πριν από  11 ώρες 40 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ εξέτασαν με ποια σειρά πρέπει να καταναλώνονται οι τροφές για να μειώνονται ή να καθυστερούν οι αυξήσεις του σακχάρου στο αίμα. Οι αυξομειώσεις του σακχάρου στο αίμα, έχουν συνδεθεί με την παχυσαρκία, καθώς προκαλούν πείνα και τον κίνδυνο πρόσληψης περισσότερων θερμίδων. Οι ειδικοί εξέτασαν εάν η κατανάλωση φυτικών ινών, πρωτεϊνών ή λιπών πριν από τους υδατάνθρακες, μπορεί να μειώσει ή να καθυστερήσει τις αυξήσεις του σακχάρου στο αίμα. Στη μελέτη συμμετείχαν 55 εθελοντές, οι μισοί από τους οποίους είχαν σημάδια προ-διαβήτη, πρόδρομο του διαβήτη τύπου 2 που συνεπάγεται υψηλότερα από τα φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Στη συνέχεια, ζήτησαν από κάθε συμμετέχοντα να φάει ένα γεύμα που περιλάμβανε ρύζι, ενώ φορούσε συσκευή μέτρησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, τις λεγόμενες συσκευές συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης. Δέκα λεπτά πριν από κάθε γεύμα, δόθηκε στους συμμετέχοντες είτε ένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ομορφιά
    Palo presentation