Ισχυρισμοί υπό αμφισβήτηση: Η αλήθεια για τα λάδια μαγειρέματος
Ψευδείς πληροφορίες για τα σπορέλαια, ιδίως το κραμβέλαιο (λάδι canola) και το σογιέλαιο, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για περισσότερο από μία δεκαετία. Οι λεπτομέρειες είναι παραπλανητικές, δημιουργώντας συχνά σύγχυση στην κουζίνα. "Οι ασθενείς με ρωτούν εάν θα πρέπει να αποφεύγουν τα σπορέλαια, γιατί έχουν δει ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα λίπη αυτά είναι τοξικά και μπορεί να συμβάλουν σε κάθε είδους ασθένειες", λέει η Alison Kane, διαιτολόγος στο συνεργαζόμενο με το Χάρβαρντ Massachusetts General Hospital. Όμως αυτά τα έλαια δεν είναι εγγενώς ανθυγιεινά. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε -δηλαδή, σε συνδυασμό με ορισμένα είδη τροφίμων- και από την ποσότητα που τα καταναλώνετε. Τι είναι τα σπορέλαια; Τα βρώσιμα έλαια που προέρχονται από φυτά είναι γνωστά ως μαγειρικά ή φυτικά έλαια. Αυτά περιλαμβάνουν τα σπορέλαια, τα οποία είναι εκχυλίσματα από καρπούς διαφόρων φυτών. Κοινά παραδείγματα είναι το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(668)
- politismos(42)
- Βιβλία(49)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(52)
- Παράξενα(44)
- Τέχνη(21)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.