Ταύρος Σήμερα

Ταύρος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Απρ - 20 Μαι

Ταύρος

Γενικά: Μην αφήνεις το μυαλό σου να σκοτεινιάσει με φοβίες για το μέλλον. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οφείλεις να αντικαταστήσεις τον συνεχή έλεγχο του/της Άλλου/Άλλης με την εμπιστοσύνη. Κάνε από σήμερα μερικά δειλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

Pathfinder.gr

Γενικά: Πιθανές οικονομικές πιέσεις το πρωί του Σαββάτου. Το υπόλοιπο διήμερο θα είναι επικοινωνιακό και κινητικό, με συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και ταξιδάκια. Ένα διήμερο επίσης με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Την Κυριακή προσέξτε κάποια πικρά ή υπερβολικά λόγια ή τον φανατισμό, καθώς εύκολα μπορεί να χαλάσουν οι ισορροπίες στις σχέσεις

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να μιλήσετε ανοικτά με όποιον δεν νιώθετε άνετα μαζί του και δεν έχετε κατάλληλη επικοινωνία. Σήμερα μπορείτε να γκρεμίσετε τα εμπόδια, ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Εχετε επίσης την ικανότητα να μιλάτε και να γράφετε με μεγαλύτερη ευαισθησία και συναίσθημα σήμερα. Η φαντασία σας είναι ζωντανή και είστε ικανοί να βρείτε λέξεις και εικόνες κατάλληλες να χρωματίσουν τις σκέψεις σας.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
17:30
ROCK ON MIXER
Σόου
MTV
17:30
MTV CRIBS 17
Άλλο
ΕΡΤ 2
17:30
ART WEEK
Άλλο
E TV
17:15
ANNITA GR
Άλλο
Star Channel
17:15
30 ROCK 3
Παιδική εκπομπή
Alpha
17:00
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Άλλο
Kontra Channel
17:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
Mega Channel
17:00
ΤΗΛΕΜΠΟΡΑ
Παιδική εκπομπή
Βουλή
17:00
ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
17:00
28 ΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗ
Σόου
ANT1
16:30
LUCKY ROOM
Σόου
TV Μακεδονία
14:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα