Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει σήμερα εγκλωβισμένο/η σε τέσσερις τοίχους. Έχεις την ανάγκη να είσαι συνεχώς σε κίνηση, να επικοινωνείς, να χρονοτριβείς, να ονειρεύεσαι κοιτώντας τα σύννεφα να τρέχουν στον ουρανό έξω από το παράθυρο! Μια ξαφνική αφύπνιση του παλιού σου εαυτού! Κράτα την! Ζήσε την!

Pathfinder.gr

Γενικά: Θα φανείτε περισσότερο δημοσίως κι επαγγελματικά για ένα μήνα με την αλλαγή τώρα ζωδίου του Ήλιου, ο οποίος σας βάζει σε μια περίοδο με έμφαση στην επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Θα είστε πιο ευάλωτοι σε κριτικές ωστόσο, οπότε χρειάζεται σοβαρότητα. Περισσότερες υποχρεώσεις στο διάστημα αυτό. Ευκαιρία οργάνωσης της ζωής σας.

Protothema.gr

Γενικά: Αν εργάζεστε σ' ένα πόστο που παρέχει ένα υψηλό επίπεδο σιγουριάς (για παράδειγμα, πολλές δημόσιες θέσεις, είναι πολύ σταθερές και σίγουρες) τότε μάλλον,είναι καλύτερα να μείνετε σ' αυτή τη θέση,παρά να αλλάξετε δουλειά, πράγμα που εριλαμβάνει μεγάλο ρίσκο.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα ημέρα που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, να πλησιάσεις τους γύρω σου, να νιώσεις πλούσιο συναίσθημα και να ξεπεράσεις τα όρια που σου θέτουν ή θέτεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Θα  νιώσεις ιδιαίτερη χαρά αν καταφέρεις να ξεφύγεις από την πλήξη της καθημερινότητας. Κοινωνικοποιήσου και κάνε τις σωστές επαφές με τα σωστά άτομα. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την εξέλιξη της μόρφωσής σου. Μήπως η μελέτη ενός νέου αντικειμένου είναι το επόμενο εγχείρημά σου; Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά μπορείς να περάσεις καλά, να πλησιάσεις το ταίρι σου και να διώξεις για λίγο μακριά σκοτούρες και ανασφάλεια. Οργάνωσε μια βραδιά για τους δυο ή κανόνισε να πάτε κινηματογράφο. Το κλίμα είναι ιδανικό για όποια από τις δυο επιλογές διαλέξεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και ειδικά για αλλαγές. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εκπλήξεις στο μέλλον.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά μπορείς να περάσεις καλά, να πλησιάσεις το ταίρι σου και να διώξεις για λίγο μακριά σκοτούρες και ανασφάλεια. Οργάνωσε μια βραδιά για τους δυο ή κανόνισε να πάτε κινηματογράφο. Το κλίμα είναι ιδανικό για όποια από τις δυο επιλογές διαλέξεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην εργασία σου καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και ειδικά για αλλαγές. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εκπλήξεις στο μέλλον.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400 Δάφνη Προσωπικός Αριθμός 9015004401

Επιχειρηματικά: Στην εργασία σου καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και ειδικά για αλλαγές. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εκπλήξεις στο μέλλον.

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Άλλο
MTV
08:00
MADE 11
Άλλο
Star Channel
08:00
BAHAR 4
Σειρά
TV Μακεδονία
08:00
CLOSE UP
Άλλο
ΕΡΤ 3
08:00
Ο ΦΑΡΟΣ 2
Σειρά
E TV
07:45
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
Άλλο
Mega Channel
07:40
ΑΕΡΙΝΕΣ ΣΙΩΠΕΣ
Σειρά
ANT1
07:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σόου
MAD TV
07:00
MORNING HITS
Σόου
ΣΚΑΪ
06:00
ΣΗΜΕΡΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα