×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Και το δάκρυ και το χαμόγελο έχουν στην ζωή μας την ίδια δύναμη, λυτρώνουν εξίσου, δείχνουν πως η καρδιά μας ακόμη σκιρτάει. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να γελάει αν δεν θες, ούτε να του περικόπτεις τα δάκρυα αν θες να ξεσπάσεις. Για τις επόμενες μέρες μείνε ειλικρινής με εσένα και γράψε τα πρέπει των γύρω σου... καταλαβαίνεις που!

Pathfinder.gr

Γενικά: Έφερε αρκετές καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα τους τελευταίους δυόμιση μήνες ο ανάδρομος Άρης, όμως τώρα που επέστρεψε σε ορθή πορεία και μέχρι τις 2/8 θ' αρχίσουν να προχωρούν πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ, κυρίως με δική σας πρωτοβουλία. Επίσης έγινε και σοβαρή αναθεώρηση αξιών – ίσως αμφισβητήσατε την αξία σας, αλλά τώρα είστε πιο σίγουροι.

Protothema.gr

Γενικά: Πολλά πράγματα φαίνεται πως πηγαίνουν καλά στην καριέρα σας ή στην προσωπική σας ζωή. Δεν είναι όμως αυτό που που θέλετε σήμερα. Η εσωτερική δυσαρέσκεια που σας καταλαμβάνει πολλές φορές ίσως να έχει τις ρίζες της σε κάποια παλιά λάθη σας ή στο ότι δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες που σας παρουσιάστηκαν κάποτε. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε σήμερα είναι ότι λίγα πράγματα μπορείτε να αλλάξετε από το παρελθόν και καλά είναι να στραφείτε στο τι θα κάνετε σωστά στο μέλλον. Αποφύγετε την απαισιοδοξία ή τις υπερβολές όταν βρίσκεστε μόνοι σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά:   Δείξτε  όμως  ιδιαίτερη  προσοχή  στα  τρέχοντα  οικονομικά.   Έχετε  τα  μάτια  σας ανοικτά  προκειμένου  να  εκμεταλλευτείτε  τις όποιες  ευκαιρίες.   Μην  εμπιστεύεστε  τις  σκέψεις  και  τις  ιδέες  σας  σε  τρίτους.   Πρέπει  να  είστε  έτοιμοι  για εκπλήξεις  και ανατροπές  οι  οποίες  ενδεχομένως  να  σας ξαφνιάσουν.   Σχέδια  που είχατε  από το  περασμένο  φθινόπωρο  και καθυστερούσαν τώρα  έρχονται  στο προσκήνιο και μπορούν  να  πραγματοποιηθούν.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
22:05
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ 2
Παιδική εκπομπή
Kontra Channel
22:00
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ
Σόου
MAD TV
22:00
FACEBOOK TV
Σόου
MTV
22:00
RIDICULOUSNESS 2
Άλλο
Mega Channel
22:00
ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
22:00
ΝΤΟΥΕΤΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
Σειρά
Βουλή
22:00
ΒΟΥΛΗΣ ΒΗΜΑ
Σόου
ΕΡΤ 1
22:00
ΠΟΛΩΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Άλλο
ΕΡΤ 2
22:00
ΑΠΛΑ Σ' ΑΓΑΠΩ
Ταινία
Alpha
21:50
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ
Ταινία
TV Μακεδονία
21:30
LADY TABARES
Σειρά
E TV
21:00
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ
Σειρά

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα