Συνταγή για εκμέκ ραβανί με μαστίχα από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας προτείνει μια εναλλακτική για ένα παραδοσιακό γλυκό που λυγίζουν μικροί και μεγάλοι. Ραβανί εκμέκ με μαστίχα, πιο ελαφρύ από το κλασσικό αλλά συνεχίζει να είναι σιροπιαστό, αφράτο και νόστιμο. Η μαστίχα είναι ένα υλικό που αλλάζει όλη την γεύση και το άρωμα του γλυκού.VIRALΑνάλγητη η 46χρονη νύφη στη Σαλαμίνα: Η ηλικιωμένη την εκλιπαρούσε να μην την σκοτώσει, προσευχόταν λίγο πριν ξεψυχήσει 7 top burgers της Αθήνας - Ο "πόλεμος" του μπιφτεκιού στην πρωτεύουσα Ο διάσημος Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο 550.000 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ) Υλικά συνταγής Για το ραβανί:200 γρ. ζάχαρη5 αυγά250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι100 γρ. βούτυρο2 κ.γ. εσάνς βανίλια3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1 κ.γ. μαστίχα σκόνη100 γρ. αλεύρι250 γρ.σιμιγδάλι Για το σιρόπι:650 γρ. ζάχαρη650 ml νερόΓια την κρέμα:1 λίτρο γάλα200 γρ. ζάχαρη1 κ.γ. εσάνς βανίλια4 κρόκοι αβγών60 γρ. κορν φλάουρ Για το σερβίρισμα:400 ml κρέμα γάλακτος 38% χτυπημένη σε σαντιγί2 κ.γ.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(610)
- politismos(51)
- Βιβλία(10)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(25)
- Κινηματογράφος(24)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(65)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.