πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα τελευταία χρόνια, η " σχολή " της μπυραρίας στην Ελλάδα έχει αλλάξει ριζικά. Η παραδοσιακή βαυαρέζικη αισθητική με το βαρύ ξύλο και τα ρουστίκ στοιχεία εξοχής έχει δώσει τη σκυτάλη σε μια νέα κοπή μαγαζιών. Πλέον, το επίκεντρο βρίσκεται στις " βρύσες ", τα neon φώτα και τα graffiti διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα, ενώ το μενού προσφέρει πίτσα και όχι απαραίτητα κότσι. Μια πραγματική επανάσταση στον χώρο της μπύρας, που αντικατοπτρίζει τη δυναμική εξέλιξη του ίδιου του προϊόντος.VIRALΑνακάλυψε τις πιο λαχταριστές βάφλες της Αθήνας: 3 μαγαζιά που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς! Πού θα φας καλό σούσι στην Αθήνα; 3 μαγαζιά που φημίζονται για το φαγητό τους Το μαγαζί που έχει γίνει viral για την... γκαστρωμένη μελιτζάνα - Τοπ 5 μεζεδοπωλεία στην Αθήνα Η κοινότητα της μπύρας ψάχνεται διαρκώς, οι μικροζυθοποιίες ανεβάζουν στροφές και δυναμική, και το homebrewing γίνεται ολοένα και πιο mainstream. Εμείς, οι καταναλωτές, εξοικειωνόμαστε συνεχώς...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation