Νίκος Χριστοφόρου: "Η μαγειρική είναι τέχνη! - Το φαγητό είναι πρώτα η γεύση - Να σεβόμαστε την πρώτη ύλη"
Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, κ. Νίκος Χριστοφόρου, "υπηρετεί" από το 1974 με όραμα και μεράκι την τοπική γαστρονομία. Στη συνέντευξη που έδωσε προς τη 'δ', ο έμπειρος σεφ μιλάει για τα τοπικά προϊόντα από τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα τοπικά πιάτα και την ελληνική κουζίνα που βρίσκεται στην κορυφή των παγκόσμιων προτιμήσεων. Λέει ακόμη ότι το επάγγελμα του μάγειρα είναι δύσκολο και όσοι νέοι προσέρχονται σε αυτό, πρέπει να είναι έτοιμοι να μοχθήσουν σκληρά, για να πετύχουν τον στόχο τους ενώ για την νέα τάση των influencers, δηλώνει ότι κάποια στιγμή 'θα ξεφουσκώσει'! • Κάθε χρόνο βλέπουμε ότι πολλά εστιατόρια που βρίσκονται στην περιοχή μας, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, πετυχαίνουν μεγάλες διακρίσεις με βραβεία όπως οι Χρυσοί Σκούφοι. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει υψηλό επίπεδο στην γαστρονομία; Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο σχετικά με τη γαστρονομία. Τα νέα παιδιά στρέφονται...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(30)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(31)
- Θεσσαλία(200)
- Θεσσαλονίκη(25)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(86)
- Μακεδoνία(41)
- Πελοπόννησος(74)
- Στερεά Ελλάδα(24)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.