Ζώδια μηνιαία πρόβλεψη

Όλα τα ζώδια
Μηνιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Ο τομέας των αισθηματικών σου αυτό το μήνα, φαίνεται να είναι αρκετά κυρίαρχος δεχόμενος ισχυρές επιρροές από τη θέση των πλανητών σου. Η αγάπη και το συναίσθημα θα είναι ισχυροί παράγοντες στην καθημερινότητά σου που θα επηρεάζουν αρκετά τις ενέργειές σου. Η γοητεία σου θα είναι σε πρώτο πλάνο με αποτέλεσμα το χάρισμά σου αυτό να σε ευνοεί στην σχέση σου ή αν είσαι αδέσμευτος σε βοηθάει να τραβήξεις το ενδιαφέρον των υποψήφιων συντρόφων σου. Η προσωπική ζωή με τον σύντροφό σου αναμένεται αρκετά φλογερή και παθιασμένη. Ακόμη και μια εγκυμοσύνη φαίνεται πιθανή αυτή την περίοδο. Αν είσαι αδέσμευτος, μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αναμένονται πολλές εκπλήξεις. Η κοινωνική σου ζωή και η συμμετοχή σου σε εξόδους με γνωστούς και φίλους θα είναι ενθουσιώδης και συναρπαστική. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά ενδιαφέροντα πρόσωπα και οι εξελίξεις μπορούν να αποκτήσουν βαρύτητα αν το επιλέξεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο τομέας της καριέρας τον μήνα αυτό, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Το εργασιακό περιβάλλον θα βρίσκεται σε ισορροπία καθώς οι πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς κάνουν τις συνθήκες αρμονικές για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η κριτική σου ικανότητα θα είναι αξιοσημείωτη και θα σε βοηθήσει να κάνεις μεγάλη βήματα προόδου στην καριέρα σου. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο επάγγελμα ή ψάχνεις να βρεις μια νέα εργασία, η επιτυχία αναμένεται να είναι σημαντική στην προσπάθειά σου αυτή. Επωφελήσου της ευκαιρίας. Όσον αφορά στις οικονομικές σου επιδιώξεις, ο μήνας αυτός θα είναι υπέροχος. Η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να κερδίσεις απρόσμενα χρήματα και να επικεντρωθείς με επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε οικονομικούς στόχους που έχεις κατά νου. Η περίοδος είναι, επίσης, κατάλληλη για νέες συνεργασίες. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι πρόθυμα να σε στηρίξουν προς όφελος της οικονομικής σου ευημερίας. Αν σου ζητηθεί συμμετοχή ή βοήθεια στις οικονομικές επιδιώξεις από κάποια πρόσωπα γύρω σου αποδέξου την προσφορά, γιατί έτσι θα καταφέρεις να βγάλεις και εσύ χρήματα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες και δάνεια. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο και μετά ευνοούνται και οι νέες επενδύσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .  

Επιχειρηματικά: Ο τομέας της καριέρας τον μήνα αυτό, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Το εργασιακό περιβάλλον θα βρίσκεται σε ισορροπία καθώς οι πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς κάνουν τις συνθήκες αρμονικές για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η κριτική σου ικανότητα θα είναι αξιοσημείωτη και θα σε βοηθήσει να κάνεις μεγάλη βήματα προόδου στην καριέρα σου. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο επάγγελμα ή ψάχνεις να βρεις μια νέα εργασία, η επιτυχία αναμένεται να είναι σημαντική στην προσπάθειά σου αυτή. Επωφελήσου της ευκαιρίας. Όσον αφορά στις οικονομικές σου επιδιώξεις, ο μήνας αυτός θα είναι υπέροχος. Η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να κερδίσεις απρόσμενα χρήματα και να επικεντρωθείς με επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε οικονομικούς στόχους που έχεις κατά νου. Η περίοδος είναι, επίσης, κατάλληλη για νέες συνεργασίες. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι πρόθυμα να σε στηρίξουν προς όφελος της οικονομικής σου ευημερίας. Αν σου ζητηθεί συμμετοχή ή βοήθεια στις οικονομικές επιδιώξεις από κάποια πρόσωπα γύρω σου αποδέξου την προσφορά, γιατί έτσι θα καταφέρεις να βγάλεις και εσύ χρήματα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες και δάνεια. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο και μετά ευνοούνται και οι νέες επενδύσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Η θέση των πλανητών αυτόν τον μήνα ενισχύει την ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η άνεση στις κοινωνικές επαφές είναι αρκετά ισχυρή και σου χαρίζει το πλεονέκτημα να λαμβάνεις τις σωστές αποφάσεις σχετικά με θέματα αγάπης , σχέσεων και επισημοποιήσεων. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ή σε μια κατάσταση που χρειάζεται οπωσδήποτε μια τονωτική ένεση ανανέωσης, η περίοδος αυτή προσφέρεται για να διορθώσει και να ξαναζωντανέψει όποια περίπτωση το έχει ανάγκη. