GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Όταν η προσωπική σου ανασφάλεια συγκρούεται μετωπικά με την άγρια επαγγελματική καθημερινότητα και ταυτόχρονα συνειδητοποιείς πως κανείς δεν ακούει αληθινά τις απόψεις σου, ούτε σέβεται τις ιδέες σου, τότε τι κάνεις; Όχι, η ονειροπολήσεις και η απογοήτευση δεν είναι λύσεις! Θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ προτιμότερο να διαολοστείλεις μερικούς μερικούς...

Pathfinder.gr

Γενικά: Ο Οκτώβριος τελειώνει με κάπως πιο εσωστρεφή διάθεση και με αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, φυγή, επαφή με τη φύση, αλλά και με περισσότερη ανάγκη για την αγαπημένη σας ασχολία, τον ύπνο! Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για χαλάρωση. Καλή μέρα για ενασχόληση με την τέχνη. Κλείνουν κάποια θέματα ή κύκλοι σήμερα.

Protothema.gr

Γενικά: Οι δημιουργικές δραστηριότητες που είχαν παραγκωνιστεί, σήμερα αφυπνίζονται. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου μπορείτε να αναπτύξετε νέα, δημιουργικά ταλέντα και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και εφευρετικοί. Η ικανότητα να αντιδράτε με παρορμητικότητα σε διάφορες καταστάσεις, παρά να χρειάζεστε πολύ χρόνο προετοιμασίας, αυξάνεται. Με λίγα λόγια, αυτή είναι μια ημέρα, για να απελευθερώσετε νέες δημιουργικές δυνατότητες. Κάποιο μέρος αυτής της αυξημένης δημιουργικής ικανότητας έρχεται πολύ φυσικά, αλλά από σας εξαρτάται να ενθαρρύνετε αυτή την διαδικασία.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Πολλά περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στην σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: Ηρεμία επικρατεί στη ζωή σας μετά από πολύ καιρό. Η αισθηματική σας ζωή σύντομα θα βελτιωθεί, αρκεί να γίνετε και εσείς πιο κοινωνικοί. Μην αφήνετε ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες.

Agelioforos.gr

Γενικά: Έχεις πείσμα μέσα σου κι αυτό δεν είναι πάντα θετικό ή δημιουργικό. Αν και στο παρελθόν πολλές φορές η εμμονή σου σε ιδέες και σχέδια απέδωσε, μην ξεγελαστείς ότι η έκβαση για σένα θα είναι πάντα θετική. Σίγουρα υπάρχουν φορές που καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις δίκιο και αντί να επιμένεις σε κάτι που μπορεί να μην αποβεί πουθενά, καλύτερα συζήτησέ το και δέξου και μία άλλη γνώμη.

Προσωπικά: Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που ακόμη ταίρι δεν έχεις βρει στην ζωή σου, η Αφροδίτη θα αυξήσει τόσο πολύ την γοητεία σου, που θα έρθει και η γνωριμία που ψάχνεις.

Επιχειρηματικά: Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες, σε σχέση με συνεργάτες, από το πολύ άγχος που θα έχεις. Στα οικονομικά φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις - ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

Oroskopos.gr

Γενικά: Μία αλλαγή στον προγραμματισμό της ημέρας μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο και εκνευρισμό ή να ματαιώσει κάποια πλάνα που είχες κάνει. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να βρεις την αφορμή να συζητήσεις ένα ζήτημα που αφορά τη σχέση σου και να φτάσεις σε συμπεράσματα που θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν έκπληξη.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Προσωπικά: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει τους πάντες. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Όσο για σένα, που δεν έχεις ακόμη σχέση, αυτή την περίοδο το φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσουν στην γνωριμία, που θα σου πάρει τα μυαλά. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα, φίλε Ιχθύ, ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα και το οικονομικό σου συμφέρον. Τα έξοδά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σου, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Σήμερα, φίλε Ιχθύ, ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα και το οικονομικό σου συμφέρον. Τα έξοδά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σου, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις.

Tlife.gr

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Καταστάσεις  έντασης  και  άγχους  δεν  αποκλείεται  να  υπάρξουν  αυτό  το  διάστημα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα σας απασχολήσουν σχέσεις του παρελθόντος και ορισμένοι από εσάς θα γυρίσετε πίσω. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
23:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΝΕΡΙΤ
03:40
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ειδήσεις
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
TV Μακεδονία
03:30
ROOKIE BLUE
Σειρά
Star Channel
03:15
Trailer
NINJA
Ταινία
MAD TV
03:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
03:00
FANTASY ISLAND
Σειρά
Alpha
02:45
10η ΕΝΤΟΛΗ
Σειρά
Βουλή
02:30
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
ANT1
02:00Trailer
ΛΟΛΑ
Ταινία
Kontra Channel
02:00
PLOUTON HELLAS
Ειδήσεις
MTV
02:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

10:00
Trailer
Η ΜΑΓΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ
Ταινία
06:00
Trailer
ΔΩΡΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ
Ταινία
14:20
Trailer
BROKEN CITY
Ταινία
07:30Trailer
ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
Ταινία
12:10Trailer
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα