×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει σήμερα εγκλωβισμένο/η σε τέσσερις τοίχους. Έχεις την ανάγκη να είσαι συνεχώς σε κίνηση, να επικοινωνείς, να χρονοτριβείς, να ονειρεύεσαι κοιτώντας τα σύννεφα να τρέχουν στον ουρανό έξω από το παράθυρο! Μια ξαφνική αφύπνιση του παλιού σου εαυτού! Κράτα την! Ζήσε την!

Pathfinder.gr

Γενικά: Έφερε αρκετά απρόοπτα και ανατροπές στο πρόγραμμά σας ο Ιούλιος με τις πολύ δυνατές όψεις που είχε, οι οποίες όμως τώρα εξασθενούν και η διάθεση καλυτερεύει. Το υπόλοιπο καλοκαίρι θα είναι κοινωνικό, ενώ και σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στις φιλίες και τη δικτύωση, κι έτσι θα περάσετε καλά με τις παρέες σας.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή η ημέρα είναι καλή για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν. Θα οδηγείστε στο πώς θα οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας καλύτερα, να τις κάνετε περισσότερο ρεαλιστικές ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας. Είναι πιθανό ότι θα έχετε τάση προς την υλική πλευρά της ζωής και θα ανησυχείτε για το γόητρό σας, και να θελήσετε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση. Ως αποτέλεσμα, ίσως οδηγείτε στο να γνωρίσετε τις ανάγκες κάποιων άλλων.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ό,τι σε προβληματίζει.

Επιχειρηματικά: Ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι μεγάλος και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

In2life.gr

Γενικά: Κάποιες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη να επενδύσετε σοφά ώστε να εξασφαλίσετε ορισμένα χρήσιμα αγαθά για σας ή και την οικογένειά σας. Είναι μια καλή ημέρα να ενδιαφερθείτε γι'αυτά τα θέματα και να ανανεώσετε την οικονομική σας εικόνα και στρατηγική, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλή εβδομάδα, φίλοι Υδροχόοι! Στα αισθηματικά, προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια.

Agelioforos.gr

Γενικά: Οι στόχοι σου αρχίζουν σιγά σιγά να υλοποιούνται. Προσπάθησε όμως να μην κουράζεσαι υπερβολικά και πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου. Τώρα που οι πλανήτες υποστηρίζουν το ζώδιό σου με την ευεργετική τους ενέργεια, σκέψου πώς θα αλλάξεις μερικά πράγματα που σε ταλαιπώρησαν ως σήμερα. Οι δημόσιες σχέσεις επίσης ευνοούνται αυτή την περίοδο.

Προσωπικά: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί του, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Καινούργια σχέδια ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που μπορεί να μην τα γνωρίζεις πολύ καλά.

Oroskopos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.  Διάλεξε ένα φυλαχτό για να σε προστατεύει από τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές, μέσα από μία μεγάλη γκάμα ,  στο ilovezen.gr . Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η σημερινή θέση της Σελήνης στον Τοξότη σε ευνοεί για να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο. Τί να περιμένεις από την σημερινή ημέρα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Δευτέρα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.  

Προσωπικά: Σήμερα καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η σημερινή θέση της Σελήνης στον Τοξότη σε ευνοεί για να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο. Τί να περιμένεις από την σημερινή ημέρα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Δευτέρα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Δευτέρα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.

Tlife.gr

Γενικά: Από εκεί και μετά θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να πετύχετε τις συμφωνίες που θέλετε. Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Όσοι από εσάς είχατε ή έχετε δυσκολίες σε αυτήν τον τομέα, θα μπορέσετε τώρα να διορθώσετε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά σας, μην ξεσηκωθείτε και αρχίστε να σκορπάτε τα χρήματα σας, αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές και χρέη, για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα