×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Οι καυγάδες με φίλους ή τον/την σύντροφο αντέχονται. Τα σπασμένα νεύρα με επαγγελματικούς συνεργάτες επίσης. Αντέχεται και ο πονοκέφαλος που σου προξενεί το πλήθος των καθημερινών υποχρεώσεων. Όμως να συμβαίνουν όλα μαζί, ε όχι! Δεν παλεύεται! Έχεις ακουστά για την αποστασιοποίηση των Υδροχοών; Για βάλε τη σε εφαρμογή σήμερα.

Pathfinder.gr

Γενικά: Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν σεληνιακό μήνα δραστήριο, εξωστρεφή, με αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Αυτές οι μέρες είναι καλές για ξεκινήματα και για να προσδιορίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Ωστόσο προσέξτε τον εγωισμό και τις συγκρούσεις, κυρίως με άτομα εξουσίας. Προσοχή σε βιασύνες κι ατυχήματα.

Protothema.gr

Γενικά: Πιθανό να γίνεστε περισσότερο μελαγχολικοί, υπερευαίσθητοι και συγκινήστε περισσότερο απ'ότι συνήθως. Η ευερεθιστικότητά σας ίσως προκαλέσει διαφωνίες και σύγχυση στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά και άλλους στενούς συνεργάτες, ίσως γίνουν πιο τεταμένες ή περάσουν μέσα από μια ημέρα δυσκολιών. Τα πάντα αυτές τις ημέρες θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να θέσετε τα συναισθήματά σας κάτω από τον πλήρη έλεγχο της λογικής.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα, γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, σε προβλήματα που μπορεί να έχουν. Αισθηματικές Προβλέψεις Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με όποια μέσα διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!!! Τί αναπάντεχο να περιμένεις το σημερινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Το τελευταίο διάστημα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, γι’ αυτό σκέψου τρόπους για να προωθήσεις τη δουλειά σου και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με όποια μέσα διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!!! Τί αναπάντεχο να περιμένεις το σημερινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Το τελευταίο διάστημα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, γι’ αυτό σκέψου τρόπους για να προωθήσεις τη δουλειά σου και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Το τελευταίο διάστημα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, γι’ αυτό σκέψου τρόπους για να προωθήσεις τη δουλειά σου και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

Tlife.gr

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να δώσετε οριστικές λύσεις τώρα γιατί η κρίση σας θα είναι θολή. Κινηθείτε δυναμικά και μην κάνετε πίσω στις πρώτες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Τώρα μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα