πριν από  9 ώρες 20 λεπτά

Dimokratiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ξεχάστε τα στερεότυπα για τον άγευστο βρετανικό ουρανίσκο. Μια νέα έρευνα από την Hurtigruten αποκάλυψε ότι οι παλαιότερες γενιές, όχι οι νεότερες, ηγούνται της περιπετειώδους διατροφής στα ταξίδια. Μάλιστα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καλοφαγάδες ταξιδιώτες δηλώνουν έτοιμοι να δοκιμάσουν το επόμενο πιάτο, που είναι τα φύκια (71%). Οι Βρετανοί (25%) διστάζουν να δοκιμάσουν νέα φαγητά με την Gen Z να τρώει πιο επιλεκτικά. Περίπου οι μισοί (65%) είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν καινούργια πιάτα σε σύγκριση με το 78% των ατόμων άνω των 55 ετών. Τα ταξίδια αποτελούν σημαντικό καταλύτη για πρωτόγνωρες γεύσεις. Το 57% των Βρετανών είναι πιο πιθανό να δοκιμάσει νέα φαγητά όταν βρίσκονται σε διακοπές. Ένα σημαντικό 40% εμπνέεται να δοκιμάσει μία άγνωστη κουζίνα όταν βλέπει ένα μενού στη διάρκεια μιας κρουαζιέρας ή σε ένα εστιατόριο στον προορισμό. Ακόμη και ταξιδιωτικές εκπομπές ή προγράμματα μαγειρικής ωθούν το 34% να βγει από τη ζώνη της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Aιγαίο
    Palo presentation