Το "Polpo" του Ρέντη: Ένα θαλασσινό γαστρονομικό μυστικό γεννιέται στη Λαχαναγορά
Στη γωνιά της Τζων Κέννεντυ 6, ακριβώς απέναντι από την κεντρική πύλη της Λαχαναγοράς του Ρέντη, ένας χώρος που κάποτε λειτουργούσε ως συσκευαστήριο ψαριών, μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πιο συζητημένα γαστρονομικά σημεία της Αθήνας. Το "Polpo" δεν είναι μια τυπική ψαροταβέρνα. Είναι ένας χώρος που σε υποδέχεται χωρίς φανφάρες, με μια απλή, σχεδόν βιομηχανική αισθητική, αλλά με μια καρδιά που χτυπάει για την ποιότητα και την αυθεντικότητα. Η οικογένεια Κατσικάκη, με χρόνια εμπειρίας στην εμπορία ψαριών, αποφάσισε να αξιοποιήσει την άριστη πρώτη ύλη που φτάνει καθημερινά στα χέρια της. Εδώ, το ψάρι δεν είναι απλώς ένα προϊόν· είναι η ίδια η ψυχή του μαγαζιού. Η φιλοσοφία είναι απλή: "όπως μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, έτσι μαγειρεύουμε κι εδώ: βάζουμε μόνο τα καλύτερα". Και αυτή η φιλοσοφία γίνεται αμέσως αντιληπτή από την πρώτη κιόλας μπουκιά. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polpo Athens...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(684)
- politismos(50)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(57)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(67)
- Τέχνη(70)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.