Ταύρος Σήμερα

Ταύρος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Απρ - 20 Μαι

Ταύρος

Γενικά: Επειδή αυτό που πραγματικά θα έχεις ανάγκη στο τέλος της ημέρας (που ναι, θα έχει εντάσεις στη δουλειά με αφορμή τις επιδόσεις σου) θα είναι η παρέα οικιών προσώπων, προτίμησε να κάνεις κάτι ήσυχο απόψε το βράδυ. Ποτέ άλλωστε δεν χρειαζόσουν κάτι περισσότερο από δύο καλούς φίλους και ένα γευστικό κρασί για να χαλαρώσεις.

Pathfinder.gr

Γενικά: Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο τις τελευταίες μέρες βοηθά να τακτοποιήσετε το μέσα σας, να νιώσετε περισσότερο ψυχολογικό έλεγχο και σταθερότητα, βοηθά όμως να τακτοποιήσετε και θέματα οικονομικά και να βιώσετε κι εκεί σταθερότητα. Επίσης είναι πιθανό να κλείνετε με επιτυχία κάποιο θέμα, γραφειοκρατικό ή άλλο.

Protothema.gr

Γενικά: Σήμερα σας καταλαμβάνουν ονειρικά και εξωτικά συναισθήματα. Επίσης υπνωτίζεστε απ’τη λάμψη, το ρομαντισμό και τη φαντασία. Μπορεί να ονειρευτείτε, ότι επισκέπτεστε ένα νησί για διακοπές. Στην πραγματικότητα, θα επισκεφθείτε συναρπαστικά μέρη σήμερα. Υψηλής φαντασίας τέχνη, μουσική και θέατρο, σας επιφυλάσσουν μεγάλη ευχαρίστηση και πιθανότατα να στραφείτε περισσότερο στις τέχνες και να δείτε περισσότερες ταινίες και θεατρικά έργα απ’ ότι συνήθως.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά δύσκολη και πιεστική. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να αποφύγεις εκνευρισμούς και εντάσεις, είναι να διατηρήσεις όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος μέσα στην όλη σύγχυση που θα επικρατεί και με πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου, κάνε ό,τι μπορείς να ισορροπήσεις την κατάσταση. Κατόπιν, καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από όλη αυτή την πίεση που δέχτηκες, γιατί το έχεις ανάγκη και το αξίζεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Καιρό τώρα νιώθεις την ανάγκη να δώσεις μεγαλύτερη επισημότητα στη σχέση σου. Είσαι κατασταλαγμένος για αυτό που θες, το ίδιο και ο σύντροφός σου. Βρες την ευκαιρία λοιπόν σήμερα να κάνεις αυτό το βήμα, μιας και τα άστρα σε ευνοούν πολύ. Αν από την άλλης παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που σε έχει τόσο κουράσει, στο εξής η ερωτική σου διάθεση και η γενικότερη ψυχολογία σου θα είναι υψηλή, με αποτέλεσμα να γίνεις άκρως θελκτικός και να βρεις ανάμεσα στα διάφορα φλερτ, αυτόν που μπορεί να σου δώσει όσα ζητάς. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να μην απορρίπτεις συνεργασίες, καθώς όσο κι αν δεν το πιστεύεις τώρα, αργότερα θα βοηθήσουν πολύ στην εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμη φάση και καλά θα κάνεις να οργανωθείς περισσότερο. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   --

Προσωπικά: Καιρό τώρα νιώθεις την ανάγκη να δώσεις μεγαλύτερη επισημότητα στη σχέση σου. Είσαι κατασταλαγμένος για αυτό που θες, το ίδιο και ο σύντροφός σου. Βρες την ευκαιρία λοιπόν σήμερα να κάνεις αυτό το βήμα, μιας και τα άστρα σε ευνοούν πολύ. Αν από την άλλης παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που σε έχει τόσο κουράσει, στο εξής η ερωτική σου διάθεση και η γενικότερη ψυχολογία σου θα είναι υψηλή, με αποτέλεσμα να γίνεις άκρως θελκτικός και να βρεις ανάμεσα στα διάφορα φλερτ, αυτόν που μπορεί να σου δώσει όσα ζητάς. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να μην απορρίπτεις συνεργασίες, καθώς όσο κι αν δεν το πιστεύεις τώρα, αργότερα θα βοηθήσουν πολύ στην εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμη φάση και καλά θα κάνεις να οργανωθείς περισσότερο. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να μην απορρίπτεις συνεργασίες, καθώς όσο κι αν δεν το πιστεύεις τώρα, αργότερα θα βοηθήσουν πολύ στην εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμη φάση και καλά θα κάνεις να οργανωθείς περισσότερο. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα