Ταύρος Σήμερα

Ταύρος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Απρ - 20 Μαι

Ταύρος

Γενικά: Εργασιακή πίεση και λαχτάρα για απόδραση σα βάση. Πρόσθεσε και λίγο προβληματισμό για το πορτοφόλι σου και μια δόση ερωτικής νοσταλγίας και έχεις το κοκτέιλ της μέρας.

Pathfinder.gr

Γενικά: Μπορεί να λέγονται ψέματα στα ερωτικά αλλά και σε φιλίες αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ή με διαδικτυακές σας επαφές, αλλά και με τα παιδιά. Ωστόσο η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα αρκετά ερωτικό και δημιουργικό.

Protothema.gr

Γενικά: Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να πάρει τις αποφάσεις σας και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μόνοι σας. Πιο καθαρά, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές και το να αφήνετε τα πράγματα όπως είναι θα οδηγήσει σε τελμάτωση. Απ'την άλλη μεριά πρέπει να προσέχετε ώστε οι αλλαγές που θα κάνετε να φέρουν ό,τι πραγματικά θέλετε. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια καινούργια δουλειά μόνο γιατί φέρνει περισσότερα λεφτά αλλά πρέπει να θυσιάσετε άλλα οφέλη του παρόντος τρόπου ζωής, μπορεί να ανακαλύψετε μετά ότι η αύξηση στο εισόδημα δεν άξιζε τις θυσίες. Εάν είστε τίμιοι με τον εαυτό σας ή δίνετε αξία σε πράγματα που είναι στην ουσία δευτερεύουσας σημασίας, τότε θα πάρετε λάθος απόφαση.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα έχεις μια δυσκολία στο να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε εμποδίζουν να γίνεις πιο ικανοποιημένος και χαρούμενος. Καλό είναι να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου και να δεις ρεαλιστικά τα γεγονότα. Έτσι, θα οδηγηθείς στην αποδοχή που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Όσα σε ενοχλούν δεν έχουν θέση στη ζωή σου και για αυτό άμεσα πρέπει να αναλάβεις δράση. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια ό,τι αφορά στον λόγο σου και να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ό,τι έχεις να μοιραστείς με το ταίρι σου, καλό είναι να το επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια κρατώντας τους τόνους χαμηλά. Έτσι, θα μπορέσεις να πλησιάσεις και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στην περίπτωση που είσαι μόνος. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου αναμένονται σήμερα ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις ακόμη περισσότερο τους στόχους σου. Άφησε τις φοβίες που μπορεί να σου δημιουργηθούν εξαιτίας κάποιων αποκαλύψεων και κινήσου με αποφασιστικότητα. Το ίδιο θέλουν και τα οικονομικά σου που μπορούν να βελτιωθούν με τις σωστές επιλογές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια ό,τι αφορά στον λόγο σου και να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ό,τι έχεις να μοιραστείς με το ταίρι σου, καλό είναι να το επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια κρατώντας τους τόνους χαμηλά. Έτσι, θα μπορέσεις να πλησιάσεις και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στην περίπτωση που είσαι μόνος. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου αναμένονται σήμερα ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις ακόμη περισσότερο τους στόχους σου. Άφησε τις φοβίες που μπορεί να σου δημιουργηθούν εξαιτίας κάποιων αποκαλύψεων και κινήσου με αποφασιστικότητα. Το ίδιο θέλουν και τα οικονομικά σου που μπορούν να βελτιωθούν με τις σωστές επιλογές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου αναμένονται σήμερα ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις ακόμη περισσότερο τους στόχους σου. Άφησε τις φοβίες που μπορεί να σου δημιουργηθούν εξαιτίας κάποιων αποκαλύψεων και κινήσου με αποφασιστικότητα. Το ίδιο θέλουν και τα οικονομικά σου που μπορούν να βελτιωθούν με τις σωστές επιλογές.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MTV
16:30
PIMP MY RIDE 5
Σειρά
Star Channel
16:20
SHOPPING STAR
Σόου
ΕΡΤ 1
16:15
Οι Περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό 12
Παιδική εκπομπή
ANT1
16:00
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ
Παιδική εκπομπή
Alpha
16:00
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Σειρά
Kontra Channel
16:00
ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
16:00
LOCA REPORT
Ειδήσεις
E TV
15:45
TATIANA LIVE
Άλλο
ΕΡΤ 2
15:30
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ
Ταινία
Mega Channel
15:00
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
13:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα