πριν από  10 ώρες 39 λεπτά

Tanea.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σήμερα η αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ταξιδεύει στην κουζίνα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι!" με μια πεντανόστιμη συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες της, απολαύστε τη διαδικασία του μαγειρέματος και, φυσικά, δοκιμάστε το αποτέλεσμα στο τραπέζι σας. Η Αργυρώ μας δείχνει πώς με απλά υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε πιάτα γεμάτα γεύση και φροντίδα, ιδανικά για κάθε μέρα ή ειδικές περιστάσεις. Καλή σας όρεξη και... καλή απόλαυση!

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation