Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Και η παραμικρή αλλαγή στα οικονομικά σου πλάνα, ακόμη και το μικρότερο έξοδο που προκύπτει εκ του μηδενός αυτές τις μέρες είναι ικανά να σε κάνουν έξω φρενών. Και το κακό ξέρεις ποιο είναι; Ξεσπάς τόσο σπάνια που όταν έρχεται αυτή η στιγμή, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε ηρεμήσει.

Pathfinder.gr

Γενικά: Κυρίως στα οικονομικά σας και σε θέματα αποκτημάτων θα δώσει έμφαση ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή χρημάτων ή αντικειμένων. Μια περίοδος με αγορές, πωλήσεις και άλλες οικονομικές κινήσεις. Παράλληλα θα είναι εποχή που θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή και τις αισθήσεις.

Protothema.gr

Γενικά: Επανάσταση και ανεξαρτησία είναι τα θέματα κλειδιά, γι' αυτή τη χρονική ημέρα. Είστε ανυπόμονοι και μάλλον παράτολμοι κατά καιρούς και κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Αισθάνεστε σαν να ακολουθούσατε το πλήθος, για πάρα πολύ καιρό και σήμερα αναζητάτε έναν πιο υπεύθυνο, αυθόρμητο και δημιουργικό τρόπο ζωής. Είναι επίσης πιθανόν, να αναμειχθείτε σε κάποια μορφή κοινωνικής δραστηριότητας. Είστε ιδιαίτερα επαναστατικοί απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής καταπίεσης ή τυραννικής εξουσίας.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Σήμερα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, τα πράγματα στη ζωή σου κυλούν ομαλά και ευχάριστα. Αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και ως συνέπεια σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Πρόσεχε πολύ άτομα που έχεις δίπλα σου και που μπορεί να σου στήνουν παγίδες. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να βλέπεις τα πράγματα πιο απλά και αισιόδοξα. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αρκετά. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα ετοιμάσου να μπεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, οφείλεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τις δυνάμεις σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για απρόοπτα έξοδα, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός πλάνου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να βλέπεις τα πράγματα πιο απλά και αισιόδοξα. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αρκετά. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα ετοιμάσου να μπεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, οφείλεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τις δυνάμεις σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για απρόοπτα έξοδα, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός πλάνου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, οφείλεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τις δυνάμεις σου και να μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για απρόοπτα έξοδα, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός πλάνου. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
16:00
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 2
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
16:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
16:00
LOCA REPORT
Ειδήσεις
MTV
16:00
MTV CRIBS 16
Άλλο
ΕΡΤ 1
16:00
ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ
Σόου
ΕΡΤ 2
16:00
ΣΑΡΑ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΑΒΟΝΛΙ 5
Σειρά
Mega Channel
15:50
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ
Παιδική εκπομπή
E TV
15:45
TATIANA LIVE
Άλλο
ANT1
15:00
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
15:00
SHOPPING STAR
Σόου
TV Μακεδονία
13:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα