Η πιο απαλή κρέμα κάσιους φτιάχνεται με 5 υλικά και θα την λατρέψεις
Αν αναζητάς μια κρέμα που να είναι ταυτόχρονα μεταξένια και αρωματική τότε αυτή η γλυκιά κρέμα κάσιους θα γίνει το νέο σου μυστικό όπλο στην κουζίνα. Με μόλις πέντε υλικά, δημιουργείς μια βάση για κρέμα τόσο πλούσια και ονειρεμένη, που μπορεί να σταθεί από μόνη της πάνω σε ένα crumble φρούτων ή να μεταμορφώσει την επόμενη γιορτινή σου δημιουργία. Snack Alert: Γλυκοαλμυρό Παξιμάδι τσουρεκιού με Τόνο και ΑβοκάντοΥλικά 2 φλιτζάνια ωμά, άναλα κάσιους ¾ φλιτζανιού νερό, χωρισμένο ¼ φλιτζανιού ζάχαρη άχνη ¼ κ.γ. θαλασσινό αλάτι ¼ κ.γ. βανίλιαΟδηγίες Βάζεις τα κάσιους σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ και τα καλύπτεις με τουλάχιστον 4 φλιτζάνια νερό. Τα αφήνεις να μουλιάσουν για 12 ώρες ή μέχρι να μαλακώσουν καλά και έπειτα τα στραγγίζεις. Μεταφέρεις τα κάσιους στο μπλέντερ και προσθέτεις το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη βανίλια. Χτυπάς δυνατά, χρησιμοποιώντας το εργαλείο πίεσης αν χρειαστεί, μέχρι να αποκτήσεις μια πολύ λεία, κρεμώδη υφή. Αν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.