×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Ξέρεις όσο κανένας/καμιά πόσο φυλακισμένοι νιώθουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ακολουθεί τις επιλογές και τις απαιτήσεις των άλλων. Εκτός από τους τσακωμούς υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της απόρριψης. Σήμερα επέλεξε να περάσεις εσύ καλά! Ναι, εσύ! ΕΣΥ!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε το Σάββατο, ενώ η Σελήνη τονίζει τον ερωτικό τομέα και αυξάνει τη διάθεση για φλερτ και παιχνίδι. Όμως προσέξτε τον εγωισμό, όπως επίσης και τα βιαστικά έξοδα. Η Κυριακή θα είναι κυρίως αφιερωμένη στην τακτοποίηση, οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει όμως φέρνουν κάποιες δύστροπες συμπεριφορές και κριτικές.

Protothema.gr

Γενικά: Καθοδηγείστε περισσότερο απ’το ένστικτο παρά απ’τη λογική σήμερα. Καταβάλλεστε από μια σχεδόν φανατική και αυθόρμητη ανάγκη να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας. Οι αυθόρμητες ανάγκες σας παίρνουν πολλές μορφές αλλά μία ιδιαίτερα δυνατή, είναι η ανάγκη να απαλλάξετε τον εαυτό σας από περιορισμούς, όρια και εμπόδια (από όπου και αν προέρχονται).

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να ανακόψει την πορεία σου και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Μην ξεχνάς ότι η θέση της Σελήνης στον φιλικό για εσένα Υδροχόο σε κάνει ακαταμάχητο! Ποιες θα είναι οι εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής το αποψινό βράδυ; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση, γιατί κάποιες απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο! Ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σε σώσει και αυτήν την περίοδο, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.   --

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Μην ξεχνάς ότι η θέση της Σελήνης στον φιλικό για εσένα Υδροχόο σε κάνει ακαταμάχητο! Ποιες θα είναι οι εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής το αποψινό βράδυ; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση, γιατί κάποιες απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο! Ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σε σώσει και αυτήν την περίοδο, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση, γιατί κάποιες απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο! Ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σε σώσει και αυτήν την περίοδο, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Tlife.gr

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα όποια σχέδιά σας. Κυρίως αυτό πρέπει να το κάνεις, για να δρομολογήσεις συστηματικά τις υποχρεώσεις σου. Οι αδέσμευτοι  θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων και νομικών ευνοούνται.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
23:30
MONTE CARLO
Ταινία
Mega Channel
23:30
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Ταινία
E TV
20:45
ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ
Άλλο
MAD TV
01:00
TRASH ME
Σόου
MTV
01:00
PIMP MY RIDE
Σόου
TV Μακεδονία
01:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΕΡΤ 2
01:00
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Άλλο
ΕΡΤ 3
00:45
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΟ
Σόου
ANT1
00:30
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ
Σειρά
ΣΚΑΪ
00:15
DEADLY WOMEN
Άλλο
Kontra Channel
00:00
ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;
Σόου
Star Channel
00:00
Η ΜΟΥΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Σειρά

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα