Ταύρος Σήμερα

Ταύρος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Απρ - 20 Μαι

Ταύρος

Γενικά: Οι επόμενες μέρες αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας +.) ή, αν είσαι ελεύθερος/η απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στη προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ωραίες συναντήσεις είναι πιθανές σήμερα, σε μια μέρα συνολικά κοινωνική, όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους φίλους, τους γνωστούς αλλά και σε ομαδικές δραστηριότητες. Βελτίωση στην επικοινωνία με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Καλή μέρα για δικτύωση. Υπάρχει όμως μια πίεση οικονομική, με πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις.

Protothema.gr

Γενικά: Ξεχασμένες ή κρυμμένες πλευρές μιας κατάστασης έρχονται στο φως σήμερα. Η κακή χρήση της προσωπικής δύναμης, δυνάστευση ή εκμετάλλευση των άλλων και οι πανούργοι τρόποι που προσπαθείτε να ελέγξετε τις καταστάσεις θα πρέπει να τεθούν κάτω από κάποιον έλεγχο. Ο τύραννος μέσα σας εμφανίζεται ή βρίσκετε πως συμφωνείτε με την πιο δύσκολη, σκοτεινή πλευρά των άλλων. Επίσης, αυτή μπορεί να είναι μια ημέρα που αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε ή συμφωνήσετε με κάτι που δεν ισχύει πλέον, κάτι πολύ παλιό, τετριμμένες ιδέες ή κινήσεις μέσα σε μια αρρωστημένη σχέση ή βαθιά εμποτισμένη στάση ηττοπάθειας.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
12:00
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ 6
Άλλο
Kontra Channel
12:00
TV SHOP
Άλλο
MAD TV
12:00
15 SUPER MAD HITS GR
Σόου
Star Channel
12:00
BEN 10
Σειρά
TV Μακεδονία
12:00
JAMIE'S 15' MEALS
Άλλο
Βουλή
12:00
ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ 7
Σόου
ΕΡΤ 1
12:00
ΕΡΤ Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός
Ειδήσεις
ΕΡΤ 2
11:50
23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες
Άλλο
MTV
11:30
THE RIDE 2
Άλλο
Star Channel
11:20
Barbie, Πριγκίπισσα του Μαγικού Νησιού
Σειρά
Mega Channel
11:10
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ
Παιδική εκπομπή
E TV
09:40
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα