Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Το μυαλό είναι σαν μια ατμομηχανή: αν για οποιοδήποτε λόγο σταματήσει, δεν μπορεί μετά να πιάσει ακαριαία τη μέγιστη ταχύτητα. Με απλά λόγια, μην πιεστείς από την αρχή της ημέρας να εκτελέσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Βήμα, βήμα +.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ωραίες συναντήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα και γνωριμίες φέρνει σήμερα η ευεργετική σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, ενώ μαλακώνει το κλίμα στην επικοινωνία, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Λίγο πιο μετά, μπορεί να υπάρξουν κάποια παρασκήνια ή να ειπωθούν λόγια πικρά. Το πρωί προσέξτε την επιπόλαιη αντιμετώπιση διάφορων συναλλαγών, αλλά και θεμάτων σπουδών και νομικών.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή η χρονική ημέρα είναι θετική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να επεκταθείτε. Αυτή η επέκταση μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Είναι πιθανόν να ταξιδέψετε περισσότερο σήμερα, και να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς, τρόπους ζωής και εθνικών ομάδων, απ’ όσο συνήθως.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Σήμερα έρχονται δυσάρεστες ανατροπές που σου χαλούν τα σχέδια. Μην απογοητεύεσαι όμως, γιατί αν χειριστείς σωστά τα νέα δεδομένα και κάνεις έξυπνους ελιγμούς, θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος από όλη αυτή την αναστάτωση. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος θα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν όπως την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μία εξόρμηση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος επέλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και γιατί όχι… να διασκεδάσεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα χρειαστεί συγκέντρωση και ψυχραιμία. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ειδικά σε ότι αφορά τη συνεργασία σου με κάποια άτομα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δείξε σοβαρότητα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές και σκέψου καλά κάθε σου κίνηση. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   --

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος θα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν όπως την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μία εξόρμηση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος επέλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και γιατί όχι… να διασκεδάσεις. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Η δουλειά σου θα χρειαστεί συγκέντρωση και ψυχραιμία. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ειδικά σε ότι αφορά τη συνεργασία σου με κάποια άτομα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δείξε σοβαρότητα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές και σκέψου καλά κάθε σου κίνηση. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου θα χρειαστεί συγκέντρωση και ψυχραιμία. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ειδικά σε ότι αφορά τη συνεργασία σου με κάποια άτομα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δείξε σοβαρότητα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές και σκέψου καλά κάθε σου κίνηση. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Mega Channel
13:35
ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ
Παιδική εκπομπή
MAD TV
13:30
GREEK SUPER HEROES
Σόου
ΕΡΤ 1
13:30
ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Ντοκιμαντέρ
ΕΡΤ 2
13:30
ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
Άλλο
ANT1
13:00
ANT1 NEWS
Ειδήσεις
Alpha
13:00
ΕΛΕΝΗ
Άλλο
TV Μακεδονία
13:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
MTV
12:00
ONLY HITS
Σόου
Star Channel
12:00
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Άλλο
E TV
11:45
LA BIRI BIRI
Άλλο
Kontra Channel
11:00
TV SHOP
Άλλο
Βουλή
10:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα