πριν από  1 ώρα 49 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Βαγγέλης Δρίσκας προτείνει μια εναλλακτική για ένα παραδοσιακό γλυκό που λυγίζουν μικροί και μεγάλοι. Ραβανί εκμέκ με μαστίχα, πιο ελαφρύ από το κλασσικό αλλά συνεχίζει να είναι σιροπιαστό, αφράτο και νόστιμο. Η μαστίχα είναι ένα υλικό που αλλάζει όλη την γεύση και το άρωμα του γλυκού.VIRALΑνάλγητη η 46χρονη νύφη στη Σαλαμίνα: Η ηλικιωμένη την εκλιπαρούσε να μην την σκοτώσει, προσευχόταν λίγο πριν ξεψυχήσει 7 top burgers της Αθήνας - Ο "πόλεμος" του μπιφτεκιού στην πρωτεύουσα Ο διάσημος Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο 550.000 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ) Υλικά συνταγής Για το ραβανί:200 γρ. ζάχαρη5 αυγά250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι100 γρ. βούτυρο2 κ.γ. εσάνς βανίλια3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1 κ.γ. μαστίχα σκόνη100 γρ. αλεύρι250 γρ.σιμιγδάλι Για το σιρόπι:650 γρ. ζάχαρη650 ml νερόΓια την κρέμα:1 λίτρο γάλα200 γρ. ζάχαρη1 κ.γ. εσάνς βανίλια4 κρόκοι αβγών60 γρ. κορν φλάουρ Για το σερβίρισμα:400 ml κρέμα γάλακτος 38% χτυπημένη σε σαντιγί2 κ.γ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation