Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Ζυγέ, σήμερα επιτρέπεται να καυχιέσαι για την εργατικότητα σου και να νιώθεις υπερήφανος/η που ανταπεξέρχεσαι ακόμη σε όλες σου τις ευθύνες. Όμως δεν θα το διατυμπανίσεις. Γιατί; Γιατί ξέρεις πως είναι χαρακτηριστικό των γνωστικών να μην καυχιούνται για τις νίκες τους μόνοι τους, αλλά να περιμένουν τον έπαινο απΆ τους γύρω τους +.

Pathfinder.gr

Γενικά: Άμεσα σας ευεργετεί σήμερα το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία, το οποίο φέρνει επίτευξη στόχων κι ευτυχείς εξελίξεις σε θέματα προσωπικά, σπουδών, ταξιδιών, νομικών, ενώ ευνοεί τα ανοίγματα και τα ξεκινήματα. Ανεβάζει δε την αισιοδοξία και τη διάθεση. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ορισμένα μπερδέματα στα παραπάνω θέματα αλλά και στο χώρο δουλειάς.

Protothema.gr

Γενικά: Μια μεταμόρφωση στην κατανόηση και την φιλοσοφία σας για την ζωή, τις πεποιθήσεις και την πίστη σας είναι τα θέματα αυτού του κύκλου. Μια κρίσιμη δοκιμασία των πιστεύω σας και μια εκ βαθέων επανεξέταση των βασικών απόψεών σας για την φύση και την έννοια της ζωής είναι οι βασικότερες ανακατατάξεις αυτής της ημέρας.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Ζυγέ, βιώνεις καθημερινές αλλαγές που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες… Προσπάθησε να σκεφτείς τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και να ζυγίσεις τις καταστάσεις σωστά. Μην σκέφτεσαι μόνο τις δικές σου ανάγκες αλλά και των ανθρώπων γύρω σου… Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και τα αποτελέσματα αυτών θα είναι πολύ καλά για τη ζωή και τη δικιά σου και των ανθρώπων που νοιάζεσαι… Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, το κλίμα είναι καλό… Περνάς όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου και η αλήθεια είναι, ότι σε προσέχει και σε φροντίζει αρκετά. Είναι μια καλή ημέρα να του δείξεις το ίδιο και να προγραμματίσεις πράγματα που ξέρεις ότι τον ευχαριστούν… Μην διστάσεις να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα για το μέλλον της σχέσης σου, αν αυτό είναι κάτι που σε απασχολεί μιας και σήμερα το κλίμα είναι ευνοϊκό. Αν είσαι αδέσμευτος είναι άξιο απορίας, μιας και η γοητεία και το φλογερό σου ταπεραμέντο ξεχειλίζει.. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Επαγγελματικά βιώνεις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε φέρνουν σε δυσάρεστη θέση μιας και δεν σου αρέσει να αναλώνεσαι συνεχώς σε ίδιες συζητήσεις για αυτά που σε ενοχλούν… Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να χαλάσουν τον προγραμματισμό σου... Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   --

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, το κλίμα είναι καλό… Περνάς όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου και η αλήθεια είναι, ότι σε προσέχει και σε φροντίζει αρκετά. Είναι μια καλή ημέρα να του δείξεις το ίδιο και να προγραμματίσεις πράγματα που ξέρεις ότι τον ευχαριστούν… Μην διστάσεις να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα για το μέλλον της σχέσης σου, αν αυτό είναι κάτι που σε απασχολεί μιας και σήμερα το κλίμα είναι ευνοϊκό. Αν είσαι αδέσμευτος είναι άξιο απορίας, μιας και η γοητεία και το φλογερό σου ταπεραμέντο ξεχειλίζει.. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Επαγγελματικά βιώνεις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε φέρνουν σε δυσάρεστη θέση μιας και δεν σου αρέσει να αναλώνεσαι συνεχώς σε ίδιες συζητήσεις για αυτά που σε ενοχλούν… Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να χαλάσουν τον προγραμματισμό σου... Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Επαγγελματικά βιώνεις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε φέρνουν σε δυσάρεστη θέση μιας και δεν σου αρέσει να αναλώνεσαι συνεχώς σε ίδιες συζητήσεις για αυτά που σε ενοχλούν… Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να χαλάσουν τον προγραμματισμό σου... Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ΕΡΤ 2
09:30
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ 3
Άλλο
Mega Channel
09:10
ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
09:00
15 SUPER MAD HITS GR
Σόου
MTV
09:00
16 AND PREGNANT 4
Σειρά
Star Channel
09:00
BAHAR 3
Σειρά
Βουλή
09:00
ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Σόου
ΕΡΤ 3
09:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ
Σόου
TV Μακεδονία
08:30
ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Άλλο
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
ΕΡΤ 1
08:00
ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ
Σόου
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο
ANT1
07:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα