πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Αθήνα, μια πόλη που κινείται στους ρυθμούς του street food, έχει ανακηρύξει εδώ και χρόνια το burger ως τον αδιαμφισβήτητο βασιλιά της " ένοχης " απόλαυσης. Από τις γκουρμέ εκδοχές με τρούφα και μαρμελάδα μπέικον, μέχρι τα τίμια, smashed μπιφτέκια που στάζουν ζουμιά, η πρωτεύουσα ζει έναν διαρκή, γευστικό " πόλεμο " για την κατάκτηση του τίτλου του καλύτερου burgerάδικου. Το burger, που κάποτε θεωρούνταν απλώς ένα γρήγορο φαγητό, έχει εξελιχθεί σε σοφιστικέ έδεσμα που απαιτεί άριστη πρώτη ύλη, μεράκι και συνεχή δημιουργικότητα. Ο Έλληνας burger lover είναι πλέον ενημερωμένος, απαιτητικός και αναζητά την εμπειρία πίσω από το κλασικό ψωμάκι. Από το μοναδικό ψωμάκι brioche ή potato bun, μέχρι τον in-house ζυμωμένο μοσχαρίσιο κιμά και τις χειροποίητες σάλτσες, κάθε λεπτομέρεια μετράει στη ζυγαριά της απόλαυσης. Εν μέσω αυτής της γαστρονομικής επανάστασης, το Athensmagazine.gr προχώρησε στην αξιολόγηση των κορυφαίων "παικτών"...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation