Ταύρος Σήμερα

Ταύρος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Απρ - 20 Μαι

Ταύρος

Γενικά: Είναι φορές που η σκέψη του ερωτικού αντικειμένου ή του ίδιου του έρωτα (αν δεν υπάρχει πρόσωπο στο προσκήνιο) δεν σαμποτάρει τις προσπάθειες σου. Αντίθετα τη φλογίζει, της δίνει φτερά. Σήμερα νιώθεις πως όσο περισσότερο οργανώσεις τη ρουτίνα σου και απαλλαχθείς από εκκρεμότητες, τόσο ανοίγεις το δρόμο για να μπει στη ζωή σου η αγάπη.

Pathfinder.gr

Γενικά: Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ήλιος και ξεκινά ένας μήνας όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στους φίλους, σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και σε ό,τι συνδικαλιστικό. Κοινωνική εποχή, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο και με το διαδίκτυο και τα social media. Εποχή επίσης που κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Protothema.gr

Γενικά: Αισθάνεστε λιγότερο ανταγωνιστικοί και φιλόδοξοι γύρω από πράγματα και υποθέσεις καθημερινές. Ο κόσμος της φαντασίας του εσωτερισμού και της τέχνης με όλες τις μορφές γίνεται περισσότερο ελκυστικός για σας σήμερα. Εάν έχετε κάποιο ειδικό ενδιαφέρον και ταλέντο σε έναν από αυτούς τους χώρους, αυτή η ημέρα μπορεί να αποβεί καρποφόρα και με θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά όμως έχετε πιθανότητες να χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενεργητικότητα, πράγμα για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
14:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
14:00
15 SUPER MAD HITS GR
Σόου
MTV
14:00
TEEN MOM 3
Σειρά
Mega Channel
14:00
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
14:00
ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
14:00
Ελεύθερος στο Αναπηρικό μου Αμαξίδιο
Ντοκιμαντέρ
ANT1
13:30
PLAY & FUN
Σόου
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΕΡΤ 2
13:30
ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Άλλο
E TV
11:45
LA BIRI BIRI
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα