Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.

Pathfinder.gr

Γενικά: Η τυχερή όψη Σελήνης-Δία αναμένεται να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σήμερα, κυρίως σε σχέση με ταξίδια, ερωτικά, σπουδές, παιδιά, διασκέδαση ή άλλα ζητήματα. Μια πιο ανέμελη μέρα, με παιχνίδι, φλερτ κι ωραίες δραστηριότητες. Μόνο το πρωί προσέξτε μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές και σε αγορές, και κάποιες παρεξηγήσεις ή ψέματα και υποσχέσεις.

Protothema.gr

Γενικά: Δεν είστε ικανοποιημένοι από τον ίδιο παλιό σκοπό που παίζετε ή που ακούτε τους άλλους να παίζουν. Εχετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ελκεστε από το άγνωστο. Είστε ευέλικτοι και νιώθετε την ανάγκη για αλλαγές του ύφους (στιλ) και της κλασσικής προσέγγισης και συνηθειών που έχετε σε πολλούς τομείς. Το άμεσο περιβάλλον σας και πιθανό ένα άτομο από το γυναικείο φύλο να σταθεί δίπλα σας στην προσπάθειά σας για οριστικές αλλαγές.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Μέχρι τώρα φερόσουν αρκετά επιπόλαια και έχεις έτσι αφήσει πολλές υποχρεώσεις να μαζευτούν την τελευταία στιγμή και να σε πιέζουν να τις τακτοποιήσεις άμεσα. Επειδή ο χρόνος σε πιέζει, οργανώσου καλά και βάλε μια σειρά μέχρι να ανακουφιστείς. Κατόπιν, φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί το αξίζεις και κυρίως γιατί το έχεις ανάγκη, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αισθηματικές Προβλέψεις Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται ώστε να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα, με σκοπό να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ και επιδίωξε να φτιάξεις τη σχέση που θες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό τομέα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες δυσκολίες, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζες. Τα νεύρα σου θα φέρουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, αλλά καλά θα κάνεις να συγκρατηθείς γιατί μόνο χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα. Οι οικονομικές σου απολαβές αυξάνονται ανέλπιστα, αλλά αντί να κάνεις ανοίγματα, προτίμησε να διευθετήσεις παλιές οφειλές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται ώστε να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα, με σκοπό να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ και επιδίωξε να φτιάξεις τη σχέση που θες. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον επαγγελματικό τομέα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες δυσκολίες, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζες. Τα νεύρα σου θα φέρουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, αλλά καλά θα κάνεις να συγκρατηθείς γιατί μόνο χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα. Οι οικονομικές σου απολαβές αυξάνονται ανέλπιστα, αλλά αντί να κάνεις ανοίγματα, προτίμησε να διευθετήσεις παλιές οφειλές.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες δυσκολίες, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζες. Τα νεύρα σου θα φέρουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, αλλά καλά θα κάνεις να συγκρατηθείς γιατί μόνο χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα. Οι οικονομικές σου απολαβές αυξάνονται ανέλπιστα, αλλά αντί να κάνεις ανοίγματα, προτίμησε να διευθετήσεις παλιές οφειλές.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα