Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χωνέψεις γεγονότα της τελευταίας περιόδου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις, να δεις ή να κινηθείς όπως το κάνει πράξη η άλλη πλευρά. Η ησυχία είναι ένα σημαντικό στοιχείο της νέας εβδομάδας αφού καλείσαι να χωνέψεις κάποια δεδομένα, να καταφέρεις να αποδεχτείς σκέψεις και αποφάσεις άλλων, που για την ώρα σου φαντάζουν ξένες προς τα δικά σου standards. Μια κουβέντα με ένα άλλο πρόσωπο θα πρέπει να γίνει στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και όχι προσπαθώντας να φέρεις στην επιφάνεια στοιχεία που μοιάζουν με την εκδίκηση ως κρύο πιάτο. Ακόμα και αν θεωρείς πως έχεις απέναντι σου ένα αφερέγγυο άτομο, αν πιστεύεις πως δε συνομιλείς με ένα πρόσωπο που μπορείς να στηριχθείς πάνω του, καλείσαι να ακούσεις με προσοχή λεγόμενα που μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη γενικότερη φιλοσοφία ανθρώπων απέναντι στη ζωή. Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου μάθει να αξιολογείς καλύτερα κάποια λάθη ή παρορμήσεις σου, ώστε να δίνεις τον απαραίτητο χρόνο για να φανεί η αλήθεια.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Τι θα έλεγες να μιλήσουμε με αλήθειες που μπορεί και να ενοχλήσουν αυτή την εβδομάδα; Τι θα έλεγες να φέρεις στο τραπεζάκι που υπάρχει ανάμεσα μας την ανάμνηση του προσώπου που συνεχίζει να σε στοιχειώνει, όσο και να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου πως το έχεις ξεπεράσει; Τι θα έλεγες να αποφασίσεις επιτέλους να λυγίσεις και να δείξεις πως έχεις και μία καρδιά που δεν μπορεί να πάλλεται συνέχεια με το ρυθμό που έχει αποφασίσει να δίνει το μυαλό σου; Τι θα έλεγες να σπάσεις την προστατευτική μάσκα της αυτάρκειας και να κραυγάσεις πως έχεις ανάγκη από τη στήριξη και αρωγή της άλλης πλευράς, πως υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου; Ναι, όλα τα παραπάνω μπορεί να μοιάζουν κάπως υπερβολικά και πομπώδη σε μία περίοδο της ζωής σου που είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις βρει καλά πατήματα και ευχάριστες συγκυρίες. Ναι, μπορεί να σε εκνευρίζω γιατί παίζω με ενοχές που έχεις θάψει. Ναι, έχεις δίκιο πως μπορεί να είμαι βαλτός για να σε ενοχλήσω. Ναι, είμαι όμως εδώ γιατί θέλω να σε δω να ανθίζεις και είναι κρίμα να επιμείνεις στο χημικό λίπασμα όταν δίπλα σου υπάρχει τόσο γόνιμο έδαφος που συνεχίζεις να αγνοείς.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η αναθεώρηση της προσωπικότητας των ανθρώπων που έχεις επιλέξει να έχεις γύρω σου συνεχίζεται και τη νέα εβδομάδα και μάλιστα μπορεί να αρχίσει να αποκτά και διαστάσεις οριστικής εκκαθάρισης του τοπίου. Με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή να συνεχίζουν να φέρνουν προσκλήσεις στην πόρτα σου, καλύτερα να εξετάσεις αν υπάρχει χώρος στη ζωή σου ώστε σε περίπτωση αποδοχής αυτών, να είσαι σε θέση να διαχειριστείς και το χρόνο και χώρο που θα απαιτήσουν. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή θα σε μπερδέψει, αφού θα μπεις στη διαδικασία συγκρίσεων με το παρελθόν, θα αισθανθείς πως ετοιμάζεσαι να επαναλάβεις επιλογές και αποφάσεις ενός παρελθόντος που δε φαίνεται να σε έχει οδηγήσει εκεί που σχεδίαζες. Η προσπάθεια να αποχωρήσεις από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μοιάζει σαν να μην καλύπτει τις δημιουργικές σου ανάγκες είναι μία πράξη που σε ενθουσιάζει, αλλά ταυτόχρονα σε προβληματίζει αφού θα πρέπει να δώσεις απαντήσεις σχετικά με το όραμα για τη ζωή σου. Η τελική ευθεία της τριετούς δοκιμασίας του Κρόνου δεν απαιτεί μόνο αντοχή και υπομονή, αλλά και ικανότητα να βλέπεις νέα ζωή μετά τον τερματισμό που είναι πλέον πολύ κοντά.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα μοιάζει αρκετά κουραστική, αφού καλείσαι να φέρεις εις πέρας ένα έντονα απαιτητικό πρόγραμμα. Θα χρειαστεί μεγάλη μαεστρία για να χωρέσεις στη διάρκεια της ημέρας σου όλες τις δραστηριότητες και υποχρεώσεις που έχουν προκύψει ή θα ήθελες να εντάξεις, αφού εκτός της έλλειψης χρόνου, μπορεί να αισθάνεσαι πως υπάρχει και έλλειψη κινήτρου. Η επαναλαμβανόμενη καθημερινή ρουτίνα είναι μία πράξη που σε στεγνώνει, που σε κάνει να θεωρείς κάποιες σχέσεις σχεδόν δεδομένες και μόνιμες, με αποτέλεσμα να χάνεται το ενδιαφέρον σου για κάποια πρόσωπα. Από την άλλη βέβαια πλευρά, η παρουσία του Άρη και του Δία στο Σκορπιό μπορεί να έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο που έχει καταφέρει να προσθέσει συναίσθημα στη ζωή σου, που μπόρεσε να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει εκ  νέου, με αποτέλεσμα να έχει περάσει η δουλειά σου σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα λοιπόν είναι να μιλήσεις ανοικτά σε όλους για τις προτεραιότητες σου, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες και δημιουργούνται απορίες που δηλητηριάζουν σχέσεις που δε χρειάζεται να δοκιμαστούν.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Η νέα εβδομάδα μπορεί να περιπλέξει τη ζωή σου στο ερωτικό κομμάτι, αφού είναι αρκετά εύκολο να πέσεις στην παγίδα υποσχέσεων που δε θα πραγματοποιηθούν, από άτομα που επανέρχονται στη ζωή σου ή εμφανίζονται την πλέον ακατάλληλη στιγμή. Αν συνεχίζει να υπάρχει μία αμφιβολία στη ζωή σου σχετικά με μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος, τότε τη νέα εβδομάδα είναι αρκετά πιθανό να πέσεις πάνω στο άτομο που έχεις απωθήσει από τη μνήμη σου ή που ακόμα προσπαθείς να ξεπεράσεις και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου απέναντι στις δεσμεύσεις σου. Αν πάλι έχεις μία σταθερή σχέση ή οικογένεια, τότε θέματα που αφορούν παιδιά θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να αλλάξουν τις προτεραιότητες σου, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως χρειάζεται να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εσωτερικό σου κόσμο για να βρεις εκ νέου τα πατήματα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν μπορείς να εμπιστευτείς τρίτους για να φέρουν εις πέρας εργασίες και υποχρεώσεις που είναι πασιφανές πως απαιτούν τη δική σου ενασχόληση και προσωπική πινελιά.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία συνειδησιακής σύγκρουσης με στόχο να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, την πραγματικότητα από τη φαντασία, την  προτεραιότητα από την πολυτέλεια. Θα κληθείς να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας και είναι πιθανό να πρέπει να αφήσεις στην άκρη τον εαυτό σου, αφού οι προτεραιότητες σου αλλάζουν. Κάποιο κοντινό πρόσωπο φαίνεται  να σε έχει ανάγκη και να πρέπει να περάσεις  χρόνο μαζί του/ης, να βγεις από το καθημερινό σου πρόγραμμα και να ζήσεις με ένα διαφορετικό ρυθμό. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστείς γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να ξεπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες που εμφανίζονται σε στιγμές ασυνεννοησίας, κάτι που σημαίνει πως κάποιες σχέσεις θα περάσουν δύσκολα. Αν πάλι ξεκινάς κάτι νέο, τότε καλύτερα να έχεις στο μυαλό σου πως η περίοδος προσαρμογής θα είναι μεγαλύτερη από ότι υπολόγιζες, Και αυτό δε σημαίνει πως μόνο εσύ γνωρίζεις τους νέους συναδέλφους σου, αλλά και αυτοί  θα πρέπει να συνηθίσουν τους νέους ρόλους.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει αναστάτωση στο πρόγραμμα σου, αφού φαίνεται να υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε όσα είχες συνεννοηθεί και κανονίσει όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί να επαναλάβεις συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα σχετικά με κάποια ταξίδια ή μετακινήσεις σας, αφού είναι πιθανό να μην είναι εφικτό να ακολουθήσετε ένα αρχικό πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ανατροπές. Ίσως πάλι να μην είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας την καθημερινότητα σου, αφού μία σειρά από ασυνεννοησίες και καθυστερήσεις θα φέρουν αναστάτωση και αρκετά νεύρα στις συνομιλίες σου. Αν πάλι έχεις μπροστά σου μία σειρά από υποχρεώσεις που αφορούν τον εκπαιδευτικό τομέα, τότε φρόντισε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου, αφού θα πρέπει να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος σε κάποια διαβάσματα ή σεμινάρια σε σχέση με αυτό που υπολόγιζες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να καλύψεις σε δεύτερο χρόνο. Γενικότερα, θα σου  έλεγα να πάψεις να ξοδεύεσαι άσκοπα και να εστιάσεις σε τομείς που ζητούν την πλήρη προσοχή σου.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό την εβδομάδα 11 ως 17 Δεκεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Το θετικό κλίμα θα επηρεάσει και την αισθηματική σου ζωή. Ο σύντροφός σου και η σχέση σου αποκτούν ξεχωριστό νόημα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην δημιουργία ενός αρμονικού κλίματος με ζεστασιά, αλλά και πάθος. Η συναισθηματική και σωματική ένωση θα έχουν έναν ξεχωριστή σημασία για εσένα. Το ένα δεν θα υπάρχει χωρίς το άλλο, για αυτό επιδιώκεις την συνύπαρξη και των δυο. Αφέσου σε αυτά που προστάζει η καρδιά σου και μην φορτώσεις το Σαββατοκύριακο με υποχρεώσεις. Πέρνα καλά και γέμισε τις μπαταρίες σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ό,τι και αν προκύψει στην εργασία σου είσαι διατεθειμένος να το αντιμετωπίσεις με πείσμα και περίσσεια υπομονή. Μέλημά σου είναι να λειτουργείς σωστά, πρακτικά και αποτελεσματικά. Δεν έχεις σκοπό να παραδώσεις τα όπλα, ό,τι και αν χρειαστεί να κάνεις. Οι δυσκολίες όσο και αν σε ταλαιπωρήσουν στο τέλος θα ξεπεραστούν με επιτυχία χάρη στη Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, γιατί θα έχεις τη διάθεση να εξισορροπήσεις τα έξοδά σου και να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Ό,τι και αν προκύψει στην εργασία σου είσαι διατεθειμένος να το αντιμετωπίσεις με πείσμα και περίσσεια υπομονή. Μέλημά σου είναι να λειτουργείς σωστά, πρακτικά και αποτελεσματικά. Δεν έχεις σκοπό να παραδώσεις τα όπλα, ό,τι και αν χρειαστεί να κάνεις. Οι δυσκολίες όσο και αν σε ταλαιπωρήσουν στο τέλος θα ξεπεραστούν με επιτυχία χάρη στη Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη, γιατί θα έχεις τη διάθεση να εξισορροπήσεις τα έξοδά σου και να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής.

Tlife.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 11 ως 17 Δεκεμβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Η αισθηματική σου ζωή προβλέπεται πως θα είναι αρκετά χαλαρή και διασκεδαστική. Δεν θα έχεις καμία όρεξη για αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Θα θέλεις να υπάρχει καλό κλίμα, κατανόηση και ζεστή ατμόσφαιρα. Για αυτό όλη σου η συμπεριφορά θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου, τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό και αφέσου χωρίς ανασφάλεια στο συναίσθημα. Αν είσαι μόνος, η καλή σου διάθεση σε κάνει ευχάριστο και γοητευτικό. Έτσι, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις μια πολύ καλή αρχή… Επαγγελματικές Προβλέψεις Στη δουλειά σου θα θελήσεις να ασχοληθείς με υποθέσεις που απαιτούν συνεργασία. Είσαι σε θέση να συνυπάρξεις και να εργαστείς μέσα σε μια οργανωτική δομή που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να προωθήσεις την καριέρα σου. Είναι καλή περίοδος για να κάνεις και επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα. Είσαι προσιτός και προσαρμόζεσαι σε ό,τι σου ζητηθεί. Έτσι, μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου και να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Στα οικονομικά, φρόντισε να αποφύγεις τις εμπορικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας με τον Ήλιο να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ερμή.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στη δουλειά σου θα θελήσεις να ασχοληθείς με υποθέσεις που απαιτούν συνεργασία. Είσαι σε θέση να συνυπάρξεις και να εργαστείς μέσα σε μια οργανωτική δομή που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να προωθήσεις την καριέρα σου. Είναι καλή περίοδος για να κάνεις και επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα. Είσαι προσιτός και προσαρμόζεσαι σε ό,τι σου ζητηθεί. Έτσι, μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου και να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Στα οικονομικά, φρόντισε να αποφύγεις τις εμπορικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας με τον Ήλιο να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ερμή.

Tlife.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε προβληματίζει κατά κάποιο τρόπο αφού θα αναγκαστείς να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και να παλέψεις ώστε να ξεπεράσεις ενοχές που σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως έχεις λειτουργήσει αμυντικά στο παρελθόν και αυτό δε σε βοήθησε να κατακτήσεις το στόχο που είχες θέσει. Θα έρθει στο νου σου ένα άτομο από το παρελθόν, ένα πρόσωπο που βρήκες τον τρόπο να ξεπεράσεις χωρίς όμως να μπορείς να πάψεις να ενδιαφέρεσαι για αυτόν/η. Μπορεί λοιπόν  να επιδιώξεις να ρίξεις γέφυρες προς την πλευρά του/ης, να αναζητήσεις που βρίσκεται ή να υπάρξει μία τυχαία συνάντηση μαζί του/ης και να επανέλθει στο προσκήνιο ένα θέμα που θεωρούσες πως είχες ξεχαστεί. Στον επαγγελματικό τομέα ή την καθημερινότητα σου, η επανάληψη και η ρουτίνα σε κουράζουν και αυτό μπορεί να προκαλέσει ρήξη σε σχέσεις με άτομα που συναντάς κάθε ημέρα, κάτι που θέλει να σου πει πως αναζητάς τρόπο να απεγκλωβιστείς, χωρίς όμως να έχεις ακόμα κατανοήσει πως πλησιάζεις στην έναρξη μίας περιόδου που τα πάντα θα αρχίσουν να γκρεμίζονται με στόχο να καταλάβεις πως πρέπει να χτίσεις τη ζωή με τα ίδια σου τα χέρια εκ νέου.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις το πρόγραμμα της ζωής σου, θέτοντας σε νέα βάση προτεραιότητας τους ανθρώπους που έχεις εντάξει σε αυτή. Μπορεί να ανακαλύψεις πως έχεις προσθέσει στη ζωή σου πολλές δραστηριότητες οι οποίες καταναλώνουν χρόνο από τις προσωπικές σου ανάγκες, με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένος/η ή να μη σε καλύπτει η επαφή που έχεις με το έτερο ήμισυ. Μπορεί πάλι να αντιληφθείς πως έχεις χαθεί με άτομα του στενού φιλικού κύκλου επειδή  έχεις αφοσιωθεί στον επαγγελματικό τομέα με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως χάνεις τις ισορροπίες σου. Ίσως πάλι να παρασυρθείς από κοινωνικά δρώμενα και να γίνεις ένας/μία έντονα φανατικός/η με τις πολιτικές ή ευρύτερες εξελίξεις, συνειδητοποιώντας πως ξέχασες να κοιτάξεις την προσωπική σου ζωή. Η νέα εβδομάδα σε κάνει έντονα εξωστρεφή, κάτι που όμως θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν και άνθρωποι γύρω σου που αναζητούν τη γόνιμη εσωστρέφεια σου, εκείνη που δείχνει πως έχεις συναισθήματα τα οποία νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς με το πρόσωπο που δε χρειάζεται να κρύβεστε μεταξύ σας.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε μία νέα γλώσσα την οποία όταν καταφέρεις να μιλήσεις θα νιώσεις να μπορείς να έρθεις κοντά με πρόσωπα που μέχρι σήμερα μοιάζουν με αντιπάλους σου. Ξεκινώντας από το γεγονός πως στον επαγγελματικό τομέα βλέπεις μπροστά σου εχθρούς και άτομα που προσπαθούν να σου επιβάλουν γνώμες και συμπεριφορές που δε σου ταιριάζουν, θα πρέπει να καταλάβεις πως το πρόβλημα είναι το έλλειμμα επικοινωνίας και όχι απαραίτητα η προσωπικότητα της άλλης πλευράς. Καλείσαι να ακούσεις καλά τα λεγόμενα που φτάνουν στα αυτιά σου, να δώσεις προσοχή στον τρόπο που οι άλλοι εκφράζονται απέναντι σου και να ακούσεις αυτά που δε λέγονται. Θα πρέπει να πείσεις ανωτέρους σου πως είσαι σε θέση να διορθώσεις κακώς κείμενα και να βελτιώσεις πρακτικές και να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας αποστολές που μοιάζουν με βόλτα μέσα σε λαβύρινθο. Το θέμα δεν είναι να ρίξεις αλλού το φταίξιμο, να αποποιηθείς των ευθυνών σου, αλλά να πείσεις πως μπορείς να τις αναλάβεις και να διορθώσεις τις παραλείψεις σου  σε δεύτερο χρόνο, όταν θα ζητήσεις και επίσημα το τιμόνι να περάσει στα χέρια σου.

Pathfinder.gr · 11-12-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ημέρας

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα