Σήμερα 02.09.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Πολλοί/ες αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είσαι κανένας/καμία καταθλιπτικός/η και αδυνατείς να νιώσεις ευτυχισμένος/η και αισιόδοξος/η. Πώς να πιστέψεις όμως στην αισιοδοξία όταν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις; Σήμερα έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πεις πως δεν αντέχεις άλλο. Μόνο για σήμερα όμως. Από αύριο πάλι στη μάχη, σύμφωνοι;

Pathfinder.gr

Γενικά: Κοινωνικός και αρκετά καλός θα είναι ο Σεπτέμβριος, ο οποίος θα ευνοήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η θετική όψη Δία-Ουρανού θα φέρει απρόσμενα έσοδα κι επιτυχίες επαγγελματικές. Στο δεύτερο μισό του μήνα ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις και τη σύγχυση – φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε λάθος καταστάσεις.

Protothema.gr

Γενικά: Πολύ συχνά θα νιώθετε την παρόρμηση να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, είτε αυτό λέγεται σχέση ή ενασχόληση ή πρόσωπο ή μια οικογένεια που θα θέλατε να γνωρίσετε πολύ καλύτερα, να επισκεφθείτε ένα τόπο που δεν έχετε ξαναδεί ή να μαθαίνετε πράγματα για κάποιον τομέα που είναι εντελώς καινούργιος για σας. Ακόμα και αν σας φαίνεται κάτι ασήμαντο, ακολουθήστε την παρόρμησή σας να εξερευνήσετε νέες εναλλακτικές λύσεις, γιατί θα σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο, για να σώσεις την σχέση σου.

Επιχειρηματικά: Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στην δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλή εβδομάδα και καλό μήνα, φίλοι Ιχθύες. Ηρθε ο καιρός να απαλλαγείτε από όλα όσα σας προβλημάτιζαν τόσο καιρό. Αναζητήστε με ψυχραιμία λύσεις. Αφιερώστε, όμως, λίγο χρόνο στο σύντροφό σας και δείξτε του ενδιαφέρον. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας. 

Agelioforos.gr

Γενικά: Από σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα εχέγγυα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι υποδειγματική. Φρόντισε απόψε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Προσωπικά: Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Επιχειρηματικά: Απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες, γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ημέρα σε οδηγεί κατευθείαν στα δύσκολα, αφού σε βάζει στη διαδικασία να αφήσεις πίσω σου σκέψεις και έννοιες και να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα επαγγελματικού ή οικογενειακού ενδιαφέροντος. Γίνε σαφής, αλλά μην πέσεις στην παγίδα να αγνοήσεις και κάποια σημάδια από τους γύρω σου σχετικά με την ανάγκη να χαλαρώσεις κάποια στιγμή που αυτά που λέγονται είναι στα πλαίσια του αστείου.

Newsbeast

Γενικά: Η περίοδος που διανύετε είναι γόνιμη και αν περιορίσετε τη τάση σας για περιττά έξοδα, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι. Στα οικονομικά σας, όσοι είσαστε χωρίς δουλειά, υπάρχουν προυποθέσεις να κλείσετε μια συμφωνία προς το τέλος της βδομάδας. Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα