×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: '; s+= ' '; s += ' ' + google_ads[0].line1 + ' '; s+= ' ' + google_ads[0].line2 + ' ' + google_ads[0].line3 + ' '; s+= ' ' + google_ads[0].visible_url + ' '; s+= ' '; } else if (google_ads.length 1) { s += ' Προβεβλημένες καταχωρίσεις '; s+= ' '; for(i = 0; i ' + google_ads[i].line1 + ' '; s+= ' ' + google_ads[i].line2 + ' ' + google_ads[i].line3 + ' '; s+= '

Pathfinder.gr

Γενικά: Οι θετικές όψεις της Σελήνης το πρωί του Σαββάτου ίσως φέρουν ανέλπιστα έσοδα και καλές εξελίξεις στην εργασία. Γενικά θα είναι ένα διήμερο παραγωγικό, μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, γιατί κατόπιν η εστίαση της προσοχής θα περάσει στις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Κρόνου σταθεροποιεί τους δεσμούς.

Protothema.gr

Γενικά: Μπορεί σήμερα να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας ή να περάσατε στο αντίθετο άκρο και να υποφέρετε από αυταπάτες και μεγαλομανία. Και στις δύο περιπτώσεις, οι φανταστικές και οι ιδεαλιστικές ιδέες του εσωτερικού σας δυναμικού συγκρούονται με την πραγματικότητα, του τι έχετε κάνει στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε παράλογες προσδοκίες απ'τον εαυτό σας. Κρατήστε τα ιδανικά σας γερά, αλλά να θυμάστε πως τα ιδανικά θα πρέπει μάλλον να σας εμπνέουν μ'ένα όραμα του τι είναι πιθανό, παρά να σας κάνουν να νιώθετε άσχημα με τις τρέχουσες συνθήκες. (Επιρρεπής σε εύκολη εξαπάτηση - εκμετάλλευση. Πιθανό μπλέξιμο σε κάποιο σκάνδαλο. Απογοήτευση από τους άλλους).

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: Βρίσκεστε σε περίοδο απολογισμού. Βλέποντας πίσω στο παρελθόν, αποφασίζετε ότι πρέπει από εδώ και πέρα να είστε πιο συγκρατημένοι, πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας και περισσότερο προνοητικοί, ιδιαίτερα στα οικονομικά. Οι φίλοι στέκονται στο πλευρό σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους σου και μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ στα καθημερινά θέματα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι δυνάμεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε, επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων που δεν σου δημιουργούν αρνητικά αισθήματα, γιατί είναι σημαντικό να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προσωπικά: Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα, σε ανοίγματα οικονομικά που θέλεις να κάνεις.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η υγεία σου φαίνεται να σε απασχολεί, κυρίως επειδή δεν έχεις βρει την ισορροπία ως προς τον τρόπο που θα χρησιμοποιείς τον καθημερινό σου χρόνο. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές σε δραστηριότητες σου, να ρυθμίσεις διαφορετικά το καθημερινό σου χρονοδιάγραμμα και να τολμήσεις να κάνεις κάποιες υπερβάσεις που δε φανταζόσουν πως είναι εφικτές.

Newsbeast

Γενικά: Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτό το Σάββατο είναι κατάλληλο για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις στα θέματα που σε βασανίζουν μέχρι τώρα. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να λύσεις προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν και οι στενοί σου συνεργάτες, που αυτό το διάστημα η σχέση σας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να εξομολογηθείς στο ταίρι σου ό,τι σε απασχολεί. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει. Για προσωπική πρόβλεψη , μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms ! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης, για να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν ευκαιρίες κερδοφόρες. Μην τις αφήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης, για να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν ευκαιρίες κερδοφόρες. Μην τις αφήσεις.

Tlife.gr

Γενικά:   Διαφυλάξτε  την  ψυχική  σας  ηρεμία  και  μην  αφήσετε  δυσάρεστες  αναμνήσεις  να  σας  αποσυντονήσουν. Εξετάστε αναλυτικά ορισμένες προτάσεις που θα σας γίνουν για επενδύσεις και μετά πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Μέσα από τις εμπειρίες που θα βιώσετε θα γίνετε πιο ώριμοι και θα διδαχτείτε πάρα πολλά. Οι συνθήκες και τα προβλήματα που προέκυψαν για τους περισσότερους από εσάς τον τελευταίο καιρό στον επαγγελματικό τομέα έχουν δοκιμάσει στο έπακρον τα όριά σας. Στα οικονομικά σας φτιάξτε ένα πρόγραμμα με τα έσοδα και τα έξοδα σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να μην χαλάσετε τις ισορροπίες που τόσο έχετε κοπιάσει να φτιάξετε.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
16:55
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
ANT1
16:50
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Σειρά
TV Μακεδονία
16:30
HOUSE AND HOME
Μαγκαζίνο
Βουλή
16:30
ΕΝΑΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ
Ντοκιμαντέρ
ΝΕΡΙΤ
16:30
Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Ταινία
ΣΚΑΪ
16:30
RED BULL ART OF MOTION
Αθλητική εκπομπή
MAD TV
16:00
MAD RADIO TOP 10
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
15:50
Trailer
ΤΖΟΥΜΑΝΤΖΙ
Ταινία

Η πρόταση της Ημέρας

07:40
Trailer
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ
Ταινία
12:05
Trailer
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ
Ταινία
14:25
Trailer
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
Ταινία
10:20Trailer
ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ
Ταινία
16:00
GRAND HOTEL III
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα