Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Επειδή ο κίνδυνος να θες σήμερα να αναλάβεις ακόμη περισσότερες ευθύνες είναι πιο ορατός από ποτέ, αν δεις να σε πιάνει πήγαινε στην τουαλέτα, ρίξε παγωμένο νερό στο πρόσωπο σου και βγες να σε χτυπήσει λίγος αέρας να συνέλθεις.

Pathfinder.gr

Γενικά: Μέχρι και αύριο προσέξτε το φανατισμό και τις υπερβολές γενικά στο λόγο και στη γραφή, γιατί τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα βγαίνουν εκτός ορίων κάποιες συζητήσεις. Υπάρχει αρκετό χιούμορ ωστόσο. Επίσης προσέξτε την αμέλεια και τις γκάφες σε επικοινωνία, μετακινήσεις, σπουδές και τυχόν νομικά θέματα.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή η χρονική ημέρα είναι γενικά, πολύ θετική γιατί διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει σ’ επαφή με περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές. Είστε πολύ λιγότερο περιορισμένοι και δεσμευμένοι και νιώθετε αισιοδοξία και θετικότητα γενικά. Στις επαγγελματικές συναλλαγές, αυτή είναι μια ημέρα επέκτασης και ανάπτυξης. Η μόνη αρνητική πιθανότητα είναι η ανάπτυξη που συμβαίνει πολύ γρήγορα και ανεξέλεγκτα, οδηγώντας σε πολύ σπατάλη και ανεπάρκεια.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Τη σημερινή Παρασκευή, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει θετικά, μπορείς να προχωρήσεις στη δρομολόγηση νέων σχεδίων, απαλλαγμένος από ανασφάλειες και δισταγμούς. Φρόντισε να παραμένεις θετικός σε κάθε προβληματική κατάσταση που μπορεί να προκύψει και όλα θα γίνουν. Αισθηματικές Προβλέψεις Σήμερα φόρεσε την καλή σου διάθεση και κάνε ό,τι μπορείς, για να περάσεις τέλεια με το σύντροφό σου. Άσε το πάθος που κρύβεις μέσα σου να βγει στην επιφάνεια και θα αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η σημερινή σου τονωμένη αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει πολλά άτομα, που θα σου εκφράσουν ανοιχτά τον θαυμασμό τους. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν, και πέρνα αξέχαστα. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, η επικοινωνία σου και η συνεννόηση με τους συνεργάτες σου είναι άψογη και με τη βοήθειά τους υλοποιείς επιτυχώς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και τακτοποιήσεις κάθε οφειλή που σε άγχωνε. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Προσωπικά: Σήμερα φόρεσε την καλή σου διάθεση και κάνε ό,τι μπορείς, για να περάσεις τέλεια με το σύντροφό σου. Άσε το πάθος που κρύβεις μέσα σου να βγει στην επιφάνεια και θα αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η σημερινή σου τονωμένη αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει πολλά άτομα, που θα σου εκφράσουν ανοιχτά τον θαυμασμό τους. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν, και πέρνα αξέχαστα. Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου βρει τα βρει όλα! Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529 Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου, η επικοινωνία σου και η συνεννόηση με τους συνεργάτες σου είναι άψογη και με τη βοήθειά τους υλοποιείς επιτυχώς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και τακτοποιήσεις κάθε οφειλή που σε άγχωνε. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, η επικοινωνία σου και η συνεννόηση με τους συνεργάτες σου είναι άψογη και με τη βοήθειά τους υλοποιείς επιτυχώς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και τακτοποιήσεις κάθε οφειλή που σε άγχωνε. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

TV Μακεδονία
21:30
CLOSE UP
Άλλο
ANT1
21:00
ΜΠΡΟΥΣΚΟ 4
Σειρά
Alpha
21:00
FROZEN
Παιδική εκπομπή
E TV
21:00
STAR ACADEMY
Σειρά
Kontra Channel
21:00
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ
Άλλο
MAD TV
21:00
ΛΑΪΚ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ
Σόου
Mega Channel
21:00
L.A.P.D.
Παιδική εκπομπή
Star Channel
21:00
Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ
Ταινία
ΕΡΤ 2
21:00
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ
Παιδική εκπομπή
ΕΡΤ 1
20:45
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - Αθλητικά
Ντοκιμαντέρ
MTV
20:00
Tori Kelly's Perfect Pop Songbook
Σόου
Βουλή
18:00
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα