Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Ίσως η σημαντικότερη στιγμή της ημέρας είναι όταν θα συναντήσεις τον/την σύντροφο σου, (που σου έλειψε απροσδόκητα πολύ για το λίγο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις συναντήσεις σας), ή έναν/μια καλό/ή φίλο/η (που αισθάνεσαι πως έχεις κάτι ουσιαστικό να συζητήσεις, σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες που έχεις συναντήσει πρόσφατα εκεί έξω). Α και μην περιμένεις και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στη δουλειά σήμερα +.

Pathfinder.gr

Γενικά: Λέγονται κάποια σκληρά λόγια αυτές τις μέρες με τη δύστροπη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία εφιστά τη προσοχή και στην απαισιοδοξία. Ζητά να γίνετε πιο σοβαροί στη σκέψη και στο λόγο. Δοκιμάζει σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Επίσης δοκιμασίες και καθυστερήσεις πιθανές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. σας και με μεγαλύτερη πίστη στο μέλλον.

Protothema.gr

Γενικά: Πιθανό να αισθανθείτε κάπως κουρασμένοι από την δουλειά σας ή τις τετριμμένες ιδέες που την περιβάλλουν. Ισως να είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μία προσωρινή άδεια και να ξεκουραστείτε λίγο παραμερίζοντας τα καθημερινά προβλήματα για ένα χρονικό διάστημα. Η ικανότητα και διάθεσή σας στο να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις στους άλλους πιθανό να μην σας βοηθήσει αυτή τη στιγμή. Κατανόηση και ιδέες για το πόσο ασήμαντα είναι ορισμένα πράγματα στη ζωή.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τα ταλέντα και τις δημιουργικές σας ικανότητες, βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν για να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρα σας. Ο ερωτικός τομέας βρίσκεται σε ισορροπία και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το επιδιώξετε. Πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις τώρα, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε λίγο για να τις εφαρμόσετε την κατάλληλη στιγμή. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
12:00
TV SHOP
Άλλο
MAD TV
12:00
MAD TOP 20 WEEKLY COUNT
Σόου
MTV
12:00
THE RIDE 2
Άλλο
Mega Channel
12:00
Η ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
12:00
ΜΠΟΜΠ, Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Σειρά
Βουλή
12:00
ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ 7
Σόου
ΕΡΤ 1
12:00
ΕΡΤ Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός
Ειδήσεις
Star Channel
11:20
Η Barbie Βασιλοπούλα και Χωριατοπούλα
Σειρά
TV Μακεδονία
10:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ANT1
09:45
ΣΟΥΚΟΥ
Άλλο
Alpha
09:45
ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ
Άλλο
E TV
09:45
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα