×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Είναι κάκιστη η ιδέα να επιμένεις αυτές τις μέρες σε συζητήσεις, σχέδια, πλάνα για το που και πως θα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου. Ακολούθα την παρέα σου (ερωτική ή φιλική) όπου σου προτείνει και αν κάτι δεν σΆ αρέσει τΆ αλλάζεις επιτόπου! Κουνήσου!

Pathfinder.gr

Γενικά: Η μέρα ξεκινά κοινωνικά, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους, με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Το βραδάκι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας.

Protothema.gr

Γενικά: Μεγάλες αλλαγές στην καριέρα σας συμβαίνουν σήμερα. Βρίσκεστε σε μια ημέρα μεταβατική και απασχολείστε πραγματικά με το να καταφέρετε να προσγειώσετε τα όνειρα και τα ιδανικά σας και να τα βάλλετε σ’ εφαρμογή μέσα στη ζωή σας. Πιθανόν να αισθάνεστε πως η δουλειά σας περιλαμβάνει πάρα πολλούς συμβιβασμούς. Μπορεί ν’ αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο και να περάσετε σε μια περιοχή που είναι πιο εξυπηρετικά οριοθετημένη. Αυτή η αστρολογική όψη, παρακινεί πολλά άτομα να εγκαταλείψουν μια σίγουρη, σταθερή δουλειά για μια πιο ασυνήθιστη, δημιουργική εναλλακτική λύση.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η μέρα σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Ζυγέ, τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει κλεισμένο μέσα στο σπίτι, αλλά πρέπει εσύ να τον αναζητήσεις στα κατάλληλα μέρη. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Φίλε Ζυγέ, τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει κλεισμένο μέσα στο σπίτι, αλλά πρέπει εσύ να τον αναζητήσεις στα κατάλληλα μέρη. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς αρκετά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

Tlife.gr

Γενικά: Επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους υφιστάμενους σας. Κάντε λίγο υπομονή και οι εξελίξεις θα είναι θετικές, καθώς πολλά από τα εμπόδια θα εκλείψουν το αμέσως επόμενο διάστημα Αρκετοί από εσάς θα έχετε την τάση να προβείτε σε υπερβολές στο συναισθηματικό τομέα. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Πολλοί από εσάς θα μάθετε για ένα παρασκήνιο που υπήρχε σε βάρος σας εδώ και αρκετό καιρό, με σχόλια και ύπουλα χτυπήματα. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες για να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
11:30
ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ
Άλλο
ΕΡΤ 2
11:30
ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ Χ. ΚΩΝΣΤΑ
Σειρά
Kontra Channel
11:00
CENTER PLUS
Σόου
MTV
11:00
PLAIN JANE 3
Σόου
E TV
10:15
Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ
Ταινία
ANT1
10:00
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Άλλο
MAD TV
10:00
HITS NON STOP
Σόου
Mega Channel
10:00
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
10:00
LIVE U
Σόου
ΕΡΤ 1
10:00
ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σόου
Βουλή
09:30
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ενημερωτική εκπομπή
TV Μακεδονία
09:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα