×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;» +. Πόλεμος σκιών.

Pathfinder.gr

Γενικά: Πολλές νέες κι ενθουσιώδεις φιλίες φέρνει τις τελευταίες μέρες η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Είναι μια επιρροή που διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ ίσως συμμετέχετε σε ομάδες ή συλλόγους που σας δίνουν χαρά. Ευνοεί τη δικτύωση γενικά, και μέσα απ' το ίντερνετ. Αισιοδοξία κι ανοιχτές πόρτες για το μέλλον, νέα σχέδια.

Protothema.gr

Γενικά: Η συμπεριφορά σας ίσως να στηρίζεται σε κάποιες πιο εσωτερικές διεργασίες σε σχέση με την επιβίωση σήμερα. Αποφεύγετε όμως δραστηριότητες οι οποίες μπορεί να σας απομακρύνουν από την πραγματικότητα ή αυτό που οι άλλοι θεωρούν πραγματικότητα. Ισως να σας φανεί δύσκολο να μπορέσετε να θυσιάσετε μερικές από τις επιθυμίες σας αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι σύντροφοι γενικά θα αποκτήσουν κάποια πιο σημαντική σχέση στη ζωή σας σήμερα αλλά μην είστε και τόσο πολύ σίγουροι για την συνεργασία τους. Προστατεύσετε τα παιδιά σας αν έχετε από μικροατυχήματα θέτοντας ορισμένους όρους κατά τις εξόδους τους.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Φρόντισε σήμερα να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά του για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, ο Άρης στο ζώδιό σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να σου συμβούν τα καλύτερα.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

In2life.gr

Γενικά: Βασική αιτία το ότι πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις νευρικές διαταραχές, πνευματική αναστάτωση, ξαφνική δυσαρέσκεια, ξαφνικά καλά ή κακά νέα).

Opticjungle.gr

Γενικά: Στα αισθηματικά σας, αφήστε μακριά από τη σχέση σας όλα σας τα προβλήματα και διατηρήστε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας προς το άτομο που σας αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα…  

Agelioforos.gr

Γενικά: Προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς πολύ καλά προτού μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις που δεν τις περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον.

Προσωπικά: Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της.

Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις ένα καλόΠρογραμματισμό, για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε έντονο άγχος. Ηρέμησε και σταθερά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Oroskopos.gr

Γενικά: Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι πολλές και διάφορες σήμερα και αυτό θα μπορούσε να σε αποπροσανατολίσει. Θα πρέπει να θέσεις προτεραιότητες, να φέρεις στο προσκήνιο ανθρώπους και δραστηριότητες που είναι σε θέση να ταιριάξουν με τα δικά σου γούστα και να αφήσεις πίσω σου ότι είχες μπροστά σου την προηγούμενη εποχή και φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν σου.

Newsbeast

Γενικά:   Σκέψεις  και προβληματισμοί  σας  απασχολούν  έντονα  και παρότι  είστε  άτομα  μεθοδικά  και συγκροτημένα,  αυτή  την  περίοδο  δεν μπορείτε  να  βάλετε  τα  πράγματα  σε  μια σωστή  σειρά. Εσείς που είστε μόνοι θα θελήσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας πιο σταθερό αλλά θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε …. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
04:30
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
Σειρά
TV Μακεδονία
04:30
JUST FOR LAUGHS
Μαγκαζίνο
ΣΚΑΪ
04:00
CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Άλλο
ANT1
03:45
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
Σειρά
Alpha
03:45
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
Σειρά
MAD TV
03:30
INSOMNIA MIXER
Μουσική εκπομπή
Star Channel
03:15
Trailer
THE BLEEDING HOUSE
Ταινία
ΝΕΡΙΤ
03:10
ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο
MTV
02:00
SUMMER HITS
Μουσική εκπομπή
Βουλή
01:20
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

12:40
Trailer
CAPTAIN PHILLIPS
Ταινία
10:30
Trailer
DEJA VU: 4 ΗΜΕΡΕΣ 6 ΩΡΕΣ ΠΙΣΩ
Ταινία
08:30
Trailer
ΜΟΓΚΑΜΠΟ
Ταινία
15:00Trailer
ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ταινία
16:55Trailer
CARRIERS
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα