×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Όσο κι αν σκέφτεσαι μόνος/η σου πιθανές λύσεις για τα κολλήματα/μπερδέματα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν πρόκειται να βρεις μια λύση που να σε ικανοποιεί. Γιατί; Μα πότε εμπιστεύθηκες 100% την κρίση σου για να το κάνεις τώρα; Αντίθετα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις κινητά, να κατεβάσεις σταθερά, να βγάλεις το PC από την πρίζα και να βγεις με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη και να ακούσεις τι θα σε συμβουλέψει.

Pathfinder.gr

Γενικά: Είναι καλή αυτή η Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα επικοινωνιακό κι ευχάριστο, με αρκετές συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις. Καλή εποχή για να προχωρήσετε σε επαφές και συμφωνίες που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν. Επίσης είναι καλή εποχή για να αρχίσετε ξανά κάποια μαθήματα ή σεμινάρια που είχατε αφήσει. Αρκετές μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια.

Protothema.gr

Γενικά: Μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα με το αυτοκίνητό σας ή με άλλες μηχανικές συσκευές. Ακόμα κι αν δεν εμφανιστεί κανένα πρόβλημα ή ευθύνη, θα δείτε πως σήμερα, δεν μπορείτε να ανοίξετε πόρτες. Αν ελπίζατε για κάποια προαγωγή, αύξηση μισθού, καλύτερη εργοδοσία, καινούργιο σπίτι, μακρόχρονες διακοπές, ή άλλη διέξοδος από την καθημερινή ρουτίνα και τους περιορισμούς της τρέχουσας ζωής σας, πιθανότατα να απογοητευτείτε. Η επέκταση είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή την ημέρα.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να διαταράξεις ισορροπίες σε πολύ σημαντικές σου σχέσεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου στο άτομο που θέλεις και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά σου επίσης πρέπει να τα αναδιοργανώσεις και να πειθαρχήσεις απόλυτα στο νέο πρόγραμμα που θα φτιάξεις, διαφορετικά θα πνιγείς στις υποχρεώσεις και δύσκολα θα έχεις την δυνατότητα να ξεμπλέξεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου στο άτομο που θέλεις και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά σου επίσης πρέπει να τα αναδιοργανώσεις και να πειθαρχήσεις απόλυτα στο νέο πρόγραμμα που θα φτιάξεις, διαφορετικά θα πνιγείς στις υποχρεώσεις και δύσκολα θα έχεις την δυνατότητα να ξεμπλέξεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά σου επίσης πρέπει να τα αναδιοργανώσεις και να πειθαρχήσεις απόλυτα στο νέο πρόγραμμα που θα φτιάξεις, διαφορετικά θα πνιγείς στις υποχρεώσεις και δύσκολα θα έχεις την δυνατότητα να ξεμπλέξεις.

Tlife.gr

Γενικά: Αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα, οι αστρολογικές τάσεις είναι άκρως ευνοϊκές. Εσείς που είστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες προς το τέλος της βδομάδας. Μια ευνοϊκή περίοδος προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή και τα παιδιά δεν αποκλείονται αυτό το διάστημα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, είσαστε έτοιμοι για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

E TV
10:15
Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΑΜΩΝ
Σειρά
ΕΡΤ 1
10:10
ON THE ROAD
Ντοκιμαντέρ
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
Kontra Channel
10:00
ΟΙΚΟ ΖΗΝ
Άλλο
MAD TV
10:00
HITS NON STOP
Σόου
MTV
10:00
PLAIN JANE 3
Σόου
Mega Channel
10:00
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
10:00
Δάσκαλος για Γέλια και για Κλάματα
Σειρά
Βουλή
10:00
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ενημερωτική εκπομπή
ΕΡΤ 2
10:00
Κεντρική Αγορά: Γεύσεις της πόλης
Ντοκιμαντέρ
TV Μακεδονία
09:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα