Eβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Όλα τα ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Themes/1/Default/Media/signs/aries.jpg

Κριός

Γενικά: Τα αντανακλαστικά που θα επιδείξεις απέναντι στις προκλήσεις που θα δεχτείς ή τις αλλαγές που καλείσαι να χωνέψεις είναι το βασικό ζητούμενο της νέας εβδομάδας. Η αδυναμία να παραμείνεις δέσμιος/α μίας επαναλήψιμης καθημερινότητας μπορεί να σε αναγκάσει να εκραγείς κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας, με συνέπειες που μπορεί να ξεκινούν από την έκπληξη της άλλης πλευράς, μέχρι την οριστική διακοπή μίας κατάστασης που μοιάζει ανυπόφορη. Η κατά μέτωπο αναμέτρηση είναι κάτι που δεν μπορείς πλέον να αποφύγεις αφού θα πρέπει να εξηγήσεις κάποια πράγματα στην άλλη πλευρά, με στόχο να κατανοήσεις κατά πόσο βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος ή ταξιδεύετε με το ίδιο όχημα προς διαφορετικές όμως κατευθύνσεις. Αν πάλι η έκπληξη έρθει από την άλλη πλευρά, τότε προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό που συμβαίνει και να αναζητήσεις τη θετική πλευρά των νέων δεδομένων. Ασφαλώς και υπάρχει μία κρύπτη την οποία μπορείς να ανακαλύψεις και να σε οδηγήσει στον πλούτο που βρίσκεται στο βάθος της πρόκλησης που έχεις δεχτεί, εφόσον είσαι διατεθειμένος/η να αποφύγεις την επαφή μόνο με την επιφάνεια των καταστάσεων.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Κριό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/taurus.jpg

Ταύρος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για να αλλάξεις ταχύτητα στον εργασιακό τομέα, μέσα από την ανάληψη νέων ευθυνών ή την εύρεση μίας δουλειάς που θα μπορούσε να αλλάξει την καθημερινότητα σου. Αν θεωρείς πως έχεις βαλτώσει, πως δεν μπορείς να ξεφύγεις από ένα πλαίσιο που σε στενεύει, τότε ίσως απλά να χρειάζεται να κοιτάξεις λίγο πιο πέρα από το γνώριμο οπτικό σου περιβάλλον, να τολμήσεις να κάνεις μία μικρή αλλαγή στις συνήθειες σου που είναι σε θέση να φέρει μεγαλύτερη ανατάραξη. Προσπάθησε να εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο νιώθεις πως έχεις ανάγκη από κάτι νέο, το λόγο για τον οποίο προσπαθείς να ρίξεις τείχη που κάτω από άλλες προϋποθέσεις και περιστάσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ασφαλές καταφύγιο. Η παραμονή σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο διαβίωσης φαίνεται να φτάνει στο τέλος της και έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους λόγους για να ξυπνάς με πολύ περισσότερη όρεξη τα πρωινά σου, αρκεί να αντιλαμβάνεσαι πως κάθε τύπου συμβιβασμός μοιάζει πλέον με μικρό θάνατο.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ταύρο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/gemini.jpg

Δίδυμος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα έχει ως στόχο να σε βγάλει από τη δύσκολη υπόθεση της λήψης απόφασης τη στιγμή που νιώθεις να βουλιάζεις στην αμφιβολία, αφού έχεις την ευκαιρία να θέσεις τη ζωή σου και πάλι σε κίνηση, αφήνοντας στην άκρη τις δύσκολες ισορροπίες. Η μετακίνηση και του Άρη στο Ζυγό προς το τέλος της εβδομάδας δείχνει πως είναι καιρός να επιστρέψεις σε πιο ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σου, πως καλό θα ήταν να διασκεδάσεις ακόμα και τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, αφού υπάρχει ένας λόγος για να χαμογελάσεις. Μία νέα γνωριμία που κάνεις αυτή την εποχή θα μπορούσε να είναι το δώρο της δοκιμασίας που περνάς τον τελευταίο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη να εισάγεις στη ζωή σου μία νέα δραστηριότητα ώστε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που μοιάζουν να βλέπουν τη ζωή μέσα από διαφορετική οπτική. Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία για μία ανατροπή που σε ενθουσιάζει, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να ζήσεις με την ταχύτητα που σου προτείνουν, χωρίς να σκέφτεσαι αν και για πόσο θα διαρκέσει.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Δίδυμο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/cancer.jpg

Καρκίνος

Γενικά: Μία ξαφνική αναταραχή σε ένα ζήτημα που θεωρούσες πως είχες υπό έλεγχο ή πως μπορούσες να διαχειριστείς χωρίς να χρειάζεται να σε απασχολεί, είναι ένα θέμα που θα σε αναταράξει ή ιντριγκάρει τη νέα εβδομάδα. Μία κουβέντα που θα γίνει μέσα στο σπίτι σου ή ανάμεσα σε συγγενείς φαίνεται να πυροδοτεί εξελίξεις τις οποίες ίσως να μην μπορείς να αγνοήσεις, αφού θα πρέπει να λάβεις θέση ή να αποτρέψεις κάποια δεδομένα που μοιάζει να μη σε συμφέρουν. Ίσως πάλι να υπάρχει μία αλλαγή στην τροπή που έχει λάβει μία προσωπική σου υπόθεση και να πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως βαδίζεις σε ένα νέο δρόμο, τον οποίο δεν πρέπει να φοβηθείς αλλά ούτε και να θεωρήσεις ως ένα γνώριμο μονοπάτι. Είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή ή μέσα στο σπίτι σου, με αποτέλεσμα να πρέπει να ενδιαφερθείς για μία μετακόμιση ή μία αλλαγή των ρόλων μέσα σε αυτό. Από την άλλη βέβαια πλευρά, η στασιμότητα σε σκοτώνει αυτή την περίοδο, οπότε μπορεί εσύ ο/η ίδιος/α να προκαλέσεις αναταράξεις με στόχο να νιώσεις πως βρίσκεσαι πάνω σε νερά που άρχισαν να βράζουν και μπορούν να οδηγήσουν σε μία γέννηση που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Καρκίνο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/leo.jpg

Λέων

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα την εβδομάδα 16 ως 22 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή, ήρθε η ώρα να πάψεις να λειτουργείς απαιτητικά και υπερβολικά. Μην ζητάς από τον σύντροφό σου άψογη συμπεριφορά, ιδίως από τη στιγμή που και η δική σου δεν είναι η αντίστοιχη. Το κακομαθημένο παιδί που κρύβεις μέσα σου πρέπει να πάψει να κυριαρχεί, καθώς έτσι τεντώνεις επικίνδυνα το σκοινί, ενώ δεν υπάρχει λόγος. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση αυτή την περίοδο, οι ημέρες αυτές θα σε φέρουν μπροστά σε αποκαλύψεις που έρχονται ως απόρροια της συνειδητοποίησης. Ενθουσιώδεις γνωριμίες αναμένονται να προκύψουν από το εργασιακό ή φιλικό περιβάλλον από την Τρίτη και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό. Μην εκπλαγείς με τα συναισθήματα που θα σου ξυπνήσουν… Επαγγελματικές Προβλέψεις Αν θέλεις να διορθώσεις και να βελτιώσεις τις συνθήκες στην εργασία σου, φρόντισε να αναπτύξεις την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Πρακτικά αυτό σημαίνει, καλή συνεργασία με τους συνεργάτες και ανάπτυξη πνεύματος ομαδικότητας. Έτσι θα μπορέσεις να επωφεληθείς από την βοήθεια που θα σου παρέχουν σε κρίσιμα ζητήματα για εσένα. Η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη και μεταφράζεται με ριζικές αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο, το αντίτιμο είναι η αύξηση των υποχρεώσεων. Στα οικονομικά, δεν ευνοούνται τα ρίσκα και οι επενδύσεις σε αβέβαιες κατευθύνσεις. Τα αποτελέσματα δεν θα σου αρέσουν καθόλου σε αυτή την περίπτωση.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός

Επιχειρηματικά: Αν θέλεις να διορθώσεις και να βελτιώσεις τις συνθήκες στην εργασία σου, φρόντισε να αναπτύξεις την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Πρακτικά αυτό σημαίνει, καλή συνεργασία με τους συνεργάτες και ανάπτυξη πνεύματος ομαδικότητας. Έτσι θα μπορέσεις να επωφεληθείς από την βοήθεια που θα σου παρέχουν σε κρίσιμα ζητήματα για εσένα. Η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη και μεταφράζεται με ριζικές αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Ωστόσο, το αντίτιμο είναι η αύξηση των υποχρεώσεων. Στα οικονομικά, δεν ευνοούνται τα ρίσκα και οι επενδύσεις σε αβέβαιες κατευθύνσεις. Τα αποτελέσματα δεν θα σου αρέσουν καθόλου σε αυτή την περίπτωση.

Tlife.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Λέων (2)
Themes/1/Default/Media/signs/virgo.jpg

Παρθένος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο την εβδομάδα 16 ως 22 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Άκρως γοητευτικός και με διάθεση αποπλάνησης θα έχεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να κυνηγήσεις τη χαρά στο πρόσωπο εκείνου ή εκείνης που θα διαλέξεις. Τα κακά παιδιά καταλήγουν ,συνήθως, να είναι χάσιμο χρόνου. Για μια προσωπικότητα σαν τη δική σου το ιδανικό ταίρι ανήκει στα καλά παιδιά. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι και βαρετά. Άφησε τη σπίθα που θα δημιουργηθεί μεταξύ ενός ενδιαφέροντος προσώπου και εσένα, να βάλει φωτιά! Το μέλλον προδιαγράφεται δεδομένο και χωρίς εκπλήξεις, γεγονός άλλωστε που ικανοποιεί τη σταθερότητα που χρειάζεται ένας γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, οι ισορροπίες αποκαθίστανται ιδανικά, καταφέρνεις να μεταφέρεις στον σύντροφό σου τα βαθιά σου αισθήματα και η περίοδος γίνεται κατάλληλη για να απολαύσεις τη σχέση σου. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στην επαγγελματική σου ζωή, διανύεις μια περίοδο προετοιμασίας για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Αν και θα υπάρξουν απρόοπτα λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Ζυγό, στο τέλος θα καταφέρεις να ισορροπήσεις υποδειγματικά και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Μην μπεις σε διαδικασία να συγκρουστείς με τους συναδέλφους. Αν χρειαστεί να κάνεις νέα πράγματα, καλό είναι να μην προχωρήσεις χωρίς να προηγηθεί σοβαρή σκέψη. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου ,γεγονός που σου φτιάχνει το κέφι.   -- Λαέρτης

Επιχειρηματικά: Στην επαγγελματική σου ζωή, διανύεις μια περίοδο προετοιμασίας για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Αν και θα υπάρξουν απρόοπτα λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Ζυγό, στο τέλος θα καταφέρεις να ισορροπήσεις υποδειγματικά και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Μην μπεις σε διαδικασία να συγκρουστείς με τους συναδέλφους. Αν χρειαστεί να κάνεις νέα πράγματα, καλό είναι να μην προχωρήσεις χωρίς να προηγηθεί σοβαρή σκέψη. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου ,γεγονός που σου φτιάχνει το κέφι.

Tlife.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Παρθένο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/libra.jpg

Ζυγός

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό την εβδομάδα 16 ως 22 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Ανήκεις ένα άκρως ρομαντικό ζώδιο, με αποτέλεσμα ο ρόλος της αγάπης να είναι καθοριστικής σημασίας στη ζωή σου. Αναζητάς από τον σύντροφό σου να επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του , έτσι ώστε να νιώσεις άνετα με το αίσθημα της ασφάλειας και της δέσμευσης που σου δημιουργείται. Μπορείς να χαλαρώσεις, λοιπόν, αφού ξέρεις ότι ο σύντροφός σου είναι σε θέση να εκπληρώσει και τις πιο βαθιές σου επιτυχίες. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, απολαμβάνεις προς το παρόν την αίσθηση ελευθερίας, γεγονός που σε κάνει να απολαμβάνεις τις περιστασιακές συντροφιές. Μην διστάσεις να απολαύσεις αυτές τις στιγμές, εφόσον αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά. Επαγγελματικές Προβλέψεις Επαγγελματικά, ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν. Οι εργασιακές σου σχέσεις βελτιώνονται και μπορείς να υπολογίσεις στην στήριξη των συναδέλφων σου. Μπορείς με ομαδική δουλειά, να αναλάβεις νέες ευθύνες ή εγχειρήματα και να αποδώσεις άκρως αποτελεσματικά. Στα οικονομικά σου με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο σου την Κυριακή, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ικανότητά σου να φέρεσαι συνετά και μετρημένα. Αυτό θα εξοικονομήσει χρήματα στο πορτοφόλι σου που θα σου χρειαστούν για να καλύψεις κενά του προϋπολογισμού.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Επαγγελματικά, ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν. Οι εργασιακές σου σχέσεις βελτιώνονται και μπορείς να υπολογίσεις στην στήριξη των συναδέλφων σου. Μπορείς με ομαδική δουλειά, να αναλάβεις νέες ευθύνες ή εγχειρήματα και να αποδώσεις άκρως αποτελεσματικά. Στα οικονομικά σου με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο σου την Κυριακή, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ικανότητά σου να φέρεσαι συνετά και μετρημένα. Αυτό θα εξοικονομήσει χρήματα στο πορτοφόλι σου που θα σου χρειαστούν για να καλύψεις κενά του προϋπολογισμού.

Tlife.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ζυγό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/scorpio.jpg

Σκορπιός

Γενικά: Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως συμβαίνουν δύο διαφορετικές καταστάσεις στη ζωή σου, σε παράλληλο χρόνο, και θα πρέπει να βρεις τρόπο να τις συνδέσεις ή να καταφέρεις να ζεις  δύο ζωές. Από τη μία πλευρά, είναι πιθανό να έχει ξεκινήσει κάτι νέο στη ζωή σου, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, και να χρειάζεται να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που σε αναγκάζουν να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να έχει χρειαστεί να βάλεις νέα ταχύτητα στη ζωή σου, να λειτουργήσεις με διαφορετικό τρόπο απέναντι σε μία σχέση ή συνεργασία, αφού θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου. Κάπου εδώ όμως μπαίνει και αυτό που συμβαίνει σε παράλληλο χρόνο και σε μπερδεύει. Μνήμες, αγωνίες και λάθη του παρελθόντος επανέρχονται στον ύπνο ή στον ξύπνιο σου και σε μπερδεύουν σχετικά με τις σημερινές επιλογές και προκλήσεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις δύο αυτές πλευρές, αφού είναι κρίμα να επιλέξεις το παρελθόν ή να προχωρήσεις προς το παρόν χωρίς να έχεις χωνέψει  μαθήματα του χθες.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Σκορπιό (2)
Themes/1/Default/Media/signs/sagittarius.jpg

Τοξότης

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη την εβδομάδα 16 ως 22 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Το κακομαθημένο παιδί έχει πάρει τον έλεγχο αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να βγάζεις προς τα έξω ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν σε αντιπροσωπεύει. Απαιτείς πολλά από τον σύντροφό σου και τον θέτεις υπόλογο στους παραλογισμούς και στις ζήλιες σου. Σταμάτησέ το εδώ για να μπορέσεις να βλέπεις ένα κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου. Ειδάλλως, η κοινή σας πορεία δεν θα αργήσει να λάβει τέλος. Αν είσαι μόνος, κλείσε την πόρτα στο παρελθόν, κλείδωσε και πέτα και το κλειδί. Έτσι είσαι σίγουρος ότι θα πορευτείς ανενόχλητος από αυτό. Νέοι αισθηματικοί στόχοι μπορούν να αναπτερώσουν το ηθικό σου από την Τρίτη και μετά που ο Ερμής θα εισέλθει στον Σκορπιό! Επαγγελματικές Προβλέψεις Νέοι δρόμοι ανοίγονται στα επαγγελματικά σου, μέσω προτάσεων για συνεργασία. Οι προοπτικές είναι άριστες και αυτό το αναγνωρίζεις. Η διάθεσή σου για εξέλιξη και επαγγελματική αναγνώριση σε καθοδηγεί και σε κάνει να νιώθεις εκπληκτικά. Αν χρειαστεί να πάρεις ρίσκα καλό είναι να το σκεφτείς λίγο πριν προχωρήσεις, γιατί δεν αναμένονται όλα καρποφόρα. Οικονομικά, υπάρχουν εκκρεμότητες προς το πρόσωπό σου που θα πρέπει να τις διεκδικήσεις. Έτσι θα μπορέσει να καλύψεις κάποιες δικές σου οφειλές προς τρίτους.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Νέοι δρόμοι ανοίγονται στα επαγγελματικά σου, μέσω προτάσεων για συνεργασία. Οι προοπτικές είναι άριστες και αυτό το αναγνωρίζεις. Η διάθεσή σου για εξέλιξη και επαγγελματική αναγνώριση σε καθοδηγεί και σε κάνει να νιώθεις εκπληκτικά. Αν χρειαστεί να πάρεις ρίσκα καλό είναι να το σκεφτείς λίγο πριν προχωρήσεις, γιατί δεν αναμένονται όλα καρποφόρα. Οικονομικά, υπάρχουν εκκρεμότητες προς το πρόσωπό σου που θα πρέπει να τις διεκδικήσεις. Έτσι θα μπορέσει να καλύψεις κάποιες δικές σου οφειλές προς τρίτους.

Tlife.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Τοξότη (2)
Themes/1/Default/Media/signs/capricorn.jpg

Αιγόκερος

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω την εβδομάδα 16 ως 22 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Στην αισθηματική σου ζωή, είναι ώρα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Αποσαφήνισε κάποια ζητήματα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, έτσι ώστε να μην αφήσεις περιθώρια για συγκρούσεις με το άλλο σου μισό. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Μια ιδέα δεν αρκεί να πείσει τον συνομιλητή, θέλει και τον σωστό τρόπο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η ρομαντική σου διάθεση, σου φτιάχνει το κέφι και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί. Η γοητεία που εκπέμπεις μαγνητίζει τα βλέμματα και δημιουργεί προϋποθέσεις για υπέροχες εξελίξεις. Επαγγελματικές Προβλέψεις Στο εργασιακό σου περιβάλλον, η σκληρή δουλειά και η πίστη στον εαυτό σου ανταμείβονται. Συνέχισε να προσπαθείς και βάλε σε δεύτερη μοίρα τις συνεργασίες, τουλάχιστον από την Τρίτη και μετά που ο Ερμής θα εισέλθει στον Σκορπιό. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να σε στηρίξουν. Για αυτό το λόγο, να είσαι αρκετά προσεκτικός. Στα οικονομικά σου, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να μην εμπιστεύεσαι τα σχέδιά σου σε τρίτους. Δεν είναι ώρα ακόμη.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Στο εργασιακό σου περιβάλλον, η σκληρή δουλειά και η πίστη στον εαυτό σου ανταμείβονται. Συνέχισε να προσπαθείς και βάλε σε δεύτερη μοίρα τις συνεργασίες, τουλάχιστον από την Τρίτη και μετά που ο Ερμής θα εισέλθει στον Σκορπιό. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να σε στηρίξουν. Για αυτό το λόγο, να είσαι αρκετά προσεκτικός. Στα οικονομικά σου, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να μην εμπιστεύεσαι τα σχέδιά σου σε τρίτους. Δεν είναι ώρα ακόμη.

Tlife.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Αιγόκερο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/aquarius.jpg

Υδροχόος

Γενικά: Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δημιουργεί περισσότερο ευνοϊκές συνθήκες ως προς την επαφή σου με κόσμο, αφού μοιάζει σαν να έχεις και πάλι την ικανότητα να επικοινωνήσεις, να συνεννοηθείς, να μοιραστείς σκέψεις και ιδέες σου χωρίς να πέφτεις πάνω σε τείχη και αδιέξοδα. Σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλει και η προοπτική μίας εκδρομής ή επαγγελματικής μετακίνησης που αλλάζει τη διάθεση σου και βοηθά στο να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις σκέψεις σου σχετικά με το οικονομικό σου μέλλον. Αν πάλι η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει στο άμεσο προσκήνιο μία επαγγελματική πρόταση την οποία δεν μπορείς να απορρίψεις τόσο εύκολα, τότε φρόντισε να κρατήσεις για εσένα μία τέτοια προοπτική και να μην τη μοιραστείς με άτομα που θα ήταν σε θέση να διεκδικήσουν ένα μερίδιο από την πρόταση που σου έχει γίνει. Υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός εκεί έξω, και δε χρειάζεται να τα βάλεις με πρόσωπα που δε γνωρίζεις μέχρι που θα μπορούσαν να φτάσουν για να διεκδικήσουν κέρδη που δεν είναι απαραίτητο να τους ανήκουν.

Pathfinder.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Υδροχόο (2)
Themes/1/Default/Media/signs/pisces.jpg

Ιχθύς

Γενικά: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ την εβδομάδα 16 ως 22 Οκτωβρίου 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. 

Προσωπικά: Ευχάριστα τα νέα για τα ερωτικά σου. Αλλαγές αναμένονται και θετικές εξελίξεις. Τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου προκειμένου να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή ακόμη και να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, τώρα που δέχεσαι την εύνοια μπορείς να φανείς τολμηρός και να κάνεις βήματα με θάρρος ώστε να βάλεις την ευτυχία στη ζωή σου. Μην διστάσεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ελκύει. Το συναίσθημα δεν είναι ντροπή και θέλει τόλμη. Επαγγελματικές Προβλέψεις Νέες επαφές και συναντήσεις θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να δεις με θετική σκέψη το μέλλον της καριέρας σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις και ευκαιρίες που θα σε βγάλουν από προβληματισμούς σχετικά με γεγονότα του παρόντος. Η βοήθεια των συνεργατών σου θα σου δοθεί χωρίς δεύτερη σκέψη και θα σε βοηθήσεις να προχωρήσεις με το εγχείρημά σου ή με τις αυξημένες υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι σταθερά γεγονός που δοκιμάζει τις αντοχές σου. Ωστόσο, μπορείς να φανείς συνετός και συγκρατημένος με τα έξοδα , έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα για άλλες εκκρεμότητες ή επενδύσεις.   -- Λαέρτης Προσωπικός Αριθμός 9015004400

Επιχειρηματικά: Νέες επαφές και συναντήσεις θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να δεις με θετική σκέψη το μέλλον της καριέρας σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις και ευκαιρίες που θα σε βγάλουν από προβληματισμούς σχετικά με γεγονότα του παρόντος. Η βοήθεια των συνεργατών σου θα σου δοθεί χωρίς δεύτερη σκέψη και θα σε βοηθήσεις να προχωρήσεις με το εγχείρημά σου ή με τις αυξημένες υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι σταθερά γεγονός που δοκιμάζει τις αντοχές σου. Ωστόσο, μπορείς να φανείς συνετός και συγκρατημένος με τα έξοδα , έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα για άλλες εκκρεμότητες ή επενδύσεις.

Tlife.gr · 20-10-2017
Δείτε όλες τις προβλέψεις για Ιχθύ (2)

Πρόγραμμα | Δείτε Τώρα

Star Channel
07:45
ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ
Σειρά
Mega Channel
07:10
ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ
Σειρά
Alpha
07:00
ΣΟΦΙΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ 3
Σειρά
Kontra Channel
07:00
ΜΑΝΤΑΣ ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ
Άλλο
MAD TV
07:00
MORNING HITS
Σόου
MTV
07:00
ONLY HITS
Σόου
ΕΡΤ 1
07:00
ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Σόου
ΕΡΤ 3
07:00
Ο ΦΑΡΟΣ 2
Σειρά
ANT1
06:45
ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ
Παιδική εκπομπή
TV Μακεδονία
06:30
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Σειρά
ΣΚΑΪ
06:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
Σόου

Η πρόταση της Ημέρας

Δεν υπάρχουν προτάσεις
 

Μοιραστείτε τη σελίδα