×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Σήμερα έχεις το δικαίωμα (ή την υποχρέωση κατΆ εμέ) να ασχοληθείς μόνο με δικά σου προβλήματα, να ολοκληρώσεις καθυστερημένες εργασίες ακόμη και να διασκεδάσεις ξεχνώντας για λίγες ώρες τη ρουτίνα που σε έχει πλακώσει σαν πάπλωμα από μπετόν.

Pathfinder.gr

Γενικά: Κλείνετε κάποιο κύκλο ή θέμα το πρωί που η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ είναι ώρες πιο εσωστρεφείς και με ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Μετά το μεσημέρι όμως που η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, ανακτάτε την εξωστρέφειά σας και γίνεστε πιο δραστήριοι, ενώ η υπόλοιπη μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες και τα ξεκινήματα.

Protothema.gr

Γενικά: Σε γενικές γραμμές, τα εμπόδια, τα οποία φαίνεται να αντιμετωπίζετε, ίσως να προέρχονται και από την τάση σας να δείχνετε ανυπομονησία. Την ίδια ημέρα όμως, αυτό σας δημιουργεί μια απαραίτητη δύναμη να τακτοποιήσετε τα ζητήματά σας.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Χάρη στην πολύ μεγάλη αισιοδοξία σου θα κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα.

In2life.gr

Γενικά: Κάποιες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη να επενδύσετε σοφά ώστε να εξασφαλίσετε ορισμένα χρήσιμα αγαθά για σας ή και την οικογένειά σας. Είναι μια καλή ημέρα να ενδιαφερθείτε γι'αυτά τα θέματα και να ανανεώσετε την οικονομική σας εικόνα και στρατηγική, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.

Opticjungle.gr

Γενικά: Η ενδοσκόπηση σας βοηθά να κοιτάξετε μέσα σας και να βρείτε λύσεις στα οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά σας. Δείξτε σήμερα εμπιστοσύνη στην κρίση σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα θέλεις να επικεντρωθείς στην πραγματική ολοκλήρωση των στόχων σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτα που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει από αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς γόνιμα και χωρίς δυσκολίες να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σου παρουσιαστεί. Θα έχεις αρκετό αυτοέλεγχο και αυτοπειθαρχία που στην πορεία θα σε οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

Προσωπικά: Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου και θα δεις ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί ο Άρης στο ζώδιό σου σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά κι εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια για να μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου σημαντικά.

Oroskopos.gr

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα επιστρέψουν γεγονότα του παρελθόντος που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις  λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή φίλε Υδροχόε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς αλλά και το πείσμα σου θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σε χαρακτηρίζει για να πλησιάσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. Τι θα προκύψει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.   -- Λαέρτης

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή φίλε Υδροχόε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς αλλά και το πείσμα σου θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σε χαρακτηρίζει για να πλησιάσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. Τι θα προκύψει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 . Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις την τάση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου ζητήματα και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.

Tlife.gr

Γενικά: Αποφύγετε συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας και κρατήστε μια ουδέτερη θέση απέναντι στα γεγονότα που θα συβμούν. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και προσπαθήστε να μεταθέσετε συμφωνίες και υπογραφές για αργότερα, για να κερδίσετε χρόνο εξετάζοντας τις αναλυτικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε έτοιμοι για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Στα συναισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές και θα βιώσετε έντονα πάθη με τον σύντροφο σας πράγμα που θα σας απογειώσει και θα σας οδηγήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Kontra Channel
22:00
Κ & ΡΗΞΗ
Ειδήσεις
MTV
22:00
CATFISH COLOMBIA
Μαγκαζίνο
Βουλή
22:00
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Άλλο
ΣΚΑΪ
22:00
ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΟΤΤΟ
Άλλο
MAD TV
21:30
DANCE ZONE
Μουσική εκπομπή
Star Channel
21:10
ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ 2
Ταινία
Alpha
21:00
Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΘΑ... ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ
Ταινία
MAD TV
21:00
MIXER
Μουσική εκπομπή
TV Μακεδονία
20:30
A DECENT PROPOSAL
Ταινία
ΣΚΑΪ
19:00
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
Ειδήσεις

Η πρόταση της Ημέρας

11:00
NOW IS GOOD
Ταινία
06:20
ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ
Ταινία
14:30
ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Ταινία
08:25
Η ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Ταινία
12:50
FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα