Αυτό είναι το ένα μυρωδικό που δεν πρέπει ποτέ να βάλεις στο ψυγείο
Τα φρέσκα μυρωδικά είναι από τους πιο απλούς, αλλά και πιο απολαυστικούς τρόπους για να μετατρέψεις ένα πιάτο σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Τα αρωματικά τους φύλλα προσφέρουν γεύση και φινέτσα που τα αποξηραμένα δεν μπορούν να πλησιάσουν. Δυστυχώς, όμως, οι ευωδιαστές αυτές, και όχι φθηνές, πρασινάδες συχνά καταλήγουν μαραμένες πριν προλάβεις να τις αξιοποιήσεις σε ένα γλυκό τσάι ή να απογειώσεις μια σάλτσα αλφρέντο του εμπορίου. Ευτυχώς, αυτή η κοινή "τραγωδία του ψυγείου" μπορεί να αποφευχθεί, ή έστω να καθυστερήσει, αν αποθηκεύσεις σωστά τα φρέσκα μυρωδικά σου. Και πιο συγκεκριμένα, όχι όλα τα μυρωδικά πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο. Το βασιλικό, για παράδειγμα, δεν πρέπει ποτέ. Ο βασιλικός, αυτό το καλοκαιρινό βότανο που δεν λείπει από πέστο, πίτσες, σάλτσες και μέχρι και από το αγαπημένο σάντουιτς με τόνο της Martha Stewart, κατάγεται από ζεστά κλίματα - όπως η ιταλική Λιγουρία. Το ψυγείο, με το ψυχρό και υγρό περιβάλλον του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.