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, οι προσπάθειές σου θα είναι επικεντρωμένες στην εναρμόνιση των οικογενειακών ισορροπιών. Προβλέπεται να είναι αρκετά επιτυχείς με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα ήρεμο, γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον και οι συνθήκες θα βελτιωθούν εμφανώς. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολλές στιγμές χαράς και διασκέδασης με τα δικά σου πρόσωπα ή με το ταίρι σου, γεγονός που το είχες ανάγκη και σε κάνει να ανακτάς τις δυνάμεις σου. Αν πάλι διανύεις μια μοναχική περίοδο, η θελκτικότητα που πηγάζει από μέσα σου σε βοηθάει να κάνεις μια νέα συναισθηματική σχέση , η οποία έχει όλα τα εφόδια για να εξελιχθεί με μεγάλη επιτυχία. Ο τρόπος που θα χειριστείς όσα προκύψουν θα καθορίσουν και τις εξελίξεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Αυτό τον μήνα, ήρθε επιτέλους η ώρα να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου στα επαγγελματικά και να ακουμπήσεις την πλάτη σου στην καρέκλα με ανακούφιση. Εσύ που αναζητάς εργασία θα είσαι αρκετά επιτυχής εξαιτίας της εύνοιας που δέχεσαι από τη θέση των πλανητών ως προς το ζώδιό σου. Ο μήνας είναι, επίσης, κατάλληλος για να ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά κάνε το με επιμονή και υπομονή, καθώς τα αποτελέσματα που περιμένεις δεν θα φανούν αμέσως, αλλά λίγο αργότερα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς αν τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Οικονομικά αναμένεται να σταθείς ικανοποιητικά απέναντι στις απαιτήσεις αυτό τον μήνα. Το γεγονός αυτό θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της ικανότητάς σου να ελίσσεσαι αποτελεσματικά. Το πλανητικό σκηνικό εξασφαλίζει την εισροή χρήματος από διάφορες δραστηριότητες την περίοδο αυτή. Κατά το πρώτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για κάποιες οικογενειακές ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα από συγγενικά πρόσωπα θα σου παραχθεί βοήθεια οικονομικής φύσης. Μια μικρή αστάθεια αναμένεται προς το τέλος του μήνα, αλλά με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις

Επιχειρηματικά: Αυτό τον μήνα, ήρθε επιτέλους η ώρα να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου στα επαγγελματικά και να ακουμπήσεις την πλάτη σου στην καρέκλα με ανακούφιση. Εσύ που αναζητάς εργασία θα είσαι αρκετά επιτυχής εξαιτίας της εύνοιας που δέχεσαι από τη θέση των πλανητών ως προς το ζώδιό σου. Ο μήνας είναι, επίσης, κατάλληλος για να ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά κάνε το με επιμονή και υπομονή, καθώς τα αποτελέσματα που περιμένεις δεν θα φανούν αμέσως, αλλά λίγο αργότερα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς αν τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Οικονομικά αναμένεται να σταθείς ικανοποιητικά απέναντι στις απαιτήσεις αυτό τον μήνα. Το γεγονός αυτό θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της ικανότητάς σου να ελίσσεσαι αποτελεσματικά. Το πλανητικό σκηνικό εξασφαλίζει την εισροή χρήματος από διάφορες δραστηριότητες την περίοδο αυτή. Κατά το πρώτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για κάποιες οικογενειακές ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα από συγγενικά πρόσωπα θα σου παραχθεί βοήθεια οικονομικής φύσης. Μια μικρή αστάθεια αναμένεται προς το τέλος του μήνα, αλλά με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Η περίοδος μοιάζει ευνοϊκή για τις ερωτικές σχέσεις. Ο διάχυτος ερωτισμός και η ακαταμάχητη γοητεία σου σε κάνουν πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο. Το είδος και η σοβαρότητα αυτών εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Μπορείς να επιλέξεις σχέσεις που απαιτούν μεγαλύτερες δεσμεύσεις και χρόνο ή άλλες που σε κάνουν να περνάς απλά καλά και δεν σε επιβαρύνουν με επιπλέον προβληματισμούς για το «τι μέλει γενέσθαι». Αν είσαι μόνος λοιπόν, με τον μαγνητισμό σου μπορείς να προσελκύσεις πρόσωπα που ξέρουν να εκτιμήσουν τα χαρακτηριστικά σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να ξεκινήσεις μια ρομαντική σχέση, αλλά εσύ θα αποφασίσεις εν τέλει αν και πως θέλεις να προχωρήσεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, μην ποντάρεις στις ιδιαίτερες στιγμές για να λύσεις ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσά σας. Οι λύσεις δεν θα είναι ουσιαστικές και με διάρκεια. Στην περίπτωση που χρειάζεσαι αλλαγές στον κοινό σας χώρο, καλό είναι να τις δρομολογήσεις μέσα στο μήνα που ευνοούνται τέτοιες ενέργειες. Ίσως η κρεβατοκάμαρά σας αναζητά την ανανέωση. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η επαγγελματική σου ζωή αναμένεται να κινηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια , χωρίς να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα για την ανάπτυξη της καριέρας σου. Κάνε υπομονή και περίμενε έως ότου τα μαύρα σύννεφα απομακρυνθούν. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη περίοδο για να καταστρώσεις σχέδια και στρατηγική , έτσι ώστε μόλις υπάρξει το πρόσφορο έδαφος να μπορέσεις να δράσεις. Ξέρεις ότι η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός μπορούν να είναι καθοριστικής σημασίας για την υλοποίηση των σχεδίων. Η οικονομική σου κατάσταση προβλέπεται θετική και θα υπάρξει μια τάση για να  λάβεις ρίσκα ή να κάνεις επενδύσεις. Όμως, μην αφήσεις τρίτους να σε εμποδίσουν ή να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου. Μάλλον εμπόδια θα σου δημιουργήσουν, παρά καλό θα σου κάνουν. Κινήσεις για αύξηση εισοδήματος που στηρίζονται σε ισχυρά δεδομένα και ακράδαντα στοιχεία αποδεικνύονται επικερδείς. Εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, καλό είναι να τις διαχειριστείς μέχρι τα μέσα του μήνα. Από εκεί και μετά θα χρειαστείς την βοήθεια φίλων και γνωστών για να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Δώσε προσοχή σε έκτακτα έξοδα που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό για να ανταπεξέλθεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .  

Επιχειρηματικά: Η επαγγελματική σου ζωή αναμένεται να κινηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια , χωρίς να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα για την ανάπτυξη της καριέρας σου. Κάνε υπομονή και περίμενε έως ότου τα μαύρα σύννεφα απομακρυνθούν. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τη περίοδο για να καταστρώσεις σχέδια και στρατηγική , έτσι ώστε μόλις υπάρξει το πρόσφορο έδαφος να μπορέσεις να δράσεις. Ξέρεις ότι η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός μπορούν να είναι καθοριστικής σημασίας για την υλοποίηση των σχεδίων. Η οικονομική σου κατάσταση προβλέπεται θετική και θα υπάρξει μια τάση για να  λάβεις ρίσκα ή να κάνεις επενδύσεις. Όμως, μην αφήσεις τρίτους να σε εμποδίσουν ή να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου. Μάλλον εμπόδια θα σου δημιουργήσουν, παρά καλό θα σου κάνουν. Κινήσεις για αύξηση εισοδήματος που στηρίζονται σε ισχυρά δεδομένα και ακράδαντα στοιχεία αποδεικνύονται επικερδείς. Εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, καλό είναι να τις διαχειριστείς μέχρι τα μέσα του μήνα. Από εκεί και μετά θα χρειαστείς την βοήθεια φίλων και γνωστών για να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Δώσε προσοχή σε έκτακτα έξοδα που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό για να ανταπεξέλθεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Δεν υπάρχει καλύτερο εισιτήριο για τον Αύγουστο από την Αφροδίτη στο ζώδιό σου - έτσι δεν είναι, Καρκινάκι; Ο πλανήτης της αρμονίας, των σχέσεων, των απολαύσεων και της χαράς σου κάνει παρέα όλο το μήνα και σε προικίζει με γοητεία, μαγνητισμό, διάθεση για ομορφιά και σχέσεις. Σου χαρίζει όμως και κάτι απείρως σημαντικότερο: την αγάπη και τη φροντίδα για τον ίδιο σου τον εαυτό, καθώς και την απόφαση να περνάς καλά όπως και να έχει! Σε αυτό συντελεί πολύ και η ενέργεια του Δία από το Ζυγό, που σε φέρνει κοντά στη βάση σου, στις ρίζες  σου, στην οικογένεια από την οποία αντλείς δύναμη και ζωή και που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι πάντα στην καρδιά ενός Καρκίνου. Οι όμορφες και χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου θα είναι αρκετές για να μην σκέπτεσαι πως ίσως δεν έκανες τις διακοπές που τόσο ήθελες και χρειαζόσουν! Αυτό ίσως είναι αποτέλεσμα της συνόδου Ήλιου - Άρη στον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως έρθουν έκτακτα έξοδα που δεν περίμενες και που δεν θα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις και πολύ άνετα. Σε κάθε περίπτωση, η σύνοδος αυτή είναι μια όψη μάλλον ζόρικη που «βάλλει» κυρίως στη συναισθηματική σου ασφάλεια, που προκύπτει από την υλική, κακά τα ψέματα. Ο Κρόνος συνεχίζει να σου δίνει μια απαιτητική καθημερινότητα, η οποία όμως από το φθινόπωρο πλέον θα αρχίσει να αποφέρει καρπούς, και θα πεις «χαλάλι».

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Στον αισθηματικό τομέα, το ζώδιό σου αυτό το μήνα αναμένεται να έχει ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις μια ρομαντική σχέση. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προτού προχωρήσεις σε οποιαδήποτε δέσμευση που χαρακτηρίζεται ως «σοβαρή» μέσα σε αυτό το διάστημα. Η θέση των πλανητών ενισχύουν τη γοητεία σου και σου δίνουν προοπτική για τις σχέσεις σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα δραστήρια αυτό το μήνα και ίσως συνάψεις σχέση με ένα πρόσωπο που θα έχει κύρος και εξέχουσα θέση. Οι γνωριμίες που προέρχονται από πρόσωπα της οικογένειάς σου θα είναι πολλά υποσχόμενες και με σπουδαία βαρύτητα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η περίοδος δεν ευνοεί την επισημοποίησή της, ούτε και είναι κατάλληλη εποχή για να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σου. Γενικότερα, οποιοδήποτε σοβαρό βήμα θέλεις να κάνεις καλό είναι να το καθυστερήσεις λίγο ακόμη. Η περίοδος στα αισθηματικά χαρακτηρίζεται από την καλή σου διάθεση και την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Έτσι θα καταφέρεις να επιλύσεις εύκολα πιθανά προβλήματα που θα υπάρξουν στη σχέση σου, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό σου. Δώσε χρόνο στη σχέση σου και θύμισε στο ταίρι σου με τον τρόπο σου, όλα εκείνα που σας ενώνουν. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο μήνας στα επαγγελματικά σου αναμένεται έντονος και γεμάτος δυναμισμό. Η θέση των πλανητών σε κάνουν να βγάζεις προς τα έξω τον επιθετικό και δυναμικό εαυτό σου. Η τάση αυτή θα σου είναι χρήσιμη προκειμένου να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις αλλαγές που αναμένεται να σημειωθούν στον χώρο της εργασίας σου. Θα κληθείς να επιβεβαιώσεις τις ικανότητές σου και να υπερασπιστείς τη θέση σου, καθώς κάποιες ανακατατάξεις στην εργασιακή ιεραρχία θα φέρουν αναστατώσεις και νέα δεδομένα στη δουλειά σου. Είναι ακόμη πιθανό να θελήσεις να αλλάξεις δουλειά ή να κάνεις ένα νέο εγχείρημα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η σταθερότητα που χρειάζεσαι και ένα δυνατό και καθαρό μυαλό θα υπάρξουν ως προϋποθέσεις για να κάνεις τα βήματα που θες. Ίσως προκύψουν επαγγελματικά ταξίδια κατά τη διάρκεια του μήνα. Τα οικονομικά σου προμηνύονται αρκετά ισορροπημένα και σταθερά , για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα. Η ευστροφία σου στις οικονομικές υποθέσεις θα σε  βοηθήσει να πράξεις σωστά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις μόλις αυτό κριθεί απαραίτητο. Το εισόδημά σου έχει περιθώρια βελτίωσης, εφ’ όσον κινηθείς με κατάλληλη στρατηγική κα

Επιχειρηματικά: Ο μήνας στα επαγγελματικά σου αναμένεται έντονος και γεμάτος δυναμισμό. Η θέση των πλανητών σε κάνουν να βγάζεις προς τα έξω τον επιθετικό και δυναμικό εαυτό σου. Η τάση αυτή θα σου είναι χρήσιμη προκειμένου να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις αλλαγές που αναμένεται να σημειωθούν στον χώρο της εργασίας σου. Θα κληθείς να επιβεβαιώσεις τις ικανότητές σου και να υπερασπιστείς τη θέση σου, καθώς κάποιες ανακατατάξεις στην εργασιακή ιεραρχία θα φέρουν αναστατώσεις και νέα δεδομένα στη δουλειά σου. Είναι ακόμη πιθανό να θελήσεις να αλλάξεις δουλειά ή να κάνεις ένα νέο εγχείρημα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η σταθερότητα που χρειάζεσαι και ένα δυνατό και καθαρό μυαλό θα υπάρξουν ως προϋποθέσεις για να κάνεις τα βήματα που θες. Ίσως προκύψουν επαγγελματικά ταξίδια κατά τη διάρκεια του μήνα. Τα οικονομικά σου προμηνύονται αρκετά ισορροπημένα και σταθερά , για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα. Η ευστροφία σου στις οικονομικές υποθέσεις θα σε  βοηθήσει να πράξεις σωστά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις μόλις αυτό κριθεί απαραίτητο. Το εισόδημά σου έχει περιθώρια βελτίωσης, εφ’ όσον κινηθείς με κατάλληλη στρατηγική και καινοτόμα σχέδια. Μπορείς να επενδύσεις στην επέκταση των γνώσεών σου επάνω σε θέματα οικονομίας, γεγονός που θα σε βοηθήσει να  αναπτύξεις την οικονομική σου κατάσταση. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν νέες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της πρώτης κιόλας εβδομάδας του μήνα. Θα μπορέσεις να προσεγγίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα σου αλλάξουν τα δεδομένα. Ο τρόπος που θα λειτουργήσεις δεν συνάδει με τον μέχρι τώρα γνωστό τρόπο που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου. Μην εκπλαγείς και αφέσου να ζήσεις τις εμπειρίες. Λειτουργώντας καμιά φορά έξω από τα προκαθορισμένα μας κάνει πιο αυθεντικούς και γοητευτικούς. Ίσως όλο αυτό να επιβαρύνει λίγο τον οικονομικό σου προγραμματισμό, αλλά ξέρεις ότι και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού μέχρι δεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Η κοινωνική σου εικόνα θα είναι ισχυρή και αρκετά δραστήρια. Στο μόνο που θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή είναι η τάση σου να διεκδικείς με εγωισμό και ζήλια  το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που καλό είναι να ελέγξεις για να μην σου δημιουργήσει εν τέλει προβλήματα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στα επαγγελματικά σου δεν αναμένεται κάποια αξιόλογη μεταβολή ή προβλήματα που θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη αναστάτωση. Μπορείς ανεπηρέαστα να στραφείς σε μια αξιολόγηση του εαυτού σου και της επαγγελματικής σου απόδοσης τον τελευταίο χρόνο, ώστε να εντοπίσεις τα αδύνατα σημεία σου και να μπορέσεις να τα διορθώσεις προς όφελος της θέσης σου στο μέλλον. Επίσης, έχεις το χρόνο να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή στις συνεργασίες σου και να διασφαλίσεις την στήριξη των συνεργατών σου. Επικοινωνιακά ευνοείσαι και μπορείς να περάσεις με άνεση τις σκέψεις σου στους συνομιλητές σου. Οικονομικά, το πλανητικό σκηνικό δείχνει πως θα έχεις έναν μήνα αρκετά αποδοτικό και επικερδή. Θα υπάρξει αναπάντεχη εισροή χρήματος από πηγές που δεν είχες υπολογίσει στον προγραμματισμό σου. Έτσι η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις ακόμη και να βάλεις χρήματα στην άκρη. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   --

Επιχειρηματικά: Στα επαγγελματικά σου δεν αναμένεται κάποια αξιόλογη μεταβολή ή προβλήματα που θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη αναστάτωση. Μπορείς ανεπηρέαστα να στραφείς σε μια αξιολόγηση του εαυτού σου και της επαγγελματικής σου απόδοσης τον τελευταίο χρόνο, ώστε να εντοπίσεις τα αδύνατα σημεία σου και να μπορέσεις να τα διορθώσεις προς όφελος της θέσης σου στο μέλλον. Επίσης, έχεις το χρόνο να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή στις συνεργασίες σου και να διασφαλίσεις την στήριξη των συνεργατών σου. Επικοινωνιακά ευνοείσαι και μπορείς να περάσεις με άνεση τις σκέψεις σου στους συνομιλητές σου. Οικονομικά, το πλανητικό σκηνικό δείχνει πως θα έχεις έναν μήνα αρκετά αποδοτικό και επικερδή. Θα υπάρξει αναπάντεχη εισροή χρήματος από πηγές που δεν είχες υπολογίσει στον προγραμματισμό σου. Έτσι η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις ακόμη και να βάλεις χρήματα στην άκρη. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Ο Αύγουστος είναι ίσως λίγο αλλοπρόσαλλος μήνας από ψυχολογική σκοπιά, αλλά σαφώς ευνοϊκός ως συνολική εικόνα, Ζυγέ. Ξεκινώντας θα πω άλλη μια φορά πως με το Δία στο ζώδιό σου, μόνο δύο πράγματα μπορείς και πρέπει να φοβάσαι: τη μη εκμετάλλευση των ευκαιριών που σου προσφέρονται, και την υπερβολική πίστη πως τα πράγματα θα πάνε καλά από μόνα τους δίχως την παραμικρή δική σου προσπάθεια. Κατά τα άλλα, ο πλανήτης της πίστης, της εξέλιξης και της επέκτασης κάνει ότι μπορεί για να σε μεταμορφώσει με τον πλέον θετικό κι εντυπωσιακό τρόπο! Βοηθός του σε αυτό η Αφροδίτη η οποία για ολόκληρο σχεδόν τον μήνα θα βρίσκεται στον τομέα της δημόσιας εικόνας σου και των επαγγελματικών σου. Δείχνεις σωστός και άψογος με την ελάχιστη προσπάθεια, οι άνθρωποι σε στηρίζουν και σε θαυμάζουν και η εύνοια των ανωτέρων σου είναι σχεδόν δεδομένη. Με τον άξονα των εκλείψεων αλλά και τη σύνοδο Ήλιου - Άρη να ενεργοποιεί τον 11ο οίκο σου δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν ένα καινούργιο και πολύ φλογερό ειδύλλιο ξεκινούσε μέσω μιας φιλικής παρέας.

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Ο μήνας αυτός αναμένεται άκρως ερωτικός για το ζώδιό σας, καθώς η αισθησιακή σας πλευρά θα υπερτερεί και θα καθοδηγεί τα βήματά σας στη σχέση σας ή στην προσέγγισή σας με το άλλο φύλο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις την αγάπη , αλλά να ξέρεις ότι αυτή ήδη σε αναζητά και πολύ σύντομα θα μπορέσεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Η πνευματική σου πλευρά κυριαρχεί και δεν αποκλείεται αυτή να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο που θα αποβεί καθοριστικό για τη ζωή σου. Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σου διασυνδέσεις είναι ,επίσης, πιθανό να σε βοηθήσουν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Επομένως, κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Δεν σου αρκεί να κατακτήσεις απλά το ταίρι σου, θέλεις να νιώσεις ότι σου ανήκει και πνευματικά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο τομέας της καριέρας θα είναι ιδιαίτερα προκλητικός και απαιτητικός αυτόν τον μήνα, αλλά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, αφού θα τα καταφέρεις μια χαρά εξαιτίας του δυναμικού σου χαρακτήρα και των πολλών ικανοτήτων σου. Οι προσδοκίες σου στα επαγγελματικά δεν περιορίζονται μόνο στην προσωπική σου εξέλιξη, αλλά αναζητούν και την οικονομική επιβράβευση. Με την επιμελή δουλειά σου τα αποτελέσματα που περιμένεις θα έρθουν σύντομα. Να ξέρεις ότι θα έχεις την στήριξη των συνεργατών και των ανωτέρων σου , ενώ το κύρος σου ενισχύεται. Θα σου δοθεί, ακόμη, η ευκαιρία να αναλάβεις καινούριες αρμοδιότητες, μέσα από τις οποίες θα αποδείξεις περίτρανα το εύρος των δυνατοτήτων σου. Στα οικονομικά σου, αναμένεται άνθιση την περίοδο αυτή , γεγονός που οφείλεται στην εύνοια που δέχεσαι πλανητικά. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, είναι ιδανική για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να υπογράψεις συμβόλαια. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   --

Επιχειρηματικά: Ο τομέας της καριέρας θα είναι ιδιαίτερα προκλητικός και απαιτητικός αυτόν τον μήνα, αλλά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, αφού θα τα καταφέρεις μια χαρά εξαιτίας του δυναμικού σου χαρακτήρα και των πολλών ικανοτήτων σου. Οι προσδοκίες σου στα επαγγελματικά δεν περιορίζονται μόνο στην προσωπική σου εξέλιξη, αλλά αναζητούν και την οικονομική επιβράβευση. Με την επιμελή δουλειά σου τα αποτελέσματα που περιμένεις θα έρθουν σύντομα. Να ξέρεις ότι θα έχεις την στήριξη των συνεργατών και των ανωτέρων σου , ενώ το κύρος σου ενισχύεται. Θα σου δοθεί, ακόμη, η ευκαιρία να αναλάβεις καινούριες αρμοδιότητες, μέσα από τις οποίες θα αποδείξεις περίτρανα το εύρος των δυνατοτήτων σου. Στα οικονομικά σου, αναμένεται άνθιση την περίοδο αυτή , γεγονός που οφείλεται στην εύνοια που δέχεσαι πλανητικά. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, είναι ιδανική για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να υπογράψεις συμβόλαια. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Ανήκεις σε ένα από τα ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών για αυτόν τον μήνα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου ενισχύουν την γοητεία σου και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες σε φέρνουν πιο κοντά σε πρόσωπα που σε έλκουν. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φρόντισε να επωφεληθείς των ευκαιριών που θα προκύψουν καθώς δεν θα είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα σου δοθεί η δυνατότητα να βγεις ρομαντικό ραντεβού. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είτε θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα είτε να αυξήσεις τα μέλη της οικογένειά σου.  Σε γενικές γραμμές, τα φώτα θα πέφτουν επάνω σου , το κοινωνικό σου πρόσωπο θα σε κάνει να περνάς καλά και θα σου ανοίξουν πολλές πόρτες για να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωή σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο τομέας των επαγγελματικών θα βρίσκεται σε υπέροχη κατάσταση και θα υπάρξουν θεαματικές βελτιώσεις. Η επιτυχία στην εργασία θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τους φίλους που θα φαίνεται να το απολαμβάνουν μαζί σου. Έτσι, θα καταφέρεις να επιτύχεις την αρμονία και την ευτυχία στην καθημερινότητά σου. Οι προβλέψεις για την οικονομική σου κατάσταση είναι αρκετά καλές για αυτόν τον μήνα. Τα έξοδα που αναμένονται σχετίζονται με την οικογένεια, την υγεία και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Ίσως, όλα αυτά να σου δημιουργήσουν ένα μικρό άγχος, αλλά εδώ κρίνεται απαραίτητη η σωστή οικονομική διαχείριση προκειμένου να ανταπεξέλθεις σωστά και χωρίς άσχημες συνέπειες. Τα έσοδά σου αναμένονται να αυξηθούν και σε αυτό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   --

Επιχειρηματικά: Ο τομέας των επαγγελματικών θα βρίσκεται σε υπέροχη κατάσταση και θα υπάρξουν θεαματικές βελτιώσεις. Η επιτυχία στην εργασία θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τους φίλους που θα φαίνεται να το απολαμβάνουν μαζί σου. Έτσι, θα καταφέρεις να επιτύχεις την αρμονία και την ευτυχία στην καθημερινότητά σου. Οι προβλέψεις για την οικονομική σου κατάσταση είναι αρκετά καλές για αυτόν τον μήνα. Τα έξοδα που αναμένονται σχετίζονται με την οικογένεια, την υγεία και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Ίσως, όλα αυτά να σου δημιουργήσουν ένα μικρό άγχος, αλλά εδώ κρίνεται απαραίτητη η σωστή οικονομική διαχείριση προκειμένου να ανταπεξέλθεις σωστά και χωρίς άσχημες συνέπειες. Τα έσοδά σου αναμένονται να αυξηθούν και σε αυτό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Θα έλεγα με το χέρι στην καρδιά πως ο Αύγουστος έρχεται να σε δικαιώσει, Αιγόκερε, για έναν πραγματικά πολύ απαιτητικό και ζόρικο Ιούλιο. Η ένταση του προηγούμενου μήνα αντικαθίσταται με ευκαιρίες. Ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο, ευκαιρίες μέσα στις σχέσεις που σε αφορούν αλλά και ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας. Η Αφροδίτη είναι σχεδόν για όλη τη διάρκεια του μήνα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά ακριβώς αυτό: σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη σχηματίζει πολύ ενδιαφέρουσες όψεις αλλά ως παιδί της Γης κράτα και μια πισινή ως προς το «παραμύθιασμα» που ενδέχεται να υπάρχει, μιας και στο παιχνίδι παίζει μπάλα και ο Ποσειδώνας. Ο Δίας συμβάλλει τα μέγιστα στην καριέρα σου και γενικότερα στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Μια όψη που θέλει λίγη προσοχή παραπάνω είναι η σύνοδος Ήλιου-Άρη στον Λέοντα που ενδέχεται να φέρει εμπλοκές και προβλήματα σε οικονομικά ζητήματα, ιδίως χρέη προς τρίτους, τράπεζες, το δημόσιο, κληρονομικά κλπ. Θεωρώ όμως πως για μία ακόμα φορά θα αποδείξεις πως οι Αιγόκεροι δεν έχουν να φοβούνται από τέτοια, μιας και (συνήθως) είσαι υπόδειγμα τάξης και οργανωτικότητας.

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο το μήνα Αύγουστο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Προσωπικά: Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την σχέση σου σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και τρυφερότητας. Ο σύντροφός σου θα κάνει τα αισθήματά του ιδιαίτερα εμφανή, γεγονός που θα σου χαρίσει ικανοποίηση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να κάνεις γνωριμίες που θα έχουν ενδιαφέρον και θα σε ελκύουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Βέβαια, καλό είναι να αφήσεις τη γοητεία σου να λειτουργήσει προς όφελός σου κάνοντάς σε να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που θέλεις με μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να φερθείς υπεύθυνα και ξεκάθαρα, δίνοντας στον άλλον να καταλάβει τις προθέσεις σου, καθώς αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε μελλοντικό χρόνο. Επαγγελματικές Προβλέψεις Τον μήνα αυτό τα επαγγελματικά σου ευνοούνται και η εξέλιξή σου θα είναι γρήγορη. Η οξυδέρκειά σου στον εργασιακό χώρο είναι το μεγάλο σου πλεονέκτημα που σε κάνει να ισχυροποιείς τη θέση σου. Μπορείς να θέσεις στόχους και να καταφέρεις να τους επιτύχεις. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθάει, επίσης, να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να δεις βελτίωση. Η τάση σου να βοηθάς τους γύρω σου θα σε ωφελήσει, καθώς η καλή σου τύχη θα σου τα επιστρέψει πίσω αποδίδοντας δικαιοσύνη. Σε γενικές γραμμές, βέβαια, οι ανάγκες που θα πρέπει να καλύψεις θα είναι πολλές και τα έξοδα αυξημένα. Αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να ισορροπήσεις με επιτυχία τα οικονομικά σου. Περιόρισε όσο μπορείς τις σπατάλες και θα δεις ότι σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .   --

Επιχειρηματικά: Τον μήνα αυτό τα επαγγελματικά σου ευνοούνται και η εξέλιξή σου θα είναι γρήγορη. Η οξυδέρκειά σου στον εργασιακό χώρο είναι το μεγάλο σου πλεονέκτημα που σε κάνει να ισχυροποιείς τη θέση σου. Μπορείς να θέσεις στόχους και να καταφέρεις να τους επιτύχεις. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθάει, επίσης, να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να δεις βελτίωση. Η τάση σου να βοηθάς τους γύρω σου θα σε ωφελήσει, καθώς η καλή σου τύχη θα σου τα επιστρέψει πίσω αποδίδοντας δικαιοσύνη. Σε γενικές γραμμές, βέβαια, οι ανάγκες που θα πρέπει να καλύψεις θα είναι πολλές και τα έξοδα αυξημένα. Αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να ισορροπήσεις με επιτυχία τα οικονομικά σου. Περιόρισε όσο μπορείς τις σπατάλες και θα δεις ότι σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

Tlife.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Υποδέχεσαι τον Αύγουστο με την Αφροδίτη σε ένα εξαιρετικό σημείο του ωροσκοπίου σου. Από τον 5ο ηλιακό σου οίκο της διασκέδασης, της χαράς, του σεξ, του φλερτ, της δημιουργικότητας αλλά και των παιδιών η Αφροδίτη σε κρατά στο παιχνίδι των σχέσεων και της επιθυμίας, σου χαρίζει γοητεία και μαγνητισμό, σε φέρνει σε επαφή με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και σου δίνει ευκαιρίες να ξεχωρίσεις εφαρμόζοντας τις πλέον πρωτότυπες ιδέες σου. Αυτό είναι ένα υπέροχο αντιστάθμισμα για τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, αλλά και για τον Ποσειδώνα που είναι στο ζώδιό σου κι εξακολουθεί να θέλει να φορέσεις ροζ γυαλιά σου πάνε δε σου πάνε! Στο πλαίσιο αυτού του Ποσειδώνα και των ενεργειών του, κάποιοι από σας ίσως δείτε σχέσεις - φαντάσματα του παρελθόντος να επιστρέφουν. Προφυλάξου από τα ψέματα και τις εξαπατήσεις. Με τον Ποσειδώνα παρόντα ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα και χρυσός. Το δε τέλος του μήνα πιθανόν να σε βρει να ασχολείσαι με θέματα υγείας ή διατροφής/άσκησης, θέματα δικά σου ή κάποιου πολύ αγαπημένου σου οικείου προσώπου.

Pathfinder.gr · 16-08-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα