GR RS CY
  Σήμερα 04.03.15  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Η πρώτη αντίδραση μας, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και το βάρος του κόσμου πέφτει πάνω στους ώμους μας, είναι να προσπαθήσουμε να το μετακυλήσουμε σε κάποιον/α άλλο/η. Όταν αποτύχει αυτό, ξεκινάμε να κάνουμε ουσιαστικές φιλίες. Φίλος δεν είναι αυτός που θα μοιραστεί το βάρος μαζί μας, αλλά αυτός που θα μας ηρεμήσει, πριν το ξανασηκώσουμε. Ένα τέτοιο φίλο/Μια τέτοια φίλη χρειάζεσαι σήμερα.

Pathfinder.gr

Γενικά: Πολύ καλή για την δικτύωση, τις φιλίες, τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το μέλλον σας είναι η πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα. Έτσι, αυτή τη περίοδο κάποιοι φίλοι ή γνωστοί ή συνεργάτες, είτε δίνουν λύσεις ή σας ανοίγουν νέες πόρτες. Θετικές κι απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις – ο σύντροφος σάς εκπλήσσει.

Protothema.gr

Γενικά: Συναντάτε σήμερα ανθρώπους που είναι πολύ συμπονετικοί, με κατανόηση και δεν κριτικάρουν. Επίσης είναι πιθανό να συνάψετε σχέσεις με ανθρώπους, βασισμένες σ'ένα υψηλό επίπεδο αμοιβαίας εκτίμησης και κατανόησης του ενός για τον άλλο. Βρίσκεστε σ'επαφή με τις πιο ευαίσθητες, πνευματικές αρετές σας και είστε ικανοί να εκφράσετε ένα μεγαλύτερο επίπεδο ευαισθησίας και μεγαλύτερης εμπάθειας απ'ότι συνήθως. (Eύκολη επιρροή από τους άλλους. Μια κλίση για περίεργες ή ιδιόρρυθμες σχέσεις - συναναστροφές. Μια παθολογική αγάπη για το εξωπραγματικό.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου πολλά πράγματα που δεν σου άρεσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου.

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου μπορείς να καταφέρεις ότι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να ανακοινώσεις τα σχέδιά σου με τίποτε. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα.

In2life.gr

Γενικά: Βασική αιτία το ότι πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις νευρικές διαταραχές, πνευματική αναστάτωση, ξαφνική δυσαρέσκεια, ξαφνικά καλά ή κακά νέα).

Opticjungle.gr

Γενικά: Στα αισθηματικά σας ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σας σήμερα θα είναι στα ύψη τους και είναι σίγουρο ότι με λίγη καλή διάθεση, μπορείτε να κάνετε το ταίρι σας να νιώσει πολύ όμορφα… Αν είστε ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, σας ευνοεί και πολύ πιθανό να βρείτε το άτομο που θα σας συναρπάσει.

Agelioforos.gr

Γενικά: Σήμερα μπορεί να γίνεις μάρτυρας μεγάλης διαφωνίας μεταξύ φίλων ή συγγενών σου. Μην προσπαθήσεις να πάρεις το μέρος κανενός, αλλά ούτε και να την σταματήσεις. Καμιά φορά οι έντονες διαφωνίες είναι περισσότερο υγιείς από την καταπίεση των συναισθημάτων. Αφού ηρεμήσουν τα πράγματα, μπορείς ήσυχα να πεις την γνώμη σου και είναι βέβαιο ότι θα σε ακούσουν με μεγάλη προσοχή. Έτσι θα βοηθήσεις περισσότερο αυτούς που αγαπάς.

Προσωπικά: Η σχέση σου σήμερα δεν θα έχει ιδιαίτερες εξελίξεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, δίνοντάς του την ευτυχία που ζητάει!

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

Oroskopos.gr

Γενικά: Αποδεικνύετε περίτρανα για ακόμα μια φορά, πόσο σημαντικό και ισχυρό όπλο/χαρτί είναι να έχετε καλούς φίλους. Αυτό συμβαίνει, καθώς χάρη στην δική τους διαμεσολάβηση με πραγματικά ιδιαίτερο τρόπο καταφέρνετε να αγγίξετε ή ακόμα και να πραγματοποιήσετε αυτά που είχατε θέσει ως στόχους. Η συμβουλή μας για τη μέρα είναι να αποφύγετε κομπασμούς για το τι έχετε καταφέρει, καθώς μόνο σε φουρτούνες και καταιγίδες θα σας βάλουν. Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astro4u.gr

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά θα την απολαύσεις την σημερινή Τρίτη, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου. Αισθηματικές Προβλέψεις Τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή κι άφησε χώρο στον σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά με φλερτ και έρωτες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά για όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα που σκέφτεσαι να τολμήσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου επειγόντως!   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή κι άφησε χώρο στον σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά με φλερτ και έρωτες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά για όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα που σκέφτεσαι να τολμήσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου επειγόντως!   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά για όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα που σκέφτεσαι να τολμήσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου επειγόντως!

Tlife.gr

Γενικά: Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους. Παράλληλα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχαν μείνει στην άκρη και δεν έπαιρναν άλλη αναβολή. Σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε και καλό θα ήταν για να έχετε καλύτερη κρίση να ζητήσετε και την άποψη ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα