GR RS CY
  Σήμερα 23.10.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Πολλοί/ες Ιχθύες εκεί έξω παίζουν επικίνδυνα με την προοπτική να παραδοθούν σε παράνομες/αλλόκοτες ερωτικές επιλογές, παραδομένοι/ες απόλυτα στο ένστικτο τους. Στο έχω ξαναπεί, αισθάνεσαι πως απουσιάζει το πάθος από τη ζωή σου και η απουσία αυτή δεν αντέχεται μέρες σαν τη σημερινή +.;

Pathfinder.gr

Γενικά: Θ' αυξήσει την ζωτικότητα, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας η διέλευση του Ήλιου απ' τον Σκορπιό, κι έτσι ανοίγει ένας μήνας πιο ζωντανός. Στο διάστημα αυτό η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στις σπουδές, σε νομικά ζητήματα και σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Διάβασμα, συγγραφή, φιλοσοφία.

Protothema.gr

Γενικά: Αναπάντεχες αναστατώσεις και αλλαγές συμβαίνουν σήμερα. Μπορεί ξαφνικά να μετακομίσετε, να αλλάξετε δουλειά, ή να κάνετε άλλες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ωστόσο, να προσέχετε να μην είστε υπερβολικά παρορμητικοί.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Ο Άρης από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία με το ταίρι σου, για να λύσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η διάθεσή σου αυτή την περίοδο θα είναι πολύ καλή και ξαφνικά θα κάνεις και την γνωριμία που ήθελες.

Επιχειρηματικά: Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην δουλειά σου, αλλά φρόντισε και να τελειώνεις και κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις το άγχος που είναι μεγάλο.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: «Οταν πηγαίναμε μαζί σχολείο / καθόσουνα στο διπλανό γραφείο / κι όταν μου έδινες το βιβλίο / μου ’λεγες σ’ αγαπώ». Αυτά, όταν ήσασταν μικροί. Διότι ούτε η δουλειά είναι σχολείο ούτε το γραφείο θρανίο. Προσοχή!

Agelioforos.gr

Γενικά: Η αυτοπεποίθησή σου περνάει διακυμάνσεις αυτήν την περίοδο και αυτό σου προκαλεί αμηχανία. Είσαι σε σύγχυση και αυτό σε οδηγεί σε μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, που προβληματίζει και εσένα, αλλά και τους γύρω σου. Συγκέντρωσε την προσοχή σου σε αυτά που είναι όντως σημαντικά και αξιολόγησε τις προσπάθειες και την πορεία σου με αντικειμενικότητα, για να βρεις μια ισορροπία.

Προσωπικά: Σήμερα προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά κάνε συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Oroskopos.gr

Γενικά: Θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ώστε να αποσαφηνίσεις αν είσαι σε θέση να πραγματοποιήσεις αυτό το ταξίδι που έχεις κατά νου. Στον ερωτικό τομέα, καλό θα ήταν να μιλήσεις ειλικρινά με την άλλη πλευρά για να ανακαλύψεις κατά πόσο ισχύουν κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου ή είναι απλά εικασίες και τίποτα περισσότερο.

Newsbeast

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να σταθείς δίπλα στους δικούς σου ανθρώπους. Σε χρειάζονται και ίσως τα προβλήματά τους είναι μεγαλύτερα από τα δικά σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι όσο πιο φιλικός και στοργικός γίνεται απέναντι τους. Σε γενικές γραμμές, η μέρα είναι αρκετά καλή και να ξέρεις ότι σε λίγο όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να μην πάρεις τώρα αποφάσεις, που μπορεί να ακυρώσουν βασικά σου κεκτημένα.

Προσωπικά: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή μέρα μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τη σχέση σου, αλλά αν δεις τα πράγματα κι από την πλευρά του συντρόφου σου, θα πάρεις τις απαντήσεις σου, χωρίς να μπλέξεις σε δυσάρεστες συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις διενέξεις και τους διαπληκτισμούς. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι έχεις όλους τους καλούς οιωνούς στο πλευρό σου, για να γνωρίσεις το άτομο εκείνο που θα συνάψεις σχέση μαζί του. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, απόφυγε σήμερα τις εντάσεις και μη δίνεις συνέχεια σε σχόλια, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Σε κάθε περίπτωση, μην κλείσεις συμφωνίες και δώσε προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα που θα σου προταθούν. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοια…   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, απόφυγε σήμερα τις εντάσεις και μη δίνεις συνέχεια σε σχόλια, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Σε κάθε περίπτωση, μην κλείσεις συμφωνίες και δώσε προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα που θα σου προταθούν. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοια…

Tlife.gr

Γενικά: Επίσης, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα ορισμένες προτάσεις που θα σας γίνουν και να παρασυρθείτε πάνω στον ενθουσιασμό σας και κάνετε βιαστικές κινήσεις. Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν σε κούραζαν. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από άγχος και πίεση. Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον θα περάσουν κάποια κρίση και θα προκύψουν ζητήματα από το παρελθόν, όπου θα πρέπει άμεσα να τα διευθετήσετε. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος για να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα