πριν από  4 ώρες 10 λεπτά

Fortunegreece.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα φρέσκα μυρωδικά είναι από τους πιο απλούς, αλλά και πιο απολαυστικούς τρόπους για να μετατρέψεις ένα πιάτο σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Τα αρωματικά τους φύλλα προσφέρουν γεύση και φινέτσα που τα αποξηραμένα δεν μπορούν να πλησιάσουν. Δυστυχώς, όμως, οι ευωδιαστές αυτές, και όχι φθηνές, πρασινάδες συχνά καταλήγουν μαραμένες πριν προλάβεις να τις αξιοποιήσεις σε ένα γλυκό τσάι ή να απογειώσεις μια σάλτσα αλφρέντο του εμπορίου. Ευτυχώς, αυτή η κοινή "τραγωδία του ψυγείου" μπορεί να αποφευχθεί, ή έστω να καθυστερήσει, αν αποθηκεύσεις σωστά τα φρέσκα μυρωδικά σου. Και πιο συγκεκριμένα, όχι όλα τα μυρωδικά πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο. Το βασιλικό, για παράδειγμα, δεν πρέπει ποτέ. Ο βασιλικός, αυτό το καλοκαιρινό βότανο που δεν λείπει από πέστο, πίτσες, σάλτσες και μέχρι και από το αγαπημένο σάντουιτς με τόνο της Martha Stewart, κατάγεται από ζεστά κλίματα - όπως η ιταλική Λιγουρία. Το ψυγείο, με το ψυχρό και υγρό περιβάλλον του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business
    Palo presentation