πριν από  4 ώρες 53 λεπτά

Dimokratiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Νίκος Νικήτας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι από τους Έλληνες σεφ που έχουν διακριθεί επανειλημμένα στο εξωτερικό, κερδίζοντας όχι μόνο βραβεία, αλλά και τον σεβασμό της διεθνούς γαστρονομικής κοινότητας. Με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις του, ανάμεσά τους και το Κόκκινο Αστέρι Michelin για το εστιατόριο στο Άμστερνταμ στο οποίο είναι σύμβουλος, μιλά στη "δημοκρατική" για τη σημασία της συνέπειας, της ομαδικής δουλειάς και της ακεραιότητας σε έναν απαιτητικό χώρο. Στη συνέντευξή μας αναφέρεται στον τίτλο του "Πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας", εξηγεί πώς αντιμετωπίζει την πίεση και τις ευθύνες που συνοδεύουν κάθε βράβευση και περιγράφει το πώς η πατρίδα του, η Όλυμπος της Καρπάθου, παραμένει το προσωπικό του καταφύγιο πριν από κάθε μεγάλη πρόκληση. Μιλά για τα επόμενα σχέδιά του, για το βάθος της ελληνικής κουζίνας, για τις ξένες προτάσεις που έχει δεχθεί και για το τι τελικά έχει μεγαλύτερη αξία, το μετάλλιο ή η...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Aιγαίο
    Palo presentation