gr

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, μίλα σήμερα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματικότητα, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να περάσουν χωρίς να κάνεις κάτι. Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητά τους και αν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Προσωπικά: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να περάσουν χωρίς να κάνεις κάτι. Επαγγελματικές Προβλέψεις Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητά τους και αν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητά τους και αν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Tlife.gr

Γενικά:   Σχέδια  που είχατε  από το  περασμένο  φθινόπωρο  και καθυστερούσαν τώρα  έρχονται  στο προσκήνιο και μπορούν  να  πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα πρόσωπα. Κεραυνοβόλοι έρωτες, γάμοι αλλά και χωρισμοί δεν αποκλείονται ανάλογα την περίπτωση. Πίεση και εξαντλητικά ωράρια διαφαίνονται για εσάς τους Ιχθύες αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην υπερβάλετε προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
04:45
ΘΥΡΙΔΑ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΗΣ
Ειδήσεις
ΝΕΡΙΤ
04:20
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Ειδήσεις
Star Channel
04:15
Τρελό θηριοτροφείο: ταξίδι αποφοίτησης
Ταινία
Mega Channel
04:00
HAWTHORNE
Σειρά
TV Μακεδονία
04:00
MAGIC CITY
Σειρά
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
ΣΚΑΪ
03:30
JOIN US
Μαγκαζίνο
ANT1
03:15
Trailer
ΚΑΡΜΑ
Ταινία
Βουλή
02:30
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
MTV
02:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

07:30
Trailer
ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ
Ταινία
10:55
Trailer
ΖΑΡΙΑ, ΠΟΚΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
Ταινία
13:25
Trailer
FREE BIRDS: ΟΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ
Ταινία
09:20Trailer
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ταινία
17:30Trailer
ΑΜΕΡΙΚΑ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα