×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Είναι μια από αυτές τις μέρες που οι επαγγελματικοί σου στόχοι μοιάζουν να απομακρύνονται σε αστρονομικές αποστάσεις και το μόνο που μένει είναι αυτό το τεράστιο ψυχολογικό βάρος της εργασιακής σου ρουτίνας. Αν είναι να εκραγείς, μην δώσεις σε κανένα/καμία τη χαρά να σε κοιτάζει!

Pathfinder.gr

Γενικά: Πολλές σκέψεις και επικοινωνιακά προβλήματα στη δουλειά και στην καθημερινότητα φέρνει η δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ είναι πιθανές και διάφορες βλάβες. Απρόοπτα στις μετακινήσεις. Όμως ταυτόχρονα η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου φέρνει σοβαρές κι επιτυχημένες επαγγελματικές προτάσεις, επαφές και συμφωνίες.

Protothema.gr

Γενικά: Αυτή η ημέρα θα σας φέρει νέες φιλοδοξίες και σχέδια. Θα έχετε πολλές πρωτοβουλίες και μια έντονη επιθυμία να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες. Είναι ένα διάστημα αναγνώρισης, επιβράβευσης και πρωτιάς. Επαγγελματικά, υπάρχει η πιθανότητα να επιτύχετε μια θέση εξουσίας και θα είναι εύκολο να για σας να εκφράσετε τις ιδέες σας, στον υλικό κόσμο. Παρ’ όλ’ αυτά, ίσως περιμένετε κάποια ένταση, γενικά, με τους άλλους. Στις συναλλαγές σας πρέπει να δείξετε υπομονή και κατανόηση και κυρίως με όσους βρίσκονται γύρω σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου.

Επιχειρηματικά: Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στην δουλειά σου, θα σε κάνει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα μπορέσουν λίγο να ισορροπήσουν, αν βάλεις καλύτερο προγραμματισμό και δεν παρασύρεσαι να κάνεις πολλά έξοδα.

In2life.gr

Γενικά: Κάποιες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη να επενδύσετε σοφά ώστε να εξασφαλίσετε ορισμένα χρήσιμα αγαθά για σας ή και την οικογένειά σας. Είναι μια καλή ημέρα να ενδιαφερθείτε γι'αυτά τα θέματα και να ανανεώσετε την οικονομική σας εικόνα και στρατηγική, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.

Opticjungle.gr

Γενικά: Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Περίοδος που αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά κι επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι πλανήτες σε ευνοούν σε όλα σου τα διαβήματα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, για να ανέβεις ψυχολογικά.

Προσωπικά: Σήμερα θα έχεις κάποια παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στην σχέση. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Υποχρεώσεις που έχεις, θα μπορέσεις να τις καλύψεις.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η καθημερινότητα φαίνεται να σε πιέζει και εξουθενώνει, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείς να διαχειριστείς και θα πρέπει να κάνεις για ακόμα μία φορά ώστε να επιδιώξεις κάτι περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Στον ερωτικό τομέα, τελείωνε με τις υποχρεώσεις της καθημερινής ρουτίνας, για να μπορέσεις να αφοσιωθείς στη σχέση σου ή στο άτομο που υπάρχει κάτι περισσότερο από απλή επικοινωνία.

Newsbeast

Γενικά: Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν όπως νομικά, περιουσιακά αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην παρασυρθείτε από όσους σας υπόσχονται εύκολα κέρδη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουελειά σας. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
09:40
SCOOBY-DOO! MYSTERY INCORPORATED
Σειρά
MTV
09:00
MADE
Μουσική εκπομπή
Alpha
08:00
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA
Μαγκαζίνο
ANT1
07:00
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1
Ειδήσεις
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
06:45
ΠΡΩΙΝΟ MEGA
Ειδήσεις
Βουλή
06:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
ΝΕΡΙΤ
06:00
ΕΞΙ ΜΕ ΔΕΚΑ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

07:00
Trailer
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ
Ταινία
15:00
Trailer
ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ
Ταινία
08:50
Trailer
Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΙ ΓΚΡΙΝ
Ταινία
12:55
Trailer
ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
Ταινία
11:15
Trailer
PROSECUTING CASEY ANTHONY
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα