"Χρυσά" σουβλάκια: Είδος πολυτελείας και τιμές που ζαλίζουν για το εθνικό μας φαγητό
Συνεχίζει να ανεβαίνει η τιμή στο σουβλάκι καθιστώντας το απλησιάστο. Η συνεχιζόμενη ακρίβεια δεν αφήνει ανεπηρέαστο ούτε το αγαπημένο fast food των Ελλήνων: το σουβλάκι. Από παραδοσιακή, προσιτή επιλογή για κάθε βαλάντιο, έχει πλέον μετατραπεί σε προϊόν "πολυτελείας" για πολλούς καταναλωτές. Οι επιχειρηματίες του κλάδου αντιμετωπίζουν αυξανόμενα λειτουργικά κόστη, με τις τιμές σε πρώτες ύλες - όπως το κρέας, τα κάρβουνα και τα έλαια - να σημειώνουν σημαντική άνοδο. Παράλληλα, το κόστος της ενέργειας (ρεύμα και φυσικό αέριο) αλλά και οι αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τον τελικό υπολογισμό. Ως αποτέλεσμα, η τιμή για ένα απλό τυλιχτό έχει αυξηθεί σημαντικά. Πλέον, μία πίτα με γύρο ή καλαμάκι μπορεί να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τα τέσσερα ευρώ, ανάλογα με την περιοχή και την επιχείρηση. Για μια τετραμελή οικογένεια, το παραδοσιακό γεύμα με σουβλάκια κοστίζει πλέον όσο ένα πλήρες γεύμα σε εστιατόριο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(48)
- Αστυνομικά(70)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(78)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(396)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(427)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.