×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Δεν είναι ιδέα σου. Ξαφνικά πολλοί/ες φίλοι/ες σου ή συνάδελφοι σου αποφάσισαν να βγάλουν στην επιφάνεια τον μικρό δικτάτορα που κρύβουν μέσα τους και προσπαθούν να σε πιέσουν να συμφωνείς σε όλα μαζί τους. Αυτή η άγνοια τους όμως ρε παιδί μου, που πάνε να τα βάλουν μαζί σου +.; Είναι σχεδόν κωμική.

Pathfinder.gr

Γενικά: Πολλά πράγματα ξεμπλοκάρουν αυτές τις μέρες με την αισιόδοξη όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το ίδιο και η ψυχολογία σας η οποία “ανοίγει” και ο εσωτερικός σας κόσμος φωτίζεται. Η επιρροή αυτή επίσης καλυτερεύει σημαντικά τις οικογενειακές σχέσεις, ενώ προσφέρει εύνοια σε σπίτι κι ακίνητα, αλλά και σε οικονομικά θέματα.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτές τις ημέρες, έχετε επίσης οριστικά ενστικτώδη αισθήματα σχετικά με το τι θέλετε να καταφέρετε. Επίσης οδηγείστε από βαθιές εσωτερικές ευαισθησίες περισσότερο, παρά από την λογική. Για παράδειγμα μπορεί να έχετε την διάθεση απλώς να κάνετε μια προέκταση του σπιτιού σας, να μεγαλώσετε τον κήπο, να μελετήσετε κάποια άλλη πλευρά του επαγγέλματός σας κλπ, χωρίς να είστε λογικά ικανοί, να εξηγήσετε γιατί νιώθετε τόσο έντονα γι’ αυτά τα πράγματα σήμερα. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας γιατί συνήθως είναι σωστή.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Επίσης, τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα μπορείτε να διευθετήσετε περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα με επιτυχία. Κάντε υπομονή και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά. Οι συνθήκες είναι σαφώς καλύτερες και μπορείτε να λύσετε τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει με το ταίρι σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, μετά από κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί για την κοινή πορεία με το ταίρι σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
23:00
TV MARKET
Άλλο
MAD TV
23:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Σόου
MTV
23:00
GEORDIE SHORE 12
Σόου
TV Μακεδονία
23:00
MAYDAY
Ντοκιμαντέρ
Βουλή
23:00
ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
Σειρά
ΕΡΤ 3
22:40
ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ
Σόου
ΕΡΤ 2
22:30
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
Σειρά
ANT1
22:15
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ 2
Παιδική εκπομπή
Mega Channel
22:00
ΤΟ ΝΗΣΙ
Σειρά
Star Channel
22:00
ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΥΓΗ
Σειρά
ΕΡΤ 1
22:00
ΕΡΤ FOCUS
Σόου
Alpha
21:50
The Music Project by Jumping Fish
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα