Ταύρος Σήμερα

Ταύρος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Απρ - 20 Μαι

Ταύρος

Γενικά: Ταύρε, μην προσπαθείς να το παίξεις Σκορπιός σχεδιάζοντας στρατηγικές για να κατακτήσεις κάποιον/α που σΆ ενδιαφέρει ή για να σαμποτάρεις όσους διαφωνούν μαζί σου στη δουλειά. Να είσαι ο εαυτός σου: υπομονετικός/η, γοητευτικός/η, ειλικρινής.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ωραίες συναντήσεις είναι πιθανές σήμερα, σε μια μέρα συνολικά κοινωνική, όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους φίλους, τους γνωστούς αλλά και σε ομαδικές δραστηριότητες. Βελτίωση στην επικοινωνία με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Καλή μέρα για δικτύωση. Υπάρχει όμως μια πίεση οικονομική, με πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια θετική ημέρα, για την καριέρα σας. Οπωσδήποτε θα γίνουν αλλαγές: μπορεί ν'αλλάξετε δουλειά, να πάρετε περισσότερη μόρφωση ή εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, ή ν'αναπτύξετε μια νέα προσέγγιση στη δουλειά σας. Είναι πιθανόν να λάβετε οφέλη, αυξήσεις, προαγωγές ή αυξημένο κύρος και αναγνώριση απ'τη δουλειά σας. Ισως το ίδιο σημαντική όσο και αυτές οι εξωτερικές αλλαγές, είναι και η βελτίωση της νοοτροπίας σας για τη δουλειά.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα Τρίτη, 21  Νοεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα νηφαλιότητας και ηρεμίας. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές κατάλληλες για να χαλαρώσεις και να πάρεις δυνάμεις. Παράλληλα, όμως, θα βρεις τον τρόπο και τον χρόνο να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και μάλιστα με πολύ σπουδαία αποτελέσματα. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με μια μακροχρόνια συνεργασία, επικυρώνοντάς την και διασφαλίζοντας την εξέλιξή της. Επίσης, ο αισθηματικός τομέας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί σε βοηθάει να ανακτήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Κατανοείς τη δύναμη της αγάπης και το πόσο πολύ μπορεί να σε βοηθήσει. Αισθηματικές Προβλέψεις Είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι τη σημερινή ημέρα νιώθεις αισιοδοξία και σιγουριά για την προσωπική σου ζωή. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα αποκτάς μια αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την ποιότητα του δεσμού σου. Νιώθεις καλά με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει και το συναίσθημα αποκτάει δύναμη και ενέργεια. Αν πάλι είσαι μόνος, φαίνεται πως μοιάζεις σίγουρος για τις επιλογές σου και είσαι έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή με το σωστό άτομο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου σήμερα δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, καταφέρνεις να ολοκληρώσεις συμφωνίες και συνεργασίες και μάλιστα με ένα βάθος χρόνου. Στα οικονομικά, είσαι τυπικός, σίγουρος και αποτελεσματικός. Συνέχισε έτσι και θα δεις μεγάλη βελτίωση.   --

Προσωπικά: Είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι τη σημερινή ημέρα νιώθεις αισιοδοξία και σιγουριά για την προσωπική σου ζωή. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα αποκτάς μια αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την ποιότητα του δεσμού σου. Νιώθεις καλά με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει και το συναίσθημα αποκτάει δύναμη και ενέργεια. Αν πάλι είσαι μόνος, φαίνεται πως μοιάζεις σίγουρος για τις επιλογές σου και είσαι έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή με το σωστό άτομο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου σήμερα δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, καταφέρνεις να ολοκληρώσεις συμφωνίες και συνεργασίες και μάλιστα με ένα βάθος χρόνου. Στα οικονομικά, είσαι τυπικός, σίγουρος και αποτελεσματικός. Συνέχισε έτσι και θα δεις μεγάλη βελτίωση.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου σήμερα δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, καταφέρνεις να ολοκληρώσεις συμφωνίες και συνεργασίες και μάλιστα με ένα βάθος χρόνου. Στα οικονομικά, είσαι τυπικός, σίγουρος και αποτελεσματικός. Συνέχισε έτσι και θα δεις μεγάλη βελτίωση.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
09:20
ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
09:00
15 SUPER MAD HITS GR
Σόου
MTV
09:00
16 AND PREGNANT 3
Σειρά
Star Channel
09:00
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ
Άλλο
TV Μακεδονία
09:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
09:00
ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Σόου
ΕΡΤ 2
09:00
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 3
09:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
Σόου
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο
ANT1
07:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σόου
ΣΚΑΪ
06:00
ΣΗΜΕΡΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα