πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Tovima.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πρώτα το λουκούμι, ύστερα η τυροκομία Κυκλάδων και η φάβα. Προϊόντα που είναι ταυτόχρονα ιστορίες απαντοχής, έχουν εγγραφεί στο Εθνικό Ευρετήριο Αϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας και οδεύουν για ένταξη στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Αϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO (συγκεκριμένα η τυροκομία) συνδέουν την παράδοση της χώρας με το δημιουργικό μέλλον της. Το φαγητό είναι μια ζωντανή έκφραση πολιτισμού, ένας από τους πιο ουσιαστικούς τρόπους με τους οποίους ένας λαός φανερώνει την ταυτότητα, την ιστορία και τις αξίες του. Κατ' επέκταση, είναι παρήγορο ότι, κόντρα στο εθνικό "χούι", η αιγαιοπελαγίτικη γαστρονομία παρουσιάζεται δυνατή και ενωμένη, χάρη στο δίκτυο Aegean Cuisine, το οποίο αποσκοπεί να τη συμφιλιώσει με την εποχή μας και τις προκλήσεις της. Είναι μια αίσθηση που αποκομίσαμε όσοι και όσες παρευρεθήκαμε στο Συμπόσιο διαλόγου και ζύμωσης Aegean Cuisine Cyclades 2025 με θέμα "Η Γεύση της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation