Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Ναι, για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος/η: μόνο σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ανανεώνουν συνεχώς την αστείρευτη περιέργεια σου μπορείς να νιώσεις αληθινά ελεύθερος/η. Και ναι, εκεί είναι που μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός/η και να πολεμάς μέχρις εσχάτων.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ευκαιρία για εκδρομές και περιπέτειες δίνει το Σάββατο, μια μέρα με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας και άνεσης. Καλή μέρα επίσης για μελέτη και συγγραφή. Το βράδυ όμως προσοχή σε σκληρά λόγια και φανατισμό. Η Κυριακή είναι πιθανό να έχει διάφορες υποχρεώσεις, όμως είναι καλή μέρα για να οργανώσετε τη ζωή σας.

Protothema.gr

Γενικά: Οι εμπνεύσεις και οι αυθεντικές ιδέες σας παίρνουν κάποιο σχήμα σήμερα και βλέπετε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πραγματοποίησής τους. Αυτή είναι μια πολύ καλή χρονική ημέρα της ζωής σας, όπου η ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε πράγματα που αγαπάτε εμφανίζεται από μόνη της. Οι υπευθυνότητες στη δουλειά σας είναι πιθανό να αλλάξουν σήμερα και να σας επιτρέψουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και πρωτοβουλίας σε τομείς που εσείς πιστεύετε θα αποδώσουν πολύ καλύτερα. To να εδραιώσετε σήμερα καινούργιους τρόπους και τεχνικές στην ενασχόλησή σας θα αποδειχτεί μια πολύ έξυπνη κίνηση. Οι καταστάσεις θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας σε θέματα οικονομικά. Μια ευνοϊκή ημέρα για θέματα καριέρας ή ενασχόλησης αλλά όχι τόσο καλή σε θέματα αλλαγών κατοικίας, χώρου ενασχόλησης ή και σχέσεων σήμερα.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα