Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Είναι να μην φας φλας εσύ... Από σήμερα αρχίζεις να επικοινωνείς με φίλους/ες που έχεις καιρό να δεις, να σχεδιάζεις μίνι εκδρομές με καλή παρέα και να γλυκαίνεις λίγο τον τρόπο που μιλάς στους/στις γύρω σου... Ναι Ζυγέ, με αυτό εννοώ πως επιτέλους χωνεύεις τη γλιστρίδα και μπορούμε να μιλήσουμε και εμείς λίγο!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ιδιαίτερα θετική για τα επαγγελματικά σας είναι η όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία λειτουργεί ήδη τις τελευταίες μέρες, γι' αυτό μπορεί να έχετε επιτυχίες και ευνοϊκές εξελίξεις αλλά και παραπάνω δημοφιλία επαγγελματική και κοινωνική. Ομορφαίνει την καθημερινότητά σας, την κάνει πιο άνετη, ενώ βελτιώνει την κοινωνική σας εικόνα.

Protothema.gr

Γενικά: Η διάθεσή σας είναι συντηρητική, απλοϊκή και κατά κάποιο τρόπο φιλοσοφική αυτές τις ημέρες. Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να θέσετε τέρμα σε μια μακρόχρονη σχέση πιστεύοντας πως έχει ολοκληρώσει τον σκοπό της ή ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να σας προσφέρει.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς από σήμερα που ο Ερμής είναι στον Κριό και σε ευνοεί, να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

In2life.gr

Γενικά: Βασική αιτία το ότι πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις νευρικές διαταραχές, πνευματική αναστάτωση, ξαφνική δυσαρέσκεια, ξαφνικά καλά ή κακά νέα).

Opticjungle.gr

Γενικά: Μην προκαλείτε με τις ενέργειές σας τη ζήλια του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αν προκύψουν κάποιες ζήλιες, να ξέρετε ότι ίσως προέρχονται από πληγωμένο εγωισμό. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μια σχετική βελτίωση.

Agelioforos.gr

Γενικά: Από σήμερα θα μπεις σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά από πριν.

Προσωπικά: Μπορείς από σήμερα που ο Ερμής είναι στον Κριό και σε ευνοεί, να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Oroskopos.gr

Γενικά: Το μυαλό σου φαίνεται να ταξιδεύει με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να ακολουθήσει το σώμα σου ή να αντέξουν τα άτομα που είναι γύρω σου. Η καλύτερη λοιπόν λύση για όλο το παραπάνω είναι να πραγματοποιήσεις μία κοντινή εκδρομή, διαφορετικά θα μοιάζεις με κάποιον/α που κινείτε σωματικά στο περιβάλλον του, αλλά το μυαλό ταξιδεύει πολύ μακριά.

Newsbeast

Γενικά: Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να γίνει παγίδα και να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Μην είσαι επίμονος και φέρσου διπλωματικά στις συζητήσεις που θα προκύψουν. Έτσι, θα πετύχεις πιο γρήγορα τους στόχους σου.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, όσα σε προβληματίζουν πρέπει να τελειώσουν τώρα, γιατί όσο τα αφήνεις, οδηγούν τη σχέση σου στην καταστροφή. Μίλα στο ταίρι σου για να βρεις λύσεις. Αν είσαι μόνος, θα έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα. Δώσε τους μια ευκαιρία. Για αναλυτικές προβλέψεις, διάβασε τα σχετικά άρθρα μας: ► Τα άστρα την Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή. Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και εξάγωνο με Πλούτωνα. ► Η Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι 17 Απριλίου 2014 . ► Τα ζώδια, ο έρωτας και οι προβλέψεις, απο 14 ως 20 Απριλίου 2014 με έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. ► Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί! ► Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να καθυστερήσουν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προσεκτικές

Επιχειρηματικά: Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να καθυστερήσουν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προσεκτικές κινήσεις. Απόφυγε έξοδα, αλλά και κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

Tlife.gr

Γενικά: Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα για να σημειώσετε αργότερα άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση. Οι ελεύθεροι θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό στη ζωή σας, για να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που έχετε. Προσπαθείστε να κατανοήσετε τις δικές του ανάγκες και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις μερικές φορές. Στον ερωτικό τομέα παρότι η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη δεν θα αποφύγετε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
09:15
ΑΚΑΤΑ ΜΑΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ
Ταινία
Mega Channel
09:10
Trailer
ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ
Ταινία
Star Channel
09:10
ΠΕΠΑ: ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ
Παιδική εκπομπή
MTV
09:00
MADE
Μουσική εκπομπή
TV Μακεδονία
09:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΣΚΑΪ
09:00
ΑΘΩΣ
Ντοκιμαντέρ
ANT1
08:50
Trailer
ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ
Ταινία
Kontra Channel
08:30
ΜΑΝΤΑΣ
Ειδήσεις
Δημόσια Τηλεόραση
08:00
ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΩΡΩΝ
Άλλο
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Βουλή
06:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

08:20
Trailer
Ο ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ
Ταινία
09:55
Trailer
ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ
Ταινία
12:10
Trailer
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
Ταινία
16:50
Trailer
Ο απίστευτος Μπαρτ Γουόντερστοουν
Ταινία
15:00Trailer
ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα