Γιορτινές γλυκοπατάτες με σιρόπι σφενδάμου, πάπρικα, κανέλα & δεντρολίβανο
Το απόλυτο συνοδευτικό φαγητό για την Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα είναι οι γιορτινές γλυκοπατάτες με σιρόπι σφενδάμου, πάπρικα, κανέλα & δεντρολίβανο Το απόλυτο συνοδευτικό φαγητό για την Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα είναι οι γιορτινές γλυκοπατάτες με σιρόπι σφενδάμου, πάπρικα, κανέλα & δεντρολίβανο. Οι γλυκοπατάτες είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά και πάνε με όλα !!! Υλικά :3-4 μεγάλες γλυκοπατάτες σε χοντρές φέτες ή μεγάλα κομμάτια3 κ.σ. ελαιόλαδο2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα½ κ.γ. κανέλα1 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένοΑλάτι & πιπέρι½ φλιτζάνι καρύδια ή πεκάνΛίγη τριμμένη φέτα ή τρίμμα ανθότυρο (βγάζει τέλεια αντίθεση με τη γλυκύτητα)Προαιρετικό: λίγα αποξηραμένα cranberries για χρώμα και "χριστουγεννιάτικη" οξύτηταΠροαιρετικό : καραμελωμένα καρύδια & φέτα / ανθότυρο** Οδηγίες:Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220°C.Βάλτε τις γλυκοπατάτες σε μεγάλο μπολ ( αφού τις έχετε πλύνει, τις κόβεται με το δέρμα τους) και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.