Σήμερα 25.09.16  γιορτάζουν: 
 

 

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Στον πυρήνα σου (ναι αυτό το μικρό λαμπερό κομματάκι της συνείδηση σου) πιστεύεις σχεδόν ευλαβικά πως η ζωή επιφυλάσσει ευτυχία και όχι βάσανα. Ας είναι λοιπόν σήμερα η αισιοδοξία όχι η ασπίδα σου, αλλά η λόγχη σου! Επίθεση, όχι άμυνα!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ευχάριστα και ανέμελα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, και ειδικά το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για παιχνίδι, φλερτ, σπορ, εκδρομές, διασκέδαση και χαρούμενες δραστηριότητες. Ενασχόληση με τα παιδιά. Η Κυριακή θα δώσει έμφαση σε θέματα καθαριότητας και νοικοκυριού – καλή μέρα για τακτοποίηση. Ενασχόληση με διατροφή, υγεία, αλλά και με τα κατοικίδια.

Protothema.gr

Γενικά: Τα αισθήματά σας σήμερα ευαισθητοποιούνται. Η ενστικτώδης, αισθαντική σας φύση είναι πολύ δυνατή. Θα δείτε τον εαυτό σας να διακατέχεται από αισθήματα νοσταλγίας και συμπόνιας. Αναμνήσεις, αισθήματα και καταστάσεις που έχουν ξεχαστεί από παλιά, έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί να δείτε τον εαυτό σας, να γράφει ποίηση και να κλαίει στον κινηματογράφο, ακόμα κι αν συνήθως δεν το κάνετε αυτό. Είστε πολύ περισσότερο συναισθηματικά ευαίσθητοι, ενστικτώδεις και τρυφεροί σήμερα.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Εντάσεις ασυνεννοησία και γενικώς προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Παράλληλα φανείτε προσεκτικοί στην διαφύλαξη των χρημάτων σας και των πολυτίμων αντικειμένων από την πιθανότητα κλοπών γιατί όλα είναι πιθανά. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα που θα σας αναζοωγονήσουν.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
22:00
ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
22:00
PROFIL
Άλλο
MAD TV
22:00
MIXER
Σόου
MTV
22:00
RIDICULOUSNESS
Άλλο
TV Μακεδονία
22:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
Βουλή
22:00
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
Άλλο
ΕΡΤ 1
21:30
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Αθλητική εκπομπή
Mega Channel
21:00
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
21:00
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ
Σειρά
ΕΡΤ 2
21:00
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 3
21:00
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ντοκιμαντέρ

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα