πριν από  2 ημέρες 4 ώρες

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στην καρδιά του Θησείου γεννήθηκε το Cinapos, το μεζεδοπωλείο που κατάφερε να γίνει γρήγορα το talk-of-the-town. Αυτό το μεζεδοπωλείο απλώνει τα τραπέζια του σε έναν χώρο που φέρνει στο νου μια παλιά αστική αυλή, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα ταυτόχρονα χαλαρή και κομψή. Το πρόσωπο πίσω από τη γαστρονομική επιτυχία είναι ο σεφ και συνιδιοκτήτης, Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος επιμελείται μια "χαλαρή κουζίνα" που ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα σε γεύσεις της γη και της θάλασσας. View this post on Instagram A post shared by Cinapos Athens (@cinapos) Διαβάστε επίσηςΝόστος Μεζέ: Το μεζεδοπωλείο της Νέας Σμύρνης που σερβίρει... αγάπη, σε μερίδες ταβέρνας Μεζέδες με άρωμα παράδοσης και ένταση Το μενού του Cinapos, αν και περιεκτικό, είναι γεμάτο εκπλήξεις. Θα βρείτε κλασικά ελληνικά πιάτα, όπως ο τέλεια μαριναρισμένος γαύρος, τα ζουμερά τηγανητά κεφτεδάκια και τα παραδοσιακά τσιγαριαστά χόρτα με αυγά. Παράλληλα, ο ξυλόφουρνος ξεφουρνίζει τακτικά...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation