πριν από  1 ημέρα 3 ώρες

Dikaiologitika.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η στέβια είναι ένα καλό υποκατάστατο της ζάχαρης, ωστόσο έχει κάποια μειονεκτήματα. Αν και το "φυσικό" δεν είναι πάντα συνώνυμο του "καλό για την υγεία", οι ειδικοί στη διατροφή υποστηρίζουν ότι η στέβια είναι ένα χρήσιμο υποκατάστατο της ζάχαρης. Ένα πλεονέκτημα της στέβιας είναι ότι είναι πολύ πιο γλυκιά από τη συνηθισμένη ζάχαρη και άλλα τεχνητά γλυκαντικά, όπως η ασπαρτάμη, σύμφωνα με την Κλινική του Κλίβελαντ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσθέτετε μεγάλη ποσότητα στο προϊόν που θέλετε να καταναλώσετε. "Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μειώσετε την ποσότητα, διατηρώντας όμως τη γλυκιά γεύση", λέει η διαιτολόγος Jamie Nadeau στη USA Today, σημειώνοντας ότι η στέβια δεν έχει θερμίδες. "Αν προσπαθείτε να μειώσετε την ζάχαρη στη διατροφή σας, η στέβια είναι μια εξαιρετική επιλογή που αξίζει να δοκιμάσετε", τονίζειΗ στέβια είναι κακή για την υγεία; Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η στέβια δεν είναι κακή για την υγεία, αν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αγροτικά
    Palo presentation