×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

Pathfinder.gr

Γενικά: Φαίνεται να πήγαν πίσω επαγγελματικά θέματα τους τελευταίους δυόμιση μήνες με τον ανάδρομο Άρη, όμως τώρα επέστρεψε σε ορθή πορεία και μέχρι τις 2/8 θα είναι εποχή δυναμικών ξεκινημάτων – πρέπει όμως εσείς να πάρετε πρωτοβουλίες και να τρέξετε. Μπορείτε τώρα να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να γίνετε πιο υπεύθυνοι κι επιτυχημένοι.

Protothema.gr

Γενικά: Μια ημέρα έντασης με τους άλλους η οποία θα έχει άσχημο αντίκτυπο στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η σωματική σας κατάσταση πολύ πιθανόν να επηρεαστεί άμεσα δημιουργώντας σας ένα προσωρινό αλλά ισχυρό πλήγμα στην ενασχόλησή σας. Βασική αιτία οι σχέσεις σας με τους άλλους αλλά και η δική σας στάση τα τελευταία χρόνια ίσως να μην ήταν αυτή που έπρεπε απέναντί τους. Εδώ είναι που πρέπει να σταθείτε και να κοιτάξετε πίσω σας αξιολογώντας τις εμπειρίες σας. Προσοχή στην υγεία σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Έχετε τη τάση να κάνετε μεγάλα ανοίγματα προκειμένου να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
16:50
Η ΝΤΑΝΤΑ
Παιδική εκπομπή
ANT1
16:30
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
Σειρά
Star Channel
16:30
BAHAR
Σειρά
Alpha
16:00
ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Σειρά
Kontra Channel
16:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
MAD TV
16:00
MAD GREEKZ TOP 10
Σόου
MTV
16:00
TEEN MOM OG 5
Σόου
Βουλή
16:00
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑΝΜΑΡ
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 1
16:00
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο
ΕΡΤ 3
16:00
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σόου
E TV
15:45
TATIANA LIVE
Άλλο
TV Μακεδονία
13:30
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα