7σέλιδο αφιέρωμα στον τρόπο με την οποίο η Ανατολική Χαλκιδική συνέδεσε τον τουρισμό με τη γαστρονομία δημοσίευσε η μηνιαία γαλλική γαστρονομική έκδοση Regal (τεύχος Ιουλίου), η οποία αποτελεί οδηγό γαστρονομίας και είναι μία από τις διασημότερες, εγκυρότερες και πιο επιλεκτικές (ως προς τη θεματολογία) γαστρονομικές γαλλικές εκδόσεις. Με τιράζ 209.116 αντίτυπα και...
![](http://www.palo.gr/Themes/1/Default/Media/banners/digtst-logo.png)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.