πριν από  4 ημέρες 2 ώρες

Athensmagazine.gr

Το γιουβέτσι με μοσχάρι και γραβιέρα αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα και αγαπημένα πιάτα μιας ελληνικής οικογενειακής κουζίνας. Αρωματικό, χορταστικό και γεμάτο γεύση φαγητό, συνδυάζει την πλούσια σάλτσα μοσχαρίσιου κοκκινιστού με τη νοστιμάδα που προσφέρει το κριθαράκι, ενώ η γραβιέρα δένει με το κρέας καθώς ψήνεται δίνει την τελικό άγγιγμα που ανεβάζει την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation