×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Ιχθύ, μήπως έχει ξεχάσει τι σημαίνει «κάνω κάτι για εμένα χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανένα/καμιά»; Ακόμη κι αν είσαι σε σχέση ή αν μένεις με τους δικούς σου, είναι μια μέρα που πρέπει να νιώσεις ελεύθερος/η από την επίβλεψη τους!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ομορφαίνει και βελτιώνει την καθημερινότητά σας αυτές τις μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ κάνει πιο άνετες και τις εργασιακές συνθήκες. Απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα και ανέσεις της ζωής. Πιθανοί έρωτες κι επανασυνδέσεις μέσα στο χώρο εργασίας ή με άτομα απ' τη δουλειά. Οικονομικές απολαβές. Βελτίωση σε υγεία και διατροφή.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή την ημέρα μια έντονη αντικειμενικότητα σας χαρακτηρίζει και η διάθεση και οι συναισθηματικές σας επιθυμίες αποκτούν προτεραιότητες σε σχέση με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον σας ίσως είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσετε κάποια επαγγελματικά σχέδια ή στο να θέσετε κάποιες βάσεις στο να πετύχουν κάποιοι παλαιότεροι στόχοι. Παρόλο που δεν είναι μια καλή ημέρα για σημαντικές αποφάσεις η διαίσθησή σας θα είναι σε θέση στο να σας οδηγήσει στο να κάνετε ελάχιστα λάθη. Αποφύγετε την υπερβολική ευαισθησία σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων (Επαγγελματικές ευκαιρίες ή αναγνώριση για κάποια ξεχωριστή σας ιδιότητα ή πράξη).

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Θα επιτύχεις την ισορροπία και την ηρεμία στα αισθηματικά σου. Βγάλε στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα πρέπει προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και σε συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: Ηρεμήστε και συγκρατήστε τα νεύρα σας σήμερα γιατί μπορεί να διαταράξετε σχέσεις ετών χωρίς λόγο. Στα αισθηματικά σας όλα πάνε πολύ καλύτερα. Είναι καιρός να συζητήσετε με το σύντροφό σας για το μέλλον της σχέσης σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί (ο Ερμής στο ζώδιό σου), μπορείς να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που επείγουν ώστε να πάψουν να σε προβληματίζουν. Έχεις ένα πολύ καλό όραμα για το μέλλον, οπότε φρόντισε να τελειώνεις με καταστάσεις που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου, ώστε να οδεύσεις στην επιτυχία.

Προσωπικά: Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του πεις αυτά που νιώθεις. Βγάλε στην επιφάνεια τον έντονο ερωτισμό σου και θα περάσετε πάρα πολύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί με τις καλές επιρροές του Ερμή στο ζώδιό σου σε περιμένει μια νέα γνωριμία που θα είναι πολύ καλή.

Επιχειρηματικά: Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά, κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Oroskopos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις από κάποιο άτομο που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, ότι σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο, και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ό,τι δεν αξίζει!  Απόκτησε μοναδικά ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινή έκπτωση 20% από το ilovezen.gr! Αισθηματικές Προβλέψεις Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Για να δώσεις ένα καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα σας έφερνε πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η στασιμότητα της περιόδου τελειώνει και η μέρα θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Μάθε πώς πρέπει να δράσεις. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Ιχθύ έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.   --

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Για να δώσεις ένα καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα σας έφερνε πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η στασιμότητα της περιόδου τελειώνει και η μέρα θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Μάθε πώς πρέπει να δράσεις. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Ιχθύ έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Φίλε Ιχθύ έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.

Tlife.gr

Γενικά: Αποφύγετε όμως να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση επαγγελματικού χαρακτήρα αυτήν την περίοδο. Εκμεταλλευτείτε  αυτό  το  διάστημα  για  να  τακτοποιήσετε  εκκρεμότητες  ή  να  κάνετε  συμφωνίες  γύρω  από οικονομικά ζητήματα. Η τύχη θα είναι με μέρος σας , καθώς θα παρουσιαστούν κάποια άτομα που θα εκτιμήσουν το έργο σας και θα σας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους. Καλό θα είναι να ζητήσετε τη βοήθεια των συναδέλφων σας, γιατί δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα μόνοι σας. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
22:45
ΤΑΜΑΜ
Σειρά
Alpha
22:45
WORLD PARTY
Ντοκιμαντέρ
TV Μακεδονία
22:30
TOUCHED BY AN ANGEL
Σειρά
Mega Channel
22:20
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
Σειρά
ΣΚΑΪ
22:15
CSI: MIAMI ΙΧ
Σειρά
MAD TV
22:10
FACEBOOK TV
Μουσική εκπομπή
Star Channel
22:10
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ταινία
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Ειδήσεις
MTV
22:00
SNACK-OFF
Άλλο
Βουλή
22:00
ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

06:40
EYEWITNESS
Ταινία
13:30
NEED FOR SPEED
Ταινία
08:10
ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ
Ταινία
11:05
ΓΚΛΟΡΙΑ
Ταινία
15:50
Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΟΣ ΣΠΙΒΕΤ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα