Ταύρος Σήμερα

Ταύρος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Απρ - 20 Μαι

Ταύρος

Γενικά: Ταύρε, να δω τα χέρια σου! Ωραία! Μην τα δω να πλησιάζουν σήμερα το πορτοφόλι ή την πιστωτική σου κάρτα! Θα έχεις κακά ξεμπερδέματα!

Pathfinder.gr

Γενικά: Σας βάζει σε μια έντονη περίοδο η είσοδος του Άρη στον Λέοντα, ο οποίος μέχρι τις 5/9 είναι πιθανό να σας τρέξει αρκετά, κυρίως για θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας. Πιθανές μετακομίσεις, ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις, κλπ. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με τους δικούς σας. Φλεγμονές, κοψίματα, εγκαύματα.

Protothema.gr

Γενικά: Μην ελπίζετε και τόσο πολύ στα όνειρά σας σήμερα. Η ευαισθησία σας πάνω σε ορισμένα θέματα ίσως να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους αφήνοντάς σας σε μια κατάσταση δυσαρέσκειας. Προτιμήστε να βλέπετε τα πράγματα όσο πιο ρεαλιστικά μπορείτε σήμερα αν θέλετε να αποφύγετε την ένταση. Προσέξτε την δίαιτά σας αλλά μην καταφεύγετε σε υπερβολές.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Ταύρε, πέρασες ένα δύσκολο διάστημα με αρκετή κούραση και εμπόδια. Το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς σε κάνει να αναζητάς βοήθεια για να αντιμετωπίσεις το βάρος αυτό. Καλό είναι να παραμείνεις προσεκτικός και να μην αφήνεσαι έρμαιο ανθρώπων που ίσως να μην αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Όσον αφορά σε επιλογές που πρέπει να κάνεις σχετικά με κάποια θέματα που απαιτούν τροποποίηση, είναι συνετό να πάρεις το χρόνο σου για να μην το μετανιώσεις κάπου παρακάτω. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να ρίξεις τους ρυθμούς και να απολαύσεις την παρουσία του συντρόφου σου σε ένα κλίμα ηρεμίας και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνος την περίοδο αυτή, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να γνωρίσεις πρόσωπα που ίσως αλλάξουν τη ζωή σου αργότερα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον τομέα της καριέρας σου τα πας πολύ καλά και για αυτό φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, μην αναθαρρείς και κάνεις έξοδα που δεν αρμόζουν στην τσέπη σου, γιατί ήδη τα πράγματα είναι αρκετά πιεσμένα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να ρίξεις τους ρυθμούς και να απολαύσεις την παρουσία του συντρόφου σου σε ένα κλίμα ηρεμίας και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνος την περίοδο αυτή, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να γνωρίσεις πρόσωπα που ίσως αλλάξουν τη ζωή σου αργότερα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον τομέα της καριέρας σου τα πας πολύ καλά και για αυτό φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, μην αναθαρρείς και κάνεις έξοδα που δεν αρμόζουν στην τσέπη σου, γιατί ήδη τα πράγματα είναι αρκετά πιεσμένα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη

Επιχειρηματικά: Στον τομέα της καριέρας σου τα πας πολύ καλά και για αυτό φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, μην αναθαρρείς και κάνεις έξοδα που δεν αρμόζουν στην τσέπη σου, γιατί ήδη τα πράγματα είναι αρκετά πιεσμένα. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα