×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ιχθύς Σήμερα

Ιχθύς
Ημερήσιες προβλέψεις

20 Φεβ - 20 Μαρ

Ιχθύς

Γενικά: Η ελευθερία σου, έχει γίνει η ευχή/κατάρα σου τον τελευταίο καιρό. Από τη μια πλευρά επιθυμείς να λειτουργείς ανεξάρτητα, να είσαι υπεύθυνος/η μόνο για τη δική σου ζωή και οι αποφάσεις σου να επηρεάζουν μόνο τη δική σου καθημερινότητα. Από την άλλη πλευρά όμως όσο στερείς από τον εαυτό σου την συντροφικότητα, τόσο πιο παγωμένο μοιάζει κάθε βράδυ το στρώμα σου και η καρδιά σου. Και πώς να τα ταιριάξεις όλα χωρίς παράπλευρες απώλειες +.; Έλα μου ντε;

Pathfinder.gr

Γενικά: Ανθρώπους απ' το παρελθόν φέρνει στη ζωή σας αυτή τη περίοδο η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, κυρίως μέσα στον εργασιακό χώρο και με συνεργάτες, όμως δεν λείπουν κι επανασυνδέσεις με συγγενείς και παλιούς έρωτες. Πιθανόν να προχωρούν δυναμικά κάποιες συνεργασίες που είχαν εγκαταλειφθεί.

Protothema.gr

Γενικά: Πολύ συχνά θα νιώθετε την παρόρμηση να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, είτε αυτό λέγεται σχέση ή ενασχόληση ή πρόσωπο ή μια οικογένεια που θα θέλατε να γνωρίσετε πολύ καλύτερα, να επισκεφθείτε ένα τόπο που δεν έχετε ξαναδεί ή να μαθαίνετε πράγματα για κάποιον τομέα που είναι εντελώς καινούργιος για σας. Ακόμα και αν σας φαίνεται κάτι ασήμαντο, ακολουθήστε την παρόρμησή σας να εξερευνήσετε νέες εναλλακτικές λύσεις, γιατί θα σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Επιχειρηματικά: Αρκετά καλή μέρα η σημερινή για τα επαγγελματικά σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, οπότε δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.

In2life.gr

Γενικά: Η ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από σας σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο, αγαπητοί Ιχθύες. Σήμερα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβληθείτε περισσότερο. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε στο ταίρι σας, γιατί θα έχετε γκρίνιες.

Agelioforos.gr

Γενικά: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Νέες ιδέες, συζητήσεις και κινητικότητα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Η απαλή ροή ενέργειας και οι πλανητικές όψεις σού δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις με φίλους σε μια πολύ άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Παρ’ όλο που νιώθεις πολύ καλά, σε θεωρητικό επίπεδο, μην βιαστείς να υλοποιήσεις τίποτα άμεσα. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένεια και χαλάρωσε με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Προσωπικά: Θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αρνηθείς εξόδους που θα σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου πάνε μια χαρά, παρ’ όλο που εσύ συνεχίζεις τις προσπάθειες να τα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Ιχθύ, έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θα τα καταφέρεις, αν κάνεις έναν προγραμματισμό που θα σε βοηθήσει να μην αγχωθείς. Σήμερα πάντως θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν δεν ηρεμήσεις δεν θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνουν στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Κυρίως αν δεν έχεις σχέση μην κάνεις κανένα τολμηρό εγχείρημα, που μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Με λίγα λόγια… απόλαυσε την μοναξιά σου! Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Έχε το νου σου σε συνεργασίες, που θέλουν λίγο σπρώξιμο. Ίσως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να σπρώξει… Τα οικονομικά ανοίγματα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για αυτή την ημέρα. Απόφυγε όσο μπορείς τις νέες συμφωνίες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν δεν ηρεμήσεις δεν θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνουν στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Κυρίως αν δεν έχεις σχέση μην κάνεις κανένα τολμηρό εγχείρημα, που μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Με λίγα λόγια… απόλαυσε την μοναξιά σου! Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Έχε το νου σου σε συνεργασίες, που θέλουν λίγο σπρώξιμο. Ίσως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να σπρώξει… Τα οικονομικά ανοίγματα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για αυτή την ημέρα. Απόφυγε όσο μπορείς τις νέες συμφωνίες.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Έχε το νου σου σε συνεργασίες, που θέλουν λίγο σπρώξιμο. Ίσως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να σπρώξει… Τα οικονομικά ανοίγματα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για αυτή την ημέρα. Απόφυγε όσο μπορείς τις νέες συμφωνίες.

Tlife.gr

Γενικά: Παράλληλα θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και μην οδηγηθείτε σε ασυλλόγιστα έξοδα. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στα οικονομικά σας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα. Συνεργαστείτε σωστά με τους συναδέλφους σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη τους.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
15:00
ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ... ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ
Σειρά
Kontra Channel
15:00
EΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ
Ειδήσεις
MAD TV
15:00
COOL.E.R.
Μουσική εκπομπή
MTV
15:00
BIG TIME RUSH
Σειρά
Mega Channel
15:00
ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑ
Σειρά
Star Channel
15:00
ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ
Σειρά
Βουλή
15:00
ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
Άλλο
ANT1
14:10
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
Σειρά
MTV
14:10
CATFISH: THE TV SHOW
Μαγκαζίνο
ΣΚΑΪ
14:00
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
Ειδήσεις
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

08:50
HOUDINI
Ταινία
10:20
HOUDINI
Ταινία
11:50
3 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ
Ταινία
06:35
Ο ΒΡΑΧΟΣ
Ταινία
14:35
ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα