GR RS CY
 

Λόγω αναβάθμισης των υποδομών μας, ζητάμε την κατανόησή για τα όποια τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίζετε στα palo.gr &  palo.rs

 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Μερικές μέρες όσο πιο μόνοι νιώθουμε, όσο περισσότερο αιμορραγούν οι πληγές μας, όσο πιο σκληρός μοιάζει ο κόσμος τόσο πιο διασκεδαστική και χαρούμενη είναι η μάσκα που φοράμε. Αν το γέλιο σου κρύβει οργή και πόνο είναι καλύτερο να ξεσπάσεις αντί να καταπιέζεσαι. Ναι, μπορείς να το κάνεις στην αγκαλιά ενός/μια καλού/ης φίλου/ης.

Pathfinder.gr

Γενικά: Για το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στην οικογένεια, το σπίτι και σε ζητήματα ακινήτων, ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα. Εστίαση επίσης στο παρελθόν. Το βράδυ όμως θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να φλερτάρετε ή να παίξετε και ν' ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα ωρίμανσης και εμβάθυνσης της προσωπικότητάς σας και των σχέσεών σας με τους άλλους. Εχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε με τους άλλους, με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και βάθος απ' ότι συνήθως. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για μια συζήτηση εκ βάθους καρδιάς με οποιονδήποτε, όπου μοιράζεστε βαθύτερα αισθήματα και ιδέες που συνήθως κρατάτε κρυμμένα.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, γιατί ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του.

Επιχειρηματικά: Σήμερα έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά για να ισορροπήσουν, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: Στα επαγγελματικά σας θα επικρατήσει σήμερα μια αναμπουμπούλα και καλό θα είναι να μην ενδώσετε σε προτάσεις που θα σας γίνουν και αισθάνεστε ότι δε σας συμφέρουν πλήρως. Αποστασιοποιηθείτε λίγο από τους συναδέλφους σας. 

Agelioforos.gr

Γενικά: Μια καινούργια μέρα, μια καινούργια ζωή ξεκινά, χωρίς να δίνεις σημασία σε καταστάσεις και γεγονότα που θα εμφανιστούν από το πουθενά σήμερα, γιατί πραγματικά τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να επηρεάσει την ροή των γεγονότων. Η καινούργια στρατηγική που έχεις υιοθετήσει αποδίδει και θα αποδώσει πολύ περισσότερο στο μέλλον και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δρέψεις τους καρπούς. Μια μικρή αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ταξινομήσεις καλύτερα τις σκέψεις σου.

Προσωπικά: Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα καλυτερέψεις την σχέση σου.

Επιχειρηματικά: Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Oroskopos.gr

Γενικά: Πολλές φορές σας αρέσει να μένετε στο σπίτι για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μάλλον σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, καθώς καλείστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε μέσα από αγαπημένα βιβλία ή μουσική. Ενώ από το μεσημέρι και μετέπειτα ανακτάτε δυνάμεις και γίνεστε πιο δραστήριοι. Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astro4u.gr

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα έχεις τη διάθεση να κατανοήσεις σε βάθος όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά και να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και, γιατί όχι, να ζητήσεις την άποψή τους. Έτσι, θα πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις και θα ηρεμήσεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές. Μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, για να γίνεις περισσότερο θελκτικός… Μάθε πού μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να τα βάφεις μαύρα.   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές. Μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, για να γίνεις περισσότερο θελκτικός… Μάθε πού μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να τα βάφεις μαύρα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να τα βάφεις μαύρα.

Tlife.gr

Γενικά: Σήμερα δεν θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σε αδράνεια και θα τρελαίνεσαι όταν ακούς τους άλλους να σου λένε «δεν μπορώ». Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να σταματήσετε να επιβάλετε στο ταίρι σας τις δικές επιθυμίες. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτές τις μέρες θα σας αγχώσουν και θα σας αναστατώσουν.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΝΕΡΙΤ
03:40
ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ
Σειρά
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
TV Μακεδονία
03:30
IN TREATMENT
Σειρά
Alpha
03:15
10η ΕΝΤΟΛΗ
Σειρά
MAD TV
03:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
Star Channel
03:00Trailer
THE INFORMANT
Ταινία
ΣΚΑΪ
02:45
BLUE BLOODS IV
Σειρά
Kontra Channel
02:00
PLOUTON HELLAS
Ειδήσεις
MTV
02:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
02:00
Trailer
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ
Ταινία
Βουλή
02:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

12:25
Trailer
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣΤΕΡΙ
Ταινία
10:05
Trailer
EYEWITNESS
Ταινία
08:20
Trailer
DELIVERY MAN: ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ
Ταινία
14:30Trailer
ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ
Ταινία
16:30Trailer
ΣΟΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΟΣ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα