ΕΡΓΟΝ Τρόφιμα: Από μια ταράτσα στην Μητροπόλεως στο Covent Garden
Από μια οικογενειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη που πόνταρε στη δύναμη των ελληνικών παραγωγών, η ΕΡΓΟΝ Τρόφιμα, των αδελφών Δούζη, επιδιώκει να εξελιχθεί σε ένα διεθνές brand. Πέρυσι οι πωλήσεις της έφτασαν τα 20,092 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 45,6%, ενώ τα EBITDA ανήλθαν σε 3,29 εκατ. ευρώ (+35,5%). Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 2,296 εκατ. ευρώ, με την καθαρή κερδοφορία να διευρύνεται στα 2,061 εκατ. ευρώ από 1,436 εκατ. ευρώ, παρά την επιβάρυνση από τα κόστη έναρξης νέων μονάδων. Σημαντική άνοδος σημειώθηκε και στην απασχόληση, με το προσωπικό να αυξάνεται από 138 σε 221 εργαζομένους (399 μαζί με τη θυγατρική "Αγορά Τροφίμων ΙΚΕ"). Η ανάπτυξη συνδέεται με νέα ανοίγματα. Το Ergon Bakehouse Athens στην οδό Μητροπόλεως, που συνδυάζει boutique hotel, rooftop εστιατόριο και πειραματικό φούρνο 72 ωρών. Το Ergon Originals στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα και αντικείμενα. Και το Ergon Beach House στη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Από μια οικογενειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη που πόνταρε στη δύναμη των ελληνικών παραγωγών, η ΕΡΓΟΝ Τρόφιμα, των αδελφών Δούζη, επιδιώκει να εξελιχθεί σε ένα διεθνές brand. Πέρυσι οι πωλήσεις της έφτασαν τα 20,092 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 45,6%, ενώ τα EBITDA ανήλθαν σε 3,29 εκατ. ευρώ (+35,5%). Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 2,296 εκατ. ευρώ, με την...
Από μια οικογενειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη που πόνταρε στη δύναμη των ελληνικών παραγωγών, η ΕΡΓΟΝ Τρόφιμα, των αδελφών Δούζη, επιδιώκει να εξελιχθεί σε ένα διεθνές brand. Πέρυσι οι πωλήσεις της έφτασαν τα 20,092 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 45,6%, ενώ τα EBITDA ανήλθαν σε 3,29 εκατ. ευρώ (+35,5%). Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 2,296 εκατ. ευρώ, με την...
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.