×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: "Αν δεν οργανωθείς τώρα, δεν θα οργανωθείς ποτέ!" ακούς τη φωνή της συνείδησης σου να σου λέει ανά πέντε λεπτά, ενώ πληκτρολογείς κείμενα, στέλνεις mail, κλείνεις ραντεβού, μιλάς με τη μαμά στο τηλέφωνο και ψάχνεις που στο καλό έχεις αρχειοθετήσει εκείνο το τιμολόγιο... Και ένα μέρος του εαυτού σου αγχώνεται, ένα δεύτερο χαίρεται που ξαναθυμίζεις τον συνεπή επαγγελματικά εαυτό σου και ένα τρίτο (κλασικά) σκέφτεται "που χάθηκε ο έρωτας"... Καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αυτά βλέπεις πουθενά στο κοντινό μέλλον;

Pathfinder.gr

Γενικά: Εύνοια σε θέματα εργασίας και υγείας προσφέρει η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις στη δουλειά αλλά και η πιθανότητα να ξεκινάτε μια θεραπεία ή δίαιτα και διατροφή ή πρόγραμμα fitness που φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Άνετη κι ευτυχισμένη καθημερινότητα.

Protothema.gr

Γενικά: Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, ο ιδεαλισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σας θα αυξηθούν. Είναι πιθανό η πρακτικότητά σας να μην είναι και τόσο έντονη και γι’ αυτό μπορεί, προς στιγμή, να νιώσετε μπερδεμένος κυρίως, όταν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Σ’ αυτή την περίπτωση, εμπιστευθείτε τα συναισθήματα και τη διαίσθηση και αφήστε να γίνουν οδηγός σας, γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα να σας παραπλανήσουν.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: Σήμερα θα δοκιμαστείτε από πιέσεις και εντάσεις, γι’ αυτό προσοχή στο τι λέτε σε τρίτα πρόσωπα. Αν είστε αδέσμευτοι προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!

Agelioforos.gr

Γενικά: Προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς πολύ καλά προτού μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις που δεν τις περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον.

Προσωπικά: Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις ένα καλόΠρογραμματισμό, για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε έντονο άγχος. Ηρέμησε και σταθερά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να δεχτεί μία τονωτική ένεση σήμερα, αφού η προσέγγιση από ένα άτομο μοιάζει με εξομολόγηση που ανέμενες αρκετό καιρό να λάβει χώρα στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, δείξε πως μπορείς να μετατρέψεις τα ταλέντα σου σε δημιουργική απασχόληση, ώστε σε λίγες ημέρες από σήμερα να υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις ταχύτητα στην καριέρα σου.

Newsbeast

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος μπορεί να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα οικονομικά σας, δείχνουν ότι θα αυξηθεί το εισόδημα σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να χαλαρώσετε, βρίσκοντας τρόπους να αποβάλλετε το άγχος που έχετε για τα επαγγελματικά σας. Το καλοκαίρι υπόσχεται για εσάς ευχάριστες στιγμές τόσο με τον ερωτικό σύντροφο όσο και με τα παιδιά.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
04:30
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
Σειρά
TV Μακεδονία
04:30
JUST FOR LAUGHS
Μαγκαζίνο
ΣΚΑΪ
04:00
CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Άλλο
ANT1
03:45
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Σειρά
Alpha
03:45
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Σειρά
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
Star Channel
03:15
Trailer
THE BLEEDING HOUSE
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
03:10
ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο
MTV
02:00
SUMMER HITS
Μουσική εκπομπή
Βουλή
01:20
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

12:40
Trailer
CAPTAIN PHILLIPS
Ταινία
10:30
Trailer
DEJA VU: 4 ΗΜΕΡΕΣ 6 ΩΡΕΣ ΠΙΣΩ
Ταινία
08:30
Trailer
ΜΟΓΚΑΜΠΟ
Ταινία
15:00Trailer
ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ταινία
16:55Trailer
CARRIERS
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα