πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Αθήνα των τελευταίων ετών δεν είναι απλώς μία πρωτεύουσα που ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις της γαστρονομίας, αλλά τις επαναπροσδιορίζει μέσα από το δικό της, μοναδικό αστικό πρίσμα. Η σκηνή τουstreet food έχει πάψει προ πολλού να περιορίζεται στο " βρώμικο " του ξενυχτιού. Έχει γίνει μία πολυεπίπεδη, δημιουργική βιομηχανία όπου η ποιότητα της πρώτης ύλης και η άρτια τεχνική συναντούν την άμεση απόλαυση και την προσιτή τιμή. Αυτή η νέα εποχή έχει φέρει στο προσκήνιο χώρους που τολμούν να παντρέψουν την ελληνική παράδοση με εξωτικές επιρροές, τον high tech σχεδιασμό με τη ρουστίκ αλήθεια του δρόμου, και τη νοσταλγία του παρελθόντος με τη φρεσκάδα του σήμερα. Από την εμβληματική καντίνα που γράφει ιστορία στα Ιλίσια, μέχρι τα gourmet baozi στον Κεραμεικό και την ιταλο-σκανδιναβική pinsa στην Κυψέλη, η αθηναϊκή street food σκηνή είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Αυτός ο οδηγός αποτελεί μία...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation