Τι είδους διατροφή επιλέγουν οι Βρετανοί στις διακοπές
Ξεχάστε τα στερεότυπα για τον άγευστο βρετανικό ουρανίσκο. Μια νέα έρευνα από την Hurtigruten αποκάλυψε ότι οι παλαιότερες γενιές, όχι οι νεότερες, ηγούνται της περιπετειώδους διατροφής στα ταξίδια. Μάλιστα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καλοφαγάδες ταξιδιώτες δηλώνουν έτοιμοι να δοκιμάσουν το επόμενο πιάτο, που είναι τα φύκια (71%). Οι Βρετανοί (25%) διστάζουν να δοκιμάσουν νέα φαγητά με την Gen Z να τρώει πιο επιλεκτικά. Περίπου οι μισοί (65%) είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν καινούργια πιάτα σε σύγκριση με το 78% των ατόμων άνω των 55 ετών. Τα ταξίδια αποτελούν σημαντικό καταλύτη για πρωτόγνωρες γεύσεις. Το 57% των Βρετανών είναι πιο πιθανό να δοκιμάσει νέα φαγητά όταν βρίσκονται σε διακοπές. Ένα σημαντικό 40% εμπνέεται να δοκιμάσει μία άγνωστη κουζίνα όταν βλέπει ένα μενού στη διάρκεια μιας κρουαζιέρας ή σε ένα εστιατόριο στον προορισμό. Ακόμη και ταξιδιωτικές εκπομπές ή προγράμματα μαγειρικής ωθούν το 34% να βγει από τη ζώνη της...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(38)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(43)
- Θεσσαλία(215)
- Θεσσαλονίκη(21)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(109)
- Μακεδoνία(54)
- Πελοπόννησος(87)
- Στερεά Ελλάδα(40)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.