πριν από  1 ημέρα 17 ώρες

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το aega δεν είναι απλώς ένα ζαχαροπλαστείο. Είναι μία σύγχρονη πρόταση γλυκιάς απόλαυσης που κατάφερε, μέσα σε μόλις τριάμισι χρόνια λειτουργίας, να κερδίσει τη δική της ξεχωριστή θέση στη Βόρεια Ελλάδα. Η ιδέα του brand βασίζεται σε μία τολμηρή αλλά απόλυτα μελετημένη επιλογή: το κατσικίσιο γάλα ως βασική πρώτη ύλη. Μία επιλογή που άλλαξε τα δεδομένα, συστήνοντας στο κοινό μία πιο καθαρή, αυθεντική γευστική εμπειρία και αναδεικνύοντας τη δυναμική ενός προϊόντος που μέχρι πρότινος δεν είχε αξιοποιηθεί με τόσο δημιουργικό τρόπο. Από την πρώτη στιγμή το aega έθεσε στόχο να δημιουργήσει ένα brand που δεν ακολουθεί απλώς τις τάσεις αλλά χτίζει τη δική του ταυτότητα. Η επιλογή κορυφαίων πρώτων υλών, η προσήλωση σε σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και η απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα ήταν το τρίπτυχο πάνω στο οποίο χτίστηκε η επιτυχία του. Κι αυτό φαίνεται, άλλωστε, σε κάθε προϊόν. Το ζεστό και φιλόξενο πρόσωπο του aega Το κατσικίσιο γάλα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation