Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Από τη στιγμή που μπήκες τις τελευταίες μέρες στην διάθεση οριστικού κι αμετάκλητου ξεσκαρταρίσματος σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θέσε σαν κριτήριο διαγραφής κάποιου/ας από την επόμενη μέρα της ζωής σου, όχι το κατά πόσο ταιριάζεις ή όχι μαζί του/της, αλλά κατά πόσον ήταν συνεπής στο πέρασμα από τα λόγια στις πράξεις.

Pathfinder.gr

Γενικά: Πιθανόν να ξεκινά με μια θολούρα η μέρα, ενώ το πρωί θα πρέπει να προσέξετε και μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, όπως και κάποια ψέματα ή παρεξηγήσεις. Η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί σημαντικά όσο προχωρά η μέρα. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται σήμερα κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Πιο συναισθηματική και νοσταλγική μέρα.

Protothema.gr

Γενικά: Σήμερα είναι καλή ημέρα για να απολαύσετε ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ιδιαίτερα. Ο τρόπος ζωής σας είναι λιγότερο αγχώδης και φαίνεται πως θα ενοχλείστε λιγότερο από τις αναποδιές ή κάποια άτομα που με άλλες συνθήκες δεν θα τα ανεχόσασταν καθόλου. Η δημιουργική σας ικανότητα είναι σε καλό επίπεδο και ίσως νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν είχατε χρόνο μέχρι σήμερα να ασχοληθείτε με αυτές. Αφήστε αυτή την τάση σας να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας και το σημαντικότερο δείτε αν μπορείτε να συνεχίσετε αφού τελειώσει (αυτή η αστρολογική επιρροή).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Η αυξημένη σου κοινωνικότητα σήμερα θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ερχόμενος σε επαφή με αξιόλογα και ισχυρά άτομα. Εκμεταλλεύσου τες όσο μπορείς για να τακτοποιήσεις θέματα που μόνος σου δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς και να προχωρήσεις μπροστά. Το ηθικό σου θα ανέβει και θα είσαι πιο αισιόδοξος στο εξής. Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα θα κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με τον αγαπημένο σου, ώστε να ξέρετε που βαδίζετε και να φέρεστε ανάλογα. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον χώρο της δουλειάς σου όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Και στα οικονομικά σου όμως σημειώνεις πρόοδο, αφού οι προσπάθειες ανάκαμψης ευοδώνονται και θα πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Σήμερα θα κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με τον αγαπημένο σου, ώστε να ξέρετε που βαδίζετε και να φέρεστε ανάλογα. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον χώρο της δουλειάς σου όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Και στα οικονομικά σου όμως σημειώνεις πρόοδο, αφού οι προσπάθειες ανάκαμψης ευοδώνονται και θα πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη Προσωπικός Αριθμός

Επιχειρηματικά: Στον χώρο της δουλειάς σου όλα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Και στα οικονομικά σου όμως σημειώνεις πρόοδο, αφού οι προσπάθειες ανάκαμψης ευοδώνονται και θα πάρεις κάποιες βαθιές ανάσες.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα