Συνταγή για χταπόδι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια - Το θαλασσινό φαγητό που θα λατρέψετε
Το χταπόδι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια είναι ένα από τα πιο εκλεκτά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, που συνδυάζει τη θαλασσινή γεύση με τη γήινη απλότητα των οσπρίων. Η φάβα, απαλή και βελούδινη, λειτουργεί ως ιδανική βάση για το μαλακό και καλομαγειρεμένο χταπόδι, ενώ τα καραμελωμένα κρεμμύδια προσθέτουν γλυκύτητα στο πιάτο.Διαβάστε επίσηςΕύκολη συνταγή για τιραμισού σε μπάλες χωρίς ψήσιμο Πρόκειται για μια συνταγή με ρίζες στη νησιώτικη παράδοση, που παντρεύει αρμονικά τα υλικά της ελληνικής γης και θάλασσας, δημιουργώντας ένα πιάτο τόσο απλό όσο και εντυπωσιακό. Είτε ως κυρίως είτε ως μεζές, αυτό το πιάτο είναι μια ωδή στη μεσογειακή νοστιμιά. Ο Χρήστος Μοίρας παρουσιάζει αναλυτικά τα βήματα της συνταγής.Υλικά και εκτέλεση συνταγής Τα υλικά που θα χρειαστείτε:1 χταπόδι μεσαίο1 ποτήρι λευκό κρασί2 φύλλα δάφνηςΠιπέρι4-5 κόκκους μπαχάριΕλαιόκαδοΛίγο βαλσάμικο Για τη φάβα:500 γρ. φάβα1 ξηρό κρεμμύδι1 φύλλο δάφνης80 ml...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(211)
- politismos(12)
- Βιβλία(6)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(10)
- Κινηματογράφος(13)
- Μουσική(16)
- Παράξενα(13)
- Τέχνη(34)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.