Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Δεν υπάρχει εύκολη γιατρειά για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ακόμη χειρότερη όμως είναι η προσπάθεια να καλύψεις τις με πλασέμπο όπως οικονομική εξασφάλιση, καριέρα ή μια οικογένεια με κάποιον/α που προσφέρει επιταγές αντί για χάδια +. Να κάτι τέτοια περιστρέφονται στο μυαλό σου και νιώθεις σαν μετανάστης από τη χώρα της καρδιάς στη χώρα της σκληρότητας.

Pathfinder.gr

Γενικά: Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα και για ένα μήνα, σας βάζει σε μια περίοδο εσωστρεφή, στην οποία θα κλείσετε διάφορους κύκλους, ώστε όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας να ξεκινήσει ένας καινούργιος. Τώρα ο Ήλιος φωτίζει το υποσυνείδητό σας. Πιο ζωντανά όνειρα. Έμφαση σε τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα.

Protothema.gr

Γενικά: Αν και αυτή η χρονική ημέρα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, σας υποδεικνύει, ωστόσο τα πράγματα, που είναι αληθινά σημαντικά για σας. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν, πως έχουν δώσει μεγάλη σημασία σε υλικά αγαθά ή στις προσωπικές τους φιλοδοξίες, και συνειδητοποιούν πως οι προσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια ή η υγεία είναι πολύ σημαντικότερα.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που νιώθεις θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να την διοχετεύσεις στους τομείς που υστερούν. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα για συγκρούσεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή ένα φιλικό πρόσωπο θα ανακατευτεί σήμερα στη σχέση σου και ίσως να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση και, αν νομίζεις πως είναι απαραίτητο, να απομακρυνθείς από αυτό το άτομο, για να προφυλάξεις την αισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνος, πολύ πιθανό σήμερα να επανέλθει στη ζωή σου ένα άτομο του παρελθόντος. Για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2017, κάνε κλικ στο . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου σήμερα, η υπευθυνότητα και η συνέπεια είναι τα δύο χαρακτηριστικά, που θα αποβούν σωτήρια προκειμένου να τα βγάλεις πέρα με δυσκολίες, που θα κάνουν την εμφάνισή τους στον επαγγελματικό σου χώρο. Προσπάθησε να μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που θα αφορά οικονομικά θέματα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.   --

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή ένα φιλικό πρόσωπο θα ανακατευτεί σήμερα στη σχέση σου και ίσως να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση και, αν νομίζεις πως είναι απαραίτητο, να απομακρυνθείς από αυτό το άτομο, για να προφυλάξεις την αισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνος, πολύ πιθανό σήμερα να επανέλθει στη ζωή σου ένα άτομο του παρελθόντος. Για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2017, κάνε κλικ στο . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου σήμερα, η υπευθυνότητα και η συνέπεια είναι τα δύο χαρακτηριστικά, που θα αποβούν σωτήρια προκειμένου να τα βγάλεις πέρα με δυσκολίες, που θα κάνουν την εμφάνισή τους στον επαγγελματικό σου χώρο. Προσπάθησε να μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που θα αφορά οικονομικά θέματα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου σήμερα, η υπευθυνότητα και η συνέπεια είναι τα δύο χαρακτηριστικά, που θα αποβούν σωτήρια προκειμένου να τα βγάλεις πέρα με δυσκολίες, που θα κάνουν την εμφάνισή τους στον επαγγελματικό σου χώρο. Προσπάθησε να μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που θα αφορά οικονομικά θέματα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Tlife.gr

Γενικά: Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Η προσοχή σας είναι στράμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε να μην απωθήσετε πρόσωπα αγαπημένα που θέλετε να είναι κοντά σας. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
09:30
MY SUPER SWEET 16
Σόου
ΕΡΤ 2
09:30
MASTERS OF RICE
Άλλο
Star Channel
09:00
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ
Παιδική εκπομπή
Βουλή
09:00
ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Σόου
ΕΡΤ 3
09:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
Σόου
Mega Channel
08:50
ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Σειρά
TV Μακεδονία
08:30
ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Άλλο
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
ΕΡΤ 1
08:00
ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ
Σόου
ANT1
07:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σόου
E TV
07:00
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα