Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Όχι άλλο κάρβουνο! Πως περιμένεις νΆ αλλάξει κάτι στα ερωτικά σου αν δεν αποφασίσεις τι θες τελικά; Τρυφερότητα; Περιπέτεια; Εξασφάλιση; Διάρκεια; Έξαψη; Λειτουργική καθημερινότητα; Συγνώμη αλλά η απάντηση «Τα θέλω όλα!» είναι εφηβική αφέλεια και όχι ενήλικη συμπεριφορά.

Pathfinder.gr

Γενικά: Κοινωνική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες. Νωρίς το πρωί ίσως παρουσιαστούν κάποιες δύστροπες συμπεριφορές, όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι αρκετά καλή για την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα να εξερευνήσετε νέους δημιουργικούς τρόπους, ιδιαίτερα εκείνους, που απαιτούν περισσότερο αυθορμητισμό και εκμετάλλευση. Ενα νεανικό πνεύμα ελευθερίας και παρορμητισμού προσπαθεί σήμερα να βγει στην επιφάνεια.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Φίλε Ιχθύ, ρίξε τους τόνους και μη φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Και αν ακόμη δεν είναι διαθέσιμοι, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να σου φέρουν θετικά αποτελέσματα. Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφός σου, φίλε Ιχθύ, είναι δίπλα σου για να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου. Μην τον απομονώνεις από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει. Έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, κράτησε όλα όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και μην τα λες σε άτομα, τα οποία ακόμη δε σου έχουν αποδείξει ότι μπορείς να τα εμπιστεύεσαι. Οι ιδέες σου θα είναι όντως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και την κατάλληλη στιγμή θα μπορέσεις να τις προωθήσεις στους ανωτέρους σου. Οικονομικά, κινήσου με σύνεση γιατί αλλιώς πολύ γρήγορα θα μείνεις ταπί και ψύχραιμος. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.   --

Προσωπικά: Ο σύντροφός σου, φίλε Ιχθύ, είναι δίπλα σου για να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου. Μην τον απομονώνεις από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει. Έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, κράτησε όλα όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και μην τα λες σε άτομα, τα οποία ακόμη δε σου έχουν αποδείξει ότι μπορείς να τα εμπιστεύεσαι. Οι ιδέες σου θα είναι όντως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και την κατάλληλη στιγμή θα μπορέσεις να τις προωθήσεις στους ανωτέρους σου. Οικονομικά, κινήσου με σύνεση γιατί αλλιώς πολύ γρήγορα θα μείνεις ταπί και ψύχραιμος. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, κράτησε όλα όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και μην τα λες σε άτομα, τα οποία ακόμη δε σου έχουν αποδείξει ότι μπορείς να τα εμπιστεύεσαι. Οι ιδέες σου θα είναι όντως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και την κατάλληλη στιγμή θα μπορέσεις να τις προωθήσεις στους ανωτέρους σου. Οικονομικά, κινήσου με σύνεση γιατί αλλιώς πολύ γρήγορα θα μείνεις ταπί και ψύχραιμος. Νέα ημερήσια στήλη ταρώ από το Myastro.gr.

Tlife.gr

Γενικά: Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Μην διστάσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
13:30
TV QUIZ
Σόου
MTV
13:30
DISASTER DATE
Σόου
Mega Channel
13:10
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Παιδική εκπομπή
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Άλλο
MAD TV
13:00
ALL NEW MIXER
Σόου
TV Μακεδονία
13:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
13:00
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
Άλλο
ΕΡΤ 1
13:00
ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
Άλλο
E TV
12:50
LA BIRI BIRI
Άλλο
ΕΡΤ 2
12:30
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΞΥΠΝΗΜΑ
Ταινία
Star Channel
12:00
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Άλλο
Kontra Channel
11:00
TV SHOP
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα