πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Dimokratiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, κ. Νίκος Χριστοφόρου, "υπηρετεί" από το 1974 με όραμα και μεράκι την τοπική γαστρονομία. Στη συνέντευξη που έδωσε προς τη 'δ', ο έμπειρος σεφ μιλάει για τα τοπικά προϊόντα από τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα τοπικά πιάτα και την ελληνική κουζίνα που βρίσκεται στην κορυφή των παγκόσμιων προτιμήσεων. Λέει ακόμη ότι το επάγγελμα του μάγειρα είναι δύσκολο και όσοι νέοι προσέρχονται σε αυτό, πρέπει να είναι έτοιμοι να μοχθήσουν σκληρά, για να πετύχουν τον στόχο τους ενώ για την νέα τάση των influencers, δηλώνει ότι κάποια στιγμή 'θα ξεφουσκώσει'! • Κάθε χρόνο βλέπουμε ότι πολλά εστιατόρια που βρίσκονται στην περιοχή μας, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, πετυχαίνουν μεγάλες διακρίσεις με βραβεία όπως οι Χρυσοί Σκούφοι. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει υψηλό επίπεδο στην γαστρονομία; Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο σχετικά με τη γαστρονομία. Τα νέα παιδιά στρέφονται...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Aιγαίο
    Palo presentation