GR RS CY
×

Ακολουθήστε το Palo.gr στο Facebook

Υδροχόος Σήμερα

Υδροχόος
Ημερήσιες προβλέψεις

21 Ιαν - 19 Φεβ

Υδροχόος

Γενικά: Επανέρχονται τις επόμενες μέρες οι προοπτικές για βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης (είτε γιατί ανεβαίνεις ψυχολογικά, είτε γιατί κατάφερες να αντιμετωπίσεις όλα τα έκτακτα έξοδα). Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αυτές συνδυάζονται με την ολική επαναφορά της διάθεσης σου να κοιτάζεις προς το μέλλον με αισιοδοξία κι όχι προβληματισμό.

Pathfinder.gr

Γενικά: Ο τομέας της φιλίας θα τονιστεί ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα που ανοίγει τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου και με τη νέα Σελήνη μαζί, κι έτσι θ' ασχοληθείτε πολύ με τις παρέες σας, θα συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους και θα δικτυωθείτε και μέσα απ' το ίντερνετ. Μέσα στο Σαββατοκύριακο προσέξτε τις επικοινωνιακές ακρότητες και την φλυαρία.

Protothema.gr

Γενικά: Πηγές στις οποίες δεν ελπίζατε θα αποδειχτούν πολύτιμες σήμερα. Παλιά σχέδια θα τα δείτε να πραγματοποιούνται κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Η ανάγκη και η επιθυμία να βρεθείτε μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον θα είναι πολύ μεγάλη σήμερα.

Gozakynthos.gr

Γενικά:

Προσωπικά: Στην σχέση σου δίνεις πολύ σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν εσένα και το ταίρι σου άμεσα.

Επιχειρηματικά: Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

In2life.gr

Γενικά: Κάποιες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και την ανάγκη να επενδύσετε σοφά ώστε να εξασφαλίσετε ορισμένα χρήσιμα αγαθά για σας ή και την οικογένειά σας. Είναι μια καλή ημέρα να ενδιαφερθείτε γι'αυτά τα θέματα και να ανανεώσετε την οικονομική σας εικόνα και στρατηγική, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα.

Opticjungle.gr

Γενικά: Είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφραστείτε δημιουργικά και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας. Οι αδέσμευτοι μην απελπίζεστε, κάπου εκεί έξω βρίσκεται αυτό που ψάχνετε στη ζωή σας.

Agelioforos.gr

Γενικά: Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Προσωπικά: Σήμερα στην σχέση σου θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επιχειρηματικά: Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μην συνεχίζεις με την ίδια τακτική.

Oroskopos.gr

Γενικά: Η επαφή σου με άτομα του φιλικού κύκλου θα σου δώσει την ευκαιρία να λάβεις μαθήματα που είναι απαραίτητα για να αλλάξεις εικόνα για την καριέρα σου. Η κουβέντα για ένα επαγγελματικό σχέδιο μπορεί να φανερώσει νέες πτυχές σε αυτή την προοπτική και να σε βοηθήσει να κατανοήσεις κατά πόσο βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι.

Newsbeast

Γενικά: Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα ευνοείται κάθε δημιουργική ενασχόληση, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη, σε ευνοεί ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Να θυμάσαι ότι ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδιά σου, γι’ αυτό προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν. Αισθηματικές Προβλέψεις Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα έχεις μια τάση για απομόνωση και αυτό θα δημιουργήσει ανασφάλεια στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε κάνει πολύ χαρούμενο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να γίνουν, γιατί οι λεπτομέρειες κρύβουν κινδύνους. Στα οικονομικά σου, μη σταματάς να κάνεις προσπάθειες, για να ισορροπήσεις έσοδα και έξοδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα έχεις μια τάση για απομόνωση και αυτό θα δημιουργήσει ανασφάλεια στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε κάνει πολύ χαρούμενο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να γίνουν, γιατί οι λεπτομέρειες κρύβουν κινδύνους. Στα οικονομικά σου, μη σταματάς να κάνεις προσπάθειες, για να ισορροπήσεις έσοδα και έξοδα.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να γίνουν, γιατί οι λεπτομέρειες κρύβουν κινδύνους. Στα οικονομικά σου, μη σταματάς να κάνεις προσπάθειες, για να ισορροπήσεις έσοδα και έξοδα.

Tlife.gr

Γενικά: Κάποιος δικός σας άνθρωπος θα βρεθεί απέναντι σε προσωπικές σας επιλογές και αυτό θα σας δυσαρεστήσει. Ο σύντροφος νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση σας. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε από κοινού με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε τις αιτίες που σας έχουν οδηγήσει σε απομάκρυνση με το ταίρι σας.

Zodia123.gr

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

ANT1
18:00
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Ταινία
Kontra Channel
18:00
ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
MAD TV
18:00
MAD X-Rays
Μουσική εκπομπή
MTV
18:00
WORLD STAGE
Μουσική εκπομπή
Mega Channel
18:00
ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Σειρά
Βουλή
18:00
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ
Άλλο
ΝΕΡΙΤ
18:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ειδήσεις
Star Channel
17:50
HART OF DIXIE II
Σειρά
Alpha
17:00
ANNITAgr
Ειδήσεις
TV Μακεδονία
17:00
Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Άλλο

Η πρόταση της Ημέρας

18:55
Trailer
THOR 2: ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ταινία
08:30
Trailer
ΡΩΞΑΝΗ
Ταινία
12:50
Trailer
RED TAILS
Ταινία
16:20
Trailer
ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ταινία
10:30
FADING MEMORIES
Ταινία
 

Μοιραστείτε τη σελίδα