GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Είναι μέρες σαν τη σημερινή, που το μόνο που έχεις ανάγκη είναι από cocooning και ηρεμία μΆ ένα αγαπημένο πρόσωπο, που καταλαβαίνεις πόσο πιεσμένος/η είσαι! Γιατί ακόμη και αν μια στο εκατομμύριο τα καταφέρεις, η σωματική/ψυχολογική σου κούραση είναι τόση που δεν μπορείς να τΆ απολαύσεις. Κρόνος μωρό μου. Κρόνος +.;

Pathfinder.gr

Γενικά: Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις αυτές τις μέρες, μπορεί να γίνονται ωραίες κι ανέλπιστες γνωριμίες, ενώ ο σύντροφος αλλά και οι συνεργάτες ενδέχεται να σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Επίσης θετικές κι απρόσμενες εξελίξεις είναι πιθανές με συγγενείς. Ιδανική όψη για συμφωνίες.

Protothema.gr

Γενικά: Οι φίλοι συνεργάτες και ο κοινωνικός σας περίγυρος ίσως υποστούν κάποιες αλλαγές σήμερα, καθώς ψάχνετε για εντονότερες και με περισσότερο νόημα συναναστροφές. Αν ξεκινήσετε σχέσεις με ομάδες που υποστηρίζουν τις προσωπικές σας τάσεις για αλλαγή σε πνευματικό ή βαθύ ψυχολογικό επίπεδο θα απαιτήσετε την έντονη ομαδική εμπειρία με έναν πολύ πιεστικό τρόπο. Θα προκαλέσουν ακόμα το ενδιαφέρον σας οι ομάδες και οι οργανισμοί που κινούνται και έχουν σαν στόχο τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Ενα άλλο σημαντικό γεγονός αυτής της ημέρας είναι η ενεργή συμμετοχή σας σε κάποια ομάδα που σκοπό έχει την ανακάλυψη της αλήθειας για ένα πολύ περίεργο θέμα. Πιθανά νέα για την απώλεια κάποιου φίλου από ξαφνικό θάνατο. Ακόμα, το τέλος κάποιας μακρόχρονης φιλίας για ασήμαντους ή ιδιόρρυθμους λόγους.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

In2life.gr

Γενικά: Βασική αιτία το ότι πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις νευρικές διαταραχές, πνευματική αναστάτωση, ξαφνική δυσαρέσκεια, ξαφνικά καλά ή κακά νέα).

Opticjungle.gr

Γενικά: Το διάστημα που διανύουμε προσφέρεται για λήψη αποφάσεων σε νομικά θέματα ή σε θέματα σπουδών. Η ισορροπία κυριαρχεί στη σχέση σας με το σύντροφό σας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις από ανασφάλεια ή από αντίδραση.

Agelioforos.gr

Γενικά: Οι ανακοινώσεις σήμερα θα έρχονται η μια πίσω από την άλλη, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός από ποιους προέρχονται η και για ποια θέματα αφορούν. Απλά εσύ θα κάθεσαι και θα είσαι αποδέκτης όλων των ανακοινώσεων των αποφάσεων, που κάποιοι άλλοι πήραν για τον εαυτό τους η ακόμη και για σένα, χωρίς φυσικά να μπουν στον κόπο να σε ενημερώσουν και ακόμη να σε ρωτήσουν. Μην το αφήσεις να περάσει έτσι αυτό σήμερα. Φρόντισε να αντιδράσεις.

Προσωπικά: Μπορείς από σήμερα να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν έχεις ταίρι μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο θα μπορέσειςνα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου έχεις πολύ άγχος και θέλεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.

Oroskopos.gr

Γενικά: Ο εκνευρισμός σου με άτομα της οικογένειας έχει κυρίως να κάνει με το γεγονός πως κυριαρχούν οι εγωισμοί και δε σκέφτεται σχεδόν κανένας το άτομο που έχει δίπλα του. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου αν βρεθείς μπροστά σε μία τέτοια περίσταση και φρόντισε να δικαιολογήσεις ατολμίες ανθρώπων που δεν είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν, γι αυτό και δε διαθέτουν αυτοκυριαρχία στις μεταξύ σας σχέσεις.

Newsbeast

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα διαπιστώσεις πως μερικά πράγματα δεν θα σου τα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ και τι είναι και αυτός υποχρεωμένος από την πλευρά του να σου δώσει. Για σένα, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα φλερτ που θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα, με τη Σελήνη στον Υδροχόο από νωρίς το βράδυ και θα σου φτιάξουν πολύ την ψυχολογική σου διάθεση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Θα τα καταφέρεις πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε να εκνευριστείς με τις μικροδυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Πρέπει να τις εξετάσεις καλά προτού τις αποδεχτείς. Μην τρενάρεις άλλο τα όνειρα σου, λόγω των ανασφαλειών. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί μπορείς να παρασυρθείς, προτού το καταλάβεις.   --

Προσωπικά: Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα διαπιστώσεις πως μερικά πράγματα δεν θα σου τα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ και τι είναι και αυτός υποχρεωμένος από την πλευρά του να σου δώσει. Για σένα, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα φλερτ που θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα, με τη Σελήνη στον Υδροχόο από νωρίς το βράδυ και θα σου φτιάξουν πολύ την ψυχολογική σου διάθεση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Θα τα καταφέρεις πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε να εκνευριστείς με τις μικροδυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Πρέπει να τις εξετάσεις καλά προτού τις αποδεχτείς. Μην τρενάρεις άλλο τα όνειρα σου, λόγω των ανασφαλειών. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί μπορείς να παρασυρθείς, προτού το καταλάβεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Θα τα καταφέρεις πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε να εκνευριστείς με τις μικροδυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Πρέπει να τις εξετάσεις καλά προτού τις αποδεχτείς. Μην τρενάρεις άλλο τα όνειρα σου, λόγω των ανασφαλειών. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί μπορείς να παρασυρθείς, προτού το καταλάβεις.

Tlife.gr

Γενικά: Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύστε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα αρχίσετε να σκέφτεστε έντονα ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ανεβείτε ψυχολογικά. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδος θα διακατέχεστε από μια ερωτική διάθεση ενώ τις επόμενες θα υπάρχει μια διάθεση εκνευριστική και ανταγωνιστική.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
04:45
ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Ειδήσεις
Alpha
04:45
ΘΥΡΙΔΑ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΗΣ
Ειδήσεις
ΝΕΡΙΤ
04:40
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
Ντοκιμαντέρ
Star Channel
04:30
CURB YOUR ENTHUSIASM
Σειρά
TV Μακεδονία
04:30
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
ΣΚΑΪ
04:15
CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Άλλο
Mega Channel
04:00
FANTASY ISLAND
Σειρά
ΝΕΡΙΤ
03:50
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
Ντοκιμαντέρ
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
Βουλή
02:20
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
MTV
02:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή

Η πρόταση της Ημέρας

10:55
Trailer
FLASH OF GENIUS
Ταινία
07:25
Trailer
LET IT SNOW
Ταινία
08:55
Trailer
WILD CARD
Ταινία
14:30
Trailer
RED TAILS
Ταινία
12:55
Trailer
BLUE LAGOON: THE AWAKENING
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα