Η πιο καθαρή "Βρωμιάρα" της Ελλάδας: Ηπειρώτικη τέχνη στο street food που κατέκτησε την Αθήνα
Η Ήπειρος είναι συνώνυμη της γεύσης, της ποιότητας και της γαστρονομικής αλήθειας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, γεννήθηκε μία αλυσίδα street food που με τον προκλητικό της τίτλο και την άψογη ποιότητά της, έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει το ελληνικό φαγητό του δρόμου. Η " Βρωμιάρα ", ξεκινώντας το ταξίδι της από τα Ιωάννινα το 2015, με τη φροντίδ α και το όρ αμα του ιδιοκτήτη Λάμ π ρου Μεντή , έχει π λέον απ λωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδ α, διδάσκοντ ας κα θημερινά τι πρα γμ α τικά σημ α ίνει άρτιο street food. Η εξά π λωση της γεύσης : Από την Ήπ ειρο στο αστικό κέντρο Η αρχική επ ιτυχί α της " Βρωμιάρ ας " στ α Γιάννενα ήταν τόσο εκρηκτική που η φήμη της δεν άργησε να ταξιδέψει. Ο Λάμπρος Μεντής , ως ψυχή του project , μετέφερε την άψογη γεύση της σε μεγάλες αστικές ζώνες. Η αλυσίδα έχει πλέον εδραιωθεί σε Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Περιστέρι και λίαν προσφάτως στη Νέα Φιλαδέλφεια. @thefooder.gr The Gourmet Street Food "Η Βρωμιάρα", Νέα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(685)
- politismos(68)
- Βιβλία(13)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(38)
- Κινηματογράφος(25)
- Μουσική(48)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(88)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.