×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Ιχθύ, σε παρακαλώ μην ονειροπολείς σήμερα όλη τη μέρα στη δουλειά. Ναι, το ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πράγματα που δεν σΆ ευχαριστούν, όμως δεν είναι λύση η απόρριψη και η φυγή.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ο ανάδρομος Άρης ξαναμπαίνει στον Σκορπιό, απ' όπου μέχρι τις 2/8 θα σας ωθήσει σε δυναμικές κινήσεις, αποφάσεις και ξεκινήματα σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Πιθανές όμως και ταλαιπωρίες στα παραπάνω. Εποχή ανοιγμάτων. Μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα είναι ανάδρομος, θα είναι και περίοδος επανασυνδέσεων.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα ωρίμανσης και εμβάθυνσης της προσωπικότητάς σας και των σχέσεών σας με τους άλλους. Εχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε με τους άλλους, με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και βάθος απ’ ότι συνήθως. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για μια συζήτηση εκ βάθους καρδιάς με οποιονδήποτε, όπου μοιράζεστε βαθύτερα αισθήματα και ιδέες που συνήθως κρατάτε κρυμμένα.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις από κάποιο άτομο, που ούτε καν θα φανταζόσουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή ότι σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ό,τι δεν αξίζει! Αισθηματικές Προβλέψεις Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα σήμερα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα έφερνε τον έναν πιο κοντά στον άλλο. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η στασιμότητα της περιόδου τελειώνει και η μέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ποιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Ιχθύ, έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία, θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.   --

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα σήμερα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα έφερνε τον έναν πιο κοντά στον άλλο. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η στασιμότητα της περιόδου τελειώνει και η μέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ποιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Φίλε Ιχθύ, έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία, θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Φίλε Ιχθύ, έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία, θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.

Tlife.gr

Γενικά: Ασχοληθείτε με την καριέρα σας τώρα που οι αστρολογικές τάσεις είναι ευνοϊκές. Εξαπατήσεις,  ψευδαισθήσεις  και  λάθη  είναι  πολύ  πιθανόν  να  προκύψουν  στον  επαγγελματικό  σας  τομέα  αυτήν  την  περίοδο. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση, αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Μερικές φορές δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς δικών σας ανθρώπων σας αναστατώνουν. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
05:00
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Άλλο
Mega Channel
05:00
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
Σειρά
Star Channel
05:00
ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Σόου
TV Μακεδονία
05:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
05:00
ΟΔΟΣ ΑΝΘΕΩΝ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 3
05:00
ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σόου
ANT1
03:45
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Παιδική εκπομπή
MTV
03:45
ONLY HITS
Σόου
ΕΡΤ 1
03:20
ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σόου
E TV
02:30
NAMASTE
Άλλο
Βουλή
01:15
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Άλλο
MAD TV
01:00
MIXER
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα