GR RS CY
  Σήμερα 28.04.15  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Ίσως τον τελευταίο καιρός έχεις βρεθείς περισσότερες από μια φορές μπροστά στην προοπτική ενός τέλους. Είτε σε μια φιλική ή ερωτική σχέση, είτε σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες, είτε ακόμη σε μερικούς στόχους και όνειρα που δεν εκπληρώθηκαν. Ναι, δικαιούσαι σήμερα (και αύριο, και μεθαύριο +.;) να αναρωτιέσαι αν έχεις κάνεις μαζεμένα λάθη. Όμως όσο πιο γρήγορα χωνέψεις πως τα λάθη είναι κι αυτά μέρος του παιχνιδιού, τόσο γρηγορότερα θα προχωρήσεις +.;

Pathfinder.gr

Γενικά: Σήμερα είναι πιθανό να έχετε κάποιες τάσεις απόσυρσης και φυγής, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και δίνει την ανάγκη για απολογισμούς. Η δυσμενής όψη Σελήνης-Κρόνου το πρωί φέρνει κάποιες σκληρές συμπεριφορές ή προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Καλύτερη η υπόλοιπη μέρα, υπερβατικό και αρκετά καλλιτεχνικό το βράδυ.

Protothema.gr

Γενικά: Πολλά πράγματα θα σας φαίνονται δύσκολα σήμερα, καθώς τα εξωτερικά γεγονότα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα ώστε σας είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε. Βαθιές αλλαγές σας έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση αδικαιολόγητου φόβου για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Καθόλου απίθανο να αναστατώνεστε περισσότερο εύκολα σήμερα μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Αποφύγετε τις πολλές αλλαγές σήμερα και ασχοληθείτε με τα πράγματα που γνωρίσετε και έχετε συνηθίσει να ζείτε μαζί τους.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Σήμερα είναι προτιμότερο να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

In2life.gr

Γενικά: Βασική αιτία το ότι πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις νευρικές διαταραχές, πνευματική αναστάτωση, ξαφνική δυσαρέσκεια, ξαφνικά καλά ή κακά νέα).

Opticjungle.gr

Γενικά: Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δείτε μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσετε με το σύντροφό σας, γιατί θα υπάρξουν λογομαχίες και εντάσεις.

Agelioforos.gr

Γενικά: Κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν, αγαπητέ Ταύρε, να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό αλλιώς θα μπλεχτείς μέσα στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα αν εκφράσεις τον έντονο ερωτισμό που διαθέτεις ως Ταύρος.

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει, εντούτοις, να προσέχεις αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έρθεις σε αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Oroskopos.gr

Γενικά: Ενδεχομένως, τις προηγούμενες μέρες να το παρακάνατε με κοινωνικές ή πολιτιστικές σας δραστηριότητες. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να ξεκουραστείτε επειγόντως, προκειμένου να ανακτήσετε δυνάμεις και να είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα σας. Επιπλέον, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε ακόμη και όταν βρίσκεστε στο σπίτι διότι μπορεί να σκοντάψετε και να χτυπήσετε. Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο astro4u.gr

Newsbeast

Γενικά: Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Αντίθετα, είναι η κατάλληλη στιγμή που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και πρέπει να ασχολείσαι μόνο με αυτά. Αισθηματικές Προβλέψεις Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου και δεν το θέλεις. Για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ελευθερία σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Πώς πρέπει να κινηθείς για να βελτιώσεις το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο που μπορεί να περιορίσει τα κεκτημένα σου. Τις αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.   --

Προσωπικά: Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου και δεν το θέλεις. Για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ελευθερία σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Πώς πρέπει να κινηθείς για να βελτιώσεις το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο που μπορεί να περιορίσει τα κεκτημένα σου. Τις αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο που μπορεί να περιορίσει τα κεκτημένα σου. Τις αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

Tlife.gr

Γενικά:   Θέματα  οικονομικά  που έχουν  σχέση  με  εφορίες,  δάνεια,  κληρονομικά,  χρήματα  συντρόφου  ή τρίτων  εξακολουθούν  να  υπάρχουν  και να  σας προβληματίζουν.   Συνεργάτες  αλλά  και  ο  αθέμιτος  ανταγωνισμός  μπορεί  να  σας  αιφνιδιάσουν  δυσάρεστα. Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
09:30
CHARMED
Σειρά
MTV
09:00
MADE
Μουσική εκπομπή
Βουλή
09:00
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Άλλο
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Μαγκαζίνο
Star Channel
08:00
KUZEY GUNEY
Ταινία
ANT1
07:00
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1
Άλλο
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
06:45
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
Ειδήσεις
ΝΕΡΙΤ
06:00
ΕΞΙ ΜΕ ΔΕΚΑ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

08:10
Trailer
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
Ταινία
14:55
Trailer
ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ
Ταινία
10:20
Trailer
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ
Ταινία
06:40
SECRET PAST
Ταινία
12:55Trailer
ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα