Σήμερα 06.02.16  γιορτάζουν: 
 

 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Ιχθύ, ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τη μετωπική σύγκρουση με τον/την προϊστάμενο/η σου σήμερα είναι να μην είσαι εριστικός/η και να μην δίνεις συνέχεια στις παρατηρήσεις του/της. Μια μέρα είναι, κάνε υπομονή κι εσύ!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα προκαλεί αυτές τις μέρες η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, που θα λειτουργεί και το Σαββατοκύριακο, ενώ ξεκαθάρισμα ίσως κάνετε και σε επαφές σας μέσα από το διαδίκτυο και τα social media. Ωστόσο έρχονται στη ζωή σας και ορισμένα άτομα με τους ίδιους σκοπούς με εσάς – σχέσεις ουσίας.

Protothema.gr

Γενικά: Είναι μια ημέρα απομόνωσης, ησυχίας, σκεπτικισμού και ξεκούρασης. Ισως είστε καταβεβλημένοι, προς το παρόν εξαιτίας των δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σας και σας στερούν το δικαίωμα να επέμβετε και να τις σταματήσετε. Οι άλλοι ίσως σας κατακρίνουν ή ίσως δείξουν κάποια συναισθηματική ψυχρότητα απέναντι των προβλημάτων σας αυτή την ημέρα (Πιθανότητα χωρισμού από την/τον σύντροφο ή την μητέρα. Μια ημέρα μοναξιάς. Αντικοινωνικότητα).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις. Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων. Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί η πίεση που έχετε και οι δύο στα επαγγελματικά σάς έχει φορτίσει πολύ και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να είσαι συνετός και να μην προκαλείς, χωρίς ουσιαστικά να σε ενδιαφέρει κάποια ή κάποια. Άνοιξε τα πανιά σου για αλλού και μην παιδεύεις ανθρώπους, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς. Πώς θα περάσεις το αποψινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τις συνθήκες και τις καταστάσεις που σου δημιουργούν προβλήματα, σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ή σε στεναχωρούν. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί η πίεση που έχετε και οι δύο στα επαγγελματικά σάς έχει φορτίσει πολύ και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να είσαι συνετός και να μην προκαλείς, χωρίς ουσιαστικά να σε ενδιαφέρει κάποια ή κάποια. Άνοιξε τα πανιά σου για αλλού και μην παιδεύεις ανθρώπους, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς. Πώς θα περάσεις το αποψινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τις συνθήκες και τις καταστάσεις που σου δημιουργούν προβλήματα, σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ή σε στεναχωρούν. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τις συνθήκες και τις καταστάσεις που σου δημιουργούν προβλήματα, σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ή σε στεναχωρούν. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.

Tlife.gr

Γενικά: Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε όμως μήπως μέσα στο κλίμα των ριζικών αλλαγών αδικήσετε κάποια πρόσωπα και κάνετε λάθος εκτιμήσεις.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα