πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το τηγάνι είναι ίσως το πιο χρησιμοποιημένο σκεύος στην κουζίνα και ταυτόχρονα ένα από τα πιο δύσκολα να καθαριστούν, ειδικά όταν έχει πάνω του λίπη, καμένα υπολείμματα ή λεκέδες από λάδι. Με λίγη σωστή φροντίδα όμως και μερικά απλά κόλπα, μπορείς να το διατηρείς πάντα καθαρό, χωρίς κόπο και χωρίς να το φθείρεις.VIRALΠοιο είναι το κατάλληλο λάδι για τηγάνισμα; Υπάρχει τρόπος να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνισμα Η πιο λαχταριστή συνταγή για κρέπες - Έτοιμες μέσα σε μισή ώρα, χωρίς τηγάνι και χωρίς ταλαιπωρία Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις Μην το αφήνεις να " στεγνώσει " Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι να μην αφήνεις το τηγάνι να κρυώσει με τα υπολείμματα φαγητού πάνω του. Μόλις τελειώσεις το μαγείρεμα, ρίξε μέσα λίγο ζεστό νερό και άφησέ το να μουλιάσει για 5- 10 λεπτά. Έτσι, τα καμένα κομμάτια θα μαλακώσουν και θα καθαριστούν πολύ πιο εύκολα. Έτσι θα καθαρίσεις το τηγάνι Η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα Αν το τηγάνι έχει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation