Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Τις επόμενες μέρες έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για νέες συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα σε φίλιες, γοητευτικούς αγνώστους/γοητευτικές άγνωστες που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου με πονηρό σκοπό. Όχι Υδροχόε, αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνεις στη δουλειά!

Pathfinder.gr

Γενικά: Φροντίστε να μην είστε απερίσκεπτοι με τη διατροφή και την υγεία σας αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο – να τρώτε πιο αργά και σωστά. Μια όψη που επίσης εφιστά τη προσοχή σε βιασύνες κι επιπόλαιες κινήσεις στο χώρο δουλειάς, αλλά και σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών. Αρκετές ακρότητες και φανατισμός.

Protothema.gr

Γενικά: Μια σχέση σας ή ένα άτομο το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ενασχόλησή σας θα βρεθεί σε σύγκρουση μαζί σας. Η πιθανότητα χωρισμού είναι μεγάλη και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να συνεχίσετε κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί επικίνδυνο ακόμα και για την ψυχική σας ισορροπία. Ισως να χρειάζεται μια συντηρητική αντιμετώπιση, ίσως όμως και οριστικές αποφάσεις.

Gozakynthos.gr

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Καιρό τώρα προσπαθείς να οργανωθείς και να σχεδιάσεις το μέλλον σου, αλλά η διαρκείς απρόσμενες εξελίξεις και οι απανωτές αλλαγές σε αποδιοργανώνουν και σε αναγκάζουν να προγραμματίζεσαι εκ νέου. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος στα σχέδιά σου και να έχεις έτοιμες εναλλακτικές, ώστε να μπορείς να ελίσσεσαι στα διάφορα σκαμπανεβάσματα. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην προσωπική σου ζωή, πρέπει να αρχίσεις να διαχωρίζεις τα καθημερινά σου άγχη και προβλήματα από τη σχέση σου, ώστε να περνάς ευχάριστες και ξεκούραστες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, σταμάτα να απελπίζεσαι και να μιζεριάζεις, γιατί δεν πετυχαίνεις κάτι. Σκέψου θετικά και όλα θα γίνουν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον χώρο της εργασίας σου, όλα κυλούν ομαλά και αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα απολύτως. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να γίνεις πολύ φειδωλός, ώστε να βελτιωθούν. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Προσωπικά: Στην προσωπική σου ζωή, πρέπει να αρχίσεις να διαχωρίζεις τα καθημερινά σου άγχη και προβλήματα από τη σχέση σου, ώστε να περνάς ευχάριστες και ξεκούραστες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, σταμάτα να απελπίζεσαι και να μιζεριάζεις, γιατί δεν πετυχαίνεις κάτι. Σκέψου θετικά και όλα θα γίνουν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στον χώρο της εργασίας σου, όλα κυλούν ομαλά και αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα απολύτως. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να γίνεις πολύ φειδωλός, ώστε να βελτιωθούν. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα . Μάθε τώρα τι προβλέπει για σένα η .   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στον χώρο της εργασίας σου, όλα κυλούν ομαλά και αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα απολύτως. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να γίνεις πολύ φειδωλός, ώστε να βελτιωθούν. Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για άλλα .

Tlife.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

MAD TV
18:30
SATURDAY EARLY CLUB
Σόου
MTV
18:30
PIMP MY RIDE 5
Σειρά
Βουλή
18:30
ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
Ντοκιμαντέρ
ANT1
18:00
MY WAY
Άλλο
Kontra Channel
18:00
TV SHOP
Άλλο
ΕΡΤ 1
18:00
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ
Άλλο
Alpha
17:50
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 3
Παιδική εκπομπή
Mega Channel
17:50
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Παιδική εκπομπή
Star Channel
17:50
THE MYSTERIES OF LAURA
Παιδική εκπομπή
E TV
17:15
ANNITA GR
Άλλο
TV Μακεδονία
15:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο
ΕΡΤ 2
14:50
Στίβος: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα