GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Όπως μου έλεγε και μια φίλη Ζυγός πριν από λίγες μέρες, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Και εκείνη (όπως κι εσύ ίσως) παραμένει ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να την καταλάβει. Και τι κάνει; «Ελπίζω κάποια μέρα να με νιώσει. Ως τότε όμως δεν θα γίνω κοσμοκαλόγρια αγάπη μου...». Αυτό είναι αντιμετώπιση Ζυγού μωρό μου! Γκεγκε;

Pathfinder.gr

Γενικά: Ευχάριστα, ερωτικά, δημιουργικά και μ' εξωστρέφεια κλείνει ο μήνας, ενώ θα είναι μια μέρα με ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε, να κάνετε σπορ ή χόμπι αλλά και ν' ασχοληθείτε με τα παιδιά. Η θετική όψη Σελήνης-Ερμή το βράδυ φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, βόλτες, τηλέφωνα, μηνύματα.

Protothema.gr

Γενικά: Συναισθηματική αναστάτωση, ταραχή και αλλαγή στις προσωπικές σχέσεις και παράλογα, τυραννικά συναισθήματα είναι τα θέματα κλειδιά κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Συναισθήματα που είχαν μείνει κρυμμένα ή ξεχασμένα απ' την παιδική ηλικία, εμφανίζονται σήμερα. Μπορεί επίσης μερικές φορές να καταβάλλεστε από αισθήματα που ποτέ δε φανταζόσαστε πως θα ήσασταν ικανοί να νιώσετε. Τα αισθήματα ποικίλουν, αλλά οι περισσότεροι θα νιώσουν ζήλια, συναισθηματική ανασφάλεια, και θυμού, έλλειψης, βαθιάς εξάρτησης ή δεσίματος με κάποιο άλλο άτομο και δυνατά πατρικά ή μητρικά συναισθήματα.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου και να το στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν.

In2life.gr

Γενικά: Βασική αιτία το ότι πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις νευρικές διαταραχές, πνευματική αναστάτωση, ξαφνική δυσαρέσκεια, ξαφνικά καλά ή κακά νέα).

Opticjungle.gr

Γενικά: Την περίοδο αυτή ευνοούνται εργασιακά θέματα. Προσοχή σε ανταγωνισμό και προκλήσεις από συναδέλφους. Μην πτοείστε. Θετικές οι εξελίξεις και για τα οικονομικά σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Έχεις πείσμα μέσα σου κι αυτό δεν είναι πάντα θετικό ή δημιουργικό. Αν και στο παρελθόν πολλές φορές η εμμονή σου σε ιδέες και σχέδια απέδωσε, μην ξεγελαστείς ότι η έκβαση για σένα θα είναι πάντα θετική. Σίγουρα υπάρχουν φορές που καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις δίκιο και αντί να επιμένεις σε κάτι που μπορεί να μην αποβεί πουθενά, καλύτερα συζήτησέ το και δέξου και μία άλλη γνώμη.

Προσωπικά: Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που ακόμη ταίρι δεν έχεις βρει στην ζωή σου, η Αφροδίτη θα αυξήσει τόσο πολύ την γοητεία σου, που θα έρθει και η γνωριμία που ψάχνεις.

Επιχειρηματικά: Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες, σε σχέση με συνεργάτες, από το πολύ άγχος που θα έχεις. Στα οικονομικά φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις - ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ημέρα είναι πολύ καλή για να κατοχυρώσεις κέρδη ή για να κυνηγήσεις χρήματα που σου χρωστάνε. Επωφελήσου από κάποιες αγορές που μπορεί να κάνεις σε καλύτερη τιμή από όσο θα ανέμενες και φρόντισε να εξετάσεις με μεγαλύτερη προσοχή κάποια σημάδια που αφορούν τη σχέση σου και μπορεί να δείχνουν πως η άλλη πλευρά έχει κάποιες απαιτήσεις.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα μία ξεχωριστή βραδινή έξοδος είναι ικανή να κάνει εσένα και τον σύντροφό σου ευτυχισμένους, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι έξοδοι σήμερα και για τους αδέσμευτους, γιατί κατά την διάρκειά τους μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο, που θα σας γοητεύσει. Επαγγελματικές Προβλέψεις Σήμερα, φίλε Ζυγέ, στη δουλειά σου μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν, με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Σήμερα, φίλε Ζυγέ, στη δουλειά σου μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν, με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

Tlife.gr

Γενικά: Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και σωστή διατροφή. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
21:45
ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Σειρά
ΝΕΡΙΤ
21:40
POST GAME
Αθλητική εκπομπή
MAD TV
21:30
ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ
Μουσική εκπομπή
TV Μακεδονία
21:30
CHARMED
Σειρά
ANT1
21:15
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ
Σειρά
Alpha
21:00
ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ! ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ
Μαγκαζίνο
MTV
21:00
HIT LIST HELLAS
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
21:00
ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Σειρά
Βουλή
21:00
Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΚΙ ΕΜΕΙΣ
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
21:00
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

10:00
Trailer
Η ΜΑΓΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ
Ταινία
06:00
Trailer
ΔΩΡΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ
Ταινία
14:20
Trailer
BROKEN CITY
Ταινία
07:30Trailer
ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
Ταινία
12:10Trailer
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα