Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Αρχίζεις και καταλαβαίνεις ότι το μόνιμο πρόβλημα σου ως τώρα ήταν πως, όταν ξεκινούσες νΆ αλλάξεις τον εαυτό σου (φιλοδοξίες, όνειρα, θέλω, απαιτήσεις), άλλαζες με αφορμή κάποιον/α άλλο/η. ΓιΆ αυτό και σε έχει καταλάβει ένα ανάμικτο αίσθημα ενθουσιασμού/φόβου τώρα που ξεκινάς να αλλάζεις από εσένα για εσένα. Καλή αρχή +.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ο νους μπορεί να “κολλάει” αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο μέχρι και αύριο προκαλεί έμμονες ιδέες, ενώ βγάζει και “σκοτεινές” σκέψεις ή φοβίες στην επιφάνεια. Ίσως λέγονται πικρά λόγια σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια, για τα οποία θα μετανιώσετε. Αποκαλύπτονται κρυφά θέματα. Καλή όψη για ψυχανάλυση ωστόσο.

Protothema.gr

Γενικά: Οι άλλοι θα θαυμάζουν την αποφασιστικότητά σας αλλά οι φίλοι και η οικογένειά σας πιθανότατα να παραπονεθούν πως έχετε χρόνο μόνο για τα δικά σας ενδιαφέροντα, πως δεν αφιερώνετε αρκετή ώρα και ενέργεια σ'αυτούς και μπορεί να έχουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητά σας, να κάνετε τις μαζικές αλλαγές τις οποίες επιχειρείτε.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ μπερδεμένες, ενώ λάθη του παρελθόντος φέρνουν στην επιφάνεια δυσάρεστες συνέπειες. Καλά θα κάνεις λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από τα πράγματα και να κλειστείς στον εαυτό σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις. Έτσι, όχι μόνο θα αποφύγεις τα χειρότερα, αλλά θα βρεις και την ευκαιρία να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να δεις πού βαδίζεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου σε έχουν απορροφήσει πολύ και έχεις παραμελήσει πολύ τη σχέση σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τα άγχη σου και βρες χρόνο να περάσεις όμορφα μαζί με το ταίρι σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, καθώς αναμένεται μέσα σε αυτές να βρεις το άλλο σου μισό. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, οπότε κάνε ένα μικρό διάλειμμα για να απολαύσεις αφενός τις επιτυχίες σου και αφετέρου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται, οπότε πάρε αποφάσεις και κλείσε συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν κι άλλο, μιας κι έχεις την εύνοια των άστρων.   --

Προσωπικά: Τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου σε έχουν απορροφήσει πολύ και έχεις παραμελήσει πολύ τη σχέση σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τα άγχη σου και βρες χρόνο να περάσεις όμορφα μαζί με το ταίρι σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, καθώς αναμένεται μέσα σε αυτές να βρεις το άλλο σου μισό. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, οπότε κάνε ένα μικρό διάλειμμα για να απολαύσεις αφενός τις επιτυχίες σου και αφετέρου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται, οπότε πάρε αποφάσεις και κλείσε συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν κι άλλο, μιας κι έχεις την εύνοια των άστρων.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, οπότε κάνε ένα μικρό διάλειμμα για να απολαύσεις αφενός τις επιτυχίες σου και αφετέρου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου φαίνεται να βελτιώνονται, οπότε πάρε αποφάσεις και κλείσε συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν κι άλλο, μιας κι έχεις την εύνοια των άστρων.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Σόου
MAD TV
22:00
ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ
Σόου
MTV
22:00
RIDICULOUSNESS 7
Άλλο
Mega Channel
22:00
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
22:00
ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ
Σειρά
TV Μακεδονία
22:00
ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
Σειρά
Alpha
21:50
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Άλλο
ΕΡΤ 2
21:50
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 3
21:30
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Άλλο
ANT1
21:00
ΜΠΡΟΥΣΚΟ 4
Σειρά
E TV
21:00
STAR ACADEMY: LIVE
Σειρά
Βουλή
17:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα