GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Υδροχόε, ενώ αυτό που απαιτεί η εποχή είναι προσεκτικό σχεδιασμό και υπομονή στην οικονομική σφαίρα της ζωής σου, εσύ νιώθεις να μην έχεις άλλη διάθεση να ασχολείσαι -; λες και βρίσκεσαι ένα βήμα πριν παρατήσεις τους πάντες και τα πάντα! Σημεία των καιρών ή κοντά στην λήψη σημαντικών αποφάσεων;

Pathfinder.gr

Γενικά: Φεύγει απ' το ζώδιό σας η γλυκιά Αφροδίτη, αφού πρώτα σάς έφερε τα δώρα της γαλήνης, της ομορφιάς και του έρωτα απ' τις 3/1. Τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γι' αυτό μέχρι τις 20/2 αναμένεται να βελτιωθούν τα έσοδα, ενώ θα κάνετε και αγορές που θα ευχαριστηθείτε. Ταυτόχρονα, θα απολαύσετε την υλική ζωή γενικά.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή η χρονική ημέρα είναι, γενικότερα, πολύ θετική, γιατί διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει σ' επαφή με περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές. Είστε πολύ λιγότερο δεσμευμένοι και περιορισμένοι και νιώθετε αισιοδοξία και θετικότητα για όλα. Στις επαγγελματικές συναλλαγές , αυτή είναι μια ημέρα κατάλληλη για επέκταση και ανάπτυξη. Η μόνη αρνητική πιθανότητα, είναι η υπερβολικά γρήγορη ανάπτυξη, που είναι ανεξέλεγκτη και οδηγεί σε πολύ σπατάλη και ανεπάρκεια.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Η περίοδος είναι αρκετά θετική για την σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ότι μπορεί να σε πειράζει στην συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

In2life.gr

Γενικά: Κάποιες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη να επενδύσετε σοφά ώστε να εξασφαλίσετε ορισμένα χρήσιμα αγαθά για σας ή και την οικογένειά σας. Είναι μια καλή ημέρα να ενδιαφερθείτε γι'αυτά τα θέματα και να ανανεώσετε την οικονομική σας εικόνα και στρατηγική, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.

Opticjungle.gr

Γενικά: Καλή εβδομάδα, φίλοι Υδροχόοι. Από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια μέρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς προμηνύονται πολλές επιτυχίες. Πρέπει να κάνετε σοβαρές και ειλικρινείς συζητήσεις με το σύντροφό σας, ώστε να έρθετε πιο κοντά. .

Agelioforos.gr

Γενικά: Λόγια, λόγια, λόγια. Κρίσεις, συγκρίσεις, μηνύματα, τηλέφωνα, παράπονα, υποσχέσεις. Πάρε ένα κόσκινο και ψιλοκοσκίνισε ότι ακούς. Τώρα μπορεί τα μικρά πράγματα, οι μικρές διαφορές, τα μικρά προβλήματα να γίνουν μεγάλα. Προσπάθησε να απογυμνώσεις το καθετί από τα περιττά, για να βρεις την ουσία και να βασιστείς σε αυτήν. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς και διώξε ότι συναισθηματικότητα μπορεί να σε δένει με καταστάσεις και πράγματα. Κινήσου με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα και θα δεις ότι στο τέλος θα κινείσαι πιο ανάλαφρα και θα έχεις και περισσότερη ηρεμία.

Προσωπικά: Η περίοδος είναι αρκετά θετική για την σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ότι μπορεί να σε πειράζει στην συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Πρόσεξε τη σημερινή ημέρα γιατί μπορεί να βρεθείς μπροστά σε περιστάσεις που θα ήθελες να αντιδράσεις με πολύ έντονο τρόπο, κάτι που όμως θα ξεκινήσει μία δύσκολη σχέση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και φρόντισε να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, εργάζεσαι σε πολύ ταχείς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στις προσδοκίες σου. Σήμερα προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση, μην κάθεσαι απαθής περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους. Επίσης, διαβάστε ποιες είναι οι κρίσιμες ημερομηνίες του 2015 και τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά στο Τα ζώδια το 2015 - Γενικές ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2015. Ειδικά για τον Υδροχόο , μάθετε τι θα συμβεί μήνα με τον μήνα στο Υδροχόος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015 . Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε όσο περισσότερο μπορείς. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, ίσως θα πρέπει να δεις πιο θετικά ένα άτομο που σε πλησιάζει, αλλά εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ και βλέπεις…Ποιο άτομο είναι αυτό; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη.  

Προσωπικά: Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε όσο περισσότερο μπορείς. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, ίσως θα πρέπει να δεις πιο θετικά ένα άτομο που σε πλησιάζει, αλλά εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ και βλέπεις…Ποιο άτομο είναι αυτό; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη.

Tlife.gr

Γενικά: Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Παράλληλα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με περιουσιακά, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση που σας δημιουργούν. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αποβάλλετε την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και να σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα