πριν από  11 ώρες 22 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το χταπόδι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια είναι ένα από τα πιο εκλεκτά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, που συνδυάζει τη θαλασσινή γεύση με τη γήινη απλότητα των οσπρίων. Η φάβα, απαλή και βελούδινη, λειτουργεί ως ιδανική βάση για το μαλακό και καλομαγειρεμένο χταπόδι, ενώ τα καραμελωμένα κρεμμύδια προσθέτουν γλυκύτητα στο πιάτο.Διαβάστε επίσηςΕύκολη συνταγή για τιραμισού σε μπάλες χωρίς ψήσιμο Πρόκειται για μια συνταγή με ρίζες στη νησιώτικη παράδοση, που παντρεύει αρμονικά τα υλικά της ελληνικής γης και θάλασσας, δημιουργώντας ένα πιάτο τόσο απλό όσο και εντυπωσιακό. Είτε ως κυρίως είτε ως μεζές, αυτό το πιάτο είναι μια ωδή στη μεσογειακή νοστιμιά. Ο Χρήστος Μοίρας παρουσιάζει αναλυτικά τα βήματα της συνταγής.Υλικά και εκτέλεση συνταγής Τα υλικά που θα χρειαστείτε:1 χταπόδι μεσαίο1 ποτήρι λευκό κρασί2 φύλλα δάφνηςΠιπέρι4-5 κόκκους μπαχάριΕλαιόκαδοΛίγο βαλσάμικο Για τη φάβα:500 γρ. φάβα1 ξηρό κρεμμύδι1 φύλλο δάφνης80 ml...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τέχνη
    Palo presentation