Σήμερα 02.09.14  γιορτάζουν: 
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει σήμερα εγκλωβισμένο/η σε τέσσερις τοίχους. Έχεις την ανάγκη να είσαι συνεχώς σε κίνηση, να επικοινωνείς, να χρονοτριβείς, να ονειρεύεσαι κοιτώντας τα σύννεφα να τρέχουν στον ουρανό έξω από το παράθυρο! Μια ξαφνική αφύπνιση του παλιού σου εαυτού! Κράτα την! Ζήσε την!

Pathfinder.gr

Γενικά: Θα τονώσει το νου και την επικοινωνιακή σας δεινότητα η διέλευση του Ερμή απ' το Ζυγό έως τις 27/9, ο οποίος θα σας προσφέρει ιδιαίτερη διαύγεια. Θα είναι ταυτόχρονα και ένα διάστημα με ταξίδια ή με επαφές με το εξωτερικό και με γνωριμίες με ξένους. Καλή περίοδος για τις σπουδές και για διάβασμα. Κινητικότητα σε θέματα νομικά.

Protothema.gr

Γενικά: Σήμερα είναι ο καιρός να κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη νοοτροπία σας και στην αντιμετώπιση του κόσμου. Να προσέχετε ωστόσο όταν παίρνετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή συμφωνίες γιατί η ανυπομονησία και φανατισμός σας μπορεί να σας οδηγήσουν να πάρετε αποφάσεις τόσο γρήγορα, τις οποίες δεν έχετε προλάβει να εξετάσετε διεξοδικά και δεν έχετε σκεφτεί τις λεπτομέρειες.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Επιχειρηματικά: Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.

In2life.gr

Γενικά: Κάποιες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη να επενδύσετε σοφά ώστε να εξασφαλίσετε ορισμένα χρήσιμα αγαθά για σας ή και την οικογένειά σας. Είναι μια καλή ημέρα να ενδιαφερθείτε γι'αυτά τα θέματα και να ανανεώσετε την οικονομική σας εικόνα και στρατηγική, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.

Opticjungle.gr

Γενικά: Αυτήn την περίοδο διακατέχεστε από ένα αίσθημα απαισιοδοξίας. Προσπαθήστε να δείτε θετικά τις όποιες εξελίξεις στη ζωή σας. Αν έχετε σχέση, ήρθε ο καιρός να περάσετε στο επόμενο βήμα με το σύντροφό σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Προσωπικά: Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην έχεις άρνηση στις εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

Επιχειρηματικά: Οι καταστάσεις στην δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις και τρώγεσαι για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η ευκαιρία που σου δίνεται να βρεις συμμάχους στις αιτιάσεις σου, δεν μπορεί να πάει χαμένη. Φρόντισε να κάνεις συζητήσεις που σε βοηθούν να δεις ολόκληρη την εικόνα, που σε ωθούν να βρεις κουράγιο και δύναμη για να τολμήσεις κάποιες κινήσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως άλματα στο κενό.

Newsbeast

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις σήμερα είναι αρκετές και αφορούν κυρίως άτομα, που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.

Προσωπικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η σημερινή Τρίτη είναι λίγο περίεργη, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένα ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Δούλεψε με τα άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Τα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Δούλεψε με τα άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.

Tlife.gr

Γενικά: Ένα έντονο παρασκήνιο προβλέπετε για εσάς το επόμενο διάστημα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια από τα μελλοντικά σχέδια ή κάποια διαδικαστικά θέματα ξακολουθούν να καθυστερούν αλλά μην απογοητεύεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Οι επιπόλαιες σχέσεις θα τελειώσουν οριστικά πια. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό και καλό θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με το ταίρι σας, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτέλεσματα. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να προστατέψετε την ψυχική σας υγεία και να αποφύγετε άτομα που είναι ψυχικά φορτισμένα και απομυζούν ενέργεια και χρόνο από τη ζωή σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
09:40
SCOOBY-DOO! MYSTERY INCORPORATED
Σειρά
Alpha
09:00
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΤΟΥ
Μαγκαζίνο
MTV
09:00
MADE
Μουσική εκπομπή
ANT1
07:00
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1
Ειδήσεις
MAD TV
07:00
BREAKFAST
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
06:45
ΠΡΩΙΝΟ MEGA
Ειδήσεις
Βουλή
06:00
ΒΟΥΛΗ - TΗΛΕΟΡΑΣΗ
Άλλο
ΝΕΡΙΤ
06:00
ΕΞΙ ΜΕ ΔΕΚΑ
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ
06:00
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

17:10
Trailer
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ
Ταινία
12:05
Trailer
ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ
Ταινία
13:40
Trailer
BLUE LAGOON: THE AWAKENING
Ταινία
07:50Trailer
BB KING: THE LIFE OF RILEY
Ταινία
15:15
LA PERMISSION DE MINUIT
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα