×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Ε όχι λοιπόν! Δεν θα επηρεαστείς ακόμη μια φορά από τους γύρω σου! Αν εσένα σου την έχει βαρέσει και έχεις καλή διάθεση είναι δική σου δουλειά! Οι άλλοι/άλλες να κοιτάξουν να λύσουν μόνοι/ες τους τα προβλήματα τους!

Pathfinder.gr

Γενικά: Ο οικονομικός σας τομέας αλλά και ο τομέας της φιλίας βάλλεται έντονα απ' το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, το οποίο ήδη απ' τον Σεπτέμβριο μπορεί να έχει φέρει εξαπατήσεις ή αβάσιμες υποσχέσεις, όπως και απογοητεύσεις σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Το μέλλον προς το παρόν δείχνει μπλοκαρισμένο (και για Δεκέμβριο).

Protothema.gr

Γενικά: Σοβαρές σχέσεις ή μεγαλύτεροι από σας σε ηλικία φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν στη δουλειά σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία δείχνοντας την ικανοποίησή σας και αφήνοντας παράλληλα να φανεί η εκτίμησή σας γι αυτό που κάνουν για σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυση τους, αγαπητέ Υδροχόε. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.  Αισθηματικές Προβλέψεις Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό θα φέρει στο διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα. Τί αναπάντεχο να περιμένεις το σημερινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.   -- Λαέρτης

Προσωπικά: Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό θα φέρει στο διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα. Τί αναπάντεχο να περιμένεις το σημερινό βράδυ; Επαγγελματικές Προβλέψεις Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.

Tlife.gr

Γενικά: Γι αυτό αξιοποιήσετε προς όφελος σας τις γνωριμίες που θα κάνετε. Η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με φίλους και καλή παρέα. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο μέσα από ευχάριστες εξελίξεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους περισσότερους από εσάς αρκεί να το επιδιώξετε. Ορισμένοι απο εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα για τους αδέσμευτους είναι ιδιαίτερα ευχάριστα αρκεί να το θέλουν.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Alpha
02:45
ΛΟΓΩ TiViς
Μαγκαζίνο
Star Channel
02:30
COVERT AFFAIRS
Σειρά
ΣΚΑΪ
02:15
SCORPION
Σειρά
Kontra Channel
02:00
ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
MTV
02:00
ONLY HITS
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
01:30
Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ
Ταινία
MAD TV
01:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
Βουλή
01:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

06:35
AUSTRALIA
Ταινία
11:20
Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
Ταινία
13:00
Η ΕΞΟΔΟΣ: ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ
Ταινία
17:25
ΓΗ ΚΑΛΕΙ ECHO
Ταινία
15:30
ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΨΕΜΑ
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα