Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Ένα από τα μεγαλύτερα διλλήματα στη κοινωνική σου ζωή, το οποίο επανέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (όπως τις τελευταίες μέρες), είναι η επιλογή ανάμεσα στην συναισθηματική ασφάλεια (που είναι αντίβαρο στην έμφυτη κυκλοθυμία σου και τις περιόδους απομόνωσης που περνάς) και το ερωτικό ρίσκο (αυτό το φαντασμαγορικό συναίσθημα πως θα τολμήσω ένα άλμα στο κενό με την ελπίδα να προσγειωθώ σε μια εκστατική αγκαλιά). Και όταν έχεις διλλήματα, συνήθως τα κάνεις μαντάρα, κρατώντας τα πάντα σε εκκρεμότητα. Αποφάσισε!!

Pathfinder.gr

Γενικά: Δεν αποκλείονται κάποια έκτακτα έξοδα το πρωί, ή ορισμένα απρόοπτα σε διάφορες συναλλαγές, με την ασταθή σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, όμως μπορεί να υπάρξουν και απρόσμενα έσοδα. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη θα γίνει πιο επικοινωνιακή η διάθεση, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, συζητήσεις, και για διάβασμα.

Protothema.gr

Γενικά: Αν συνήθως είστε χαλαροί και σκόρπιοι στην αντιμετώπιση της ζωής, αυτή είναι μια ημέρα, που μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα στη δουλειά σας, με πολύ καλύτερη πειθαρχία. Αν συνήθως είστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας, τότε μάλλον θα δουλεύετε με υπερβολική αφοσίωση, και με σχεδόν ανεξέλεγκτο πείσμα.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα Τρίτη, 23 Μαΐου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Σήμερα θα συναντηθείς με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν ειλικρινά. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα από την καθημερινή σου ένταση θα είναι η μέρα αυτή. Συμφωνίες που θα γίνουν σήμερα θα έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, ενώ νομικές υποθέσεις παίρνουν θετική εξέλιξη. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφο σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις και μπες λιγάκι στη θέση των συναδέρφων σου. Η κοινωνικότητα σου μπορεί να φέρει ευκαιρίες και λύσεις. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και όσο κι αν σου φαίνεται αγγαρεία… αφιέρωσε χρόνο σε νέες συνεργασίες που σίγουρα θα σου αποφέρουν κέρδος. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφο σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις και μπες λιγάκι στη θέση των συναδέρφων σου. Η κοινωνικότητα σου μπορεί να φέρει ευκαιρίες και λύσεις. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και όσο κι αν σου φαίνεται αγγαρεία… αφιέρωσε χρόνο σε νέες συνεργασίες που σίγουρα θα σου αποφέρουν κέρδος. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις και μπες λιγάκι στη θέση των συναδέρφων σου. Η κοινωνικότητα σου μπορεί να φέρει ευκαιρίες και λύσεις. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και όσο κι αν σου φαίνεται αγγαρεία… αφιέρωσε χρόνο σε νέες συνεργασίες που σίγουρα θα σου αποφέρουν κέρδος. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΕΡΤ 2
10:45
ΒΟΤΑΝΑ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Άλλο
MAD TV
10:30
BRAND NEW CLIPS
Σόου
MTV
10:30
TEEN CRIBS 2
Άλλο
Mega Channel
10:10
BIG BANG
Παιδική εκπομπή
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Kontra Channel
10:00
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σόου
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα