Ζυγός Σήμερα

Ζυγός
Ημερήσιες προβλέψεις

23 Σεπ - 23 Οκτ

Ζυγός

Γενικά: Ναι, ΟΚ, το καταλάβαμε. Θες να περάσεις τη μέρα με φίλους και οικείους. Δεν θες να δεις την είσοδο της δουλειάς ούτε ζωγραφιστή. Όμως τι να κάνουμε τώρα; Να τρέξουμε τα ρολόγια για να έρθουν οι επόμενες διακοπές από σήμερα;

Pathfinder.gr

Γενικά: Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη και ξεκινά ένας μήνας δραστήριος και τυχερός, με ξεκινήματα, αποφάσεις, ανοίγματα, και με αυξημένη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Παράλληλα σήμερα κορυφώνεται το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο αυτές τις μέρες είναι γόνιμο για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας, ενώ προσφέρει ασφάλεια και ρομαντισμό και στις σχέσεις.

Protothema.gr

Γενικά: Μερικές φορές είναι δύσκολο να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία. Επίσης, επειδή καθοδηγείστε περισσότερο από το ένστικτο παρά από την λογική, σας είναι δύσκολο να εξηγήσετε στους άλλους γιατί αισθάνεστε, πώς συγκεκριμένα πράγματα για σας είναι τόσο σημαντικά.

Gozakynthos.gr

Γενικά:   Επιδιώξτε  την  συντροφιά  φιλικών  προσώπων  για  να  περάσετε  καλά  αυτό  το  διάστημα.   Περιορίστε  την  τάση  σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε  με  σταθερά  και μελετημένα  βήματα. Αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιου είδους οικογενειακό ξεκαθάρισμα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Άλλοι πάλι θα νιώσετε τύψεις που δεν είσασταν δίπλα τους για να τους στηρίξετε. Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα