GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Θα ήταν υπέροχο να μπορείς να εγκαταλείψεις τη αδιάκοπη μάχη για οικονομική εξασφάλιση και κοινωνική καταξίωση, παραδιδόμενος/η σε μια αγκαλιά ή ένα καυτό φιλί που θα σε συνέδεαν απΆ ευθείας με τον παράδεισο. Για την ώρα, επειδή η σύνδεση αντιμετωπίζει τεχνικές δυσκολίες, μήπως να βάλεις τα δυνατά σου να μην χάσεις τίποτα από τα κεκτημένα σου στον εργασιακό σου χώρο;

Pathfinder.gr

Γενικά: Ωραίες αγορές, βελτίωση στα έσοδα και στιγμές απόλαυσης προσφέρει στο Σαββατοκύριακο η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης. Ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρνά σε ορθή πορεία, γι' αυτό θα προχωρήσετε τα ξεκινήματα που θέλετε. Η αλλαγή ζωδίου του Άρη θα φέρει κούραση έως 4/12, κυρίως λόγω θεμάτων σπιτιού – πιθανή μετακόμιση ή επισκευή, προσοχή όμως σε εντάσεις στο σπίτι.

Protothema.gr

Γενικά: Συναισθηματική αναστάτωση και εκνευρισμός, τυραννικά συναισθήματα, είναι τα θέματα κλειδιά κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Συναισθήματα που έχουν μείνει κρυμμένα ή ξεχασμένα απ'την παιδική ηλικία, εμφανίζονται σήμερα. Μπορεί επίσης να νιώσετε συνεπαρμένοι από αισθήματα που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί πως είστε ικανοί να νιώσετε. Τα συναισθήματα αυτά ποικίλουν, αλλά οι περισσότεροι θα νιώσουν ζήλια, συναισθηματική ανασφάλεια, καθώς και αισθήματα έλλειψης, θυμού, βαθιάς εξάρτησης ή δεσίματος με κάποιο άλλο άτομο, δυνατά πατρικά ή μητρικά συναισθήματα.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που έχεις, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

In2life.gr

Γενικά: Βασική αιτία το ότι πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις νευρικές διαταραχές, πνευματική αναστάτωση, ξαφνική δυσαρέσκεια, ξαφνικά καλά ή κακά νέα).

Opticjungle.gr

Γενικά: Μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Η μέρα προσφέρεται για να αναδείξετε την κοινωνική πλευρά σας. Η επικοινωνία με το σύντροφό σας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Στον τομέα των οικονομικών σας θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλά έκτακτα έξοδα.

Agelioforos.gr

Γενικά: Ο Ερμής από σήμερα έρχεται στην ορθή πορεία του. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές, ειδικότερα σε ζητήματα που θέλουν άμεση λύση. Και λόγω ζωδίου είσαι από τα άτομα που με ότι καταπιαστείς, μπορείς και το φέρεις σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Προσωπικά: Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, άφησε τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

Oroskopos.gr

Γενικά: Θα ασχοληθείς με χρηματικά ζητήματα και την εξόφληση ενός χρέους, την ίδια ώρα που αναζητάς τον τρόπο να πραγματοποιήσεις και την απόδραση που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό σημαίνει πως θα πιεστείς ή θα πρέπει να αλλάξεις τα πλάνα σου, να θέσεις διαφορετικές προτεραιότητες, να κάνεις κάτι που θα αναγκάσει τους γύρω σου να καταλάβουν τις σκέψεις σου.

Newsbeast

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως μπορείς να αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να σου φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, σήμερα χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, σήμερα χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.

Tlife.gr

Γενικά: Αν ψάχνετε για καινούργια δουλειά, θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις αυτή την περίοδο. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πολύ πιθανή για όσους νιώθουν σίγουροι μέσα σε μια σχέση. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Ορισμένα νομικά σας θέματα θα σας αγχώσουν μέχρι να τα διευθετήσετε. Στα οικονομικά σας, θα προβληματιστείτε γύρω από μια συνεργασία που έχετε συνάψει τον τελευταίο καιρό.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:35
POP PIXIE
Παιδική εκπομπή
ANT1
07:30
TV QUIZ
Μαγκαζίνο
Alpha
07:00
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ALPHA
Ειδήσεις
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ
Ειδήσεις
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
07:00
MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Ειδήσεις
TV Μακεδονία
07:00
CHARMED
Σειρά
ΝΕΡΙΤ
07:00
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Άλλο
ΣΚΑΪ
06:30
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Ειδήσεις
MTV
06:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
Βουλή
06:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

10:55
ΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΗΔΕΣ
Ταινία
06:20
Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΣ
Ταινία
19:25
Trailer
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ 2
Ταινία
09:20
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ταινία
12:55
ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα