Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Δεν είναι ιδέα σου. Ξαφνικά πολλοί/ες φίλοι/ες σου ή συνάδελφοι σου αποφάσισαν να βγάλουν στην επιφάνεια τον μικρό δικτάτορα που κρύβουν μέσα τους και προσπαθούν να σε πιέσουν να συμφωνείς σε όλα μαζί τους. Αυτή η άγνοια τους όμως ρε παιδί μου, που πάνε να τα βάλουν μαζί σου +. Είναι σχεδόν κωμική.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ήρεμο και ξεκούραστο αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε περισσότερο τη φύση, τις αισθήσεις, τη μουσική, το καλό φαγητό και την ησυχία. Ενασχόληση επίσης με θέματα οικονομικά. Ωραία ψώνια. Την Κυριακή όμως αναμένονται και κάποιες πιέσεις οικονομικές, αλλά και ορισμένες δοκιμασίες σε φιλίες

Protothema.gr

Γενικά: Ξαφνικές διαισθήσεις και όνειρα σας καταβάλλουν σήμερα και μπορεί να είναι πολύ αποπροσανατολιστικά και μπερδεμένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα νιώθετε περιοδικά την ανάγκη να δραπετεύσετε απ’την καθημερινή ρουτίνα και να βάλετε τον εαυτό σας σ’ένα κόσμο πιο μαγικό, ο οποίος εμπνέει το δέος. Αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάτε κάποιες εξωτικές διακοπές σε ένα μέρος που προκαλεί έμπνευση.

Gozakynthos.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
18:50
THE BIG BANG THEORY 8
Παιδική εκπομπή
MAD TV
18:30
15 SUPER MAD HITS INTL
Σόου
MTV
18:30
MTV CRIBS 7
Άλλο
Βουλή
18:30
Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
Άλλο
ΕΡΤ 1
18:30
ΑΝΙΜΕΡΤ
Άλλο
ΕΡΤ 2
18:30
Κεντρική Αγορά: Γεύσεις της πόλης
Ντοκιμαντέρ
Alpha
18:00
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
Παιδική εκπομπή
ANT1
17:45
LUCKY ROOM
Σόου
Mega Channel
17:40
ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ
Παιδική εκπομπή
E TV
17:15
ANNITA GR
Άλλο
Kontra Channel
17:00
Κ ΚΑΙ ΡΗΞΗ
Σόου
TV Μακεδονία
14:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα